PDA

View Full Version : Zašto imate taj nick?

stranice : [1] 2

l'été
05.01.2003., 12:47
Ok.
Evo sta mene zanima. :)

Po vasem misljenju, sta utjece na izbor nicka iliti korisnickog imena?

Dobro,vjerovatno to jeste neka psiholoska pozadina ili prica...
Ali,koliko ima istine ili neistine u njoj...?

Odnosno,ono sto prilicno konfuzno pokusavam da objasnim je:
da li je nas izbor nicka onakav kakav zelimo da budemo ili onaj kakvi jesmo? Ili je oboje? U kojem omjeru onda?

-Watashi!i!i!i-
05.01.2003., 13:36
E da sad imamo topic 'newbies n' :p :)

Gospon Pes
05.01.2003., 13:48
Ovaj... Nisam imala pojma kako se nazvati i u tom trenu je u sobu usao moj pas, a gospon pes je njegov nadimak.

Naravno, ne bih si uzela to ime, vec neko fino, zensko, milina ziva... :rolleyes:, ali tad sam mislila da ce mi taj nick trebati samo jedan dan, pa je bilo stvarno svejedno.
Ispalo je drugacije, a u medjuvremenu mislim da bolje nisam mogla odabrati. :D
Rezim, lajem, grizem, ma i jajca bi si lizala da ih imam. :D (Ne, decki, vasa necu. Pes samo svoja lize.)

Sve u svemu, neki svjesni motiv iza toga ne stoji, ali mozda sam nesvjesno uvijek htjela biti pas. :)
A ispala kuja... :D

Ako bih isla na to da izaberem nick koji bi odrazavao ono sto jesam, nemam blage veze kako bih se nazvala jer uopce ne znam sto da o sebi mislim. Zna netko? :confused::D

A sto bih zeljela biti, taj nick je vec zauzet: princeza. :D
Iz tri razloga:
Mogla bih uz psa imati i konja.
Mogla bih stanovati u dvorcu.
Netko drugi bi taj dvorac cistio. :D

Joj, idem, nije filozofija za mene. :D

-Watashi!i!i!i-
05.01.2003., 15:20
l'été kaže:
da li je nas izbor nicka onakav kakav zelimo da budemo ili onaj kakvi jesmo? Ili je oboje? U kojem omjeru onda?

Imam za reci samo dvije rjeci: Ivan Lukitch :p

Jango Fett
05.01.2003., 15:35
PBE, ovo je tema za Razno....

Imam ovaj nick zbog velike teme o Ratovima zvijezda sredinom ove godine, kada sam se intenzivno "svađao" na njoj. Htio sam da pokažem kako sam na strani SW-a, pa sam odlučio uzeti nick jednog lika. Odluka je pala ja Jango Fett, jer mi je super ovako kao lik, on je jedna mala priča u velikoj bajci, jedna mala saga o obitelji Fett u velikoj sagi Skywalkera. On je cool lovac na ucjene, ali nekako, ni on ni njegov sin Boba Fett nikad u ničem ne uspiju.

Jango Fett poginuo je kao od šale kao običan luzer od daleko nadmoćnijeg jedija Macea Windua, a prije toga izbatinao ga je Obi Wan, veliko čudovište se baš na njega okomilo i vuklo ga po areni, u pokušavajući dohvatiti pištolj prije Macea, pao sramotno u prašinu. Njegov sin poginuo je zbog gluposti: njegov jetPack se pokvario zbog svjetlosne sablje Lukea Skywalkera i pao je u jamu gdje ga je pojelo čudovište...

Ipak, značenje Janga Fetta je veliko: po njemu je klonirana cijela vojska geneboosted klonova koji su u službi Republike započeli klonske ratove, koje vode do pravih Ratova zvijezda i određuju tijek cijele sage...

Hi tech, fantazija, imaginacija, Svemir, znanost i SW, to je moja furka...;)

Nikola
05.01.2003., 16:27
l'été kaže:

pa da, postoji odredjena psiholoska pozadina - tako se zovem :D :D , a koliko god to narcisoidno zvucalo, to ime mi se i svidja u svim kombincijama (Nika, Nikica, Nikolina, Kolja....) :W

pakleni_patuljak
05.01.2003., 16:48
Bijaše jednom davno na onom prastarom IMF-u priča (dvije zapravo) o osmom_patuljku. Najdražem Snjeguljičinom patuljku...

Priče su opisivale njegov život i bijeg iz šume gdje je živio sa Snjeguljicom i 7 patuljaka, samotna lutanja svijetom i upoznavanje sa Vragom...

Treća priča nikad nije postana, ali u njoj osmi_patuljak silazi u Pakao, shvaća i prihvaća neke stvari te na kraju, ipak nalazi izlaz i vraća se u svijet kakvog znamo. Ovaj posljednji put je strahovito utjecao na njega i kad su ga djeca pred kojom se stvorio na Zemlji pitala tko je... on je znao da već odavno nije osmi_patuljak... bio je drugačiji...
Odgovorio je da se zove patuljak...
Djeca su ga gledala u čudu i pitala se kakvo je to ime i pitala ga kakav je on to patuljak...
Tad se je po prvi put predstavio kao pakleni_patuljak :o

GothicA
05.01.2003., 17:02
Pred jedno 3 god. , kad sam dobila internet, išla sam si napraviti mail i za user name uzela: GothicA. Bilo je to zato kaj slušam tu glazbu, a zakaj sam prvo i zadnje slovo stavila veliko, nema nekog posebnog razloga. Jednostavno mi ovak bolje izgleda.
I tak sam se počela registrirati na chatovima, forumima i jednostavno kad ne stavim taj nick, ko da to nisam ja. Na jednom forumu sam Ex tenebris i skoro nikad tam ne idem lol...ne znam, osjećam se "svoja" s ovim nickom.

kLošar
05.01.2003., 17:44
ma neko mi je rekeL da sam kLošar_neznam već ni zakaj ni u kojoj situaciji aLi..... neznam, dopaLo mi sE.....

a voLim i ofce....:eek:

Marakana
05.01.2003., 19:27
Ja sam Marakana...dali mi ga oni što me znaju u RL...

Vidjeli me i prosudili...................

Što uopće znači - Marakana....................;) ;)

misery-
05.01.2003., 19:32
:rolleyes: :rolleyes:

baš u vrijeme kad sam birala nick svi su mi govorili da nisam normalna, da se fakat čudno nekad ponašam, neki me pitali dal sam iz ludnice pobjegla.. pa tak.. sad sam trunkicu normalnija:D

Shoki
05.01.2003., 19:50
zato kaj me tak svi zovu. Oprez! To se čita 'ŠOKI', a ne 'ŠOKAJ'.

Crow Jane
05.01.2003., 20:34
zbog lude bitch C.J. iz "And the ass saw the angel" :o te istoimene Nickove pjesmice :D

TeenSpirit
05.01.2003., 21:20
nirvana's song! smells like teen spirit. naime, jako volim taj bend, i to je svakako utjecalo na moju odluku odabira nicka. a to je bio parfem, btw, so cold teen spirit

Vanjushka
05.01.2003., 22:26
Volim mace... ovaj, vjestice :D

Morbid Angel
05.01.2003., 22:34
Imam taj nick jer sam slušal taj bend kad sam pisal prijavu za forum.

Urpanus
05.01.2003., 23:48
Urpanus (lat. oštar) = staro latinsko ime za rijeku Vrbas

heli79
06.01.2003., 00:19
nick heli sam uzela zato sto su me svi u srednjoj skoli zvali heli...
taj nick me podsjeca na skolske dane...:cool:

*Deathless*
06.01.2003., 00:20
otvorila sam bezveze engleski rječnik i to je bila prva riječ koju sam zapazila.... i tak sam ja postala besmrtna :D

Edge
06.01.2003., 00:24
Ja volim ekstreme.
Pa si vi sada mislite.

Nipple Twister
06.01.2003., 02:32
Jel ja trebam uopće objašnjavat ? :D

Iako sam se na samom početku davne 1999. potpisivao samo kao Twister i to zato što sam netom prije registracije gledao istoimeni film i omot kazete je bio na stolu pa sam baš gledao u njega... onda sam jednom gledao neku emisiju na tv i Švarceneger je na nekom coctail partiju preporučio coctail Nipple Twister koji navodno žene jako vole jer "čudno" djeluje na njih - udara tamo kamo i ja volim "udarit" kad sam ... jelte... sa ženom. Uglavnom nick odražava dio moje osobnosti. :D

lebowski
06.01.2003., 02:50
Zato što je lebowski legenda.

Septembar
06.01.2003., 03:03
zato jer sam rujna :D :p

ma sto reche pes, mislila sam da ce mi trebat samo dan, a sad je on ja :D

MarilynManson
06.01.2003., 04:12
...zbog provokacije i predrasuda...

just Sandy
06.01.2003., 10:43
Sandy mi je stvarni nadimak

Postman
06.01.2003., 11:27
l'été kaže:
Ok.
Evo sta mene zanima. :)

Po vasem misljenju, sta utjece na izbor nicka iliti korisnickog imena?

hej, a zašto ti imaš taj "nemogući" nick?

zucchera
06.01.2003., 11:44
Zato sto san slusala Zucchero kad san se registrilrala i nisan se mogla sjetit drugog nicka.

Claire
06.01.2003., 11:49
prvo sam bila Claire... jer mi je to i ime... :o

a onda sam u jednom periodu svog zivota mislila da sam mushko... i trebalo mi je da se podsjetim da sam la femme...

Postman
06.01.2003., 13:13
Postman jer:

-svi misle da raznosim ljubavna pisma il mirovine
-jer zvonim dvaput
-jer su svi uvjereni da prenosim tudje poruke i stavove
-jer vise nitko ne salje tradicionalna (papirnata) pisma i razglednice
-jer ne volim istoimeni americki film
-jer mi je drazi "Il Postino" kojeg nisam gledao

Urpanus
06.01.2003., 13:30
E stvarno l'été , ti samo pitaš zašto ovo , zašto ono , a ne vidim nigdje tvoj odgovor.

AxMi-24
06.01.2003., 13:56
Moj je drpljen iz serije o shanari (fantasy) Jedan od rock trollova :D (to sam ja velik snazan a i pametan (skoro barem) :D)

Inace je prvo bilo Axhind ali to je onda stoka na ICQ:u pocela kopirati tako da je postala cijela omanja hrpa istih nikova. Onda sam prebacio na AxMi-24 sto je ista stvar za one koji se razumiju u vojni hardware :D (Mi-24 ruski helikopter se zove Hind kod NaTO:a )

I to vam je to :) U principu gdje god vidite taj nick znate da sam ja jer nisam jos vidio nikoga ko me kopiro (dao bog i potrajat ce) :)

Postman
06.01.2003., 14:32
Il Postinov site i skinuo slicicu. Da vidimo sljaka li

plavva
06.01.2003., 14:47
a ono...ocito je:D:D:D:D

l'été
06.01.2003., 14:50
Urpanus kaže:
E stvarno l'été , ti samo pitaš zašto ovo , zašto ono , a ne vidim nigdje tvoj odgovor.

Volim da postavljam pitanja, a nisam se osjecala prozvanom.
:)

l'été
06.01.2003., 14:51
Postman kaže:
hej, a zašto ti imaš taj "nemogući" nick?

Prije svega, zasto je moj nick "nemoguc"? :)

Postman
06.01.2003., 14:57
l'été kaže:
Prije svega, zasto je moj nick "nemoguc"? :)

jer mi pfrancuski nije jača strana

l'été
06.01.2003., 15:28
Postman kaže:
jer mi pfrancuski nije jača strana

:) :) :)

znaci ljeto.
a nije li ljeto prekrasno?

(zapravo je moj stalni nick, koji je postao ja,kako neki kazu, SKRIVENA_IZA_LAZNIH_IMENA (samo neka ga neko uzme!!! :E ) i strasno sam bila tuzna sto je prevelik da bi stao i ovdje.... :cry:
to je zapravo neka moja aluzija na chat i mirc,pa tako i na forum...odnosno na ono sto mislim o tome... no, eto, sta je, tu je...

u trenutku registrovanja, pogledala sam kroz prozor i nimalo mi se nije svidjelo ono sto sam vidjela: crni oblaci nadvijeni nad mojim gradom, hladan vjetar nemilosrdno je savijao grane ogoljelog jabukovog drveta...pri samom pogledu sam se stresla od hladnoce.... i tada sam zatvorila oci, zamislila da sjedim na molu,dok valovi lagano udaraju na obliznje stijene, da mi lagani ljetni lahor mrsi kosu, a sunce odlazi na pocinak...eh, da je, pomislih...
tako da moj nick predstavlja zal za jugom, jednog trenutka,pri registrovanju na imf... :) )

Zadovoljan Postman?

Postman
06.01.2003., 16:50
l'été ;)

a zadovoljan sam i jer sam lagano ovladao nekim od tehnika rukovanja ovim forumom. namucio sam se ko pas dok sam nasao 40 x 40 pixela slicicu...
ljeto, jos jednom pohvala topicu :) :) :)

Urpanus
06.01.2003., 17:43
Postman kaže:
l'été ;)

a zadovoljan sam i jer sam lagano ovladao nekim od tehnika rukovanja ovim forumom. namucio sam se ko pas dok sam nasao 40 x 40 pixela slicicu...
ljeto, jos jednom pohvala topicu :) :) :)

Ako smijem pitati , zašto 40X40:confused:

misery-
06.01.2003., 17:50
Urpanus kaže:
Ako smijem pitati , zašto 40X40:confused:

valjda misli 70*70

Postman
06.01.2003., 17:57
sto meni u avatarskim uputama pise da slika ne moze biti veca od 50 x 50. da moze bit 70 x 70 ne bi se tolko mucio ;)

FRAJER
06.01.2003., 18:00
Moj nick je moje pravo ja, jer svi koji me poznaju vele da sam ja FRAJER.

Urpanus
06.01.2003., 18:01
Pa dobro , ali 40X40 je opet manja od dozvoljene , a mogao si lijepo naći i neku koja ti se sviđa , bez obzira na veličinu , i jenostavno je smanjiti.

EuCryL
06.01.2003., 18:15
Perem zube ko Poncije Pilat pa su mi zubi bijeli bez obzira sto pusim ko turcin...
u sobi gdje tuce UV moji zubi osvjetljavaju put, odbljesak je pao na kutiju na kojoj je pisalo Eucryl, smokers toothpaste

I tako, nick je tu

Postman
06.01.2003., 18:21
Urpanus kaže:
Pa dobro , ali 40X40 je opet manja od dozvoljene , a mogao si lijepo naći i neku koja ti se sviđa , bez obzira na veličinu , i jenostavno je smanjiti.
nije ni ova losha...barem vecina zna o kom se liku radi. a i na fanovskim stranicama alan forda lijepo pise da imam 25 godina.;)

Postman
06.01.2003., 19:38
forumskim dakako?
evo kako je jedan nas poznanik prepoznat:

baronesse
Onliner
Diskutant #16 Datum posta: 06.01.2003 19:14

my/vilenjak

nisi valjda ti i illegale - tuzno

p.s. ima dana kada ne znas sto ces sa sobom, lupetas - tuzno
;)

=DK=
06.01.2003., 21:03
nomen est omen

DEBELKURA C

Christina
07.01.2003., 22:39
ja obožavam christinu jednostavno luda sam za tom curom znam sve o njoj inan svaki njen cd ona je moj najveći idol i zato sam uzela ovaj nick

:D :D :D :D

Jeremijajooj
07.01.2003., 23:45
Ja obozavam Alan Forda,a Jeremija mi je nadimak jos iz vojske(sto li?),lud sam za tim stripom,imao sam gotovo sve primjerke i zato sam uzeo ovaj nick.JOOJ na kraju je iz tehnickih razloga.Vjerojatno je vec neko imao ranije nick Jeremija.

Mrežni
08.01.2003., 15:08
Mrežni Pretraživač ... u potrazi ... za ... sobom... njom... nečim...
Kastor ... polovica jedne cjeline... druga polovica... se izgubila... tragam mrežom...

lakši
08.01.2003., 15:40
jer sam bio teži.

softic
08.01.2003., 16:11
eh, sad sam se sjetio one slatke male plave koja je moj stari nick preformulirala u ovo što je i sad...

nekad sam bio luksoft... a ona me od milja nazvala ovako kako me i sad čitate

Sudden Sid
08.01.2003., 22:14
Fino sam uzeo Hacker (casopis za igrice). Prvi put sam otvorio i igrica je bila "Sudden strike" a drugi puta "Sid Meier`s Antietam". Kad sam isao otvarati Hacker mislio sam se da ce ispasti nesto sugavo i da se sigurno necu tako zvati, ali sudbina nekad stvarno zna dobro izabrati ;)

T.C.
09.01.2003., 01:21
Zato sto volim Top Cat, tj. Miku Macora :D

Adnai
09.01.2003., 21:04
adnai (http://www.sarahsarchangels.com/angelofday/angelofday.html) je jedan od andjela, njegovo ime znaci uzitak, a ime mu je povezano s Venerom, planetom ljubavi, znaci strast. sexualna.

zasto sam odabrala taj nick...mogla bih sada filozofirati do sutra a to nikome ne treba :). neko sam vrijeme, bas posto sam se razocarala u ljudima i svijetu smatrala da je ljubav jedino sto ga moze spasiti. Sada znam da je malotko dozivi, neki nikad pa sam posumnjala. Puno puta sam se uhvatila u razmisljanju o tome kako su mozda ono sto nazivamo (putenim, sexualnim) uzicima jedino u cemu se mozemo poistovjetiti sa bozanskim...i nesto za sto vrijedi zivjeti...

Nastassja
10.01.2003., 02:05
Ovaj nick je jako sličan mom pravom imenu, ali je puno neuobičajeniji i , uostalom, sviđa mi se to ime...

Štrok
10.01.2003., 08:47
Štrok u posavskom dijalektu znači roda. Ja se u slobodno vrijeme bavim proučavanjem ptica i uključen sam u evropski projekt praćenja i zaštite bijele rode.

Tommy Gun
10.01.2003., 09:13
Tommy Gun
(Strummer/Jones)

TOMMY GUN
YOU AIN'T HAPPY LESS YOU GOT ONE
TOMMY GUN
AIN'T GONNA SHOOT THE PLACE UP
JUST FOR FUN
MAYBE HE WANTS TO DIE FOR THE MONEY
MAYBE HE WANTS TO KILL FOR HIS COUNTRY
WHATEVER HE WANTS, HE'S GONNA GET IT!

TOMMY GUN
YOU BETTER STRIP IT DOWN FOR A CUSTOM RUN
TOMMY GUN
WAITING IN THE AIRPORT 'TILL KINGDOM COME
AN' WE CAN WATCH YOU MAKE IT
ON THE NINE O'CLOCK NEWS
STANDING THERE IN PALESTINE LIGHTING THE FUSE
WHATEVER YOU WANT, YOU'RE GONNA GET IT

TOMMY GUN
YOU'LL BE DEAD WHEN YOUR WAR IS WON
TOMMY GUN
BUT DID YOU HAVE TO GUN DOWN EVERYONE?
I CAN SEE IT'S KILL OR BE KILLED
A NATION OF DESTINY HAS GOT TO BE FULFILLED
WHATEVER YOU WANT, YOU'RE GONNA GET IT!

TOMMY GUN
YOU CAN BE A HERO IN AN AGE OF NONE
TOMMY GUN
I'M CUTTING OUT YOUR PICTURE FROM PAGE ONE
I'M GONNA GET A JACKET JUST LIKE YOURS
AN' GIVE MY FALSE SUPPORT TO YOUR CAUSE
WHATEVER YOU WANT, YOU'RE GONNA GET IT!

BOATS AN' TANKS AND PLANES, IT'S YOUR GAME
KINGS AN' QUEENS AN' GENERALS LEARN YOUR NAME
I SEE ALL THE INNOCENTS, THE HUMAN SACRIFICE
AND IF DEATH COMES SO CHEAP
THEN THE SAME GOES FOR LIFE!

Baphomet
10.01.2003., 11:22
Osim što mi se čini da mu pomalo ličim (pogledaj sliku avatara), kažu da je to drugi naziv za mudrost :D

Pa ako još to povežemo sa satirima koji mu liče, a koji su vodili idelan život tj. vino,muzika i žene, pa još kad znamo da prisustvuje kod okupljanja vještica i njihovih orgija,....pa gdje ćeš naći ljepše i pametnije stvorenje. :D

Brazil
10.01.2003., 22:17
Živim u Brazilu.

shef Sale
10.01.2003., 23:10
Ne bi se bas reklo! :D :B ;)

misery-
10.01.2003., 23:27
lažljivac!:D

Glupinickname
10.01.2003., 23:41
Htio sam biti Glupi_nickname_kojim_prikrivam_pravi_identitet al nije stalo.

Otkrio sam da mi je nick genijalni lakmus papir za otkrivanje flame-protivnika bez smisla za humor. Kad god najbolja uvreda koju mi osoba s kojom se svadjam moze uputiti bude:" E pa ti *GLUPI*nickname, bas si, bas si............GLUUUUUUUPPPP!!!!!111" odma shvatim da taj covjek "in the battle of wits goes unarmed."

Brazil
11.01.2003., 14:49
shef Sale kaže:
Ne bi se bas reklo! :D :B ;)

Kako si me samo provalio?:D

Ona
11.01.2003., 15:36
On me tim imenom zove :love:

neovisan?
11.01.2003., 16:57
Cesto ljudi govore da su nonkonformisti, neovisni o tudjem misljenju i/ili djelovanju, a to i ja mislim za sebe. U biti nitko nije neovisan, svi su medjuovisni. Zato je upitnik na kraju. Da sam sebi poljuljam samopouzdanje... koje je obicno u neslucenim visinama!

Sheena
12.01.2003., 11:40
moj nick.. pjesma ramonesa "sheena is a punk rocker".. prije 2 godine sam ga stavila po toj pjesmi i od onda ga imam makar vise to bas i ne slusam

just Sandy
12.01.2003., 12:11
Sheena kaže:
moj nick.. pjesma ramonesa "sheena is a punk rocker" :top:
prije 2 godine sam ga stavila po toj pjesmi i od onda ga imam makar vise to bas i ne slusam Ramonese slušam već preko 10 godina :o i još uvijek su mi jedni od naaaajboljih :top:

Tommy Gun
12.01.2003., 12:51
just Sandy kaže:
:top: Ramonese slušam već preko 10 godina :o i još uvijek su mi jedni od naaaajboljih :top:

Najbolji. Poslije Clasha...

Vera Pavladoljska
12.01.2003., 13:37
=DK= kaže:
[B]nomen est omen
B]

Istina i u stvarnom životu, a i nikom.

Dao mi ga je, odnosno, tako me prozvao jedan chovjek prije puno godina,u originalu je ono starohebrejsko Nathaniel i mushko je, u principu, a znachi...........neshto kao......ona(j) koji(a) pokushava slijediti Boga.

Onaj koji mi ga je dao, prije 12-tak godina, znao je o meni vishe nego ja sama.

Sheena
14.01.2003., 21:39
a ramonesi su legende :) , pod onim "makar to vise ne slusam" mislila sam na punk opcenito

just Sandy
15.01.2003., 00:32
Tommy & Sheena: :cool:
(Tommy: prije , ipak ;) )

15.01.2003., 01:23
deda umro!

-Watashi!i!i!i-
15.01.2003., 02:40
you changed your nick to end that terrible joke once for all :p :)

15.01.2003., 17:07
yeah, jedna uspjesna era je bila ize mene. :)
ako tako nastavim mogao bih se uskoro nazvati i fetus.

-Watashi!i!i!i-
16.01.2003., 01:59
A kad ostaris, zvaces se rjec (ili big bang) :p :)

wuk
16.01.2003., 11:49
e...da, da!

naime na jedno skijanju prije 3 godine brat mi je rekao da mu ja licim na vuka (uvjeravam vas da slisnosti nema, mozda jedino u ponasanju :D)!!! i tako je on stalno govorio "tata tata, jel tak da je isti vuk?!" .....

a buduci da mi je do tada nadimak bio "wuna" zbog mojeg prezimena a moj stari koristi isti vec 40ak godina, odlucio sam ih povezati!!

i tako je nastao wuk!!

wuk
16.01.2003., 11:58
TeenSpirit kaže:
nirvana's song! smells like teen spirit. naime, jako volim taj bend, i to je svakako utjecalo na moju odluku odabira nicka. a to je bio parfem, btw, so cold teen spirit

:s :top: :s

samo bi htio reci da se radi o deodoranu

uz fotku pise
"Cobain took the title of his biggest hit from a teenage girls' deodorant."

Gianluca Vialli
16.01.2003., 12:08
Zato što sam zaljubljen u Chelsea FC......u vrijeme kada sam se registrirao na IMF, tadašnji manager je bio Gianluca Vialli......a isto tako je od povijesnog značaja što je najtrofejniji manager ikada (govorim o Chelsea, naravno)....i, tako sam se ja, njemu u čast, nazvao njegovim punim imenom i prezimenom.....fora mi je....i nisam nikada razmišljao da promijenim nick, po ovom me znaju ljudi na forumu......i tako ćete me vječno znati kao Gianlucu....

Pozdraf...

vranac
17.01.2003., 23:32
VRANAC
To ime potječe iz još dalekih osnovnoškolskih dana kada se našo neki komedijaš koji i dan danas živi i reko za jednog da je on znanac za drugog posranac, a za mene vranac. I to se nekolicini drugova i drugarica svidjelo i tako me zovu svi koji me malo bolje znaju. I u srednjoj školici i na faksiću i danas me još tako zovu i tako........ to me nimalo ne tišti .....a bajdvej još se i prezivam vranič pa možda i od tuda se još vuče taj korijen...ko bi ga znal...
pelin.....voćko živeli!!:2up: :rigo:

slafko
18.01.2003., 20:26
manjak inspiracije. htio sam napisat ono kaj prvo vidim, ali "jebeno-radioaktivni-petnajst-inčni-monitor-od-kojeg-me-oči-bole" je bilo predugačko. zatim sam skužio da zbog odbljeska sunca u "jebeno-radioaktivnom-petnajst-inčnom-monitoru-od-kojeg-me-oči-bole" vidim sebe.. :eek:

Blaise
18.01.2003., 23:13
Jedan od likova iz stripova. Nit' me opisuje, nit' mi je nesto osobito drag, ali sam si strip zapamtila, a u trenutku kad sam si birala nick se niceg pametnijeg nisam mogla sjetit. Moglo je bit i neko drugo ime. Ne vidim da mi je to nesto tako jaaaaako vazno.

-Watashi!i!i!i-
18.01.2003., 23:16
Drugim rjecima, ak se odlucis zakacit ovdje, promjenices nick prije il kasnije :p :) :o

Blaise
18.01.2003., 23:22
Paaaa - mozda
A jel se moza mijenjat nick uopce?
Sori ak je pitanje glupo.

-Watashi!i!i!i-
18.01.2003., 23:27
Pitanje je vrlo pametno al odgovor je nazalost "ne", a zasto je "ne", nebi mogo objasnit bez da spomenem obitelj i kucne ljubimce administratora :p :)

Blaise
18.01.2003., 23:35
Hvala na odgovoru. A, onda nis. Kaj sad. Moglo je bit i gore.
Mozda su takva pravila i ne ovisi (samo) o administratoru. Mislim, zakaj da se njegovom pesu stuca?

-Watashi!i!i!i-
19.01.2003., 00:35
novi nick zhtjeva novu mail adresu. Prije sam ga ja mjenjo svakih par dana a onda se neko pametan sjetio spojit username i nick u jedno :rolleyes:

ulix
19.01.2003., 04:49
...zato jer sam svugdje bijo, svašta vidijo, puno plovijo, doživijo, zavirijo.

...zato jer su o meni pisali mnogi: Homer, Dante, Joyce...
...zato ja neću pisati o njima.

Da sam ljeto, bio bih l'été indien. Tout n'est pas si facile...

;)

Q-master
19.01.2003., 06:09
Jango Fett kaže:
PBE, ovo je tema za Razno....

Imam ovaj nick zbog velike teme o Ratovima zvijezda sredinom ove godine, kada sam se intenzivno "svađao" na njoj. Htio sam da pokažem kako sam na strani SW-a, pa sam odlučio uzeti nick jednog lika. Odluka je pala ja Jango Fett, jer mi je super ovako kao lik, on je jedna mala priča u velikoj bajci, jedna mala saga o obitelji Fett u velikoj sagi Skywalkera. On je cool lovac na ucjene, ali nekako, ni on ni njegov sin Boba Fett nikad u ničem ne uspiju.

Jango Fett poginuo je kao od šale kao običan luzer od daleko nadmoćnijeg jedija Macea Windua, a prije toga izbatinao ga je Obi Wan, veliko čudovište se baš na njega okomilo i vuklo ga po areni, u pokušavajući dohvatiti pištolj prije Macea, pao sramotno u prašinu. Njegov sin poginuo je zbog gluposti: njegov jetPack se pokvario zbog svjetlosne sablje Lukea Skywalkera i pao je u jamu gdje ga je pojelo čudovište...

Ipak, značenje Janga Fetta je veliko: po njemu je klonirana cijela vojska geneboosted klonova koji su u službi Republike započeli klonske ratove, koje vode do pravih Ratova zvijezda i određuju tijek cijele sage...

Hi tech, fantazija, imaginacija, Svemir, znanost i SW, to je moja furka...;)

Cool, ali ja bih radije izabrao nekoga pozitivca!:top:

Q-master
19.01.2003., 06:13
Zato jer sam Gospodar... i da vidim... ah da i zato jer sam Q! I svi me slušaju! Ne, zezam se Q je od Queen a master, eh to je jedna druga,hehe:D ,zanimljiva priča ali nije za javnost!!! Inače sam na starom monitoru bio (valjda sam i dalje, nemam pojma) Rijeka_1984!

Sandra October
19.01.2003., 12:16
trenutak totalne neispiracije. pogledah lijevo i ugledan na papiru ime sandra, reko ajd sad dodijeli nešta osobno, i dodam october kao mjesec rođenja. i eto me, totalno nezanimljivo i neinventivno :D

mysore
19.01.2003., 17:45
ostalo mi u sjecanju ,
tako se zvao jedan prekrasan konj,ustvari zdrebica.

JaBitTe
19.01.2003., 19:00
zato da molim :p

Gospon Pes
19.01.2003., 20:11
A je li JaBiGa isto tvoj? :p
Ili si preso u pedere ili te netko plagira...hehe... :B

blondie_30
20.01.2003., 17:31
ovaj, ja ne razumijem pitanje :D

so, blondie - kada sam se prvi puta registrirala bas sam promjenila boju kose pa... a onaj andrlajn30, well, tada kad sam se registrirala bilo je puno plavusa po forumu pa sam morala nesto dodat; onda sam stavila dan kada sam rodjena; a sad mi je evo i broj godina :( :D :mad: :flop:

Ame®icano
21.01.2003., 06:26
Duga prica. Pocelo je otprilike sa Amer, kada sam virkao po Serbian Caffee za vrijeme bombardiranja Srbije. Jako su me volili tamo. Neopisivo jako.

Tako sam se orginalno registrirao i ovdje. A onda su jednom dozvolili da mijenjamo nick par sedmica, pa sam dopisao ostatak, a onda su ukinuli tu opciju. I ostalo kako jeste.

Ame®icano
21.01.2003., 06:27
by Pes
Rezim, lajem, grizem, ma i jajca bi si lizala da ih imam. (Ne, decki, vasa necu. Pes samo svoja lize.)
Moja slobodno mozes smatrat svojim. :D

Gospon Pes
21.01.2003., 12:48
Dovraga, s tobom nisam racunala! :rolleyes: :D

Ame®icano
21.01.2003., 14:37
Ja sam neuracunljiv. :D

duda
21.01.2003., 15:38
moj nick je vezan uz moje ime koje je komplicirano za izgovoriti, pa ga je moj brat modificirao u nešto jednostavnije (da bi me, kao klinac, mogao lakše tužakati mami)
U međuvremenu sam narasla i sada ga mnogi povezuju s nekim mojim fizičkim karakteristikama...
Pa spoj jednog i drugog...

JaBitTe
21.01.2003., 22:28
Gospon Pes kaže:
A je li JaBiGa isto tvoj? :p
Ili si preso u pedere ili te netko plagira...hehe... :B
hehe
nije :B

to je neka opaka cyber-baka :eek: ( f/39/single ) January 1, 1970 :eek:

Septembar
21.01.2003., 22:47
duda kaže:
moj nick je vezan uz moje ime koje je komplicirano za izgovoriti

hm, dakle sad nagradna igra, pogadjanje dudinog pravog imena...
imam pra prijedloga, ali prvo da znam sta dobije pobjednik(ica)??? :D

Kesten
22.01.2003., 00:40
Pomno sam ga birao. Želio sam da bude hrvatska riječ, i nešto što ću voljeti i imati kroz duže vrijeme. Sjetio sam se kestenova po Zagrebu i Medvednici.

Dodatno objašnjenje je - kesten raste. Uz njega dolaze šuma, priroda, sunce, svježina, zdravlje i rast.

L.Nimoy
22.01.2003., 03:49
Inace sam originalan i excentrican,pa sam morao ovo stavit.

LEONARD NIMOY= MR SPOCK...covjek koji je toliko genijalan,smijesan,lucidan,logican,hrabar,inovativ an,neiskvaren i BOLESTAN....savrsenstvo za covjeka kojeg SPOCK totalno fascinira.:)

inace slusam metal,pa sam eto,ovo stavio:)...

da sad registriram ponovo,stavio bih:::::L.NIMOYHEDGEHOGWARRIOR....

ili SPOCKKundaK

hehee...;) :p :B :D :) :cool: :cool:

L.Nimoy
22.01.2003., 03:52
e da,na starom forumu sam bio ~Satyr~.....pa me mozda netko zna:);)

duda
22.01.2003., 14:58
nagrada ?
pa morat ću na LJES-u vidjeti koje su ti neispunjene želje, pa ti jednu (po mom izboru) ispunim? :D OK ? :o

Septembar
23.01.2003., 12:12
duda kaže:
nagrada ?
pa morat ću na LJES-u vidjeti koje su ti neispunjene želje, pa ti jednu (po mom izboru) ispunim? :D OK ? :o
super, vidim da vec imas Jednu ;) na umu, da ja pocnem pogadjat:
djurdja
dubravka
doroteja
...
koliko imam puta pogadjat?
:D

dr_skank
23.01.2003., 12:45
...kao sto kazu svi, kad sam birao nick prvo sto mi je bilo pri ruci bio je pizskanka :D ... a kad se nade dobar piz onda ga je dobro dufkati sa ekipom:D ...od tud titula...

dr_skank
23.01.2003., 13:42
...u međuvremenu sam narasla i sada ga mnogi povezuju s nekim mojim fizičkim karakteristikama...

Duda,duda, lijepo zboris :top: , pa da probam i ja...
Dafina
Dalila
Damjana
Davorka
Dobrosava
Dragana
Draginja
Dragomirka
Drazeslava
Dubravka
...jesam zasluzio nagradicu...??:) :)

duda
23.01.2003., 14:14
Septembar kaže:
super, vidim da vec imas Jednu ;) na umu, da ja pocnem pogadjat:
djurdja
dubravka
doroteja
...
koliko imam puta pogadjat?

Vrlo si blizu ali nije ni jedno od toga (jedno je skoro točno) ;)

Možeš pogađati koliko hoćeš (baš bi željela da pogodiš da ti ispunim željicu) :o

duda
23.01.2003., 14:15
dr_skank kaže:
Dafina
Dalila
Damjana
Davorka
Dobrosava
Dragana
Draginja
Dragomirka
Drazeslava
Dubravka

Nisi, požuri jer je septembar vrlo blizu! :D

Ali ako ne pogodiš možeš ti meni ispuniti jednu želju (vidjeh da ti jako dobro ide...) Ako radiš kao što pišeš...

dr_skank
23.01.2003., 15:53
Ali ako ne pogodiš možeš ti meni ispuniti jednu želju (vidjeh da ti jako dobro ide...) Ako radiš kao što pišeš...

...ma mozemo okrenuti uloge ispunjaca zelja nemam nista protiv :D :D :D , a to dali radim...RADIM :top: vjeruj mi ipak na rijec...:B

dr_skank
23.01.2003., 15:59
Vrlo si blizu ali nije ni jedno od toga (jedno je skoro točno)

...a da da nije mozda djurdjica...

duda
23.01.2003., 16:07
dr_skank kaže:
...a da da nije mozda djurdjica...

Pogodak!

I što sad? Reci želju (možda je obostrana :D )

dr_skank
23.01.2003., 16:33
I što sad? Reci želju (možda je obostrana )

...hhhhmmmm....:D :D :D
...bjezim sa posla, veceras ti saljem nastavak...:top:

shef Sale
23.01.2003., 19:38
malo ste zabludili s teme, pa vas molim da ostatak prepiske prebacite na PM-ove.
ili na LJES :D

Fala! ;)

Tommy Gun
24.01.2003., 14:07
dr_skank kaže:
Dafina
Dalila
Damjana
Davorka
Dobrosava
Dragana
Draginja
Dragomirka
Drazeslava
Dubravka

A jeste svi neuki i bedasti . Gdjica se zove Dudoslava.

duda
24.01.2003., 14:32
Tommy Gun kaže:
A jeste svi neuki i bedasti . Gdjica se zove Dudoslava.

A jesi neuk i bedast. Gđa se zove Dudoslavka :p

Dadek
30.01.2003., 13:16
Dobri den!

Daklem, ime, nick, kaj vec..

Damir, Mirda, Dado, Doda, Lima, Limač, Čamil, Mali Damir, Mali Dado ----> Dadek.

Eto.. Do čitanja..

igor3005
30.01.2003., 23:01
Znam da nije ocito koje je moje pravo ime:D :D :D :D

A broj?
Par dana prije dobil sam novi kompic i išao sam odmah testirati
3dMark 2001 u default rezi,a ostalo je povijest.
June 2001. Those were the days :)

Python
02.02.2003., 23:22
Puno ime mi je Colt Python. Za prijatelje Python! :top:

misery-
02.02.2003., 23:31
:rolleyes: :rolleyes: ahaaa, sure

C'Tebo
03.02.2003., 01:46
Stjepan mi je ime

nadimaka imam puno.
C'Tebo je samo jedno od njih (kreirano za ime nekog lika u AD&D-u) i nekako mi je najdraže (nastalo od stevo-ctebo-C'Tebo, čita se ktebo)

wuk
03.02.2003., 06:26
cirilica, dakle....

hehe ;)

bogeyman
03.02.2003., 17:30
Bez veze... vezano uz jednu epizodu Simpsona

rambi
03.02.2003., 19:46
Od stvari koje mi ne idu, najmanje mi ide folozofija... i tako od Rambam (filozof iz 12-13. st.), moja verzija od milja je rambi (dakle, ne od Ramba ili kako neki na politici ne upotrebljavaju naocale pa izgube "b" i uporno me zovu rami :o ).

GothicA
03.02.2003., 20:01
rambi kaže:
Od stvari koje mi ne idu, najmanje mi ide folozofija... i tako od Rambam (filozof iz 12-13. st.), moja verzija od milja je rambi (dakle, ne od Ramba ili kako neki na politici ne upotrebljavaju naocale pa izgube "b" i uporno me zovu rami :o ).

sou ju ar rambi d đuu ..em aj rajt?

-Watashi!i!i!i-
04.02.2003., 19:12
Ma ne, ovo je meksicka zastava kaj ti to nije ocito? :p

Madame Hooch
04.02.2003., 20:26
Vještica je već bila zauzeta ,
a ja stvarno dobro letim na metli i osim toga sam dobar učitelj , a Mme. Hooch u Harryju Potteru uči klince letjeti na metli

tropicale
05.02.2003., 03:21
pomorac sam majko na bijelome brodu

a to bijase moj prvi...nostalgija :D

rambi
05.02.2003., 03:39
GothicA kaže:
sou ju ar rambi d đuu ..em aj rajt?

Guilty :no:

Lolita
05.02.2003., 09:24
Ja sam.........................Lolita ;)

zasto? ......................zato.....

Postman
05.02.2003., 11:56
Tko se još sjeća popularnog šlagera: Mladi poštar to sam ja, svak me pozna, svak me zna..."

Poštari ne nose samo poštu - oni su junaci knjiga, filmova, slika, glazbe... Poštanska služba bila je i ostala velikom umjetničkom inspiracijom. Najzad, sjetimo se, renomirani hrvatski slikar- naivac, Ivan Lacković Croata radio je kao poštar!

Dovoljno je na Internet tražilici upisati riječ poštar ili The Postman da bi se dobilo mnoštvo zanimljivih pričica o poštarima. Može se pronaći i pregršt informacija o knjigama, filmovima... Kad je riječ o filmovima, ima ih već nekoliko koji u povijesti filma imaju gotovo kultno mjesto. Dovoljno je spomenuti "Poštansku kočiju", "Poštara" (The Postman) ili "Poštara" (Il Postino", "Poštar uvijek zvoni dvaput"...

Slavni američki literat Charles Bukowski bio je jedanaest godina zaposlen u Pošti u Los Angelesu prije no što je dao otkaz i posvetio se književnosti napisavši, među ostalim, roman "Poštanski ured", stoji u zanimljivoj crtici objavljenoj u časopisu Hrvatske pošte 'HP'. Glavni junak knjige "Hemingwayev stolac", britanskog pisca Michaela Palina samozatajni je službenik jednog provincijskog poštanskog ureda.

Nedavno je dio izložbe u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti posvećen "Idealnoj palači" poštara Chevala, preteči arhitektonskog nadrealizma.

O poštarima u starijoj i novijoj umjetnosti mogla bi se napisati cijela jedna bogata monografija. Umjesto svega, možda je ovdje dovoljno podsjetiti na zakletvu iz filma "Poštar" Kevina Costnera: "Ni snijeg, ni kiša, ni žega dana, ni tama noći neće zaustaviti glasnike na njihovu putu..." Koliko smo puta nestrpljivo čekali poštara?

:top:

Ollienntsh
05.02.2003., 22:41
Ja imam taj nick jer mi je neki hrapavi glas (dok sam spavao) rekao da idem...u vrazju mater, a ja sam cuo Olienntsh. Nakon kave sve mi se vratilo strahovotom brzinom, poput pada gumene patke (zute, sa narancastim kljunom) u kadu.
To sto govorim je istina.:o

Firearm
06.02.2003., 00:04
zato sto sam punih pet minuta razmisljao o naaaajkuuul nicku na svijetu!

kaj te briga !
06.02.2003., 00:25
kaj te briga !

Unregistered
04.04.2003., 12:50
zato

sunshine
04.04.2003., 14:14
zato sto obozavam sunce
i zato sto sam ko vedar dan dok mi netko ne stane na zulj

Legion
04.04.2003., 14:36
A ja sjedio u sobi i mislim si koji nick da izaberem? Kadli ugledam knjigu The Mistplaced Legion. I tako posto i osto Legion.

Stella
04.04.2003., 14:49
Pa i nije mi neka priča..
Tak sam se trebala zvat :rolleyes: al su se u zadnji čas predomislili.
Da se Stella ne naljuti, počela sam je koristit u virtualnom svijetu (e-mail, icq, chat, forum) i sad sam u fazi da se okrećem na ulici kad čujem oba imena..:rolleyes:

Vanjushka
04.04.2003., 16:00
Tomo rece

Najbolji. Poslije Clasha...

O da o da, ajd da se i mi u necem slozimo (:

Timor
04.04.2003., 16:15
Prsti su sami jednostavno poletjeli preko tipkovnice,i to je to.Onaj mi jenick fora jer je neutrala,a opet cool,pa malo djetinjast...za mene savršen..nitko ne zna što/tko se iza njega krije :D

panon youth
04.04.2003., 16:25
istočni timor:confused:

Tifoz41
04.04.2003., 17:11
Prije sam bio samo Tifoz, jer sam na ovom forumu pisao samo na Formuli 1, a tifosi su navijači Ferrarija.
Kad sam se registrirao na teme.org dodao sam ovo 41, skračeno od 1941. - inače meni vrlo drage godine...:p

LaTiTeA
04.04.2003., 22:12
Netko me preduhitrio i maznuo mi stari nick sa IMF-a :eek: :mad: pa sam morala brzo smisliti novi!

A prica.. e bas je nema! Recimo da je inspiracija djelom po onoj manekenki Laetitii Casti... ali malo sam izmjenila :)

newcomer
04.04.2003., 22:38
Imam tendenciju da mi predmet interesiranja brzo dosadi pa konstantno trazim nesto novo i drugacije. Kad to drugo pronadjem skuzim da sam newcomer

Hallon
05.04.2003., 19:34
Ima jedna tvornica u blizini mene koja je radila neke proizvode od šibe. Imali su sustav za gašenje baziran na halonu. Taj su dan imali požar i sve im izgorjelo. Stari je komentiral...jebeš halon, to je sranje. Nedaj bože da na vrijeme pobjegneš iz prostorije kad se aktivira sustav, ubije te za sitnicu.... Ili nedajbože da se automatski sustav za gašenje pokvari (kao u njihovom slučaju)....

Eto i tako ja postao istjerivač vatre! :rolleyes: Kad malo bolje razmislim...bezveze! :rolleyes:

misery-
05.04.2003., 19:45
a ja sam mislila da ti je to ono hall on skupa:o

cv33
06.04.2003., 00:09
Zašto mi je nick cv33?

zato što nitko nema pojma ni-o-če-mu pa tako ne zna što to znači :D :top:

NikaZg
06.04.2003., 00:14
ženski rod od nick, fonetski dakako
pa lokacija +
svake godine se update-am
i tako od 98
mislim, mada je očigledno, al eto svi objašnjavaju pa rekoh i ja ću

zucchera
06.04.2003., 00:22
Hallon inace znaci malina na shvedski :)

Bercana
06.04.2003., 01:04
Zato sto je Bercana moja najdraza runa.

Hallon
06.04.2003., 10:04
zucchera kaže:
Hallon inace znaci malina na shvedski :)

Znam, to sam saznao kasnije... :D

Tifoz41
06.04.2003., 14:36
cv33 kaže:
Zašto mi je nick cv33?

zato što nitko nema pojma ni-o-če-mu pa tako ne zna što to znači :D :top:

khm khm....;) :D

Tifoz41
06.04.2003., 14:38
A neki su i rekli da je to kvocijent inteligencije 33...
Pa ja ne znam...:B

wuk
06.04.2003., 14:48
vidis....

bas cudno...
ja sam isto to cuo i za tvoj nick, ali onda sam skuzio da se radi o godini!! ah ti imf tracevi :rolleyes:

a moram priznati da samcak i povjerovao u ovaj!! :p

Tifoz41
06.04.2003., 15:02
Što je sad ovo? Homoseksualci brane desničare?:p

wuk
06.04.2003., 15:08
oh ne!!! ree pa otkrili su nas!! :D

Dijete Cvijeća
06.04.2003., 17:57
Zato kaj moj nick (Dijete Hrvatskog Proljeća) sa starog foruma ima previše slova za nove, stroge kriterije, a i zato kaj sam fina, lijepa i mirisna poput cvjetka.

Tifoz41
06.04.2003., 21:27
da...eau de sewer...

Slims Baby
06.04.2003., 21:46
Slims Baby ???? Uopce mi ne pase i na drugim forumima imam drugi nick ,al ono prica za jedan dan ...
Gledala sam neki special na MTV-u naravno Eminem,i posto Slims Baby voli Slim Shady ..eto

Industry Of CooL
08.04.2003., 07:16
kaj nije CooL !?;)

ah,ja sam friski..a,inace valjda bih mijenjao nick svaki dan...
Povod je bio ponovo gledanje "Almost Famous" na dvd-u tu noc
dijalog izmedju iskusnog rock kriticara(Philiip Seymore Hoffman) i
"malog Camerona" u kojem mu ovaj pocetkom 70tih objasnjava
kako je "pravi" rock na izdisaju i da iz undregrounda prelazi u..

naravno "Industry Of Kool"
Inace,to mi je trenutno super ime za neki glazbeni projekt,jer u
bendove(u starom smislu) ne vjerujem...2muchfuckin'egos:rolleyes:

misli da sam malo previse oduzio za gustera na forumu:o

il' me to samo droga puca?:D

ZUJAN_BJ
08.04.2003., 11:40
kad sam klinac bio;stari me tak zvao..............

Ris
08.04.2003., 17:35
Majsmješniji su nickovi oni sa politike: Vuco, Vienna, Mahatmapropagandi, Phill Collins, Hrvoje, Croatianee, Crotaiamag, Imamo Hrvatsku ... koja smješna imena :D :D

cv33
08.04.2003., 18:20
A tek Ris :D

Tifoz41
08.04.2003., 20:24
Ris kaže:
koja smješna imena :D :D

Rugala se sova sjenici........:rolleyes: :p

croft
08.04.2003., 23:52
..osim fizicke slicnosti,mislim da sam kao i lady croft:divlja,snazna,samouvjerena,moderna mlada zena!!!

cv33
09.04.2003., 00:06
lady croft kaže:
..osim fizicke slicnosti,mislim da sam kao i lady croft:divlja,snazna,samouvjerena,moderna mlada zena!!!

Ukratko.... pljačkaš? :D :D :D

Pegaz
09.04.2003., 02:19
zato jer je Pegaz duhovno i slobodno biće bez uzdi i ograničenja...sebe vidim tak nekak, ali me mozda drugi i ne :D

croft
09.04.2003., 13:35
...nisan,al`moga bi pocet!

kumek
09.04.2003., 19:48
Kumek ko kumek, i jos bez grunta k tome.

Cui bono
09.04.2003., 20:57
Pala mi je na pamet istoimena epizoda Andromede:D

misery-
10.04.2003., 19:43
Industry Of CooL kaže:
il' me to samo droga puca?:D

heh to ti najbolje znaš :D
ma baš je cool nick:top:

The Ris
10.04.2003., 19:55
I ti imaš cool nick

Šteta šta nisi iz ... :D

misery-
10.04.2003., 20:03
The Ris kaže:
I ti imaš cool nick

Šteta šta nisi iz ... :D

hahah, možda svratim jednom;)

tenkić, tenkić:) :kiss: već dugo nisam dobila nikakav kompliment!:(

skoro cijeli dan:o

p.s. tebi je zakon tekst ispod nicka:top:

MaSanYa
13.04.2003., 20:25
Bokec!
s vama sam od nedavno (kad je crko HTov forum) i nekako sve češće dolazim ovdje nego tamo... dopada mi se!
Prijavila sam se pod istim nickom jer mi se nije dalo ništa izmišljati niti mijenjati.
Forumaši su imali razne ideje za moj nick... lazanje... skraćeno od to sam ja... i drugo - nick sam odabrala po svom imenu uz jednu malu zamjenu slova i tako je nastala SanYa... a ono Ma sam dodala iz zezancije.:)

quince
14.04.2003., 19:19
znam da je nemaštovito al ja sam samo prevela svoje pravo ime na engleski....:rolleyes:

(pa si sad vi mislite) :B

Crimson Petal
15.04.2003., 01:22
http://lookinside-images.amazon.com/Qffs+v35leo/H35j3Lu3mpoNE0WjvS9SApQf5o/tAWvU93ki71elYwIzBLoBU7hauxgFyGJ1+m4=

evo, sad znate :p

wuk
15.04.2003., 16:37
quince kaže:
znam da je nemaštovito al ja sam samo prevela svoje pravo ime na engleski....:rolleyes:

(pa si sad vi mislite) :B DUJNA!!! :kiss: ;)

Crimson Petal
15.04.2003., 16:48
wuk kaže:
DUJNA!!! :kiss: ;)

wuk, learn to spell ;)

quince
15.04.2003., 16:57
wuk kaže:
DUJNA!!! :kiss: ;)

hehe....blizu...
:kiss: :D

wuk
15.04.2003., 17:30
Crimson Petal kaže:
wuk, learn to spell ;) ma to sam ja naravno namjerno(!!) napisao JN umjesto NJ!!!

ako si na to mislila!! ;)

Industry Of CooL
16.04.2003., 03:27
Luđakinja kaže:
heh to ti najbolje znaš :D
ma baš je cool nick:top:

Luđakinjo,s malim zakasnjenjem hvala...i tvoj nick je bas KooL
pogotovo u kombinaciji s avatarom:top:

Inace,bas bi me zanimalo kak je to kad ti luđakinja "dise za ovratnik";) ,pa makar i na tren:o

Love,mamica:cool:

Pupi
16.04.2003., 23:57
MaSanYa kaže:
Forumaši su imali razne ideje za moj nick... lazanje... skraćeno od to sam ja... i drugo - nick sam odabrala po svom imenu uz jednu malu zamjenu slova i tako je nastala SanYa... a ono Ma sam dodala iz zezancije.:)
Sanja?

MaSanYa
17.04.2003., 00:57
Bingo!!!! :)

plojka
17.04.2003., 04:23
volim svinjetinu
pa redovito nabavljam polovice

al ne brijem da sam svinja......cak ni polovicna:D

Pupi
17.04.2003., 21:49
MaSanYa kaže:
Bingo!!!! :)
Ma kako sad Bingo? Pa Bingo nema veze sa SanYa! :cool:

misery-
17.04.2003., 21:58
Industry Of CooL kaže:
Luđakinjo,s malim zakasnjenjem hvala...i tvoj nick je bas KooL
pogotovo u kombinaciji s avatarom:top:

Inace,bas bi me zanimalo kak je to kad ti luđakinja "dise za ovratnik";) ,pa makar i na tren:o

Love,mamica:cool:

a kaj me svi za avatar:o :cool:
mamica, kakvo disanje? čiji ovratnik?:confused:

MaSanYa
17.04.2003., 22:15
Pupi kaže:
Ma kako sad Bingo? Pa Bingo nema veze sa SanYa! :cool:
I nema! :) Al mi je baš gušt kad izgovaram (pišem) Bingo! ;) Bingo! Bingo! ..... :D Ko na fliperima!

Pupi
17.04.2003., 22:39
Evo ti jedan Bingo!

MaSanYa
18.04.2003., 21:45
:D :D :D :D :D :D :D Hvala na trudu, Pupi!! I pazi na što sjedaš u tramvajima!!:top:

Tifoz41
01.05.2003., 19:38
Q-master kaže:
Zato jer sam Gospodar... i da vidim... ah da i zato jer sam Q! I svi me slušaju! Ne, zezam se Q je od Queen a master, eh to je jedna druga,hehe:D ,zanimljiva priča ali nije za javnost!!! Inače sam na starom monitoru bio (valjda sam i dalje, nemam pojma) Rijeka_1984!

Queen - peder u slengu ???
Master - gospodar

ninocka
03.05.2003., 23:35
Meni se prije strahovito sviđalo ime Nina, a to je već bilo uzeto, onda mi je babo predložio Ninocka i to mi se svidjelo. Pa sam gledala Gretu Garbo pa mi je bilo još draže. A sad sam napisala s malim slovom iz brzopletosti, al i jednostavnije je ( u svakom zlu, nešto dobro - Ying Yang).

Pupi
04.05.2003., 01:01
Tifoz41 kaže:
Queen - peder u slengu ???
Peder u slengu je queeR

-Watashi!i!i!i-
04.05.2003., 12:50
...ili queen :rolleyes:

ramona
04.05.2003., 19:43
ja se tako zovem jer mi je najdraza knjiga 'zvizduk s bukovca' zvonimira milceca
a jos i po jednoj prici, ali necu reci kojoj jer je malo kuruza

SETRA Samoborček
04.05.2003., 23:57
SETRA je ime autobusa (mojeg)(www.setra.de), a Samoborček
je ime firme u kojoj radim i vozim gore nevedeni bus

answer-k
04.05.2003., 23:59
The Answer je nadimak NBA igraca Iversona a k je pocetno slovo mog imena

Del
06.05.2003., 12:27
ima dvije verzije:

prva je ta što volim stalno stiskati delet
druga je ta što previše volim gledati mučke...

pa vi birajte

Pupi
06.05.2003., 17:57
Del kaže:
pa vi birajte
Ja biram verziju broj dva!

Babilon
06.05.2003., 22:29
Babilon - - otud je sve počelo...

Tifoz41
07.05.2003., 11:29
-Watashi!i!i!i- kaže:
...ili queen :rolleyes:

I ja mislim...Znači Q-master je neka vrsta svodnika za ped...ovaj, osobe homoseksualne orijentacije. :D

Pupi
07.05.2003., 17:22
A možda se Q odnosi na onog Q iz zvjezdanih?! :D ;)

Drums In The Deep
07.05.2003., 18:22
moj nick je moj omiljeni dio moje omiljene knjige.

a ustvari se može svakako protumačiti...

gabal
08.05.2003., 01:00
Moj nick je odabrao mene, face koje vise na ''frajerskom'' topicu vjerojatno znaju kime je inspiriran.

grungerca
08.05.2003., 20:34
prvo mi palo na pamet....a zna se zakaj .......

LP

Liht
16.07.2009., 11:36
Evo, jednostavno je...
od kud vam inspiracija za nadimak?

Za početak, moj je Liht po bakinom djevojačkom prezimenu von Lihtenfalner. Ajmo dalje :D

r.kO
16.07.2009., 11:39
Prilikom igranja CoD2 lana u Belgiji,neki belgijac me umjesto Marko(Marco,kako već) nazvao rco:rofl:

I sad da ne bude ono,bezveze samo rco,ja sam to malo ovako stilski stavio u r.kO:D

vrrrlet
16.07.2009., 11:40
Moj je taki da se viđe koliki sam brđan. Malo slovo na početku označava skromnost i poniznost, a triplirano "r" daje dojam stroja. Helikopter neki naravno.

ruzy
16.07.2009., 11:55
ak ova tema nije bila dvajst puta nije ni jednom :raspa:

neka ženska me u prvom srednje prozvala ruzy (skratila ružicu očito :raspa:)

vrrrlet
16.07.2009., 12:06
ak ova tema nije bila dvajst puta nije ni jednom :raspa:

neka ženska me u prvom srednje prozvala ruzy (skratila ružicu očito :raspa:)

Pa i sunce svaki dan izlazi, nije to ništa čudno. :ne zna:

Možda je dotična mislila na ruzinu?

pussy galore
16.07.2009., 12:41
ovako http://www.youtube.com/watch?v=HrPuOO2_Q44 :cerek:

Firestarter '87.
16.07.2009., 22:19
Firestarter => po pjesmi od Prodigy-a.

Pali_andjeo
17.07.2009., 01:41
Jer sam anđeo bio, a više nisam, tj. jesam ali s rogovima :D :E

croftica08
18.07.2009., 15:10
croftica-- po tomb raider igrici koju sam stalno igrala
žena je ko zmaj, pa mi se dopalo :zubo:

croatish7
18.07.2009., 17:58
engleski, njemački, patriotizam, sedam, mistika
u biti svega pomalo ali najviše trta kad se regaš pa ideš to nekak na brzinu obavit ali si ipak das vremena malo da na kraju nebi završio kao "opasna mala" "street fucker" i sl.

Ensi [The End]
18.07.2009., 20:11
Meni je Ensi kul bilo,a ovo The End jer je bio kraj škole pa sam bila uživljena :rofl:

Juiced
18.07.2009., 21:03
Kad sam se reggao, kutija od igre "Juiced" mi je bila na stolu. :facepalm:

r.kO
19.07.2009., 15:07
;21625150']Meni je Ensi kul bilo,a ovo The End jer je bio kraj škole pa sam bila uživljena :rofl:

:rofl::rofl::rofl:

snicla
22.07.2009., 16:15
moj nick potjece iz jedne online multyplayer igice, i suigraci me prozvali snic[L]a

r.kO
22.07.2009., 20:31
aha:)

Princess Yuna
23.07.2009., 00:11
Princess sam pokupila iz ratova zvijezda kada je tamo bila princess leia. Inace poslje tog princess stoji moje pravo ime, ali ovdje zbog privatnosti sam stavila ime jedne od mojih najdrazih likica iz igrica, tj Yuni iz FF :D

snicla
23.07.2009., 00:40
aha:)

Spam alert xD....

Lana.
10.08.2009., 22:01
errmm...ime mi je to?:mig:

Pangloss
10.08.2009., 23:58
Prilikom igranja CoD2 lana u Belgiji,neki belgijac me umjesto Marko(Marco,kako već) nazvao rco:rofl:

I sad da ne bude ono,bezveze samo rco,ja sam to malo ovako stilski stavio u r.kO:D

Napokon. :s Riješen misterij :s:s

ot: Dok san se rega čita san Candidea od Voltairea (ne u isto vrime, nego tih dana), i tako je ispa Pangloss. :)

Piramida
11.08.2009., 00:21
nadrogiran šetao bosnom... pogledao brdo i pitao ''A el ono Piramida_sunca'' , kasnije kad sam doša sebi rekli mi i stavio to za nick :ne zna:

angel_croft
11.08.2009., 00:59
preocito je
angel
i croft-laruša
tako malo

r.kO
11.08.2009., 12:42
Napokon. :s Riješen misterij :s:s

šta bolan?:raspa:

Pangloss
11.08.2009., 13:02
šta bolan?:raspa:

ma ništa, samo jedan od najneobičnijih nickova koje ja čitan, pa onda da saznan šta uopće znači. :)

SlatkaMalena
13.08.2009., 21:53
U vrijeme registracije taman slušala Vatrogasce i njihovu obradu stvari "Sweet Child of Mine"... Eto :D

Diablos
14.08.2009., 01:53
Moj standardni nick je bio zauzet, pa sam probao par varijacija na tu temu, zakurac. Onda sam legu pitao da mi kaze neki nick i etogac. :zubo:

doramaar
14.08.2009., 03:55
Dora Maar je bila Picassova ljubavnica .. ( rođena kao Teodora Marković, korijeni potjecu iz RH ) ..odusevila me izlozba, njen lik i njena djela..

zivot_propast
14.08.2009., 18:08
Zato jer mi je život porpast(logički) Oo

Violently happy
14.08.2009., 19:17
Jer sam u vrijeme kad sam se registrirala bila u čudnom (čitaj: sjebanom) raspoloženju i dotična pjesma mi je često bila na ripitu.

Preporuka: ne birat nick po trenutnom raspoloženju.:kava:

lažni branitelj
14.08.2009., 19:47
ja sam nužni nusprodukt ovog pokvarenog i gnjilog društva i korumpiranog sustava!ali prijatelji me uglavnom zovu lažni!:zubo:

Piramida
14.08.2009., 19:48
ja sam nužni nusprodukt ovog pokvarenog i gnjilog društva i korumpiranog sustava!ali prijatelji me uglavnom zovu lažni!:zubo:

a ja cijelo vrijeme živio u uvjerenju da si kao maloljetan otišao u rat i da ti se za to ne priznaju nikakve zasluge :facepalm: oni sebe zovu lažnim braniteljima, koja ironija, ha ?

EasyOn
14.08.2009., 19:52
Ovi dureksi su mi bili najdraži :D

fat slut
14.08.2009., 20:25
Jer sam debela drolja. :ne zna:

papirlova
14.08.2009., 23:19
papi(r)lova (http://www.youtube.com/watch?v=Gq831YAVXlc)

febitj
15.08.2009., 13:32
ovo nisan ja :rofl:

jos 20 sati :ceka:

bourjois_girl
19.08.2009., 10:56
volim bourjois D:

nemoralan
19.08.2009., 11:22
Jer sam debela drolja. :ne zna:

Šteta što si debela.

Vedranna
19.08.2009., 18:32
Moj nick je od imena Vedrana.
Iako se ja tako ne zovem.:kava:

Ljubichasta
21.08.2009., 16:57
Volim ljubičastu boju :)

C.J.B.
21.08.2009., 23:45
Criminal justice bill :2up:- ono sto je ubilo rave

waterlily
21.08.2009., 23:52
obožavam cvijeće ali nikako rezano, samo živo-rastuće i volim lopoče, mislim da imaju neku draž....voda, odraz lišća u vodi i nježne čašice cvijeta iznad površine...rosa po laticama, cvrkut ptica, kreket žaba, a lopoči neumorno cvjetaju dok miris bivanja prožima zrak...divljina i osama negdje daleko od svih, slobodna, smirena i tako zen....:cerek::s:s

Mayki
22.08.2009., 01:11
Po lokalnom pijancu :o

Mr. Duma
22.08.2009., 06:25
Gledao sam istoimeni film, fascinirao me i etogac, uglavnom. :raspa:

Ima još jedan razlog, no taj nije bitan...

zac6319
22.08.2009., 06:43
po nadimku žac.tako me zovu u zagrebu ..a kako na forumu ima puno istoimenjaka.. nadodao brojeve koji mi prvi pali na pamet :kava:

Road_Warrior
22.08.2009., 13:26
Jer sam kao mali pogledao više puta MAD MAX-a 1 i 2 nego bilo koji drugi film, desetke puta... i uvijek bi ih obožavao... i dan danas ih obožavam :)