PDA

View Full Version : Virtualna tucnjava

skeptik
15.10.2003., 12:14
Ajmo se virtualno tuć!

U jednom postu svatko opise JEDAN SVOJ potez koji je u skladu sa dotadasnjom situacijom. Ne smije se opisati vise poteza odjednom, jer u medjuvremenu treba slijediti reakcija ostalih ucesnika u tuci.
Svatko tko se ukljuci, mora postovati trenutnu situaciju. Recimo, netko moze stajati sa strane i cekati da se ostali umore, ali ako ga netko ipak mlatne ...

Nema pretjerivanja, tipa ja skocim 5 metara u zrak i onda u padu mlatnem cetvoricu odjednom, svakog jednim udom, a ovi odlete svaki po 5 metara i poruse ostalih 20 ucesnika. :D
Pokusajmo bit sto realisticniji. Nije vazno tko ce pobijediti, nego da sora bude uvjerljiva i zanimljiva.

Spremni?
Dakle ja pocinjem:

Gordo stojim i cekam da netko pridje ...

ljiga
15.10.2003., 14:49
Gledam oko sebe ima li kakvih predmeta poput stolice, šipke, boce, ili ak niš drugo kamena (ili mora biti goloruko?)

skeptik
15.10.2003., 14:55
Promatram te kako gledas okolo u potrazi za necim, umjesto da gledas mene. To je dobra prilika za napad. No ako krenem prenaglo, mozda se odam. Polako i kao lezerno ti se priblizavam da ne bude sumnjivo. :angeleye:

(Ako bude oruzja, prekratko ce trajati. No ako ti ipak nadjes npr. kamen, moje je da se prilagodim. Bitno je da bude sto je moguce vise realisticno.)

Spinnaker
15.10.2003., 15:23
Stojim sa strane sa bokserom na ruci,koju držim u đepu.
Cekam da vidim kako cete vas 2 krenit..

skeptik
15.10.2003., 15:48
Vicem:
- Hej ljiga, ajmo nas dva purgera razbit ovog tovara! ;)

(Inace nemam nikakvih regionalnih ili nacionalnih predrasuda, pa se nadam da mi nece nitko zamjeriti, jer radi se samo o zajebanciji, a i treba izgledati realisticno. :D )

ljiga
15.10.2003., 16:11
AJMO BURAZ.
Kaj ti tovar, ka ti meni imaš sr**, sad bum ja tebe razbil (ovo je već role-playing, ovo inaće nisam ja, da netko ne stekne krivi dojam ;) )
Dižem kamen ili ciglu sa poda i širom otvaram oči (naravno pod pretpostavkom da je Spinn još uvjek udaljen od mene 5,6 metara)

(ili hoćete da ja ipak budem ja ??)

skeptik
15.10.2003., 17:27
- Ljiga, ja cu ga primit za ruku (ovu sto drzi u djepu da sakrije bokser) a ti ga stancaj ciglom.

To kazem, ali sam jos uvijek za korak dalje od spinakera nego ljiga, jer ja nemam nis u ruci, a i nisam tako hrabar. (U biti sam papcina, ali to ne pokazujem. :D )
Cekam da vidim kako ce tko reagirat.
Za sada je sve jos uvijek na verbalnom nivou.
Frka me je, ali i adrenalin mi raste.

Dudek
15.10.2003., 17:37
Mamu vam jebem ,koga će te vi razbit i polako dolazim Spinmakeru iza leđa. Pogledom zveram okolo i tražim kakvu palicu,kamen,bocu. Adrenalin se diže,dlanovi se znoje.Zapet ko metak čekam da krenete.

Šta je pičke, ste se usrali?
Sad smo dva na dva, ajde pičke...

skeptik
15.10.2003., 18:05
- Dudeku, izdajnice, branis tovara, a?

(Znam da vi koji samo citate nikako ne mozete docekati da pocnemo vec jednom, ali jebiga, nase glave su u pitanju a ne vase.)

Edge
15.10.2003., 19:27
E, onda uletim jaaaa i vicem koscice kikirikiiii.

A vi ne kuzite da je to samo fora i da sam ja preruseni mazohista i da cekam da me neko opali medju rogove.
Da bih isprovocirao udarac, piknem Dudeka prstom u oko i potegnem ga nogom u jaja.
On zacijaukne, a ja, sav u zanosu, ne primjetim Spinnakerov gotovo savrseni ushiromawashi geri keage koji mi gotovo oduzme dah.
Na svu srecu je to primjetio ljiga koji je podmjestio svoju glavu da odbrani mene.
Fala ljiga ako me mozes cuti nakon takvog udarca.

cemo
15.10.2003., 19:37
uljecem ja (sad vise neznam ko se s kim tuce). prvog tipa kojeg vidim pokusam bacit na "morote gari" (u hrvanju double leg) i razbit ga na podu.

(neka neko sad napise kako mi prilazi s boka i mazne me pun sut nogom u glavu, jer sam mu se lijepo namjetio a i na podu sam)

mrsavipas
15.10.2003., 19:50
vidim neku frku na dvajst metara od sebe, prilazim oprezno, gledam kakvu sipku, palicu, drvo (nevidim nista)... namrstio sam se.... bit ce sore (razmisljam)

Spinnaker
15.10.2003., 20:58
Digla su mi tlak ova dvojica sta se nesto deru okolo,i zalećem se na ljigu sta dize ciglu sa poda,derem se Dudeku da uvati Skeptika prije nego nas 2 legnemo na pod.

mrsavipas
15.10.2003., 22:12
krenuos sam malo brze prema guzvi, stisnuo sam saku, vidim spinaker ce dobit s ledja, moram dudeka nekako urazumit, kombiniram, mislim da ce mu jedan direkt malo smirit zivce

ljiga
15.10.2003., 23:10
Bacam kamen/ciglu na spinna (ako stignem) i podižem ruke u klasični boksački gard (šake dolaze do nosa a laktovi malo ispod pleksusa (joj kak ću pobrat u nogu));)

Spinnaker
16.10.2003., 01:26
Popija sam ciglu(valjda nisam u glavu),i zatetura sam lagano..
Boli...samo molim Boga da me neko sad ne skrefi..i da Dudek uleti.

Dudek
16.10.2003., 09:13
Nakon što sam se pribrao od potezanja jaja, mamu mu jebem ko god da je, polako se pridižem i dolazim do spinnmakera. Primam ga za ruku i pokušavam osoviti na noge. Stari, si OK, pitam ga i kao matrix skačem u zrak.
Sve se usporava, i lagano razgledavam koga prvo da udarim nogom u glavu. Prvi u nizu je ljiga. Ni ne shvačajući što ga je snašlo, ljiga u usta dobiva cipelu br. 49. Zubi lete na sve strane!!!!!Pada ko klada. Brišem si cipelu o nogavicu i prezirno pljucnem. Ajde pederi....

skeptik
16.10.2003., 11:12
Ovdje se vise ne zna tko s kim koga mlati pa ja brze bolje koristim guzvu da se, nakon sto sam sve zakuhao, neprimjetno i podlo povucem i ostavim druge da se mlate.
No ipak, dovoljno sam blizu da mogu pratiti tijek sore, pa ako se malo rascisti situacija, da opet uletim.

ljiga
16.10.2003., 13:37
Ispravak, udaraš me u ruku (pogledaj gard iz prijašnjeg posta;) ).
Nakon tog udarca ja padam na pod, ali zubi su mi još čitavi za griženje :D

Spinnaker
16.10.2003., 13:55
Lagano ustajem,dolazim pomalo sebi.
Na brzinu gledam sta se sve desava,Dudek i ljiga se sibaju,a gledam i Vodenog kako dolazi...cisto me zanima sta ce on napravit,i pratim ga pomalo..

skeptik
16.10.2003., 13:58
(Bilo bi zgodno da i ekipa na LJES-u organizira nesto slicno ... :tuctuc: :crta: :Sex: :cice: :D )

ljiga
16.10.2003., 14:19
Prilikom pada (ako mi dopuštate) pljesnem rukama po zemlji (35 stupnjeva od tijela) što mi amortizira pad, prekobicavam se preko glave i dočekavam na noge (koristim džokera dobivenog od protivničkog MATRIX napada ;) )

Fakat, fali nam ženski dio ekipe, da vidimo šta sve žeme mogu smislit (sigurno nešto brutalnije od nas ;) )

bogeyman
16.10.2003., 14:24
skeptik kaže:
Ajmo se virtualno tuć!

U jednom postu svatko opise JEDAN SVOJ potez koji je u skladu sa dotadasnjom situacijom. Ne smije se opisati vise poteza odjednom, jer u medjuvremenu treba slijediti reakcija ostalih ucesnika u tuci...

Dobra ideja :top: Nešto ko dopisni šah za agresivce.

Al sad vas je stvarno previše i ovo izgleda kao barska tučnjava iz westerna.

mrsavipas
16.10.2003., 21:36
sad sam u punoj brzini,dotrcavam do ljige i shus desnicom(u ***** boli me saka, al ne osjecam to sad, previse adernalina)...

ljiga
16.10.2003., 22:11
Zateturao sam od šusa, pokušavam održati gard i ostati na nogama

mrsavipas
16.10.2003., 22:19
gledam jel sa spinakerom sve u redu:confused:

ljiga
16.10.2003., 22:23
Udaljujem se od ostatka ekipe i tražim novu ciglu, dvije za podić (muahahaha)

ljiga
16.10.2003., 22:43
Usput gledam kako cemo hvata na "morote gari" neku bakicu koja mu se ni kriva ni dužna prva našla pod rukom:D

mrsavipas
16.10.2003., 22:46
ljiga jel ti dosta il ces jos jedan u podbradak?

ljiga
16.10.2003., 22:53
Sa sigurne udaljenosti lansiram jednu ciglu vodenom u glavu te pripremam drugu za bacanje

Spinnaker
16.10.2003., 23:03
Malo sam dosa sebi i zalecem se na ljigu koji se bavi ciglama i Vodenim,bacam ga na pod da ne dobijem jos jednom...

mrsavipas
17.10.2003., 22:09
(kombiniram ako me ova cigla pogodi, ljiga gotov si, nece te spasiti niti dvadeset specijalaca )

Black Revenger
17.10.2003., 22:26
približavam se da vidim što se događa. vidim da se svi malte, a ja stojim podalje od skeptika i navijam.
:cheer: :cheer: :cheer:

Toco1980
18.10.2003., 12:14
Ja prolazim i vidim masu ljudi kako se tuče, ali me to ne zanima i produžim dalje... :D :D :D

ljiga
18.10.2003., 20:52
Spinn-ov zalet spriječavam sa ciglom, njegovu glavu dočekavam na ciglu :D (muhahahaha)
Neznam Vodeni dal te cigla pogodila, neka veliko Vjeće odlući
(iako mislim da je ;))

mrsavipas
18.10.2003., 20:57
(najebo sam) (BLAAASHSHSH.... ...kakav sudar sa meteoritom ... ljigina cigla mi je facu razvalila... hvatam se za lice....

illegale
18.10.2003., 23:45
:eek:

Fora sora. Ne zna se ko koga mlati. Ohoho, eno Vodenog. Znam lika. Pali na guranje, al zilav je ko stanga od satora. Stojim na sigurnoj udaljenosti od 30 stopa, iza stare bakice koju podmecem ispred.

"Vodeni poludi! Vodeni, Vodeni!"

Spinnaker
19.10.2003., 12:03
Cekaj ljiga...hrbiga,kolko bi ti to cigla??
Ako si gađa vodenog,to je to...
Nemojte ovakve nerealne sheme.

pseto
19.10.2003., 13:01
pijan ko picka skuzim neku guzvu! sta je ovo? :confused: zajebancija ili tuca? na trenutak stojim i gledam, slika je do zla boga mutna! priblizavam se, za svaki sucaj stavljam upaljac u saku, i cvrsto stisnem! da bi izbjegao dvostruku sliku, zazmirim na lijevo oko, skiljim! tuca!!! e pa da vam jebem, vi cete se zabavljat bez mene, otvaram oko i zaljecem se! taman da cu izvesti savrseni krose na prvom do sebe(ne znam tko je, a i ne zanima me) FLJAASS... oko se opet zatvorilo!!! svijetlo, mrak, teturanje, pod...

Black Revenger
19.10.2003., 15:06
pseto kaže:
pijan ko picka skuzim neku guzvu! sta je ovo? :confused: zajebancija ili tuca? na trenutak stojim i gledam, slika je do zla boga mutna! priblizavam se, za svaki sucaj stavljam upaljac u saku, i cvrsto stisnem! da bi izbjegao dvostruku sliku, zazmirim na lijevo oko, skiljim! tuca!!! e pa da vam jebem, vi cete se zabavljat bez mene, otvaram oko i zaljecem se! taman da cu izvesti savrseni krose na prvom do sebe(ne znam tko je, a i ne zanima me) FLJAASS... oko se opet zatvorilo!!! svijetlo, mrak, teturanje, pod...
ti buš mene išel tuć! opalim te šakom. ti padneš na pod i onda te par puta udarim nogom u trbuh (imam marte).

Helios
19.10.2003., 22:05
i onda ja uljecem :clint:, polu pijan, vadim gun i, ne sjecam se sad bas najbolje, prazan sanzer i puno krvi svugdje,

i vec sam nestao,
idem prema autu :E

pseto
19.10.2003., 22:27
da ti jebem, frajer me slozio kao nekog jebenog amatera! vidno polje je suzeno, krv i bol u rebrima!!! sa zemlje gledam revengera kako se primio nekog krvnicki mlatit, ustajem se, izbjegavam neku zalutalu ciglu koja nekog tipa pogadja drito u lice! uff! kurvinjski je, ali osveta je moja! zaljecem se revengeru s ledja, i svom snagom ga susnem u potiljak!

ljiga
19.10.2003., 22:44
ljiga:
Sa sigurne udaljenosti lansiram jednu ciglu vodenom u glavu te pripremam drugu za bacanje
Sory Spinn, ali dvije cigle su u igri, ak pogledaš par postova gore, jedna u Vodenog, druga naštimana za udarac (ili bacanje) ;)

Black Revenger
20.10.2003., 19:49
pseto kaže:
da ti jebem, frajer me slozio kao nekog jebenog amatera! vidno polje je suzeno, krv i bol u rebrima!!! sa zemlje gledam revengera kako se primio nekog krvnicki mlatit, ustajem se, izbjegavam neku zalutalu ciglu koja nekog tipa pogadja drito u lice! uff! kurvinjski je, ali osveta je moja! zaljecem se revengeru s ledja, i svom snagom ga susnem u potiljak!
u međuvremenu sam ja krenul na skeptika, kad me pseto oplali s leđa. ja padnem na koljena i primam se za vrat/glavu.
zbunjen sam i ne kužim kaj mi se dogodilo.

mrsavipas
20.10.2003., 19:59
bljujem krv, gledam gdje je ljiga... sad si gotovo... vatam zalet

Edge
20.10.2003., 20:29
Ja se malo saberem u svemu tome i primjetim skeptika koji zbunjeno gleda i smjeska se frci koju je napravio.
Odskocim i zaletim se prema njemu.
On, kada me primjetio, okrene se, potrci i pobjegne :D .
I nisam ga mogao stici.

P.S. Negdje sam procitao da je jako brz :D .

ljiga
20.10.2003., 21:35
Nemam više cigli, NEEEEEEEEEEE!
Prekrivam glavu rukama i hvatam trk dalje od cijelog događaja.
Ako se uspijem udaljiti, hvatam šprint :trk:

mrsavipas
20.10.2003., 21:36
osjecam da sam izgubio par zubi:mad: ... hvatam sve veci zalet, sad sam vec u sprintu

ljiga
20.10.2003., 21:46
Ja kužim da me netko prati i dajem gas do daske
(i molim boga da me ne ulovi) :angeleye:

Afrofeet
20.10.2003., 22:28
oprostite što prekidam FAJT ali kakve ovo veze ima sa sportom?, i ovo je jako djetinjasto, ja mislio da ste vi neki frajeri koji se bave borilačkim vještinama, a ono neozbiljna deca. ajd me sad razbijte slobodno.

ljiga
21.10.2003., 12:12
To moraš pitati Skeptika. Meni ne smeta, dapaće odgovara mi da malo mogu raditi pi**arije (muhahahaha)

pseto
22.10.2003., 09:30
Afrofeet kaže:
oprostite što prekidam FAJT ali kakve ovo veze ima sa sportom?, i ovo je jako djetinjasto, ja mislio da ste vi neki frajeri koji se bave borilačkim vještinama, a ono neozbiljna deca. ajd me sad razbijte slobodno.
gledam afrofeeta kako s visoka promatra "gomilu jadnika" uprljanih krvlju i znojem kako se bore za goli opstanak! prilazim mu polako, zbunjeno me gleda, ne zna kamo bi s pogledom! opalim mu takvu samarcinu da je poceo cvilit ko svinja, i kroz cviljenje moliti da prestanem! lupim ga nogom u guzicu i otjeram kuci!

Spinnaker
23.10.2003., 12:19
Lagano se dizem....dobro su me sjebale te cigle..
Sad me boli kuac..svoje sam dobija...samo ocu ljigu uvatit.
Vidim ga kako vata sturu,i vidim nekoga kako trci za njim.
Zalecem se i ja.

skeptik
09.05.2007., 16:53
Evo, odmarali smo se 3 i po godine. Mogli bi se sad malo opet tuc. :zubo:

Toco1980
09.05.2007., 16:55
Ja uzimam kokice i pivu, i gledam kroz prozor jel bu se možda opet netko potukao .... :D :D :D

ljiga
09.05.2007., 17:26
Evo, odmarali smo se 3 i po godine. Mogli bi se sad malo opet tuc. :zubo:Ja još uvijek šturam. ;)

satter
09.05.2007., 21:06
Podapinjem nogu ljigi kao slucajno u prolazu i nonsalantno nastavljam dalje.
Ruka mi je u dzepu gdje je noz.

Upssss, sranje promijenio sam hlace a noz sam zaboravio, sad sam vec nervozan i gledam kako cu sturu uvatit i ja.

Jericho
09.05.2007., 22:11
dečki dečki

morbidangel
09.05.2007., 23:27
dečki dečki

Uzimam flašu od pive koji je Toco pažljivo odložio do prozora i zavitlam je na Jericha:zubo:

Toco se okreće, hoće guc a flaše nema:eek:

Ja: O Toco, di si, pa nismo se dugo vidli, kaj ima?

Toco: Bok, netko mi ukrao žuju, j**** mu...

Toco1980
09.05.2007., 23:41
Odlazim do ladice i vadim praćku i kutiju čeličnih pikula. Otvaram novu pivu i vraćam se na prozor...

Gyonin
09.05.2007., 23:56
Uletavam s dva Desert Eagla na full auto :D, evo vam citavog scenarija: http://www.youtube.com/watch?v=aQELTPWDqGU :clint: :Snajper: :buum: :gitara: :headbang:

Gyonin
10.05.2007., 00:09
End of discussion... :zubo: :amen:

Toco1980
10.05.2007., 00:40
Vidim kak Gyonin tetura po cesti jer se ubo na šuriken umočen u neki ninja otrov koji uzrokuje jake halucinacije... :D

Gyonin
10.05.2007., 00:47
Vidim kak Gyonin tetura po cesti jer se ubo na šuriken umočen u neki ninja otrov koji uzrokuje jake halucinacije... :D

:rofl: :s

zebracat
10.05.2007., 11:14
a evo i mene slijecem s padobranom medu neke likove koji se makljaju i vadim kuburu koja nije napunjena.

Caine
10.05.2007., 14:44
Ljudi vi ste rođeni roleplayeri :top:

Gyonin
10.05.2007., 15:43

Evo to je otprilike ovako izgledalo:
http://www.youtube.com/watch?v=RVlGm-s7Lz8&mode=related&search=
:D

morbidangel
10.05.2007., 18:08
Idem pogledati Jericha jer ga je flaša pogodila u glavu a kako se već pola dana ne miče malko me hvata frka :eek: ; usput vratima pričepim Gyonina koji se naslonio na štok da ne padne (izgleda da je još uvijek mamuran...).

Jericho
10.05.2007., 18:51
baš si morao žuju bacit
kaj nisi razbio onu odvratnu karlovačku

satter
10.05.2007., 19:29
baš si morao žuju bacit
kaj nisi razbio onu odvratnu karlovačku

Mozda ga nije htio bas odma ubiti? :E

Toco1980
10.05.2007., 22:20
Vidim da je Gyoninu fakat loše jer ga još drže halovi, a sad ga je i morbidangel pričepio vratima. Poljevam ga hladnom pivom da dođe k sebi... :D

Jericho
10.05.2007., 22:28
e toco
di ti treniraš aikido

Toco1980
10.05.2007., 23:07
Vidim da je Gyoninu fakat loše jer ga još drže halovi, a sad ga je i morbidangel pričepio vratima. Poljevam ga hladnom pivom da dođe k sebi... :D.... dobro je, nakon dvije ledeno hladne pive počinje davati znakove života... :D

morbidangel
11.05.2007., 00:18
Prolazim kraj Gyonina, ima pogled psihopata i čini se da se na mene namjerio :zubo: Nema veze, kad već kleči kraj vrata zašto propustiti priliku, stanem mu na vrat, stisnem ga na tlo i zalupim vrata na njegov potiljak, pa još jednom... Toco me gleda i odmahuje:D

Čini mi se da čujem sattera:misli:

morbidangel
11.05.2007., 00:22
e toco
di ti treniraš aikido

Hoćeš da ti zavitlam još jednu flašu?:zubo:

Gyonin
11.05.2007., 00:50
Piva mi definitivno razbistri um i tijelo, Velebitsko je ipak Velebitsko... :D Vrata pucaju zbog izvodenja kujina u datom trenutku, i od silnog prodora energije Morbidangel leti u zrak i zakucava se u auto s druge strane ceste. Dolazim do prestrasenog Toca, uzmem si jos jednu pivu i namignem, vracam se do potrganog stoka od vrata, kad evo opet morbidangel luud nasrce na mene. Ja si kulerski ispijam pivce uz blokiranje bezuspjesnih napada Morbidangela. Nakon sto se morbidangel iscrpio pokusavajuc me izubijati, odgurnem ga prstom polumrtvog, padne na tlo i nabode se na isti otrovani shuriken na koji sam i ja naboo. Tako urokanog ga odvedem u Global i ostavim ga na milost i nemilost veseloj ekipi tamo... :zubo:

daze
11.05.2007., 00:55
U tom trenutku dolazi daze nenaoružan - žedan krvi.

- Šta je, pičkice? Jesam vam rekao da vas ne želim vidjeti u mojem kvartu. Ajde, brišite.

:D

Toco1980
11.05.2007., 00:56
Odlazim po metlu da popkupim ostatke pivskih boca.... i usput skužim da mi je netko udubio haubu i blatobran na autu i odvalio retrovizor!! :ceka:

morbidangel
11.05.2007., 00:57
Piva mi definitivno razbistri um i tijelo, Velebitsko je ipak Velebitsko... :D Vrata pucaju zbog izvodenja kujina u datom trenutku, i od silnog prodora energije Morbidangel leti u zrak i zakucava se u auto s druge strane ceste. Dolazim do prestrasenog Toca, uzmem si jos jednu pivu i namignem, vracam se do potrganog stoka od vrata, kad evo opet morbidangel luud nasrce na mene. Ja si kulerski ispijam pivce uz blokiranje bezuspjesnih napada Morbidangela. Nakon sto se morbidangel iscrpio pokusavajuc me izubijati, odgurnem ga prstom polumrtvog, padne na tlo i nabode se na isti otrovani shuriken na koji sam i ja naboo. Tako urokanog ga odvedem u Global i ostavim ga na milost i nemilost veseloj ekipi tamo... :zubo:

brutala:zubo:

morbidangel
11.05.2007., 20:20
Sad sam dobro, malo me svrbi rana na boku; u društvu petorice novih frendova spreman se sve razvaliti. Toco cvili nešto oko auta, kakti tko mu je to napravio na novom Jaguaru cabriu; prilazi mu neki top model, Toco se zavodnički nasmiješi i počne bacati spiku...

Banemo unutra - i nema nikoga:mad: nema veze, našli smo sanduk Velebitske, pa što sad, treba je popit, da se ne pokvari...:zubo:

happyman
11.05.2007., 22:04
svi se nesto motate oko gyonina, prvo ga gadate, pa ozivljavate, pa opet ubijate. tesko je danas biti ninja. :zubo:

morbidangel
11.05.2007., 22:34
Pive više nema, počinjemo se međusobno vrijeđat uto uđe happyman:D
Zgrabite ga:clint:. Iako smo pijani ipak ga svaki zakvači barem jednom prije nego uspije pobjeći...

Toco1980
11.05.2007., 23:16
Bacam spiku, al žensku očito više zanima auto nego ja (psmtr sponzorušku! :mad: )... Kužim da se tu neki čudni likovi motaju. Za svaki slučaj vadim praćku iz zadnjeg džepa i stavljam pikulu.

happyman
12.05.2007., 00:36
istrcavam van misleci "jebes birc u kojem nema pive, i dobijes batine prije nego prodes prag". vani vidim cudnu osobu koja se igra prackom i pljuje nekog top modela kraj skupog, lagano strganog auta.

Toco1980
12.05.2007., 01:36
Vidim kak netko ide prema meni. Možda je to njegova ženska? Ne znam dal da ga gađam praćkom ili ne, ali za svaki slučaj napinjem i nišanim.... i sve bi bilo dobro da guma od praćke ne pukne i opali me preko lica, skačem nasred ulice držaći se za lice i jaučem od boli... Bemti praćku "made in Taiwan" :mad:

IRON_STRIKER
12.05.2007., 10:15
:bljak:

morbidangel
12.05.2007., 12:32
:bljak:

Nema veze, jedan nam je pobjegao ali je stigao drugi bez smisla za humor:flop: izgleda da mu je zlo jel povraća; sumnjivi su mi te ninje:zubo: vidiš samo rezultat a njih nigdje. Kaj je došao tu bljuvat:mad: sad ćemo ga strgat:cool: ...
...
...
IRON_STRIKER više nije iron:rofl:

Toco1980
12.05.2007., 13:06
... i sad još moram i bljuvotinu s auta čistit.... :mad:

Chain
12.05.2007., 16:09
gyonin...a jesi ti crni, bijeli, plavi, zuti, zeleni ili crveni ninja???? Reko da znam koji da ja budem...

Toco1980
12.05.2007., 16:48
Koliko su ga tukli, izgleda prilično plavo-ljubičast... al' još se smješi i daje znakove života.

Chain
12.05.2007., 23:15
sam da znate...ja cijelo vrijeme levitiram iznad vas i cekam zadnjeg....da uletim prakticki na gotov posao...

Toco1980
13.05.2007., 05:35
sam da znate...ja cijelo vrijeme levitiram iznad vas i cekam zadnjeg....da uletim prakticki na gotov posao...Ma vidim ja tebe kako visiš na oluku. Ček malo, samo da praćku popravim... :zubo:

Chain
13.05.2007., 14:11
upravo sam se multiplicirao...pa si sad misli kojeg ces gadat....

Gyonin
13.05.2007., 17:07
gyonin...a jesi ti crni, bijeli, plavi, zuti, zeleni ili crveni ninja???? Reko da znam koji da ja budem...

Po danu sam platinasti, po noci haracim u ljubicastom s krvavo crvenim uzorcima po sebi... :D

Chain
13.05.2007., 17:56
Po danu sam platinasti, po noci haracim u ljubicastom s krvavo crvenim uzorcima po sebi... :D

ja sam nebesko plavi ninja s velikim brojem 001 na ledima..za tebe...a za sve ostale sam nevidljiv...jer, only a ninja kad see a ninja...

upravo sam poceo sakupljati energiju prirodnh elemenata za jedan veeeliki energetski udar....najebali ste...

Toco1980
13.05.2007., 20:38
upravo sam poceo sakupljati energiju prirodnh elemenata za jedan veeeliki energetski udar....najebali ste...Vidim, sav se treseš jer si zakačio dalekovod...

Paramedic
14.05.2007., 20:47
repetiram kalaša i rokam

Gyonin
17.05.2007., 00:42
repetiram kalaša i rokam

A ja te s krova skidam s Dragunovom. :zubo:

Toco1980
17.05.2007., 01:54
A meni je dosta života jer mi je netko upropastio auto za koji sam morao prodati bubreg i pola jetre, pa odlazim u podrum i aktiviram skrivenu atomsku bombu od 500 Megatona... :rolleyes:

:closed:

Chain
17.05.2007., 07:22
A meni je dosta života jer mi je netko upropastio auto za koji sam morao prodati bubreg i pola jetre, pa odlazim u podrum i aktiviram skrivenu atomsku bombu od 500 Megatona... :rolleyes:

:closed:

sva sreca da je ovo silno nakupljanje energije za udar oko mene stvorilo hitinski oklop i da sam otporniji na nuklearke od zohara...zovem si najboljeg frenda Jacka Bauera da ti deaktivira bombicicu...bit ce belaja sad!

Toco1980
04.07.2007., 02:03
Stvarno moram jesti manje graha.... vidim da od velike količine plinova svi već dobrano haluciniramo. :D

Chain
05.07.2007., 22:55
opaaaaaa...di ste borci...gledajte me kako jasem na ledima optimus prajma....ajde da vidim ko ce mi sad stat na put???? (jedino se bojim win čunovaca sa šarafcigerom...to moze bit zahebano).

Toco1980
01.08.2007., 17:34
jedino se bojim win čunovaca sa šarafcigerom...to moze bit zahebano.A aikidoka s tetejcom? :D

Chain
02.08.2007., 02:19
A aikidoka s tetejcom? :D

oni me ne zabrinjavaju jer imam na svom optmus prajmu tetejac đejmer tako da im blokiram sve napade...

TuziBaba
19.08.2007., 13:37
Necu se tuci :)

Chain
19.08.2007., 15:43
s obzirom da vise nema nikog ovdje, a TuziBaba se ne zeli borit....uzet cu si za pravo da se proglasim apsolutnim direktorom svemira, sefom sale i v.d-om galaksije.

Black Revenger
19.08.2007., 18:50
dok Chain slavi samoproglasenju pobjedu prilazum mu s leđa i on u citavom zanosu to ne primjecuje i opalim ga jednom po glavi od cega pada ko kruška.
zauzimam defanzivni gard jer mi se cini da netko drugi nailazi.

Pilatus
19.08.2007., 19:02
dok Chain slavi samoproglasenju pobjedu prilazum mu s leđa i on u citavom zanosu to ne primjecuje i opalim ga jednom po glavi od cega pada ko kruška.
zauzimam defanzivni gard jer mi se cini da netko drugi nailazi.

Na primjetiš me,a ja kao majstor SVEBOR-a ti opalim jednu Žandarsku Šljagu,nakon čega slijedi Čuburski udarac glavom i ti padaš mrtav!

TuziBaba
19.08.2007., 19:49
Pilatus, sada ima da uzmes lopatu, iskopas rupu i da pokopas covjeka!

s obzirom da vise nema nikog ovdje, a TuziBaba se ne zeli borit....uzet cu si za pravo da se proglasim apsolutnim direktorom svemira, sefom sale i v.d-om galaksije.

I ja ti prepustam to mjesto sa zadovoljstvom :)
Vidis da je odmah drugi htio na to mjesto i maznuo te iza ledja necim po glavi :cool:
Dopustio si da ti se neko prikrade iza ledja, dopustio si da te opije slava!

Chain
19.08.2007., 22:52
osamucen se dizem s poda i krecem u osvetncki pohod...crnog osvetnika napadam sa svojim tajnim mega lightning blot napadom od cega stidne dlake pocinju rast po faci...

skeptik
21.08.2007., 16:29
Eh, di je nestala ona realisticnost s prvih stranica borbe ... :tuzni:

Chain
21.08.2007., 16:37
jel ti to zelis rec da Optimus Prime ne postoji?????

Toco1980
12.09.2007., 23:24
Eh, di je nestala ona realisticnost s prvih stranica borbe ... :tuzni:Da. Mislim stvarno... sve bi bilo OK da neki nisu počeli u stilu Naruta i sličnih anime nebuloza.... :rolleyes:

A kak je krenulo, moglo se možda čak o toga složit i kakav scenarij za trash film (nekakvu akcijsku komediju)... :zubo:

Cafa
13.09.2007., 02:40
Sad kad ste svi poumirali što od batina, što od starosti, dolazim ja i stajem u središte sobe, napuho sam se ko balon i nos do neba, i gledam vas ko Mirko Filipović u boljim danima.

Cafa
13.09.2007., 02:41
Nema nikog? Dobro onda sam ja direktor svemira.

Jeeeee

Cafa
13.09.2007., 02:41
Kao slavodobitnik izlazim iz prostorije i odlazim na pivu.

chabad
13.09.2007., 02:46
onda ja doletim sa bandom povampirenih ratara i bocom solne kiseline :zubo:
ostatak znate

Toco1980
13.09.2007., 02:49
Stojim na cesti, glasno podrigujem i puštam vjetrove... :D

chabad
13.09.2007., 02:51

:zubo:
protiv ovog ni povampireni ratari ne mogu ništa :D

Cafa
13.09.2007., 02:55
:zubo:
protiv ovog ni povampireni ratari ne mogu ništa :D
da, on je pobjednik sam po sebi

chabad
13.09.2007., 03:01
da, on je pobjednik sam po sebi

a šta ti vrijedi biti pobjednik kad su svi ostali mrtvi pa ti se nema tko klanjati :D
nego, idem ja spavati da sutra opet ne zujim okolo ko da sam nafiksan
laku noć

Cafa
13.09.2007., 03:07
to je samo finta da ja kao isto odem spavat pa da ostaneš zadnji i da budeš pobjednik

Toco1980
13.09.2007., 05:28
:p :D :mirko:

skeptik
13.09.2007., 11:11
I onda se cudis da ne mozes naci curu. :vidiga:

Chain
13.09.2007., 12:36
ma ko je mrtav...sho kosugi mi je osobno podario svoe ninja moci i odmah vam moram rec nekaj....ja sambesmrtan...nije da se hvalim...al niko mi nikaj nemre!!!!

Toco1980
13.09.2007., 16:43
:vidiga:I onda se cudis da ne mozes naci curu. :vidiga:I čudim se kak neki ne kuže RPG... :rofl:

fotomatik
21.03.2011., 23:57
Dolazim do poprišta na kojem se očito nešto događalo. Vadim fotoaparat i fotkam....

Gyonin
22.03.2011., 09:20
Dolazim do poprišta na kojem se očito nešto događalo. Vadim fotoaparat i fotkam....

Dodem ti stealthan iza leda, stunnam te i maznem ti fotic.:eek:

fotomatik
22.03.2011., 14:56
Vadim iz džepa daljinski upravljač i aktiviram eksplozivni naboj protiv krađe od 3 kilotona, skriven u fotiću. :D

Gladijator
22.03.2011., 23:59
Vadim iz džepa daljinski upravljač i aktiviram eksplozivni naboj protiv krađe od 3 kilotona, skriven u fotiću. :D

Na to te iza coska zgrade pikiraju 7 ljutih i zlovoljnih skinheadsa koji su tu samo u prolazi i piju pivu u parkicu(ali ih je privukla detonacija i prolili su pive) i lagano krenu prema tebi ... :mig:

fotomatik
23.03.2011., 13:33
Vadim rezervni fotić, koji uvijek ima sa sobom, nudim dečkima da ih fotkam. Za uzvrat im nudim poslat fotke putem e-maila. A pazi bogati među objektivima u foto torbi, imam i nekoliko limenki pive.... :zubo:

http://img508.imageshack.us/img508/7140/photobeer.th.jpg (http://img508.imageshack.us/i/photobeer.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)