View Full Version : igrice za djecu od 4-5 godina
webadmin
21.08.2007., 19:30
ispricavam se ako je ova tema vec bila.
trazim igrice za dijete od 4 i po godine.
vidio sam da ima jedna koja se meni barem svidila i mislim da bi bila ok za mog klinca; Monkey ball no to je za konzole, a neam je namjere jos kupovat.
molim preporuke
vecina starih 2D arkadnih igra je za takvu dijecu... nikaj tesko, s sarolikom grafikom i debilnim zvukovima... dijeca "padaju" na to :D
SolidSnake
21.08.2007., 19:45
Ovdje imaš dosta dobar izbor:dječje igre (http://www.crovortex.com/ald-zg.php?op=popis&zanr=Dje%3C|%3E269;je&start=0), uglavnom temeljene na crtićima, šta djeca obožavaju
mazriGoz
21.08.2007., 20:27
Ma daj djeci WoW neka uzivaju :D
Ranma 1/2
21.08.2007., 21:15
Lode Runner :s
WichitaQ
21.08.2007., 21:17
ja bi to igral :zubo:
Ranma 1/2
21.08.2007., 23:30
ja bi to igral :zubo:
loud ranera??? Evo ti ga -> Lode Runnder (http://www.volja.hr/vhaban/LR.ZIP) Ovoga sam ja prašio na Atariju 800XL. Sječam se da sam jednom došao full daleko, i da sam igrao satima. A onda sam morao prekinuti da bih napisao zadaću ili tako nešto nebitno i nemjerljivo sa osobnim rekordom na igri. Ali jebiga, strah od batina je bio veći jer sam već bio u nekoj frci. Danas se nikako natjerati da ponovno zaigram.
Samo si skini emulator za C64. Moja preporuka je Vice.
WichitaQ
21.08.2007., 23:32
Samo si skini emulator za C64. Moja preporuka je Vice.
like I don't have it already :rolleyes: :D
Ranma 1/2
21.08.2007., 23:36
OK...nešto me jebao download, može biti da smo istovremeno skidali ili tako nešto. Sad bi trebalo sve raditi. Stavio sam u ZIP za svaki slučaj.
ispricavam se ako je ova tema vec bila.
trazim igrice za dijete od 4 i po godine.
vidio sam da ima jedna koja se meni barem svidila i mislim da bi bila ok za mog klinca; Monkey ball no to je za konzole, a neam je namjere jos kupovat.
molim preporuke
P aza ženski dio populacije imaš ono sunčica na moru, sunčica na snijegu, sunčica u berlinu, sunčica i maškare... Šala za ovo, ali zna mda se igra zove Sunčica i nešto :confused: :D
Evo tu imaš nešto slično pa baci oko
http://www.forum.hr/showthread.php?t=246438
Lord Kinky
22.08.2007., 01:00
One PopCap igrice (da, namjerno sam tak napisal :B) nisu loše, Bejeweled, Big Money, Chuzzle, Zuma, AtroPop itd itd... Većinom se radi o slaganju boja ili svakakvih oblika, zgodno izgledaju, šareno je, mislim da bu klinci oduševljeni.:)
Možeš ih igrat direktno iz browsera na njihovoj službenoj stranici (http://www.popcap.com/), možeš i skinut demo pa ak ti se nekaj svidi, nije problem naći na torrentima. Ali to nisi čul od mene. :no:
:D
mobitelash
22.08.2007., 09:02
tetris :D razvija inteligenciju i saren je :p
SadAngel
22.08.2007., 09:12
...a jel postoji gdje kakav free download tih dječjih igrica? Neki link?
Ze_Ilithid
22.08.2007., 11:48
Ma daj djeci WoW neka uzivaju :D
Prestigel si me....:s :s :s
Lord Kinky
22.08.2007., 14:40
...a jel postoji gdje kakav free download tih dječjih igrica? Neki link?
Na torrentima ima svega.;)
Ne znam kako u Hrvatskoj, no ovdje su knjiznice (library) pune igrica za djecu koje mozes rentati na 3 tjedna.
Sve su prilagodjene djeci i sluze za ocenje, od boja i oblika pa do brojeva, slova i rijeci.
Bas sam neki dan donio jednu maloj (ona je samo 2 godine, no vec je interesuje comp :))
juznaamerika
22.08.2007., 18:13
www.crosatelite.com
WichitaQ
22.08.2007., 18:21
One PopCap igrice (da, namjerno sam tak napisal :B) nisu loše, Bejeweled, Big Money, Chuzzle, Zuma, AtroPop itd itd... Većinom se radi o slaganju boja ili svakakvih oblika, zgodno izgledaju, šareno je, mislim da bu klinci oduševljeni.:)
Možeš ih igrat direktno iz browsera na njihovoj službenoj stranici (http://www.popcap.com/), možeš i skinut demo pa ak ti se nekaj svidi, nije problem naći na torrentima. Ali to nisi čul od mene. :no:
:D
ahh, zuma...jedno vrijeme sam bio poludio za tom igricom... :zubo:
webadmin
02.09.2007., 15:38
nije da sam zaboravio na ovu temu samo nisam imao vremena odgovoriti...
hvala svima na odgovorima, no mene zanima nesto vise kao monkey ball konzolnoj igrici... dakle nesto tipa neki baloncici, banane i ostale pizdarije koje se lupkaju i sakupljaju bodovi itd. to bi bila neka moja vizija djecje igre..
mozda sam u krivu...
Josey_Wales
02.09.2007., 15:46
Postal 2
nedafeus
02.09.2007., 16:33
tetris je gro kompliciran za 4ipo godisnjaka.
bejeweld i zuma su ti najbolji izbor ;)
kad malo narastu mos im dat nes tipa sim city
tetris je gro kompliciran za 4ipo godisnjaka.
bejeweld i zuma su ti najbolji izbor ;)
kad malo narastu mos im dat nes tipa sim city
malo narastu... ja sam sa 7-8 godina igral sim city, nisam mogel skuziti da me jebes... uvijek sam pocel graditi grad, i kad sam potrosil pocetni budzet, pocel sam isponova.. :D
pata_man
02.09.2007., 16:50
kupi mu lucky luke
pokemone
digimon 1 i 2,i rumble arena
ovisi koji imate ps1,2 ili pc
nedafeus
02.09.2007., 16:51
ja danas to ne kuzim :D
samo kad ostanem bez para napravim one katastrofe kao nisam ja :D
Night Rider
03.09.2007., 14:17
Feeding Frenzy nije loša, ne znam za kolko je to godina ali je ok. Zna možda netko neku sličnu igru?!
Me, myself & I
03.09.2007., 18:53
Bila je u Enteru nekakva rubrika s takvim igrama za malu djecu, neznam jel još postoji. Pogle tam
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.