View Full Version : dlake na sisama
Prije nekih mjesec dana primjetila sam dlaku da mi raste na sisi,tocnije kraj bradavice...:horor:
Evo maloprije vidjeh i na drugoj pocelo...:( ...jos mi taman triba da i njih brijem!
Nije valjda da postajem vukodlak :( ...ili jos gore-muskarac!:mama: :zubo:
Sta cu?:confused:
vjeverica
08.10.2003., 21:49
nije li jos jedna cijenjena forumasica nedugo imala problem sa dlakom na sisi? :jumping:
tko to?:confused:
Sigurno Tija...ona uvik o svojim sisama....:D
Kiki.
Tema je na Kokosinjcu ( a di ce drugdje :D )
A nista Lara moja staris ;) to ti s godinama dodje.:D
Ma kud je s tim otisla na kokosinjac...to je ipak ozbiljna tema!
a sta ce mi bit tek kad dodem u Kikijeve godine ako je sad ovako pocelo...moci cu radit pletenice.
Gospon Pes
08.10.2003., 22:26
lady croft kaže:
a sta ce mi bit tek kad dodem u Kikijeve godine ako je sad ovako pocelo...moci cu radit pletenice.
Ne brini, neces stici. Kad Kiki ovo vidi, zbanat ce te. :D
Ako nece ona, ja cu. Dlaka na sisi = imas sise. Razlog je tu. :D
a sad sam nasla tu temu...to je bilo pisano kad sam bila na godisnjem u HR
Kiki nemoj bananu zbog godina,svega ti...:s
dobila sam dobru bananu - dlake na sisama!!:D
Ma ne nerviraj se, to je normalno za dame u godinama. Sta mislis, zasto mi muski otvaramo teme o maloljetnicama? ;)
Gazda kaže:
Sta mislis, zasto mi muski otvaramo teme o maloljetnicama? ;)
:confused: pojma nemam...
valjda vas ove bolje (zrelije) ne jebu ni 2%
lady croft kaže:
Prije nekih mjesec dana primjetila sam dlaku da mi raste na sisi,tocnije kraj bradavice...:horor:
Evo maloprije vidjeh i na drugoj pocelo...:( ...jos mi taman triba da i njih brijem!
Nije valjda da postajem vukodlak :( ...ili jos gore-muskarac!:mama: :zubo:
Sta cu?:confused:
Čestitamo, hik, postali ste žena u godinama ;) Tim povodom - KUD IdiJoti sa pjesmom tko zna:
I nitko, nitko ne smije da zna
Tu tajnu, tajnu, tajnu ...
Jer ti si zena u godinama
I nista, nista mi vise i ne treba
Osim tvojih dlakavih sisa
jer ja podnosim, ja podnosim ...
Ne volim vise balavice
Jer imaju male bradavice
A danas pijem od ...
I tebi pjevam ja.
Jer sve je za tebe
I sunce je za tebe
I nebo je za tebe
I zvijezde su za tebe
I more je za tebe
I ljubav je za tebe
I pas laje za tebe
A i ...
I one su za tebe.
Septembar
08.10.2003., 23:27
lady croft kaže:
!
Nije valjda da postajem vukodlak :( ...ili jos gore-muskarac!:mama: :zubo: sta??? zar ima zena koje NEMAJU dlaka na sisama :confused: svasta
:jumping:
Shtefitza
08.10.2003., 23:36
vjeverica kaže:
nije li jos jedna cijenjena forumasica nedugo imala problem sa dlakom na sisi? :jumping:
Da samo jedna!! :eek: :D :D :cice:
Shtefitza
08.10.2003., 23:39
lady croft kaže:
u Kikijeve godine
:eek: :eek:
Ona samo ima dlake na sisama. Jos nije postala muskarac! :eek: :confused: :D
Septembar kaže:
sta??? zar ima zena koje NEMAJU dlaka na sisama :confused: svasta
pa jel ih brijete ? ja ovo nemogu gledat...:nono:
joj, cula sam od jednog frenda da je jdena zenska s kojiom je brijao imala jaaako dlakave sise..kaze da je pljuckao dlacice dok ju je tamo ljubio :eek:
Shtefitza
09.10.2003., 02:14
Njemu se... kroz maglicu... cinilo da se radi o nekoj zenskoj... zapravo kad je malo bolje razmislio... :horor: :lol: :angel:
Uuuu vidla sam ja dosta dlakavih ali jednom sam vidla zensku sa dugim crnim dlakama oko bradavica,onak u krug i bile su duge bar jedno dva ,tri cm.Uzas,nisam mogla vjerovat,a nije ni bila stara.
Kaj ja znam,valjda bi to trebalo cupnut,ja svakako ne bi brijala.Ili mozda samo izbjelit,malo je nezgodno mjesto za neke agresivne poteze.
nedavno je otkriveno da su dlake na sisama najpogodnije za presadivanje na glavu celavim ljudima i mogu se odlicno unovciti
...za dogovor oko transakcije javit se na PM
Moja dlaka vise ne raste (il to il se razmnozava potkozno i sprema mi iznenadjenje!):D ;)
Iznenadit cesh se uskoro chekinjama u busenju :E
lady croft kaže:
tko to?:confused:
Sigurno Tija...ona uvik o svojim sisama....:D
Pa dobro jebemu, može li ijedan topik bez mojih sisa?:mad:
Sve je to magic kriva, ona ih je prva spomenula ( što je normalno jer je bila očarana :lol: ) a vi se svi uvatili ko muhe na govno.
Jebemu, prestat ću i na forum dolaziti zbog sisa.:(
Pa voli li mene itko ovdje?:( :D Osim leba naravno :cerek:
a dobro, evo ja ih necu vishe spominjati...
a smijem bar livu, pliiiiz pliiiiz :angeleye:
A magic po onim mjerama konfekfcijskim koje je navela ima dobro dupe. Jel imaš ti dobro dupence magic, da se i do tebe usput zaletim? Samo, biće nam problem dok pijemo kavu, nećemo imati eye contact. :D :D
Imam ja bolju ideju...Tija je rekla da bi mi se podala kad bih imama jelte...dindilonica...
A da ju zbarimo skupa? Sve ostaje u obitelji :cerek:
Definitivno odlazim s foruma:eek: :eek: :eek: :D
magic kaže:
Imam ja bolju ideju...Tija je rekla da bi mi se podala kad bih imama jelte...dindilonica...
A da ju zbarimo skupa? Sve ostaje u obitelji :cerek:
MOŽE
Tija kaže:
ostavi nam sise...da se zabavimo :cerek:
Tija kaže:
Ideš se presvući u nešto udobnije? :cool:
Nema frke, mala, taman se vino ohladilo. :cool:
kako čete se dogovorit? Lijeva je naime malkice veća :cerek:
Pardon, ali meni je ovo sve degutantno.
Joj stvarno je :angeleye: :D :E
buco kaže:
Pardon, ali meni je ovo sve degutantno.
jos jedan koji je cesto vidio golu zenu u prirodnom stanju :D
jos nam fali netko tko misli da zene nemaju dlaka po nogama :D
svi imamo dlake svugdje, necije su tamnije i dulje pa se zato vide. ocito ih ponekad copi jaci rast. ne znam zasto, vjerojatno ima veze s hormonima. ili sa slucajnoscu :misli: ;)
nemam iskustva, ali pinceta ili depilacijska krema sigurno mogu rijesiti tu veliku muku :D
keera kaže:
joj, cula sam od jednog frenda da je jdena zenska s kojiom je brijao imala jaaako dlakave sise..kaze da je pljuckao dlacice dok ju je tamo ljubio :eek:
a onda si se probudio :rolleyes:
Ja sam svoje dvije tri ( ne sjecam se vise davno je tome, stara sam ti ja vec
;) ) uklonila onako na iglicu - posto ih nisam prethodno cupala -trebao mi je jedan tretman da se vise nikad ne vrate. Tretman je tada kostao 50 kuna - 10 minuta. Tretman se tada po narodski zvao - struja.
Mislim da je potrosila cirka 3 minute na te tri dlake ali naplatila mi je 10 min - jer su im to neke mjerne jedinice.
Jedna frendica to non stop cupa i sad joj se znalo dogoditi da joj uraste dlaka pa ceprkaj po tome pa danima izgleda ko ratno polje.
Moja mama je tako uklonila dlacice na licu koje su bile tamnije i duze i to ju je smetalo.
Kod nas su sve sisne dlake na muzu - kod mene nema nijedna.
Tako smo se dogovorili, i evo fercera.
:cool:
deatwin
09.10.2003., 12:42
...sisne dlake dobro se primaju na celenku celavu...
hm, jebate, sad ja znam zakaj ovaj moj procelavi tak zdušno ljubi cice moje kojih nema :D
zbog dlaka!!!!!
kako mu koja zapne u ustima, tako kradom iščupa, pa posprema pod jastuk..
i ondak kad ja zahrčem, on ih pelcuje na celenku!
kradljivac jedan občni
e plati će mi!!!!
a on sve: ma deice kako nemaš cice, pa gle koja lijepa četvorka (2+2=4) :D
ima da sve dlakurine lijepo prebrojim prije neg on u pohode krene
pa nakon borbe prsa o prsa opet prebrojim
pa napravim obračun..pa da vidimo čija čelenka crnu vunu mojih dlaka sa cica prede :D
nego ja bas mislim se....:misli:
mogla bi ofarbat kosu pa usput i te dvi dlacice izbjelit...nece valjda sise izgorit od hidrogena..:D
deatwin
09.10.2003., 12:59
..čuj..ovisi kolike su ti :D
da ja na svoje stavim hidrogen..ne znam baš je bi izdržale..ili bi ishlapile :D
lady croft kaže:
mogla bi ofarbat kosu pa usput i te dvi dlacice izbjelit...nece valjda sise izgorit od hidrogena..:D
E bit ce ti divne, s plavim pramenjem...spleti u pletenice pa ih zovi hela und irma :D
deatwin kaže:
..čuj..ovisi kolike su ti :D
ne pitaj...
vece dlake od njih...:D
magic kaže:
spleti u pletenice pa ih zovi hela und irma :D
:cerek: ....jedna se mora zvat Heidi
Oblajhaj i picu pa nju zovi haidi :D
dobro ti zboris magic...
kad sam vec plavusa onda i gore i dolje!!!
Rita kaže:
Uuuu vidla sam ja dosta dlakavih ali jednom sam vidla zensku sa dugim crnim dlakama oko bradavica,onak u krug i bile su duge bar jedno dva ,tri cm.Uzas,nisam mogla vjerovat,a nije ni bila stara.
hmmm, ja sam na jednom topicu napisala da sam prosla kroz Utah, ali mislim da ipak nisam prosla tak blizu tebe :confused:
ja sam razmisljala da to dam srediti laserom za sva vremena, elem me zanima jel se to moze?
mislim, s obzirom da se radi o cicama i o hormonalnom poremecaju koji si je, jelte, uzeo maha.
Pa ja tako malo gledala po netu i nasla jedno 4-5 vrsta laserskih odstranjivanja dlaka. U cemu je razlika, osim u stroju? Kazu da su pojedini strojevi napravljeni za pojedine vrste dlaka i koze. Al' nema svaki dermatolog/kozmeticar sve strojeve, neg' sam jedan. Pa sad kako znati koji stroj kod kojeg odstranjivaca je za kaj?
a ako ih imas samo par ( sto obicno jest slucaj na grudima) zasto ih ne bi uklonila tkz. elektro-epilacijom?
Mala iglica se uvede u krojen i ovisno o jacini unisti ga od prvog puta ili treba jos jedan tretman. Ne boli kao sto zvuci.;)
ja sam one iscupala,a traume su jos uvjek tu...:(
...a sad su mi nekako i sise jos manje:rolleyes: :D
Winona kaže:
a ako ih imas samo par ( sto obicno jest slucaj na grudima) zasto ih ne bi uklonila tkz. elektro-epilacijom?
Mala iglica se uvede u krojen i ovisno o jacini unisti ga od prvog puta ili treba jos jedan tretman. Ne boli kao sto zvuci.;)
kak se zove ta metoda?
jer vidla sam da ima jedno 4-5 koje se zovu laserskima. Ali su razlicite masine.
jel to ovo?
Elektroepilacija (trajno uklanjanje dlacica) podrazumeva kombinaciju jednosmerne i visokofrekventne struje.Sterilnom iglicom ulazi se u folikul dlake i spaljuju kapilari koji hrane dlaku.
To me zanima. I ak ti nije tesko da mi das neku ideju o cijeni. Znam da ide po kolicini i tako to, ali onak otprilike
Evo nasla sam ovo na netu:
epilacije produženog trajanja spadaju:
- laser
- IPL
U trajne spada:
- elektroepilacija
To je jedina metoda do danas priznata kao trajna od FDA (Američke zdrastvene organizacije). O laserima, kao najnovijoj metodi otklanjanja dlačica, su još u toku ispitivanja oko trajnosti efekata.
Svaka dlačica se tretira individualno. Trajan je metod zato što je tehnika takva da uništava koren dlačice. Dlačica može ostati ako se promaši koren ili se pušta nedovoljna struja. Ne može se sprečiti rast novih, okolnih dlačica koje su pod uticajem hormona. Potrebna je serija tretmana.
I ono sto je mene najvise zanimalo:
Prakticno na svim delovima tela. Ne sme se raditi na mladežima i iz nozdrva. Čak je moguć rad i na grudima, ali strogo odredjenom vrstom struje.
Dlačice u toku rasta prolaze kroz tri faze rasta i samo u jednoj, aktivnoj fazi je epilacija uspešna. Pošto nisu sve dlačice u isto vreme u istoj fazi, potrebno je da prodje odredjeni period da sve prodju na odredjenom delu tela tu fazu. Na licu je to jedan mesec, na ostalim delovima tela 2-3 meseca. Tek tada možemo reći da su sve tretirane prvi put, posle se tretman ponavlja. Period rada je od tri meseca do godinu dana, zavisno od problema. Bitno je da kad se počne epilacija da se više ne primenjuje depilacija.
Kod jačih dlačica je moguće formiranje minijaturnih minijaturnih plikčića, koji se isperutaju u roku od nekoliko dana. Kod veoma osetljive kože i kod kože sklone hiperpigmentaciji moguće su posle rada flekice koje same postepeno blede za 1-2 meseca. Ne smeju ostati trajni ožiljci. Kod rada na velikim površinama lica i jakih dlačica, koža u toku samog rada bude grublja.
mala_slatka
15.10.2003., 05:21
lady croft kaže:
ja sam one iscupala,a traume su jos uvjek tu...:(
...a sad su mi nekako i sise jos manje:rolleyes: :D a kog si vraga cupala ,bolje i dlakave sise neg nikakve:B
lady croft kaže:
...a sad su mi nekako i sise jos manje:rolleyes: :D
Nisu ti to bile dlake, vec chepovi ventila...budi sretna da nisi pishteci odletjela.
A zato su meni sise ovolike. Nemam dlaka na njima. Tj. nema ventila. Tj. nemaju kuda isdusit. :D
Valjda. :confused:
jel to ovo?
Elektroepilacija (trajno uklanjanje dlacica) podrazumeva kombinaciju jednosmerne i visokofrekventne struje.Sterilnom iglicom ulazi se u folikul dlake i spaljuju kapilari koji hrane dlaku.
To me zanima. I ak ti nije tesko da mi das neku ideju o cijeni. Znam da ide po kolicini i tako to, ali onak otprilike
Da.
Ti si , koliko znam u USA tako da za cijene tamo ne znam. Recimo cijena 10 minuta ( to im je najmanja mjerna jedinica a i za grudi zapravo sasvim dosta) je u Njemackoj 10 €
Cijenu za Cro znam kakva je bila prije par godina 10 minuta - od 50 - 100 kuna ( ovisno gdje ides, privatni salon, drzavna bolnica itd.)
Issa - tocno to sto si ti nasla na netu je i meni bilo receno. Tj. tek nakon par mjeseci vidis da li treba jos jednom ponoviti postupak ( ako da, dlacice su duplo tanje i svjetlije)
Doduse uvijek kazu da ako je u pitanju hormonalni poremecaj - da se to uvijek vraca, naravno ne iste dlake, ali neke nove.
U takvim slucajevima bi prvo trebalo rijesiti uzrok a tek onda posljedicu.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.