View Full Version : I'm totaly confused
Ovak, problem je sljedeći...
Imala sam dečka 4,5 godine, ostavila ga pred godinu dana, ne zato što sam htjela, već stoga što nam stvarno nije išlo i prekid je bio samo pitanje vremena, i snage jednog od nas..
Nakon svega smo ostali frendovi, i to čak jako dobri dok si on u 6. mjesecu nije našao curu, zaboravivši mi pritom čestitati rođendan... To smo nekako sredili i sve je opet bilo O.K. il bar onak civilizirano... Javljao mi se svaki put kad bi došao u moj grad i uvijek je prvi inzistirao na tome da se vidimo, sve dok zadnjeg puta kad mi se javio samo sms-om rekavši da nema vremena za kavu (pitam se šta se uopće javljao...) i da mu je jako krivo, al javit će se obavezno sljedeći put.... To je bilo pred mjesec dana, otada mi se naravno nije javio, čak ni da mi čestita Božić i Novu..
Sad se ja pitam što se desilo s tim čovjekom, koji je uvijek bio dobar i divan prema meni :confused: :confused: :confused:
Ako netko od vas ima kakvu ideju, please, please help!!!
dosao je pameti.. to i tebi preporucam ;)
Septembar
06.01.2003., 20:50
Eladio kaže:
dosao je pameti.. to i tebi preporucam ;)
pa da
haha
curo nije on tvoj posjed, ljudi dijele jastuk pa se ne imaju na uzici, a ne tamo neki BIVSI
sad je on kao duzan tebi polagat racune gdje je i sta radi :confused:
konacno je smogao snage te otkantat iz svog zivota i nastavit dalje
gud for him
..imas na ljesu moju nedavno zapocetu temu..
mozda i tu nadjes odgovore ...
DA LI ZNAS STA ZELIS ,jer ako nezelis vezu... jednostavno ga zaboravi
..e sad ,da li znas ???
;)
lebowski
06.01.2003., 21:31
Pezy kaže:
Sad se ja pitam što se desilo s tim čovjekom, koji je uvijek bio dobar i divan prema meni :confused: :confused: :confused:
Da... Zato ste i prekinuli, zato sto je on bio dobar i divan prema tebi, a isto tako i ti prema njemu. Pa ne prekidaju ljudi kak im puhne do vraga i bestraga, u jednom trenutku nije vam se dalo boriti za vasu vezu i gotovo, on je ostao dobar prema tebi jer nije imao nikog drugog prema kome ce biti dobar u tom trenutku, sad je nasao jednu drugu osobu prema kojoj je dobar, a tebi sada fali neko prema kome ces ti biti dobra, pa prema tome, nadji si nekog...
Samo, problem kod takvih prekida je sto ces ti tek sad, kad ga uopce neces vidjeti, shvatiti neke stvari... Meni se cini da je bolje da udjes u neku vezu sada, nego da samujes... Nisi navikla na samocu...
... zar nismo ... onako ... (bez uvrede) skoro pa jednoglasno ovaj tip zena prozvali KUJA?
lebowski
06.01.2003., 21:39
Mrežni kaže:
... zar nismo ... onako ... (bez uvrede) skoro pa jednoglasno ovaj tip zena prozvali KUJA?
:( Zasto bi bila kuja? Meni se cini da je djevojka na mjestu.
E, ovo si stvarno nisam očekivala...
Zar vi nemate osjećaja??? Totalno si me šokirao mrežni...
Da sam bar kuja, onda mi fakat ne bi falio on,bilo bi mi svejedno jel je živ il nije, a pogotovo se ne bi izjašnjavala o svojim osjećajima pred stotinama ljudi...
No dobro, sama sam si kriva, i nije, nisam neodlučna, znam šta želim u životu, samo što ne mogu vjerovati da se prvoj ljubavi, koja je dugo trajala, završila relativno mirno i ljudski, ne možeš javiti za dane koji njoj nešto znače u životu... a nije da se ne javlja od kad ima curu, dapače...
Šta se tiče drugog dečka Lebowski, slažem se s tobom... radim na tome ;)
E curo.... prekinuli ste prije godinu dana...
Vidi se da ste oboje dosta mladi... pa jel znash koliko se covjeku zivot promjeni u godini dana... Nove obaveze, novi ljudi, nove misli, novi problemi...
Vec godinu dana mu nisi neki prioritet u zhivotu... Pa kaj je tu cudno ak je malo zaboravio na tebe... A mozda nema love, da si kupi bon... Mozda su mu telefon iskljucili... Mozda je pao u depresiju i boli ga quratz za sve... A mozda su u sumi... :rolleyes:
a mogu ja tebe nesto pitat,POSTO SAM JA BIO U SLICNOJ SITUACIJI KAO I TVOJ BIVSI??
ZASTO TI NJEGA NISI ZVALA I CESTITALA MU NOVU GODINU???zato jer ga ne zelis u svom zivotu? i ne zelis da pomisli nesto?e pa vidis,moja bivsa i DOSADASNJA jedina ljubav se bas toga drzi i ne zove me NIKAD.S tim da sumnjam da je njoj stalo da li ja nju zovem ili ne.eh te zene....neshvatljive.
pa malo mi je glupo kaj ti nije rodjendan cestitao
barem sms poslao ili nazvao.
a i to kak se ponasate oboje (mislim božić i nova)
tak je to, ne možeš primati ako ne daješ
o gee, neki su u ljubavi kao i nasi politicari, non-stop se vracaju u proslost (bez neke svrhe).
Pa ovak, u početku nakon prekida sam ja bila ta koja je zvala, čestitala i slično, jer kao ipak sam ja prekinula....
A onda se odjednom osjećaš totalno glupo, i misliš si jel toj osobi uopće stalo do toga da joj se ti javiš, pa onda vidiš da ipak je, jer se i ona tebi javi svaki put kad je u mogućnosti da te vidi, makar na kratko, makar izmišljala desete razloge...
No nakon zadnjeg puta, kad mi je rekao da nema vremena za kavu, a uzevši u obzir da čovjek ima i curu, odlučih stati sa strane i čekati njegovu inicijativu...
I načekala se :rolleyes: -onak pošteno... mislim da ipak neke stvari treba prepustiti zaboravu, koliko nam god one u nekad značile, a to je upravo ono što me rastužuje, i što sam si nekad s bivšim dragim obečavala da nam se nikad neće dogoditi-ne nama, jer bili smo si dugo prijatelji prije svega i jedne od važnijih osoba u životu...
Pa se pitam zar neke stvari tako brzo blijede....:confused:
Pezy kaže:
Pa se pitam zar neke stvari tako brzo blijede....:confused:
jeeeeep, vjerojatno ce se i tebi to dogoditi kad nadjes nekoga.
zucchera
07.01.2003., 00:04
Bilo i proslo, ljudi nakon 25 godina braka se razstaju i nikad vise se ne cujeju sa stare ljubavi.
Cemu vodi to smsanje i javljane?...nicemu samo prema losu savjest sto se nije javijo a vi dvoje nemate vise nista zajednicki.
Kreni naprjed i ne ocekuj da ti se javlja.
mozda, posto su ovo US, ljudi ocekuju neku laznu utjehu & stuff npr. nije ti se javio za bozic i novu godinu jer su mu ukrali mobitel.
Ma ne očekujem nikakvu lažnu utjehu, niti izmišljanje nemogućih razloga tipa "oteli ga vanzemaljci"... jednostavno me zanima jel netko prošao kroz nešto nalik tome, i postoji li kakvo logično objašnjenje za sve...
A šta se tiče nove ljubavi, imala i ja dečka, pa ga svejedno ne zaboravih...
Septembar
07.01.2003., 00:25
Pezy kaže:
i postoji li kakvo logočno objašnjenje za sve...
postoji
sama si ga izrekla:
mislim da ipak neke stvari treba prepustiti zaboravu
Pezy kaže:
Ovak, problem je sljedeći...
Imala sam dečka 4,5 godine, ostavila ga pred godinu dana, ne zato što sam htjela, već stoga što nam stvarno nije išlo i prekid je bio samo pitanje vremena, i snage jednog od nas..
Nakon svega smo ostali frendovi, i to čak jako dobri dok si on u 6. mjesecu nije našao curu, zaboravivši mi pritom čestitati rođendan... To smo nekako sredili i sve je opet bilo O.K. il bar onak civilizirano... Javljao mi se svaki put kad bi došao u moj grad i uvijek je prvi inzistirao na tome da se vidimo, sve dok zadnjeg puta kad mi se javio samo sms-om rekavši da nema vremena za kavu (pitam se šta se uopće javljao...) i da mu je jako krivo, al javit će se obavezno sljedeći put.... To je bilo pred mjesec dana, otada mi se naravno nije javio, čak ni da mi čestita Božić i Novu..
Ako netko od vas ima kakvu ideju, please, please help!!!
problem?.... to je samo kod tebe problem
zbog čega očekuješ da ti imaš svoj život, a on nema... zbog čega on ne bi mogao imati opet curu, zbog čega bi ona MORAO nazivati.... zar nije to tvoje poigravanje njim?... ja sam samo naglas i dosta grubo rekao ono što vjerojatno dosta njih ovdje misli
...a možda njegovoj sadašnjoj curi to nije baš najdraže??? naime, i ona u svemu ovome valjda ima neku ulogu.
npr., da se tvoj sadašnji (ako si još u vezi s njim) redovito javlja bivšoj i ima je potrebu viđati, ne bi li i ti osjetila tračak ljubomore i osjetila se pomalo ugroženom?
a postoji i neko vrijeme za lagano opraštanje...a onda prođe, i idemo dalje
Kalista
07.01.2003., 12:36
Ja nikako ne uspijevam razumjeti ljude koji nakon prekida od svog bivšeg još uvijek očekuju znakove pažnje. To je za mene uvijek bilo zavšeno poglavlje bez nastavka bilo kakve komunikacije. Što se ima za reći? Koje glupe čestitke? Čemu to služi? Možda samo egu? Bezveze.
On je shvatio, kada ćeš ti? U ovoj priči si se našla povrijeđena. To je nezrelo. Znam, ti bi htjela da ga još uvijek na nekin način obavezuješ. Ne ide to tako draga.
Kod mene je suprotna situacija, naime često se čujem , a ponekad i popijem kavu s bivšima, jednostavno sam takva, volim ostati dobra s ljudima koji su mi nekad u životu nešto značili...
eto... možda je egoistično, možda naivno, al jednostavno tako funkcioniram..
Činjenica je da je ova veza bila nešto sasvim drugo, puno intenzivnije-živjeli smo zajedno, i sve dijelili, pa čovjek možda ne želi buditi stare emocije.. zato sam vas i priupitala o mišljenjima...
lebowski
07.01.2003., 12:59
Djevojka je tek sad shvatila da više ne može vratiti ono što je nekoć bilo... Čemu napadi, čemu kujo, čemu nezrelo, what a fuck?
Samo veli da ne zna što se desilo, pogodilo ju to, nisam primjetio da je ona njega zvala...
Pezy bejbi, takve duge veze vjerujem da se nikad ne zaboravljaju, dok gledaš u postocima, spucali ste koju desetinu života na sebe (ne računam djetivnjstvo itd, formula na PM :D ), ali tvoj je čovjek odlučio ići dalje, možda se ne javlja baš zato što se ne želi živjeti u uspomene, nego raditi nove, sa novom osobom, a ti mu smetaš na tom putu, bez obzira koliko vi dobri prijatelji bili. Smetaš, jerbo on u tvojim očima vidi ta vaša zajednička sjećanja, to je spona koja vas veže, koju on želi presjeći...
Ako ti je stalo do prijateljstva, nađi si dečka, brij s njim godinu dana, i onda ga nazovi. Preduvjet za vaše iskreno prijateljstvo je da u sebi više nemate međusobne ljubavi, ako nema tog uvjeta, onda je prijateljstvo tek izgovor za nešto više što se nikad nećete priznati...
SATPATRICK
07.01.2003., 13:08
Otpusti zle duhove snijegom u kosi...Bol i patnju si vec odradila, nemoj ih stalno i stalno prizivati...nemoj se navikavati na to...Napravi ludu stvar, nesto sto si oduvjek htjela i nikada se nisi usudila! Postoji nesto sto se zove i "Sport" koji krijepi tijelo i dusu!!! Ima nas puno koji smo uz tebe...Ja znam da ja jesam.
kako kaze Mrezni...
KUJA ...
..ja ne da mislim isto vec i znam (malo sam bahat ,ali jebiga)
..prestani si nalazit opravdanja ,a pogotovo prestani trazit optuzbe !!!
zivi svoj zivot , a ne tudji ...
tebe ne definiraju veze ,vec odluke ,bar ih se drzi i postuj tudje
...ako ste se volili ..
a sad se samo nalazite na kavice --> to je gore nego sado-mazo
:cool:
Eladio kaže:
...ako ste se volili ..
A zašto? :confused:
Jednom u šest mjeseci, godinu dana :D..uvijek rado vidim osobu koja je bila puno toga, al prijatelj je i dalje ostala.. ;)
I naravno da povod nikad nije rodjendan il tako nešto..toliko o topicu i neobičnim, neutemeljenim (da budem fina :rolleyes: )zahtjevima postavljačice..
Kažeš kuja....
To je tako lako reći, nekome sasuti u lice, ili u monitor, i misliti kako si strašno iznad svega, i kako se neke stvari dešavaju samo-kujama....
Samo mi još molim te objasni na osnovu čega sam to kuja,jel zbog toga što mislim na njega, što mu se ne javljam i puštam ga da živi svoje oduke, ili zbog nekog trećeg, samo tebi poznatog razloga...
Eladio kaže:
kako kaze Mrezni...
KUJA ...
..ja ne da mislim isto vec i znam (malo sam bahat ,ali jebiga)
..prestani si nalazit opravdanja ,a pogotovo prestani trazit optuzbe !!!
zivi svoj zivot , a ne tudji ...
tebe ne definiraju veze ,vec odluke ,bar ih se drzi i postuj tudje
...ako ste se volili ..
tebe je neka gadno povrijedila. pa si malo ljut, ha? :rolleyes:
Pezy kaže:
Kažeš kuja....
To je tako lako reći, nekome sasuti u lice, ili u monitor, i misliti kako si strašno iznad svega, i kako se neke stvari dešavaju samo-kujama....
Samo mi još molim te objasni na osnovu čega sam to kuja,jel zbog toga što mislim na njega, što mu se ne javljam i puštam ga da živi svoje oduke, ili zbog nekog trećeg, samo tebi poznatog razloga...
zato jer nakon sto si ga ostavila imas ocekivanja prema njemu i zbog ove recenice
Sad se ja pitam što se desilo s tim čovjekom, koji je uvijek bio dobar i divan prema meni
vrlo optuzujuce nastupas ,a nemas pravo od trenutka od kad si ga OSTAVILA
to je moje misljenje ,slobodno me razuvjeri
tata kaže:
tebe je neka gadno povrijedila. pa si malo ljut, ha? :rolleyes:
..jednostavno reagiram spontano ,zato i jesam tu ,a ti to shvati kako oces..
indian kaže:
ako su se volili,tj. ako sam ja nju volio
..meni bi srce puklo :cool:
Kad se dvoje ljudi koji su imali "vezu" razidju, uvijek je jedna strana jache povrijedjena i vishe pati od one druge.
U vashem sluchaju to je bio on.
To ti nije bilo dovoljno?
Ili nije bilo dovoljno dugo?
Eladio kaže:
..jednostavno reagiram spontano ,zato i jesam tu ,a ti to shvati kako oces..
yeah right!
Zrinska
07.01.2003., 17:05
tata kaže:
o gee, neki su u ljubavi kao i nasi politicari, non-stop se vracaju u proslost (bez neke svrhe). :D :D :D :D :D
Mudro.Gledaj curo u naprijed!
Eladio kaže:
..meni bi srce puklo :cool:
Onda nikad nije ni zacijelilo...
indian kaže:
Onda nikad nije ni zacijelilo...
..tek je nakon dosta (a ne nakon 2 tjedna) vremena ,nakon sto prebolim , kavica moguca
ali tada ako mene pitas uistinu nepotrebna
:rolleyes: na početku rekoh da je prekid bio samo pitanje hrabrosti i snage jednog od nas, i eto ja odlučih prekinuti agoniju, i na miran način ostaviti čovjeku free space za bilo šta drugo...
toliko o tome tko je koga ostavio, a na kraju, to je i onak totalno nebitno u dugim vezama, koje ne pucaju zbog nekakve treće osobe...
Marakana
07.01.2003., 17:34
Pita se Pez:
Sad se ja pitam što se desilo s tim čovjekom, koji je uvijek bio dobar i divan prema meni
Pa prebolio te čovjek...po meni ,dugo mu je i trebalo...
Ti si njemu slomila srce......
I čini mi se momak ok..javljao ti se..Ili si pomalo ljubomorna na njega...Samo ga nemoj sad počet mrzit...Ima vas i takvih....
:)
Pezy kaže:
:rolleyes: na početku rekoh da je prekid bio samo pitanje hrabrosti i snage jednog od nas, i eto ja odlučih prekinuti agoniju, i na miran način ostaviti čovjeku free space za bilo šta drugo...
toliko o tome tko je koga ostavio, a na kraju, to je i onak totalno nebitno u dugim vezama, koje ne pucaju zbog nekakve treće osobe...
ako je agonija..
i ako je prekid..
..onda je prekid ,da nebi bila agonija
..nemoj ju stvarat ,ili kako bi marakana rekao nemoj sad pocet mrzit
Sad se ja pitam što se desilo s tim čovjekom, koji je uvijek bio dobar i divan prema meni .
------------------------------------------------------------------------------
Pa jeste li se rastali? Koliko sam shvatila tvojom inicijativom (nije vam išlo). A i nije važno ko je bio inicijator. Važno da niste skupa.
I šta sad hoćeš?
Tko je tu lud, a tko pametan?
Ja ne shvaćam?
Krivo ti je što ima curu?
Ili ti je krivo što se ne javlja?
Što ne provodi slobodno vrijeme sa tobom, jer ionako nema pametnija posla?
Ja ne shvaćam?
Ako ga i voliš još, što je sasvim razumljivo, moraš se pomiriti sa činjenicom da niste više zajedno, da nije tvoj, i da ima pravo na svoj život.
A najpametnije bi ti bilo, pošto i sama kažeš da niste jedno za drugo, da ga zaboraviš što prije. Da ga ne viđaš, da mu se ne javljaš, da ga odbiješ ako se on tebi javi...
Sve drugo je zavaravanje, i produžavanje agonije...
Sad se ja pitam što se desilo s tim čovjekom, koji je uvijek bio dobar i divan prema meni .
------------------------------------------------------------------------------
Pa jeste li se rastali? Koliko sam shvatila tvojom inicijativom (nije vam išlo). A i nije važno ko je bio inicijator. Važno da niste skupa.
I šta sad hoćeš?
Tko je tu lud, a tko pametan?
Ja ne shvaćam?
Krivo ti je što ima curu?
Ili ti je krivo što se ne javlja?
Što ne provodi slobodno vrijeme sa tobom, jer ionako nema pametnija posla?
Ja ne shvaćam?
Ako ga i voliš još, što je sasvim razumljivo, moraš se pomiriti sa činjenicom da niste više zajedno, da nije tvoj, i da ima pravo na svoj život.
A najpametnije bi ti bilo, pošto i sama kažeš da niste jedno za drugo, da ga zaboraviš što prije. Da ga ne viđaš, da mu se ne javljaš, da ga odbiješ ako se on tebi javi...
Sve drugo je zavaravanje, i produžavanje agonije...
mistress
07.01.2003., 18:21
pezy,gledaj ovako...
mozda te on zeli i vise nego sto mislis,mozda pati i vise nego sto bi mogla i pomisliti.....
ali se trudi da te zaboravi i da ti ide dalje s tom novom curom.
ipak si ti ostavila njega i sad ti se mozda sveti.
mistress kaže:
pezy,gledaj ovako...
mozda te on zeli i vise nego sto mislis,mozda pati i vise nego sto bi mogla i pomisliti.....
ali se trudi da te zaboravi i da ti ide dalje s tom novom curom.
ipak si ti ostavila njega i sad ti se mozda sveti.
mozda ovo ,mozda ono..
odluka ostaje,..
budite casni ljudi i postojte makar svoje odluke
Pezy moja!
Slazem se s drugima, a to je da krenes dalje i da pustis da vrijeme cini svoje. Jos je rano za nekakva prijateljstva. Treba proci dugo vremena, pogotovo sto je vasa veza bila duboka i strastvena...
To je mana kad duga veza pukne. Naviknes se na osobu koja ti je tako puno znacila, prakticki i odrastes uz nju, a potom, kad pukne, kao da je dio tvog zivota takodjer nestao... To boli, ali proci ce...
:kiss:
ako se radi o dugoj vezi, a ova je to bila, i još ako je ta veza bila draga i jednoj i drugoj strani (a pretpostavljam da je, jer ne znam zašto bi u protivnom tako dugo bili zajedno), normalno je da ta veza ostavi i nekog traga... i na jednoj i na drugoj strani
normalno je da nakon raskida, naročito ako on nije bio naprasit, nagli, s obje strane postoje neke emocije, s obje strane postoji neki osjećaji, koji ne nestaju istog trenutka kad prestane ljubav
normalno je da osoba koja je sebe ulagala, u manjoj ili većoj mjeri, u neku vezu pati kad ta veza prestane... čak su manje važni razlozi zbog kojih je dođlo do raskida, važnija je sama činjenica da je do toga došlo... tko god odmah nakon raskida krene u nove pustolovine, tko god odmah po prekidu veze uđe u drugu, očito nije puno držao do prethodne veze
nekim ljudima treba više, nekima manje, da prebole osobu s kojom su proveli neko vrijeme, u ovom slučaju 4,5 godine... a neki ne prebole nikada
Pezy, u ovom slučaju tebi očito treba više vremena da preboliš nego što je trebalo njemu... kad je on ušao u novu vezu, pokazao je da je prošlo dovoljno vremena da se zaliječe rane u njegovom srcu koje su nastale zbog prekida, i dopustio je drugoj da dođe na tvoje mjesto
koja je tvoja uloga u njegovom životu sada, nakon svega toga... ne znam, a očito ne znaš ni ti... ne znam koji su njegovi razlozi bili za javljanja nakon što ste raskinuli, ne znam koji su bili razlozi za javljanja nakon što je on upoznao tu drugu djevojku i započeo vezu s njom...
izgleda da je on, poslije svega, odlučio krenuti putem drugačijim od onoga kojim ideš ti... i pretpostavljam da je njegov interes za kontakte s tobom slabio jednakom brzinom kojom se njegova veza s novom djevojkom produbljivala...
što je s tobom? ti možda više ne sanjaš vezu s njim (a možda se ipak potajno nadaš?), ali očekuješ bar prijateljstvo... čemu to? ako je situacija takva kakvom si ju opisala, ako je njegova veza s drugom osobom dovoljno jaka da ti se prestane javljati, zašto da se opterećuješ s nečim što očito neće ići... znam, žao ti je što je sve tako brzo "izblijedilo" s njegove strane... ali tu sad više nema druge nego prihvatiti situaciju takvom kakva je i prepustiti se budućnosti... mislim da se više ne vrijedi opterećivati prošlošću i na taj način sprečavati nekog drugog da dođe na mjesto na kojem je donedavno bio on
tko zna... jednog dana, nakon određenog "staža" u vezi sa slijedećim, vjerojatno ćeš i ti imati drugačije gledište u vezi sa svojim bivšim nego što ga imaš sada... i vjerojatno ćete se tada opet moći čuti, vidjeti na kavi, porazgovarati... biti prjatelji, ali svatko u svojoj vezi
samo hrabro... nemoj biti malodušna, nemoj se opterećivati prošlošću, kreni naprijed... :top:
Ljudi hvala vam, fakat ste mi pomogli! Dobro je vidjeti različita mišljenja, ponekad i zajedljiva, natjeraju te da se zamisliš i razmisliš si malo o svemu...
Neće me biti for a while, pa vas puno puno pozdravljam , šaljem 1000 pusica i želim čim skoriji pronalazak srodnih, polusrodnih i inih duša!
Just be happy!
:w
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.