PDA

View Full Version : Ljubavna magija


stranice : 1 2 3 [4]

Me,myself and I
09.11.2011., 18:55
Strijelac :D

Naravno, lakše je reći da si pod utjecajem magije nego provjeriti da li nešto sa nama nije u redu. Svakom je njegova tužna ljubav najteža i nitko ne može shvatiti zašto druga strana ne vidi tu preuzvišenost u ljubavi. No i ta bi ljubav splasnula da suprotna strana prihvati što joj se pruža i da na isti način uzvrati.
Ali to je stvar psihologije/psihijatrije a ne magije.

Ne kažem da to ne postoji ali ne može svatko tko je razočaran u ljubavi biti začaran :)

Damn,jos uvijek sam rookie :cry::mama:

Ma nisam razocarana,zezam se malo.Sumnjam da je ijedan muskarac dovoljno predan i nesamopouzdan da bi primjenjivao takve taktike,lets face it,jos nisam naletjela na frajera koji nije pomislio-oh,sta ako je mladja,ljepsa i pametnija,htjet ce me cim prozborim "ALO!!" :504:

Al zanimljive su to stvari,juces sam nadobudno bušila astralni tunel (nakon 30 stranica Kljuceva psihicke magije op.ur.)do usnulog predmeta zelja,zavrsila sam s glavoboljom i ozbiljnim preispitivanjem svog mentalnog zdravlja :facepalm:


I ne,nije se javio :lol:

mišela
14.11.2011., 13:38
U pocetku je idila, izgleda sve bajkovito, divno, krasno, zivot gledas kroz ruzicaste naocare, kao da si ajmo rec dooooobro napušen, a to sve kroz zaljubljenost koju osjecas prema toj osobi. I super ti je dok te osoba zivka, stalno te trazi sve u svrhu da te dobije i privuce a kad dodje do tog cilja okrece plocu. Osoba krece sa manipulacijom: pocinje mucenje u smislu da se nejavlja- a ocekujes ga jer te navikao na neke situacije, odbija te u nekim stvarima na koje te ranije navikao- a silno želis da ti to ispoštuje, pocinjes osjecati strah za vezu i onda postajes agresivan, ljut, depresivan ako te osoba ignorira ili se nejavlja ili se posvađas s njim ili ako ti neko drugi kaze nesto za tu osobu negativno, reagujes sa 300 rafala. Pocinjes da patis, imas nesanicu, nocne more, vrlo cesto si bolesna….bespomoćna, osjecas da ti niko ne može pomoci sem te osobe. Ta osoba ti je sve na svijetu i vaznija je od svih drugih osoba koje te okružuju. Kao da niko drugi ne postoji. Ucinila bi bas sve samo da veza uspije, a plasis se da te ne ostavi jer osjecas kako sve lagano tone. I desi se ono cega se najvise plasis…a onda krece tuga, pakao, plač, depresija,….a kome treba da neko ludo pati za njim/njom i da ga ludo želi? Poslije kad se otkriju sve karte bude ti smijesno….i tacno znas da nije prirodno…a na ovome svijetu, toliko je crnomagijasa oko nas da ni sami niste toga svjesni (a i na ovom forumu sigurna sam da ih ima popriličan broj jer ovo je njihova tema)….
Za crnomagijase mogu samo reci da je to bolest i po religiji strogo zabranjeno igranje sa tudjim emocijama!!! Zasto: vjerojatno s razlogom….što posijes to ces i da poženješ vratice ti se milo za drago kad-tad, a onda ti nema pomoci, cak i onda da se iskreno pokajes…

Bože sacuvaj ma koja crna magija .Ti si jednostavno nesretno zaljubljena i prolazila si jednostavno kroz procec kroz kojeg prolaze osobe kada im ljubav nije uzvracena.Ja sam i sad u tom stanju jednostavno zaljubljena sam još u
bivšeg i svaki dan imam osjećaj da umiren da ne mogu bez njega.Maslim da na tisuće i tisuće žena i muškaraca prolazi kroz to stanje ma kakva magija.

Tiksi
24.11.2011., 19:08
Ne mogu vjerovat kako netko može biti naivan,i upravo na takvima ovi tzv. gatari,magovi dobro zarađuju.Svima kojima treba pomoć neka me posjete na mojoj Facebook stranici Duhovna Magija.Tamo možete podjelit svoja iskustva samnom a ja ću vam dati savjete,naravno dobronamjerne.Molim Vas ne zovite one brojeve 060 pa to je čista prevara.Tarot karte su za zabavu,gledanje iz graha? Pa grah je za papati :lol: Zašto Vas toliko zanima budućnost,zašto ne živite ovdje i sada.Pazite što radite jer među tim vidovitim Sotonistima ima onih koji će vam još više zagorčat život na duhovnoj i materijalnoj razini.

Little Mermaid
24.11.2011., 19:26
Ne bi vjerovala, ali osim graha, karata neki koriste i novcice za proricanje :eek:

kikač
25.11.2011., 18:45
Ne bi vjerovala, ali osim graha, karata neki koriste i novcice za proricanje :eek:

Da, za I ching se mogu koristiti novčići, potraži knjigu promjena sve definicije objašnjene.

Ne mogu vjerovat kako netko može biti naivan,i upravo na takvima ovi tzv. gatari,magovi dobro zarađuju.Svima kojima treba pomoć neka me posjete na mojoj Facebook stranici Duhovna Magija.Tamo možete podjelit svoja iskustva samnom a ja ću vam dati savjete,naravno dobronamjerne.Molim Vas ne zovite one brojeve 060 pa to je čista prevara.Tarot karte su za zabavu,gledanje iz graha? Pa grah je za papati :lol: Zašto Vas toliko zanima budućnost,zašto ne živite ovdje i sada.Pazite što radite jer među tim vidovitim Sotonistima ima onih koji će vam još više zagorčat život na duhovnoj i materijalnoj razini.

Ja se ne bih složila sa navedenim navodima, ima svakojakih linija a i svakojakih linijaša, mnogi su pomogli mnogima sa brojeva 060 ili 064. Nije lijepo trpati sve u isti koš. Slažem se da treba živjeti danas za danas ali ponekad je znatiželja jača.

Momak 90
25.11.2011., 18:52
Je li kome neka osoba koja se bavi magijom isčarobirala ljubavnu vezu?

hogi
26.11.2011., 08:05
Je li kome neka osoba koja se bavi magijom isčarobirala ljubavnu vezu?

A ti si baš navalio na magijsko ljubovanje. Čovječe pa cijeli život ćeš raditi da podmiruješ obavezu čarobnjaku jer to su ti stvari koje ne traju dugo već se moraju obnavljati svako toliko. Ma daj nisi valjda na to spao, bolje ti je otići na dva tri razgovora psihologu da ti pomogne da se okuražiš da kreneš normalno u ljubavnu vezu.:504:

Momak 90
26.11.2011., 09:58
Hm, čovjek kad je u očaju dolazi do svakakvih zamisli. Ne ide mi godinama. Nemam jednostavno više ideje.

missnistagmus
20.12.2011., 14:54
slučajno sam švrljala pa sam naišla ovdje...Mislim da magija i slične stvari imaju malo veze sa životom u ovim ljubavnim pričama. Stvar je puno jednostavnija. Zaljubit ćeš se u onoga kome se sviđaš, na koncu. Isto kao što će te privlačiti i partneri koji su ti fizički slični. Ne radi se o ničemu drugom nego o narcisoidnosti. Evo imala sam nedavno jedno "nadnaravno" iskustvo ako ćemo po ovome što vi pišete ovdje...prije gotovo godinu dana srela sam na faksu jednog starijeg muškarca na kojeg u tom trenutku uopće nisam bila nešto posebnno fokusirana...sretali smo se još idući mjesec dana goovo svaki tjedan(u međuvremenu sam imala i kolegij kod njega) i svaki put me otpratio pogledom dokle god sam mu bila u vidnom polju, glavu je okretao za 360, a na predavanjima bi me nonstop zakačio pogledom kad god bi ga pratila. sve to skupa postajalo mi je jezivo pa sam ga počela izbjegavati-prelazila bi na drugu stranu ulice kad bi ga vidjela u krugu od 50m. Nisam mogla podnijeti te njegove napadne poglede po sebi. Na moju (ne)sreću, kad sam ove godine krenula ponovo na predavanja on se opet pojavio za katedrom na još jednom kolegiju. Ali u mojoj glavi se nešto okrenulo. Najednom sam se zaljubila u njega. Naše svakodnevno izmjenjivanje pogleda je prešlo granicu svake pristojnosti. Jednom prilikom smo se sreli na stepenicama, upitao me nešto bezveze usput...kunem se da su mu se zlatne niti u šarenici presijavale dok me gledao. Oženjen je muškarac koji ima obitelj i tu je za mene završila ta priča i svaki pokušaj idućeg koraka iako sam bila totalno zaluđena. Prestala sam ga slušati pod predavanjima i seminarima, uvijek bi črčkala nešto po bilježnici ili gledala kroz prozor. Naravno da sam ga uhvatila kako me gleda s upitnikom nad glavom...od onakvih gotovo erotskih pogleda do totalne inertnosti. Prislila sam se na to jer pitaj Boga u kojem bi smijeru ovo sve skupa otišlo...što sam htjela reći? U jednom trenutku me valjda zaintrigiralo zašto jednom takvom muškarcu zapinjem konstantno za oči i počela sam ga gledati iz te perspektive. I možda mi se to i počelo sviđati. Ili je bacio urok na mene? :zubo:

Momak 90
20.12.2011., 22:03
slučajno sam švrljala pa sam naišla ovdje...Mislim da magija i slične stvari imaju malo veze sa životom u ovim ljubavnim pričama. Stvar je puno jednostavnija. Zaljubit ćeš se u onoga kome se sviđaš, na koncu. Isto kao što će te privlačiti i partneri koji su ti fizički slični. Ne radi se o ničemu drugom nego o narcisoidnosti. Evo imala sam nedavno jedno "nadnaravno" iskustvo ako ćemo po ovome što vi pišete ovdje...prije gotovo godinu dana srela sam na faksu jednog starijeg muškarca na kojeg u tom trenutku uopće nisam bila nešto posebnno fokusirana...sretali smo se još idući mjesec dana goovo svaki tjedan(u međuvremenu sam imala i kolegij kod njega) i svaki put me otpratio pogledom dokle god sam mu bila u vidnom polju, glavu je okretao za 360, a na predavanjima bi me nonstop zakačio pogledom kad god bi ga pratila. sve to skupa postajalo mi je jezivo pa sam ga počela izbjegavati-prelazila bi na drugu stranu ulice kad bi ga vidjela u krugu od 50m. Nisam mogla podnijeti te njegove napadne poglede po sebi. Na moju (ne)sreću, kad sam ove godine krenula ponovo na predavanja on se opet pojavio za katedrom na još jednom kolegiju. Ali u mojoj glavi se nešto okrenulo. Najednom sam se zaljubila u njega. Naše svakodnevno izmjenjivanje pogleda je prešlo granicu svake pristojnosti. Jednom prilikom smo se sreli na stepenicama, upitao me nešto bezveze usput...kunem se da su mu se zlatne niti u šarenici presijavale dok me gledao. Oženjen je muškarac koji ima obitelj i tu je za mene završila ta priča i svaki pokušaj idućeg koraka iako sam bila totalno zaluđena. Prestala sam ga slušati pod predavanjima i seminarima, uvijek bi črčkala nešto po bilježnici ili gledala kroz prozor. Naravno da sam ga uhvatila kako me gleda s upitnikom nad glavom...od onakvih gotovo erotskih pogleda do totalne inertnosti. Prislila sam se na to jer pitaj Boga u kojem bi smijeru ovo sve skupa otišlo...što sam htjela reći? U jednom trenutku me valjda zaintrigiralo zašto jednom takvom muškarcu zapinjem konstantno za oči i počela sam ga gledati iz te perspektive. I možda mi se to i počelo sviđati. Ili je bacio urok na mene? :zubo:

Kloni se profesora. Moj ti je savjet. Možda i je bacio urok. Tko zna.

Lovecat
21.12.2011., 22:42
Šta su profesori inače poznati po tome ili bzvz nagađaš? :zubo:

mickamumica
29.12.2011., 14:56
ne zelim nikakve prodike ni savijete,nego nesto sto stvarno djeluje da je isprobano ili trazim kontakt nekoga tko to radi?

lucis
15.01.2012., 23:03
ne zelim nikakve prodike ni savijete,nego nesto sto stvarno djeluje da je isprobano ili trazim kontakt nekoga tko to radi?
Želje i potrebe, odnosno ono što mi želimo i ono što nam je stvarno potrebno, nisu jedno te isto. Iako ne tražiš savjet, izgleda da ti je potreban. Ljubav se ne nalazi i ne dobiva magijom ni činima. Ona je stvar slobodnog izbora i ukoliko tako nešto eterično i nedefinirano pokušavaš dobiti prisilno, rezultat neće biti onaj koji želiš, niti trebaš :flop:. Inače, sretno.....

angelicaxxx
25.01.2012., 22:39
ja sam samo jednom probala "ljubavnu magiju" i vise nikad.
SAVJET:NE UPUSTAJTE SE U TO TU NEMA NISTA DOBROG.....SAMO JAKO JAKO JAKO JAKO LOSE

Baphomet
25.01.2012., 22:40
Šta ti se dogodilo?

Lind
25.01.2012., 22:40
ja sam samo jednom probala "ljubavnu magiju" i vise nikad.
SAVJET:NE UPUSTAJTE SE U TO TU NEMA NISTA DOBROG.....SAMO JAKO JAKO JAKO JAKO LOSE

Pa šta si uradila i što se desilo ? :ne zna:
Oprosti ako je preintimno pitanje.

angelicaxxx
25.01.2012., 22:43
uradila sam nesto........grozno...nastetila sam samo sebi....rekla bi o cemu se radi samo..hmmmm ta osoba je prisutna svuda i svagdje na internetu.,tako da nemogu.

Baphomet
25.01.2012., 23:04
:rofl:

Ako si već protiv nečega onda je ok ta to obrazloziš ovako ispadaš smiješna i nitko pametan ti neće povjerovati.

Tipični sindrom "Znaaaam ja, al' ti ne smijem reć'" :mudri:

angelicaxxx
26.01.2012., 23:04
:rofl:

Ako si već protiv nečega onda je ok ta to obrazloziš ovako ispadaš smiješna i nitko pametan ti neće povjerovati.

Tipični sindrom "Znaaaam ja, al' ti ne smijem reć'" :mudri:

Ne zanima mene kome ja ispadan smijesna kome ne.Znam svoju situaciju i uzas koji sam prosla i uzasne posljedice koje sada imam.Ako sam rekla da nemogu pricati onda nemogu.To je moja privatnost.Samo kazem da imam iskustva s njime koja su me dovela na dno dna.:(

Baphomet
27.01.2012., 07:12
Ma daj ne glumi, nemaš pojma. "Ljubavna magija" te dovela do dno dna :rofl:

Da ti je stalo do privatnosti ne bi uopće dolazila i optuživala "magiju" za svoj neuspjeh. Ali zgodno je imati neku nepoznatu i mističnu stvar koju možemo za to okriviti.

Lind
27.01.2012., 10:32
Bapho, nisi u pravu ! Korisnica nije dužna iznositi podatke iz svoje intime koje ne želi da se ovdje čitaju. Ona je upozorila, a na nama je da joj vjerujemo ili ne. Ti si znatiželjan pa želiš izvući još neke odgovore iz nje. To nije način !

Baphomet
27.01.2012., 12:06
Bapho, nisi u pravu ! Korisnica nije dužna iznositi podatke iz svoje intime koje ne želi da se ovdje čitaju. Ona je upozorila, a na nama je da joj vjerujemo ili ne. Ti si znatiželjan pa želiš izvući još neke odgovore iz nje. To nije način !
Ako ne želi ništa pisati onda nije morala ništa pisati. Upozorenje može objesiti mačku o rep.

Kao da ja tebe upozorim da ne ideš avionom od Croatia Airlinesa, ti pitaš zašto a ja ti kažem da je to moja privatna stvar :rofl:

Jedino je sigurno da voli dramatizirati.

chiselle
27.01.2012., 23:01
Ako ne želi ništa pisati onda nije morala ništa pisati. Upozorenje može objesiti mačku o rep.

Kao da ja tebe upozorim da ne ideš avionom od Croatia Airlinesa, ti pitaš zašto a ja ti kažem da je to moja privatna stvar :rofl:

Jedino je sigurno da voli dramatizirati.

U pravu si. :) A ne može dokazati to što piše nije treba onda ništa ni pisat. :kava::kava:

angelicaxxx
27.01.2012., 23:13
ja cu pisati sta ja zelim.tko ce vjerovati neka vjeruje ko nece nemora.Ja nemoram pisati svoje intimne stvari na ovom forumu.Iznjela sam svoje misljenje i rekla sam koliko mislim da je dovoljno.a vi kojima smeta nemojte citati i lajite na mjesec.

chiselle
28.01.2012., 01:34
ja cu pisati sta ja zelim.tko ce vjerovati neka vjeruje ko nece nemora.Ja nemoram pisati svoje intimne stvari na ovom forumu.Iznjela sam svoje misljenje i rekla sam koliko mislim da je dovoljno.a vi kojima smeta nemojte citati i lajite na mjesec.

možeš ti da pišeš šta god hoćeš, al' nitko te neće shvatati za ozbiljno :rofl:

angelicaxxx
28.01.2012., 02:28
bez brige budi barem jedan ce me ozbiljno shvatiti.Takvi kao sta si ti....ne zelim da uopce citaju moje komentare a kamoli da ozbiljno shvate.

Baphomet
28.01.2012., 23:49
Neće ni taj jedan. :rofl:

A da se spustiš na zemlju i svoju glumu i želju za dramatiziranjem okriviš sa raspad ljubavnog života a ne magiju? To bi bio značajan korak :)

angelicaxxx
29.01.2012., 01:11
raspad ljubavnog zivota?ne nisam to nikad imala....sorry.nemas pojma sta govoris jer naravno neznas moj zivot tako da se ti sputi na zemlju ne paraj oblake.imam pravo pisati sta ocu a ti mi to sigurno neces zabraniti

Baphomet
29.01.2012., 01:22
Ok, onda imaš sreće da su moderatori blagi pa dopuštaju tvoje trolanje.

Prvo govoriš da ti je ljubavnamagija donesla samo loše stvari, onda ne želiš o tome pričati da bi na kraju rekla da ti se ništa lošeg u ljubavnom životu nije dogodilo.

Trol :amen:

angelicaxxx
29.01.2012., 20:36
kad se naucis citati javi se do tada.adios

Baphomet
30.01.2012., 07:05
ja sam samo jednom probala "ljubavnu magiju" i vise nikad.
SAVJET:NE UPUSTAJTE SE U TO TU NEMA NISTA DOBROG.....SAMO JAKO JAKO JAKO JAKO LOSE

raspad ljubavnog zivota?ne nisam to nikad imala.

Očito da samo lupetaš kako ti šta padne na pamet.

annabell7
30.01.2012., 17:24
ako netko ima zaista pravog iskustva sa ljubavnom magijom, bilo da su trazili ljubavnu magiju ili bili "zrtve" iste molim nek podjele iskustva, a preporuke osoba cije su usluge koristili saljite mi na pp.

angelicaxxx
31.01.2012., 22:54
ja sam samo jednom probala "ljubavnu magiju" i vise nikad.
SAVJET:NE UPUSTAJTE SE U TO TU NEMA NISTA DOBROG.....SAMO JAKO JAKO JAKO JAKO LOSE

raspad ljubavnog zivota?ne nisam to nikad imala.

Očito da samo lupetaš kako ti šta padne na pamet.


Cuj bolje lupetati gluposti nego imati nick Baphomet.Drago mi je sto si podijelio s nama kome pripadas.:kava:

chiselle
31.01.2012., 23:12
Cuj bolje lupetati gluposti nego imati nick Baphomet.Drago mi je sto si podijelio s nama kome pripadas.:kava:

Bolje je imati nick Baphomet nego biti nepismen. Samnom se piše odvojeno "sa mnom". Da imaš bar osnovno obrazovanje znala bi to, zato ne lupetaj. :kava:

angelicaxxx
31.01.2012., 23:13
Znas li uopce sta je Baphomet?
naravno da neznas

chiselle
31.01.2012., 23:22
Znas li uopce sta je Baphomet?
naravno da neznas

Baphomet je neki demon, pa šta :ne zna: :kava:

angelicaxxx
31.01.2012., 23:25
draga vidim da nisi stigla bas dobro procitati pa ponovno na google upisi Baphomet pa malo bolje pogledaj i razmisli malo sta znaci pripadati drugoj strani....do tada ti zelim laku noc.

chiselle
31.01.2012., 23:57
Ne znaima me šta znači pripadati drugoj strani, niti tko je Baphomet. Samo me neriraju osobe koje zabadaju nos u stvari koje ih se ne tiču. Ti si došla na ovaj topic i počela da pametuješ kako ljubavna magija nešto loše, a kada te pitaju zašto je to loše ti ne znaš odgovoriti nego lupaš gluposti. Prvo kažeš da ti je ljubavna magija donijela samo loše, onda kažeš da nisi imala ljubavnih problema. troll :rolleyes:

Baphomet
01.02.2012., 09:22
Cuj bolje lupetati gluposti nego imati nick Baphomet.Drago mi je sto si podijelio s nama kome pripadas.:kava:
Naravno, kao i uvijek kad trolu ponestane argumenata onda se lovi za stvari koje nemaju veze sa temom.

Ali, nema problema, ajmo upotrijebiti tu tvoju logiku i u google upisati "angelica xxx". Aha, vidi, vidi šta je izašlo.

Drago mi je što si podijelila sa nama kome pripadaš.

Beljki
01.02.2012., 09:35
draga vidim da nisi stigla bas dobro procitati pa ponovno na google upisi Baphomet pa malo bolje pogledaj i razmisli malo sta znaci pripadati drugoj strani....do tada ti zelim laku noc.

podforum religje ti je malo vise, ovo propovjedanje pod krinkom laznih iskustava je trolanje :)

annabell7
01.02.2012., 10:12
ma nema ona nikakvog iskustva sa ljubavnom magijom, nego je zeljna paznje.
angelicaxxx molim te prekini sa glupostima. makni se sa foruma ako nemas nista pametno za rec. zato i sluzi da se pomogne ljudima.
bezveze se prepucavate. otvorite topic za to pa tamo nastavite

angelicaxxx
01.02.2012., 17:03
ja cu se izrazavati kako hocu,biti cu gdje zelim i to mi nitko nece zabraniti.Za vase misljenje me apsolutno nije briga.Znam ja dobro sto je Baphomet,a vidim da ste vi totalno neuki.iskreno.....zao mi vas je.bye bye

Beljki
01.02.2012., 17:26
naravno da neces, svaka drustvena zajednica pa i forumska ima svoja pravila i nijedan clan nijedne drustvene zajednice ne moze raditi bas kako hoce, sto hooce i gdje hoce kao sto postoje i institucije koje ce joj to zabraniti :D

chiselle
01.02.2012., 18:28
ja cu se izrazavati kako hocu,biti cu gdje zelim i to mi nitko nece zabraniti.Za vase misljenje me apsolutno nije briga.Znam ja dobro sto je Baphomet,a vidim da ste vi totalno neuki.iskreno.....zao mi vas je.bye bye

bolje ti je odi na naki porno sajt i tamo se izražavaj, ipak si ti najstručna u tim stvarima, što ti i nick potvrđuje :kava:

Monique.
06.02.2012., 13:16
ja sam sinoć na nekom forumu našla jako zanimljiv magijski postupak. Zainteresovala sam se zato što ne utiče na nečiju slobodnu volju. Evo prekopirala sam post sa tog foruma da vidite:

...Ja sam od jedne starije osobe, cula za izvođenje tzv. osmice. Znaci jedna slika gore, druga dolje, osmica, saranje... i da ima djelovanje.... te slike su od dvije osobe koje u narednih 7 dana ce rijesiti konflikte, tipa: ili ce se odvojiti ili ce se jos vise zbliziti, ali u smislu sudbinskog zblizavanja ili udaljavanja, nisam nikada prakticirala ali ljudi koji jesu, rekli su da djeluje... a sada, drugima na volju.... njegova slika gore, tvoja dole, i oko slika nacrtas osmicu, tako da se slike nalaze unutar te osmice, unutarnji krug osmice je zuti, a vanjski plavi. Svaki dan uzmes i gledas u osmicu i prstom prelazis preko tih nacrtanih linija, nije bitno koliko puta... Moja frendica to radila za decka, a ne znam kako djeluje u pitanju prijateljstva, inace mislim da bi to se mogao nazvati kao sudbinski ubrzan postupak, ili je suđeno ili nije... obojas unutarnji krug, i to na papiru...

Baphomet
06.02.2012., 13:26
Čim ti radiš bilo kakav ritual za jednu konkretnu osobu bez njenog pristanka onda se tu radi o utjecaju na nečiju slobodnu volju.

Monique.
06.02.2012., 13:31
Čim ti radiš bilo kakav ritual za jednu konkretnu osobu bez njenog pristanka onda se tu radi o utjecaju na nečiju slobodnu volju.

al' svejedno mi se ne može ništa desite zbog toga zar ne? Pisao si negdje o tome... :)

Baphomet
06.02.2012., 14:43
al' svejedno mi se ne može ništa desite zbog toga zar ne? Pisao si negdje o tome... :)
Jesam. Moje je mišljenje da to ne dovodi u nikakve "karmičke dugove", trostruka vraćanja i slično.

Monique.
06.02.2012., 15:04
slažem se sa tobom Baphi, čak sam i iskopala nekoliko postova u kojima si sve lijepo objasnio :)
Zato što nema logike koja bi podržala takvu tezu. Objašnjenje je jednsotavno.
Tko je taj koji prosuđuje šta je dobro a šta loše? Ono što je danas dobro i normalno prije 300 godina je bilo zlo i nemoralno. A možda će tako biti i za 300 godina. Pojmovi dobra i zla ovise o moralnosti društva. Kako može priroda/svemir znati šta je određenom ljudskom društvu i u određenom vremenskom periodu dobro a šta zlo?

Karma? Pa ovako, ako ti netko napravi zlo a vjeruješ u karmu zašto ta osoba ne bi bila samo oruđe karme koje te kažnjava za tvoje zlo u prošlom životu? To znači da se toj osobi ništa loše neće dogoditi jer samo izvršava svoju zadaću. Naravno, ako vjeruješ u karmu.

Da je postojala ravnoteža u početku svemira koji je nastao Big Bangom ne bi postojao ni život. A i sam život sam po sebi je samo čudno kaotični izričaj prirode koji na kraju teži ravnoteži...tj. smrti.
Ma ništa ti se ne može dogoditi.

Kao što se ništa ne dogođa onima koji su se oženili jer je žena zatrudnila ili je netko ušao u vezu jer mu se osoba fizički sviđa a nakon toga ta osoba dobila 50 kila a i dalje su u vezi.

Jel' šminkanje, uređivanje i isticanje svojih fizičkih atributa u smislu zavađanja suprotnog spola nešto strašno zbog čega možeš poludjeti? Mislim da nije a sistem je isti. :D

lucis
08.02.2012., 21:27
al' svejedno mi se ne može ništa desite zbog toga zar ne? Pisao si negdje o tome... :)
Desit će ti se to da ako i uspije tvoje magijanje, nećeš dobiti ljubav, već nešto sasvim drugo, što bih ja okarakterizirala kao ''vraćanje'' da budem bliska s vašom terminologijom. Zašto, zato što svaka normalna osoba predpostavljam, želi onaj nedefiniran osjećaj koji dolazi ''iz viših sfera'', a to se ne može dobiti poricanjem nečije slobodne volje, naprotiv uvjetovano je nečijom slobodnom voljom. Čak i ''bog'' nam je dao slobodnu volju, odnosno biramo svoj put ka njemu ili od njega, a vi se usuđujete tražiti više......Meni je to za zabrinuti se :503:

Klepsidra
08.02.2012., 22:28
Sto se tice ovih osmica i ovo u vezi slika ne znam nisam nikad praktikovala to, ali sam negdje citala kako se osam koristi kao simbol u meditativne svrhe…
Ovako:
Zamislis kako polako crtas krug koji je onako kao boja zlata koje svijetli. Ti si tacno u centru kruga. Zatim zamislis drugi krug koji dodiruje taj u kojem si ti. Potom zamislis kako npr. Svoj strah ili nesto od cega si ovisna smjestis u centar tog drugog kruga.potom zamislis svijetloplavu neonsku svjetlost kako polazi od krugova gdje se spajaju prvo oko kruga u kom nisi a onda dolaze oko kruga u kom si ti. Vježba se treba izvoditi vise puta, a nije nikakv magijski obred, vec meditacija.Klasika. Ne spaja ljude vec razdvaja. Pomaze nam da budemo slobodni od onih za koje smo vezani i koji su vezani za nas da nas cak ta vezanost muci. To primjerice mogu biti i roditelji….

Doricaaaa
22.02.2012., 07:56
pozdrav, imam konkretno pitanje: želim vratiti izgubljenu ljubav. kontaktirala sam jednog hodžu iz sarajeva koji kaže kako svoje usluge vrši besplatno i tvrdi da to može napraviti tzv. "arapskim katancem". guglala, tražila, nigdje baš ne piše ništa posebno. navodno nakon tog njegovog obreda muškarac postaje potpuno emotivno i seksualno ovisan o ženi koja je to tražila. ljudi pišu kako hodže zaista mogu raditi na daljinu, ovaj je meni na osnovi osnovnih podataka ispričao zaista neke stvari koje nije mogao znati. da bi on taj obred izvršio, objasnio mi je šta mu od materijala treba, navodno zlato, platina i još nešto i da to neće raditi o svom trošku pa kao da mu ja za to pošaljem novce. nije mi problem ako čovjek naplaćuje svoj rad, to je u redu, samo me zanima djeluju li ovakve stvari?? ima li netko iskustva?

Klepsidra
22.02.2012., 08:33
pozdrav, imam konkretno pitanje: želim vratiti izgubljenu ljubav. kontaktirala sam jednog hodžu iz sarajeva koji kaže kako svoje usluge vrši besplatno i tvrdi da to može napraviti tzv. "arapskim katancem". guglala, tražila, nigdje baš ne piše ništa posebno. navodno nakon tog njegovog obreda muškarac postaje potpuno emotivno i seksualno ovisan o ženi koja je to tražila. ljudi pišu kako hodže zaista mogu raditi na daljinu, ovaj je meni na osnovi osnovnih podataka ispričao zaista neke stvari koje nije mogao znati. da bi on taj obred izvršio, objasnio mi je šta mu od materijala treba, navodno zlato, platina i još nešto i da to neće raditi o svom trošku pa kao da mu ja za to pošaljem novce. nije mi problem ako čovjek naplaćuje svoj rad, to je u redu, samo me zanima djeluju li ovakve stvari?? ima li netko iskustva?

Hm....gle nesto, svi smo mi bili u situaciji kad smo htjeli pronaci nekog maga nekog carobnjaka da nam vrati voljenu osobu. Svi smo mi volili. Svi smo bili povrijedjeni. Svi smo htjeli nekakvu osvetu...Ja sam dozivjela 2 puta ljubavnu magiju gdje su me oba puta bukvalno slomili. Srce mi je pucalo od boli. U pocetku bude sve krasno i ruzicasto a poslije patis i nesretan si. Nisam znala sta se desava ali sam uvidjala da nesto nije u redu. Sa mojim zdravljem takodjer nije bilo sve okej, sve mi je vise slabio imunitet i stalno sam bila bolesna...jednostavno polako sam kopnila i to nisam bila ja, ona JA kakvu sam poznavala sebe od ranije...Onaj ko mi je radio magiju vrlo dobro je znao sta je po srijedi...ali eto htio me imati za curu...
Na kraju kad je sve proslo i kad sam saznala (a uvijek se moze saznat to) bijah jako razocarana i povrijedjena. Jedino sto mi je proslo kroz glavu bilo je kako tu nema srece i kako se sve sazna kad-tad. I neko ko ti nije sudjen ne moze biti tvoj, nema sanse...ta ljubav nece zavrsit na dobro, ne moze, jer nisi ti taj koji odredjujes sudbinu vec ima visa sila.
Neigraj se tim glupostima.Pusti hodze nek rade sta hoce, nek rade kome hoce, to nisu cista posla...nemoj dozvoliti sebi da spadnes na tako niske grane...Budi ono sto jesi, budi posebna, drugacija, pokazi svoje osobine one najbolje koje imas, potrudi se da budes karizmaticna...i nema osobe koja te nece pozeljeti u svom drustvu! Mani se crnomagijasa. Poslusaj me, tog momka ces preboljeti, vrijeme lijeci sve, pa i njega ce, doci ce drugi , mozda bolji...mozda ces bit sretnija, jer ko zna, mozda se taj raskid desio za tvoje dobro. Pozdrav ti i zelim ti srecu!

Lea Sun
22.02.2012., 13:50
pozdrav, imam konkretno pitanje: želim vratiti izgubljenu ljubav. kontaktirala sam jednog hodžu iz sarajeva koji kaže kako svoje usluge vrši besplatno i tvrdi da to može napraviti tzv. "arapskim katancem". guglala, tražila, nigdje baš ne piše ništa posebno. navodno nakon tog njegovog obreda muškarac postaje potpuno emotivno i seksualno ovisan o ženi koja je to tražila. ljudi pišu kako hodže zaista mogu raditi na daljinu, ovaj je meni na osnovi osnovnih podataka ispričao zaista neke stvari koje nije mogao znati. da bi on taj obred izvršio, objasnio mi je šta mu od materijala treba, navodno zlato, platina i još nešto i da to neće raditi o svom trošku pa kao da mu ja za to pošaljem novce. nije mi problem ako čovjek naplaćuje svoj rad, to je u redu, samo me zanima djeluju li ovakve stvari?? ima li netko iskustva?

Ne traži pare za uslugu ali traži da mu pošalješ novce za materijal!? :eek:
Nema vraćanja ljubavi bez njegove volje, da te netko na silu voli...eh, mora da si mlada, jako mlada...pričekaj malo da prođe koja godina u samoći pa ćeš drugačije razmišljati o njemu, o svemu. Da ste suđeni, nijedna ljubavna magija ti ne bi trebala. Ajd razumijem kad ljudi traže proricanje budućnosti ali da se mijenja budućnost i to hodžama i sl. to nikako ne funkcionira. Onda bi to svi radili.

prevaren
06.04.2012., 00:31
dali iko ima iskustva sa vidovitom safetom potreban mi je odgovor hitno

nenana
18.04.2012., 19:42
meni treba broj od gospođe Tomislava Brezovic iz karlovca molim vas ako ga neko ima da mi posalje pp. Hvala!!!

Melani-Melon39
24.04.2012., 13:38
meni treba broj od gospođe Tomislava Brezovic iz karlovca molim vas ako ga neko ima da mi posalje pp. Hvala!!!

Meni isto treba hitno broj gsopođe Tomislave Brezović ...
bila bi jako zahvlana kada bi mi ga netko poslao ili broj nekoga tko radfi isto što i Tomislava ....

Iliana01
24.04.2012., 21:21
Moja sestra je preko jedne žene vratila izgubljenu ljubav,ne mogu reći da je podržavam 100%:ne zna:,al koliko je jadna i očajna bila kad se sitim :(mislim da je dobro da ga je vratila na ovaj način jer ne znam šta bi sa njon.:(

Melani-Melon39
25.04.2012., 19:28
Pozdrav svima
mene ne zanima nikakva ljubavna magija ili povratak partnera jer sam se pomirila itako s tim da ću zauvijek biti nesretna u ljubavi ...mene zanima druga stvar ...koliko znam tko zna raditi ljubavnu magiju trebao bi znati i pomagati ljudima u drugim stvarima ..posebice u pitanjima života i smrti ....smatram da je to prioritenije spasiti ljudski život od povrataka partnera koji te itako neće ...Ja trpim zlostavljanje u obitelji ..verbalno i fizičko
zlostavljač ima veze na socijalnom centru i svuda u našem mjestu gdje živimo ..tako da kada sam pokušala naći izlazak sva vrata su mi bila zatvorena radi poznastava i veza koje ta osoba ima ...želim zato i imam potpuno pravo bolokirati osobu koja me zlostvalja magijom tako da mogu pobjeći bez da mi ta osoba više visi za vratom preko svojih veza i vezica ..ako ima ovdje itko human na ovome forumu neka mi pošalje broj osobe koaj bi me spasila magijom da se mogu osamostaliti i otići jer ovako vidim da ne mogu ....plus osoba koja me zlostvalja je imućna a meni je blokirala finacije na koje ja imam pravo ..nikakva predavnja i filozoforanja ne želim jer imam dovoljno godina da kužim što se magijom može a što ne ...i imam potpuno pravo tražiti da se bolkira osoba koja me itako ovdje drži protiv moje volje ...

emnasut462
27.04.2012., 00:27
Moja sestra je preko jedne žene vratila izgubljenu ljubav,ne mogu reći da je podržavam 100%:ne zna:,al koliko je jadna i očajna bila kad se sitim :(mislim da je dobro da ga je vratila na ovaj način jer ne znam šta bi sa njon.:(

Ja znam tri slucaja gdje se isto desilo....
ali interesantno je bilo promatrati zacarane muzjake...nakon obreda...

Naime, svi su se s godinama propili i zaista poceli mrziti svoje zene koje su ih zavracale...
Valjda im se na tren vrati svijest pa shvate s kim su pa im dode slabo...pa ih pukne magijska veza...pa je ne mogu ostaviti, pa bi je doslovno pljuskali i seksali istovremeno...pa tako stalnu u krug. Muzjak postaje ili autodestruktivan ili destruktivan prema zeni ( a ponekad i djeci)...walking zombie...kome to treba?:rolleyes:

Iliana01
27.04.2012., 09:18
Ja znam tri slucaja gdje se isto desilo....
ali interesantno je bilo promatrati zacarane muzjake...nakon obreda...

Naime, svi su se s godinama propili i zaista poceli mrziti svoje zene koje su ih zavracale...
Valjda im se na tren vrati svijest pa shvate s kim su pa im dode slabo...pa ih pukne magijska veza...pa je ne mogu ostaviti, pa bi je doslovno pljuskali i seksali istovremeno...pa tako stalnu u krug. Muzjak postaje ili autodestruktivan ili destruktivan prema zeni ( a ponekad i djeci)...walking zombie...kome to treba?:rolleyes:Nije tako kod moje sestre:) on je jako pažljiv prema njoj,baš se vidi koliko su jedno drugom predani,nema nikvakvih negativnih stvari kod njega isti je ka prije.A opet ja to ne bi mogla,al kad si očajan onda ne vidiš drugi način.:ne zna:Mora da su ti tvoji slučajevi išli kod pogrešnih osoba,tko zna.:(:ne zna:

emnasut462
27.04.2012., 14:49
Oke , ali nemoj poslije reci da nisi upozorena:kava:

vivo per lui
27.04.2012., 22:53
Nije tako kod moje sestre:) on je jako pažljiv prema njoj,baš se vidi koliko su jedno drugom predani,nema nikvakvih negativnih stvari kod njega isti je ka prije.A opet ja to ne bi mogla,al kad si očajan onda ne vidiš drugi način.:ne zna:Mora da su ti tvoji slučajevi išli kod pogrešnih osoba,tko zna.:(:ne zna:

Koliko dugo su zajedno, koliko dugo to traje ?

Dzosi
28.04.2012., 06:43
Ja znam tri slucaja gdje se isto desilo....
ali interesantno je bilo promatrati zacarane muzjake...nakon obreda...

Naime, svi su se s godinama propili i zaista poceli mrziti svoje zene koje su ih zavracale...
Valjda im se na tren vrati svijest pa shvate s kim su pa im dode slabo...pa ih pukne magijska veza...pa je ne mogu ostaviti, pa bi je doslovno pljuskali i seksali istovremeno...pa tako stalnu u krug. Muzjak postaje ili autodestruktivan ili destruktivan prema zeni ( a ponekad i djeci)...walking zombie...kome to treba?:rolleyes:

hm ovo mi liči na jedan primjer u bližoj okolini...muškarac za sada dobro zarađuje, ali je nezadovoljan, alkić je, toliki da starci od njega skrivaju cugu kao od djeteta slatkiše...stalno ima neke tikove kad je trijezan i uopće ne izgleda opušteno. prema ženi i djeci je čini mi se ok, nemam preveliki uvid. njih dvoje se svađaju ponekad, ali ne znam u kojim razmjerima.. čini se da bi dao sve za obitelj, ali je imao ispade 'idem na kurve' i sl. Zapravo onoliko koliko ga ja poznam meni i trijezan i pijan izgleda kao walking zombie , kako si napisala...

ladysanja
28.04.2012., 09:34
zamolila bi nekoga ako poznaje koga, da stvarno može pomoči u ljubavi nek mi javi u inbox, puno hvala.

Iliana01
28.04.2012., 13:51
Koliko dugo su zajedno, koliko dugo to traje ?Prije prekida a nekih 8 godina pa prekid pa sad brak,dica i još a otprilike tri godine je od onda.A neka su sretni to je bitno,ne ulazin u ostalo.:kava:

morfijum
05.05.2012., 01:38
Sutra je đurđevdan, dan kada je ljubavna magija najučinkovitija koliko sam negdje pročitala. onda znate li neku čaroliju ?

barbie_girl333
06.06.2012., 20:05
Pozdrav,
već sam pročešljala neke teme, a i dosta web materijala i nisam baš pronašla ono što mi treba. Naime, treba mi ideja za ritual koji bi trebala izvest ovog petka, znam da mjesećeve mijene možda i nisu najpogodnije, međutim situacija je takva da imam vremena samo do 12.6. pa moram brzo reagirat (petak je dan kojim vlada venera, a ipak je riječ o tzv ljubavnoj magiji pa eto da bar nešto u tom roku bude po PS-u :p).

Situacija je sljedeća. Ja i dotična osoba suprotnog spola se viđamo već nekih pola godine, a 12.6. on ide poslom na minimalno 2 godine, jaaako daleko. Ja nisam forsirala vezu iz točno tog razloga, točnije rekla sam 'ovo kao nije veza', al je on s vremenom zaključio da smo oboje vjerni i da nam je stalo jedno do drugog pa iako ja to ne "odobravam" na neki način to ipak jest veza. Kako cijelo vrijeme izbjegavamo u razgovoru činjenicu da on odlazi, a iz dana u dan smo sve bliži, njegov odlazak se bliži i meni jednostavno treba neko razriješenje. Svakim danom moji osjećaji prema njema rastu, ali nikako ne želim da oni stanu na put njegove karijere jer smo oboje još mladi, pa držim jezik za zubima. On je jako nježan i vidim da je i njemu stalo, al jednostavno to izbjegavamo.

Dakle, da zaključim. Valjda ste okvirno shvatili kakva je situacija trenutno i da tome jednostavno treba razrješenje ipak se ne možemo, a vjerujem ni ne želimo, razić ko stranci. Želim napravit ritual u kojem bi sabrala misli i osjećaje i zamolila za vodstvo, da jednostavno oboje nađemo snage i prave riječi da se sve to što lakše i najbolje za oboje riješi. Imam jednu ružu, koju sam pažljivo osušila, koju bi voljela koristiti u tu svrhu, u ovakvim ritualima volim još koristiti i jabuke. E sad, vi nabacajte prijedloge i mišljenja.
Hvala :)

jelena1777
08.06.2012., 22:53
Pusti rituale i vjeruj u svoje i njegove osjećaje. Ako su dovoljno jaki, vi ćete ostati zajedno.

ludi mjesec
08.06.2012., 22:59
A ti se baviš magijom?:)

barbie_girl333
09.06.2012., 15:09
Javilo mi se par ljudi u inbox, a vidim i tu sličan komentar. Zašto svi misle da ja pošto poto želim ostat s njim :rolleyes:.

To mi uopće nije cilj i nikad ne bi radila ritual da nekog "zarobim" sa sobom. Samo želim da nam oboma ovo što lakše prođe i da imamo lijep rastanak, iskren u prvom redu.

@ludi mjesec
šta si ti neki stalker :p

jelena1777
09.06.2012., 15:19
Javilo mi se par ljudi u inbox, a vidim i tu sličan komentar. Zašto svi misle da ja pošto poto želim ostat s njim :rolleyes:.

To mi uopće nije cilj i nikad ne bi radila ritual da nekog "zarobim" sa sobom. Samo želim da nam oboma ovo što lakše prođe i da imamo lijep rastanak, iskren u prvom redu.

@ludi mjesec
šta si ti neki stalker :p

Ma ne radi se o cilju u ljubavi, mislim da to nitko i ne želi, nema tu cilja. LJubav je osjećaj koji postoji ili nepostoji, postoji i nestane, postoji i opstane.
Pravila...nema, sličnosti ima i nema, a nada je ono što nas često drži.
Iskreno ti želim da sve prođe onako kako ti želiš...možda je ponekad dovoljno željeti i očekivati dobar ishod.

barbie_girl333
09.06.2012., 15:44
Ma javili su mi se neki ljudi sa stavom, to tvoje su gluposti, al znam ja kao neke ljude, oni ti to mogu sredit, bit će on tvoj etc bullshit.

Ma ne radi se o cilju u ljubavi, mislim da to nitko i ne želi, nema tu cilja. LJubav je osjećaj koji postoji ili nepostoji, postoji i nestane, postoji i opstane.
Pravila...nema, sličnosti ima i nema, a nada je ono što nas često drži.
Iskreno ti želim da sve prođe onako kako ti želiš...možda je ponekad dovoljno željeti i očekivati dobar ishod.

Hvala :)

ladysanja
13.06.2012., 23:03
Zamolila bi sve koji imaju kakve informacije o kome što stvarno može pomoči u ljubavi, da mi ostave kontakt na privatnu poruku.. ili ako ko zna kakav ritual, da ga mogu sama napraviti.. hvala unapred...
pozdrav

Momak 90
16.06.2012., 14:10
Zamolila bi sve koji imaju kakve informacije o kome što stvarno može pomoči u ljubavi, da mi ostave kontakt na privatnu poruku.. ili ako ko zna kakav ritual, da ga mogu sama napraviti.. hvala unapred...
pozdrav

Potpisujem.

nanajaa
16.06.2012., 21:11
eh malo da vam i ja koju kazem ovako ja sam pre 33 god.bila sa jednim deckom u vezi par meseci.i nekako smo se izgubili u svijetu dugo nisam nista cula za njega i et,ti srece naletim na njega bez veze u moj grad doselio.ozenjen naravno i djeca al velika su ozenjeni udati ect.i kad je zaznao da sam ja to stvarno od davni vremena pratio me uvjek al, malo ja nisam ni obracala paznju na to neg hajd idem svojim putem sta me interesuje bilo proslo davno.dok nismo se sreli izmijenili br.tel i ponekad sms i pokoja godina prodje vec nit zelim da mu sta smotam pogotovu sto ima zenku svoju al ipak hm ljubav je to dokle kako ko zna al gatala mi jedna u karte u grah i angeblich da cemo bit zajedno i da je njemu tesko sa zenom njegovom.Ne pricamo ni o kakvoj buducnosti zajednickoj tako da mi nije jasno zasto me gatare tako jbg navlace kao zvaku ko bi mogo povjerovat dvi su iz razdaljenosti1.500 kilometara isto da kazu hmmmm cuda se desavaju il sta vi kazete na to?????????

daljina
17.06.2012., 11:04
i ja bih molila ako netko nekoga zna :(

mala skarlet
17.06.2012., 16:07
Molim vas ako netko ima broj od Tomislave Brezović iz Karlovca ili ako zna nekog tko mi može pomoći u vraćanju a da nije šarlatan... Hvala

potonula
20.06.2012., 09:22
Molim dajte i meni broj od te Tomislave Brezović ili bilo koga drugog na pp :(

potonula
20.06.2012., 15:19
Pročitala sam cijelu temu i nisam naišla na puno konkretnih iskustava. Neki kažu da je opasno, neki kažu da nije. Očajna sam već :(

lady luck
20.06.2012., 19:09
Pročitala sam cijelu temu i nisam naišla na puno konkretnih iskustava. Neki kažu da je opasno, neki kažu da nije. Očajna sam već :(

Nije opasno, ništa ti se neće dogoditi. Ja sam jednom probala, iz znatiželje.
Tek kad sam ja našla drugog taj se zaljubio u mene, kad sam sam se skroz odljubila od njega. :503:

Ribica_Ri
21.06.2012., 17:13
Molila bih broj gđe Tomislave Brezović iz Karlovca.

Neophyte30
27.06.2012., 17:21
ja sam preko neta dosao do nekih tecaja navodo djeluju pa planiram uskoro to provest u djelo..radi se o voodoo magiji
nisam to nikad radio al nesto me vuce da probam a imam i jako dobar razlog..toga nema nigdje za skinut osim na jednom sajtu koji je zatvoren tako da se to inace masno naplacuje tak da..bumo vidli

btw-ko je Tomislava Brezović? vidim da se tu samo njen broj trazi..

nanajaa
28.06.2012., 08:31
ja sam preko neta dosao do nekih tecaja navodo djeluju pa planiram uskoro to provest u djelo..radi se o voodoo magiji
nisam to nikad radio al nesto me vuce da probam a imam i jako dobar razlog..toga nema nigdje za skinut osim na jednom sajtu koji je zatvoren tako da se to inace masno naplacuje tak da..bumo vidli

btw-ko je Tomislava Brezović? vidim da se tu samo njen broj trazi..

to je opasno .:ne zna:

zagrepcaka
30.06.2012., 12:39
Molim ako netko zna, kako da dodjem do nekog dobrog hodže u Zagrebu
hvala

nicky11
30.06.2012., 15:22
nije mi namjera pametariti,ali samo da vam dam jedan dobronamjerni savjet,
mnogo ljudi krščanske vjere nije upoznato s činjenicom da su im ovakove stvari zabranjene,tj da se ovdje radi o mračnim silama,i nema crne i bijele magije,jer se ista "osoba" krije iza obje-sotona,naravno.
možda zvuči too oldfashion,il stupid i boring,ali istina je-piše u bibliji.Ak mi ne vjerujete,proguglajte si malo...
Ja sam imala šansu sa si pomoču takovih vračarskih "trikova"vratim muža koji me je trudnu htio ostavit-vjenčani smo,i to mi je mama savjetovala,no u meni je nešto reklo,ako Bog ne želi da opstanemo,onda neka tako bude.I nisam to sprovela u djelo.Nakon toga sam intezivno odlazila u crkvu,molila se,i da ne dužim,prošlo je od tog dosta godina a mi smo, eto zajedno,muž se promjenio,jako voli svoju djecu,a ispostavilo se da je ljubavnica imala prstiće u vračanju-opčepoznata činjenica o njenoj obitelji u tom selu.....dakle,da ne dužim-vrađbine tj uroci djeluju,ali su od zloga,i nije se za igrati s time jer ne utječete samo na svoj život več i život mnogih oko vas.I još nešto,ne čini drugome ono što nebi htio da netko učini tebi......

ladysanja
30.06.2012., 21:49
još jednom molim da mi se javi netko koji zna koga, sto moze pomoči u ljubavi. biču vam vrlo zahvalna!

Natthali
09.07.2012., 13:04
nije mi namjera pametariti,ali samo da vam dam jedan dobronamjerni savjet,
mnogo ljudi krščanske vjere nije upoznato s činjenicom da su im ovakove stvari zabranjene,tj da se ovdje radi o mračnim silama,i nema crne i bijele magije,jer se ista "osoba" krije iza obje-sotona,naravno.
možda zvuči too oldfashion,il stupid i boring,ali istina je-piše u bibliji.Ak mi ne vjerujete,proguglajte si malo...
Ja sam imala šansu sa si pomoču takovih vračarskih "trikova"vratim muža koji me je trudnu htio ostavit-vjenčani smo,i to mi je mama savjetovala,no u meni je nešto reklo,ako Bog ne želi da opstanemo,onda neka tako bude.I nisam to sprovela u djelo.Nakon toga sam intezivno odlazila u crkvu,molila se,i da ne dužim,prošlo je od tog dosta godina a mi smo, eto zajedno,muž se promjenio,jako voli svoju djecu,a ispostavilo se da je ljubavnica imala prstiće u vračanju-opčepoznata činjenica o njenoj obitelji u tom selu.....dakle,da ne dužim-vrađbine tj uroci djeluju,ali su od zloga,i nije se za igrati s time jer ne utječete samo na svoj život več i život mnogih oko vas.I još nešto,ne čini drugome ono što nebi htio da netko učini tebi......

Većina tzv. vjernika se bavi "vračarskim trikovima" a nakon toga intenzivno odlaze u crkvu.

samurajka1
11.07.2012., 17:48
Potpisujem.

ako moze i meni na pp...do grla sa u problemima

samurajka1
11.07.2012., 17:52
još jednom molim da mi se javi netko koji zna koga, sto moze pomoči u ljubavi. biču vam vrlo zahvalna!

...koliko sam smusena
mislila sam ovaj post citirati

...ako moze i meni mooolimm

Little Mermaid
11.07.2012., 21:38
Većina tzv. vjernika se bavi "vračarskim trikovima" a nakon toga intenzivno odlaze u crkvu.

Na temelju cega ovo zakljucujes? :)

Natthali
12.07.2012., 20:14
Vlastito iskustvo:)
Takve zle osobe je, na žalost, vrlo teško otkriti.
Samo onaj tko je veoma dobro upućen u bavljenje magijom, pa posjeduje određene "moći", može otkriti o kakvom se tipu zlih osoba radi.
Takve zle osobe se često preruše na nevjerojatno ubjedljiv način. Njihova umilna pobožnost često je samo paravan. Iznenadili bi se kakve sve zaštite nose te pobožne osobe..

Lei0081
14.07.2012., 17:42
Mogu li se javiti oni koji su razgovarali ili išli na tretmane kod Tomislave Brezović! može i na pm, zanimaju me dojmovi u vezi nje.

Little Mermaid
14.07.2012., 17:58
Vlastito iskustvo:)
Takve zle osobe je, na žalost, vrlo teško otkriti.
Samo onaj tko je veoma dobro upućen u bavljenje magijom, pa posjeduje određene "moći", može otkriti o kakvom se tipu zlih osoba radi.
Takve zle osobe se često preruše na nevjerojatno ubjedljiv način. Njihova umilna pobožnost često je samo paravan. Iznenadili bi se kakve sve zaštite nose te pobožne osobe..

Onda se mozda radi o vecini vjernika koje ti znas, ako se radi o osobnom iskustvu, ali mislim da nema mjesta takvoj generalizaciji.

Kazu da it takes one to know one...i da vidimo svijet i ljude ne kakvi jesu nego kakvi mi jesmo. Pa sad :ne zna:

Natthali
14.07.2012., 23:01
Ne radi se o viđenju svijeta i ljudi. Radi se o poimanju vjere.

Uzmimo za primjer Majku Tereziju; njoj nije trebao majkamobil:D vjerovala je u istog Boga kao i papa. Kretala se po opasnim mjestima, pa i tamo gdje mnogi nisu smjeli...Živjela je vjeru, i čistu ljubav.

Kalira_bei
16.07.2012., 12:32
Moja radna kolegica se zaljubila u zgodnog i šarmantnog kolegu koji je nije mogao vidjeti ni nacrtanu. Nakon nekoliko mjeseci davljenja sa njezine strane, koliko voli tog kolegu, našla je neku ženu koja se bavi magijom i spajanjem partnera. Kolegica je rekla da je masno platila, ali da se isplatilo. Niti mjesec dana kasnije, kolega se uselio kod nje. U godini dana je rodila sina i vjenčala se sa tim kolegom. Sve je izgledalo super, dok slučajno nismo saznali da ona malo malo završi na psihijatriji. Njezin suprug, kojeg osobno poznajem preko 20 godina, i za kojeg bi nekada dala ruku u vatru, se totalno promijenio. Ja ga ne prepoznajem više, to nije ista osoba, a svi novi koji ga upoznaju tvrde da je gad kakvog nema...
Zaista ne znam da li se tu radi o magiji ili je nešto drugo u pitanju, samo znam da je kolega nije mogao smisliti, a onda ju je odjednom oženio, i da se toliko promijenio, da ga nitko od nas starih suradnika ne pozdravlja niti komunicira sa njim ukoliko zaista nije neophodno.
Osim psiholoških problema, kolegica ima problema i u braku, ostala je bez prijatelja, obitelj joj je okrenula leđa, i sada navodno traži onu ženu da poništi to što je napravila jer želi svoj život natrag...

larin izbor
02.10.2012., 14:50
Dobar dan!
Dali mi neko molim vas moze poslati broj od gospodje tomislave???

Santos22
03.10.2012., 15:10
Ovako. Ja i devojka smo bili zajedno 2,5 godine. U julu je otišla u švajcarsku da radi i od tada je sve krenulo na dole, a prije toga smo počeli tražiti stan da zajedno živimo. Pričali smo o porodici i djeci. Rekla je da joj nije više do mene, a da joj opet nije svejedno. Prije mesec dana je bila ovde na 3 dana i pomirili smo se i rekla je da neče moči izdržati te 2,3 godine bez mene. Kad sam joj reko da ostane je rekla da nemože. Ko da ju nešta teralo od mene. Kad su prošle dve sedmice je opet postala hladna do mene. Bijo sam kod gatare, bioenergetika i kontaktiro jednog vidovnjaka preko interneta i svi su mu rekli da je jedna ženska osoba uradila crnu magiju nad nama da nas rastavi jer je bila ljubomorna. Taj bioenergetik je reko i ako skine tu crnu magiju da to neznači da če se vratiti meni jer joj je ta magija pokazala neke druge puteve, puteve koji nevode meni. Takva promjena u samo mesec dana, od braka, porodice i zajednog života do iznenadnog prekida. Ja znam da me još uvek voli ali je to jače od nje, rekla mi je i sama da je nešto jače u njoj šta joj neda da se vrati meni. Neznam više šta da radim, ne jedem, nespavam. Smršavio sam 12kg.

Ako ima neko kontakt od Tomislave bi ga zamolio da mi ga pošalje, jer to nebi bilo protiv njene volje. To bi joj samo pomoglo da se vrati meni. Protiv njene volje me je ostavila i srušila čitav svjet. Ona mi znači sve

Natthali
03.10.2012., 15:32
I ti si sada spreman obići sve gatare i vidovnjake da bi je vratio :504:
To što ti radiš nije ni l od ljubavi, to je očaj.

Probaj se sabrati; dobro se naspavati, najesti..neku dobru fizičku aktivnost, kopanje, trčanje..duboko disanje..jedno mjesec dana..a nakon toga će ti se malo situacija razbistriti pa ćeš situaciju moći sagledati iz drugog kuta. A novce koje ćeš potrošiti na raznorazne priče i obrede slaži na jednu hrpicu da imaš za put u Švajcarsku:D ili za proslavu novogodišnji blagdana s tom osobom zbog koje sada toliko patiš i slažeš si razne crne filmove u glavi...promjeni sliku i bit će ti lakše.

ZenaZmaj
04.10.2012., 09:42
Dragi moji,

čuvajte Dušu kao Sveti Gral jer Duša to jest. Ljubavne magije koje su ovdje opisane i djela istih su CRNI uroci i od toga nema ništa dobro, samo bolesti i bijeda , a morak reći da se i obiteljske loze tako gase. To je veliko breme ili da vam budem jasnija grijeh. To je djelo protiv prirode , protiv prirodnog usuda ili sudbine i ljudstva. Svaka ljubavna čarolija koja ima za zadaću zarobiti nekog bez njegove ili njene volje samo zato jer se nama to sviđa i to želimo-jer smo zaljubljeni je protuprirodni blud!! Da bi postigli svoj cilj vi bacate okove na nečiju Dušu i sprečavate ga u životu, suprostavljate se prirodnom zakonu. To je isto kao da bi kindapirali osobu i zatvorili ga/ju u jednu sobu -zauvijek. To može samo jedan bolestan um poželjeti , a kazne su VELIKE.
Ako si žena ili muškarac koja/koji ovo čitaš -razmisli što bi napravila da ti netko tako baci okove na kćer ili sina?

ZenaZmaj
04.10.2012., 09:54
Ovako. Ja i devojka smo bili zajedno 2,5 godine. U julu je otišla u švajcarsku da radi i od tada je sve krenulo na dole, a prije toga smo počeli tražiti stan da zajedno živimo. Pričali smo o porodici i djeci. Rekla je da joj nije više do mene, a da joj opet nije svejedno. Prije mesec dana je bila ovde na 3 dana i pomirili smo se i rekla je da neče moči izdržati te 2,3 godine bez mene. Kad sam joj reko da ostane je rekla da nemože. Ko da ju nešta teralo od mene. Kad su prošle dve sedmice je opet postala hladna do mene. Bijo sam kod gatare, bioenergetika i kontaktiro jednog vidovnjaka preko interneta i svi su mu rekli da je jedna ženska osoba uradila crnu magiju nad nama da nas rastavi jer je bila ljubomorna. Taj bioenergetik je reko i ako skine tu crnu magiju da to neznači da če se vratiti meni jer joj je ta magija pokazala neke druge puteve, puteve koji nevode meni. Takva promjena u samo mesec dana, od braka, porodice i zajednog života do iznenadnog prekida. Ja znam da me još uvek voli ali je to jače od nje, rekla mi je i sama da je nešto jače u njoj šta joj neda da se vrati meni. Neznam više šta da radim, ne jedem, nespavam. Smršavio sam 12kg.

Ako ima neko kontakt od Tomislave bi ga zamolio da mi ga pošalje, jer to nebi bilo protiv njene volje. To bi joj samo pomoglo da se vrati meni. Protiv njene volje me je ostavila i srušila čitav svjet. Ona mi znači sve

Dobro me slušaj, nikakva crna magija nije na djelu u ovoj priči. Ne postoje uroci koji vas razdvajaju.
Što više budeš je vezivao za sebe kroz usluge "majstora" i "majstorica" to će samo tebi biti gore , a nju ne dotiče . Čak niti Tomislava ti pomoći neće moći, pa da ti podavi stotinu mačića za ljubavni napitak. Ona je vesela djevojka , zaštićena sa više sile što su joj bake dale u amanet/naslijeđe i to je to.
Pusti da živi svoj život i svoju sudbinu. Vi ste imali svoju priču /i pričice/ i sad se smiri i kreni svojim putem.
To je sve život.

proljetna ruza
04.10.2012., 10:55
Ovako - ako je sve zaista tako kako si napisao i ako ti ona toliko znači - zašto već nisi kod nje, u Švicarskoj?
Veza na daljinu vam očito ne funkcionira, dođe na 3 dana - pomirite se i opet se ona ohladi...
Mislim i da ti se cura izvlači na izgovore tipa -Jače je od mene...bla, bla...
Ona nema snage reći ti da te ne želi i da s tobom prekida.
Vi ste oboje neiskreni jedno prema drugom.
Ona je otišla, pokušala prekinuti, na tri dana te ötrpila¨pa opet glumata neobjašnjivu snagu koja ju tjera od tebe.
Ti ko zadnji naivac gutaš priču i sad hodaš po vračarama.
I ti si neiskren, jer ti je lakče vjerovati u uroke nego da si ostao bey cure.
Nisi iskren sam prema sebi.
Budi iskren prema sebi i njoj, otiđi u tu Švicarsku, pozvoni na vrata, popijte kavu pa makar bila zadnja.
Ali budite iskreni jedno prema drugom

Ako ima neko kontakt od Tomislave bi ga zamolio da mi ga pošalje, jer to nebi bilo protiv njene volje. To bi joj samo pomoglo da se vrati meni. Protiv njene volje me je ostavila i srušila čitav svjet. Ona mi znači sve[/QUOTE]

Lovu koju ćeš potrošiti na vradžbine, rađe potroši na putnu kartu.

I to pod hitno - tvoje tijelo ti pokazuje da mu je dosta tebe i nje.

Sretno!

ZenaZmaj
04.10.2012., 15:44
Ovako - ako je sve zaista tako kako si napisao i ako ti ona toliko znači - zašto već nisi kod nje, u Švicarskoj?
Veza na daljinu vam očito ne funkcionira, dođe na 3 dana - pomirite se i opet se ona ohladi...
Mislim i da ti se cura izvlači na izgovore tipa -Jače je od mene...bla, bla...
Ona nema snage reći ti da te ne želi i da s tobom prekida.
Vi ste oboje neiskreni jedno prema drugom.
Ona je otišla, pokušala prekinuti, na tri dana te ötrpila¨pa opet glumata neobjašnjivu snagu koja ju tjera od tebe.
Ti ko zadnji naivac gutaš priču i sad hodaš po vračarama.
I ti si neiskren, jer ti je lakče vjerovati u uroke nego da si ostao bey cure.
Nisi iskren sam prema sebi.
Budi iskren prema sebi i njoj, otiđi u tu Švicarsku, pozvoni na vrata, popijte kavu pa makar bila zadnja.
Ali budite iskreni jedno prema drugom

Ako ima neko kontakt od Tomislave bi ga zamolio da mi ga pošalje, jer to nebi bilo protiv njene volje. To bi joj samo pomoglo da se vrati meni. Protiv njene volje me je ostavila i srušila čitav svjet. Ona mi znači sve

Lovu koju ćeš potrošiti na vradžbine, rađe potroši na putnu kartu.

I to pod hitno - tvoje tijelo ti pokazuje da mu je dosta tebe i nje.

Sretno!

TO CURO!!!

jelena1777
11.10.2012., 18:56
Našla sam se u situaciji da mi neke osobe nude neke obrede i slične stvari kako bi kao "maknule blokade"...ma nije mi palo ni sekunde na pamet da tako nešto prihvatim!!!
DA, mislim da je to kao da si nekog zatvorio i siluješ ga, a on te ne želi...pa tko ima to pravo igrati se sa tuđim emocijama. Ako nam ih netko da, dao nam je on čista srca i duše, bez primjesa nekih vradzbina i ne znam čega...ako nam neda onda znači da nas ne voli i to se ne smije nikako zloupotrijebiti i nekoga prisiljavati da nas zavoli...kad tad i da postoje takve magije vrati se loše i uostalom čovjek zbilja mora znati kada treba stati. NIje lako voljeti i nekoga željeti, a da ti ta osoba to ne uzvraća ili misliš da ti uzvraća, ali eto...nemam pojma što, ali zbilja na nekog bacati čini da bi te zavolio, pa kako netko može uopće nakon takvih stvari mirno spavati????
Ako vas netko voli, voli vas, ako vas ne voli, ne voli vas, stvari se možda mogu i promijeniti, ali svakako ne na ovaj način, koji je zapravo stvarno amoralan i jadan...ne znam, mogu shvatiti tuđu bol zbog neuzvraćene ljubavi ili nečega što se ne može ostvariti, ali ne mogu shvatiti ljude koji će na ovakve načine pokušati nekome nametnuti ljubav...a mislim da je to i nemoguće...ali ne bih to niti provjeravala...

ana56
11.10.2012., 20:35
Zanimljiva tema, želim i ja nešto tu reć, nikad nisam imala sreće u ljubavi, uvjek sam ja ta koja je bila ostavljena i nakon par takvih slučaja počneš vjerovat u neke natprirodne sile, međutim ja nisam ja sam počela tražit grešku u sebi i svatila sam da se previše dam za ljubav a na moju nesreću privlačili su me neki društveni tipovi koji ni danas nisu promjenili iako su danas već u braku, pa mi je sa ove perspektive i drago da nisam ostala sa njima, onda sam jednostavno odustala od toga da moram nekog imat, možda sam imala prilike ostvarit vezu sa nekim normalnim staloženim tipom al valjda ja to nisam primjetila il im nisam dala šansu, prije gotovo dvije godine doslovce me zaskočio jedan dečko, između nas je jednostavno planulo, međutim samo tjedan dana kasnije on se povuko kao to nije to, ja naravno nisam mogla odustati od te ljubavi ipak sam ga osjetila kao sudbinu, našli smo se par mjeseci ponovno da bio je samnom i tad mi je priznao da je na njega u startu utjecala priča jednog dečka sa kojim sam ja davno prije imala neki kratki flert, tad sam mrzila tu drugu osobu a trebala sam znat da je ovaj volio me nitko na njega nebi mogo utjecat, nekoliko se puta tako vraćao i odlazio, ja sam ludo još uvijek zaljubljena u njega i znam da opet dođe opet bi oprostila,jer nikad nisam osjetila da me ne želi jednostavno svaki put s njim sam osjetila da i on ima neke emocije, jer sam to želila osjetit, al nikad ni u jednom trenu te moje boli mi nije palo na pamet da ga pokušam vratit nekom magijom ili da ga zadržim nečim što smatram nemoralnim.
Više sam puta imala priliku pokušat ostat trudna al NIKAD baš nikad mi nije palo napamet da to učinim protiv njegove volje, nekako mi draža ova moja bol, nego živit sa tim da sam nekog prisilila na nešto. Iskerno se nadam da će se on ipak vratit i da ima ljubavi za mene ako ne prebolit ću jednom ko šta sam i one prije njega. Sad mi je teško i lječim tu svoju bol na svoj način al neću ućinit ništa radi čega bi kasnije žalila.

Iliana01
12.10.2012., 08:36
Našla sam se u situaciji da mi neke osobe nude neke obrede i slične stvari kako bi kao "maknule blokade"...ma nije mi palo ni sekunde na pamet da tako nešto prihvatim!!!
DA, mislim da je to kao da si nekog zatvorio i siluješ ga, a on te ne želi...pa tko ima to pravo igrati se sa tuđim emocijama. Ako nam ih netko da, dao nam je on čista srca i duše, bez primjesa nekih vradzbina i ne znam čega...ako nam neda onda znači da nas ne voli i to se ne smije nikako zloupotrijebiti i nekoga prisiljavati da nas zavoli...kad tad i da postoje takve magije vrati se loše i uostalom čovjek zbilja mora znati kada treba stati. NIje lako voljeti i nekoga željeti, a da ti ta osoba to ne uzvraća ili misliš da ti uzvraća, ali eto...nemam pojma što, ali zbilja na nekog bacati čini da bi te zavolio, pa kako netko može uopće nakon takvih stvari mirno spavati????
Ako vas netko voli, voli vas, ako vas ne voli, ne voli vas, stvari se možda mogu i promijeniti, ali svakako ne na ovaj način, koji je zapravo stvarno amoralan i jadan...ne znam, mogu shvatiti tuđu bol zbog neuzvraćene ljubavi ili nečega što se ne može ostvariti, ali ne mogu shvatiti ljude koji će na ovakve načine pokušati nekome nametnuti ljubav...a mislim da je to i nemoguće...ali ne bih to niti provjeravala...

Ne osuđujen nikoga ako se odluči za to,a ko san ja da nekome sudim.:ne zna:Bila san u fazi prije da san kao ti zvala puno tarot pa su me osuđivali svi oko mene a meni je to tada tribalo,svako dušu i svoje probleme liči na svoj način.:)

Iliana01
12.10.2012., 08:55
Zanimljiva tema, želim i ja nešto tu reć, nikad nisam imala sreće u ljubavi, uvjek sam ja ta koja je bila ostavljena i nakon par takvih slučaja počneš vjerovat u neke natprirodne sile, međutim ja nisam ja sam počela tražit grešku u sebi i svatila sam da se previše dam za ljubav a na moju nesreću privlačili su me neki društveni tipovi koji ni danas nisu promjenili iako su danas već u braku, pa mi je sa ove perspektive i drago da nisam ostala sa njima, onda sam jednostavno odustala od toga da moram nekog imat, možda sam imala prilike ostvarit vezu sa nekim normalnim staloženim tipom al valjda ja to nisam primjetila il im nisam dala šansu, prije gotovo dvije godine doslovce me zaskočio jedan dečko, između nas je jednostavno planulo, međutim samo tjedan dana kasnije on se povuko kao to nije to, ja naravno nisam mogla odustati od te ljubavi ipak sam ga osjetila kao sudbinu, našli smo se par mjeseci ponovno da bio je samnom i tad mi je priznao da je na njega u startu utjecala priča jednog dečka sa kojim sam ja davno prije imala neki kratki flert, tad sam mrzila tu drugu osobu a trebala sam znat da je ovaj volio me nitko na njega nebi mogo utjecat, nekoliko se puta tako vraćao i odlazio, ja sam ludo još uvijek zaljubljena u njega i znam da opet dođe opet bi oprostila,jer nikad nisam osjetila da me ne želi jednostavno svaki put s njim sam osjetila da i on ima neke emocije, jer sam to želila osjetit, al nikad ni u jednom trenu te moje boli mi nije palo na pamet da ga pokušam vratit nekom magijom ili da ga zadržim nečim što smatram nemoralnim.
Više sam puta imala priliku pokušat ostat trudna al NIKAD baš nikad mi nije palo napamet da to učinim protiv njegove volje, nekako mi draža ova moja bol, nego živit sa tim da sam nekog prisilila na nešto. Iskerno se nadam da će se on ipak vratit i da ima ljubavi za mene ako ne prebolit ću jednom ko šta sam i one prije njega. Sad mi je teško i lječim tu svoju bol na svoj način al neću ućinit ništa radi čega bi kasnije žalila.

Nadan se da će ti kreniti nabolje.:)Sićan se kad mi je jedna gospođa priko maila rekla on vam je mala mutivoda :D a ja nisan tila virovat u to već sam virovala u ono šta san ja tila :rolleyes:.Više ne zoven tarot,iman jednu koju kontaktiran osobno a ona ako taj dan nije dobre volje mi kaže pa se drugi put čujemo i tako mi je najbolje,par puta san prije po glasovima teta baš osjetila da im je pun kuki bacanja karti.:ne zna:

ana56
12.10.2012., 10:46
Nadan se da će ti kreniti nabolje.:)Sićan se kad mi je jedna gospođa priko maila rekla on vam je mala mutivoda :D a ja nisan tila virovat u to već sam virovala u ono šta san ja tila :rolleyes:.Više ne zoven tarot,iman jednu koju kontaktiran osobno a ona ako taj dan nije dobre volje mi kaže pa se drugi put čujemo i tako mi je najbolje,par puta san prije po glasovima teta baš osjetila da im je pun kuki bacanja karti.:ne zna:

Hvala, ja sam uistinu optimista pa vjerujem da negdje na svijetu i za mene postoji LJUBAV!

bluemoon89
19.10.2012., 23:35
Prvi put sam na ovom forumu, došla iz znatiželje, ali i mogućnosti razjašnjenja nekih stvari. Inače nisam baš neka pristalica magije, nisam zapravo sigurna ni koliko je to efikasno, bilo da se radi o bijeloj ili crnoj, no činjenica je da su se neki ljudi susreli s time, svojevoljno ili namjerno. U teškim situacijama, svi mi tražimo uzroke u svemu i svačemu, zašto nam nešto ne ide, i pomišljamo svašta. Ali eto, zanima me vaše mišljenje.
Što se tiče moje karijere, to mi je oduvijek išlo, škola faks, bez problema, ko podmazano, nikad se nisam previše ni brinula oko toga jer sam već znala da će biti super rezultat. No problemi su na ljubavnom polju, nikako da nađem sreću i nekog tko će mene usrećiti, baš sam usamljena i ta agonija traje oduvijek! Stalno mi se ponavljaju iste stvari, naime inače sam izbriljiva osoba i kad mi se netko svidi, to je to (ako je obostrano). Problem je taj što uvijek osoba koja mi se svidi ispadne zauzeta (iako ja to u startu neznam), i to samo 2 mjeseca biva u vezi! Npr. da me faks smjestio u grupu koju sam htjela otpočetka, a ne na 2. godini, na vrijeme bih upoznala toga dečka i bila bih s njime, pošto su simpatije obostrane. Ali ne, kada su me premjestili on je tada bio 2 mjeseca zauzet.... Drugi primjer je slična situacija, velika kemija, kad ono, dečko opet 2 mjeseca u vezi. Vidio me prije (ja njega ne) no ja sam tada otišla na more, znači opet sam zakasnila, da sam se ranije vratila bio bi samnom. JEdnostavno, ko da me netko/nešto blokira da budem sretna i ispunjena, gledam koliki se zaljube, nema tolikih komplikacija, a kod mene uvijek sranje, pardon na vulgarnosti. Znači ko da uvijek stignem prekasno :/
Pristojna sam, dobro odgojena, obrazovana, uredu izgleda, a opet, sama :( S dečkom iz ovog drugog primjera sam u prijateljskim odnosima ostala, no u zadnje vrijeme se čudno ponaša, iako me nije niti vidio dosta vremena. Odjednom je prestao ići na kave samnom, biti u kontaktu, zblokirao me, iako mu za to nisam dala povoda, da bi mi preko određene osobe poručio da ga uhodim i proganjam! A nisam ga kontaktirala duži period. Dečko je inače islamske vjere, i pričao je da je on dosta praznovjeran, i kako oni imaju određene "cake" i sl. Ne kažem ja da je on nešto napravio, ali je možda netko meni ili njemu. S druge strane ja pak sam se probala malo udaljiti, ali mi je on više sada u glavi no što je bio kada smo bili u intenzivnijem kontaktu. A da ne pričam kako moja obitelj ima financijskih i sudskih problema 2 god. koji nikako da se riješe, postaje sve gore i gore. Ne znam, kako vama sve ovo izgleda? Jedan od mnogih ljubavnih slučajeva s već viđenom tematikom, ili?

ZenaZmaj
20.10.2012., 07:47
Prvi put sam na ovom forumu, došla iz znatiželje, ali i mogućnosti razjašnjenja nekih stvari. Inače nisam baš neka pristalica magije, nisam zapravo sigurna ni koliko je to efikasno, bilo da se radi o bijeloj ili crnoj, no činjenica je da su se neki ljudi susreli s time, svojevoljno ili namjerno. U teškim situacijama, svi mi tražimo uzroke u svemu i svačemu, zašto nam nešto ne ide, i pomišljamo svašta. Ali eto, zanima me vaše mišljenje.
Što se tiče moje karijere, to mi je oduvijek išlo, škola faks, bez problema, ko podmazano, nikad se nisam previše ni brinula oko toga jer sam već znala da će biti super rezultat. No problemi su na ljubavnom polju, nikako da nađem sreću i nekog tko će mene usrećiti, baš sam usamljena i ta agonija traje oduvijek! Stalno mi se ponavljaju iste stvari, naime inače sam izbriljiva osoba i kad mi se netko svidi, to je to (ako je obostrano). Problem je taj što uvijek osoba koja mi se svidi ispadne zauzeta (iako ja to u startu neznam), i to samo 2 mjeseca biva u vezi! Npr. da me faks smjestio u grupu koju sam htjela otpočetka, a ne na 2. godini, na vrijeme bih upoznala toga dečka i bila bih s njime, pošto su simpatije obostrane. Ali ne, kada su me premjestili on je tada bio 2 mjeseca zauzet.... Drugi primjer je slična situacija, velika kemija, kad ono, dečko opet 2 mjeseca u vezi. Vidio me prije (ja njega ne) no ja sam tada otišla na more, znači opet sam zakasnila, da sam se ranije vratila bio bi samnom. JEdnostavno, ko da me netko/nešto blokira da budem sretna i ispunjena, gledam koliki se zaljube, nema tolikih komplikacija, a kod mene uvijek sranje, pardon na vulgarnosti. Znači ko da uvijek stignem prekasno :/
Pristojna sam, dobro odgojena, obrazovana, uredu izgleda, a opet, sama :( S dečkom iz ovog drugog primjera sam u prijateljskim odnosima ostala, no u zadnje vrijeme se čudno ponaša, iako me nije niti vidio dosta vremena. Odjednom je prestao ići na kave samnom, biti u kontaktu, zblokirao me, iako mu za to nisam dala povoda, da bi mi preko određene osobe poručio da ga uhodim i proganjam! A nisam ga kontaktirala duži period. Dečko je inače islamske vjere, i pričao je da je on dosta praznovjeran, i kako oni imaju određene "cake" i sl. Ne kažem ja da je on nešto napravio, ali je možda netko meni ili njemu. S druge strane ja pak sam se probala malo udaljiti, ali mi je on više sada u glavi no što je bio kada smo bili u intenzivnijem kontaktu. A da ne pričam kako moja obitelj ima financijskih i sudskih problema 2 god. koji nikako da se riješe, postaje sve gore i gore. Ne znam, kako vama sve ovo izgleda? Jedan od mnogih ljubavnih slučajeva s već viđenom tematikom, ili?

Evo samo jedan isječak iz tvog posta mogao bi rješiti problem ljubavi..a on glasi "Stalno mi se ponavljaju iste stvari, naime inače sam izbriljiva "
tako da je vrijeme promjene na jedan određeni način, a sa promjenom sebe mijenja se i naša okolina i ljudi. Neće sad kvart u kom živimo pozeleniti ili ljudi dobiti krila, nego drugačija nergija mjesta ,a susreti su sa drugačijim ljudima sa kojima smo na istoj "valnoj duljini".

Fata Morgana
20.10.2012., 08:17
Hvala, ja sam uistinu optimista pa vjerujem da negdje na svijetu i za mene postoji LJUBAV!

Draga si osoba Ane, pa ću ti reći da u ljubavi dosta ovisi i o nama. Ljudi sami sebe uvjere da nemaju sriće ili im zvijezde nisu dobro posložene. Nekog ljubav neće, nekog hoće. Ali kad se pojavi, puno ovisi i o njima samima, jer kažu ljudi kako si prostreš, tako ćeš i leći. :kava:

Ne znam zašto jednoj osobi kao što si ti ne bi išlo, samo moraš iskoristiti priliku kad naleti.

bluemoon89
20.10.2012., 08:38
Evo samo jedan isječak iz tvog posta mogao bi rješiti problem ljubavi..a on glasi "Stalno mi se ponavljaju iste stvari, naime inače sam izbriljiva "
tako da je vrijeme promjene na jedan određeni način, a sa promjenom sebe mijenja se i naša okolina i ljudi. Neće sad kvart u kom živimo pozeleniti ili ljudi dobiti krila, nego drugačija nergija mjesta ,a susreti su sa drugačijim ljudima sa kojima smo na istoj "valnoj duljini".

Što se tiče boldane rečenice, nisam mislila da mi se ponavlja ista stvar to da sam izbirljiva lol :D Takav il jesi ili nisi, uostalom, ne može ti se netko na silu svidjeti zar ne? Pod "ponavlja ista stvar" su se podrazumijevale daljnje situacije koje sam objasnila, a to je da mi se uvijek ponavlja isti scenarij od 2 mjeseca, točnije da nemilom prilika dođem trunčicu prekasno u nečiji život, uostalom sve piše... A bila je i druga okolina, i druge osobe a ja ipak stalno imam neke prepreke...I kako sam ja tu mogla promjeniti sebe, kad na ovaj dio uopće nisam mogla utjecati?

Mopai
22.10.2012., 21:44
imam pricu.cura me ostavila prije 4 mjeseca i nisam se mogao pomirit s tim.posto imam dosta knjiga o magiji napravio sam jedan ritual iz sfere"voodoo".nist posebno-njena slika,svijeca tamjan i neka etericna ulja.to sam radio 9 uzastopnih noci.10-ti dan sam morao sve sto je ostalo spakirat i bacit u rijeku(tako ritual zahtijeva).otisao sam do save i obavio sve do kraja.iste veceri iza toga sam se nasao s 2 frenda,popili koju cugu sjeli u auto i -zabili se u raskrscu sa skoro 100 na sat u drugi auto,frend je vozio ko u transu i prosao kroz crveno.sva trojica smo zavrsili u bolnici srecom s laksim ozljedama a auto je totalka.hmmm-slucajnost?
nadalje cura mi je rekla da se zaljubila u nekoh drugog frajera(ona je trenutno van hrvatske i taj decko je tamo).ja sam poludio i rekao da ce i on nastradati u nesreci. eto prije 2 tjedna sam od nje saznao da se i on slupao s autom al nije nista opasno po zivot.a i njoj su poceli neki problemi oko posla i da sad u sve to ne ulazim.ja sam se radi te nesrece morao trenutno ispisati s fakulteta jer mi nisu odobrili pauzu.situacija doma mi je uzas novaca nema,starci bolesni,nje vise nema.toliko sam lose da sam ozbiljno poceo razmisljati o samoubojstvu jer ne vidim vise nikakav izlaz.cini mi se da sam tim ritualom pokreno neke sile koje su mi se obile u glavu.ako neko ima nekakav savjet ili nesto za reci molio bih odgovor.

Iliana01
23.10.2012., 08:51
imam pricu.cura me ostavila prije 4 mjeseca i nisam se mogao pomirit s tim.posto imam dosta knjiga o magiji napravio sam jedan ritual iz sfere"voodoo".nist posebno-njena slika,svijeca tamjan i neka etericna ulja.to sam radio 9 uzastopnih noci.10-ti dan sam morao sve sto je ostalo spakirat i bacit u rijeku(tako ritual zahtijeva).otisao sam do save i obavio sve do kraja.iste veceri iza toga sam se nasao s 2 frenda,popili koju cugu sjeli u auto i -zabili se u raskrscu sa skoro 100 na sat u drugi auto,frend je vozio ko u transu i prosao kroz crveno.sva trojica smo zavrsili u bolnici srecom s laksim ozljedama a auto je totalka.hmmm-slucajnost?
nadalje cura mi je rekla da se zaljubila u nekoh drugog frajera(ona je trenutno van hrvatske i taj decko je tamo).ja sam poludio i rekao da ce i on nastradati u nesreci. eto prije 2 tjedna sam od nje saznao da se i on slupao s autom al nije nista opasno po zivot.a i njoj su poceli neki problemi oko posla i da sad u sve to ne ulazim.ja sam se radi te nesrece morao trenutno ispisati s fakulteta jer mi nisu odobrili pauzu.situacija doma mi je uzas novaca nema,starci bolesni,nje vise nema.toliko sam lose da sam ozbiljno poceo razmisljati o samoubojstvu jer ne vidim vise nikakav izlaz.cini mi se da sam tim ritualom pokreno neke sile koje su mi se obile u glavu.ako neko ima nekakav savjet ili nesto za reci molio bih odgovor.

Ti si sam radija voodoo ritual,to nije baš bistro od tebe:eek::ne zna:mislin da je to sudbina prije nego neka sila zbog rituala.:ne zna:

ZenaZmaj
27.10.2012., 20:53
imam pricu.cura me ostavila prije 4 mjeseca i nisam se mogao pomirit s tim.posto imam dosta knjiga o magiji napravio sam jedan ritual iz sfere"voodoo".nist posebno-njena slika,svijeca tamjan i neka etericna ulja.to sam radio 9 uzastopnih noci.10-ti dan sam morao sve sto je ostalo spakirat i bacit u rijeku(tako ritual zahtijeva).otisao sam do save i obavio sve do kraja.iste veceri iza toga sam se nasao s 2 frenda,popili koju cugu sjeli u auto i -zabili se u raskrscu sa skoro 100 na sat u drugi auto,frend je vozio ko u transu i prosao kroz crveno.sva trojica smo zavrsili u bolnici srecom s laksim ozljedama a auto je totalka.hmmm-slucajnost?
nadalje cura mi je rekla da se zaljubila u nekoh drugog frajera(ona je trenutno van hrvatske i taj decko je tamo).ja sam poludio i rekao da ce i on nastradati u nesreci. eto prije 2 tjedna sam od nje saznao da se i on slupao s autom al nije nista opasno po zivot.a i njoj su poceli neki problemi oko posla i da sad u sve to ne ulazim.ja sam se radi te nesrece morao trenutno ispisati s fakulteta jer mi nisu odobrili pauzu.situacija doma mi je uzas novaca nema,starci bolesni,nje vise nema.toliko sam lose da sam ozbiljno poceo razmisljati o samoubojstvu jer ne vidim vise nikakav izlaz.cini mi se da sam tim ritualom pokreno neke sile koje su mi se obile u glavu.ako neko ima nekakav savjet ili nesto za reci molio bih odgovor.

ja se iskreno nadam da si naučio nešto od ovoga svega, a naročito da se ne gura nos di mu nije mjesto i još totalno neuk. Kao da si djete ostavio u centralnoj sobi nuklearnog postrojenja.
Nisi ni prvi niti posljednji, ali ovdje tvoja priča postaje pravo "blago" -kao pomen-što se desikad se igramo sa stvarima koje nisu za nas.
Kako ti pomoći? Prolistaj ponovo sve tvoje hodoo knjige. Ne nađeš li ništa , morat ćeš naći hodoo ili voodoo svećenicu/ svećenika i potražiti riješenje.
Znam da sam na facebooku naletjela na jednu grupu mislim da se zvala Wicca okultizam , i tu je jedan mladi voodoo svećenik /ima ih više povezani kroz santeriju/.Potraži , postavi temu pitanje , obrati se za pomoć.

Mopai
29.10.2012., 13:35
ja se iskreno nadam da si naučio nešto od ovoga svega, a naročito da se ne gura nos di mu nije mjesto i još totalno neuk. Kao da si djete ostavio u centralnoj sobi nuklearnog postrojenja.
Nisi ni prvi niti posljednji, ali ovdje tvoja priča postaje pravo "blago" -kao pomen-što se desikad se igramo sa stvarima koje nisu za nas.
Kako ti pomoći? Prolistaj ponovo sve tvoje hodoo knjige. Ne nađeš li ništa , morat ćeš naći hodoo ili voodoo svećenicu/ svećenika i potražiti riješenje.
Znam da sam na facebooku naletjela na jednu grupu mislim da se zvala Wicca okultizam , i tu je jedan mladi voodoo svećenik /ima ih više povezani kroz santeriju/.Potraži , postavi temu pitanje , obrati se za pomoć.

a kako da covjek nauci ako ne proba?ustvari i ne namjeravam s tim stati.imam jos puno toga za isprobati.zato ili mi pomozi ili mi se mici s puta zeno.

nemira
15.04.2013., 18:34
pozdrav, imam konkretno pitanje: želim vratiti izgubljenu ljubav. kontaktirala sam jednog hodžu iz sarajeva koji kaže kako svoje usluge vrši besplatno i tvrdi da to može napraviti tzv. "arapskim katancem". guglala, tražila, nigdje baš ne piše ništa posebno. navodno nakon tog njegovog obreda muškarac postaje potpuno emotivno i seksualno ovisan o ženi koja je to tražila. ljudi pišu kako hodže zaista mogu raditi na daljinu, ovaj je meni na osnovi osnovnih podataka ispričao zaista neke stvari koje nije mogao znati. da bi on taj obred izvršio, objasnio mi je šta mu od materijala treba, navodno zlato, platina i još nešto i da to neće raditi o svom trošku pa kao da mu ja za to pošaljem novce. nije mi problem ako čovjek naplaćuje svoj rad, to je u redu, samo me zanima djeluju li ovakve stvari?? ima li netko iskustva?

Ovaj čovjek je prevarant, samozvani hodža.Mojoj prijateljici isto rekao svašta pogodio, ona se oduševila.Uplatiš mu novce preko WU on ti i pošalje neke zaštite, kasnije te izbjegava. Neće na telefon da se javi. Njena sestrična ga zvala, njoj rekao drugo ime. Ma sve je sumnivo u vezi s njim. Ne nasjedajte!

Natthali
15.04.2013., 19:16
Iskreno. Oni koji poduzimaju korake da bi osobu imale u vlasništvu i ne zaslužuju drugo nego da budu prevareni.
Koji mentalni sklop u glavi čovjek treba imati da tako nešto pomisli?

crna kafa
26.05.2013., 12:10
Trebam pomoc.
Voljela bi da mi se jave osobe koje su preko magije pokusale da vrate voljenu osobu.
Dali je uspjelo i kako sada stvari stoje ?
Hvala
:(

RedSonia
26.05.2013., 13:16
Trebam pomoc.
Voljela bi da mi se jave osobe koje su preko magije pokusale da vrate voljenu osobu.
:(

ako ti je jako teško obrati se psihijatru za razgovor,
ako se ne znaš nositi s gubitkom liječnik će ti privremeno dati lijekove za smirenje.
Pričaj s nekim o svemu, plači i izbaci tugu iz sebe, ako zaista voliš onda nećeš željeti vezati slobodnu volju objekta svoje ljubavi jer tada o pravoj ljubavi nema govora, ispadaš sebičan manipulator, ostani na svijetloj strani...

crna kafa
26.05.2013., 14:08
Stvar je u tome da on mene voli, to mi i govori, place na telefou kaze da da je svjestan da bez mene nece biti sretan, ali nece da se vrati. Vjencani smo. S njim se nesto neobjasnjivo dogadja. Preko noci, bukvalno, je se totalo izopacio i otisao je od kuce.

RedSonia
26.05.2013., 16:15
Stvar je u tome da on mene voli, to mi i govori, place na telefou kaze da da je svjestan da bez mene nece biti sretan, ali nece da se vrati. Vjencani smo. S njim se nesto neobjasnjivo dogadja. Preko noci, bukvalno, je se totalo izopacio i otisao je od kuce.

moli se za njega :)

Jaguarova Šapa
28.05.2013., 01:17
Stvar je u tome da on mene voli, to mi i govori, place na telefou kaze da da je svjestan da bez mene nece biti sretan, ali nece da se vrati. Vjencani smo. S njim se nesto neobjasnjivo dogadja. Preko noci, bukvalno, je se totalo izopacio i otisao je od kuce.

zajebava te :D

RedSonia
28.05.2013., 07:36
zajebava te :D

rekla bih da svjesno manipulira njome.
Za takve se najviše treba moliti a Bogu zahvaliti što su otišli od nas

Jaguarova Šapa
28.05.2013., 08:51
rekla bih da svjesno manipulira njome.
Za takve se najviše treba moliti a Bogu zahvaliti što su otišli od nas

ja isto to mislim. debil.
imala i ja jednog takvog majmuna, srećom nismo bili u vezi iako sam bila zaljubljena u njega (pederčina bio pa ga eto ne zanimaju žene-ja to nisam znala a društvo u kojem sam bila mi to nije htjelo reć).... i nikako me odjebat i pošteno mi reć u facu sve što mi treba reć nego sve nešto kao na finjaka dok me nije dokrajčio do te mjere da sam morala konzultirati kojekakve vidovnjake, iscjelitelje i slične osobe s tim sposobnostima da mi kažu što je posrijedi

i hvala Bogu takvog sam našla :) rekao mi čovjek da mu je cilj manipulacija mnome ukratko. detalji nisu bitni, a i gadi mi se o tome pričat

RedSonia
28.05.2013., 08:58
i hvala Bogu takvog sam našla :) rekao mi čovjek da mu je cilj manipulacija mnome ukratko. detalji nisu bitni, a i gadi mi se o tome pričat

ti si saznala na taj način, bitno je saznati, no molitva Bogu je zaista dovoljna,
nakon nekog vremena se manipulator potpuno udalji od nas, stvar se sredi na način koji je za nas najbolji mada nam trenutna situacija izgleda pakleno nepodnošljiva.
I tu stvar ne završava, kada se emocije smire treba se zagledati duboko u sebe i naći razloge unutar nas koji su privukli manipulatora u našu blizinu, što je to pogrešno u nama (obrasci, uvjerenja) što nam nije "dozvolilo" da prije otvorimo oči i progledamo

Trance Girl87
28.05.2013., 09:37
valjda je nalijetanje na takve majmune isto dio odrastanja. jednostavno čovjek tu fazu u životu mora proći, a onda je bolje da ju prođe što prije. meni se isto dogodilo slično - uglavnom, da . zaljubljena bila u nekog debila nekih cca 9 mjeseci (srećom pa ne predugo jer da se to sranje vuklo kroz par mjeseci i da sam ostala u tom društvu mislim da bi danas bila hospitalizirana na psihijatriji). Ovako sam se odmakla od smradova i danas sam nova žena.

sretna sam što nisam zaglavila u tom društvu u kojem pouzdano znam da me se drži za budalu, tj.držalo se! :503:

Trance Girl87
28.05.2013., 09:40
Istina, -kad vam se neke stvari u životu i obrasci uzastopno dešavaju onda tu baš nije sve čisto i nije što bi ja rekla - s Božje strane (jer u Njega se uzdam i njemu vjerujem pa ga često i spominjem) . Ima nečastivi svoje prste u tome. Pa treba početi čačkati - no,

Trance Girl87
28.05.2013., 09:44
.................

Trance Girl87
28.05.2013., 09:44
svima koji se nađu u sličnoj situaciji i zarobljeni tzv.ljubavnom magijom prreporuka je: Stavite križ na se, pomolite se Bogu i neće vas nikakvo zlo. Vrag bježi od križa. Odjebite nečiste sile od sebe snagom uma i nedajte se zavesti ! Isprobano na meni da djeluje :cerek: ŽIVILI! :five::zivili

Trance Girl87
28.05.2013., 10:17
ti si saznala na taj način, bitno je saznati, no molitva Bogu je zaista dovoljna,
nakon nekog vremena se manipulator potpuno udalji od nas, stvar se sredi na način koji je za nas najbolji mada nam trenutna situacija izgleda pakleno nepodnošljiva.
I tu stvar ne završava, kada se emocije smire treba se zagledati duboko u sebe i naći razloge unutar nas koji su privukli manipulatora u našu blizinu, što je to pogrešno u nama (obrasci, uvjerenja) što nam nije "dozvolilo" da prije otvorimo oči i progledamo
potpis na ovo! svaka čast!

i ja sam isto bila u situaciji kad sam se svaki dan molila dragom Bogu da sačuva tu osobu u mom životu jer sam jednog dečka beskrajno voljela..... nakon par mjeseci sam ga zauvijek izgubila.... koliko god mi to tada izgledalo nepodnošljivo i teško za poludit - danas sam sretna jer sam nakon nekog vremena progledala i vidla da nam Bog zapravo ne dade uvijek ono što mi želimo, već ono što ja najbolje za nas ukoliko mu se iskreno molimo. I to je jedina i prava istina.

ok, ja sam upala u malo veća govna pa sam čak konzultirala nekog iscjelitelja/vidovnjaka, što li već koji je zapravo rekao sve o tome dečku (točno!) i da je teško zlo, te da će me zauvijek maknuti od njega i poništiti svaki njegov utjecaj na mene. to je i učinjeno i od kad ga nema-meni je u životu sve nekako krenulo. sretnija sam osoba.

RedSonia
28.05.2013., 10:42
ok, ja sam upala u malo veća govna pa sam čak konzultirala nekog iscjelitelja/vidovnjaka, što li već koji je zapravo rekao sve o tome dečku (točno!) i da je teško zlo, te da će me zauvijek maknuti od njega i poništiti svaki njegov utjecaj na mene. to je i učinjeno i od kad ga nema-meni je u životu sve nekako krenulo. sretnija sam osoba.

zapravo koliko god ljudi da nam kaže istinu u ovom bolnom periodu mi to jednostavno nećemo željeti čuti, nećemo moći prihvatiti, to je tako ljudski, zato i nema smisla nikoga konzultirati jer što god nam se kaže mi ćemo po svome ne znajući što je zapravo dobro za nas, to jedino Bog zna.

crna kafa
15.06.2013., 09:36
Eh cure moje...
Nismo svi mladi i u istoj situaciji. Nas dvoje smo vjencani , imamo preko 40 god, ovo je moj drugi brak... nezelim da ostanem sama a i nemam vise zelje ni snage za nove pocetke. Poslije teskog djetinjstva i mukotrpnog odrastanja, jednog propalog braka ... ako mogu srediti situaciju preko magije, htjela bi cuti iskustva... jer ne zelim da mi bude gore... ako moze biti gore...

NAJBOLJA
16.06.2013., 13:38
Eh cure moje...
Nismo svi mladi i u istoj situaciji. Nas dvoje smo vjencani , imamo preko 40 god, ovo je moj drugi brak... nezelim da ostanem sama a i nemam vise zelje ni snage za nove pocetke. Poslije teskog djetinjstva i mukotrpnog odrastanja, jednog propalog braka ... ako mogu srediti situaciju preko magije, htjela bi cuti iskustva... jer ne zelim da mi bude gore... ako moze biti gore...

Mani se ćorava posla :503: nije dobro vezati za sebe ljude na silu (magijom) . To se ne radi, i tako nebudeš sretna s njim, ne dugo ... Bolje si upali neku svijeću, sjedni sama sa sobom i moli se za toga čovjeka ... jok magija :rolleyes:

RedSonia
22.06.2013., 11:23
Eh cure moje...
Nismo svi mladi i u istoj situaciji. Nas dvoje smo vjencani , imamo preko 40 god, ovo je moj drugi brak... nezelim da ostanem sama a i nemam vise zelje ni snage za nove pocetke. Poslije teskog djetinjstva i mukotrpnog odrastanja, jednog propalog braka ... ako mogu srediti situaciju preko magije, htjela bi cuti iskustva... jer ne zelim da mi bude gore... ako moze biti gore...

Najbolja ti dobro kaže. Možda magijom (kontrolom druge osobe) i uspiješ postići svoj cilj ali ćeš si dušu sasvim sigurno uništiti, izbor je na tebi

lara-zivago
21.08.2013., 04:56
Al' se ovdje svi nešto prave fini i moralni. Pa to je za ne povjerovat'. :rolleyes:

tanita
21.08.2013., 08:11
Al' se ovdje svi nešto prave fini i moralni. Pa to je za ne povjerovat'. :rolleyes:

jel bi ti osobno željela da se netko na taj nacin dokopa tebe?
osobno ne vjerujem u nikakvu magiju al, gledajuci na život mogu samo reci da danas među ljudima treba biti više od one "iskre" da bi ostali zajedno i prebrodili sve što život nosi...pogotovo jednog dana kad dođu klinci al, eto nama je ocito puno bitnije biti egoisti i misliti na sebe, na par dana svojeg gušta, to što cemo nekom time uništiti život nema veze.....
razmisli malo i o tome

bluemoon89
21.10.2013., 16:01
dal vam se dešava npr. u ljubavi da s kojom god osobom budete, ili želite biti, imate hrpu prepreka? malo se pomaknete napred, 10 koraka unazad... i što mislite da je posrijedi? nemoguće da baš s vama nešto nije u redu svaki put, niti je tolko moguće da su svi idioti, jer ipak ima ljudi u normalnim vezama, no, stalno neke kočnice. mislite li da smo mi neki rođeni pod nesretnom zvijezdom, ili da postoje uroci koji odmažu da se stvari pokrenu?

Momak 90
29.10.2013., 19:37
dal vam se dešava npr. u ljubavi da s kojom god osobom budete, ili želite biti, imate hrpu prepreka? malo se pomaknete napred, 10 koraka unazad... i što mislite da je posrijedi? nemoguće da baš s vama nešto nije u redu svaki put, niti je tolko moguće da su svi idioti, jer ipak ima ljudi u normalnim vezama, no, stalno neke kočnice. mislite li da smo mi neki rođeni pod nesretnom zvijezdom, ili da postoje uroci koji odmažu da se stvari pokrenu?

Nitko nije rođen pod nesretnom zvijezdom. Ako se nekom stalno opet i opet događaju neke prepreke mislim da bi trebao ići kod nekog da vidi ima li kakvih uroka. Toga je uvijek bilo.

Ja vjerujem da sudbina postoji i možda nekad je bolje da nešto ne dobijemo, ali ima i zločestih ljudi koji vole da druge ne uspiju.

Moj ti odgovor glasi ako sumnjaš na urok provjeri to kod nekoga. :mig:

bluemoon89
29.10.2013., 21:25
Nitko nije rođen pod nesretnom zvijezdom. Ako se nekom stalno opet i opet događaju neke prepreke mislim da bi trebao ići kod nekog da vidi ima li kakvih uroka. Toga je uvijek bilo.

Ja vjerujem da sudbina postoji i možda nekad je bolje da nešto ne dobijemo, ali ima i zločestih ljudi koji vole da druge ne uspiju.

Moj ti odgovor glasi ako sumnjaš na urok provjeri to kod nekoga. :mig:
baš kad se pređe jedna, evo odmah druge prepreke. nikad mira. provjerila bih, al kod kog :ne zna:

Bettinja
03.11.2013., 19:26
Svojevremeno sam probala, davno je to bilo, prije cca desetak godina, Keltsku magiju. Frendica je to pronašla u nekoj knjizi, ne znam u kojoj, znam da smo išle u knjižnicu i prepisale na papir te riječi koje se trebaju ponovljati, uz ime osobe koju želiš privući. Bit te Keltske magije je da se privučeželjena osoba i da te ista više nikada ne može izbaciti iz svoje glave. Funkcionira, međutim problem nastaje kad želiš prekinuti komunikaciju ili sve veze s tom dotičnom osobom koju si privukao, tada nastaje trash jer ta osoba se više ne mre od tebe psihički otkačiti niti ti od nje. NIšta ne ide u prilog da budete zajedno ali ste i dalje u komunikaciji i ne mrete van iz toga. Sad, dal je baš kriva ta magija ili je problem u tim osobama i o tome bi se dalo raspravljati.

Baphomet
03.11.2013., 22:07
Koja knjiga? Koje riječi?

Ako nemaš te informacije onda je sve to samo zgodna izmišljotina za razgovor uz kavu.

Momak 90
04.11.2013., 08:04
Svojevremeno sam probala, davno je to bilo, prije cca desetak godina, Keltsku magiju. Frendica je to pronašla u nekoj knjizi, ne znam u kojoj, znam da smo išle u knjižnicu i prepisale na papir te riječi koje se trebaju ponovljati, uz ime osobe koju želiš privući. Bit te Keltske magije je da se privučeželjena osoba i da te ista više nikada ne može izbaciti iz svoje glave. Funkcionira, međutim problem nastaje kad želiš prekinuti komunikaciju ili sve veze s tom dotičnom osobom koju si privukao, tada nastaje trash jer ta osoba se više ne mre od tebe psihički otkačiti niti ti od nje. NIšta ne ide u prilog da budete zajedno ali ste i dalje u komunikaciji i ne mrete van iz toga. Sad, dal je baš kriva ta magija ili je problem u tim osobama i o tome bi se dalo raspravljati.

Zaista zanimljivo. Ali mislim da te ne može funkcionirati tek tako. U tim magijama trebaju neki rekviziti kao dijelovi kose, slike i sl.

Bettinja
08.11.2013., 22:08
Momak 90 nadam se da si u pravu. Bilo bi fakat turbo creepy da je to sve posljedica jedne mladenačke zezancije.

Bettinja
08.11.2013., 22:09
Baphomet ne sjećam se, zbilja je bilo davno. Žao mi je kaj nisam sačuvala te riječi i zapisala o kojoj knjizi se radi.

lovedior1
18.11.2013., 12:39
Kako da se netko kome sam samo seksualno privlacna na silu zaljubi u mene?

lovedior1
18.11.2013., 14:14
Da li vjerujete u ovo, da li da pokusam, jako sam ocajna http://astrofon21.com/jednostavna-ljubavna-carolija-2/
http://astrofon21.com/ljubavna-carolija-sa-ogledalom/
http://astrofon21.com/mesecev-ritual-za-ljubav/
http://astrofon21.com/ljubavna-carolija-sa-detelinom/

Fubuki
18.11.2013., 14:59
Svojevremeno sam probala, davno je to bilo, prije cca desetak godina, Keltsku magiju. Frendica je to pronašla u nekoj knjizi, ne znam u kojoj, znam da smo išle u knjižnicu i prepisale na papir te riječi koje se trebaju ponovljati, uz ime osobe koju želiš privući. Bit te Keltske magije je da se privučeželjena osoba i da te ista više nikada ne može izbaciti iz svoje glave. Funkcionira, međutim problem nastaje kad želiš prekinuti komunikaciju ili sve veze s tom dotičnom osobom koju si privukao, tada nastaje trash jer ta osoba se više ne mre od tebe psihički otkačiti niti ti od nje. NIšta ne ide u prilog da budete zajedno ali ste i dalje u komunikaciji i ne mrete van iz toga. Sad, dal je baš kriva ta magija ili je problem u tim osobama i o tome bi se dalo raspravljati.

Joj, ponekad pomislim da je ovo meni napravio jedan moj bivsi. Bili smo skupa pred vise od 15 godina, ta veza mi nikako nije odgovarala i zapravo sam mrzila svaki trenutak od tih cca 2 mjeseca koja smo bili zajedno. Ja svaki dan pomislim na njega i svaki dan posmislim kako mi ide na živce i kako mi se sve više i više gadi. Da se razumijemo, ne posvetim tim mislima više od jedne minute dnevno, ali to mi se nije dogodilo niti sa jednim drugim bivšim dečkom. Bio je inače poučna lekcija, ako ti netko ne ide, ne sili se biti s njim u vezi i tražćiti mu na silu dobre strane. kad sam prekinula s njim, živnula sam i rekla si: nikad više u vezu s nekim tko mi se ne svidja. :p Toliko od mene :mig:

Baphomet
18.11.2013., 22:27
Da li vjerujete u ovo, da li da pokusam, jako sam ocajna http://astrofon21.com/jednostavna-ljubavna-carolija-2/
http://astrofon21.com/ljubavna-carolija-sa-ogledalom/
http://astrofon21.com/mesecev-ritual-za-ljubav/
http://astrofon21.com/ljubavna-carolija-sa-detelinom/
Ako to ne radi "utrenirani" okultista ništa od toga.

I odmah da napomenem da ovo nije tema za traženje nekoga tko radi te usluge.

Bettinja
20.11.2013., 23:13
Fubuki, drago mi je da si se riješila "prokletstva". Ne može se nikoga prisiliti da te voli, ili ima emocija prema nekom ili nema, mislim da tu magije ne mogu puno. Moje mišljenje je da se treba kloniti magija bilo crnih, crvenih ili bijelih ili ne znam kakvih. Eto moje iskustvo je negatino totalno.

Bettinja
20.11.2013., 23:15
Lovedior bojim se da je to onak zezancija i dobra zabava. Ako te netko ne voli, ne voli te, jbga. Emocijama ne možeš samo tako manipulirati, bar mislim.

niptuck
21.11.2013., 04:31
Da li vjerujete u ovo, da li da pokusam, jako sam ocajna http://astrofon21.com/jednostavna-ljubavna-carolija-2/
http://astrofon21.com/ljubavna-carolija-sa-ogledalom/
http://astrofon21.com/mesecev-ritual-za-ljubav/
http://astrofon21.com/ljubavna-carolija-sa-detelinom/

pa mozes probati. u svakom slucaju, najbolje sto ti se moze dogodit je da ne uspije:D

jer sto ako uspijes? omadijat nekoga ,'natjerat' da te voli?
znas sto ce ti se dogoditi onda?
lik ce se zaljepit ko priljepak,
postat ce nasilan, grub, varat ce te, lagat ,bit ce jako los prema tebi, ali bit ce tu, uz tebe, jer ga ''nesto'' veze, a to draga moja nije ljubav.
magija ne djeluje tako.:mig:
ovo su price za djecu:D
moj savjet, nadi nekog koga neces morat tjerat da te voli:D

Tiger Lily
22.11.2013., 16:14
Nikad ne bih pokušavala '' ljubavnom magijom '' utjecati na nekoga i ljude koji to rade smatram jako nesigurnim i iskompleksiranim osobama, na žalost je tako, jer osoba sa jakim samopouzdanjem u odnose ulazi iskreno, direktno i bez manipulacija. Dakle, ovi koji se bave '' ljubavnom magijom '' pametnije bi napravili da rade na unutarnjem osnaživanju i iscjeljivanju straha od samoće i napuštanja.

No s druge strane vjerujem da postoje tzv. emocionalni vampiri i manipulatori koji svoje '' žrtve '' zbilja mogu strašno iscrpiti u odnosima, tako da osoba ima dojam da je pod utjecajem nekakve '' magije '', odnosno ti simptomi za koje neki tvrde da su plod 'magijskog' napada zapravo mogu govoriti o tome da neku osobu crpi emocionalni vampir u njenoj blizini, i od takvog se treba naučiti štititi, prozrijeti ga i energetski blokirati, i za to postoje učinkovite metode psiho - energetske magije. :)

Vanja007
14.02.2014., 12:10
pozdrav, imam konkretno pitanje: želim vratiti izgubljenu ljubav. kontaktirala sam jednog hodžu iz sarajeva koji kaže kako svoje usluge vrši besplatno i tvrdi da to može napraviti tzv. "arapskim katancem". guglala, tražila, nigdje baš ne piše ništa posebno. navodno nakon tog njegovog obreda muškarac postaje potpuno emotivno i seksualno ovisan o ženi koja je to tražila. ljudi pišu kako hodže zaista mogu raditi na daljinu, ovaj je meni na osnovi osnovnih podataka ispričao zaista neke stvari koje nije mogao znati. da bi on taj obred izvršio, objasnio mi je šta mu od materijala treba, navodno zlato, platina i još nešto i da to neće raditi o svom trošku pa kao da mu ja za to pošaljem novce. nije mi problem ako čovjek naplaćuje svoj rad, to je u redu, samo me zanima djeluju li ovakve stvari?? ima li netko iskustva?


Ja sam isto kontaktirala jednog hodžu,moguće da je taj isti,tako mi je isto,ama baš isto rekao za taj katanac i to "emotivno i seksualno ovisan", ma nekako mi se taj hodža učinio sumnjiv:rolleyes:
Kao trebaju mu zlato,platina i štavljena janjeća koža.Ma prevaranti žestoki.

Danas je pregršt prevaranata koji zarađuju na tuđoj muci.
Jedan primjer je Semir Kudić-vidovnjak i iscjelitelj, taj nema pojma o magiji a uzima grdne pare, prevario je moju kolegicu uzeo joj 400 eura i isključio telefon.
Ana Vidovita Vlaška magija što reklamira skidanje magije na facebooku je isto veeeliki prevarant.
Čuvajte se takvih ako ste već odlučili da tražite pomoć.
Ja mislim da bi najbolje bilo otići vračarama u istočnu Srbiju.

Vanja007
14.02.2014., 12:14
Da li vjerujete u ovo, da li da pokusam, jako sam ocajna http://astrofon21.com/jednostavna-ljubavna-carolija-2/
http://astrofon21.com/ljubavna-carolija-sa-ogledalom/
http://astrofon21.com/mesecev-ritual-za-ljubav/
http://astrofon21.com/ljubavna-carolija-sa-detelinom/


Ja baš i ne vjerujem,mislim da bi to neko stručan u tome trebalo to da odradi. Ja sam štošta pokušavala ali nikad nije upalilo.:ne zna:

Srebrni-medvjed
14.02.2014., 13:00
magija ne može dati ljubav. može u drugoj osobi pobuditi znatiželju i želju za eksperimentiranjem, a to s vremenom izblijedi i sve se vraća na staro

barbika1
14.02.2014., 17:14
Čuvajte te se ovog tipa jer je malo zešči prevarant a vidim da su neki prije pitali za njega i da nitko ne nasjedne http://www.dejancirkovic.webs.com

CLUBNN
15.02.2014., 19:41
evo i mog iskustva istnia je da ima puo prevaranata ja sam isto probala platila 5600 kuna i sad čekam razultate.no je bio u vezi i prekinuo je vezu e sad da li će mi pokucati na vrata to još čekam prošlo je 41 da i sad cekam.možda će neki misliti da sam luda al jednostavno nisam mogla podnjeti da je s drugom i sad čekam

MillionMan
15.02.2014., 20:05
svugdje di traze uplatu bez provjerene referente nemojte uplacivati unaprijed. ma tekst ponude mogao izgledat bozastven

igraju se s vama da vide do koje granice mozete platit.. a vi mali ljudi bi sve kupili za srecu zdravlje i ljubav... umjesto da postanete samostalni i da se odvezete od tudih konopa

posao
viza
magije
naci cemo kupca, agenta za vas...
cak i oglasavat cemo se za vas je nekad upitno

previse je takvih prevara online danas. ako to radite iz hobija, moguce profesije jednog dana.. onda se mozete igrati s raznim uplatama... dok ne naletite na nesto pravo

linkove i moguce magije sto ste postali... nemaju veze s vezom

ali znajte da vas karakter kakav je bio, moze jos uvjek donjeti isti rezultate kao i prije... i kod drugih isto vazi

tako ako se jednom zezla pred odabirom muskarca, zeznut ce se opet...
ako ste je jednom na temelju para dobili, dobit cete je opet
ako ste je jednom dirnuli u srce i opet je trazite da je dirnete.. dirnut cete je kad tad. sve je to LOOP
oce se vratit nazad, po takvom loopu oce. ali na temlju niceg, nece

ali garancije tu nema. sto je pucalo prije, pucat ce i dalje

Orlandia
16.02.2014., 16:05
Mogu razumijeti da netko dođe u iskušenje naručiti ili napraviti ljubavnu magiju, ali ljubav na ovaj način privučena nije ljubav.
Nego neka umjetna tvorevina.
Ne bi trebalo donositi odluke u bilo kakvim afektima ljubavne prirode nego razumno.
S obzirom da sam upoznata s ljubavnim čarolijama, jednom skoro i napravila jednu, ali na vrijeme odustala, smatram da je najbolja ljubavna "čarolija" molitva u kojoj se obraćamo Bogu da nam da ono što nam je potrebno i ono što je u skladu s visokim zakonima duhovnosti ili univerzuma jer sve ostalo je remećenje duhovne ravnoteže s neizvjesnim posljedicama. ;)

AceOfCups
16.02.2014., 16:17
Meni nije jasno kako u slučaju da uspije možete poslije živjeti u miru.:rolleyes: Uvijek bih se pitala kad će doći trenutak u kojem će mi se obiti o glavu takve aktivnosti. A doći će, naravno...

Vanja007
18.02.2014., 12:32
svugdje di traze uplatu bez provjerene referente nemojte uplacivati unaprijed. ma tekst ponude mogao izgledat bozastven

igraju se s vama da vide do koje granice mozete platit.. a vi mali ljudi bi sve kupili za srecu zdravlje i ljubav... umjesto da postanete samostalni i da se odvezete od tudih konopa

posao
viza
magije
naci cemo kupca, agenta za vas...
cak i oglasavat cemo se za vas je nekad upitno

previse je takvih prevara online danas. ako to radite iz hobija, moguce profesije jednog dana.. onda se mozete igrati s raznim uplatama... dok ne naletite na nesto pravo

linkove i moguce magije sto ste postali... nemaju veze s vezom

ali znajte da vas karakter kakav je bio, moze jos uvjek donjeti isti rezultate kao i prije... i kod drugih isto vazi

tako ako se jednom zezla pred odabirom muskarca, zeznut ce se opet...
ako ste je jednom na temelju para dobili, dobit cete je opet
ako ste je jednom dirnuli u srce i opet je trazite da je dirnete.. dirnut cete je kad tad. sve je to LOOP
oce se vratit nazad, po takvom loopu oce. ali na temlju niceg, nece

ali garancije tu nema. sto je pucalo prije, pucat ce i dalje

A kako misliš "bez provjerene referente"?
Danas svi traže pare od 200-400 eura. To su velike pare. Hajd ti znaj ko je šarlatan u svemu tome a ko pravi. A svi govore-ja vas neću prevariti. Mislim,molim lijepo.

Vanja007
18.02.2014., 12:38
Što je najgore svi hoće da se bogate na tuđoj muci i nesreći, pa kad ti kažu-ja ovdje određujem pravila igre, to ti je ako hoćeš plati,ako nećeš neću ti ni pomagati. Niko dosad nije rekao-hajde da pomognem pa mi plati.

I kad kupuješ auto ili izvodiš neke građevinske radove ne daješ pare unaprijed nego po završetku radova ili za auto neku malu kaparu unaprijed.

RedSonia
19.02.2014., 13:15
Meni nije jasno kako u slučaju da uspije možete poslije živjeti u miru.:rolleyes: Uvijek bih se pitala kad će doći trenutak u kojem će mi se obiti o glavu takve aktivnosti. A doći će, naravno...

meni osim toga nije jasno kako netko može biti toliko energetski nasilan prema drugoj osobi da ju poželi vezati za sebe protiv njezine volje, meni je to najgori oblik crne magije i direktno kršenje slobodne ljudske volje neke osobe a kazna za to će doći kad tad

simplicity2
16.03.2014., 16:41
da li izko zna tko je mandagora magnus iz osijeka i da li doista moze pomoc

RedSonia
16.03.2014., 19:46
da li izko zna tko je mandagora magnus iz osijeka i da li doista moze pomoc

ne znam čovjeka.
Što ti smatraš pod pomoć, ono što ti misliš da ti treba ili ono što Bog zna da je za tebe dobro?
Ako se radi o ovom drugom onda će ti iskrena molitva biti dovoljna

simplicity2
17.03.2014., 23:12
smatram pomoc kad zbog nekoga ostavis sve i znas da te voli jer ti tako i kaze a ne moze biti s tobom jer ga grize savjest, smatram da nije od boga da patim vec mjesecima i da razmiljam kako sebi oduzeti zivot, kad ni psihijatri ne pomazu, ni molitva a nisam netko tko je neobazovan ne znam sto drugo poduzeti. nikad ne bih nekoga silila da me voli ali ovdje je to potpuno jasno, prica je predugacka ...
:(

RedSonia
18.03.2014., 04:56
simplicity2 draga, mila ženo, ljudi svašta govore.
Znam da ti je teško vjerovati ali ljudi izjavljuju ljubav iako osjećaju nešto drugo a ni sami ne znaju što točno, ljubav se kuša u periodima zla jer lako je s nekim biti u dobru, to može svatko.
S druge strane ako ova osoba ne pripada tebi onda nemoj biti sebična i pusti ga, neka svojom voljom odluči s kime želi biti.
Drži se :kiss:

neću bato
13.04.2014., 16:27
Molim pomoć! Inače nisam pobornik nečega poput magije i mistike, al muka čovjeka natjera na svašta.
Zaljubljena sam u jednog čovjeka već 4 godine. Bili smo poznanici, kasnije neko vrijeme prijatelji, ali ja sam uvijek njega gledala kao nekoga s kim bi voljela biti. Životi su nas razdvajali i spajali tisuće puta. On je bio u vezama, ja isto ali mi je uvijek bio na pameti. Nakon toga sam ga malo zaboravila, bila 2 godine u vezi ali sam uvijek bila spremna razjebat sve zbog njega.
Prošle godine sam se napokon ohrabrila. Počeli smo pričati, izlaziti, družiti se, upoznao me je sa svojom ekipom, sa članovima svoje obitelji i pitao me je za vezu. Nisam nikad bila sretnija. Napokon mi se dogodilo ono što sam toliko dugo čekala, bila sam uporna i strpljiva i isplatilo mi se. Prije mene nije bio u vezi otprilike 3 godine pa smo u početku bili zbunjeni, ispali smo iz štosa. Ja sam jedno vrijeme bila u krizi, preispitivala sam se koliko je on za mene i koliko će to šljakat, mislila sam da je njemu više stalo nego meni. A onda šok. Sve je bilo u redu, riješila sam sama sa sobom probleme koje sam imala vezane uz njega, a on me hladnokrvno ostavio jer najednom ne osjeća ništa prema meni i misli da mu nije stalo. Ja sam ga molila i ponizila se da ne radi to. Da je meni to prošlo da će proći i njega. Ali je on odlučio.
Ja ga ne mogu izgubiti, ne mogu si opet dozvoliti da ga gledam iz daljine sa suznim očima i da mu ne mogu prići, da ga nemam. Previše sam patila prije njega da sad proživljavam tu patnju opet. Mora nešto osjećat, nemoguće je da nema nikakvih osjećaja prema nekim s kim je provodio vrijeme svaki dan u posljednjih pola godine. On se sad distancirao, ne javlja mi se, izbjegava me, bojim se da ako mu se javim da će me blokirat i da će biti još gore.

Zanima me postoji li nekakva magija kojom bi ja njega mogla vratiti jer se raspadam bez njega i želim da budemo sretni. Ako je ikako moguće da mi se javite u pm.

barbika1
19.04.2014., 10:58
Molim da se jave svi prevareni ljudi od strane prevaranta što se reklamiraju po raznim oglasnicima i web stranicama te nude izradu "ljubavne magije", "povrata partnera", "vračanje ljubavi" i slično da mi se jave sa svojim iskustvima na PP. Dolaze u obzir samo osobe koje su imale iskustva sa nekim od prevaranata i prevareni su za neku svotu novaca. Popis prevaranata i iskustva prevarenih ćemo objaviti na posebnoj web stranici i po svim važnijim forumima. STANIMO LOPOVIMA NA KRAJ!

Ovako izgleda radna verzija weba za prevarante: www.ljubavnamagijaprevaranti.webs.com

Baphomet
19.04.2014., 15:57
Za tako nešto već postoji tema :

http://www.forum.hr/showthread.php?t=651689

peruana
06.05.2014., 09:39
Molim pomoć! Inače nisam pobornik nečega poput magije i mistike, al muka čovjeka natjera na svašta.
Zaljubljena sam u jednog čovjeka već 4 godine. Bili smo poznanici, kasnije neko vrijeme prijatelji, ali ja sam uvijek njega gledala kao nekoga s kim bi voljela biti. Životi su nas razdvajali i spajali tisuće puta. On je bio u vezama, ja isto ali mi je uvijek bio na pameti. Nakon toga sam ga malo zaboravila, bila 2 godine u vezi ali sam uvijek bila spremna razjebat sve zbog njega.
Prošle godine sam se napokon ohrabrila. Počeli smo pričati, izlaziti, družiti se, upoznao me je sa svojom ekipom, sa članovima svoje obitelji i pitao me je za vezu. Nisam nikad bila sretnija. Napokon mi se dogodilo ono što sam toliko dugo čekala, bila sam uporna i strpljiva i isplatilo mi se. Prije mene nije bio u vezi otprilike 3 godine pa smo u početku bili zbunjeni, ispali smo iz štosa. Ja sam jedno vrijeme bila u krizi, preispitivala sam se koliko je on za mene i koliko će to šljakat, mislila sam da je njemu više stalo nego meni. A onda šok. Sve je bilo u redu, riješila sam sama sa sobom probleme koje sam imala vezane uz njega, a on me hladnokrvno ostavio jer najednom ne osjeća ništa prema meni i misli da mu nije stalo. Ja sam ga molila i ponizila se da ne radi to. Da je meni to prošlo da će proći i njega. Ali je on odlučio.
Ja ga ne mogu izgubiti, ne mogu si opet dozvoliti da ga gledam iz daljine sa suznim očima i da mu ne mogu prići, da ga nemam. Previše sam patila prije njega da sad proživljavam tu patnju opet. Mora nešto osjećat, nemoguće je da nema nikakvih osjećaja prema nekim s kim je provodio vrijeme svaki dan u posljednjih pola godine. On se sad distancirao, ne javlja mi se, izbjegava me, bojim se da ako mu se javim da će me blokirat i da će biti još gore.

Zanima me postoji li nekakva magija kojom bi ja njega mogla vratiti jer se raspadam bez njega i želim da budemo sretni. Ako je ikako moguće da mi se javite u pm.

povrijeđen je samo tvoj ego, zaboravi ga neces se ti raspasti niti radi njega niti radi bilo koga drugoga, kad ga zaboraviš i to te prođe kao teža gripa mislit ces kako sam bila glupa...
nikakva magija šta i da ga nasilu vratiš? jel to ima smisla? to nije ljubav on te ne bi volio ni tada i samo bi bilo pitanje trenutka kada ce to prestati djelovati a tvoj ego bi bio još punoo povrijeđeniji i ljući a da ne govorim kako se ta magija vraća kao bumerang u glavu ...
napij se i preboli a magiju zaboravi

vedera
06.05.2014., 12:31
Jedno pitanjce :)
Napravis ritual i magija upali no nakon nekog vremena predomislis se kako to inace i jeste i sta ces onda? Partner ne pristane na tvoje Ne a moze biti i jos puno puno gore od toga.

Baphomet
06.05.2014., 12:56
Kao što je napraviš za spajanje tako napraviš i za razdvajanje

peruana
06.05.2014., 17:09
Kao što je napraviš za spajanje tako napraviš i za razdvajanje

nije problem napraviti na spajanje ni na razdvajanje samo je problem da se to vraća sigurno i da ne prolazi bez posljedica

Mag999
06.05.2014., 19:29
nije problem napraviti na spajanje ni na razdvajanje samo je problem da se to vraća sigurno i da ne prolazi bez posljedica

Malo morgen se vraća.Tu priču su izmislili nekolicina ljudi koji su moč magije željeli zadržati samo za sebe.Svatko tko je dobro upoznat s magijom zna kako poništiti servitora koji je dobro obavio posao.Isto kao kako kreirat novog.

vedera
06.05.2014., 20:22
Sto je sa "slobodnom voljom" pojedinaca? slobodnim izborom? to i dalje nije ljubav...samo Iluzija.

peruana
07.05.2014., 16:42
Malo morgen se vraća.Tu priču su izmislili nekolicina ljudi koji su moč magije željeli zadržati samo za sebe.Svatko tko je dobro upoznat s magijom zna kako poništiti servitora koji je dobro obavio posao.Isto kao kako kreirat novog.

neznam baš koliko se ne vrati meni oni koji mogu raditi kažu da to nikako ne bi radili, pa zar misliš da čovjek može baš raditi što želi i da nema nikakve kazne

Mag999
07.05.2014., 18:55
neznam baš koliko se ne vrati meni oni koji mogu raditi kažu da to nikako ne bi radili, pa zar misliš da čovjek može baš raditi što želi i da nema nikakve kazne

Kazne od koga?

peruana
08.05.2014., 06:37
Kazne od koga?

boga, univerzalne inteligencije kako hoces

RedSonia
08.05.2014., 09:10
boga, univerzalne inteligencije kako hoces

nije da zauzimam strane i branim magiju nego me samo zanima, kako znaš po kojim principima Bog djeluje ili kažnjava, kako objašnjavaš činjenicu da se dobro dobrim gotovo nikada ne vrača već naprotiv često zlim?

peruana
08.05.2014., 09:35
nije da zauzimam strane i branim magiju nego me samo zanima, kako znaš po kojim principima Bog djeluje ili kažnjava, kako objašnjavaš činjenicu da se dobro dobrim gotovo nikada ne vrača već naprotiv često zlim?

ne mora dobro doći od te osobe kojoj smo mi dobro učinili moguće dođe od neke 55. Isto tako i zlo ne mora se ni vratiti toj osobi vec njezinim potomcima. Nisam s bogom na kavi da znam svaki zašto, ali znam da ljudi koji su nesto radili drugima da im se vratilo.

Mag999
08.05.2014., 09:40
boga, univerzalne inteligencije kako hoces

Kojeg boga? Misliš na Jevrejskog nacionalnog boga Jehovu koji je pomoću dobre promocije dospio do toga da postane globalno božanstvo?
Prema mojim saznanjima on je umjetno stvoren entitet (ograničenih mogućnosti) koji služi elitama.Nikakav svemogući.
A te bankarske i Vatikanske okultne elite se upravo bave najvišom crnom magijom.Njihovi okultisti su pravi Adepti crne magije.
Ne vjerujem u to da postoji nekakav demigur pod čijom je sve kontrolom.
Kakva univerzalna inteligencija? To je newagerska izmišljotina.
Jedino se početniku čini mogu odbiti ako je krivo izvodio ritual.Za početnike nisu ozbiljni rituali trebaju najprvo krenuti od bijele magije.Dakle neznanje je razlog zbog kojega bi se čini nekome mogle odbiti.
Ovo što ti pitaš spada pod ljubavnu magiju.Kod Vlaha (u vlaškoj magiji) ovakvi rituali ljubavne magije su česti da ne kažem uobičajeni.Stvar je samo u nečijim etičkim, moralnim ili vjerskim načelima koje manje više utječu na savjest.Ono što je u jednoj kulturi zlo u drugoj je nije.
Za Kineze je Zmaj svet a za kršćane je Zmaj đavo..

vedera
08.05.2014., 11:56
Kad maknes vjerske aspekte koji tu uopce nisu bitni ostaje pitanje.Zar je tebi svejedno i nevazno ako netko ude u tvoj prostor,izmanipulira,te po zelji osvaja ili odbaci??? Sto jre pritom osoba koju se manipulira nego rob,fikus.

peruana
08.05.2014., 15:42
Kojeg boga? Misliš na Jevrejskog nacionalnog boga Jehovu koji je pomoću dobre promocije dospio do toga da postane globalno božanstvo?
Prema mojim saznanjima on je umjetno stvoren entitet (ograničenih mogućnosti) koji služi elitama.Nikakav svemogući.
A te bankarske i Vatikanske okultne elite se upravo bave najvišom crnom magijom.Njihovi okultisti su pravi Adepti crne magije.
Ne vjerujem u to da postoji nekakav demigur pod čijom je sve kontrolom.
Kakva univerzalna inteligencija? To je newagerska izmišljotina.
Jedino se početniku čini mogu odbiti ako je krivo izvodio ritual.Za početnike nisu ozbiljni rituali trebaju najprvo krenuti od bijele magije.Dakle neznanje je razlog zbog kojega bi se čini nekome mogle odbiti.
Ovo što ti pitaš spada pod ljubavnu magiju.Kod Vlaha (u vlaškoj magiji) ovakvi rituali ljubavne magije su česti da ne kažem uobičajeni.Stvar je samo u nečijim etičkim, moralnim ili vjerskim načelima koje manje više utječu na savjest.Ono što je u jednoj kulturi zlo u drugoj je nije.
Za Kineze je Zmaj svet a za kršćane je Zmaj đavo..

nije bitan jevrejski nacionalni Jehova uostalom to je bog samo jednog plemena koji se kasnije nametnuo. I uopce nije tajna da vatikanske elite prakticiraju magiju. Taj entiet je nebitan samo moje je uvjerenje da je to miješanje u tudu slodobnu volju. Moguce sam u krivu, ali znam par osoba koje su nesto tako radile, ( koliko su bile dobro upucene ne cu ulaziti u to jer ne mogu znati).Jedna je tako zavodila tipove nakraju se razbolila mlada( moguce slucajnost). Drugi također je nesto slucno radio + i gore stvari, mlad je poginuo. Treci se time profesionalno bavi i zazire od toga da radi ljubavnu magiju jer kaže nije to dobro. Osim toga etika je jedno, moral drugo moral ovisi od drustva do drustva etika ne. Majanski svecenik je žrtvovao ljude jer je to bilo moralno opravdano, etika je iznad morala.

Mag999
08.05.2014., 16:21
nije bitan jevrejski nacionalni Jehova uostalom to je bog samo jednog plemena koji se kasnije nametnuo. I uopce nije tajna da vatikanske elite prakticiraju magiju. Taj entiet je nebitan samo moje je uvjerenje da je to miješanje u tudu slodobnu volju. Moguce sam u krivu, ali znam par osoba koje su nesto tako radile, ( koliko su bile dobro upucene ne cu ulaziti u to jer ne mogu znati).Jedna je tako zavodila tipove nakraju se razbolila mlada( moguce slucajnost). Drugi također je nesto slucno radio + i gore stvari, mlad je poginuo. Treci se time profesionalno bavi i zazire od toga da radi ljubavnu magiju jer kaže nije to dobro. Osim toga etika je jedno, moral drugo moral ovisi od drustva do drustva etika ne. Majanski svecenik je žrtvovao ljude jer je to bilo moralno opravdano, etika je iznad morala.

Spominjala si kaznu od nekakvog "boga" ili univerzalne inteligencije sada uviđaš da je on ipak nebitan a ja mislim da su ti ljudi koje ti poznaješ bili amateri u magiji.Nije ih niti moglo kazniti ništa drugo osim njihovog neznanja.To se događa kad se amateri i kućanice upuštaju u nešto o čemu nemaju pojima.
Ima npr,podosta Vlaških magova koji se bave samo crnom magijom i to čitav život pa im se nikada ništa lošeg nije dogodilo.Zato jer su profesionalci.
Već upravo oni koji se bave skidanjem ne žive dugo.
Ljudi umiru svaki dan posebno mladi i djeca s kojima magija nije imala nikakve veze.
Neki nikada neće biti niti solidno jak mag dok ne riješe problem sa svojim strahovima koji su posljedica neznanja.

Baphomet
09.05.2014., 08:03
Moguce sam u krivu, ali znam par osoba koje su nesto tako radile, ( koliko su bile dobro upucene ne cu ulaziti u to jer ne mogu znati).Jedna je tako zavodila tipove nakraju se razbolila mlada( moguce slucajnost). Drugi također je nesto slucno radio + i gore stvari, mlad je poginuo. Treci se time profesionalno bavi i zazire od toga da radi ljubavnu magiju jer kaže nije to dobro. Osim toga etika je jedno, moral drugo moral ovisi od drustva do drustva etika ne. Majanski svecenik je žrtvovao ljude jer je to bilo moralno opravdano, etika je iznad morala.
Prilično sam siguran da se ništa ne vraća. Ideja o "kazni" je uglavnom kršćanskog porijekla i ne bih se čudio da su je uveli ljudi na položaju kako bi smirili narod. Na isti način kao što su na istoku uveli pojam karme i ponovnog rađanja. Lijepo je razmišljati kako će zli ljudi ispaštati, to daje smisao ljudima da dalje guraju sa životima u kojima nema sreće.

Ja znam tipa koji je mlad umro a ofarbao je kose u plavo. Znam jednog koji se bavio slikanjem i isto je umro. Ljudi umiru svakodnevno od različitih stvari.

Tog "profesionalca" ne razumijem jer nije dao nikakav razlog zašto to ne radi.

Npr. ja sam presao sa detalnjim astrološkim analizama jer je to petljanje u tuđe živote i imam osjećaj da u tom trenutku postaneš povezan sa svim tim ljudima, preuzimaš odgovornost za njihove živote i spajaš se sa energijama koje ti mogu poremetiti život.

Baphomet
09.05.2014., 08:05
Sto je sa "slobodnom voljom" pojedinaca? slobodnim izborom? to i dalje nije ljubav...samo Iluzija.
A šta je "ljubav" nego miks hormona, projekcija, uvjetovanosti iz prošlosti i pokušaja ispunjenja praznine koje nosimo u sebi?


;)


Zar i to nije samo iluzija?

peruana
09.05.2014., 09:47
Spominjala si kaznu od nekakvog "boga" ili univerzalne inteligencije sada uviđaš da je on ipak nebitan a ja mislim da su ti ljudi koje ti poznaješ bili amateri u magiji.Nije ih niti moglo kazniti ništa drugo osim njihovog neznanja.To se događa kad se amateri i kućanice upuštaju u nešto o čemu nemaju pojima.
Ima npr,podosta Vlaških magova koji se bave samo crnom magijom i to čitav život pa im se nikada ništa lošeg nije dogodilo.Zato jer su profesionalci.
Već upravo oni koji se bave skidanjem ne žive dugo.
Ljudi umiru svaki dan posebno mladi i djeca s kojima magija nije imala nikakve veze.
Neki nikada neće biti niti solidno jak mag dok ne riješe problem sa svojim strahovima koji su posljedica neznanja.

zašto oni koji se bave skidanjem ne žive dugo? Pa jel bi ti pomogao ovoj curi da vrati dečka onda?

vedera
09.05.2014., 11:39
[QUOTE=Baphomet;49984332]A šta je "ljubav" nego miks hormona, projekcija, uvjetovanosti iz prošlosti i pokušaja ispunjenja praznine koje nosimo u sebi?


;)


Zar i to nije samo iluzija?[/

Ovo sa magijom je ko ovisnost,nema veze s ljubavi.Uopce me ne cudi sto partner pobjegne od takve "ljubavi"
Strast,pozuda,hormoni sve je to ok a onda dode i pustanje osobe da ode u miru.
S ljubavlju mu pozelis sretan put jer nista ovozemaljski ne traje vjecno.
Magijati da osvojis nekog a zapravo ni ne znas tko je ta osoba na temelju zelim,hormona i lijepog lica/tjela je :p
Da mi kaze da ne moze bez mene pobjegla bi brzinom munje.

vedera
09.05.2014., 11:45
Pojam grijeha i kazne jeste krscanski no pojam karme je puno stariji..kao akcija koja uvijek dovodi do reakcije.Sa sigurnoscu se ne moze reci ni da ni ne jer mogu proci veliki vremenski razmaci izmedu.Sto se mnogima odbilo u glavu.

RedSonia
09.05.2014., 11:53
ne mora dobro doći od te osobe kojoj smo mi dobro učinili moguće dođe od neke 55. Isto tako i zlo ne mora se ni vratiti toj osobi vec njezinim potomcima. Nisam s bogom na kavi da znam svaki zašto, ali znam da ljudi koji su nesto radili drugima da im se vratilo.

ne znaš, nego nagađaš a dobro od neke 55-e osobe će jednako stići i dobroj osobi i onoj manje dobroj osobi, dobro stiže bez obzira na količinu naše zloče, druga stvar je koliko ćemo mi to znati cijeniti i prepoznati, dobro nije nešto što moraš specijalno zaslužiti. Ja poznajem mnogo ljudi koji su činili zlo drugima, njihovi potomci su nastavili njihovim stopama a zla ni od kuda.
Pričaš nešto što si čula ili pročitala, za što ne kažem da automatski nije tako, nego ti samo želim reći da nemaš dokaz niti da je to istinito jer Božji princip kažnjavanja baš nitko od nas ne zna kao što niti samog Boga ne znamo opisati a još Ga manje možemo shvatiti ovim našim ljudskim ograničenim umom, ljudsko neznanje je preveliko da bi itko sa sigurnošću tvrdio da nešto zna, sve je to samo duhovna oholost i ništa više a religije su tome osobito sklone i vole sijati strah od strašnog Boga.

Pojam vlastite odgovornosti za nedjela mi je mnogo razumljiviji, prevariš nekoga ili ga slažeš i naravno da ćeš izgubiti povjerenje te osobe ili će te tužiti za prevaru pa ćeš platiti kaznu, što bi se Bog tu uopće zamarao time.

ont. što se tiče ljubavne odnosno crne magije, kada netko manipulira energetski sa ciljem da porobi tuđu volju pa mu nekim čudom i uspije sasvim sigurno će se ta osoba prije ili poslije "otrijezniti" od takve vrste energije koja mu se zalijepila te će razočarati osobu koja je išla protiv njezine volje, svaka žrtva kad tad pruži otpor ili razočara svoga napadača.

edit: ovo što si rekla za potomke i da kazna pada na njih ima smisla itekako ali se također ne može nikako provjeriti

ospma45
04.06.2014., 17:53
Ukoliko webmaster sporan sadržaj ne ukloni pokrenuta će biti privatna tužba, mole se administratori stranice da upoznaju korisnike sa zakonom koji je stupio na snagu 01.01.2013. godine i sa posljedicama ne poštivanja istog.

adelon
04.06.2014., 18:15
...budući da je na listu uvrštena osoba kojoj je ukaljana ovim putem ugled i čast...A da taj neprevarant (poštenjačina od glave do pete) fino stavi ljubavnu magiju na rep svakome tko mu kalja pošteno i neprevarantsko ime, pa će ga onda svi ti početi hvaliti...
Ili pak da jednostavno ispuni ono što (za protuuslugu u obliku nekoliko stotina €) i obećava ispuniti.


Isusekriste, i takav je još uvjeren da ga država štiti!

Bachica
04.06.2014., 20:18
Za tužbu bilokakve vrste uzimaju se i izjave svjedoka i naravno dokazi. Niti jedan sud neće nešto bez toga presuditi. Svjedoke je lako naći po tome što se za svaku uslugu, ukoliko se želi da država štiti ugled i ime pojedinca, provjere knjige obrta i računi. Svakom od tih pojedinaca koji su koristili usluge trebao bi biti izdan račun. No malo je onih koji u ovom vidu uskuga plaćaju državi porez. Tako da treba prvo misliti na to da država prije svega štiti sebe a onda tek pojedinca. Jednostavnije, ako ne plaćaš porez za usluge koje pružaš niti imaš registiran obrt ili tvrtku. država će kazniti upravo tebe. Ja ne znam o kome se radi u ovom slučaju, samo navodim da ih je jako malo koji plaćaju porez za ovaj tip usluga. U Hrvatskoj to ide prije svega. Možda taj netko sve ima uredno, tko zna.

Osnova za tužbu bi bilo samo u slučaju da klijenti posvjedoče u korist tužitelja tj da tužitelj nekako može dokazti da je riječ o neistinitim tvrdnjama. Čak i onda tuženik ima pravo na obranu, naravno, i do same odluke da se sadržaj skine s weba bi prošlo jako jako dugo. Ne može se baš tek tako tužiti ljude. Inače bi svi to stalno radili.

Baphomet
04.06.2014., 22:28
Ukoliko webmaster sporan sadržaj ne ukloni pokrenuta će biti privatna tužba, mole se administratori stranice da upoznaju korisnike sa zakonom koji je stupio na snagu 01.01.2013. godine i sa posljedicama ne poštivanja istog.

Postoji tema za takve stvari :

http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=10

No ja nisam na forumu nigdje vidio reklamu za te stranice.

Nisam pravnik ali o sa tužbom je smiješno. No neka o tome odluči vlasnik foruma.

Pozdrav

blag
17.06.2014., 08:57
Spominjala si kaznu od nekakvog "boga" ili univerzalne inteligencije sada uviđaš da je on ipak nebitan a ja mislim da su ti ljudi koje ti poznaješ bili amateri u magiji.Nije ih niti moglo kazniti ništa drugo osim njihovog neznanja.To se događa kad se amateri i kućanice upuštaju u nešto o čemu nemaju pojima.
Ima npr,podosta Vlaških magova koji se bave samo crnom magijom i to čitav život pa im se nikada ništa lošeg nije dogodilo.Zato jer su profesionalci.
Već upravo oni koji se bave skidanjem ne žive dugo.
Ljudi umiru svaki dan posebno mladi i djeca s kojima magija nije imala nikakve veze.
Neki nikada neće biti niti solidno jak mag dok ne riješe problem sa svojim strahovima koji su posljedica neznanja.

Samo bih pohvalio ovaj, i vas prethodni tekst, po meni sve stoji ono sto ste napisali, osim da oni koji se bave skidanjem magije ne zive dugo.
Vlaski magovi, preuzimaju na sebe negativu, naravno obole, ali svjesni su
toga, te im to prolazi u cirka tri do pet dana. Kod samog skidanja bez
pripreme moze doci do komplikacija, ali tu onda nije vise rijec o vlaskim mag.:kava:

Mag999
22.06.2014., 12:53
zašto oni koji se bave skidanjem ne žive dugo? Pa jel bi ti pomogao ovoj curi da vrati dečka onda?

Ne znam kojoj.

Mag999
22.06.2014., 12:55
Samo bih pohvalio ovaj, i vas prethodni tekst, po meni sve stoji ono sto ste napisali, osim da oni koji se bave skidanjem magije ne zive dugo.
Vlaski magovi, preuzimaju na sebe negativu, naravno obole, ali svjesni su
toga, te im to prolazi u cirka tri do pet dana. Kod samog skidanja bez
pripreme moze doci do komplikacija, ali tu onda nije vise rijec o vlaskim mag.:kava:

Možda sam malo pretjerao kada sam napisao da oni koji se bave skidanjem ne žive dugo.To je samo djelomično točno.Ali ako sam nekoga opravdano urokao zašto bi se netko trebao u to miješati?:E
Postoje i čarobnjaci lijeve staze >Magician of the Left Hand Path< koji se također bave čak i liječenjem.Onda kada skidaju nečije zle servitore uglavnom invociraju, velikog goetijskog princa Sitria koji je majstor egzorcizma i čaranja...

omen4k
23.06.2014., 02:03
Pojam grijeha i kazne jeste krscanski no pojam karme je puno stariji..kao akcija koja uvijek dovodi do reakcije.Sa sigurnoscu se ne moze reci ni da ni ne jer mogu proci veliki vremenski razmaci izmedu.Sto se mnogima odbilo u glavu.

...i mnogi nisu jos spoznali koncept akcije-reakcije koji se manifestira kroz zivotne cikluse pa uz igrarije sa silama koje misle da razumiju ili su prividno ukrotili slazu sami sebi ekvivalentni "pong" u neizbjeznom procesu kompenzacije.

YourAngel
09.07.2014., 06:45
Možda sam malo pretjerao kada sam napisao da oni koji se bave skidanjem ne žive dugo.

Istina je. Magovi žive kratko, u prosjeku 40-45 godina. :( Magovi su ratnici.
Mudraci, koji su iznad njih u hijerarhiji magijskih krugova žive dugo, po 100-tinjak godina.

Baphomet
09.07.2014., 07:02
Ma odakle ti te gluposti?

Little Mermaid
10.07.2014., 21:17
Ma odakle ti te gluposti?

Pisalo je u najnovijem izdanju DnDja. Ne pratis materiju? :503::D

sladana5
13.07.2014., 14:16
A da taj neprevarant (poštenjačina od glave do pete) fino stavi ljubavnu magiju na rep svakome tko mu kalja pošteno i neprevarantsko ime, pa će ga onda svi ti početi hvaliti...
Ili pak da jednostavno ispuni ono što (za protuuslugu u obliku nekoliko stotina €) i obećava ispuniti.


Isusekriste, i takav je još uvjeren da ga država štiti!

:lol::lol: Slazem se!!!!!
Eh, da takvi STVARNO mogu pomoci ljudima da npr. pronadju srodnu dusu, nadju bolji posao, ozdrave, srede odnose u obitelji, da im susjed konacno vrati lovu, itd covjece nasa jadna drzavica bi bila najnaprednija u cijelom univerzumu!:) Jer, izgleda da se u Lijepoj Nasoj dogadja nesto stvarno cudesno::) naime, ni manje ni vise nego svaki valjda treci stanovnik je jedna takva "izvanredna i nadarena prosvijetljena dusa" :angel: :angeleye: kojoj je jedini cilj pomaganje drugima. :D
Nikako laganje, varanje, drzanje u zabludi i mlacenje Eura.

RedSonia
16.07.2014., 08:34
ako država može štititi mog bivšeg poslodavca koji meni nije isplatio plaču, ja ga tužila i dobila tužbu no nikome ništa jer je država banana, zašto nebi štitila i ostale prevarante :ne zna:

Uostalom ljudi koji misle da će im druga osoba, umjesto njih, čarobnim štapićem, riješiti problem/e duhovne naravi, bez da ona mrdne prstom iz udobnosti svoga naslonjača ima malo većih problema sama sa sobom, takvim duhovnim lijenčinama niti ne treba pomagati ili im treba naplatiti da se "otrijezne" i dođu sebi, to im možda pomogne da nađu pravi put sa kojeg su skrenuli :mig: :D

sladana5
18.07.2014., 20:40
Pa nije bas sve tako crno i bijelo!
Razliciti ljudi, razlicite price. :)
Medjutim cak i "duhovne lijencine", onda oni "koji su si sami za sve krivi", pa manje inteligentni, naivni itd itd imaju nekakva prava i mislim da ipak ne zasluzuju biti ovako odvratno isprevarani!