PDA

View Full Version : Ajmo srat po blackout projectu

-Watashi!i!i!i-
04.01.2003., 17:44
Jooj, cuo sam jucer spot od admirala wooa i jebote koje on glupe tekstove ima. Jedno je da neko nije bas sav svoj pa ubaci "iso medo u ducan, nije reko dobar dan" al kad mi neko baca ono spike kao tipa "e, mi smo shkvadra, e, i ono, mi smo svi kul, ono, e, mislim, e, kush, mi smo face ono, e, iso medo u ducan, e, nije reko dobar dan, e" jebote :eek: :rolleyes:

Veliki Cezar
04.01.2003., 17:48
joj cijela ekipa je otisla u p.m.
a kad je sve pocinjalo s hrvatskim velikanima, cinilo se perspektivno, al eto, visak popularnosti i para = manjak dore glazbe, produkcija im je na visokoj razini, ali poanta se izgubila

svaka cast bahatiju koji je odhebo cijelu tu ekipu i solo brije svoje (i to jako dobro)

-Watashi!i!i!i-
04.01.2003., 18:00
Mogu jos proc bolesna braca (ko deva kroz ushicu igle :p), the beat fleet i edo maaika, a ovo ostalo treba sve spalit ritualno

sumski duh
04.01.2003., 18:16
ma bolesna braca stalno isto briju, vise mi nisu smijesni, nego dosadni i predvidljivi. kao i vecina hip hop scene u hrvatskoj, uostalom :rolleyes: . moram poslusat amen od el bahattteea, kazu da je to neki hard core... ma puno se je ljudi nakotilo kojima je repanje fora, i misle da to svatko moze. e pa i meni je fora, pa iz obzira prema hrvatskoj i dalje sutim :D .

panon youth
04.01.2003., 18:19
slažem se sa s.d.
/bahatee i tbf su nedostižni za ostale, edo m može proći, bolji je od odtalih ukljućujući i one jadnike bb(iako je edo ak se nevaram bio u briljanteenu kao demo izvođač; hm šta mu je to trebalo:rolleyes: )

04.01.2003., 19:11
rambo je za sve njih car. arsen dedic radi bolji hip hop od njih.

strpljivi_diskutant
04.01.2003., 19:39
Tebali ste biti na Edinom koncertu :)
Bend mu bolje,moćnije i žešće zvuči od svih tzv. rokera,pankera i metalaca :B

Sudden Sid
04.01.2003., 22:48
Rambo Amadeus je bolji od svih njih,mada El Bahatee i tbf nisu tak losi

neovisan?
04.01.2003., 22:57
Meni je u zadnje vrijeme dobar Edo Maajka (bas np njegova Prikaze), a mozda ja ne shvacam neke stvari, ali ponekad mi TBF, koji su mi inace ok, ponekad imaju prizvuk, ne znam... slageristike?
Valjda zbog sempliranih mandolina u nekim pjesmama... odmah se sjetim Dubrovackih trubadura.

-Watashi!i!i!i-
05.01.2003., 00:48
Ja kod repera razmatram iskljucivo vokale jer ovo ostalo je uglavnom stvar financija

GothicA
05.01.2003., 00:56
Dobra im je jedino ona za Stojedinicu.

-Watashi!i!i!i-
05.01.2003., 14:16
Ma ono je TOTALNI ZAKON!!!!!! (jel neko zna di nac taj .mp3?) a nisu losi ni velikani bili, s obzirom da je to bio prvi rap koj je licio na rap a ne neku karinu u to doba, al onda je krenulo u***** :rolleyes:

Morbid Angel
05.01.2003., 22:44
Inače ne volim rep, a kamoli hrvatski rep. Znate kaj je još gore od hrvatskog repa?????????????????????????

Slovenski rep.
Vjerujte mi, TO NEĆETE ČUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slafko
07.01.2003., 21:23
kaj se tiče stvari za stojedinicu, imam je doma na videokazeti.
od slovnskog rapa, je gori MAĐARSKI rap. to pokvari dan i gluhom mrtvacu.

od blackout ekipe najjači mi je KoolAid. najjebenije podloge radi.

banderas
08.01.2003., 13:35
strpljivi_diskutant kaže:
Tebali ste biti na Edinom koncertu :)
Bend mu bolje,moćnije i žešće zvuči od svih tzv. rokera,pankera i metalaca :B

Dodji 14.1. u KSET :)