PDA

View Full Version : restart

Hugh 'n' Pepper
05.10.2003., 10:30
napokon kad sam rijesio virus sa racunala, napravio ja prvi restart, a nakon toga komp se poceo sam restartati. rijec je o win2000 pro, i svaki puta dodje tamo gdje bi se trebali logirati korisnici, i odmah restarta sam od sebe. tako sam 5-6 puta probao i uvijek isto. u safe modu na tom istom mjestu zaglavi, odnosno stalno nesto vrti, a nikako da izvrti. i sad ne znam kud.

prije nego sto sam ga sam restartao, nesto sam gledao po fontovima, obiljezio ih sve i onda alt+enter, da vidim koliko ih ima. umjesto da pogledam na dnu prozora. tad su se poceli otvarati prozori, i to tisuce, ja sam odmah restartao da se rijesim muka, ali nakon toga vise nije zeljelo uci u windowse.

zna li netko u cemu je problem?

Zero Cool
05.10.2003., 19:35
Stavi IksPe. :D :D

;)

Hugh 'n' Pepper
05.10.2003., 20:57
a sad probaj neki suvisli odgovor.

xp na stranu, i ovo je dovoljno sto sam ga spomenuo.

butters
05.10.2003., 21:30
Hugh 'n' Pepper kaže:
zna li netko u cemu je problem?
Ja tu prepoznajem tri potencijalna problema:
1. Nisi uspio da se riješiš virusa, a on voli da restartuje windows
2. Ubrljao si sistem nakon što si resetovao komp, a 2000 nije uspješno odradio restore onog što si ubrljao
3. Windows je i dobar koliko ga maltretiraš :D

Što ti je činiti?

Po meni, reinstalacija windowsa bez formatiranja diska (znači preko postojećeg). Tu će ti otići 30-45 minuta, i poslije je sve OK ( osim ako ipak nije u pitanju ono pod 1.)
Pozdrav

nenoXtreme
05.10.2003., 22:48
si ga probo dić u safe modu? :rolleyes:

Zero Cool
06.10.2003., 13:38
nenoXtreme kaže:
si ga probo dić u safe modu? :rolleyes: u safe modu na tom istom mjestu zaglavi, odnosno stalno nesto vrti, a nikako da izvrti.

nenoXtreme
06.10.2003., 21:01
ups :D

ps
pogledaj moj tutorijal, kako nabiti puuuuno postova :D

Hugh 'n' Pepper
06.10.2003., 23:00
a jes lud :D

butters, samo se nadam da ce reinstalacija rijesiti problem...

hvala anway :)

Equilibrium
06.10.2003., 23:09
nenoXtreme kaže:
ups :D

ps
pogledaj moj tutorijal, kako nabiti puuuuno postova :D
Morat ću se pobrinut za autorska prava :D 20% posteva ide meni :D