PDA

View Full Version : Kamo za Novu???

Harieta
20.10.2003., 20:52
Tek je kraj desetog mjeseca, pa je možda i prerano o tome razmišljati, ali stvarno nemam nikakve ideje za doček! Ne želim opet "isplanirati" sve u zadnji čas jer se to obično svede na neki izlazak tj. kruženje po bircevima i slično. Koga god pitam nitko ništa ne zna, a moja je ekipa kaže "Ima vremena..." Da li imate kakve planove već sada ili o tome još ne razmišljate? Gdje ste bili prošle godine i gdje vam je bilo najbolje?

Samo pišite, pa možda i ukradem koju idejicu!

PS. Što je s onim organiziranim putovanjima u Prag, Budimpeštu...?

Kiki
21.10.2003., 20:16
Ja sam proslu godinu docekala u Q Baru u Bangkoku s bratom i s nekom ekipicom sto smo je tamo pokupili. Bome mi je bilo super. Em je toplo, em je jeftino, em smo bili pijani. :D
Zapravo, sad kad dobro promislim, vise mi se Nove Godine uopce ne docekuju u hladnim zemljama. Ove godine cu ako Bog da, u Brazil.
Najbolji docek mi je bio.....um....prije par godina kad sam bila ludo zaljubljena u svog tadasnjeg decka. Bili smo ovjde u Londonu, u nekom klubu i bilo mi je mrak.

milk
21.10.2003., 23:44
prosle bio u rumunjskoj a ove cu po svoj prilici ili u bugarsku il u svicarsku..hehe teska odluka

Lorelai
22.10.2003., 08:14
Idem s ekipom u Prag,samo šta ne idemo organizirano,već ćemo se sami organizirat i idemo u hostel.Jeee,jedva čekam.

christy
24.10.2003., 09:35
Ja ću možda znati za Božić, prije teško :rolleyes:

freelancer
05.11.2003., 17:33
ONA, planine, snijeg, šampanjac i kamin. Mislim da je to sasvim dosta. :D :cool:

El Tomo
06.11.2003., 04:19
Kiki kaže:
Ja sam proslu godinu docekala u Q Baru u Bangkoku s bratom i s nekom ekipicom sto smo je tamo pokupili. Bome mi je bilo super. Em je toplo, em je jeftino, em smo bili pijani. :D
Zapravo, sad kad dobro promislim, vise mi se Nove Godine uopce ne docekuju u hladnim zemljama. Ove godine cu ako Bog da, u Brazil.

Eh, bio i ja za prošlu Novu godinu u Bangkoku :) jeftino, toplo, lijepa i ugodna zemlja.

Nemam pojma kamo ću za ovu.

TJ

PakShoe
07.11.2003., 06:11
Da, sigurno je lijepo bit na toplom za Novu. Mozda i ja jedan dan to iskusim. Al u tom slucaju ne ostajem u Bangkoku, neg se ide na more. Da, da. Nisam se nikad kupao u moru za Novu... Uuuuuuu, vis! Mogli bi to ove godine! Sjeverni Atlantik je mrak. Mozda ne bude smrznuto uz obalu. :horor:

Nazalost, ak idem nekam, idem u Purgeriju. Uz malo srece, mogla bi se i Ljubljana sredit. Ko zna kaj se tam dela za docek. A da je rano, je. Povuci topik opet 27.12.

Crow Jane
07.11.2003., 21:43
Našla sam dobru ponudu - 2 tjedna Dominikanske republike, 9.500 kn all inclusive...ali kreće se 31.12...:rolleyes:

A s parama i nisam nešto...pa ću valja u HR za NG...:rolleyes:

mushema
08.11.2003., 04:56
Uf, poslije 7 godina u Sydney-u ja bi za razliku malo snijega za NG... Ja idem s ekipom na party na dokovima pored samog mosta, uzivati u prelijepom vatrometu na kojeg ova drzava potrosi vise od $1,000,000 pa ujutro na Bondi na kupanje i dorucak i onda na cjelodnevni festival u parku u centru grada...

svi su dobrodosli :)

http://www.mobilehome.com.au/flash.html - party

http://www.fuzzy.com.au/fuzzy.html - field day 2004

remix
09.11.2003., 18:52
cool mush,

imas li jos kakvih preporuka za SYD... partyi, klubovi, diskoteke i sl...

mushema
11.11.2003., 04:33
remix ja uvijek izbjegavam diskoteke za ng posto budu veliki redovi napolju, a unutra prenatrpano, prevruce, preskupo itd. uglavnom ovdje ti se svi naguraju u gradu sto blize mostu da vide vatromet i kad prodje ponoc onda nahrle u klubove... ako budes to planirao dakle ici u grad gledati vatromet imaj na umu da tu bude i do blizu 1,000,000 ljudi pa mos misliti kakva je guzva poslije u klubovima...

http://www.threedworld.com.au/guide_coming_up.html ovdje imas info o partyima vani za ng...

najbolji su po meni
www.mobilehome.com.au - super se vidi vatromet u ponoc
www.fuzzy.com.au/fuzzy - coming events uskoro ce dodati beachlife party - ng na bondi plazi

lijepo se provedi

Prince
13.11.2003., 15:52
Dođite u Sarajevo, ovdje je ludnica...:cool:

Marin23
17.11.2003., 16:24
ako imate 5000kn svakako odite za ng u Zipolite , Oax....djevicanska plaza....super ekipa 300-400 mladih iz cijelog svijeta....kao neka komunica...najblize mjesto 30km , meni je to bila najbolje provedena nova godina....bude party za novu , inace se ekipice skupljaju svaku vecer na plazi , vatrica , afro drums i zajebancija.

avio karta se moze naci za 3800 kuna , viza je 200 kuna....temperatura 25-30 C , nocu 20-tak.

jela su od 5-20 kuna
iznajmljivanje mrezastih lezaljki za spavanje 5 kuna , iznajmljivanje prostora za sator 10 kuna , ja sam 5 dana spavao na lezaljci , super su udobne....a ima i obliznji hostel al neznam koja je cijena, vjerovatno ne veca od 50 kuna.

za one sklone porocima :
pivo je 10 kuna (caguama - boca od 3 litre)
marijuana 100 kuna kilogram
kokain 25-50 kuna gram
gljive,mezkalin i ostalo smece 100 kuna , a moze se nacjenkati i do 50-80.
(dovoljno je prosetati se plazom prema sjeveru i dileri sami ti pridju)

policije nema u krugu od 30-tak km , nikad ne dolaze a nema niti kriminala niti itko krade drugima stvari ,toga se ne treba bojati.

eto to je moj prijedlog

ja cu vjerovatno u Istanbul , ak budem kraci s novcem onda Sofia il Bukurest

:tulum:

El Tomo
20.11.2003., 00:34
Što ti je to Oax...? Je li možda Oaxaca?

Kako je ovih dana u Mexico cityju? :)

Marin23
20.11.2003., 20:35
tako je oaxaca ...........a u cdm je :s :headbang: :jumping: :zivili: :tulum: :cheer: :clint:

El Tomo
21.11.2003., 00:24
Oaxaca je zakon. Ljudi se s vrečicama trave šetaju ispred policajca, i nikome ništa. Skoro kao Amsterdam, samo puno jeftinije :)

mozzarella
29.11.2003., 02:16
beograd je cheap´n´chic´n´saso mange

Vojky
29.11.2003., 16:18
freelancer kaže:
ONA, planine, snijeg, šampanjac i kamin. Mislim da je to sasvim dosta. :D :cool:

Koliko dođe tako manji apartman s kaminom?

freelancer
30.11.2003., 13:38
Vojky kaže:
Koliko dođe tako manji apartman s kaminom?

1600 Eura za 7 dana u NG terminu... skupa, ali sta je tu je...:D

seti
30.11.2003., 14:56
free, sve to, samo na Velebitu, ja imam za cca 100 kuna :cool:

verica
30.11.2003., 16:33
seti kaže:

Je, pogotovo apartman s kaminom :p

le coq sportif
30.11.2003., 19:12
Mislio sam do Finske ili cak Islanda, ali nisam mogao da zaokruzim finansijsku konstrukciju. Ovako, mi corazon i ja idemo u Barcu, sa par nocenja usput kod neke rodbine u Parizu.

iii Visca Cataluna !!!

seti
30.11.2003., 19:20
Verice... planinarski dom, odnosno drvena kucica/skloniste sa peci na drva, usred snjezne pustosi sjevernog velebita, da... za 100kn, za benzin dole i nazad. moras samo imat veze za dobit kljucic . bolje od svakog apartmana, dobis pravi okus divljine

to ako se ide na solo sa dragom. ako ce se sa ekipom onda u Dom na Zavizanu sa cijelim mojim planinarskim drustvom, spavanje 40kn po noci. catch je naravno u tome da na vlastitim ledjima nosis gore ruksak i u njemu birane poslastice.

tak sam slavio 4-5 Novih dosad i nema boljeg nacina, zato idem opet :top:

verica
30.11.2003., 19:31
Znam ja koliko se plaća spavanje na Velebitu, samo što meni 'apartman sa kaminom' zvuči kao komfor - e pa, komfora na Velebitu nema. I dobro je da nema - samo što to ne odgovara baš svakome (meni prvoj).

freelancer
30.11.2003., 21:37
seti kaže:

Hebiga, kad takve stvari volim raditi in big style...:cool: :D

milk
01.12.2003., 13:28
ja idem u bugarsku pa sta bude:rolleyes:

Vojky
01.12.2003., 14:16
milk kaže:
ja idem u bugarsku pa sta bude:rolleyes:

Tamo se dobro jede, i to uglavnom s dosta mesa na jelovniku... Dakle, ako voliš pravu baklansku zabavu: puno hrane, dobro piće, živa glazba i opuštena atmosfera - ne bi trebalo biti loše. Nije ni skupo, a nakon druge boce čak se i razumiješ s domaćinima...

Družio sam se u par navrata s Bugarima, i nekako mi po mentalitetu deluju bliže od nekih srednjeeuropskih naroda... :)

BuntovnikSaRazlogom
01.12.2003., 16:19
dvoumim se izmedju turiranja po siriji i jordanu i planinskog doma u sloveniji ... ne mogu da se odlucim, a vremena jos malooooooooooooo ... pomagajte !!!

Kiki
01.12.2003., 16:21
Kaj se tu imas dvoumit. Sirija i Jordan naravno.

Studentica
01.12.2003., 17:25
a jesi ti naivna
joooj
vidis da se zeza

BuntovnikSaRazlogom
01.12.2003., 18:16
otkude se zezam ... ono u siriji i jordanu cu ostaviti svoje 2 plate ... a u sloveniji cu krknut samo nekih 100 eurica :) ... jes da ovo prvo traje 20 dana ... e jesam smotan ...

Kiki
01.12.2003., 21:54
A zasto bi se zezao?
Pa ljudi idu u Siriju i Jordan turisticki...pogotovo Jordan.
Evo, ja bi isla odmah da se meni nudi...pa kolko kosta da kosta.

lefter
04.12.2003., 12:49
ja bi isto sirija - jordan, a i island. al ove godine cu ipak u beograd.

Lovro1
05.12.2003., 11:18
milk kaže:
prosle bio u rumunjskoj a ove cu po svoj prilici ili u bugarsku il u svicarsku..hehe teska odluka

Ma gle, gle...znači bili smo skupa u Rumunjskoj, a sada ćemo i u Bugarsku...osim ako je izneznamkojihbitnihrazloga Švica prevagnula...;)

Kiki
06.12.2003., 14:45
Ne daju mi crvi u guzici mira pa se moram JOS JEDNOM pohvalit i vadit vam mast.
Ja cu Novu Godinu provest u Riu.
Sad me zvao frend, kaze da idemo na neki party kod jednog njegovog poznatog na Ipanemi.
Dakle, bit cu na partiju u Ipanemi, gledat cemo fireworks s njegovog balkona, uzivat u caipirinhama i u Brazilcima i Brazilkama.
Jebo, Nova Godina s pravim cariocama. Ha ha ha!!!
Jel vam vadim mast? ;) :D

Marin23
07.12.2003., 16:47
malo da:frajer:

Smr4D
09.12.2003., 18:14
Ljudovi može pomoć?

Ja tražim neki novogodišnji aranžman u Zagrebi bližim toplicama (3 dana i sl).

Ima netko kakve informacije, www siteove, bilo kaj?

Hvala!

TiNa.
10.12.2003., 03:03
covjekova masta je najuzbudljivija destinacija do koje mozemo stici, besplatno..al se s tim darom treba rodit. inace nas pocne malo jebat ona "svugdje je bolje nego tu gdje sam" prica :D

cuj ti komentara "ja to volim s big stylom"....jeboote...pocni iznajmljivat kucerak na velebitu za 6000€ za jednu noc i kladim se da bi svi ovi ruksake na ledja i put pod noge! hehe...ma marketing je savrsenstvo zapisano bozjim perom! nes ti ekskluzive dzaba! valja se necim i pohvalit jel taako? :asshole: :tulum:

coool
11.12.2003., 02:15
Budimpešta: blizu, jeftino i odlicno!!! A sve priče o madjaricama su istinite :D Jos ako imate jednu samo za sebe...pa di ce covik vise trazit:)