View Full Version : Problem sa itrazilicama na internetu
finalnifantazista
09.10.2003., 21:23
Osim excitea, nijedna mi tražilica ne radi. Probao sam www.google.com, www.altavista.com, www.yahoo.com itd i na svakoj mi javlja Cannot find sever, ili No page to display ili Action canceled ili tako neko smeće.
Yahoo se otvori, ali kad upišem ono što želim naći i kliknem search, opet isto. :(
Pretražio sam komp radi virusa 2 puta, imam zakrpu za blastera, instalirao nekakvog Trojan Guardera prije kojih pola sata, on mi je javio da je našao nešto, pitao da l` da to izbriše, ja kliknuo Yes, on rekao ok, i sad javlja system is secure. Tražilice ipak ne rade. :(
Nemam pojma što da radim a pod hitno trebam pomoć.
Please, help! :s :s
finalnifantazista
09.10.2003., 22:04
Osim excitea, nijedna mi tražilica ne radi. Probao sam www.google.com, www.altavista.com, www.yahoo.com itd i na svakoj mi javlja Cannot find sever, ili No page to display ili Action canceled ili tako neko smeće. :(
Yahoo se otvori, ali kad upišem ono što želim naći i kliknem search, opet isto. :(
Pretražio sam komp radi virusa 2 puta, imam zakrpu za blastera, instalirao nekakvog Trojan Guardera prije kojih pola sata, on mi je javio da je našao nešto, pitao da l` da to izbriše, ja kliknuo Yes, on rekao ok, i sad javlja system is secure. Tražilice ipak ne rade. :(
Nemam pojma što da radim a pod hitno trebam pomoć.
Please, help!:s :s
AxMi-24
09.10.2003., 23:09
Instaliraj operu i makni to trojan smece
Imao sam jedno vrijeme problema sa internetom - niš nije šljakalo i tada bi znao izbacivat takve gluposti. Nekad je za sve adrese javljao "search page cannot be found" ili tako nešto...
Pokušaj reinstalirat drivere od modema (za sada) pa ako ne uspije javi...
mystik4l
09.10.2003., 23:26
Probaj izbrisat sve temp internet stranice(Disc cleanup)
Izbrisi sve cookije(pomocu ad-aware www.lavasoft.de )
koji AV koristis?
znaci to ti se dogadja samo na tim trazilicama...a sve ostale stranice rade dobro...right?
Equilibrium
09.10.2003., 23:42
Reinstaliraj windowse :D
AxMi-24
09.10.2003., 23:45
Jel bre a sto spamas na dva foruma?? Dosta je na jednom staviti topic.
Ko sto ti je ekipa rekla. Nabavi ad aware i ubaci operu (operu da nepatis sa onim ranjem zvanim IE :)
ja se evo ne mogu spojiti na google.com ali samo ako koristim DCM, preko Carneta radi OK.
Equilibrium
09.10.2003., 23:53
A jeste svi zapeli sa tom operom... nemoš vjerovat
Equilibrium
09.10.2003., 23:55
Ibiza kaže:
ja se evo ne mogu spojiti na google.com ali samo ako koristim DCM, preko Carneta radi OK.
Ti to ozbiljno? Jebem ti provajdera koji ti ne da najpopularniju tražilicu. Kak inače radi taj DCM? Se isplati?
finalnifantazista
10.10.2003., 00:02
AxMi-24 kaže:
Jel bre a sto spamas na dva foruma?? Dosta je na jednom staviti topic.
Ko sto ti je ekipa rekla. Nabavi ad aware i ubaci operu (operu da nepatis sa onim ranjem zvanim IE :)
Ma tek nakon što sam stavio na security sam skužio da postoji Help Service, sorry, možete ih spojiti
Koristim Internet Explorer s crazy browserom
Pimpinell@
10.10.2003., 00:57
Ovako!!
Od prije neki dan na njuzama se pojavio također upit u svezi s tražilicama i s Trojan.Qhost om ...ima na symantecovim stranicama i removaltool.
Ad-aware ga ne nalazi...Norton također...removaltool ga po defaultu ne mora naći...trebalo bi ga ručno tražiti po ređistriju i isključiti system restore!!
Ja ovo baš ne kužim naročito,osobito traženje po ređistriju pa lijepo molim da se skulirate i suvislo mi odgovorite jerbo ni ja ne mogu otvoriti Google.
Nije ni namanje smiješno jer neznam više što da radim??
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.qhosts.html (pogledati ovdje)
Pimpinell@ kaže:
Ovako!!
Od prije neki dan na njuzama se pojavio također upit u svezi s tražilicama i s Trojan.Qhost om ...ima na symantecovim stranicama i removaltool.
Nije ni namanje smiješno jer neznam više što da radim??
Samo skinini removal tool sa adrese: http://www.symantec.com/avcenter/FixQhost.exe i pokreni ga. To bi ti trebalo riješiti probleme sa ovim trojanom.
Pimpinell@
10.10.2003., 17:03
Pa nisam toliko glupa da pišem da znam za removal tool a ne skinem ga i ne pokušam!!!!!!:mad:
Skinila ga ...nije upalilo...pročešljala po uputama ređisti...onda je upalilo!!!
:B
butters
10.10.2003., 18:27
Juče ni meni nije radio Google, a danas je sve OK.
Problem nije vezan za dragu mi Operu, jer ni IE nije mogao da otvori Google.. Sablasno, zar ne :eek:
nenoXtreme
10.10.2003., 19:15
hint
imaš negdje svoj web prstor...?
moraš imat.
Napravi jednostavan HTML sa Javascript redirectom (delay=0) na IP adresu od googla :D
Pimpinell@ kaže:
Pa nisam toliko glupa da pišem da znam za removal tool a ne skinem ga i ne pokušam!!!!!!:mad:
Skinila ga ...nije upalilo...pročešljala po uputama ređisti...onda je upalilo!!!
Pa što ja znam, vidim da ne znaš kvotirati url u poruci, pa sam nekako stekao dojam kako si "absolute beginner" glede komjutora ;)
Pimpinell@
11.10.2003., 19:54
Kvotiranje je bila greška,pobjeglo mi je a nisam provjeravala...dovoljno me je Google iživcirao:mad:
Na Izijevim forumima ubacivanje URLa se radi drukčije nego ovdje..to je razlog!!
pogledaj ovdje (http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.qhosts.html)
sada je ok
elma_it
23.11.2007., 17:08
caos svima imam jedan mali problem na mom int se kao home poge umesto msn poceo pojavljivati neki glupi portal koji ce me skoro izludeti probala sam da home page promenim preko internet opstions ali je nemoguce jer tu funkciju nemogu koristiti nadam se da cete mi pomcu prije nego me ovaj portal izludi
mystik4l
23.11.2007., 18:36
hocu internet.
rubinho
23.11.2007., 20:21
caos svima imam jedan mali problem na mom int se kao home poge umesto msn poceo pojavljivati neki glupi portal koji ce me skoro izludeti probala sam da home page promenim preko internet opstions ali je nemoguce jer tu funkciju nemogu koristiti nadam se da cete mi pomcu prije nego me ovaj portal izludi
vrlo vjerojatno imas smeca u kompu, odscanaj ga nekim alatim
elma_it
23.11.2007., 22:03
ma znam ja od prilike da ima tu necega sto smeta ali bi mi dobro doso savet kako da to ucinim i kojim programom posto nisam bas znalac po pitanju kom
ma znam ja od prilike da ima tu necega sto smeta ali bi mi dobro doso savet kako da to ucinim i kojim programom posto nisam bas znalac po pitanju kom
ccleaner za temp fileove, cookiese, ..., ad aware i spybot za spyware, neki av program za viruse (meni najbolji kaspersky, imas besplatne poput avg, avast...)
ak ti se da skini jos i neki registry cleaner poput registry mechanic.
elma_it
27.11.2007., 18:44
pretrazila sam svoj kom pomocu kaspersy anti virus i alarm zone i nema virusa ali mola home page i dalje nemoze da se promeni ima li neko blage veze sta je u pitanju posto ja nemam pojma
a i jos jedno pitanje kada sam prosli put brisala virus pomocu kasperky anti virusom obrisali su mi se i mnogi programi i tako zeznuli konekciju kako tacno ukloniti virus a da program oostane netaknut
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.