PDA

View Full Version : Financijska policija

Ludi konj
23.10.2003., 21:31
Jednog dana čuo je puž da je u šumu stigla financijska policija. Misli puž što će sad on; on, žena, djeca, svi imaju kućicu, a ne plačaju porez. I odluči on bježati pred policijom. Bježeći sretne rodu. Upita ga roda kud ide, a on joj odvrati:"Financijska je u šumi,a ja i moja obitelj imamo kućice, a ne plačamo porez pa bježim da mi ne uzmu sve." Razmisli roda malo, kad odjednom počne i ona bježati i naiđe na medvjeda. Upita medvjed nju kuda ide, a roda mu odvrati:"Financijska je u šumi. Ja živim na visokoj nozi, moja cijela obitelj živi na visokoj nozi, sve će nam uzeti. Spašavaj se i ti." I počne medvjed bježati kad odjednom sretne majmuna i upita ga majmun kuda ide, a medvjed odgovori:"Slušaj dobro, u šumi je financijska policija, a moja žena ima bundu, ja imam bundu, djeca imaju krzno koje će tek postati bunda, moram bježati da mi ne uzmu sve." I za medvjedom potrči majmun, kad ono, odjednom majmun stane i zapita sam sebe i odgovori si odmah:"Čekaj malo, pa kud ja bježim? Ja sam gologuzi majmun, ja ću dobiti socijalnu pomoć!":D :D :D

pera_detlic
09.11.2003., 03:25
Dobar ti je vic
Svaka cast

pera_detlic
09.11.2003., 03:26
Beže tata i sin iz zatvora.
Sin kaže tati:
- Gle, pada sneg!
Tata mu odgovori:
- Ne brini, sine, imamo LANCE!