PDA

View Full Version : Doli Jadranka

Tonci44
12.07.2007., 18:20
Sad sam najeba,skroz.Radi seronja koji ne žele plačat alimentaciju, brižna i sirota Jadranka je opizdila takve namete,da se pitam tko to može plačat.Ko će mene zaštitit,ko,plačam uredno što je sudac odredija,nisam se na presudu čak ni žalija,kotan-kume ti odlaziš,pa i plati.Skupija sam mudante,bičve,šlape ,postole i još par pizdarija,a da i auto-srića šta ona nezna vozit i oša u bili svit.Ne škivajen ni ono kad me nazove i kaže-Tonči znaš ide nam mala na izlet,pa plati jednoj,pa plati drugoj,pa kupi svakoj po bon-triba dite imat mob.jer ko zna šta se more dogodit,nazvat će mater da dođe po nju pješke u Makarsku.Ne bižin ni od novih patika,kupačih kostima, I-podova i ostalih pizdarija,ali dokle.I koga je sad Kosorica zajebala,nije ove šta ne plačaju,jer oni če opet pronači naćin da ne plačaju. Zajebala je mene i moju dicu,jer ću im sad manje davat sa strane,ali reču im isto i ko ih je zajeba,neka dica znaju ko je zajeb.Koga ona mota,ko bog da se zamotala oko dalekovoda.

Maslina
12.07.2007., 19:05
:confused:
Jesi ti neki zabrinuti otac ili politički protivnik? :D

ninana23
12.07.2007., 23:24
a sad na hrvatskom.

Secundo
13.07.2007., 11:06
Prebačeno na Rastave, kasnije možda na Politiku

Den1s
13.07.2007., 12:51
A i da se prebaci u recacyle bin, ne bi nedostajalo. Ni post ni autor.

azurna
13.07.2007., 13:38
..ako plaćaš uredno čemu briga???

bilo je već i vrijeme da nešto učine po tom pitanju, samo kako će to funkcionirati, vidjet ćemo.:cool: