View Full Version : Pomoć! Izgubljen yorkshirski terrier extra mini
Peter Baranyi
23.08.2007., 17:11
Molim Vasu pomoc!Izgubio se mali pas 14.08. na podrucju Makarske.Pasmina Yorkshire Terrier extra mini,zenka,sivo-srebrne boje,otp. 1,8 kg, tetovaza 13 u uhu. Ako je netko cuo ili vidio psica molim da mi javi na br mob: 0996881044, peter.baranyi@premiummobile.hu. Nalaznika nagradujem sa 1500 eur.
slovenka25
23.08.2007., 18:02
Pošalji i na radio stanice i nalimaj tamo gdje se je izgubila. Kad se prije više od 10 godina izgubio naš tadašnji pas, našli smo ga zbog plakata koje smo nalimalu svugdje.
Ivanicapeca
24.08.2007., 10:42
A joj, nadam se da je i čipiran:o Želim ti puno sreće:o . Ja bi poludila da neko ukrade mog Codija:E Nadam se da nije ukraden, iako turisti znaju krasti pse. Baš sam lani upoznala jednu gospođu u ST kojoj su u Makarskoj navodno neki Česi ukrali rasnu pekinezericu, koja je čak bila i čipirana. Tko zna kako su je uspjeli prevesti preko granice i jesu li je uspjeli ili su je tamo negdje izbacili na cestu kad su vidjeli da ne ide. Ma to je najobičnija svirepost. Grozni su takvi ljudi:mad:
Molim Vasu pomoc!Izgubio se mali pas 14.08. na podrucju Makarske.Pasmina Yorkshire Terrier extra mini,zenka,sivo-srebrne boje,otp. 1,8 kg, tetovaza 13 u uhu. Ako je netko cuo ili vidio psica molim da mi javi na br mob: 0996881044, peter.baranyi@premiummobile.hu. Nalaznika nagradujem sa 1500 eur.
Szia,
Evo moji su upravo dolje (spustaju se s Biokova u Makarsku) pa cu im javiti da otvore oci- ako ga netko od njih pronadje ustedit ces i novaca, sumnjam da ce htjeti uzeti..
Nadam se da je samo odlutao a ne ono sto misli Ivanicapeca..
Sretno
dorothy
24.08.2007., 13:02
Tko zna kako su je uspjeli prevesti preko granice i jesu li je uspjeli ili su je tamo negdje izbacili na cestu kad su vidjeli da ne ide. Ma to je najobičnija svirepost. Grozni su takvi ljudi:mad:
joj iznenadila bi se, nitko nije ni registrirao da imam psa u autu a kamo li da su me trazili papire :flop: , a moj je ipak malo veci...
ja sam s bivsim nj.o putovala u A'dam pa me nitko nije ni za njegov pasos pitao..a kamoli za provjeru cipa.
ljetos sam isla s dva psa u austriju i nitko me nis nije pitao.. a cak i slikice peseki imaju u pasosima ;)
Peter Baranyi
28.08.2007., 13:07
Thank you for everyone!
It is unbelievable that I didn't have one phone call. I put posters all around Makarska up to Bosnia, Mostar. I advertise in 2 newspapers + radio and nobody calls.
Anyways, if any body sees or hears about my baby, or just hears that the neighbour got a new yorkshire, or see a very very small beautiful one on the street that is really afraid of other dogs and match my details, please contact me.
I will wait for years!
this is so sad, I hope you will find your dog! :hekla:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.