PDA

View Full Version : Pa da se pohvalim !!

BigMama
24.10.2003., 12:19
Nekolicina vas je citala moje postove kad mi je prosao termin. E pa rodila sam 10 dana nakon termina :rolleyes:

Porod za pet. Nisam mogla ni sanjati da to ide tako lako, a i relativno brzo. Trudovi su me probudili usred noci, nista strasno, imala sam i jace menstruacije :confused: . Ali ajde kad vec boli svakih sedam minuta, kontam da je to poceo porod. Muzic i ja smo polako popili kavu, pojeli nesto i trk u bolnicu. Docekala me pospana sestra i jos pospaniji doktor, sa pitanjem "da sta sam ja dosla ako to mene ludjacki ne boli?" (tada sam bila vec 5 cm otvorena). Prosao pregled, ctg, priprema i konacno stize anesteziologica sa Epiduralnom. A nakon nje i buduci tata prestravljeno ulazi u radjaonu.

Ostatak price...lezim na krevetu, muzic mi govori po ispisu kad imam trudove i to je to. Zadnjih pola sata su smanjili epiduralnu (zbog nagona na tiskanje) i bebic je izasao u pet trudova. Ma ljudi moji to je milina. Bez boli, vristanja...fantasticno.

Maleni se zove Jakov, preslatka je bebica koja jako brzo napreduje.

Kad se sad osvrnem untrag vidim da je cijela trudnoca i porod jedno fantasticno iskustvo....dovelo je do toga da sam postala mama.

pozdrav

amigos
24.10.2003., 12:22
hehe,jupi!moja je sestra tada isto trebala roditi,pa sam isla na te topike,jer me zanimalo,ali tvoji su bili smijesni...:cheer: :cheer: :cheer:

magic
24.10.2003., 12:22
Ajde nek je sve lijepo proshlo :)

Pusa Jakovu i tebi :kiss:

Pozdrav hrabrom tati :top:

sis
24.10.2003., 12:29
ČESTITAM!!!!

Winona
24.10.2003., 12:31
cestitam :) A imas i PM ;)

Tija
24.10.2003., 12:39
čestitam :lux: :lux: :cheer: :cheer:

AgentScully
24.10.2003., 13:28
BigMama kaže:
Prosao pregled, ctg, priprema i konacno stize anesteziologica sa Epiduralnom. ...
...Zadnjih pola sata su smanjili epiduralnu

A lako ti se 'falit kad si bila na epiduralnoj. To se ne broji. Aj' ti bez, pa se onda 'fali kako je sve bilo lako i bezbolno, e? :confused:

PS. Cestitam. Ma rekla sa ti ja da jos nijednoj nije unutra ostalo.

Winona
24.10.2003., 13:31
i sto sad ? da se pospe pepelom i javno prizna da je manje vrijedna mama nego ostale samo zato sto je rodila na epiduralnu ? Ma dajte, ak nemate nista pametnije za napisati, suzdrzite se ( zbog takvog stava se neke koje su rodile na epiduralnu nisu o tome ni izjasnile javno, da ne bi bile kaamenovane ):rolleyes:

lela77
24.10.2003., 13:32
Čestitam, čestitam, čestitam...:klap: :zivili: :tulum: :cheer:
Pusa malom :angel:

AgentScully
24.10.2003., 13:40
Ocito neke od vas neznaju da epiduralna sa sobom nosi daleko vece rizike sa trajnim posljedicama nego sta je istrpiti malo vise boli.

Jos nisam cula za nijednog lijecnika anesteziologa koji bi ju preporucio tek onako, iz hira.

Vas rizik, vasa bol --> vas problem. Ja sam svoje rodila, a vi kako cete svoje, sa epiduralnom ili bez, meni ni vrit ni mimo.

Zlica od Opaka
24.10.2003., 13:48
Ne poznajem veliku mamu, ali čestitam joj, a pinkici želim srdačnu dobrodošlicu na ovaj svijet.

Eh, sad, svaki put kad krene priča o porodu, babinjak se raskokodače o straaaašnim bolovima koji su gotovo pa nepodnošljivi - nezrelo i smiješno. Sigurno ne boli tako da se poželiš itnuti s prozora rađaone.
U stvari, svatko ima svoj prag boli i uspoređivati ih nema nikakvog smisla, a još manje smisla ima hvaliti se svojom hrabrošću. Kua hrabrost, nemaš ti ništa s tim – kad trudovi krenu, to s odlukom nema nikakve veze.

Netko je čestitao hrabrom tati… Što ima hrabroga u tome što čovjek prati ženu na porod da bi prisustvovao rođenju vlastitog djeteta?

Winona
24.10.2003., 13:52
tocno zlice.

Posto ovo nije topic o epiduralnoj da ili ne, carski da ili ne, bilo bi fer da onaj koji zeli o tome raspravljati otvori poseban topic a ovdje izrazi dobre zelje, ako ih ima.

Agentice sve sto si napisala znamo i mi, ali nije ni vrijeme ni mjesto.

Lavica
24.10.2003., 13:53
AgentScully kaže:
Ocito neke od vas neznaju da epiduralna sa sobom nosi daleko vece rizike sa trajnim posljedicama nego sta je istrpiti malo vise boli.

Jos nisam cula za nijednog lijecnika anesteziologa koji bi ju preporucio tek onako, iz hira.

Vas rizik, vasa bol --> vas problem. Ja sam svoje rodila, a vi kako cete svoje, sa epiduralnom ili bez, meni ni vrit ni mimo.

Ma ja mislim da samo trebaš imati dobrog anesteziologa i onda sve ide ko podmazano.
Ja sam sigurna da ću ja roditi sa epiduralnom i ti ću za svaki slučaj kupiti jedno dve tri nikad se ne zna u ovim našim bolnicama kad će nečega pofaliti, ak bude bilo potrebno sama ću si je zabiti :cool: (ovo je šala!) jer zakaj bi me bolilo ak ne treba kaj ne? ;)

E da i čestitke big mama!:cheer:

Rajna
24.10.2003., 13:55
Zlica od Opaka kaže:
Sigurno ne boli tako da se poželiš itnuti s prozora rađaone.

Sigurno? :rolleyes:

Rajna
24.10.2003., 13:57
BigMama, sretnice. :) Cestitam. :) :top:

Zlica od Opaka
24.10.2003., 14:03
Rajna kaže:
Sigurno? :rolleyes:

Koliko ih je skončalo pred haustorom rodilišta?

sis
24.10.2003., 14:15
Zlica od Opaka kaže:
Eh, sad, svaki put kad krene priča o porodu, babinjak se raskokodače o straaaašnim bolovima koji su gotovo pa nepodnošljivi - nezrelo i smiješno. Sigurno ne boli tako da se poželiš itnuti s prozora rađaone.

Koliko si djece rodila?

AgentScully
24.10.2003., 14:16
Winona kaže:
...ali nije ni vrijeme ni mjesto.

Bit ce ti neko drugo vrijeme i neko drugo mjesto, ali cinjenice iste.

Rajna
24.10.2003., 14:21
Zlica od Opaka kaže:
Koliko ih je skončalo pred haustorom rodilišta?

Kako bi i mogle kad se ne mogu pomaknut. :) Zezam se, naravno da nijedna nije to pomislila, ali mi koje smo imale taj "luksuz" da nismo ni plivadon dobile pri porodu da nam ublazi bolove, znamo dobro o cemu pricamo.

AgentScully
24.10.2003., 14:21
Lavica kaže:
Ma ja mislim da samo trebaš imati dobrog anesteziologa i onda sve ide ko podmazano.
Ja sam sigurna da ću ja roditi sa epiduralnom i ti ću za svaki slučaj kupiti jedno dve tri nikad se ne zna u ovim našim bolnicama kad će nečega pofaliti, ak bude bilo potrebno sama ću si je zabiti :cool: (ovo je šala!) jer zakaj bi me bolilo ak ne treba kaj ne? ;)

Dok god nije ta epiduralna na meni, ja nemam bas nis protiv nje.

Rizik da nakon nje dozivotno ostanem u invalidskim kolicima, ja ne zelim prihvatiti. Malo boli (od koje ionako jos nijedna nije kroz prozor skocila), i slijedeci put cu izdurati, ako bude trebalo.

A vama kako vam drago, mozete si i tri zabit.

Winona
24.10.2003., 14:28
ode topic u hondurac :rolleyes:

TigerLilly
24.10.2003., 14:33
ej a zasto se ti hvalis..ovo pitam bez ikakve zle primisli i ne upuceno iskljucivo tebi nego cisto onako teoretski...
mislim : rodit dijete = ispuniti svoju bilosku funciju..
ako dvoje zdravih ljudi u fertilnoj dobi ima intercourse, onda ce zena nakon nekog vremena ostati trudna i nakon 9 mjeseci rodice se dijete...

dakle, roditelji se pobrinu za input (sto i nije neki veliki napor) a za output se priroda pobrine il ne pobrine sama...ja stvarno ne razumijem sta se tu ima hvaliti..

ako se mladim roditeljima cestita na rodjenom zdravom djetetu treba li onda roditeljima koji izgube bebu ili im se rodi bolesno dijete ne -cestitati..ako se pohvali zenu koja je hrabro izdrzala porodiljne bolove sta onda reci muzu zene koja je na porodu umrla jer je doslo do komplikacija..???

lela77
24.10.2003., 14:35
ode topic u hondurac :rolleyes:

Baš...

Ajmo, čestitke...

BigMama...sve naj, naj, naj tebi i bebi.... :jumping: :cheer:

I ja bih jednu bebu..bit će, bit će!!!

pozdrav

Lavica
24.10.2003., 14:36
TigerLilly ne seri! :B

Winona
24.10.2003., 14:37
Tiger Lily, koliko sam ja shvatila BigMama je happy kaj napokon ima bebu i mnoge od nas su pratile njene postove, bila je zabrinuta kad je prenjela termin itd. pa smatram da je lijepo od nje da nam se javila su beba i ona dobro.

a za ostatak posta :eek: :flop: kojeg li banaliziranja.

Pa dobro jel nema na cijelom Forumu ni jednog topica koji bi sirio SAMO DOBRE VIBRE ? Koji vam je svima ? Ne svidja vam se topic, super zaobidjite, istresite se ( ako bas morate ) na nekog u RL ( mjesto na Big Mamu ) i sve pet.

margarita
24.10.2003., 14:41
AgentScully kaže:
Dok god nije ta epiduralna na meni, ja nemam bas nis protiv nje.

Rizik da nakon nje dozivotno ostanem u invalidskim kolicima, ja ne zelim prihvatiti. Malo boli (od koje ionako jos nijedna nije kroz prozor skocila), i slijedeci put cu izdurati, ako bude trebalo.

A vama kako vam drago, mozete si i tri zabit. joj agentice...i ti si brate zaguljena

prvo epiduralna nije tako opasna kao sto ti misilis

ovdje se rutinski daje i sve zene koje znam da su rodile ovdje su rodile s epiduralnom - dakle 98%...jedine koje nisu su one koje nisu imale vremena primiti epiduralnu

a onaj tko daje epiduralni nije neki sharlatan pa da ne zna sto radi - uostalom ne ostaje se tako lako nepokretan

ovdje su ih doktori dali na stotine tisuca do sad pa vec znaju i zmireci

dmi
24.10.2003., 14:41
Sve najbolje!!!
Samo kako si iskamčila epiduralnu jer moja draga i ja smo obišli sve Zagrebačke bolnice prije dvije godine te osim potkupljivog anesteziologa na Svetom Duhu - ništa...
I naravno u to vrijeme ni otac nije smio prisustvovati porodu (objašnjenje je da je prije par tjedana u to vrijeme jedan tata koji je prisustvovao porodu - pretukao medicinsku sestru :confused: ) te smo na kraju završili u N. Gradiškoj i uz potpis i procjenu psihičke sposobnosti su mi odobrili prisustvovanje dok mojoj dragoj nisu uputili ni pogled :( ...
Sad znam da tko nije prisustvovao nečem takvom ne zna što je to..
U svakom slučaju divim se hrabrosti svih mama...

TigerLilly
24.10.2003., 14:46
Lavica kaže:
TigerLilly ne seri! :B
apply it recursive onto yourself sister:B

samo potvrdjuje moju teoriju da kokosi koje u zivotu nista nisu postigle i nisu pronasle nikakav drugi put samoostvarenja na sva usta kokodacu i hvale se svojim biloskim funkcijama..u tom duhu..hvala lijepa ..i moja probava super funkcionira..ajmo sad cestitke i pozdravi...

AgentScully
24.10.2003., 14:49
TigerLilly kaže:
...potvrdjuje moju teoriju da kokosi koje u zivotu nista nisu postigle i nisu pronasle nikakav drugi put samoostvarenja na sva usta kokodacu i hvale se svojim biloskim funkcijama..u tom duhu..hvala lijepa ..i moja probava super funkcionira..ajmo sad cestitke i pozdravi...

Evo sada cu hrabro napisat da se slazem sa tvojom konstatacijom (velikom djelom). E pa sad, bas sam dobre volje (nadrkana) pa koke moje, slobodno me nabijte na kolac :B

Zlica od Opaka
24.10.2003., 14:54
sis kaže:
Koliko si djece rodila?

Uhhh... toliko sam se prestrašila da poželim slagati da sam ih rodila petoro. I bila kuco.

Daklem, lijepa, ponavljam još jednom - bespredmetno je raspravljati o razini boli - svatko od nas je podnosi na svoj način. Mene strašno smeta kad se prekrasno iskustvo poroda banalizira cviljenjem o tome da osjećaš da će ti se guzica odvojiti od ostatka tijela. So fucking what?!?!?

oona
24.10.2003., 15:21
[QUOTE]BigMama kaže:
[B]Nekolicina vas je citala moje postove kad mi je prosao termin. E pa rodila sam 10 dana nakon termina :rolleyes:

..........e pa neka ti je sa srecom i sa snom jer ce ti on najvise nedostajati, ali sve je to minijaturna cijena za strucu koju si dobila.....

Tija
24.10.2003., 15:36
Tiger Lilly, ja ne razumijem onaj tvoj prvi post?:confused:
zašto se ne bi čestitalo na rođenom djetetu? :confused:
Ne znam za tebe (i ostale) ali kad neka moja, bilokoja, koju volim, rađa ili ode za rodilište, ja rađam s njom majketi:D , sva sam na iglama i stalno zivkam jeli više gotovo. I onda kad vidim tu malu bebicu dođe mi plakat :love: :love:
Novi život se rodio i to treba čestitati, mami i tati. A bebu izljubiti.:) A to što porod boli, koga briga.:D I mene je. :D

Lavica
24.10.2003., 15:41
Tija :kiss:

Lisa
24.10.2003., 16:13
Tija kaže:

Novi život se rodio i to treba čestitati, mami i tati. A bebu izljubiti.:) A to što porod boli, koga briga.:D I mene je. :D
potpisujem :top:
cestitam big mama:)

Mila
24.10.2003., 16:39
Ja sam jedna od ovih sto misle da se treba cestitati, dakle:

Cestitam!!! :tulum: :cheer: :zivili:

Boli, boli pa kaj sad, boli par sati i nakon toga imas bebu... Pa ne boli zauvijek. Hocu reci, ja sam rodila normalno, bez anestezije i skoncentrirala sam se na sat. Izmedju 2 truda ionako ne boli. Dakle boli svakih 5 minuta pa svake 4 pa svake 3 i sto cesce boli, znas da si sve blize cilju. I onda odjednom cujes :mama: :mama: :mama:

Kikica
24.10.2003., 17:12
Big Mama, čestitam od srca! Već sam mislila da je ostao unutra!
:zivili: :tulum:

bigblue2010
24.10.2003., 18:29
Tija kaže:
Tiger Lilly, ja ne razumijem onaj tvoj prvi post?:confused:
zašto se ne bi čestitalo na rođenom djetetu? :confused:
Ne znam za tebe (i ostale) ali kad neka moja, bilokoja, koju volim, rađa ili ode za rodilište, ja rađam s njom majketi:D , sva sam na iglama i stalno zivkam jeli više gotovo. I onda kad vidim tu malu bebicu dođe mi plakat :love: :love:

Potpisujem Tiju u potpunosti.

BigMama, cestitke od sveg srca. I imas se s cime pohvaliti i imamo ti zasto cestitati.

Btw, i ja sam rodila s epiduralnom, mada nisam sigurna da bih to ponovila u Hrvatskoj. Ovdje je to rutinska stvar, u Hrvatskoj bas i ne.

FFE
24.10.2003., 18:57
AgentScully kaže:
A lako ti se 'falit kad si bila na epiduralnoj. To se ne broji. Aj' ti bez, pa se onda 'fali kako je sve bilo lako i bezbolno, e? :confused:

Da, kao ja recimo.:D

Cestitke BigMami i malome junioru.:tulum: :cheer: :w

FFE
24.10.2003., 18:59
TigerLilly kaže:
ej a zasto se ti hvalis..ovo pitam bez ikakve zle primisli i ne upuceno iskljucivo tebi nego cisto onako teoretski...
mislim : rodit dijete = ispuniti svoju bilosku funciju..
ako dvoje zdravih ljudi u fertilnoj dobi ima intercourse, onda ce zena nakon nekog vremena ostati trudna i nakon 9 mjeseci rodice se dijete...

dakle, roditelji se pobrinu za input (sto i nije neki veliki napor) a za output se priroda pobrine il ne pobrine sama...ja stvarno ne razumijem sta se tu ima hvaliti..

ako se mladim roditeljima cestita na rodjenom zdravom djetetu treba li onda roditeljima koji izgube bebu ili im se rodi bolesno dijete ne -cestitati..ako se pohvali zenu koja je hrabro izdrzala porodiljne bolove sta onda reci muzu zene koja je na porodu umrla jer je doslo do komplikacija..???

:confused: :rolleyes:

FFE
24.10.2003., 19:07
Zlica od Opaka kaže:
Sigurno ne boli tako da se poželiš itnuti s prozora rađaone.

Da, ti se javljas koja pojma nemas.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Takve su mi tipa Winone najbolje.:rolleyes:

FFE
24.10.2003., 19:09
TigerLilly kaže:
apply it recursive onto yourself sister:B

samo potvrdjuje moju teoriju da kokosi koje u zivotu nista nisu postigle i nisu pronasle nikakav drugi put samoostvarenja na sva usta kokodacu i hvale se svojim biloskim funkcijama..u tom duhu..hvala lijepa ..i moja probava super funkcionira..ajmo sad cestitke i pozdravi...

A ti si jedna od onih kokosi koje nikada nece spoznati ljepotu svoje bioloske funkcije.:rolleyes:

Mislim, sto ova ovdje pise je samo odraz njene frustracije.

LaPerla
24.10.2003., 20:00
BigMami cestitka i za bebicu i za epiduralnu.
Ne kontam koja je sad moda da neke "hrabre" buduce mame omalovazavaju bilo kakav drugi porod sem prirodnog:confused:
Ako je to jedini herojski cin za pohvaliti onda stvarno :rolleyes:

margarita
24.10.2003., 20:02
naravno da treba cestisti
i samo se ti Big mama hvali

i ja bi da imam malo stlatko bebce :D :D

:top: :top:

mala margita
24.10.2003., 21:50
cestitam od srca na bebici...:) :) :)

p.s. a zasto se kod nas ne moze dobiti epiduralna osim ako je carski??? ja bi rado da sam je mogla....i ko je ono napisao da ne boli....boli boli i to gadno....ja znam

BigMama
24.10.2003., 22:43
Kakvih li kokosi :B :B :B

Ugurala sam bebica u krevet i idem cirnut sta je s mojim topicom (ja mislila na dnu stranice zaboravljen), kad ono KAZIN!!!!

Ja sam se samo htjela malo hvaliti, a ne izazvat raspravu o epiduralnoj, carskom, cestitkama i bla bl a bla bla. Hvala svima na cestitkama :rolleyes: Al' samo toliko da priupisem, cemu svo to svadjanje. Mislim da svaka od nas ima pravo odlucit kako ce rodit, jel' boli ili ne ...koga briga, glavno da beba dodje, da je ziva i zdrava.

pusa koke

Rita
24.10.2003., 23:57
Kak ne kuzis,zato ovaj forum i postoji da bi se doticni mogli svadjat:D:D.Nego ,najljepse cestitke na malom bebeku ;)

Septembar
25.10.2003., 01:00
BigMama kaže:
Kakvih li kokosi :B :B :B

Ugurala sam bebica u krevet i idem cirnut sta je s mojim topicom (ja mislila na dnu stranice zaboravljen), kad ono KAZIN!!!!

Ja sam se samo htjela malo hvaliti, a ne izazvat raspravu o epiduralnoj, carskom, cestitkama i bla bl a bla bla. Hvala svima na cestitkama :rolleyes: Al' samo toliko da priupisem, cemu svo to svadjanje. Mislim da svaka od nas ima pravo odlucit kako ce rodit, jel' boli ili ne ...koga briga, glavno da beba dodje, da je ziva i zdrava.

pusa koke big mama sori, moja greska: da sam vidjela ranije topic odsjekla bi sve ove negativne vibre ovdje :mad:
pa dobro ljudi vi niste normalni :azdaja:
cuj ne treba cestitat na sretnom i lagodnom rodjenju zdrave bebe?
jebote tigarlili jesi ti si stvarno iz dzungle???

Septembar
25.10.2003., 01:01
i da
ogromne cestitke :tulum: VELIKOJ sretnici

monique
25.10.2003., 10:01
Čestitke hrabrim roditeljima i veeelika pusa novom čovjeku :kiss: :tulum: :cheer:

chiquita
25.10.2003., 13:16
velka mama - čestitam tebi i malo slatkom bebeku i daj buceku molim te jednu veeeeeliku šmaci pusicu od mene!:tulum: :jumping: :tulum: :jumping:

Shtefitza
25.10.2003., 19:12
Cestitam!!! :tulum: :cerek: :cheer: :cheer:

mimi2003
26.10.2003., 19:43
Velike čestitke Big Mami a najveća pusy malom anđelu!!!:kiss: :kiss: :cheer: :Pivo:

tigerlilly:flop: :flop: :flop:

sanjalica
27.10.2003., 12:46
Pridružujem se čestitkama za mamu i bebu....:klap: :tulum:

maristella69
27.10.2003., 13:24
Baš lijepa vijest, Velika Mamo! :)
Prekrasna!!!!!!!!!!

Baš mi je čudno da nisi osjećala velike bolove, ajde fala Bogu, možda evolucija ipak radi za nas žene...:s :s

slavkec
27.10.2003., 20:56
FFE kaže:
A ti si jedna od onih kokosi koje nikada nece spoznati ljepotu svoje bioloske funkcije.:rolleyes:

:top:

Odlicna dijagnoza. :D

BigMama, cestitam ti na laganom porodu i zdravoj bebi! :kiss:

Ne kuzim neke od vas, sta beba rodena s epiduralnom ili na carski vrijedi manje od bebe rodene prirodnim putem? :confused:

Ne biti zloceste, no,no! :zmaj: :nono: :D

lunjo
27.10.2003., 21:53
BigMama, nisam pratila prijasnje postove, ali mi je za bilo koju bilo ciju bebu drago cut da se rodila ziva zdrava sretna i da je voljena :)

Pusa tebi i bebeliju :)

Tiger, koji ti je? Ja skupljam hrabrost da odem zubarici i sve nesto mislim jel bi ona meni dala anesteziju ak je lijepo zamolim? A za mene kazu da imam bas visok prag boli. Ak ne mres teti cestitat na pincici, suti.

Zlico, mislim da im treba hrabrost. Sad ce da ispadnem zensko smece koje misli da su muski otpad i nule i ne znam sta sve ne (sto uopce nije istina :D) al ja sam jednom bila s deckom (sjedili mi i pricali fino :D), i odjednom me srezalo u trbuhu. I ne mogu se maknut, dva sata sam bila u nekom neudobnom cudnom polozaju i cim bih se probala maknut me presjeklo opet i sasjeklo moj pokusaj u korijenu. A on se usro ko grlica. I onda ja (a mene boli, i ja isprepadana jer ne znam koji se klinac sa mnom desava) smirujem njega i uvjeravam ga da ce bit sve u redu i da i nije tak strasno.. OK nisam bila bas uvjerljiva jer sam pricala s bolnom grimasom na licu, al svejedno mislim da je on u toj prici ispo picka. (kasnije se ispostavilo da mi nije nish opasno)
Treba njima hrabrosti, treba :)

BigMama, sorry na offtopicu :)

TigerLilly
28.10.2003., 09:46
FFE kaže:

Sandrice, zlato - znamo se predugo da bi o frustracijama...sjeti se malo sta si ti ono pisala prije koju godinicu ;o)

ali u pravu si - ovo sto ja pisem je samo odraz moje frustracije gluposcu pojedinih sudionica ovog foruma..mislim koje su to teme..da li kompjutor steti trudnicama ??? kako promijeniti font size ??? i jedino sto se pise ovih dana su zelje cestitke i pozdravi : dobrodosli na forum, i iz kojeg kraja dojclanda si ti ..ja sam iz minkena ja sam iz saarbrikena..proljev proljev. pri cemu kokosi svrsavaju od srece ako uspiju sloziti dva tri animated gifa jedan pored drugog te negdje pronaci "egzoticne" fricking smajlice...a na zenskom kutku: kako ste stavlja tampon po 1000-ti put i upotreba tableta po 100000 put..

e gdje su stara dobra vremena kad se jos pristojno diskutiralo....
no ja bas nemam vremena za trkeljanej ko vi ovdje izmedju dva dojenja..zato : ajd zdravo...i ne cujemo se...

Tija
28.10.2003., 09:50
gggrrrrrrrrrr, reče tigrica :lol: :D :D

magic
28.10.2003., 09:56
Meni se Tigrica svidja.

Ima duha, oshtra je i prava protutezha :)

FFE
28.10.2003., 10:13
TigerLilly kaže:
Sandrice, zlato - znamo se predugo da bi o frustracijama...sjeti se malo sta si ti ono pisala prije koju godinicu ;o)

ali u pravu si - ovo sto ja pisem je samo odraz moje frustracije gluposcu pojedinih sudionica ovog foruma..mislim koje su to teme..da li kompjutor steti trudnicama ??? kako promijeniti font size ??? i jedino sto se pise ovih dana su zelje cestitke i pozdravi : dobrodosli na forum, i iz kojeg kraja dojclanda si ti ..ja sam iz minkena ja sam iz saarbrikena..proljev proljev. pri cemu kokosi svrsavaju od srece ako uspiju sloziti dva tri animated gifa jedan pored drugog te negdje pronaci "egzoticne" fricking smajlice...a na zenskom kutku: kako ste stavlja tampon po 1000-ti put i upotreba tableta po 100000 put..

no ja bas nemam vremena za trkeljanej ko vi ovdje izmedju dva dojenja..zato : ajd zdravo...i ne cujemo se...

Ehm, da. Pitam se sto te vuce na ove topice kada nemas nista zajednicko s njima? Djecu mrzis, mrzis zapravo samu sebe. Imas desetke drugih, pisi na njima, a pusti mamice da pisu svoja iskustva. Uostalom, ovo je za roditelje, a ti to nisi. Nitko te ne tjera da ti je drago sto je netko rodio, ili, kako ti kazes, pisete izmedju dva dojenja. Ti nikada neces spoznati sto je to jer mrzis samu sebe.

A i tko bi te takvu.:lol:

ZAto, glumi i dalje "poslovnu" zenu.:D I ne misli da si ti jedina poslovna. Ako netko ima klinca ne znaci da cijele dane sjedi kod kuce, kao sto to ti mislis. Prava umjetnost je spojiti posao i obitelj. No, sto uostalom to tebi pisem, ti imas vremena i napretek.:rolleyes:

FFE
28.10.2003., 10:14
magic kaže:
Meni se Tigrica svidja.

Ima duha, oshtra je i prava protutezha :)

I jedna velika preseratorica.:rolleyes:

magic
28.10.2003., 10:16
FFE kaže:
I jedna velika preseratorica.:rolleyes:

Vjerovatnu ju bolje poznajesh, odnosno njene postove. Uvazhavam.

FFE
28.10.2003., 10:21
magic kaže:
Vjerovatnu ju bolje poznajesh, odnosno njene postove. Uvazhavam.

Hm, da, glumi poslovnu zenu iz Australije.:rolleyes: I zali se na kvalitetu diskusija, a njena dva posta su dovoljan dokaz koliko "kvalitetno" zna diskutirati.

maristella69
28.10.2003., 10:38
[QUOTE]TigerLilly kaže:

[e gdje su stara dobra vremena kad se jos pristojno diskutiralo....

Kada je to bilo????!!!!:eek:
U paleozoiku???

bigblue2010
28.10.2003., 17:59
TigerLilly kaže:

A cuj, Tiger Lilly, neke od nas ne pisu na forumu da pretenciozno ispadnemo pametne i zauzete stvarima vaznim za svjetsku povijest, nego malo svratimo popricati izmedju dojenja, pranja pokakane guze, struganja spinata s kuhinjskog zida i 10 rundi ringa ringa raja za redom.
Ne znam zasto citas ovaj podforum, ako su ti teme i sudionice glupe. Ima drugih podforuma, a i foruma, velik je internet.
Mozda ima negdje pametnijih mjesta za tako pametnu zenu kao sto si ti :rolleyes: .
Mi smo ovdje podrska jedna drugoj u vaznim godinama nasih zivota, kad nosimo i odgajamo svoju djecu; ako ti stvarno mislis da su tvoje probavne funkcije podjednako vazne, onda si beznadezno self absorbed... da ne navodim neke druge karakteristike...
Mozda ti se posreci da jednog dana uvidis kako su bila u krivu.

AgentScully
03.11.2003., 10:17
Mozda ti se posreci da jednog dana uvidis kako su bila u krivu.
Nemojte stvari gledati tako jednostrano, jer mozda i vi jednog dana uvidite da ste bile u krivu.

Nikad ne reci nikad. Zivot je dug, i nikad se nezna sta nam sutra donosi.

Septembar
03.11.2003., 10:32
dosta je bilo prepucavanja
apsolutno nije topic za to
:closed: