View Full Version : Ajmo srat po blackout projectu
-Watashi!i!i!i-
04.01.2003., 17:44
Jooj, cuo sam jucer spot od admirala wooa i jebote koje on glupe tekstove ima. Jedno je da neko nije bas sav svoj pa ubaci "iso medo u ducan, nije reko dobar dan" al kad mi neko baca ono spike kao tipa "e, mi smo shkvadra, e, i ono, mi smo svi kul, ono, e, mislim, e, kush, mi smo face ono, e, iso medo u ducan, e, nije reko dobar dan, e" jebote :eek: :rolleyes:
Veliki Cezar
04.01.2003., 17:48
joj cijela ekipa je otisla u p.m.
a kad je sve pocinjalo s hrvatskim velikanima, cinilo se perspektivno, al eto, visak popularnosti i para = manjak dore glazbe, produkcija im je na visokoj razini, ali poanta se izgubila
svaka cast bahatiju koji je odhebo cijelu tu ekipu i solo brije svoje (i to jako dobro)
-Watashi!i!i!i-
04.01.2003., 18:00
Mogu jos proc bolesna braca (ko deva kroz ushicu igle :p), the beat fleet i edo maaika, a ovo ostalo treba sve spalit ritualno
sumski duh
04.01.2003., 18:16
ma bolesna braca stalno isto briju, vise mi nisu smijesni, nego dosadni i predvidljivi. kao i vecina hip hop scene u hrvatskoj, uostalom :rolleyes: . moram poslusat amen od el bahattteea, kazu da je to neki hard core... ma puno se je ljudi nakotilo kojima je repanje fora, i misle da to svatko moze. e pa i meni je fora, pa iz obzira prema hrvatskoj i dalje sutim :D .
panon youth
04.01.2003., 18:19
slažem se sa s.d.
/bahatee i tbf su nedostižni za ostale, edo m može proći, bolji je od odtalih ukljućujući i one jadnike bb(iako je edo ak se nevaram bio u briljanteenu kao demo izvođač; hm šta mu je to trebalo:rolleyes: )
rambo je za sve njih car. arsen dedic radi bolji hip hop od njih.
strpljivi_diskutant
04.01.2003., 19:39
Tebali ste biti na Edinom koncertu :)
Bend mu bolje,moćnije i žešće zvuči od svih tzv. rokera,pankera i metalaca :B
Sudden Sid
04.01.2003., 22:48
Rambo Amadeus je bolji od svih njih,mada El Bahatee i tbf nisu tak losi
neovisan?
04.01.2003., 22:57
Meni je u zadnje vrijeme dobar Edo Maajka (bas np njegova Prikaze), a mozda ja ne shvacam neke stvari, ali ponekad mi TBF, koji su mi inace ok, ponekad imaju prizvuk, ne znam... slageristike?
Valjda zbog sempliranih mandolina u nekim pjesmama... odmah se sjetim Dubrovackih trubadura.
-Watashi!i!i!i-
05.01.2003., 00:48
Ja kod repera razmatram iskljucivo vokale jer ovo ostalo je uglavnom stvar financija
GothicA
05.01.2003., 00:56
Dobra im je jedino ona za Stojedinicu.
-Watashi!i!i!i-
05.01.2003., 14:16
Ma ono je TOTALNI ZAKON!!!!!! (jel neko zna di nac taj .mp3?) a nisu losi ni velikani bili, s obzirom da je to bio prvi rap koj je licio na rap a ne neku karinu u to doba, al onda je krenulo u***** :rolleyes:
Morbid Angel
05.01.2003., 22:44
Inače ne volim rep, a kamoli hrvatski rep. Znate kaj je još gore od hrvatskog repa?????????????????????????
Slovenski rep.
Vjerujte mi, TO NEĆETE ČUTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaj se tiče stvari za stojedinicu, imam je doma na videokazeti.
od slovnskog rapa, je gori MAĐARSKI rap. to pokvari dan i gluhom mrtvacu.
od blackout ekipe najjači mi je KoolAid. najjebenije podloge radi.
banderas
08.01.2003., 13:35
strpljivi_diskutant kaže:
Tebali ste biti na Edinom koncertu :)
Bend mu bolje,moćnije i žešće zvuči od svih tzv. rokera,pankera i metalaca :B
Dodji 14.1. u KSET :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.