View Full Version : Smještaj za štene polu-pekinezera u subotu i nedjelju
Traži se smještaj u subotu i nedjelju za napušteno štene mješanca pekinezera sa slomljenom nogicom. Mali je do sad isto bio u stanu, znači zna sve što treba znati, slaže se sa drugim životinjama, a krase ga izrazita mirnoća i nezatijevnost, nevjerojatno je dobar za jedno malo štene.
Za istoga se traži i dom, pa ako netko želi nešto malo i čupavo (mama je čistokrvna pekinezerica) na 2 dana ili zauvijek neka mi se javi što prije! 098/1720482
E da, mališa je u Zg. Sunce malo...
Pingvich
20.07.2007., 12:46
A zašto samo za vikend? Ideš na more ili ? Jer ako ideš na more, ostavi ga meni u Rijeci, ja ti ga pričuvam. Kako ih ne mogu više udomljavati (imam ih dovoljno), rado pričuvam druge. Malo veselja u kući. :cerek:
Nađen smješataj! Ma ja sam ga primila jer je bilo frka, inače ima privremene udomitelje kojima se vraća nakon vikenda. Da bar idem na more :rolleyes:. Mislim idem, ali doma, rađe ne bi. Tnx Pingu, svejedno!
Inače, mali polu-pekinezer i dalje traži dom, a sve informacije o njemu možete dobiti na 091/3531335.
Naučen je na stan, suživot sa drugim psima, velika maza i jako miran i poslušan. Ne laje, ne plače, ne zanovijeta, samo se smiješi i maše čupavim repićem. Idealan ljubimac! Jako nalikuje na pekinezera, no bit će nešto veći, tj. imat će krupnije tijelo i kratke nogice. Ima oko 3 mjeseca.
http://img403.imageshack.us/img403/7779/pekikz9.jpg
Nađen smješataj! Ma ja sam ga primila jer je bilo frka, inače ima privremene udomitelje kojima se vraća nakon vikenda. Da bar idem na more :rolleyes:. Mislim idem, ali doma, rađe ne bi. Tnx Pingu, svejedno!
Inače, mali polu-pekinezer i dalje traži dom, a sve informacije o njemu možete dobiti na 091/3531335.
Naučen je na stan, suživot sa drugim psima, velika maza i jako miran i poslušan. Ne laje, ne plače, ne zanovijeta, samo se smiješi i maše čupavim repićem. Idealan ljubimac! Jako nalikuje na pekinezera, no bit će nešto veći, tj. imat će krupnije tijelo i kratke nogice. Ima oko 3 mjeseca.
http://img403.imageshack.us/img403/7779/pekikz9.jpg
ovako preslatkog psa dugo nisam vidjela! meden je ko bombon! ;) šta traži zauvijek smještaj ili?
ne mogu ga prestati gledati.. mislim da je ovo ljubav na prvi pogled! :)
Smartie
23.07.2007., 09:54
Evo moze kljuc.
Ja sam bila ta koja ga je cuvala :cerek:
i odlucila ga zadrzati :p
Mali stvarno je poseban do bola :cerek:
Pingvich
23.07.2007., 14:39
Jao, kako lijepo :cerek:
A posudiš ga meni svejedno na vikend? :D To bi mogla i naplaćivati, malić je krasan :kiss:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.