View Full Version : Efedrin
zna li tko gdje u hrvatskoj ima nabavit efedrina, a da ne sdarzi aspirin kofein?
U svakoj apoteci i to bez recepta.
Efedrin kapi za nos:D
Rupa bez dna
26.10.2003., 22:00
Ephedrin ne sadrzi aspirin,coffein!
nobrainatall
30.10.2003., 23:21
ma to(2xbocica za odrasle) stavis u pivu (0.2dcl) i popijes i da vidis veselja !1:eek: :top: a ne ko i neki da kapas sa time nos jer nis ne pomaze:flop: zato kupi operil ili iskoristi za ono prvo gore
Laganini
31.10.2003., 00:38
Rupa bez dna kaže:
Ephedrin ne sadrzi aspirin,coffein!
naravno da ne sadrži, mislila je na to da efedrin obično na tržište dolazi u kombinaciji sa aspirinom i kofeinom, jer se radi (ECA) o vrlo učinkovitom i popularnom termogeniku.
*cactus*
31.10.2003., 20:16
Laganini kaže:
jer se radi (ECA) o vrlo učinkovitom i popularnom termogeniku.
nda......ali si vrlo lako možeš sjebat zdravlje :(
Laganini
01.11.2003., 00:29
*cactus* kaže:
nda......ali si vrlo lako možeš sjebat zdravlje :(
Ukoliko se uzima u propisanoj količini, i ako uzima osoba koja nema problema sa srcem ili povišenim tlakom, šanse za zdravstvene probleme su minimalne.
Uostalom, da je tako jako nezdravo sigurno se nebi legalno prodavalo.
Rupa bez dna
01.11.2003., 15:04
Laganini kaže:
naravno da ne sadrži, mislila je na to da efedrin obično na tržište dolazi u kombinaciji sa aspirinom i kofeinom, jer se radi (ECA) o vrlo učinkovitom i popularnom termogeniku.
On uobićajeno ne dolazi u kombinaciji, ljudi ga sami sastavljaju,to su tri vrste razlićitih preparata kao najvazniji ephedrin, bronhodilator.I nije legalan jel ne prolazi doping kontrolu!
O famoznom E-C-A se vec pisalo poprilicno detaljno, dajte si pronadjite stare postove umjesto da otvarate nove i ponavljate se.
Laganini
02.11.2003., 02:06
Rupa bez dna kaže:
On uobićajeno ne dolazi u kombinaciji, ljudi ga sami sastavljaju,to su tri vrste razlićitih preparata kao najvazniji ephedrin, bronhodilator.I nije legalan jel ne prolazi doping kontrolu!
Po dućanima sportske suplementacije (npr. netrition.com) možeš ga nači i u kombinaciji ECA.
To što ne prolazi doping kontrolu ne znači da je ilegalan: to samo znači da ga sportaši ne smiju koristit.
sportaši btw. ne smiju koristit ( i padaju na dop. konztroli) niti kapi za nos, više od dvije kave na dan, aspirine... tako da ti to i nije neko mjerilo
takozvani
02.11.2003., 04:08
lahor kaže:
O famoznom E-C-A se vec pisalo poprilicno detaljno, dajte si pronadjite stare postove umjesto da otvarate nove i ponavljate se.
Tako jeeeee....
Uf,kako se lijepo vratiti na forum sa ovom temom :D
Lahor,jel odrzavas ljetnu liniju,ili si presla poput mene na čevape?
Odrzavam ljetnu liniju :)
Stovise, uskoro prelazim na fazu 2 skidanja kila. Ono sto je trebalo otici dolje je otislo, ali po mojoj procjeni - fali mi jos malo. Ali za sada odrzavam ovo.
animal x
16.11.2009., 12:13
znaš li kolika doza efedrin kapi može uzeti odjedanput a da ne naškodi - ne mislim na kapanje u nos nego oralno
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.