PDA

View Full Version : Problem s laptopom i grafickom (valjda)

Romeo
15.10.2003., 00:58
Kada sam ukljucio projektor na laptop, isti je poludio. Izgubila se slika, i nakon nekoliko pokusaja vracanja slika kombinacijom tipaka za to zasluznih, on se resetirao, i od onda problemi. Kada se ucitava, prode ona uvodna slika windowsa sa onom trakom dolje kolko se ucitalo, i kada se treba pojavit desktop u djelicu sekunde (doslovno) se pojavi plavi ekran sa ispisanim sljedecim sadrzajem: link (http://www.geocities.com/krebas01). Nakon toga se resetira, pocnu se ucitavat windowsi, pokrene se onaj disk checker koji odvrti svojih 100%, i onda isto plavi ekran i reset i tako u nedogled. Mogu uc u safe mode, ali mu za to treba doslovno 15 fuckin minuta! I kad udem u safe mode, ne znam sta da radim, sta da uopce gledam.
Os je win2000 sa zadnjim sp-ovima, a komp je P3 1.2, 256 mb ram, za graficku iskreno ne znam, a ne znam ni gdje da pogledam.
Molim vas bilo kakvu pomoc, pliz. :cry:

Cele303
15.10.2003., 08:18
Poruka ti je Video driver fail to initialize. Jesi probao u safe modu reinstalirati drivere? Koja je kartica u pitanju?

Romeo
15.10.2003., 10:33
Uspjio sam. Fora je u tome sto nemam nikakvog CDa od laptopa sa driverima, to je i meni prvo palo na pamet. Stavio sam da trazi po disku driver, onako vise iz ocaja, nesto je nasao, instalirao i radi.
Cele303, imas pivu! :Pivo:

Cele303
15.10.2003., 11:27
Romeo kaže:
Uspjio sam. Fora je u tome sto nemam nikakvog CDa od laptopa sa driverima, to je i meni prvo palo na pamet. Stavio sam da trazi po disku driver, onako vise iz ocaja, nesto je nasao, instalirao i radi.
Cele303, imas pivu! :Pivo:

Živili !!!!!!!! :Pivo: :zivili: