PDA

View Full Version : Senka /službeni topic

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24

miseducata
28.10.2007., 19:34
Nikad!!!
Nažalost carica je izašla:(

ma dobro sad ..je , carica je jedina... a senka je kraljica..rajf joj je kruna pobogu...:D

MOLOKAI
29.10.2007., 00:54
veseljko (kreso) i veSeljka (seljka) moraju biti nominirani
ili propadne show :(

miseducata
29.10.2007., 01:19
veseljko (kreso) i veSeljka (seljka) moraju biti nominirani
ili propadne show :(

koji show???:rolleyes: bez mirele i dive a sad i senke nema nikakvog showa...:kava:

jedina su nada stipe-da pukne i jebe ih u mozak i mateja-da napravi lom u svakom smislu..ovi ostali su ka da ih nema...amebe..papučice..:flop:

hoja
29.10.2007., 04:31
koji show???:rolleyes: bez mirele i dive a sad i senke nema nikakvog showa...:kava:

jedina su nada stipe-da pukne i jebe ih u mozak i mateja-da napravi lom u svakom smislu..ovi ostali su ka da ih nema...amebe..papučice..:flop:

za sve drugo se slažem al Mirela me je iritirala sa svojom dvoličnošću....

SEnka mi je OK ali je prezelena za situaciju....ona je jako naivna i djetinjasta,što je i normalno za djevojku njezinih godina:)

samo povjerava se krivim osobama i teško joj je nešta zadržati za sebe ali i to se sve kroz život nauči pa će i ona...:mig:

sve je OK al neznam to uvlačenje u krevet i buđenje kraj Arsena to joj nije trebalo ...ipak je trebala biti svjesna da se sve snima...:ne zna:

ludi_radule
29.10.2007., 10:53
seljka je dobila ulogu Peggy Bundy.... ahahahaaa:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

joj majko moja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no comment

nonlinear
29.10.2007., 10:55

SEnka mi je OK ali je prezelena za situaciju....ona je jako naivna i djetinjasta,što je i normalno za djevojku njezinih godina:)

samo povjerava se krivim osobama i teško joj je nešta zadržati za sebe ali i to se sve kroz život nauči pa će i ona...:mig:

sve je OK al neznam to uvlačenje u krevet i buđenje kraj Arsena to joj nije trebalo ...ipak je trebala biti svjesna da se sve snima...:ne zna:

gle - ne povjerava se čobanica, nego traca i ne govori ona o sebi - nego uvijek o drugima:kava:
prema tome: drugi su ti koji se eto povjere krivoj osobi kao sto je rajficka LOL

sis
29.10.2007., 12:02

no comment

to mi je najbolje.

Mašna
29.10.2007., 12:27
ajme tek sam sad skužila za Peggy Bundy i Senku :lol:

nonlinear
29.10.2007., 12:30
"""Tako su se Senka i Tessa povukle u sobu i počele tračati. Senka jednostavno ne može preći preko toga što je Mirela rekla kako ju u Kući nitko ne podnosi (valjda je tu informaciju Senki prenijela Vita)....................Senku je to jako povrijedilo pa je čak razmišljala o napuštanju Kuće (moš' si mislit')...........Kako Senka to ipak ne može podijeliti samo s jednom osobom, tu 'strašnu' vijest nastavila je širiti dalje. O tome je obavijestila i Vedrana i Gorana. No, njih to i nije pretjerano zanimalo. Vedrana je više brinula njegova frizura pa se prepustio Ivaninim vještim rukama. """

"""No, čini se da Mirela nije bila jedina prijetnja Senki. Pojavila se, za nju, još jedan gora – Mateja. 'Štrumpfeta je svima dala...zato i pjeva- ti dam, ti dam, ti dam.' – izjavila je Mateja ne znajući da Senka stoji iza nje. Što je time htjela reći, svima je jasno. """
bb4 froum :rofl:

Bundevica
29.10.2007., 12:46
"""No, čini se da Mirela nije bila jedina prijetnja Senki. Pojavila se, za nju, još jedan gora – Mateja. 'Štrumpfeta je svima dala...zato i pjeva- ti dam, ti dam, ti dam.' – izjavila je Mateja ne znajući da Senka stoji iza nje. Što je time htjela reći, svima je jasno. """

Vrhunski! Zakon!Mateja je čitala naš forum! :s :s :lol: :top: :top: :rofl:

p3tica
29.10.2007., 14:26
mateja mi postaje sve više simpa!!
:rofl:
ajmo još otkrit pod kojim se korisničkim imenom mateja skriva

Mašna
29.10.2007., 14:48
e a šta je Senka na to komentirala, mislim je li skužila !?!?

Anastasia
29.10.2007., 15:56
EPIZODA SELJKA - VITA

ja sam samo došla komentirati senkinu glumu "ajme pa kako se ZA MENE može reći da bih JA tako nešto GROZNO rekla o tebi i Kreši" popraćen njenim iritantnim "ja sam jadna nevina jadna i svetica" smijehom.

tessi ogroman minus za ponašanje i od sada mi je u istom košu sa senkom.

Dakle, seljka je opet premašila samu sebe.
kapa dolje.
svaki put kad pomislim da ne može niže i ne može gore, ona me iznenadi!

Anastasia
29.10.2007., 15:58

SELJKA ti je OK????!
ajme meni!
al dobro - što se čudim - i hitler ima obožavatelje

nego, jel se to meni čini ili je seljka dobila trbuščić?
bilo bi joj bolje da malo pokrene svoju linu guzicu i počne čistiti po kući, da malo smršavi (stipe/mode)

nonlinear
29.10.2007., 18:43
EPIZODA SELJKA - VITA

ja sam samo došla komentirati senkinu glumu "ajme pa kako se ZA MENE može reći da bih JA tako nešto GROZNO rekla o tebi i Kreši" popraćen njenim iritantnim "ja sam jadna nevina jadna i svetica" smijehom.

tessi ogroman minus za ponašanje i od sada mi je u istom košu sa senkom.

Dakle, seljka je opet premašila samu sebe.
kapa dolje.
svaki put kad pomislim da ne može niže i ne može gore, ona me iznenadi!

da i ja sam mislila da je blessy, samo psiho retaj - al da nije pokvarena:kava:
a ovaj smrad od zene - zvane seljka... tu se svasta moze ocekivati...kunuti se sa 18 i bez pol pardona lagati, je svarno:o

ajam1005
29.10.2007., 19:23
SELJKA ti je OK????!
ajme meni!
al dobro - što se čudim - i hitler ima obožavatelje

nego, jel se to meni čini ili je seljka dobila trbuščić?
bilo bi joj bolje da malo pokrene svoju linu guzicu i počne čistiti po kući, da malo smršavi (stipe/mode)

HE HE i hitler ima obožavatelje :top: :top: :top:
Hej,ali kako ta senka hoda,kao da joj je jedna noga kraća..??? je li se vama cini???

marcella
29.10.2007., 19:25
HE HE i hitler ima obožavatelje :top: :top: :top:
Hej,ali kako ta senka hoda,kao da joj je jedna noga kraća..??? je li se vama cini???

tipično za osobu koja se pretvara da šepa.:rofl:

peggy bundy
29.10.2007., 19:53

no comment

zar stvarno?

ne
ne
ne
ne
ne

reci da zezaš

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Anasib
29.10.2007., 20:08
zar stvarno?

ne
ne
ne
ne
ne

reci da zezaš

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mila, jako mi je žao!
primi moju iskrenu sućut :tuzni:

stinaa
29.10.2007., 20:10
Ostali, bez uvrede molim (koji su za nju, ako ih ima) ali ja ovu seljku ne mogu podnijeti sve više i više! Cmizdri zbog takvih gluposti i upravo time nam pokazuje kakvo je razmaženo balavo derište. Dao Bog da ispadne iz te kuće već jednom!

tinna01
29.10.2007., 20:15
O majke ti,kako cmizdri i i dalje tvrdi da nije pričala za Vitu i Krešu..ali uzalud,ni lažne suze neće joj pomoći da ne bude nominirana

Mrs.Solis
29.10.2007., 20:19
O majke ti,kako cmizdri i i dalje tvrdi da nije pričala za Vitu i Krešu..ali uzalud,ni lažne suze neće joj pomoći da ne bude nominirana

Koja je ona kuja, sad joj je glupo reći Viti jer joj je Krešo to rekao u povjerenju :lol: :lol:

ettenA
29.10.2007., 20:20
kak ova Senka SERE!! ona nebi pričala ono što joj je rečeno u povjerenju.
OMG
:eek: :eek: :eek:
previše olako shvaća kletve, non stop se kune da nije ništa rekla.

tinna01
29.10.2007., 20:21
hehe,i kad joj ljudi nešto povjere ona to zadrži za sebe..njoj bi,kad izađe trebalo puštati njezine snimke-prvo ovo"kunem se Bogom da nisam" i onda onu scenu kad prepričava

ettenA
29.10.2007., 20:22
ajme, pa ona STVARNO misli da je žrtva zavjere.

Tatsha
ev seljka plače-buhhuhuhuhuuuu :lol:

cocobanana
daj crkni kravetino... mars napolje u tim jeftinim tajicama..

Jay&AmberFan
29.10.2007., 20:23
Cura pobija svoje tračeve. Unbeliviable :s :lol:

parachutes
"nisan,boga mi draga!" :rofl:
ala kako plače u ispovjedaonici,milo mi je :rofl: hahahahahahaha ja ću odvalit,evo mi mala nećakinja od 3 i po godine gleda s menon i sad kad je sjenka počela naricat mala počela pjevušit:"plačipizda,plačipizda.." :lol: :lol: :lol: :lol: ja ću se iskidat

Anonimnost_ftw
Ovako nesto zabavno vec duuuugo nisam gledao! :D

tinna01
29.10.2007., 20:24
plus što je obučena ko neka fufica

Mrs.Solis
29.10.2007., 20:24
Kako bi je iscipelarila ovako raskravljenu!

Oni su mene thačali, a ja nisam pokhvahena kravet'na, i bila sam uz nju kmeee, kmeee

Anasib
29.10.2007., 20:25
e da tek zna što ekipa vani misli o njoj.... :lol: :lol: :lol:

stinaa
29.10.2007., 20:26
mirela je imala pravo kada je rekla da ima manipulatora u kući jer upravo sada seljka manipulira svojim stanarima. privlači ih k sebi tako što se pravi žrtvom. mislim jadnoooo!!!!!!!!!!!!

Faca5
29.10.2007., 20:26
Hahaha, ovo plakanje je smješno i prestrašno istovremeno... dodje čovjeku da ju zatuče čekićem samo da ušuti a opet mu žao jer je smiješno za gledati... :lol: :rofl:

ettenA
29.10.2007., 20:28
i naravno, sad svi moraju tješiti jadnu uplakanu curicu.

tinna01
29.10.2007., 20:32
Aha,to je kao Peg..mislila sam da se je to sama tak obukla

Saul Tigh
29.10.2007., 20:32
Samo za Senku

http://www.youtube.com/watch?v=lrKyo-_lw0A

Mombasa
29.10.2007., 20:33
Ekipa, jeste ubrali leopard gegice?

Foooy!!!:Prd: :brukica: :vidiga: :zubo: :cry:

ladyv
29.10.2007., 20:35
ovo više nije ni balavo ni nezrelo nego jednostavno ZLO!!!:mad:
van sa seljkom!!!
joj da zna da mi nominiramo...

stinaa
29.10.2007., 20:35
Samo za Senku

bravoo!!! :s :s :s

čudo
29.10.2007., 20:36
treba ju tuć za dobro jutro i laku noć.
roditelji su joj vjerojatno jako ponosni kad vide kako se kune "dragim bogom" da nije ništa rekla vezano uz vitu i krešu:s
ružna lažljiva klinka.fuj:flop:

Anasib
29.10.2007., 20:39
ja i Tessa samo plakale kad si ti otišla!
buhuhuhuhuhuhuhu
koja lažljivica :eek: :eek:

Saul Tigh
29.10.2007., 20:44
koja lažljivica

Šta lažljivica, plakala je.
Od sreće.

lucy55
29.10.2007., 20:57
ovo više nije ni balavo ni nezrelo nego jednostavno ZLO!!!:mad:
van sa seljkom!!!
joj da zna da mi nominiramo...

Je, to je zlo. I od njega se treba micati brzinom svjetlosti i izbaciti to smece van!

marcella
29.10.2007., 20:58
treba ju tuć za dobro jutro i laku noć.
roditelji su joj vjerojatno jako ponosni kad vide kako se kune "dragim bogom" da nije ništa rekla vezano uz vitu i krešu:s
ružna lažljiva klinka.fuj:flop:

i poslije ručka,također
ali ja fakat ono imam dojam da ona i sama vjeruje u ono što priča:rofl:

zaboravla je kako je fima pričla kako je vita krešu odma za kitu ufatla

p3tica
29.10.2007., 21:04
zvala već 6 puta da je nominiram...
senka, ju ar nominejted!

Saul Tigh
29.10.2007., 21:11
I od njega se treba micati brzinom svjetlosti i izbaciti to smece van!

Ne kuže to ovi u kući ne zato što je ova tako lukava nego zato što su oni fakat glupi. A to su dokazali i ovim filmskim zadatkom.
Ovu ekipu bi prethodni pobjednici osim možda onog iz treće pojeli za doručak.
Šta bi onaj Hamdija radio od njih s onim romale pristupom..
Krešu i Arsena bi uvjerio da priznaju da su zapravo peškići, a Hrvoja da voli žene.

calimera
29.10.2007., 21:18
Samo za Senku

:s :s :s stvarno idealno :top:

parachutes
29.10.2007., 21:35
i poslije ručka,također
ali ja fakat ono imam dojam da ona i sama vjeruje u ono što priča:rofl:

zaboravla je kako je fima pričla kako je vita krešu odma za kitu ufatla

ako se i zajebajes..imala san šefa koji sve šta reče laže,al ono,to živ čovik ne bi virova da neko može toliko lagat,i to je toliko daleko otišlo da on stvarno misli da govori istinu :eek: ne znaš bil se smija il plaka :rofl:

Emo§ion:D
29.10.2007., 21:54
Ja da sam kojim nesretnim slučajem završila u kući, premda sam duboko uvjerena da niti jedan iole normalna osoba si takav dopust od 3 mj ne može dopustiti, u slučaju da se uspijem suzdržati a da ju ne premlatim, dobrano bi je izmanipulirala, maltretirala, zavodila i osvojila Arsena ,a u slučaju da se ne uspijem suzdražti popila bi takve batine da me ni Stipe i čuvari ne bi mogli odvojiti, na kraju bi vjerojatno završila,ne van kuće već u ludari ili na policiji..Toliko je iritantna:rigo:...dovoljno bi bilo da me krivo pogleda onim ofucanim droljastim pogledom..Sad je meni jasno zašto Arsen ima rane po faci, čovječe pa ti zubi ostavljaju ožiljke, ko da te netko pilom, njezin osmjeh opasan je za okolinu-doslovno:eek:

p3tica
29.10.2007., 22:16
a tek onaj njezin zubić.

vidi nam senke, ko u zmije zube ima...

Vilibald
29.10.2007., 22:23
a tek onaj njezin zubić.

vidi nam senke, ko u zmije zube ima...

Da zubić!:lol:čisti ih kod veterinara:cerek:
:zubeki:

binodina
29.10.2007., 22:23
meni me je Senka bila najmilija, kad je "jutro nakon" sto ju je Arseko nominiso,Arsenku u visine "poslala" ARSENKA:)

bravo Senka..ma isto bi mi bila draza da se svekolikom BB kucanstvu pofalila.......da je i ona UFATILA KITicu:)

yaya
29.10.2007., 22:30
koje prokleto smece..ona se bogom kune da nije nikom nista rekla..pa ja nisam mogla vjerovat, al sam se iznervirala..pa se raplakala glupaca, a ovi idioti je tjese , joj kako me je iznervirala uzas..sto prije izadje to bolje..ona je resident evil..grrrrrrr..ona je najgore od svega..ruzna glupa i zla:mad: :mad:

marcella
29.10.2007., 22:32
ako se i zajebajes..imala san šefa koji sve šta reče laže,al ono,to živ čovik ne bi virova da neko može toliko lagat,i to je toliko daleko otišlo da on stvarno misli da govori istinu :eek: ne znaš bil se smija il plaka :rofl:

Ne,bez zajebancije,ja mislim da ona fakat vjeruje sama sebi:D

Vilibald
29.10.2007., 22:33
koje prokleto smece..ona se bogom kune da nije nikom nista rekla..pa ja nisam mogla vjerovat, al sam se iznervirala..pa se raplakala glupaca, a ovi idioti je tjese , joj kako me je iznervirala uzas..sto prije izadje to bolje..ona je resident evil..grrrrrrr..ona je najgore od svega..ruzna glupa i zla:mad: :mad:

Još da snimi film?:lol:

yaya
29.10.2007., 22:35

bila bi bolja od Mile:rofl: :rofl:

sobba
29.10.2007., 22:39
al ona se stvarno postavila ko da je iskrena! P A T O L O G I J A ! ženska nije svjesna sebe. a ima doktorat iz trachologije

binodina
29.10.2007., 22:42

oce...."Cuvaj se SENKINE KLJOVE"

yaya
29.10.2007., 22:42
al ona se stvarno postavila ko da je iskrena! P A T O L O G I J A ! ženska nije svjesna sebe. a ima doktorat iz trachologije

ma svaka budala vidi da sere..kaj se postavila..ono djetinjasto ponasanje..buaaaaaaaaaa..mene niko ne voliiiiiiiiiiiii..vrati mi bebuuuuuuuuuuuu..marssssssssššššš

binodina
29.10.2007., 22:47
a kad kaze ....."ja san se povjerila" ili "meni se povjerio"
e to tek srce cepa:)

yaya
29.10.2007., 22:49
a kad kaze ....."ja san se povjerila" ili "meni se povjerio"
e to tek srce cepa:)

da i ona to nikom ne prenosi ma fuj:flop:

Vilibald
29.10.2007., 22:51
oce...."Cuvaj se SENKINE KLJOVE"

Erotski,naravno:cerek: po naslovu se kuži:lol:
:cice:

binodina
29.10.2007., 22:53
ma ja njoj predvidjam blistavu karijeru u City-Expresu:)
Ma ona tica-trkacica je p...in dim prema nasoj Senki

binodina
29.10.2007., 22:54
Erotski,naravno:cerek: po naslovu se kuži:lol:
:cice:

sado-mazo stomatologija:lol:

Saul Tigh
29.10.2007., 22:55
A ono naj:eek: :horor: u svemu tome je da uopće nema garancije da će to perfidno čobanče izletiti van u petak jer će ova kolekcija fikusa prije izbaciti Ivanu, Tessu ili Kvešimiva ako se kojim slučajem nađu nominirani s njom.

Ako se to desi, ova može ravno i do finala jer ako je dosad nisu prokužili ni neće je.

yaya
29.10.2007., 22:57
A ono naj:eek: :horor: u svemu tome je da uopće nema garancije da će to perfidno čobanče izletiti van u petak jer će ova kolekcija fikusa prije izbaciti Ivanu, Tessu ili Kvešimiva ako se kojim slučajem nađu nominirani s njom.

Ako se to desi, ova može ravno i do finala jer ako je dosad nisu prokužili ni neće je.

o cem ti brijes???..pa narod ih sad nominira..eeeeeeej..ljudi odlucuju ko ce ispast ne oni vise

binodina
29.10.2007., 22:59
o cem ti brijes???..pa narod ih sad nominira..eeeeeeej..ljudi odlucuju ko ce ispast ne oni vise

i....... u cemu je razlika?:rofl:

cola3
29.10.2007., 23:00
a matere ti, koji je ono bio performans u ispovjedaonici. :lol: Mala je tako....ahhh, ne treba trošit riječi na ono :rofl:
čista patologija, ona čini se vjeruje u ono što govori. Još kad joj onaj splićo prida malo pažnje, ego joj je u nebu :rolleyes: spustit ćeš se u petak Senko, kad doznaš da si najomraženija i da su te gledatelji nominirali, a nadajmo se i izbacili (iako ne bih imala ništa protiv da onaj retaj kvešimir ode prije nje).

yaya
29.10.2007., 23:02
a matere ti, koji je ono bio performans u ispovjedaonici. :lol: Mala je tako....ahhh, ne treba trošit riječi na ono :rofl:
čista patologija, ona čini se vjeruje u ono što govori. Još kad joj onaj splićo prida malo pažnje, ego joj je u nebu :rolleyes: spustit ćeš se u petak Senko, kad doznaš da si najomraženija i da su te gledatelji nominirali, a nadajmo se i izbacili (iako ne bih imala ništa protiv da onaj retaj kvešimir ode prije nje).

:top:

miseducata
29.10.2007., 23:23
mirela je imala pravo kada je rekla da ima manipulatora u kući jer upravo sada seljka manipulira svojim stanarima. privlači ih k sebi tako što se pravi žrtvom. mislim jadnoooo!!!!!!!!!!!!

baš coooool!!!:s :s

Mombasa
29.10.2007., 23:46

Kmečala je ka malo razmaženo derište.
Šta u stvari i je.
Jadni njeni doma.
I Cukrenko i Masca.
I prasca.:cerek:

parachutes
29.10.2007., 23:56
a kad su in mladići(:rofl: ) uletili u sobu skakat po njima na krevetima,u onoj silnoj dreci svako malo si čuja njeno "skviiič,skviiič",odma me vratilo u djetinjstvo i traumu kad san gledala kako kolju svinje u njenom kraju..

yaya
30.10.2007., 00:11
a kad su in mladići(:rofl: ) uletili u sobu skakat po njima na krevetima,u onoj silnoj dreci svako malo si čuja njeno "skviiič,skviiič",odma me vratilo u djetinjstvo i traumu kad san gledala kako kolju svinje u njenom kraju..

:lol: :lol: :lol:

Bundevica
30.10.2007., 00:19
Men' je najgora scen' biiil'a kad je Seljka biiila s Vek'jem u kupat'lu pa ono Seljkini šmrklji i bale cuure niz liiice, plač i kuku-lelekanje

"Men' nik' nevoli kmee kmee :mama: Mirel'a me gad'la svim'a kmee kmee :mama: "

a Veki ko zadnji pušion'čar nasjeo:

"Šta't briga nije Mirel'a vrijedna tvoje jedne suz'e"

:bljak:

londres
30.10.2007., 08:28
Jučer sam uključila taman kad se Senka počela plakati,no meni je to zvučalo ko glasanje tuljana. Preiritantno.

ludi_radule
30.10.2007., 09:24
odvratno... jos ona onakvaa odvratna,pa se razmazala sva... fuuuujjj . . . nek je izbace prije petka. :D

sweet Irma
30.10.2007., 09:25

nešto si krivo skužila:D narod će ih nominirat, i onda će stanari između tih nominiranih odlučiti koga će izbaciti van. vjerojatno jedan po jedan u ispovjedaonici.

i koliko god ja željela vidjeti senkušu vani, mislim da su šanse minimalne da stanati izbace senku. moja prognoza je da će biti nominirani tessa, senka i krešo, i da će stanari izbaciti tessu ili krešu. eto:(

sis
30.10.2007., 09:34
nešto si krivo skužila:D narod će ih nominirat, i onda će stanari između tih nominiranih odlučiti koga će izbaciti van. vjerojatno jedan po jedan u ispovjedaonici.

i koliko god ja željela vidjeti senkušu vani, mislim da su šanse minimalne da stanati izbace senku. moja prognoza je da će biti nominirani tessa, senka i krešo, i da će stanari izbaciti tessu ili krešu. eto:(

Nominirane će biti 2 (dvije) osobe. Dakle vjerojatno, Senka i Tessa ili Krešo. Budući da Krešu nikad nitko nije nominirao, nije mi baš vjerojatno da bi on dobio većinu glasova. Istina je da je Seljka ziher skužila da joj je najpametnije ući u zaljubljeni golupčići mod, pa da sustanari neće imat srca razdvajat ju od Afsena, pa da je moguće da u kombinaciji s Tessom ispadne Tessa, ali u kombinaciji s Kvesom, mislim da Seljka ipak nema šanse.

ludi_radule
30.10.2007., 09:35
ma sam arsen ce je izbaciti prije nego ostali.

sis
30.10.2007., 09:38
ma sam arsen ce je izbaciti prije nego ostali.

tome se nadam

aleshenka
30.10.2007., 09:48
gledam sinoc sebe i ne vjerujem da umirem od smijeha kad sam vidjela ovu gnjusobu dje bleji.. :lol:

The White Rabbit
30.10.2007., 11:02
gledam sinoc sebe i ne vjerujem da umirem od smijeha kad sam vidjela ovu gnjusobu dje bleji.. :lol:

http://www.vocinelweb.it/faccine/speciali/pag3/10.gif
i ja. čak se nisam ni osjećala krivomhttp://www.vocinelweb.it/faccine/speciali/pag3/10.gif

dada500
30.10.2007., 11:03
Jučer sam uključila taman kad se Senka počela plakati,no meni je to zvučalo ko glasanje tuljana. Preiritantno.

:lol: :lol:

sweet Irma
30.10.2007., 11:09
Nominirane će biti 2 (dvije) osobe. Dakle vjerojatno, Senka i Tessa ili Krešo. Budući da Krešu nikad nitko nije nominirao, nije mi baš vjerojatno da bi on dobio većinu glasova. Istina je da je Seljka ziher skužila da joj je najpametnije ući u zaljubljeni golupčići mod, pa da sustanari neće imat srca razdvajat ju od Afsena, pa da je moguće da u kombinaciji s Tessom ispadne Tessa, ali u kombinaciji s Kvesom, mislim da Seljka ipak nema šanse.

Mislim da Krešu nitko nije nominirao jer nije zapravo imao nikakvih sukoba, nikome se baš nije zamjerio, a na nominacijama su stanari ugl. kao razlog nominiranja nekog navodili tako nešto..A s druge strane čini se da nitko baš nema ni neku dobru komunikaciju sa njim, tako da mislim da u kombinaciji sa senkom, ispadaju tesa ili on..osim toga, senka je jučer dobro obradila sustanare:ne zna:

sis
30.10.2007., 11:13
Mislim da Krešu nitko nije nominirao jer nije zapravo imao nikakvih sukoba, nikome se baš nije zamjerio, a na nominacijama su stanari ugl. kao razlog nominiranja nekog navodili tako nešto..A s druge strane čini se da nitko baš nema ni neku dobru komunikaciju sa njim, tako da mislim da u kombinaciji sa senkom, ispadaju tesa ili on..osim toga, senka je jučer dobro obradila sustanare:ne zna:

a vidit ćemo. u svakom slučaj, jako ću se razočarat ako i nakon petka u 21.30 Seljka bude u kući

posvuduša
30.10.2007., 11:34
Koliko god mi željeli da Senka ispadne, mislim da je to malo vjerojatno. Jeste li samo vidjeli kako ona svakog pojedinačno obrađuje. To je njen stil od početka. Čak je i Viti prodala foru da je plakala za njom kada je ova izašla (a svi znamo koliko ju je dugo nakon izlaska još ogovarala kao "zmija, kuja itd.") Kako je samo od sebe napravila žrtvu.
Stanari je neće izbaciti jer je još nisu skužili, ne samo što su glupi već ona ima dobru taktiku, sa svakime nasamo razgovara i nitko od njih ne zna što govori drugome. Odvratna je! I kažem vam ljudi, lako će se ona provući, možda i do finala.
Još nešto, mnogi će se od njih sukobiti, što će biti razlog za sljedeće sukobe, a Senka izbjegava otvorene sukobe jer ona sve rješava "u četiri oka", a samo mi znamo kako to čini!
Na žalost svih nas gledatelja, još ćemo je gledati. A Arsen neka je i dalje ljubi.

Anastasia
30.10.2007., 12:29
Stanari je stvarno uopće ne kuže
imala je seljka sreću da nitko u toj kući nije dovoljno pametan

nonlinear
30.10.2007., 12:41
ono jucer u DE je bilo upravo ambilivbl - onako lagat, klet se na boga i to u ispovjedaonici bez pol pardona, gje se sve zna, sve je snimljeno - takvo nesto stvarno treba odgojiti u ovakav smrad sa 18 godina :rigo:

30.10.2007., 12:42

Ali šta joj vrijedi i finale i nekakva lovica koja je opet manja i od Vitine i od Stipetove,kad se u ovom BBu pokazala takvim smećem da je ni dosad možebitne "prijatelj'ce" neće htjeti pogledati,a nakon što vide snimke ni ovi novostečeni prijatelji.
Na mjestu BBa mislim da bi bilo puno mudrije njoj dati zaštitare jer ako je suditi po nekim reakcijama i indexovoj anketi, Senkica je u najmanju ruku nahebala kad izađe iz BB kuće..:E

mr_freez
30.10.2007., 12:44
Imam jedno pitanje!
Pa tko ne bi tracao u kuci nesto kad to cuje min milja ljudi?
Kad je Kreso rekao o Viti i njemu to je cula cijela HR pa zasto onda ne reci drugima u kuci,kad ce ionako saznati kad izadju van!
Eto sad je Mirela rekala da su se Senka i Arsen posevili i onda Mirela nesto prica da ona ne traca!
Ima jezik veci neg ekvator!:lol:
Sad npr. Mateja moze njih sve zajedno shebati i sve posvadjati,sto bih rado vidio!:s :kava:

nonlinear
30.10.2007., 12:50
ma yebes trac - ali zaklinjati se i optuzivati druge ( u ovom slucaju mirelu :“ne znam kako je ona to mogla izmisliti”:eek: ) da smrdulja to nikada nije rekla - i recenice tipa “kakav bi ja to bila smrad od covjeka da sam to rekla“ “ i ja bi se naljutila ( kao i ti vita) da je to netko za mene tako istracao“ - ali apsolutno diskasting:kava:

Anastasia
30.10.2007., 12:51
ono jucer u DE je bilo upravo ambilivbl - onako lagat, klet se na boga i to u ispovjedaonici bez pol pardona, gje se sve zna, sve je snimljeno - takvo nesto stvarno treba odgojiti u ovakav smrad sa 18 godina :rigo:

ni Boga je nije strah :D

female
30.10.2007., 12:52

i ja kazem... di su je samo spukli ?? :ne zna:
ali tako sam se veselila kad je onak skvičala u ispovjedaonici.... :lol: :lol: :lol:

posvuduša
30.10.2007., 12:55
U stvari, i ako ne izleti van (što sigurno neće) jedva čekam da vidim njenu facu kad sazna da su je gledatelji nominirali. Ona valjda misli da je omiljena i vani, da i mi pušimo njene fore o bombonima za prijateljicu, o iznevjerenom prijateljstvu, o njenoj dobroti i pameti, piše knjigu i tako to, o njenoj "općoj kulturu", a govori: "Gledali smo onaj skeč..." pa oni uopće ne znaju što je skeč. Gospode, koliko su svi neobrazovani. Ipak, Senka prednjači po zločestoći.

Anastasia
30.10.2007., 12:56
Seljka je doduše napravila ovaj BB, jer se barem po nečemu ističe.
Po zlobi u njenom slučaju.
Kako je samo falša, neiskrena - prosto ne vjerujem da netko tako mlad može biti toliko pokvaren.

sussana
30.10.2007., 13:00
Ja je jednostavno nemogu više ni gledati ni slušati.............tako je glupa i jadna..........pa koje ona ono scene plača izvodi.........ajme odma sam živčana kad čujem njeno ime i govor:mad: :mad: :mad: :Snajper: :2up: :bljak:

30.10.2007., 13:01
ni Boga je nije strah :D

Biće da je sklop'la ugovor s đavlon:rigo::rofl:

seka
30.10.2007., 13:28
Nadam se da Senka nece ispasti prije nego BB prikaze tko je koga ogovarao. Zeljela bih vidjeti Senkinu reakciju kad se vise ne mogne izvlaciti. Sjecam se kad Vita izasla da je Senka rekla da je Kvesi zao Vite jer je mislio da ce "dobivati", a sad tog vise nema. Mislim da bi i Kvesicu kao frenda izgubila.

trnje
30.10.2007., 13:30
Nadam se da Senka nece ispasti prije nego BB prikaze tko je koga ogovarao. Zeljela bih vidjeti Senkinu reakciju kad se vise ne mogne izvlaciti. Sjecam se kad Vita izasla da je Senka rekla da je Kvesi zao Vite jer je mislio da ce "dobivati", a sad tog vise nema. Mislim da bi i Kvesicu kao frenda izgubila.

jeli kad su nominirani im prikazu filmic: "taj i taj u BB kuci", kao highlight? ili tek nakon sta ispadnu?

nonlinear
30.10.2007., 13:35
ja mislim da ako bb ovoliko pazi da ne promovira pusenje - onda iznad snimki , kako zla rajficka laze i masti i kune se materom i bogom , za ocitu laz: treba stavit upozorenje “ne smi se vako lagat i jos kleti“ - za ovu djecicu, sta gledaju show:cerek:

p3tica
30.10.2007., 13:49
ajme, da vidim onu njenu debilnu facu kad čuje da je nominirana! haha

Anastasia
30.10.2007., 13:58

al meni je muka što ovaj glupavi BB neće to napraviti.
jer ja bi prvo, na mjestu Antonije, kada ova seljača izađe, Sejku ispitala o njenim lažima i svaku bih potkrijepila snimkom, pa da vidimo što će reći,
a zatim bih napravila BB spešl (nakon izbora pobjednika, skroz na kraju) pa bi svakom stanaru sve pokazala i neka se pokolju u studiju.
pa da vidimo seljku kako bi se izvukla.
a gledanost bi bila sigurno visoka :D

Mrs.Solis
30.10.2007., 14:01
al meni je muka što ovaj glupavi BB neće to napraviti.
jer ja bi prvo, na mjestu Antonije, seljku ispitala o njenim lažima i svaku bih potkrijepila snimkom, pa da vidimo što će reći,
a zatim bih napravila BB spešl (nakon izbora pobjednika, skroz na kraju) pa bi svakom stanaru sve pokazala i neka se pokolju u studiju.
pa da vidimo seljku kako bi se izvukla.

:top: Treba ju Tonka spržit u emisiji kao nikog dosad, ima Tonka jezičinu, samo da joj dozvole ovi iz produkcije na nagazi đonom na taj čobanski iscjedak!

sis
30.10.2007., 14:04
Ja bi da im filmiće o nominiranima pokažu u petak prije nego glasaju. Mislim da bilo tko u konkurenciji sa Seljkom ostaje u kući nakon filma

Anastasia
30.10.2007., 14:08
:top: Treba ju Tonka spržit u emisiji kao nikog dosad, ima Tonka jezičinu, samo da joj dozvole ovi iz produkcije na nagazi đonom na taj čobanski iscjedak!

ja bi se na tonkinom mjestu danima spremala da seljku ubijem u pojam
:D

30.10.2007., 14:11
Ja bi da im filmiće o nominiranima pokažu u petak prije nego glasaju. Mislim da bilo tko u konkurenciji sa Seljkom ostaje u kući nakon filma

Da:top:..ako toga ne bude, Senka praktički ziher ostaje u kući:kava:
Ali da mi je bar znati čime ih je sve oborila..Em je ružna faca, tijelo,glas,naglas, fuuj odurna je cila, jedino ako ne igraju na kartu sažaljenja..Baš je GADNA!U svakom pogledu:s

Mrs.Solis
30.10.2007., 14:15
ja bi se na tonkinom mjestu danima spremala da seljku ubijem u pojam
:D

Tonka, molimo teeee, molimo ako Serka ispadne, daj sve od sebe, ti si jedina koja može ispraviti nepravdu, nećemo tražiti od tebe da ju premlatiš metalnom šipkom, samo malo oštrije s njom pliiiiiiiizzzz :moli: :moli: :moli:

sis
30.10.2007., 14:20
Da još mlo razradim ideju o filmićima prije glasanja. Naime, bb im to MORA pustiti, kao što i nama svaki petak pušta tokom glasanja, kako bismo znali za koga glasati. Sigurna sam da ni oni jadnici nisu sasvim sigurni za koga treba glasati, pa im dobri bb treba tako pomoći

londres
30.10.2007., 14:25
da ovaj BB uopće nije bez milosti već je jako blag,da vidite šta im rade vani.onaj filmić di senka trača bi bio savšeno zločest.

Shady lady
30.10.2007., 14:38
kad je senka ulazila u kuću puštali su Rihanninu Umbrellu. ta je pjesma s albuma Good girl gone bad......koja ironija....

*..ZviJeZdIcA..*
30.10.2007., 14:45
samo davas obavijestim da ce bit 2 osobe nominirane jer vidim da neki ljudi pišu da će bit više će ih biti bit će senka i još netko s njom

marcella
30.10.2007., 14:50
samo davas obavijestim da ce bit 2 osobe nominirane jer vidim da neki ljudi pišu da će bit više će ih biti bit će senka i još netko s njom
pa da,ili s Kvešom ili s Blessom

Hmxhmx
30.10.2007., 15:02
ajme... ja neznam ni jednu osobu koja moze tako puno ogovarat'. a onda kad joj netko kaze da stalno ogovara ili nesto onda se rasplace. ude u ispovjedaonicu i od placa ne skuzis kaj prica. nadam se da ce ona u petak ispast! (biti ce ziher nominirana)

Saul Tigh
30.10.2007., 15:32
Stanari je stvarno uopće ne kuže
imala je seljka sreću da nitko u toj kući nije dovoljno pametan

Tko će nju skužit?
Tessa?:rofl:
Kvešo ili njen kompa Vedran.
Arsen kojeg je dupetom pridobila?
Narcisoidni Stipe?
Martina koja ju je shvatila pa se povukla i sad je samo dežurni cerekavac u kući ko neka prašumska ptica?
Maja Paola, može se reći da ju je ona skužila.
Vita :lol: e ta se nije trebala vraćat u kuću koliko god to neki čekali

A kao pametniji stanari:
Goran - prepasivan za bilo što
Ivana - misli da je super, ali ona voli žene pa tako i Senku:mig:

Bundevica
30.10.2007., 15:52
Da ponovimo gradivo o Senki, možda ćemo bolje razumijeti siroticu:

Senka je po zanimanju hotelijerski komercijalist, živi s ocem Darkom, majkom Dragicom i mlađom sestrom Lanom, u stanu u samom središtu Sinja.
— Senka ima netipičnu crtu ličnosti. Specifičan smisao za humor nekarakterističan za žensku osobu. Voli stresne situacije izokrenuti na šalu. Zna zabavit društvo — kazao je otac Darko, ocrtavajući karakter svoje kćeri. Govoreći pak o Senkinu svjetonazoru, napomenuo je:
— Ona je katolkinja, Hrvatica, ali slobodoumnog svjetonazora, često proturječnog u odnosu na onaj službeni koji ide s oltara ili iz države. Ona podržava pravo na različitost, bilo seksualnu, nacionalnu ili vjersku. U centar svijeta stavlja čovjeka sa svojim vrlinama i manama i zbog toga često dolazi u sukob s društvom i sredinom. Zbog svog stava imala je, primjerice, problema na satovima vjeronauka, ali to je kasnije izglađeno, tako da je danas s tim vjeroučiteljem i svećenikom u pravim prijateljskim odnosima — dodao je otac Darko. On je, nakon skidanja oficirske uniforme bivše JNA 1991. godine, promijenio desetak zanimanja. Sva su ona vezana za pomoć ljudima na marginama društva.

Anastasia
30.10.2007., 15:55
Pa baš i ne poznaje svoju kćer.....

sussana
30.10.2007., 16:49
Tonka, molimo teeee, molimo ako Serka ispadne, daj sve od sebe, ti si jedina koja može ispraviti nepravdu, nećemo tražiti od tebe da ju premlatiš metalnom šipkom, samo malo oštrije s njom pliiiiiiiizzzz :moli: :moli: :moli:

:top: :top: :top: :top: :top:

30.10.2007., 17:20
Ja zapravo mislim da Arsen uopće ne manipulira s njom:confused:
Dapače, ne znam što je taj dečko pio,jeo, što mu je u kavu stavila, ali bojim se da se ona njemu sviđa-sviđa.Akrapka i tračera, ali brijem da mu se sviđa i to dosta:confused:

miseducata
30.10.2007., 17:24
Ja zapravo mislim da Arsen uopće ne manipulira s njom:confused:
Dapače, ne znam što je taj dečko pio,jeo, što mu je u kavu stavila, ali bojim se da se ona njemu sviđa-sviđa.Akrapka i tračera, ali brijem da mu se sviđa i to dosta:confused:

pa ja isto mislim da mu se sviđa al manipulira njenim osjećajima-čas toplo,čas hladno..a nominacije neću ni spominjat...jako ružno od njega..ipak on ima 24 a ona 18..:flop:

Alabama
30.10.2007., 17:38

Ja brijem da mu se sviđa nju malo zašlatati dok leže skupa u krevecu a kad iziđe iz bb kuće neće je se više niti sjetiti...

Mrs.Solis
30.10.2007., 17:44
Ja brijem da mu se sviđa nju malo zašlatati dok leže skupa u krevecu a kad iziđe iz bb kuće neće je se više niti sjetiti...

Ja mislim da se ona njemu ne sviđa, ruku na srce mala je kramp, a on ili stvarno ne želi ispast đubre pa ju odjebat ili se boji kako će to bit primljeno od gledateljstva.

Mislim stvarno da se ona nekom sviđa :lol:

30.10.2007., 17:50
Ne bi se baš složila s vama, ubrala sam ga kako je gleda...:mig:
Nije mi jasan:confused:
Ali nije samo sex, 100%..

Hmxhmx
30.10.2007., 17:57
Da ponovimo gradivo o Senki, možda ćemo bolje razumijeti siroticu:

Senka je po zanimanju hotelijerski komercijalist, živi s ocem Darkom, majkom Dragicom i mlađom sestrom Lanom, u stanu u samom središtu Sinja.
— Senka ima netipičnu crtu ličnosti. Specifičan smisao za humor nekarakterističan za žensku osobu. Voli stresne situacije izokrenuti na šalu. Zna zabavit društvo — kazao je otac Darko, ocrtavajući karakter svoje kćeri. Govoreći pak o Senkinu svjetonazoru, napomenuo je:
— Ona je katolkinja, Hrvatica, ali slobodoumnog svjetonazora, često proturječnog u odnosu na onaj službeni koji ide s oltara ili iz države. Ona podržava pravo na različitost, bilo seksualnu, nacionalnu ili vjersku. U centar svijeta stavlja čovjeka sa svojim vrlinama i manama i zbog toga često dolazi u sukob s društvom i sredinom. Zbog svog stava imala je, primjerice, problema na satovima vjeronauka, ali to je kasnije izglađeno, tako da je danas s tim vjeroučiteljem i svećenikom u pravim prijateljskim odnosima — dodao je otac Darko. On je, nakon skidanja oficirske uniforme bivše JNA 1991. godine, promijenio desetak zanimanja. Sva su ona vezana za pomoć ljudima na marginama društva.

zbilja neznam zasto si napisala ovakav post( reklamu).
zar Senki treba netko da ju reklamira?
ako si joj projateljica ili ako navijas za nju, ovime joj samo odmazes, ljudi bas to i ne vole.

Anastasia
30.10.2007., 17:58
hmmhmm, očigledno nisi shvatilo/la ironiju...

Anastasia
30.10.2007., 17:59
Ne bi se baš složila s vama, ubrala sam ga kako je gleda...:mig:
Nije mi jasan:confused:
Ali nije samo sex, 100%..

stanari nisu seljku uopće prokužili, a ni arsen ne kuži kakva je ona zapravo
to će se skužiti tek kada svi izađu vani i pogledaju sve snimke

nonlinear
30.10.2007., 18:30
pa i ja razmišljam da bi bilo dobro da ostane :D
zlobna je i sve što hoćeš, ali da nema nje - ne znam koga bih gledala u toj kući.

a meni je bas ona gadljiva - al ono totalno ... i taj govor ijuu i bit ce fantasticno kad konacno izleti van - mislim, nije da znam kad ce to biti...al nadam se skoro

a stari joj je - bas onako krezuba seljacina, a vidi se da je sroljka na njega - i taj bez pol pardona slaze “ fala, sinjanima sto stalno zovu i daju podrsku“:cerek: šur ...cevape - ha:D e moj bosanac:D

30.10.2007., 18:31
stanari nisu seljku uopće prokužili, a ni arsen ne kuži kakva je ona zapravo
to će se skužiti tek kada svi izađu vani i pogledaju sve snimke

Da i to je istina jer većini maže oči spikom kako je ona mila,mala,jadna,nesposobna djevojčica:rolleyes:

S druge strane dajte samo pročitajte prvu stranicu ovog topica i pogledajte komentare frajera(prije ovih spački i tračeva):confused:
Ako je ovako gleda i Arsen..:raspa:

miseducata
30.10.2007., 19:23
S druge strane dajte samo pročitajte prvu stranicu ovog topica i pogledajte komentare frajera(prije ovih spački i tračeva):confused:
:[/COLOR][/COLOR]

haha..ovo je super...svim tipovima je bila preslatka i zgodna..:cerek:

a danas izgleda isto a komenatari na fizički izgled su ka da je odjedanput postala quasimodo.....dobro,možda ima 5,6 kg više danas al nebitno...:rolleyes:

Hmxhmx
30.10.2007., 19:25
hmmhmm, očigledno nisi shvatilo/la ironiju...

iskreno nisam ni citao cijeli post. :brukica: pa je malo glupo da sam ga isao komentirat. Sorry :rolleyes: :mig:

llukav
30.10.2007., 19:28

a danas izgleda isto a komenatari na fizički izgled su ka da je odjedanput postala quasimodo.....dobro,možda ima 5,6 kg više danas al nebitno...:rolleyes:

Vidiš možda muškarci nisu tolike svinje da gledaju samo izgled :ne zna:
Važno je nama i ono nešto :D :mig:

nonlinear
30.10.2007., 19:28

nije odjednom - nego je za istac ruzna ka pas yebi ga missy:D

30.10.2007., 19:37

Pa kad ti je netko akrap onda se uglavnom vadiš na slatkoću:rofl:

Colisa
30.10.2007., 19:40
pa ja isto mislim da mu se sviđa al manipulira njenim osjećajima-čas toplo,čas hladno..a nominacije neću ni spominjat...jako ružno od njega..ipak on ima 24 a ona 18..:flop:

ma najjača su mi ova tvoja opravdanja razlikom u godinama i ono općenito joj ona ima 18 ona ništa ne zna jadna joj još je dijete (ali IPAK dovoljno da zna manipulirat, po tebi za to nije dijete)joj zaljubljena pa nema veze što odma širi noge čim se zaljubi joj, a arsen sa 24 je "zreo muškarac" :rofl: :rofl: :rofl:
ma daj pliiiiz saberi se :rolleyes:

Colisa
30.10.2007., 19:42

zato što je pokazala svoj predivan karakter.....:kava:

Anonimnost_ftw
30.10.2007., 20:27
Senka Viti ( o Kresi ) :

"Ti se njemu svidjas jos, i draga si mu, ali on ima nerjesenih stvari vani ali cak bi i htio nesto vise s tobom ali ne ovdje u kuci..."

Sve bi ovo bilo ok da glavni likovi imaju 10 a ne 18+ godina.

parachutes
30.10.2007., 21:39
sjenka je najlukavija u ovoj kući..samo se ili prekombinovala ili je zaboravila da na kraju ipak gledatelji daju glavnu nagradu..al kako privesla svakoga unutra,komedija :s

Colisa
30.10.2007., 21:43
sjenka je najlukavija u ovoj kući..samo se prekombinovala ili je zaboravila da na kraju ipak gledatelji daju glavnu nagradu..al kako privesla svakoga unutra,komedija :s

al zato se nadam da će vidit u petak što ljudi vani misle o njoj :kava:

parachutes
30.10.2007., 21:52
al zato se nadam da će vidit u petak što ljudi vani misle o njoj :kava:

boli nju neka stvar,opet neće ispast,opet će priveslat ove retaje unutra :ne zna: još će se raskrivit i počet jecat kad dozna da je nominirana pa će se debili opet sažalit i ostavit je unutra ..i meni bi bilo drago da ostane,još da i ona ispadne,pa ono,stvarno..mora bit neko ko će radit zaplete,mora ostat takva bitch u kući

Saul Tigh
30.10.2007., 21:57
Ma optužit će Mirelu da je okrenula javnost protiv nje čim je izašla van svojom serijom intervjua u svim hr medijima... to će izgovorit između par naricanja i kmečanja

mora bit neko ko će radit zaplete

Ona ne zna napravit zaplet jer je prevelika kukavica za tako nešto, kad je se suoči odmah udri plakat ko malo dijete i izigravat žrtvu zavjere, nije ona baš sasvim...

parachutes
30.10.2007., 22:03
Ma optužit će Mirelu da je okrenula javnost protiv nje čim je izašla van svojom serijom intervjua u svim hr medijima... to će izgovorit između par naricanja i kmečanja

Ona ne zna napravit zaplet jer je prevelika kukavica za tako nešto, kad je se suoči odmah udri plakat ko malo dijete i izigravat žrtvu zavjere, nije ona baš sasvim...

plakat počne tek kod raspleta,a ona je ta koja stvori zaplet..

mush mushi
30.10.2007., 22:03
ako ništa drugo barem će biti nominirana pa će znat da ju ljudi vani ne vole....pa će opet cmizdrit..joj

Scarlett_O_Hara
30.10.2007., 22:04
Koliko god Senka bila manipulativna gadura,mene stvarno smetaju dvostruki standardi...ona je droljica jer ima seksualni život od 15 godine,što spava s Arsenom(širi noge i slični izrazi),a Arsen?On je frajer!Zanemarimo činjenicu da je to Senka,on je frajer jer ju je povalio,a ona je drolja...Zašto je to uvijek tako?Zašto su cure uvijek drolje kad spavaju uokolo ili što uopće imaju seksualni život,a dečki su frajerčine,zavodnici i slično?Jednostavno nije fer...:confused:

marcella
30.10.2007., 22:05
pa će ju tonka ošinut pa će udrit u plač...buhuuuu

marcella
30.10.2007., 22:06
Koliko god Senka bila manipulativna gadura,mene stvarno smetaju dvostruki standardi...ona je droljica jer ima seksualni život od 15 godine,što spava s Arsenom(širi noge i slični izrazi),a Arsen?On je frajer!Zanemarimo činjenicu da je to Senka,on je frajer jer ju je povalio,a ona je drolja...Zašto je to uvijek tako?Zašto su cure uvijek drolje kad spavaju uokolo ili što uopće imaju seksualni život,a dečki su frajerčine,zavodnici i slično?Jednostavno nije fer...:confused:

djevojče od 15 godina nema šta širiti noge,ako se mene pita
tako da to ne odobravam ni u ludilu

a arsen?a ko je rekao da je on frajer?

30.10.2007., 22:07
Tko je rekao da je Arsen frajer?:confused:
Pa Arsen je apsolutno pao čim se išao petljat s takvim zlim gaborom, kasnije se samo nadograđivao i ispao točno ono što je za njega ovdje na forumu izjavio neki njegov polupoznanik, a to je da je jedan običan kvazi-alternativni mamin razmaženko koji brije na alternativu,a trči za frizerkicama i sl.drocicama,a od alternative ni A..:rofl:..Prosječan alternativac i osoba koja iole glumi frajera ne bi se pod 1.prijavila u taj sero show
2.ni u luudilo najvećem petljala s bilo kojom bezveznjakušom iz te kuće
3.imao onakve ispade svojstvene samo razmaženom derištu,egocentriku
4.tračao ko zadnja babetina i glumio što nije
Koji crni Arsen..:rofl:

parachutes
30.10.2007., 22:07

ko to drži arsena za frajera :confused: u ciloj priči između njih dvoje on je ispa veći retaj od nje ..

Saul Tigh
30.10.2007., 22:08
plakat počne tek kod raspleta,a ona je ta koja stvori zaplet..

Sad...ako je zaplet bio pisanje po papiriću i širenje tuđe laži o ručnom radu.. OK. Razina 3.razreda osnovne, ali OK

Aubrey
30.10.2007., 22:08
ko to drži arsena za frajera :confused: u ciloj priči između njih dvoje on je ispa veći retaj od nje ..

:top:

Colisa
30.10.2007., 22:09

ko je reka da je Arsen frajer? na kojem topicu to piše? :rofl:
daleko je on od toga bar za mene.:flop:
a i za većinu ode vidim...

marcella
30.10.2007., 22:12
Tko je rekao da je Arsen frajer?:confused:
Pa Arsen je apsolutno pao čim se išao petljat s takvim zlim gaborom, kasnije se samo nadograđivao i ispao točno ono što je za njega ovdje na forumu izjavio neki njegov polupoznanik, a to je da je jedan običan kvazi-alternativni mamin razmaženko koji brije na alternativu,a trči za frizerkicama i sl.drocicama,a od alternative ni A..:rofl:..Prosječan alternativac i osoba koja iole glumi frajera ne bi se pod 1.prijavila u taj sero show
2.ni u luudilo najvećem petljala s bilo kojom bezveznjakušom iz te kuće
3.imao onakve ispade svojstvene samo razmaženom derištu,egocentriku
4.tračao ko zadnja babetina i glumio što nije
Koji crni Arsen..:rofl:

ovo ga opisuje od A do Ž:top:

parachutes
30.10.2007., 22:13
Sad...ako je zaplet bio pisanje po papiriću i širenje tuđe laži o ručnom radu.. OK. Razina 3.razreda osnovne, ali OK

pošto su ostali na upravo takvoj razini,sasvim dovoljno i kvalitetno :s
gadi mi se,al samo radi toga je želin i dalje u kući i skoro san uvjerena da je oni neće izbacit...vidit ćeš kad ubaci u petu sad do petka,sve će ih samo tako obradit jednog po jednog .ka i dosad ..

Daxo
30.10.2007., 22:15
Uglavnom, da se ovo ne pretvori u temu o Arsenu, da vam skrenem pažnju da jednu Senkinu izjavu.

Kaže Sjenka, da je toliko smršavila preko ljeta, da je bila samo svoja sjena (ili tako nekako). Ja sam se tad iskidao!!!! Sjenka - sjena!!! :lol: :lol: :lol: Sad bi Martina sa svojim smijehom trebala doć! :lol: :lol: :lol:

Scarlett_O_Hara
30.10.2007., 22:15
Htjela sam reći da nitko za njega nije napisao da je kurviš ili kako god bi se to moglo reći....I da je u pitanju neka super ženska,jel možete iskreno reći da ga ne bi prozvali frajerčinom?:confused:

marcella
30.10.2007., 22:16
mi smo komentirali njenih 15 godina,ej.

miseducata
30.10.2007., 22:18
Htjela sam reći da nitko za njega nije napisao da je kurviš ili kako god bi se to moglo reći....I da je u pitanju neka super ženska,jel možete iskreno reći da ga ne bi prozvali frajerčinom?:confused:

pa meni niko ko se sexa u bb kući nije frajer..:rolleyes:
pa tako ni arsen..a da mu se senka ne sviđa ne bi ni bija s njom..to šta se ponaša kretenski i nominira je- njegov je problem a ne njen..

parachutes
30.10.2007., 22:18
Uglavnom, da se ovo ne pretvori u temu o Arsenu, da vam skrenem pažnju da jednu Senkinu izjavu.

Kaže Sjenka, da je toliko smršavila preko ljeta, da je bila samo svoja sjena (ili tako nekako). Ja sam se tad iskidao!!!! Sjenka - sjena!!! :lol: :lol: :lol: Sad bi Martina sa svojim smijehom trebala doć! :lol: :lol: :lol:

majčin sine,aaaaaaaaaa,aaaaaaaaaaaaa,aaahahahahahahhahaha hahahahhahaha
:s :lol:

Saul Tigh
30.10.2007., 22:21
skoro san uvjerena da je oni neće izbacit.

Hm... sve ovisi kim bude u paru.

Ako ovi u kući misle da auditorij (copyrihgt Ćiro) gleda na Senku kao i oni bar dio njih će je gledat ko konkurenciju za glavnu nagradu tako da ako se odjednom ukaže prilika da je se riješe... a bar neki još pamte njene trač ture po kući koje su komentirali prije povratka ovih iz glavne kuće.
Ima tamo još glupih dvoličnjaka, nije ona jedina samo je najiritantnija u pristupu.
Ako bude s Tessom mogla bi van, ako bude s Ivanom neće.

Colisa
30.10.2007., 22:22
pa meni niko ko se sexa u bb kući nije frajer..:rolleyes:
pa tako ni arsen..a da mu se senka ne sviđa ne bi ni bija s njom..to šta se ponaša kretenski i nominira je- njegov je problem a ne njen..

posta je njen otkad mu je oprostila dok si reka keks! :cerek:

miseducata
30.10.2007., 22:24
pošto su ostali na upravo takvoj razini,sasvim dovoljno i kvalitetno :s
vidit ćeš kad ubaci u petu sad do petka,sve će ih samo tako obradit jednog po jednog .ka i dosad ..

a nego šta....ma upravlja njima ka marionetama..a kad joj zagusti igra na suze..ka i svako mudro žensko..:s :s

Colisa
30.10.2007., 22:28
a nego šta....ma upravlja njima ka marionetama..a kad joj zagusti igra na suze..ka i svako mudro žensko..:s :s

a pametna li je u p... m....:rofl: :rofl:

CosmicGirl
30.10.2007., 22:33
Tako je...:top: :) Ali,ipak je ovo Senkin forum...Mala lažljiva,manipulativna gadura...Rekla bih da je glupa,ali kako ih je sve uspjela prevariti...ne znam...:confused:

Jednostavno. Ona trača svakoga sa svakim. Ivana neće reć Viti da ju Senka trača, niti će Vita reć Ivani da ju Senka trača, niti će Martin reć Tessi da ju Senka trača niti će Tessa reć Martini da ju Senka trača, niti će Vedran reć Kveši da ga Se...

I tako unedogled.

Kad Senka s nekim trača, taj netko ima osjećaj da mu je prija jer zajedno tračaju.

I to je cijela filozofija.

Colisa
30.10.2007., 22:34
Tako je...:top: :) Ali,ipak je ovo Senkin forum...Mala lažljiva,manipulativna gadura...Rekla bih da je glupa,ali kako ih je sve uspjela prevariti...ne znam...:confused:

zato što su i svi oko nje glupi...:kava:
i nije ona malnipulativna, i ona je glupa samo ima sriće, zasad.

Aubrey
30.10.2007., 22:35
Jednostavno. Ona trača svakoga sa svakim. Ivana neće reć Viti da ju Senka trača, niti će Vita reć Ivani da ju Senka trača, niti će Martin reć Tessi da ju Senka trača niti će Tessa reć Martini da ju Senka trača, niti će Vedran reć Kveši da ga Se...

I tako unedogled.

Kad Senka s nekim trača, taj netko ima osjećaj da mu je prija jer zajedno tračaju.

I to je cijela filozofija.

tako sam i ja u vrtiću i uvijek sam bila omiljena. :D

Scarlett_O_Hara
30.10.2007., 22:37
zato što su i svi oko nje glupi...:kava:
i nije ona malnipulativna, i ona je glupa samo ima sriće, zasad.

Po toj logici je ona najpametnija....:rolleyes: Mislim da su je Mirela i Maja-Paola ipak prokužile...

30.10.2007., 22:41
Normalno da ju je MP prokužila kad joj je bila mentorica:D
Ali MP je daleko podmuklija zna to dobrano prikrit,a i ima izgled za razliku od ove gaborke pa to može čak i lijepo upakirat za gledatelje..neke..:zubo:..muške..

Colisa
30.10.2007., 22:42
Po toj logici je ona najpametnija....:rolleyes: Mislim da su je Mirela i Maja-Paola ipak prokužile...

a po čemu po tome što samo trača i kmeči kad joj nešto nije po volji? to prolazi onim glupanima u kući ali nama gledateljima očigledno ne...

Scarlett_O_Hara
30.10.2007., 22:45
a po čemu po tome što samo trača i kmeči kad joj nešto nije po volji? to prolazi onim glupanima u kući ali nama gledateljima očigledno ne...

Pa normalno kad mi imamo uvid u pravo stanje stvari....:rolleyes: znamo što je rekla,a što nije...U petak ide van,nadajmo se...

Colisa
30.10.2007., 22:46
Pa normalno kad mi imamo uvid u pravo stanje stvari....:rolleyes: znamo što je rekla,a što nije...U petak ide van,nadajmo se...

ma doći će joj vrime kad tad :cerek:

dderosi
30.10.2007., 22:53
ma doći će joj vrime kad tad :cerek:

ali ti glupani u kući izbacivaju u petak,a nakon toga i nominiraju.tako da oni senku nažalost neče izbacit,a još manje ju nominirat

Colisa
30.10.2007., 22:56
ali ti glupani u kući izbacivaju u petak,a nakon toga i nominiraju.tako da oni senku nažalost neče izbacit,a još manje ju nominirat

pa vidit ćemo, ako ne ovaj onda neki drugi petak, al jednog dana će izletit i to NE s miljom u rukama. :mig:

parachutes
30.10.2007., 23:01
pa vidit ćemo, ako ne ovaj onda neki drugi petak, al jednog dana će izletit i to NE s miljom u rukama. :mig:

a mukutiisusovu ,još najbolje da izađe s miljon u rukama :eek: ..mislin da bi se stanovništvo počelo spontano skupljat i prosvjedovat na trgu :D

Colisa
30.10.2007., 23:07
a mukutiisusovu ,još najbolje da izađe s miljon u rukama :eek: ..mislin da bi se stanovništvo počelo spontano skupljat i prosvjedovat na trgu :D

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

EmeraldSoul
31.10.2007., 01:27
ako ovi na rtl-u imaju imalo smisla za marketing, senkici će po izlasku dati ulogu negativke u nekoj od svojih sapunica :D

seka
31.10.2007., 01:58
ako ovi na rtl-u imaju imalo smisla za marketing, senkici će po izlasku dati ulogu negativke u nekoj od svojih sapunica :D

Mogli bi, ako joj nabave doublera za glas.:lol: :lol:

hoja
31.10.2007., 02:00
Mogli bi, ako joj nabave doublera za glas.:lol: :lol:
uklopila bi se u seriju "Naši i vaši"

marina_tha
31.10.2007., 21:43
[QUOTE=dderosi;11025091]ali ti glupani u kući izbacivaju u petak,a nakon toga i nominiraju.tako da oni senku nažalost neče izbacit,a još manje ju nominirat[/QUOTE

pa dobro na glas od taštog arsena možemo računat, ne? vita je preglupa da skuži. tessa će samu sebe nominirat kolko je glupa. tu je ivana koja se isto pokazala glupa u vezi prepoznavanja senkinih manja i vrlina. nadam se još gogzu.

nonlinear
31.10.2007., 21:46
[QUOTE=dderosi;11025091]ali ti glupani u kući izbacivaju u petak,a nakon toga i nominiraju.tako da oni senku nažalost neče izbacit,a još manje ju nominirat[/QUOTE

pa dobro na glas od taštog arsena možemo računat, ne? vita je preglupa da skuži. tessa će samu sebe nominirat kolko je glupa. tu je ivana koja se isto pokazala glupa u vezi prepoznavanja senkinih manja i vrlina. nadam se još gogzu.
kaj ? gogy je izjavio “ dobra je senka , samo ju trebas uloviti na samo -IMA POTENCIJALA“:eek:

...deklem, ono na pocetku, kada je rekao “ako su u sinju ovakve kao senka -idem u sinj, jer senka je do jaja“:eek:

-toliko o moci prosudivanja..s 25 o lord:D

nonlinear
31.10.2007., 21:48
ali ona “neb' vol'la iskor'stavat' arsena“...majko mila:rofl:

cola3
31.10.2007., 21:50
[QUOTE=marina_tha;11039825]
kaj ? gogy je izjavio “ dobra je senka , samo ju trebas uloviti na samo -IMA POTENCIJALA“:eek:

...deklem, ono na pocetku, kada je rekao “ako su u sinju ovakve kao senka -idem u sinj, jer senka je do jaja“:eek:

-toliko o moci prosudivanja..s 25 o lord:D

pa nije on jedini kojemu je ona dobra. Ona se iz nekog razloga, meni teško shvatljivog, sviđa SVIMA u kući...jedina Martina koja ju izgleda ne voli previše i ne nalazi se u komunikaciji s njom, bolje rečeno kreveljenju :D

sve ovisi o tom s kim bude nominirana, možda čak i izleti, ali ako ostane, teško da će odmah biti nominirana. Mislim da je krajnje vrijeme da je se riješimo više :rolleyes: nepodnošljiva je. Osobito s njezinim monolozima o arsenu u ispovjedaonici i kako je on njoj drag i kako je drži ko kap vode na dlanu i kako ne može vjerovat da s njim može super pričat...Mala, odi prodavat maglu u Sinj. Nema ćevapa za tebe :s

nonlinear
31.10.2007., 21:56
ma cola - to ti samo govori koliku pamet imaju svi skupa - tu su samo razlike u nijansama:D u tim godinama ( ljudi vec rade ozbiljne karijere, osnivaju obitelj, postaju roditelji, ..znam da to nije moguc nivo za prijavljene u bb, ali ipak... ), vidis mote i izraze ( o ocitoj gluposti da i ne govorimo) i jasno ti je kad se fejka:rolleyes:

cola3
31.10.2007., 21:57
svima nam je jasno na kojoj su razini, ali ih opet gledamo :ne zna:

Saul Tigh
31.10.2007., 21:58
Ona se iz nekog razloga, meni teško shvatljivog, sviđa SVIMA u kući.

Nekom se sviđa jer je isti ili sličan kao ona pa su udružene u kokošinjcu, nekom nije antipatična, a neki je jednostavno ne kuže kakva je zapravo .

Da je čobanica uvjerljivo najnegativniji lik u sve 4 sezone, nema sumnje.
Njen status u kući puno govori, ne o njoj, nego o ostatku ekipe.

marina_tha
31.10.2007., 21:59
ma ne znan...kolko god ponekad intimni trenuci između senke i arsena bili nabijeni nekin neodređenim seksualnim vibrama, mislin da ono (jest lutrija al dobro) možemo računat na arsenov glas. gogza san spomenula jer on - ruku na srce - o nikome se još nije posebno negativno izjasnio, ali kad bud+u dva nomninirana izglednije je da će izabrat senku. mislin neće oni birat između njih kolko nego brojkom i slovima dvoje. i tu računam na martinu, možda ivanu, a ne znan, mateju isto. od kveše, blesse i mp se ne nadam. vita možda, al teško.

nonlinear
31.10.2007., 22:01
ma ne znan...kolko god ponekad intimni trenuci između senke i arsena bili nabijeni nekin neodređenim seksualnim vibrama, mislin da ono (jest lutrija al dobro) možemo računat na arsenov glas. gogza san spomenula jer on - ruku na srce - o nikome se još nije posebno negativno izjasnio, ali kad bud+u dva nomninirana izglednije je da će izabrat senku. mislin neće oni birat između njih kolko nego brojkom i slovima dvoje. i tu računam na martinu, možda ivanu, a ne znan, mateju isto. od kveše, blesse i mp se ne nadam. vita možda, al teško.

ifkreno, nisam bas sigurna - ali pozlatile ti se rijeci...tu smo na forumu, pa cemo vidit ( jedino se nadam da bi mogao iz razloga sto mu nije dala, a lovao je ozbiljno:D tako je i vitu nominirao:mig: )

Saul Tigh
31.10.2007., 22:02
Prije će je MP nego Ivana jer MP za razliku od ostalih kokoši gleda prema finalu, a dosad je broj žena u zadnjih četiri bio vrlo mali, premali za njih dvije.

marina_tha
31.10.2007., 22:08
Prije će je MP nego Ivana jer MP za razliku od ostalih kokoši gleda prema finalu, a dosad je broj žena u zadnjih četiri bio vrlo mali, premali za njih dvije.

e s mp je baš to malo čudno jer je ona jedna od rijetkih koja ne nominira na osobnoj razini nego na način da eliminira konkurenciju. ako je još iko iole malo usmjeren ka ona, znači prema lovi, triba bi nominirat senku iz tog razloga, jer kako vidimo dobro je prihvaćena, a čak je i nešto plakala, a na plač se odma svi senzibiliziraju i obzirniji su prema tom stanaru. zato još tessa nije letila. jedino se sa mirelinim suzama bilo teško simpatizirat. uglavnom, nisan optimistična i smatram da ima nade da se senka torpedira. znači tu su oni kojima će ona bit od dvoje nominiranih manje draga, i oni koji je smtraju najvećom prijetnjom za uzet lovu.

Saul Tigh
31.10.2007., 22:13
A žalosno je to da su u ovoj sezoni oni usmjereni prema lovi izgleda ogromna manjina, a ovo drugo su ili pasivci ili cerekala ili blesse ili čobanice koji ni sami ne znaju zašto su u kući, čak im ni lova nije motivator da se trude oko zadataka.
Tkogod je vršio izbor stanara ove godine nek vrati plaću.

marina_tha
31.10.2007., 22:24
da...i meni je to glupo. ja ne vidin ništa loše u tome da neko ko dođe u bb kaže da je doša po pare. ništa osobno, ono samo pare.
malo mi je licemjerno do od stanara što prezirno gledqaju na glavnu nagradu, ko da milijun nije njih dostojan.
mislin ko da ljudi idu na posao prvenstveno zbog zajebancije.

trnje
31.10.2007., 22:25
„Znaš kako je meni jučer bilo lipo?!“, pohvalila se Senka pričajući o druženju s Arsenom. „Jučer? Ti se draga moja već tjedan dana ne odvajaš od svog dragog“, zaključila je Tessa, a nasmijana Senka je nastavila opisivati kako ju je dotični stisnuo uz sebe i cmoknuo u vrat, što je njoj bilo jako slatko.

bb.site

ja mislim da je seljka zbilja zaljubljena. a jado mali. :ne zna:

Caly
31.10.2007., 22:37
„Znaš kako je meni jučer bilo lipo?!“, pohvalila se Senka pričajući o druženju s Arsenom. „Jučer? Ti se draga moja već tjedan dana ne odvajaš od svog dragog“, zaključila je Tessa, a nasmijana Senka je nastavila opisivati kako ju je dotični stisnuo uz sebe i cmoknuo u vrat, što je njoj bilo jako slatko.

bb.site

ja mislim da je seljka zbilja zaljubljena. a jado mali. :ne zna:

zmijama su jabuke najsladje:kava:

Scarlett_O_Hara
01.11.2007., 00:02
Mislim da će Maja-Paola definitivno izbaciti Senku.Nominirala bi je,pa će ju vjerojatno izbaciti,posebno ako bude nominirana s Krešom...ja se nadam Krešinoj nominaciji...

01.11.2007., 00:36
Ja mislim da će teško Senka napolje:zubo:
Ivana, Gogs,Arsen, Tessa ili Krešo su sigurni glasovi za ne odlazak.
"Stipe",Vedran,"Vita"-možda(li-la)
Martina, MP,"Mateja"-protiv
Dakle, izglednije je za ne, još ako ovo troje ne glasa..

ZEUSICA
01.11.2007., 01:20
Ako budu nominirani Senkai Krešo, ne mogu se odlučiti koga izbaciti.
a nekako mi se čini da bi onda stanari ipak radije izbacili ''besprijekornu'' Serku.
Sjetite se papirića

dobra.vila
01.11.2007., 20:32
molim sve svece da senka bude izbačena jer dvličniju osobu nisam vidla...strašno...srry

idač
01.11.2007., 21:34
danas su ju nešto malo prikazivali. jedino mi je u sjećanju ostal onaj krupni plan njezine face, e tu me toliko podsjetila ne onog lika iz crtića debele glave, a ne mogu se sjetit kak se zove lik :mad:

Caly
01.11.2007., 21:37
a kak se zove crtic?

parachutes
01.11.2007., 21:37
danas su ju nešto malo prikazivali. jedino mi je u sjećanju ostal onaj krupni plan njezine face, e tu me toliko podsjetila ne onog lika iz crtića debele glave, a ne mogu se sjetit kak se zove lik :mad:

na denisa latina?to ti nije crtić :rofl:

llukav
01.11.2007., 21:38
Žele spasiti što se spasiti da. BB želi da Sroljka ostane u kući!:bljak: :rigo:

Vilibald
01.11.2007., 22:11
na denisa latina?to ti nije crtić :rofl:

To je,onaaaj,živa istina,onaaj,tu su negdje:cerek:

Caly
01.11.2007., 22:34
gargamel?cartman?:ne zna:
nemrem se sjetit jos glavatih.gledam sam tom&jerrya. da nije onaj lik kaj cijelo vrijeme lovi pink panthera?ili lovac kaj lovi bunnya?:ne zna:

marcella
01.11.2007., 22:37

Lolek i Bolek?:cerek: :cerek: :cerek:

Marcellina
01.11.2007., 22:44

Misteriozo iz Blufonaca? :D

WindOFChange
01.11.2007., 22:46
Ja mislim da će teško Senka napolje:zubo:
Ivana, Gogs,Arsen, Tessa ili Krešo su sigurni glasovi za ne odlazak.
"Stipe",Vedran,"Vita"-možda(li-la)
Martina, MP,"Mateja"-protiv
Dakle, izglednije je za ne, još ako ovo troje ne glasa..

pa ako bude nominirana u kombinaciji sa kresom ili tessom onda ce oni glasat da ona ide vanka, nece valjda sebe...ili nominirani nece uopce glasat :ne zna:

hoja
02.11.2007., 02:20
Senka u kući pala i skoro se ugušila
Svaki od stanara ima svojih problema. Senka se, tako, povjerila Mateji i ispričala da svaki malo veći napor za nju može biti poguban

http://www.tportal.hr/2007/10/31/0451007.19.jpg.

Pala je na pod u kupaoni i nije ništa mogla. Maja se pojavila u zadnji tren, pa joj je Senka jedva objasnila da joj donese inhalator. Sada joj je lakše i već se polako naučila nositi s tim. No, bronhitis je očito i ne brine previše jer i dalje puši i svaki tjedan se grčevito bori za cigaretu više.
http://www.tportal.hr/2007/11/01/0140007.19.jpg

piše tportal

yaya
02.11.2007., 08:30
Arsenu je senka pametna cura..pa ja ne mogu vjerovat..ma glup je i taj arsen:ne zna:

NekaNovaJa
02.11.2007., 08:36
Arsenu je senka pametna cura..pa ja ne mogu vjerovat..ma glup je i taj arsen:ne zna:
Pa Senka je pametnija od njega. Po čemu je on pametan? Genetski, na mamicu???:rofl:

p3tica
02.11.2007., 09:18
svi u bb-u su glupi :kava:

ludi_radule
02.11.2007., 10:06
ma nisu svi... npr. Kveso nije glup :lol: :lol: :lol:

a ova Miss BB kuce bi sto prije trebala ici van ako ovi zele da spase ovu sezonu i mislim da je red da se u kucu ubaci neka dobra cura da se malo pobiju oko nje. nek nadju neku koja bi se dala u kuci. eno ih u Srbiji se maltene tuku oko cura.

idač
02.11.2007., 11:24
http://images.southparkstudios.com/media/images/103/scary_cartman.gif

:lol: :lol: :lol:

MOLOKAI
02.11.2007., 13:26
http://www.tportal.hr/2007/10/31/0451007.19.jpg

njima ne trebaju ni maske za Noc vjestica hihi :lol:

p3tica
02.11.2007., 13:34
http://www.tportal.hr/2007/10/31/0451007.19.jpg

njima ne trebaju ni maske za Noc vjestica hihi :lol:

kako si zao
:rofl: :D

pupoljak
02.11.2007., 13:40
Da se malo osvrnemo na profil:

Senka voli male stvari koje ispunjavaju život na kvalitetan i smislen način,
NIŠTA BOLJE OD MALO TRAČANJA I SPLETKARENJA:D
uzor navodi Majku Terezu,
DA TI JE ONA UZOR NE BI SJEDILA U BB- kući :)
Senka uvijek nastoji s ljudima biti u dobrim odnosima, bez obzira u kakvim se životnim okolnostima nalazila, jer se nikada ne zna kada ih se može ponovo susresti u životu.
ČEKAMO SUSRET S MIRELOM :s

Interesi Postati novinarka
S OBZIROM NA SKLOMOST TRAČU U OBZIR DOLAZE
SAMO ŽUTE NOVINE
Volim malu djecu
JUČER JE NA PITANJE MP , KAJ BI NAPRAVILA DA
OSTANE NEPLANIRANO TRUDNA, MRTVA HLADNA
ODGOVORILA DA BI PREKINULA TRUDNOĆU, TOLIKO
O TOME KAKO VOLI MALU DJECU (VJEROJATNO NE
SVOJU) :flop:
Životni moto I kad misliš da su ti izgledi nikakvi, kreni u akciju.
OVOG SE I TE KAKO DRŽI
Ne volim zubare
PO GUŽVI U NJUENIM USTIMA I TO SMO SHVATILI

Opiši se u tri riječi Mala, simpatična, smotana
ČITAJ: DVOLIČNA, PRORAČUNATA I ......
TREĆE PO VAŠEM VLASTITOM IZBORU[/QUOTE]

p3tica
02.11.2007., 14:15

:lol:

trnje
02.11.2007., 14:16

....LIJENA!

nika007
02.11.2007., 14:33
Arsenu je senka pametna cura..pa ja ne mogu vjerovat..iako je izjavio da mu nikako ne sjeda njezin naglasak. :D
i da je to bio jedan od razloga njihovih svađa. :rofl:

Apolon
02.11.2007., 15:22
Ma naša Senkaaaa će nas danas napustiti... ah baš ću biti tužan:lol: :lol: :lol:

boskowitz
02.11.2007., 16:43
Ode mala baj-baj! Jupi.
Znači isplatilo se potrošit 200 kuna na bon! :)

llukav
02.11.2007., 18:13
Nažalost, mislim da će Sroljka i danas ostati. To ima više života od mačke. :eek: :mad:

Anki
02.11.2007., 18:16
Nažalost, mislim da će Sroljka i danas ostati. To ima više života od mačke. :eek: :mad:

Nadam se da će izletjeti više van, ne mogu podnijeti koliko ta može lagati:eek:

llukav
02.11.2007., 18:21

Nadam se da će izletjeti više van, ne mogu podnijeti koliko ta može lagati:eek:

Jedino će ispasti ako bude nominirana s Kvešom, a u to nisam baš siguran da će se dogoditi :ne zna:

Vilibald
02.11.2007., 18:30
Jedino će ispasti ako bude nominirana s Kvešom, a u to nisam baš siguran da će se dogoditi :ne zna:

Ostaje svakako:cerek: kao vlasnica čarobnog rajfa nema šanse da iđe prije finala
:cry:a ima muškića ukući:lol: :lol:

crna vrana
02.11.2007., 18:34

neeeeeeeee... nikako.. ma ako ju slucajno stanari ne izbace bigi ce ju izbacit jer je 99,9% gledatelja za nju glasalo.. :lol: :lol: :lol:

blue_boy
02.11.2007., 18:39
E mislim da Serka večeras ispada iz BB kuće!

Daxo
02.11.2007., 18:53
Danas bi ja njima reko i postotke s koliko su nominirani.

I sad javlja se Antonija: "Evo rezultata... ukupno 2 milijuna glasova. Kvešo ima 200, Tessa 500 glasova... a ti Seljanka imaš ostatak glasova!" i onda se javlja BB i kaže da zbog opasnosti od bacanja eksplozivnih naprava u kuću mole Senku da se samo ubije kako ne bi dovela ostale stanare u opasnost. Uuuuuuuuuu... to bi bilo bez milosti!!!!! :rofl:

crna vrana
02.11.2007., 18:55

I sad javlja se Antonija: "Evo rezultata... ukupno 2 milijuna glasova. Kvešo ima 200, Tessa 500 glasova... a ti Seljanka imaš ostatak glasova!" i onda se javlja BB i kaže da zbog opasnosti od bacanja eksplozivnih naprava u kuću mole Senku da se samo ubije kako ne bi dovela ostale stanare u opasnost. Uuuuuuuuuu... to bi bilo bez milosti!!!!! :rofl:

:lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl:

02.11.2007., 18:57
Ja bi im isto priopćila postotke:zubo:
Ne na način kao Daxo, ali da bi u tom slučaju BB bio zabavniji-bi!

parachutes
02.11.2007., 19:00

i onda tonka reče da mogu kratko razgovarat s bivšim stanarima koji su u studiu,a carica reče:"senka,kako se osjećaš sad kad si još gore osramoćena pred 2 milijuna ljudi?" :rofl:

02.11.2007., 19:01
i onda tonka reče da mogu kratko razgovarat s bivšim stanarima koji su u studiu,a carica reče:"senka,kako se osjećaš sad kad si još gore osramoćena pred 2 milijuna ljudi?" :rofl:

:top::rofl:

Bundevica
02.11.2007., 19:26

I sad javlja se Antonija: "Evo rezultata... ukupno 2 milijuna glasova. Kvešo ima 200, Tessa 500 glasova... a ti Seljanka imaš ostatak glasova!"

Ahahahahhhahahahahahaha auuu majčin sine...ahahahaha :rofl: :rofl: :lol:

Bundevica
02.11.2007., 19:28

I k tome doda:" A sada dođi na tulum koji BB priređuje u tvoju čast u Paši. Tamo te čeka Mirela."

:E

trnje
02.11.2007., 19:30

bokte luda li si!!!!!
jel misli iko da ce druga osoba sama po sebi izac ako bude nominirana?
posebce ako bude kveso????:lol:

idač
02.11.2007., 19:42
I k tome doda:" A sada dođi na tulum koji BB priređuje u tvoju čast u Paši. Tamo te čeka Mirela."

:E

wahahahaaaaahaahhaaaaa..

marcella
02.11.2007., 19:51
u Paši...snaći će se tamo ko riba u vodi:rofl:

MOLOKAI
02.11.2007., 20:36
u Pashi su ludi za rajfovima :lol:

Jay&AmberFan
02.11.2007., 20:40
Ma vraga će ispast...:rolleyes: Tu idiotkinju ni Al Qaida ne bi izvukla iz kuće :lol:

yaya
02.11.2007., 21:02
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa

ettenA
02.11.2007., 21:04
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
ona ostaje

:cry:

big_n_better
02.11.2007., 21:04
yaaaaaay <3 seljka NOT

Gorriot
02.11.2007., 21:08
čobanka s rajfom ostade ......... buuuuuuuuuu

yaya
02.11.2007., 21:10
čobanka s rajfom ostade ......... buuuuuuuuuu

prokleto smeće!!opet se izvukla..ajoooooooooooooj

tinna01
02.11.2007., 21:11
Trebalo im je pročitati postotak glasova gledatelja

Anonimnost_ftw
02.11.2007., 21:11
Sreca u nesreci- sada ce tjedan dana boraviti u kuci znajuci da je najomrazenija gledateljima vani...
Jos kad izadje i vidi postotak.. :)

cola3
02.11.2007., 21:15
užasno je da jednostavno ima 9 života il šta. :rolleyes: I večeras ju opet neće nominirat jer manipulira stanarima, ima iza sebe ona dva slavonca i onu psiho iz senja i nevjerojatno je da je netko toliko omražen gledateljima ali uporno uporno stoji. Sama je odnijela 50 posto glasova ali ništa.

Definitivno prekidam gledat ovo. Bzvz. :ne zna:

tara1710
02.11.2007., 21:15
Aaaaaaaa joj kako prozirno... stvarno su gadljivi... ka da san znala da ce bb stavit ivanu ili gorana uz senku...
A LJIGAVI KREŠO I BLESSA NIŠTA....
ajme bljak :rigo:

Brico
02.11.2007., 21:25
Ovo je fucking namještaljka!

ettenA
02.11.2007., 21:25
nije fer, imala je tri puta više glasova od publike nago Ivana.
a onda ostane zboj jednog glasa.

:cry: :cry: :cry: :cry:

nadam se da će se i stanari zapitati zasto je publika nominirala Senku

marina_tha
02.11.2007., 21:27
OVAKO mislin da bbu odogovara senka u kući, i još bolje, nominirana senka u kući jer ona kao takva je zlatna koka glasačima. brijem da dnevno se skupe milijuni na račun senke.

Colisa
02.11.2007., 21:31
Sreca u nesreci- sada ce tjedan dana boraviti u kuci znajuci da je najomrazenija gledateljima vani...
Jos kad izadje i vidi postotak.. :)

eto to sam i ja rekla, bar nešto. :top: