PDA

View Full Version : Senka /službeni topic

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24

lturkano
07.11.2007., 00:18
inače sam žensko, i ne visim baš na forumu, pardon, na ovom podforumu, slučajno sam se uključila u ovaj "razgovor", oprosti što nisam informirana kao i ti. inače mi senka nije centar života, samo sam napisala šta sam tek sad skužila. malo sam ostala šokirana kakvih sve ljudi ima i htjela to podijeliti s nekim, ali zaboravi na mene, već sam otišla.

ajvan
07.11.2007., 00:19
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/c/c5/150px-Alana.jpg

senka ima moc nece ona ispast u petak :rofl: :rofl: :rofl:

Shady lady
07.11.2007., 00:27
inače sam žensko, i ne visim baš na forumu, pardon, na ovom podforumu, slučajno sam se uključila u ovaj "razgovor", oprosti što nisam informirana kao i ti. inače mi senka nije centar života, samo sam napisala šta sam tek sad skužila. malo sam ostala šokirana kakvih sve ljudi ima i htjela to podijeliti s nekim, ali zaboravi na mene, već sam otišla.

ok, moja greška........i btw ne slažem se s tobom.....možda njen stari hoće lovu od košte, al senka nema veze s time....kad bi senki to bilo bitno mislim da bi pristala s arsenom na sve, a vidimo da nije tako...

Shady lady
07.11.2007., 00:28

let the force be with her!!!!

tattoo
07.11.2007., 01:15
Sa Mirelinog chata, T-portal:

lijepa_alma: Jel' Senka stvarno takva tračerica ili to samo tako izgleda?
Mirela: Istina je, tračerica do boli.

FILIP: Što misliš o Senki nakon toga što pred cijelom Hrvatskom govori da nije tračala Vitu
Mirela: Dječja posla i IQ sobne temperature.

Leptirica: Jesu li se Arsen i Senka puknuli?
Mirela: Jesu.

Banko: Zašto nisi udarila trisku Senki?
Mirela: Ne tučem slabije od sebe.

Lepi: Mene Senka podsjeća na svinju, a tebe?
Mirela: Podsjeća me da joj treba zubar pod hitno.

FILIP: Tko se seksao molim te odgovori?
Mirela: Senka i Arsen.

Bobi: Je li Vita stvarno bacila drkicu Kreši?
Mirela: Senka to bolje zna nego ja.

Hi: Kakva je Vita? Meni se čini malo tupasta.
Mirela: Pa i njoj i Senki pada nova godina na 13.

mia57
07.11.2007., 01:30
jednaj od realnijih osoba u kući, dobro podnosi nominacije

TaInTeD
07.11.2007., 06:33
jednaj od realnijih osoba u kući, dobro podnosi nominacije

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...hahahahha...ma daj?

TaInTeD
07.11.2007., 06:34
Ona stvarno misli da bi joj se netko ulizivao da ga ne povede sa sobom???.......hahahahhahahahahahhahahahhahahahah
luda ovcarka

TaInTeD
07.11.2007., 06:35
ok, moja greška........i btw ne slažem se s tobom.....možda njen stari hoće lovu od košte, al senka nema veze s time....kad bi senki to bilo bitno mislim da bi pristala s arsenom na sve, a vidimo da nije tako...

pa mora pazit i na ugled :rofl:

TaInTeD
07.11.2007., 06:35

nah...senka ce ispast :kava:

Emo§ion:D
07.11.2007., 07:55
da da...
istina...njezini starci bi najrađe nekog bogataša kao što je Arsen.,..siromašni su a bogati arsen bi mu super pao...:lol: :lol: :lol:

Koji si ti fuckin legenda, pala sam sa stolca:lol::lol:
Da dragulj u vidu Arsena:s

Btw,Bundevica za breaking news:s:top:

mini mouse
07.11.2007., 08:04
al glavno da nitko nista od familije ne radi i pada, da nize ne moze s ovim naslovima:

nacional (http://nacional.hr/articles/view/39545/) ...samo sto je pepeljuga RADILA po kuci... sram ih bilo... sve samo ne radit...

ok...nisan baš nešto puno srala o seljki, a još manje po njenoj familiji....ali kakve zaboga sa cilin člankon ima veze šta ona i sestra djele sobu i spavaju u krevetima na kat?!!
i opet ponavljan...super mi je šta roditelji podržavaju svoje dite...ali podržavat odluku da se poševi pred kamerama tj cilon hrvatskon...:flop: prelazi granice dobrog ukusa

mini mouse
07.11.2007., 08:20

ajmeee...ovo me podsjeća na djetinstvo...djevojčica iz budućnosti...jooooj...oće to ikad reprizirat! sorri na OT!

londres
07.11.2007., 08:22
ma znate šta..senka je ogromnom broju ljudi gadljiva,al nekako mislin da je nezanemarivon broju tih ljudi gadljiva radi svog vlaškog govora ..pa kad počne pričat po vlaški i meketat,ma da sve pozitivno radi,opet bi ljudima išla na qrac..ne tolikom broju,al još uvik dovoljno velikom :ne zna:

Mislim da govor nema ništa s tim,odnosno naglasak. Radi se o TRAČANJU,LAGANJU(direkt u facu Viti) itd itd. Zato mi je antipatična. Da ima neznam kakav naglasak a da je ok cura nitko je ne bi mrzio.

The White Rabbit
07.11.2007., 08:29
Ona stvarno misli da bi joj se netko ulizivao da ga ne povede sa sobom???.......hahahahhahahahahahhahahahhahahahah
luda ovcarka

meni se čini da ima pravo u ovom slučaju.:D

bb4
07.11.2007., 08:57
Još vragolija Seljkinog oca, Mr.Lončara:

(...)

Pjesnik i piroman...sinjski Neron.. :lol: :rofl: :s :s

ma legendo!!!

James_Dean
07.11.2007., 08:58
ok...nisan baš nešto puno srala o seljki, a još manje po njenoj familiji....ali kakve zaboga sa cilin člankon ima veze šta ona i sestra djele sobu i spavaju u krevetima na kat?!!
i opet ponavljan...super mi je šta roditelji podržavaju svoje dite...ali podržavat odluku da se poševi pred kamerama tj cilon hrvatskon...:flop: prelazi granice dobrog ukusa

o đizs, i ja od djetinjstva dijelim sobu s pet godina mlađom sestrom lanom(WTF?!?!?!ne želim imati nikakve sličnosti sa sjenjkuljom:mad: ),al za istač :lol:
a kak se sad osjednom javila njena stara da senka hoće lovu za operaciju frenda?
kak to sjenka nije spomenula?a znamo svi da ona ne može ništa prešutiti!već bi se ona pohvalila stanarima kako je plemenita i dobra!:kava: e nek mi ne dižu tlak rano ujutro,senka letiš van!!!!!!!!!!:top:

mini mouse
07.11.2007., 09:21
o đizs, i ja od djetinjstva dijelim sobu s pet godina mlađom sestrom lanom(WTF?!?!?!ne želim imati nikakve sličnosti sa sjenjkuljom:mad: ),al za istač :lol:
a kak se sad osjednom javila njena stara da senka hoće lovu za operaciju frenda?kak to sjenka nije spomenula?a znamo svi da ona ne može ništa prešutiti!već bi se ona pohvalila stanarima kako je plemenita i dobra!:kava: e nek mi ne dižu tlak rano ujutro,senka letiš van!!!!!!!!!!:top:

ma to je spomenila u onon uvodnon predstavljanju...ka lova frendu za operaciju...my ass...da me odma ne bi napali 2244 i ostali, ne mislin da ona ne bi dala, nego da jednostavno neće imat dat koju lovu jer LETI u petak! :kava:

e da, još jedna misterija:ne zna: zar nije senka trebala izdat knjigu, neke smješne i tužne situacije iz obiteljskog života, a ne njena mlađa sestra...ili nas sjenkica, kao i blessa, jednostavno mulja...pa familija zaboravila na to!

sweet Irma
07.11.2007., 09:26
ovo je strašno što piše u exstri, kao sestre spavaju u sobi u koju kroz mali prozor dopirevrlo malo svjetlosti, na rasklimanim krevetima, stan im je trošan....

Ja ne razumijem, zašto neki ljudi misle da bi im država trebala urediti život?

Koliko ja vidim tata nije star, ima zdrave ruke i noge, i ništa ga osim lijenosti ne sprečava da se upregne i prehranjuje svoju obitelj. Čini se da su svi u toj familiji preemancipirani:D da bi radili.

Roditelji su dužni svojoj djeci usaditi i radne navike, ali ako ih ni sami nemaju, naravno da će uvijek naći opravdanje za kćerinu lijenost i nerad.

Kako ga uopće nije sram eksponirat se i iznositi ovakve podatke?! NIje sramota biti siromašan, ali je sramota niti se ne truditi da taj svoj problem riješiš sam svojim radom ako možeš. A meni se čini da su i mama i tata sasvim sposobni za rad, ali im rad smrdi:D

mini mouse
07.11.2007., 09:33

Koliko ja vidim tata nije star, ima zdrave ruke i noge, i ništa ga osim lijenosti ne sprečava da se upregne i prehranjuje svoju obitelj. Čini se da su svi u toj familiji preemancipirani:D da bi radili.

Roditelji su dužni svojoj djeci usaditi i radne navike, ali ako ih ni sami nemaju, naravno da će uvijek naći opravdanje za kćerinu lijenost i nerad.

Kako ga uopće nije sram eksponirat se i iznositi ovakve podatke?! NIje sramota biti siromašan, ali je sramota niti se ne truditi da taj svoj problem riješiš sam svojim radom ako možeš. A meni se čini da su i mama i tata sasvim sposobni za rad, ali im rad smrdi:D

to je već problem koji izlazi iz okvira bb-a i senke...ali tako veeeeliki broj ljudi u ovoj državi razmišlja! ako neću za svoj posal dobit bar 5 somova, onda neću ni radit...i tako odgajaju dicu, a ta dica svoju dicu...al ovo je punnno off topic!

sweet Irma
07.11.2007., 09:35
..al ovo je punnno off topic!

Nije off topic, ja samo navela razloge zašto zbog tog članka ne mogu promijeniti mišljenje o senki i zašto u ovoj situaciji ne mogu osjećati sažaljenje, za razliku od obiteljske situacije od MP..

mini mouse
07.11.2007., 09:39
Nije off topic, ja samo navela razloge zašto zbog tog članka ne mogu promijeniti mišljenje o senki i zašto u ovoj situaciji ne mogu osjećati sažaljenje, za razliku od obiteljske situacije od MP..

ma nisan ni rekla da je tvoj post ot...nego šta je mene razveza pa bi mogla satima pričat o mentalitetu hrv. neradnika...:cerek:

čudo
07.11.2007., 10:02

:top:
nadam se da ta mala leti van u petak.

baby_pink
07.11.2007., 10:05
tko uopće može išta misliti išta pozitivno o senki?
klik (http://************************)

:eek:

pa njeni mama, tata i sestra. :kava:

trnje
07.11.2007., 10:05
t portal:

Danas svi pričaju o svojim snovima. Prva je počela Maja, koja je sanjala svog dečka i njegovu novu curu za kojeg je još na početku spominjala da joj je puno značio i da ga često sanja. Na priču se nadovezala i Senka sa svojom pričom. Ima noćne more od pete godine i svaki put sanja isti san, a najviše ju je strah što priča u snu, pa onda izgovori svašta. Osim snova, problem je i njezina bolest, pa se ponekad počne gušiti tijekom sna. 'Ti si jednom počela u snu sve teže disati i svi su rekli da te pustimo, no meni to nije bilo normalno, pa sam rekla, bolje da te probudimo', rekla je Vita. Senka je bila stalno utučena i zbog astme joj nije bilo dobro, no čim su je cure počele tješiti i grliti, ubrzo je živnula i počela se smijati zaboravivši na bolest.

baby_pink
07.11.2007., 10:07
astma???

šta nije bronhitis?

jel to isto ko što joj je stari štrajkao glađu, a hranu dizao prek prozora? :rolleyes:

čudo
07.11.2007., 10:19
ak je bolesna i nije joj dobro nek ide van:ne zna:
tipična parazitska obitelj- tužna priča izašla je u javnost, gle čuda baš nakon tjedna kad se vidjelo koliko ljudi ustvari želi da mala izleti van...
neka se tata i mama prihvate nekog posla, a ne pisanja pjesmica, romana i sl. ako time ne mogu prehraniti obitelj i osigurati joj osnovno.
priče koje je ta mala ispričala o svom sexualnom životu šokirale su me iako sam islila da sam u ovim godinama svašta čula i prošla:D
na odluku favorita ili pobjednika ne može utjecati nečiji nesretni život, financijska situacija i sl. bar ne meni.

07.11.2007., 10:58
meni se čini da ima pravo u ovom slučaju.:D

Istina,istina..
Nadam se samo da Senka i ja po tom pitanju isto razmišljamo jer:
Majici se gać'ce napun'le goovnima otkako je sazn'la da Senk'ca vod' za ruč'cu jednog stanara vanka:zubo::E..

Također, nadam se da će Senk'ca nesvjesno ubiti dvi muve jednim udarcem i povest Majicu sa sobom:E

Od Arsena sam prosto odustala, sumnjam da bi njega, ali čisti užitak ga je gledati kako se koprca u vlastitom znoju..:rofl:

Marmelada4
07.11.2007., 10:59
tko uopće može išta misliti išta pozitivno o senki?
klik (http://************************)

Zašto ti kroz milijune klonova promoviraš svoj blog?
I zašto svi tvoji klonovi nisu banani?

Kuki, šta ste ti i mirror na GO?

The White Rabbit
07.11.2007., 11:01
Od Arsena sam prosto odustala, sumnjam da bi njega, ali čisti užitak ga je gledati kako se koprca u vlastitom znoju..:rofl:

:lol: to bi bilo predobro. Al kad je on njezin dra'glj:lol: ne more mu t' napra'v't.
Maja se ukenjala, što je je.:rofl: Ja se bojim da ne povede mateju. Onda stvarno, ukurac i bb.:ne zna:

everspeculator
07.11.2007., 11:03
evo našo jedan filmek o senki čobanici :)

http://www.youtube.com/watch?v=O9ZUFjHb6AU

baby_pink
07.11.2007., 11:07
evo našo jedan filmek o senki čobanici :)

http://www.youtube.com/watch?v=O9ZUFjHb6AU

buahahahahahahaha... :lol: :lol: :lol: :lol:

svaka čast onom tko je ovo napravio. :top:

:lol: :lol: :lol:

07.11.2007., 11:09
:lol: to bi bilo predobro. Al kad je on njezin dra'glj:lol: ne more mu t' napra'v't.
Maja se ukenjala, što je je.:rofl: Ja se bojim da ne povede mateju. Onda stvarno, ukurac i bb.:ne zna:

Mene toga isto strah,čisto zato što Senk'ca razmišlja da ne povrijedi stanare:mad:

Ali kako bi mi silo da uzme Majicu za ručicu ili prilikom objašnjavanja koga uzima, istrese joj sve u facu tipa:Ti si men'..blabla..naprav'la..mene to pogod'lo..blabla:E

Ah..ovo je tjedan uživanja, čak i ako Mateja izađe i time prestane moj smisao gledanja..Naime, lica Arsenija i MP ovaj tjedan pogotovo pred petak biti će nešto što se ne može kupiti mastercardom:cerek:

Marmelada4
07.11.2007., 11:10
enivej, ono što me neko vrijeme muči je slijedeće:

senka je jednom u životu napravila odgovornu stvar - obavijestila je majku da se namjerava počet sexat i otišla po pilule kao zaštitu od neželjene trudnoće.

dakle, imamo mladu curu, 15 godina, koja je mogla riskirati rizik od trudnoće, pobačaja i slično, ali je izabrala zreliji put i nabavila pilule.
njena majka je mogla histerizirati i skakati za vrat što kćer uopće pomišlja na sex, umjesto toga ju je odvela na pregled i osigurala da joj dijete ne ide slijepo kroz svijet.

i sad, vi mi uopće niste jasni.

na stranu senkine mane koje su nam servirane na televiziji, ovo gore je potez jako odgovorne osobe koja je razmišljanjem ispred svojih vršnjakinja i vršnjaka. to je i jako pametan i odgovoran potez njene majke, koja svoju kćer razumije i pomaže joj umjesto da se sablažnjava što je sexualno biće, a ne njena mala bebica.

a svi je osuđujete :confused:

zašto?

zato što vrijeđa vaš lažni moral da se 15godišnje tinejđerke ševe?

zato što smatrate da je potrebno hrvatsku populaciju povećati na bilo koji način pa makar i teen trudnoćama?

zato što ste svi bogobojazni kršćani koji smatraju da je grijeh sex prije braka?

ja mislim da je mala postupila odraslo i odgovorno.
i ako je tad postupila odraslo i odgovorno - ovo što nam prikazuju na TVu nije prava slika senke kao osobe.

mini mouse
07.11.2007., 11:15
enivej, ono što me neko vrijeme muči je slijedeće:

senka je jednom u životu napravila odgovornu stvar - obavijestila je majku da se namjerava počet sexat i otišla po pilule kao zaštitu od neželjene trudnoće.

dakle, imamo mladu curu, 15 godina, koja je mogla riskirati rizik od trudnoće, pobačaja i slično, ali je izabrala zreliji put i nabavila pilule.
njena majka je mogla histerizirati i skakati za vrat što kćer uopće pomišlja na sex, umjesto toga ju je odvela na pregled i osigurala da joj dijete ne ide slijepo kroz svijet.

na stranu senkine mane koje su nam servirane na televiziji, ovo gore je potez jako odgovorne osobe koja je razmišljanjem ispred svojih vršnjakinja i vršnjaka. to je i jako pametan i odgovoran potez njene majke, koja svoju kćer razumije i pomaže joj umjesto da se sablažnjava što je sexualno biće, a ne njena mala bebica.

zašto?

zato što smatrate da je potrebno hrvatsku populaciju povećati na bilo koji način pa makar i teen trudnoćama?

zato što ste svi bogobojazni kršćani koji smatraju da je grijeh sex prije braka?

ja mislim da je mala postupila odraslo i odgovorno.
i ako je tad postupila odraslo i odgovorno - ovo što nam prikazuju na TVu nije prava slika senke kao osobe.

:top: :top: :top:
ja se slažen s tobon u potpunosti!
cure od 15 godina se ševe, i to je jednostavno činjenica sama po sebi...i bilo bi super da sve razmišljaju ka ona, i da imaju mame ko šta je njena koje na spomen sexa neće počet histerizirat, nego će svoju ćer za ruku odvest u ginekologa i osiugurat je bar od neželjene trudnoće!

al isto tako mi nije normalno da roditelji podupiru njenu odluku da se poševi pred kamerama...mislin da ni jedan roditelj kojemu je stalo do svoje ćeri, tj njenog ugleda i budućnosti, tako nešto ne bi izjavia!

The White Rabbit
07.11.2007., 11:19
cure od 15 godina se ševe, i to je jednostavno činjenica sama po sebi...i bilo bi super da sve razmišljaju ka ona, i da imaju mame ko šta je njena koje na spomen sexa neće počet histerizirat, nego će svoju ćer za ruku odvest u ginekologa i osiugurat je bar od neželjene trudnoće!

al isto tako mi nije normalno da roditelji podupiru njenu odluku da se poševi pred kamerama...mislin da ni jedan roditelj kojemu je stalo do svoje ćeri, tj njenog ugleda i budućnosti, tako nešto ne bi izjavia!

e baš to.:top: ostali detalji, tj. s koliko godina se seljka stala ševit, me uopće ne zanimaju.:ne zna:

Shuriken
07.11.2007., 11:22
njena majka je mogla histerizirati i skakati za vrat što kćer uopće pomišlja na sex, umjesto toga ju je odvela na pregled i osigurala da joj dijete ne ide slijepo kroz svijet.[/I]

Pa, meni je to sasvim ok i podržavam takvo razmišljanje, i od majki i od kćeri. To ne dovodim u pitanje.

No, nije mi baš normalno savjetovati kćer nek se "što više mazi s dečkićima" na televiziji i podržavati ju da se poseksa u BB kući...:confused:

Marmelada4
07.11.2007., 11:29

ne, ovo dole se nadam da su mediji krivo prenjeli :D

ali mi je zbilja nevjerovatno da njeno odgovorno ponašanje i uzimanje pilula nailazi na takvu osudu.

ovdje ima jako puno mladih cura.
zato i je postavljen poseban teen kutak kojeg na početku nije ni bilo.

i što će sad te mlade cure misliti da je pravo ponašanje - biti odogvoran kao senka i zatražiti pilule - ako vide, iz vaših postova, da će naići na nevjerovatnu osudu društva.
kako će se ohrabriti da zatraže zaštitu što fakat nije lako, kako će se ohrabriti da se povjere majci, špto je još teže, ako vide i unaprijed pretpostave da će ih svi zbog toga osuditi.

senki bismo za ovak potez trebali pljeskati - bravo, pametna odluka - a ne osuđivati i zgražati se.

na kraju krajeva, tko želi zatrudnjeti sa 15?

bb4
07.11.2007., 11:34

ali mi je zbilja nevjerovatno da njeno odgovorno ponašanje i uzimanje pilula nailazi na takvu osudu.

i što će sad te mlade cure misliti da je pravo ponašanje - biti odogvoran kao senka i zatražiti pilule - ako vide, iz vaših postova, da će naići na nevjerovatnu osudu društva.
kako će se ohrabriti da zatraže zaštitu što fakat nije lako, kako će se ohrabriti da se povjere majci, špto je još teže, ako vide i unaprijed pretpostave da će ih svi zbog toga osuditi.

senki bismo za ovak potez trebali pljeskati - bravo, pametna odluka - a ne osuđivati i zgražati se.

na kraju krajeva pilula ne stiti od spolno prenosivih bolesti, a ovdje ni rijeci o tome...
bravo senka, samo se ti sevi, ak uzimas pilulu nemas beda, trudnoca je najveci problem danasnjice :rolleyes:

The White Rabbit
07.11.2007., 11:36

pa ti kao da zaboravljaš gdje mi živimo.:ne zna:

Bundevica
07.11.2007., 11:38
ak je bolesna i nije joj dobro nek ide van:ne zna:
tipična parazitska obitelj- tužna priča izašla je u javnost, gle čuda baš nakon tjedna kad se vidjelo koliko ljudi ustvari želi da mala izleti van...

Sad me samo zanima koja PR agencija stoji iza Seljkine srcedrapateljske enormne zastupljenosti u tisku jer Sinjski Neron sigurno nema takvu moć :lol:

Npr. Goran je isto nominiran ali nećemo naći članke u Extri kako mu je pas šepav i treba transplantaciju meniskusa a kirurg neće operirat bez donacija od 30.000 eura, kak živi u bijednom u četverosobnom stanu bez plazme, kak mu obitelj ima novaca za samo 1 tjedan skijanja u Šladmingu umjesto 3 tjedna kak se spada, kak mu sestra ima opaku alergiju na orhideje i Chanel puder i ne može ljetovat na Bahamama......mislim ono...:mig:

Zašto tisak ne pokriva težak život Gogija kao što to čini za Seljku? Meni se to čini utjecanje na glasatelje. Trebalo bi tjedan u kojem se glasa za izbacivanje biti neš ko tjedan izborne šutnje!

Ma Seljka mora izletit van i gotovo...!

Shuriken
07.11.2007., 11:39

A gdje, tko ju osuđuje zbog pilula? :confused:
Ja to nisam baš primijetila...

Bundevica
07.11.2007., 11:41
Mene toga isto strah,čisto zato što Senk'ca razmišlja da ne povrijedi stanare:mad:

Ali kako bi mi silo da uzme Majicu za ručicu ili prilikom objašnjavanja koga uzima, istrese joj sve u facu tipa:Ti si men'..blabla..naprav'la..mene to pogod'lo..blabla:E
Ah..ovo je tjedan uživanja, čak i ako Mateja izađe i time prestane moj smisao gledanja..Naime, lica Arsenija i MP ovaj tjedan pogotovo pred petak biti će nešto što se ne može kupiti mastercardom:cerek:

:lol: :rofl:

Ja guštam na Arsenijev strah...:lol: Njie siguran hoćel' ga mala poves sasobom u proval'ju il neće..koji papak!

07.11.2007., 11:43
Ma kakve vi to gluposti baljezgate:rolleyes:
Pa nije ona naišla na osudu zato što se ševi i u guzu i u pisu od 15., već zbog hrpe drugih stvari koje je čisto,ako netko ne gleda BB ili je malo tumplav blesavo nabrajati.
S druge strane, naišla je na osudu kod onog portira zato jer, evo osudite me,ja sam primitivka neemancipirana ko naša Seljka koja ni kuhaču ne zna držat, ali kad je onako degutantno prepričala događaj s prozora ili balkona di već.

Čovječe kladim se da MP ima pet puta više iskustva(nešto načuh:E),ali ipak joj ne bi niti nije palo na pamet ići se pravit važna pred dečkima i pričat kako ju ovaj jebava,a ona priča s dosadnim portirom ko da joj je to rutina, ono Seljka od Gajeve,neš ti romantike:rigo:

Ne sviđa mi se ta izjava da nek se samo što više drpa s dečkiĆima, pokazivanje pice pred cijelom javnošću i to da je bar onda KAD VEĆ MORA pokaže sa stilom u nekom erotskom ugođaju, štajaznam razloge za pokazivanje sem nekakvog svrbila,crvenila uzrokovanog ko zna kakvim sifilisom, već ko zadnja droca i još joj konac viri van, ma fuuj..koji bunt, koja emancipacija?

Ako su sve emancipirane žene ko Seljka, ja želim biti najprimitivnija baba od kužine s kuhačom u ruci i krunicom oko vrata:kava:

Bundevica
07.11.2007., 11:49

zašto?

Mislim da si krivo razumjela.Nitko Seljkicu ne osuđuje radi seksa, nego radi njene negative....negative stara moja kuiš? :mig:

Napisala si da je to potez odgovorne osobe, da odgovorna je kad se radi o svojoj zaštiti i to je u redu. I zato baš ide turbo na jetra kad ta ista vrlo pametna i inteligentna osoba glumi dite, "ja san spram Ivane dite, šta ja jadna mene niko nevoli, men's svi povrijed'li kmee kmee men' je teškoo, nevolin prat suđe tom' je užaasno, kmee kmee"

Kad tome dodamo gomilu laganja u lice, najpodlijeg spletkarenja, manipuliranja, čistog koristoljublja i neprestanog olajavanja onda je slika te "odgovorne" osobe potpuna. Zato nije omiljena a ne radi seksa.

Marmelada4
07.11.2007., 11:49
Pa nije ona naišla na osudu zato što se ševi i u guzu i u pisu od 15., već zbog hrpe drugih stvari koje je čisto,ako netko ne gleda BB ili je malo tumplav blesavo nabrajati.

hoćeš da sad idem prekopat pol topica,i izvučem i quotam ti sve sablažnjavajuće komentare oko sexa u 15oj? jer takav quote će se protezat preko 15 stranica.

možda ti osobno nisi tako komentirala, al bome nisi ni reagirala.

Marmelada4
07.11.2007., 11:50
pa ti kao da zaboravljaš gdje mi živimo.:ne zna:

aktivno radim na promjeni navedenog.

(društva, ne mjesta gdje živim. :D )

VirtualBaby
07.11.2007., 11:51
- o njenom neradu treba li govoriti - kako je nije sram, skakati oko stola i cekati hranu, pojesti i dici se..:ne zna:

Stvar kućnog odgoja. Za to ne bi trebali kriviti nju nego drage joj i mile (ne)odgajatelje. Dijete tu nije krivo.

Dio o njenoj sexualnosti se ne usuđujem komentirati jer sam ŠOKIRANA!

Bundevica
07.11.2007., 11:52
Sa Mirelinog chata, T-portal:

lijepa_alma: Jel' Senka stvarno takva tračerica ili to samo tako izgleda?
Mirela: Istina je, tračerica do boli.

FILIP: Što misliš o Senki nakon toga što pred cijelom Hrvatskom govori da nije tračala Vitu
Mirela: Dječja posla i IQ sobne temperature.

Leptirica: Jesu li se Arsen i Senka puknuli?
Mirela: Jesu.

FILIP: Tko se seksao molim te odgovori?
Mirela: Senka i Arsen.

Evo i Carica je potvrdila! :s :s :s
Seljkica i Arsenije lažu i muljaju da se nisu seksali.

The White Rabbit
07.11.2007., 11:53
Ako su sve emancipirane žene ko Seljka, ja želim biti najprimitivnija baba od kužine s kuhačom u ruci i krunicom oko vrata:kava:

da ne quotam sve i ja stajem u red neemancipiranozatucanih, jerbo tu i tam moram sku'vat.:D

07.11.2007., 11:55
hoćeš da sad idem prekopat pol topica,i izvučem i quotam ti sve sablažnjavajuće komentare oko sexa u 15oj? jer takav quote će se protezat preko 15 stranica.

Pa kad se ljudima u kompletu gadi.A kad ti se netko gadi tražiš mu i najmanju zamjerku,to je tako logično.
Mala je odvratna, hebavala se ona s 15,17 ili 20.Tako mi je svejedno i boli me briga, no biti tako mlad,a tako podmukao i zločest, e to mi se ne sviđa!
Uostalom, super negdje je netko izjavio da joj mama daje pilule od 15.,iskreno ja to nisam komentirala jer nisam niti čula niti vidjela na TVu,ali sam zato vidjela kako se bijedno ponižava i uskače u krevet dečku koji joj kaže na neki relativno pristojan način da je ne želi kraj sebe u tom smislu, isto Međida, pa tko lud ko blesav.
To je isto jedna vrla pouka koju bi naše teenagerice mogle krivo protumačit, pa šta sad.Svaki dan su neki filmovi borbe, katastrofe, pa ih opet ne miču s ekrana i klinci to gledaju.Mislim, tko ne želi da mu dijete gleda debile, ne da mu.Onaj kojem pak sve smeta, drži ga pod staklenim zvonom i dijete ispadne debil.
S druge strane mislim da je i na nas zapad dosta počeo utjecati u svakom (i poz i neg) smislu tako da danas klinci i bez jedne Senke mogu zaključiti neke stvari..
(da otišla sam malo u dubinu,ali ono..)

The White Rabbit
07.11.2007., 11:55
aktivno radim na promjeni navedenog.

(društva, ne mjesta gdje živim. :D )

Nisi ti valjda teta Pusić?:eek: ak jesi, daj im reci da prestanu puštat one debilno smiješne reklame.:lol: :rofl: :mig:

Marmelada4
07.11.2007., 11:58
Mislim da si krivo razumjela.Nitko Seljkicu ne osuđuje radi seksa, nego radi njene negative....negative stara moja kuiš? :mig:

Napisala si da je to potez odgovorne osobe, da odgovorna je kad se radi o svojoj zaštiti i to je u redu. I zato baš ide turbo na jetra kad ta ista vrlo pametna i inteligentna osoba glumi dite, "ja san spram Ivane dite, šta ja jadna mene niko nevoli, men's svi povrijed'li kmee kmee men' je teškoo, nevolin prat suđe tom' je užaasno, kmee kmee"

Kad tome dodamo gomilu laganja u lice, najpodlijeg spletkarenja, manipuliranja, čistog koristoljublja i neprestanog olajavanja onda je slika te "odgovorne" osobe potpuna. Zato nije omiljena a ne radi seksa.

:nono: mislim da si u krivu. jedan od razloga zašto je se osuđuje je zbog sexa, otvorenog pričanja o sexu, puno sexulanog iskustva kao mlade cure.

Da, Senka ima svojih negativnih strana, to je neosporno. Mala voli tračat, ima prirodni talent za olajavanje, malo je tupasta i emocionalno nezrela, ali nije toliko negativna koliko se vama čini.

Mislim da je Senka dehumanizirana.
Mislim da je se više ne vidi kao osobu već oličenje ženske zloće.
Mislim da se na nju projecira puno toga, da se iz njenog ponašanja izvlači puno pogrešnih zaključaka.

Bundevica
07.11.2007., 11:58

Čuj iskreno koliko se ja sjećam a sjećam se jako dobro, ne osuđujem seks u 15. godini, ali sa 15. godina je više đir cmokanja i šlatanja (eventualno) i to kod mene u gradu gdje su "navodno" mladi "iskvareniji" nego na krijeposnom malom mjestu. A sad da si čovjek zamisli analac s 15g., pa mislim ne znam...:rolleyes: Ne znam tko bi s 15 bio u stanju tehnički izvest analac?? Pa običan seks s 15 bi bio velika nepoznanica s obzirom na neiskustvo i balavost. :eek: :D Koji dečko s 15 bi mogao to izvesti? Ajd iskreno daj se stavi u svojih 15 godina? Pazi, ne moraliziram lažno, i nije da sa 15 nije normalno imat seks ok je ako se dogodi ali s 15 je komplicirano pošteno se zažvaliti. Ne znam, moje skromno mišljenje...

Marmelada4
07.11.2007., 11:59
Nisi ti valjda teta Pusić?:eek: ak jesi, daj im reci da prestanu puštat one debilno smiješne reklame.:lol: :rofl: :mig:

tuko, ja sam đurđa :kava: vidiš da sam liberalnih stavova :D

07.11.2007., 12:00
A dobro sad,ne b' vjerovala,ali hrpa današnjih cura,pogotovo u mali mjestima, počinje s 12(:eek: ),13,14 godina ulaziti u prve odnose..U gradu je čak dobna granica viša(16,17)..Ali znam baš za Dalmaciju(mali gradovi,sela),ostatak Hrv(manja sela,gradovi) da je tako..Sad nek me nitko ne napadne ako sam kriva pokleknut ću:zubo:

The White Rabbit
07.11.2007., 12:00
tuko, ja sam đurđa :kava: vidiš da sam liberalnih stavova :D

jeb'ga sad idem proguglat ko je đurđa:rofl: :lol: :lol:

Bundevica
07.11.2007., 12:01
:nono: mislim da si u krivu. jedan od razloga zašto je se osuđuje je zbog sexa, otvorenog pričanja o sexu, puno sexulanog iskustva kao mlade cure.

Donekle točno, moglo joj je možda malo pokvariti rejting ali nije odlučujuće. Pa Tanja je isto bila takva cura, pa ju nitko nije mrzio. U krivu si, Seljka je omražena ne radi seksa nego radi antipatičnog neiskrenog karaktera.

tattoo
07.11.2007., 12:10
Imam u kući 18-godišnjakinju, a znam joj naravno i prijateljice pa mogu tvrditi da na sreću Senka nije reprezentativni uzorak hrvatskih cura.

Izgleda da je tražila kontracepciju samo dok ne nađe pogodnu žrtvu.
Više puta je naglasila da nije uzela kontracepciju u BB kuću što je naravno nije spriječilo da bude seksualno aktivna.
Čak i da nije išla do kraja (u što sumnjam, jer ne vjerujem da bi Mirela takvo što tvrdila, s obzirom da se radi o Arsenu) svatko tako upućen u te stvari kao Senka zna da do trudnoće može doći i bez samog snošaja.

A čemu se čuditi novinarima, pa i Paris Hillton je stalno u novinama (kako kod nas, tako i u svijetu).

Nitko nema ništa protiv seksualnosti, ali način na koji se Senka koristi istom je jadan.
Da ju je majka malo podučila o spolnim bolestima i upotrebi kondoma možda bi imali i šta za pohvaliti, a ovako :flop: .

mini mouse
07.11.2007., 12:12

.

složila san se s tebon da pilule u 15 nisu za osudu nego, dapače, za pohvalu!
Ali ja mislin da je u današnjen društvu normalno da se cure od 15 godina sexaju! jednostvano je takvo stanje stvari i bilo bi super kad bi i roditelji to šta prije prihvatili, i postupili ka šta je senkina mater! ali moraš dozvolit da puno njih ne misli tako!

btw Senku se osuđuje i radi neprestanog nošenja rajfova...pa se dosad nije javia ni jedan pobornik slobodnog nošenja rajfova!

trnje
07.11.2007., 12:16
Da, Senka ima svojih negativnih strana, to je neosporno. Mala voli tračat, ima prirodni talent za olajavanje, malo je tupasta i emocionalno nezrela, ali nije toliko negativna koliko se vama čini.

Mislim da se na nju projecira puno toga, da se iz njenog ponašanja izvlači puno pogrešnih zaključaka.

sad vec senka jest dehumanizirana. i sve sta ucini s epromatra u negativnom svjetlu. i pretjeruje se.
no tu reputaciju je sama zasluzila svojim postupcima, koji su naravno ovako izlozeni javnosti umnogome karikirani. no imaju temelja u stvarnosti!
naravno da seljka nije TAKO uzasna kao sta po nasim komentarima ispada. no isto tako postoje razlozi zasto se bas seljka najvise nasla na meti. a oni nisu jer se sexa od 15te, ili jer je iz sinja.

Bundevica
07.11.2007., 12:17
btw Senku se osuđuje i radi neprestanog nošenja rajfova...pa se dosad nije javia ni jedan pobornik slobodnog nošenja rajfova!

A dobro ti kao MiniMouse naravno da ćeš stat u obranu rajfa :p :lol: :mig:

gazdazika
07.11.2007., 12:20

ja sam Vesna Pusić i hvala! :rofl: :rofl: :rofl:

mini mouse
07.11.2007., 12:22
A dobro ti kao MiniMouse naravno da ćeš stat u obranu rajfa :p :lol: :mig:

SLOBODA ZA RAJFOVE!
SVI SU JEDNAKI; ALI ONI SA RAJFOVIMA SU JEDNAKIJI!
RAJFOVI ZAUVIJEK!
ZA RAJF I U SMRT!

usput, mrzin rič rajf, to je OBRUČ!

tattoo
07.11.2007., 12:24
To je rajf.

gazdazika
07.11.2007., 12:27
i šta bi na kraju, ko izdaje knjigu: Seljka ili njena sestra??

a jesan vas izman'pul'sala..:rofl: :rofl: :rofl:

aleshenka
07.11.2007., 12:42

jbt koji je tebi k...?jesi blesava ili sta?nepobitna cinjenica je da se ovdje seljka proziva SAMO i JEDINO zbog,na ovim prostorima a i sire,nevidjenog zla utjelovljenog u tijelu osamnaestogodisnjeg stvorenja

Bundevica
07.11.2007., 12:45
jbt koji je tebi k...?jesi blesava ili sta?nepobitna cinjenica je da se ovdje seljka proziva SAMO i JEDINO zbog,na ovim prostorima a i sire,nevidjenog zla utjelovljenog u tijelu osamnaestogodisnjeg stvorenja

Potpisujem x

yaya
07.11.2007., 12:52
Senka Lončar: Pepeljuga u Big Brother dvorcu

smucilo se od ovog clanka, njima novac sluzi samo za prezivljavanje al da ga po mogucnosti drugi zarade i da im ga daju ma uzas!!..kako mi na karu idu ovakve price i ko opce ima koristi od toga??..i oni kao pomazu drugim ljudima, a senka nije zena stvorena za kuhacu , neg za kaj da kurac drzi u zubima, pa sve mi se cini da ju roditelji i odgajaju na takav nacin..kceri ulovi nekog s lovom i bogato se udaj da ne moras nista radit..katastrofa:hebemu:

kokolo:-)
07.11.2007., 12:56
Senka Lončar: Pepeljuga u Big Brother dvorcu

smucilo se od ovog clanka, njima novac sluzi samo za prezivljavanje al da ga po mogucnosti drugi zarade i da im ga daju ma uzas!!..kako mi na karu idu ovakve price i ko opce ima koristi od toga??..i oni kao pomazu drugim ljudima, a senka nije zena stvorena za kuhacu , neg za kaj da kurac drzi u zubima, pa sve mi se cini da ju roditelji i odgajaju na takav nacin..kceri ulovi nekog s lovom i bogato se udaj da ne moras nista radit..katastrofa:hebemu:

Baš mi je žao...baš bi sad da ostane..

The White Rabbit
07.11.2007., 13:00
usput, mrzin rič rajf, to je OBRUČ!

ae, a vreća je kesa. To nas je Citron naučija.:kava:

Bundevica
07.11.2007., 13:02
Trebam hitno informaciju o Seljkinom šamaranju Maje-Paole! Kak sam ja to propustila? Kad i zašto se to dogodilo? :eek:

Zar je moguće da to nevino siromašno dite Seljka ima tešku ruku? :lol:

miseducata
07.11.2007., 13:03
ae, a vreća je kesa. To nas je Citron naučija.:kava:

naravno--kesa i obruč...:s :s

dosta je više ugnjetavanja tim nekim jezikom..:D

miseducata
07.11.2007., 13:06
Trebam hitno informaciju o Seljkinom šamaranju Maje-Paole! Kak sam ja to propustila? Kad i zašto se to dogodilo? :eek:

Zar je moguće da to nevino siromašno dite Seljka ima tešku ruku? :lol:

a šta si se odma ponadala??? nemoj doživit orgazam na tu pomisao..:D :flop:

pa da je ičega takvog bilo,senka bi letila..to niko nije vidija ni na max tv-u niti su stanari pričali o tome osim šta se mp oko nečega zezala..:rolleyes:

gazdazika
07.11.2007., 13:08

ne bi ja to baš nazvao zlom, prije bi to bilo nevjerojatna kombinacija katastrofalnog odgoja, naivnosti i gluposti do suza uz dodatak iritirajućeg do boli naglaska (imam puno frendova iz Sinja i Vrlike, ali nisam čuo nikog da tako nateže, strava jedna) kombiniranog sa licem zaostale vjeverice..
SELJKA IDI VAN MAN'PUL'SAT I LJUB'T SE SA KOZ'AN
:azdaja: :azdaja: :azdaja:

The White Rabbit
07.11.2007., 13:11
a šta si se odma ponadala??? nemoj doživit orgazam na tu pomisao..:D :flop:

pa da je ičega takvog bilo,senka bi letila..to niko nije vidija ni na max tv-u niti su stanari pričali o tome osim šta se mp oko nečega zezala..:rolleyes:

pa bilo je, samo nam to nisu dali da vidimo.:D Nije se MP zezala, više puta je spomenula kak je popila šljagu (il dvije) od čobanke.:mig:

miseducata
07.11.2007., 13:14
pa bilo je, samo nam to nisu dali da vidimo.:D Nije se MP zezala, više puta je spomenula kak je popila šljagu (il dvije) od čobanke.:mig:

uuuuuu..senka nasilnica..svi je se boje a najviše mp...:rofl: :rofl:

The White Rabbit
07.11.2007., 13:23

nije nasilnica, prije pokvarena šmizla.:mig:

mini mouse
07.11.2007., 13:30

da.... senka opasna nasilnica...još malo pa će preteć stipu i postat državna prjetnja br. jedan!

gazdazika
07.11.2007., 13:53
da.... senka opasna nasilnica...još malo pa će preteć stipu i postat državna prjetnja br. jedan!

trebala bi je MP prijavit pa da joj puknu jednu prekršaj'nu ko stipanu
:rofl:

Anastasia
07.11.2007., 13:58

Pa meni je bio komentar njene majke koji je išao otprilike ovako "senka zna s muškarcima" totalno degutantan.
Pa senka ima 18 godina! To je još skoro pa dijete!
Al ne pada jabuka daleko od stabla, pa tako nije ni seljka daleko od svojih.

Marmelada4
07.11.2007., 14:00

:rolleyes:

neviđeno zla?
ne bih išla tako daleko da je opišem ovako snažnim riječnikom.
zapravo, ti si idealan primjer dehumanizacije Senke. Ti u njoj ne vidiš osobu, već si je svela na njene karakterne mane, uvećala ih dok nisu zauzele sav prostor male kutijice u koju si je prigodno strpala i sada je obilježena zauvijek pod rodom: kučka, podvrsta: zla.

ali shvaćam da se osoba mora dehumanizirat da bi se po njoj moglo besramno pljucat, jer da joj priznate krhkost u bolnim situacijama, kako kad se rasplakala jer je nitko ne voli, onda biste morale njenim osjećajima otvorit jedan dio sebe, a nakon toga ... nakon toga je ne biste više mogle pljucat.

no, jako mi je drago da se slažete sa mnom u pogledu pilula i sexualne odgovornosti. jer mladi će se sexat, počinju sve ranije, a kad već hoće bolje da su educirani i zaštićeni nego neoprezni pa, doslovno i figurativno :D najebu.

opec
07.11.2007., 14:01

upravo tako! BRAVO!:top:

Anastasia
07.11.2007., 14:03

Pilula je krasno i elegantno rješenje za žene koje su u stabilnoj, ili barem monogamnoj vezi, a ne žele još dijete.
Ali ako je netko iole promiskuitetnog ponašanja ili u svakom slučaju mijenja partnere (pa nema veze koliko tih partnera ima), tada je odgovorno ponašanje prezervativ.
Ja mislim da je sex s 15 godina prerano, ali ne osuđujem osobe koje su odlučile seksati se u tim godinama. Samo bih htjela napomenuti da uzimanje tableta ne znači prevenciju od spolnih bolesti, već samo od trudnoće.
A što se tiče tog njenog odgovornog ponašanja, ne znam da li se varam ali čini mi se da je ona rekla da nije uzela tablete u BB kuću, pa prema tome - sa Arsenom se ševi bez zaštite. Ali to ionako potkrijepljuje moju tvrdnju - ta će zatrudnit u expresnom roku, čim ufati nekoga tko ima love i koji je iz "ugledne" familije.

Mombasa
07.11.2007., 14:05
SELJKA IDI VAN MAN'PUL'SAT I LJUB'T SE SA KOZ'AN
:lol: :lol: :rofl: :s :top:

..dok još stojiš na nogon!

mini mouse
07.11.2007., 14:08
Pilula je krasno i elegantno rješenje za žene koje su u stabilnoj, ili barem monogamnoj vezi, a ne žele još dijete.
Ali ako je netko iole promiskuitetnog ponašanja ili u svakom slučaju mijenja partnere (pa nema veze koliko tih partnera ima), tada je odgovorno ponašanje prezervativ.
Ja mislim da je sex s 15 godina prerano, ali ne osuđujem osobe koje su odlučile seksati se u tim godinama. Samo bih htjela napomenuti da uzimanje tableta ne znači prevenciju od spolnih bolesti, već samo od trudnoće.
A što se tiče tog njenog odgovornog ponašanja, ne znam da li se varam ali čini mi se da je ona rekla da nije uzela tablete u BB kuću, pa prema tome - sa Arsenom se ševi bez zaštite. Ali to ionako potkrijepljuje moju tvrdnju - ta će zatrudnit u expresnom roku, čim ufati nekoga tko ima love i koji je iz "ugledne" familije.

ne mogu virovat da danas cili dan branin senku i njeno ponašanje...ali navodno je ona bila u dugoj vezi s nekin likon kad je pila pilule...3 godine s nekin starijin ili tako nešto mi se čini...
a u kući mislin da oni imaju kondome....

opec
07.11.2007., 14:09
[QUOTE=opec;11137134]`pijem antibejbi od 15....ja sam svojim rekla da oni svrsavaju u mene....prvo analno iskustvo s 15:D (dozvoli da se ovdje stvarno zaprepastim) pokazivala je svoje spolovilo usred kuce ispred arsena i hrvoja, te ju hrvoje pita `sta jr ovo` - a to je bio konac od tampona :eek: ja sam ponosna sto je moj supak kao kravlji...i ja ti se tako yebem na balkonu, a ono portir, mislio da sam ja sama pa prica samnom...`

evo da se podsjetite zbog cega smo kontra sroljavice! ako ce se fukat od 15 njen problem, ali ovo drugo,...:nono:

Anastasia
07.11.2007., 14:13

neviđeno zla?
ne bih išla tako daleko da je opišem ovako snažnim riječnikom.
zapravo, ti si idealan primjer dehumanizacije Senke. Ti u njoj ne vidiš osobu, već si je svela na njene karakterne mane, uvećala ih dok nisu zauzele sav prostor male kutijice u koju si je prigodno strpala i sada je obilježena zauvijek pod rodom: kučka, podvrsta: zla.

ali shvaćam da se osoba mora dehumanizirat da bi se po njoj moglo besramno pljucat, jer da joj priznate krhkost u bolnim situacijama, kako kad se rasplakala jer je nitko ne voli, onda biste morale njenim osjećajima otvorit jedan dio sebe, a nakon toga ... nakon toga je ne biste više mogle pljucat.

no, jako mi je drago da se slažete sa mnom u pogledu pilula i sexualne odgovornosti. jer mladi će se sexat, počinju sve ranije, a kad već hoće bolje da su educirani i zaštićeni nego neoprezni pa, doslovno i figurativno :D najebu.

pa seljka je zločesta.
i neiskrena. i manipulativna. i vulgarna. i jeftina.
daleko od toga da to sve ne znači da ona u sebi nema nešto dobro.
Ali loše osobine koje nedvojbeno ima su toliko ozbiljne da sve drugo pada u drugi plan.
Naravno da bih i ja na topicu mogla zauzeti tzv. dušebrižan stav da pokažem naciji kako se nešto dobrog može pronaći i u seljki.
Ali pitam te - ti bi seljku, nakon svega što si vidjela, htjela kao prijateljicu u životu? htjela bi takvu osobu kraj sebe?
što mi znači da ona možda i nije tako loša, kao što ti tvrdiš, ako znam da je seljka jedna zavidna osoba kojoj ništa ne možeš povjeriti, i da bi mi nož u leđa zabila samo tako da može radi bilo čega? samo jer njoj to konvenira?

opec
a kako tata opisuje kci:
SLOBODNA DALMACIJA,12.09.2007.
clanak:VJERNICA KOJA PRKOSI STAVOVIMA SA OLTARA
...otac Darko, ocrtavajući karakter svoje kćeri. Govoreći pak o Senkinu svjetonazoru, napomenuo je:
— Ona je katolkinja, Hrvatica, ali slobodoumnog svjetonazora, često proturječnog u odnosu na onaj službeni koji ide s oltara ili iz države. Ona podržava pravo na različitost, bilo seksualnu, nacionalnu ili vjersku. U centar svijeta stavlja čovjeka sa svojim vrlinama i manama i zbog toga često dolazi u sukob s društvom i sredinom...

Mombasa
Pa nije ona naišla na osudu zato što se ševi i u guzu i u pisu od 15.....
.............................................

Jes, tako je.
I ja isto, samo bez krunice.
To mi previše daje na Sinj.

A vrnjaču molin šta veću, da njome izleman Stipu.

Također zahtijevan i ostali kuhinjski pribor; bat za meso, sikiricu za pešt...
cidaljku za limune, (neizostavno!), pa da sve testiran na Stipi.
:D

Anastasia
07.11.2007., 14:14
ne mogu virovat da danas cili dan branin senku i njeno ponašanje...ali navodno je ona bila u dugoj vezi s nekin likon kad je pila pilule...3 godine s nekin starijin ili tako nešto mi se čini...
a u kući mislin da oni imaju kondome....

svaka čast onda.

The White Rabbit
07.11.2007., 14:15
a kako tata opisuje kci:
...otac Darko, ocrtavajući karakter svoje kćeri. Govoreći pak o Senkinu svjetonazoru, napomenuo je:
— Ona je katolkinja, Hrvatica, ali slobodoumnog svjetonazora, često proturječnog u odnosu na onaj službeni koji ide s oltara ili iz države. Ona podržava pravo na različitost, bilo seksualnu, nacionalnu ili vjersku. U centar svijeta stavlja čovjeka sa svojim vrlinama i manama i zbog toga često dolazi u sukob s društvom i sredinom...

šta, njen tata sam bere gljive za ručak?:rofl: :lol: :lol:

Marmelada4
07.11.2007., 14:16

ja sam pretpostavila da nije došla i rekla mami: otvaram sezonu jebanja od sutra, vodi me kod ginića po pilule :D - već da je bila u nekakvoj vezi pa je uzela pilule prije sexualnog odnosa. što je pametan potez.

dal se ševi s arsenom ili ne ... tko zna. sve dok cosmic ne posta sliku, it didn't happen :D

a šta oni nemaju kondoma u BB kući?

bršljan
07.11.2007., 14:16
Kad je već "peremo" sa svih strana, nezaobilazna tema je onaj njen izgovor...

Aj, kužim njegovanje domicilnog dijalekta, ali nek ga njeguje tamo gdje se tako govori.

Ne kužim kako Mateja (ovime ne želim reći ništa ni u korist ni protiv te cure) može zauzdati svoj međimurski govor (neki dan je rekla par rečenica međimurskim dijalektom iz zafrkancije, onda mi je postalo jasno da ta žena govori u svojoj svakodnevici skoro drugim jezikom od službenog) i truditi se pričati na hrvatskom, a ova dere kao da je na paši s ovcama.

Zanima me uče li oni tamo u Senju u školi djecu književni hrvatski jezik i kako oni na satu materinjeg jezika razgovaraju?

Mombasa
07.11.2007., 14:18

ja sam pretpostavila da nije došla i rekla mami: otvaram sezonu jebanja od sutra, vodi me kod ginića po pilule :D - već da je bila u nekakvoj vezi pa je uzela pilule prije sexualnog odnosa. što je pametan potez.

dal se ševi s arsenom ili ne ... tko zna. sve dok cosmic ne posta sliku, it didn't happen :D

U maloj kući je bilo.
Ali uzalud.

(Valje nije da da mu ga Stipan turne.):cerek:

Mombasa
07.11.2007., 14:20

Aj, kužim njegovanje domicilnog dijalekta, ali nek ga njeguje tamo gdje se tako govori.

Ne kužim kako Mateja (ovime ne želim reći ništa ni u korist ni protiv te cure) može zauzdati svoj međimurski govor (neki dan je rekla par rečenica međimurskim dijalektom iz zafrkancije, onda mi je postalo jasno da ta žena govori u svojoj svakodnevici skoro drugim jezikom od službenog) i truditi se pričati na hrvatskom, a ova dere kao da je na paši s ovcama.

Zanima me uče li oni tamo u Senju u školi djecu književni hrvatski jezik i kako oni na satu materinjeg jezika razgovaraju?

Zabuca si, Bršljane.
Tesssssa je iz Senja, a čobanče iz Sinja.

A tamo nikad niko nije naučija ni govorit ni mislit.:kava:

The White Rabbit

čuj sorry đurđa:rofl: al ti mi se činiš više od svih ovdje opsjednuta bb sexualnim aktivnostima. Tak da mi sve ovo tvoje moraliziranje..baš ne sjeda.:kava:

bršljan
šta, njen tata sam bere gljive za ručak?:rofl: :lol: :lol:

Anastasia
07.11.2007., 14:22
a kako tata opisuje kci:

pročitala sam više puta sve navedeno ali smisao nikako ne mogu pronaći.
ja to čitam otprilike ovako:
"moram reći da mi je kćer katolkinja jer ti u principu znači nešto dobro (a ipak smo iz takve jedne sredine). ali moram nekako opravdati to što je po crkvenim regulama malo nemoralna, pa moram navesti da je ona jadna u proturječnosti sa službenom crkvom. to je ionako sada u modi."

ovaj drugi dio, da ona stavlja čovjeka u centar svijeta pak nikako ne kužim, jer seljka u centar svijeta stavlja jedino sebe.

Sve u svemu, on pokušava na sve načine opravdati njeno ponašanje, čime potvrdjuje da i on sam vidi da to isto ponašanje nije baš u redu.

Anastasia
07.11.2007., 14:24

ma mislim nije ni bitno.
apsolutno najmanje što me može na njoj smetati jest seksualno slobodno ponašanje.
što se mene tiče, to nije ni mana :D

Marmelada4
07.11.2007., 14:24

ako nikad iz svog sela nisi izašao, zašto bi govorio književnim jezikom? :confused:
prvo, svi u selu će mislit da se preseraješ, a drugo, neće te razumit :D

Mateja je iz jednog mjesta sa specifičnim dijalektom otišla u drugo. Da je išla po međimurski pričat dalmatincima, ne bi ujutro mogla kruh kupit - nitko je ne bi kužio.
Senka valjda dalje od splita nije o'šla :D - jebeš škole ako ne koristiš ono što naučiš.

bršljan
07.11.2007., 14:26
Zabuca si, Bršljane.
Tesssssa je iz Senja, a čobanče iz Sinja.

A tamo nikad niko nije naučija ni govorit ni mislit.:kava:

Ispričavam se.
OK, onda iz Sinja.
Ma, ne bih ja bila baš tako oštra, odnosno ne volim generalizirati, mada su neke stvari koje se tiču "mjesno-geografskog" mentaliteta točne, ali i općenite.

Nego, ozbiljno me zanima, da li tamo djecu u školi uče službenom jeziku države u kojoj žive?

Marmelada4
07.11.2007., 14:27
čuj sorry đurđa:rofl: al ti mi se činiš više od svih ovdje opsjednuta bb sexualnim aktivnostima. Tak da mi sve ovo tvoje moraliziranje..baš ne sjeda.:kava:

zečiću, krivo shvaćaš.
ja ne moraliziram, već razotkrivam lažni moral.
u vama.
a to vam smeta :mig: :D

Anastasia
07.11.2007., 14:28
samo meni ide na žifce kada joj spočitavate da je iz sinja. koje veze ima to što je sinjanka???
pa u mojem kraju se priča čakavski pa je moj tata inzistirao na tome da naučim pravilnu štokavštinu.
ta regionalna diskriminacija me nervira, iskreno. ili moram misliti da su svi sinjani kao seljka?

Anastasia
07.11.2007., 14:29
pa seljka je zločesta.
i neiskrena. i manipulativna. i vulgarna. i jeftina.
daleko od toga da to sve ne znači da ona u sebi nema nešto dobro.
Ali loše osobine koje nedvojbeno ima su toliko ozbiljne da sve drugo pada u drugi plan.
Naravno da bih i ja na topicu mogla zauzeti tzv. dušebrižan stav da pokažem naciji kako se nešto dobrog može pronaći i u seljki.
Ali pitam te - ti bi seljku, nakon svega što si vidjela, htjela kao prijateljicu u životu? htjela bi takvu osobu kraj sebe?
što mi znači da ona možda i nije tako loša, kao što ti tvrdiš, ako znam da je seljka jedna zavidna osoba kojoj ništa ne možeš povjeriti, i da bi mi nož u leđa zabila samo tako da može radi bilo čega? samo jer njoj to konvenira?

ajde mi odgovori Marmelada na ovaj quote.
bi li je htjela kao frendicu?

Marmelada4
07.11.2007., 14:30
ma mislim nije ni bitno.
apsolutno najmanje što me može na njoj smetati jest seksualno slobodno ponašanje.
što se mene tiče, to nije ni mana :D

:lol: pa da :D

ama zato me i začuđuje količina moraliziranja i zgražanja na Senkinom topicu oko toga kad se, kako i s kim poševila, jer to nije važno.

važno je da je mala baba tračara i da ima neugodne osobine zabijanja noža u leđa, nečuvanja tajni i drugo.

jel ga voli primat ili pušit i koja joj je najdraža poza u sexu je svejedno.

bršljan
07.11.2007., 14:31
Mateja je iz jednog mjesta sa specifičnim dijalektom otišla u drugo. Da je išla po međimurski pričat dalmatincima, ne bi ujutro mogla kruh kupit - nitko je ne bi kužio.

Meni je jako zanimljivo, što sam primjetila u ovih nekoliko sezona BB-a, ali i inače u svakodnevici, da "južnjaci" gdje god da se pojave, ne odustaju od svog dijalekta.
"Sjevernjaci" odakle god bili, kako god vezli po domaće, u javnosti većinom nastoje govoriti da ih se razumije.

trnje
07.11.2007., 14:35

ja se sjecam kad je lani ante isao po kondome u kupatilo, u ormaric :cerek: :cerek: :cerek:

Anastasia
07.11.2007., 14:35

ama zato me i začuđuje količina moraliziranja i zgražanja na Senkinom topicu oko toga kad se, kako i s kim poševila, jer to nije važno.

važno je da je mala baba tračara i da ima neugodne osobine zabijanja noža u leđa, nečuvanja tajni i drugo.

dakle ipak se ti i ja slažemo :D
ali baš razmišljam, kada ona sve pročita i čuje... sve što se o njoj pisalo... a uglavnom je sve ružno... neće joj bit lako.

gazdazika
07.11.2007., 14:38

"Da se ne začudim ovi tjedan, ako budu drukčiji prema meni, da ako budu pričale s menom, ispast će da mi se ulizivaju ili…tamo neke šprehe, neka sranja. Pa sam ja rekla da ja sad točno znam kako s ne´ko odnosi prema meni. Da ja nisam glupa", objasnila je Senka tečno i književno.

MA LAKO ZA TRAČANJE ONA NIJE GLUPA LJUDI MOJI!!
:rofl: :rofl: :rofl:

Marmelada4
07.11.2007., 14:38
ajde mi odgovori Marmelada na ovaj quote.
bi li je htjela kao frendicu?

ne. ne bih je htjela kao frendicu.

razlozi zašto je ne bih htjela kao frendicu ne leže u tome da ima ružan rajf, da joj strši zub, da se poševila prvi put u 15oj i da je dobila u guzu. to su budalaštine. ako ocjenjujete svoje prijatelje prema vanjskom izgledu, zaslužujete upoznat nekog kao senka :) .

razlozi zašto je ne bih htjela kao frendicu leže baš u onom što si opisala: neiskrena je, tračava, ne možeš se na nju oslonit, ne zna čuvati tajnu.

no u jednom nisi u pravu:

zbog loših osobina koje ima u potpunosti je se dehumanizira i pretvara u simbol sveg zla.

Anastasia
07.11.2007., 14:44
Ma ja mislim da pretjeruješ Marmelada.
Barem ja u seljki ne vidim sotonu.
vidim jednu osobu koja je lažna, manipulativna, zločesta, vulgarna, jeftina, tračbaba, neiskrena...
nekoga s kim ne bi podijelila isti zrak u sobi a kamoli dvije riječi u životu
ali još uvijek je nisam sotonizirala.
baš da je seljka u rangu s Hitlerom, Miloševićem i sličnima - i nije :D

bršljan
07.11.2007., 14:46
Ja mislim da je Marmelada sasvim realna.

trnje
07.11.2007., 14:49

mislim, senku se proziva zbog svega i svacega! jer smo se okomili na nju-doduse iz opravdanih razloga. tracava je, zlobna, izlaje svaku tajnu- a sebe uzvisuje kako se njoj svi povjeravaju, lijena je...bla bla.

no prigovaraju joj sve i svasta-sta i ne bi bili neki problemi na zrelijoj i boljoj osobi-sex od 15te, naglasak, izgled...apsolutno se sve secira jer je svojom opravdanom reputacijom tracare navukla negodovanje sveopcih forumasa :ne zna:

dakle-da podvucem zakljucak svih zakljucaka ;) -senka je odbojno stvorenje, ali nije TOLIKI gnjus koliki ispada po komentarima na forumu. gleda se kroz prizmu javne izlozenosti, i svako od njih je toga trebao biti svjestan.

The White Rabbit
07.11.2007., 14:51
zečiću, krivo shvaćaš.
ja ne moraliziram, već razotkrivam lažni moral.
u vama.

:rofl: užasno mi smeta. Čak sam i prčitala jedan od tvoji eseja. :zadivljena:
:lol:

Anastasia
07.11.2007., 15:03
mislim, senku se proziva zbog svega i svacega! jer smo se okomili na nju-doduse iz opravdanih razloga. tracava je, zlobna, izlaje svaku tajnu- a sebe uzvisuje kako se njoj svi povjeravaju, lijena je...bla bla.

no prigovaraju joj sve i svasta-sta i ne bi bili neki problemi na zrelijoj i boljoj osobi-sex od 15te, naglasak, izgled...apsolutno se sve secira jer je svojom opravdanom reputacijom tracare navukla negodovanje sveopcih forumasa :ne zna:

dakle-da podvucem zakljucak svih zakljucaka ;) -senka je odbojno stvorenje, ali nije TOLIKI gnjus koliki ispada po komentarima na forumu. gleda se kroz prizmu javne izlozenosti, i svako od njih je toga trebao biti svjestan.

mah
svatko ima svoje mišljenje i svatko ima pravo da ga nešto nervira
seljkina sex sloboda, njen naglasak i taj blesavi rajf sigurno ne igraju ključnu ulogu u tome, što je seljka ovako nevoljena i neprihvaćena.

mene npr. stvarno, ali stvarno ne smeta njen naglasak, niti taj njen blesavi rajf niti me smeta što se ševi a još manje s kim.
pa je opet ne volim i opet o njoj imam užasno mišljenje.
i mislim da joj ljudi ne zamjeraju rajf koji nosi i antibebi pilule već njenu tračbapsku, manipulativnu, zločestu i neiskrenu stranu karaktera.

trnje
07.11.2007., 15:07
seljkina sex sloboda, njen naglasak i taj blesavi rajf sigurno ne igraju ključnu ulogu u tome, što je seljka ovako nevoljena i neprihvaćena.

pa to sam i ja rekla :confused: . seljka je razapeta sa razlogom (citaj: karakterne osobine). no onda smo joj naravno krenili prebacivati apsolutno sve, sta nekome drukcijeg karaktera nikad ne bi (sex, naglasak, izgled...) :kava:

opec
07.11.2007., 15:11

je ali je neopisivi gust nadat se da ce to sve jednog dana mozda i procitat!!!

opec
07.11.2007., 15:12
i mozda izvuc pouku!:mig: :lol:

trnje
07.11.2007., 15:12
je ali je neopisivi gust nadat se da ce to sve jednog dana mozda i procitat!!!

uf meni je malo zao...
no opet-posto nikad produkcija BBa nije prikazala filmic seljkinog tracanja pa laznog zaklinjanja-i ovo je neka kompenzacija :rofl:

Anastasia
07.11.2007., 15:21
Da, nažalost to tako ide.
kada se nekoga ne voli s razlogom, tada se obično toj osobi predbacuje i ono što se nekom drugome nikada ne bi.

trnje
07.11.2007., 15:22
Da, nažalost to tako ide.
kada se nekoga ne voli s razlogom, tada se obično toj osobi predbacuje i ono što se nekom drugome nikada ne bi.

sta volim kad se svi slozimo :cerek: :cerek: :cerek:

aleshenka
07.11.2007., 15:34
i mozda izvuc pouku!:mig: :lol:

i podvuci paralelu :lol:

Marmelada4
07.11.2007., 15:41
Ma ja mislim da pretjeruješ Marmelada.
Barem ja u seljki ne vidim sotonu.
vidim jednu osobu koja je lažna, manipulativna, zločesta, vulgarna, jeftina, tračbaba, neiskrena...
nekoga s kim ne bi podijelila isti zrak u sobi a kamoli dvije riječi u životu
ali još uvijek je nisam sotonizirala.
baš da je seljka u rangu s Hitlerom, Miloševićem i sličnima - i nije :D

nisam ono bila namjenila kao komentar tebi direktno. ne vidiš ti, al vide neki drugi :D

ili se malo žešće zekaju, a zaborave stavit :D na kraju :D

ma mislim da mi imamo isto mišljenje o senki, samo ja malo moraliziram :D o nepravednosti dehumanizacije televizijskih ličnosti :mig:

Marmelada4
07.11.2007., 15:42
:rofl: užasno mi smeta. Čak sam i prčitala jedan od tvoji eseja. :zadivljena:

baš mi je drago što "s'me prčitala" :D

trnje
07.11.2007., 15:44
ma mislim da mi imamo isto mišljenje o senki, samo ja malo moraliziram :D o nepravednosti dehumanizacije televizijskih ličnosti :mig:

netko je spomenio neki dan da su oni njemu/njoj kao likovi iz crtica. ili ja bi dodala lose sapunice. jednostavno nije zabavno biti objektivan. vise-manje su trebali znati cemu se izlazu (sad da li-kako tko! :rofl: ), kad ih ovako gledam kroz kameru uopce ih ne zelim dozivljavati kao stvarne ljude. oni su-zabava! :kava:

aleshenka
07.11.2007., 15:47
a jebla te vise dehumenizacija..

Marmelada4
07.11.2007., 15:58
netko je spomenio neki dan da su oni njemu/njoj kao likovi iz crtica. ili ja bi dodala lose sapunice. jednostavno nije zabavno biti objektivan. vise-manje su trebali znati cemu se izlazu (sad da li-kako tko! :rofl: ), kad ih ovako gledam kroz kameru uopce ih ne zelim dozivljavati kao stvarne ljude. oni su-zabava! :kava:

prije loše sapunice :D likovi iz crtića su mi zabavniji.

no ono što je meni fascinantno je kako se ljude brzo pretvori u neke plošne crno-bijele likove, osobito ove malo zločestije :E. kako nam malo treba da ih počnemo gledat kao cirkuske sideshow freakove. i kako se uopće ne osjećamo loše radi toga.

Marmelada4
07.11.2007., 15:58
a jebla te vise dehumenizacija..

šta je mala, trebali smo otvorit rječnik :mig:

trnje
07.11.2007., 16:02

no ono što je meni fascinantno je kako se ljude brzo pretvori u neke plošne crno-bijele likove, osobito ove malo zločestije :E. kako nam malo treba da ih počnemo gledat kao cirkuske sideshow freakove. i kako se uopće ne osjećamo loše radi toga.

ja se ponekad osjecam malo lose sta ce seljka mozda ovo zbilja procitati. a nije jadna tolka karikatura! :ne zna:
inace mi nije nimalo lose! prijavio si se u BB, nije prva sezona, sve je jasno kako ide igra. tu si da te analiziraju, karikiraju, formiraju... pa jel vidis kako sa promjenilo misljenje o stipi u dva dana?! a nije se stipe promjenio (oduvijek je on bio Citron) samo je drukcije eksponiran. tako funkcionira nase konzumentsko drustvo.
mala seljka se izlozila. pa sad evo! :kava:

aleshenka
07.11.2007., 16:04
šta je mala, trebali smo otvorit rječnik :mig:

mama ti je mala :zubo:

Marmelada4
07.11.2007., 16:15
mama ti je mala :zubo:

nemoj da moran povlačit paralele i citrona quotat :rospija: :zubo:

aleshenka, sad ćeš se ispričat Marmeladi4, nemaš ti pravo njoj spuštat, ako ti je ona reka da si mala, ona se ima pravo šalit, a ti joj nemaš šta vraćat da joj je mater mala"

aleshenka
07.11.2007., 16:18
nemoj da moran povlačit paralele i citrona quotat :rospija: :zubo:

:lol: :lol:

Azriela
07.11.2007., 16:22
ma i da pročita sve ovo, kakve vajde...
rekla b' otpril'ke: Ja ne razumin zašto men' niko ne voli, ka san ja uvik svakomen dobro žel'la, iskrena bila, nikomen zla nisan naprav'la, s arsenon se malo ljub'la.. i hebi ga. ispast će neshvaćena patnica...but then again, who cares, važno da ispadne :kava:

tattoo
07.11.2007., 16:39

Ako se netko treba osjećat loše to je Senka. Sama si je kašu skuhala.

Možda izvuće kakvu pouku iz ovoga, mada iskreno sumnjam u to.

I prije sam primjetila da ne spominje svoju obitelj za razliku od nekih, a sada znamo i zašto. Mislim da je ona itekako svjesna u kakvom okruženju živi (pod time mislim na obitelj) i da cura hoće van iz toga, ali ako je BB vidjela kao priliku za to debelo je uprskala stvar.

Tu se spominju i nekakve njene suze.
Ono kmekanje jednostavno ne mogu progutati kao iskreno.

Colisa
07.11.2007., 17:13
a kako tata opisuje kci:

Ma znate što gadi mi se od ovih pustih ćaćinih komentara i hvalisanja te pobuđivanja sažaljenja! :mad: Hebate di je dosad bija?!
Očito da se vata za posljednju slamkicu...:kava:
Ili pokušava oprat kćer :ne zna:

CosmicGirl
07.11.2007., 17:16
meni ovog čovjeka ža, od svoje priglupe kćeri on napravio božanstvo.:rofl:

Colisa
07.11.2007., 17:17
sve u svemu brukica za cjelokupnu obitelj Lončar...:brukica:

aleshenka
07.11.2007., 17:19
jbg steta sto gogz nema takvog cacu pa da ga hvali po stampi

parachutes
07.11.2007., 17:20
Ma znate što gadi mi se od ovih pustih ćaćinih komentara i hvalisanja te pobuđivanja sažaljenja! :mad: Hebate di je dosad bija?!

a ja ne znan šta se čudite.jel joj ćaća il nije ,ko će je branit neg on..ako je moja rodica i prva susida mogla spalit robu od sina u kojoj je prikla suside(nas je,srićon,zaobiša :zubo:) i pokušala ga time spasit(missy,di si sad,BU-BU:D ),onda čemu zgražanje na ovakvu pizdariju-branjenje bb stanarke od strane svoga ćaće :ne zna:
meni su potezi darka lončara skroz razumljivi i urnebesan mi je način na koji to izvodi :s :D

Colisa
07.11.2007., 17:21
meni ovog čovjeka ža, od svoje priglupe kćeri on napravio božanstvo.:rofl:

Čovjek je pisac i pjesnik, a oni znaju ulipšat stvari, ne? Al nema pojma da tu nema pomoći. La storia e finita!:)

martach
07.11.2007., 17:27
A pro po onoga da je Senka uzor radi izjave kako se odlucila sexat i sa mamom popricala o pilulama....
Sjecam se i prvih emisija kada je Senka pricala sa MP i Tesom i rekla kako je obecala mami i tati da se nece sexat u kuci pred kamerama!!!!!!!!!

Sto je sa tim obecanjem???????

Colisa
07.11.2007., 17:28
a ja ne znan šta se čudite.jel joj ćaća il nije ,ko će je branit neg on..ako je moja rodica i prva susida mogla spalit robu od sina u kojoj je prikla suside(nas je,srićon,zaobiša :zubo:) i pokušala ga time spasit(missy,di si sad,BU-BU:D ),onda čemu zgražanje na ovakvu pizdariju-branjenje bb stanarke od strane svoga ćaće :ne zna:
meni su potezi darka lončara skroz razumljivi i urnebesan mi je način na koji to izvodi :s :D

ma je parach, al gadi mi se način i bolje bi bilo da muči jer čini još gore sebi i svojoj obitelji. mislim njegove izjave su nebulozne, moraš priznat. da Hrvatska još nije spremna za tako emancipiranu ženu! pa po čemu je ona emancipirana, po tome što ne kuha, ne pere suđe i ne čisti kuću :rofl: :rofl: :rofl:
znači što sam onda ja koja to radim svaki dan? i otkad se po tome mjeri emancipiranost jedne žene? ma daj, lik je u k.... ka i kćer mu...:kava:

parachutes
07.11.2007., 18:45
ma je parach, al gadi mi se način i bolje bi bilo da muči jer čini još gore sebi i svojoj obitelji. mislim njegove izjave su nebulozne, moraš priznat. da Hrvatska još nije spremna za tako emancipiranu ženu! pa po čemu je ona emancipirana, po tome što ne kuha, ne pere suđe i ne čisti kuću :rofl: :rofl: :rofl:
znači što sam onda ja koja to radim svaki dan? i otkad se po tome mjeri emancipiranost jedne žene? ma daj, lik je u k.... ka i kćer mu...:kava:

nebulozne su totalno,al mi ga je baš zato gušt slušat i mogu se samo smijat,nikako ljutit :D
lik je nevjerojatan :s :rofl:

Colisa
07.11.2007., 18:56
nebulozne su totalno,al mi ga je baš zato gušt slušat i mogu se samo smijat,nikako ljutit :D
lik je nevjerojatan :s :rofl:

blago tebi, ja ne mogu, baš me živcira...:hebemu:

Shady lady
07.11.2007., 18:57
jeste li vi uopće svjesni toga da je ona u kući i da nezna što njen stari govori o njoj, a i činjenica je da ona nikad nije spominjala svoj socijalni status....nije ona kriva za stvari koje njen stari govori po novinama.....a i vidim da vam senka ne daje baš previše novog materijala da ju možete vrijeđati pa se onda pozivate na ono što se događalo u početku.....zašto se onda nitko ne prisjeća Maje u početku i nju vrijeđa....

parachutes
07.11.2007., 19:00
jeste li vi uopće svjesni toga da je ona u kući i da nezna što njen stari govori o njoj, a i činjenica je da ona nikad nije spominjala svoj socijalni status....nije ona kriva za stvari koje njen stari govori po novinama.....a i vidim da vam senka ne daje baš previše novog materijala da ju možete vrijeđati pa se onda pozivate na ono što se događalo u početku.....zašto se onda nitko ne prisjeća Maje u početku i nju vrijeđa....

auu,kakva je to bitch bila na početku.meni bilo milo sjenke,kažen,jadna mala sinjanka,ova kučka će je pokopat totalno sa svojin savjetima ..očito ljudi lako zaboravljaju,sad im je mp super ka :rolleyes:
al doduše,stvarno je kratko trajala ta faza mp ka bitch,a sjenkina trajeeeeeee :D

Colisa
07.11.2007., 19:01

a jesi li ti uopće pogledala/pročitala topic od Maje-Paole?:confused:
ne bi se rekla da joj ruže cvjetaju tamo...

Shady lady
07.11.2007., 19:10
a jesi li ti uopće pogledala/pročitala topic od Maje-Paole?:confused:
ne bi se rekla da joj ruže cvjetaju tamo...

pa na niti jednom topicu baš ne cvjetaju ruže, ali maju se ne proziva više zbog nečega što je bilo, a senku da.......parachutes je u pravu, ljudi su brzo zaboravili na majine gadosti :flop: :flop:

MOLOKAI
07.11.2007., 19:13
senka, stigao je nov' ciirkus u sinjsku kraj'nu
ima mnogo raznobojn'h rajfova na standov'ma
duodji da se zabav'mo

ps
puoved' kreshu sasobon ;)

2244
07.11.2007., 19:19
senka, stigao je nov' ciirkus u sinjsku kraj'nu
ima mnogo raznobojn'h rajfova na standov'ma
duodji da se zabav'mo

ps
puoved' kreshu sasobon ;)

javi se klaun negdje iz sinj:lol: :rofl: ske krajine.

betti
07.11.2007., 19:35

Ma, maeni to liči na neki drugi naziv za roditelje koji govore da je to u redu. Pre tužno, valjda soc . skrb znade što se tu dešava, kada im daje novac.
:ne zna: :confused:

Bundevica
07.11.2007., 19:43
zečiću, krivo shvaćaš.
ja ne moraliziram, već razotkrivam lažni moral. u vama.

Ti marmeladiziraš. :rofl:

Nego dušice draga, ajmo vako kad si već zapela - objašnjeno ti je da nitko ne napada Seljku radi seksa nego radi karaktera, što te očito nije zadovoljilo neg i dalje jašeš po svojoj teoriji kako se Seljku dehumanizira.

Molim te ajmo se vratiti na ponašanje, zaboravi godine, zaboravi Sinj, zaboravi spol,rasu,vjeru, uzmi u obzir samo zdravi razum i objasni:

Seljka raskrečuje svoje pileće noge i pokazuje golo spolovilo Blessi i još nekome (zaboravila sam kome) iz spolovila visi uzica od tampona. Dakle cura ima menstruaciju, pokazuje svoj spolni organ najintimniji dio tijela ispred dvije osobe koja pozna dva-tri tjedna radi čega? Objasni.

Seljka ide flisnut MP. Radi čega? Objasni.

Seljka izvrće riječi drugih i širi laži. Radi čega? Objasni.

Seljka vidi da se Arsenije drpa sa MP ispred nje. I dalje mu dolazi u krevet. Radi čega? Objasni.

E nakon što ovo objasniš onda možemo nastavit razgovarat o dehumanizaciji Seljke.

TincH
07.11.2007., 20:00
Najjača izjava Senking oca: "Hrvatska još nije spremna za ženu kakva je moja Senka" :rofl:
Kakvu to ženu? Tupavu tračaru? :ne zna:

CosmicGirl
07.11.2007., 20:14
Ljudi, dosta zafrkancije. Dok mi Rvati prihvatimo Senkine standarde, nema šanse da uđemo u Europsku Uniju!

Zato se ozbiljno prihvatite tračanja, ljenčarenja, frfljanja i hvatanja maminih sinova! :cerek:

Aubrey
07.11.2007., 20:16
Najjača izjava Senking oca: "Hrvatska još nije spremna za ženu kakva je moja Senka" :rofl:
Kakvu to ženu? Tupavu tračaru? :ne zna:

baš. al to joj je otac. šta bi trebao reć?

CosmicGirl
07.11.2007., 20:21
baš. al to joj je otac. šta bi trebao reć?

A u svakom slučaju ne nešto na što će javnost riknit od smijeha.

Na primjer nešto tipa: "Moja Senka je samo jedna mlada cura koja je zbog svojih mladih godina i želje da se dopadne možda izvela neke postupke koje je javnost osudila, a za koje bi ipak, trebala imati razumijevanja."

Na primjer.

Iako mu ni to ne bi pomoglo, mala je Belzebub. :D

marina_tha
07.11.2007., 20:31
vita ne zna šta je grupi

Saul Tigh
07.11.2007., 20:32
A ni Senka obzirom na facu koju je imala kad je čula tu riječ

Tours
07.11.2007., 20:32
Baš je Senka lijepo plesala! :rofl: nasmijala sam se onak od srca.

marina_tha
07.11.2007., 20:33
A ni Senka obzirom na facu koju je imala kad je čula tu riječ

uh da zaboravila san i nu spomenit. al možda je to zato jer u srednjoj dalmaciji grupi cure ne postoje.

Tours
07.11.2007., 20:36
Meni je žao Senke

Saul Tigh
07.11.2007., 20:37
Eto glupača misli da su grupie jednako kurve i to govori Blessi i Vinku.

Sam pogled na tri 18godišnje polupismene budale u toj sobi :bljak:

marina_tha
07.11.2007., 20:38
Eto glupača misli da su grupie jednako kurve i to govori Blessi i Vinku.

Sam pogled na tri 18godišnje polupismene budale u toj sobi :bljak:

pa dobro grupi imaju danas negativnu konotaciju, al daleko od toga da su kurve. ne osuđujem ih, ali ovakvi inteligentni razgovori me nasmiju.

Tours
07.11.2007., 20:39
Daj prestanite napadati tu jadnicu. dozlogrdili ste već s tim. ok, cura je jadna, ne poštuje se, trči za Arsenom i to joj je već dovoljna kazna. ne morate je još pljuvati. nevjerojatno kako se u Hrvatskoj uvijek pljuju oni jadni, a oni koji su umišljeni pokvarenjaci se poštuju

Saul Tigh
07.11.2007., 20:40
umišljeni pokvarenjaci se poštuju

To ti je Stipe, a na forumu ga se baš i ne poštuje osim oni koji usputno brane i Senku

marina_tha
07.11.2007., 20:43
To ti je Stipe, a na forumu ga se baš i ne poštuje osim oni koji usputno brane i Senku

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: još ču se solidarzirat sa senkon

Saul Tigh
07.11.2007., 20:43
Ne može, samo odabrani od Batmana mogu branit oboje

Shady lady
07.11.2007., 20:45

Nego dušice draga, ajmo vako kad si već zapela - objašnjeno ti je da nitko ne napada Seljku radi seksa nego radi karaktera, što te očito nije zadovoljilo neg i dalje jašeš po svojoj teoriji kako se Seljku dehumanizira.

Molim te ajmo se vratiti na ponašanje, zaboravi godine, zaboravi Sinj, zaboravi spol,rasu,vjeru, uzmi u obzir samo zdravi razum i objasni:

Seljka raskrečuje svoje pileće noge i pokazuje golo spolovilo Blessi i još nekome (zaboravila sam kome) iz spolovila visi uzica od tampona. Dakle cura ima menstruaciju, pokazuje svoj spolni organ najintimniji dio tijela ispred dvije osobe koja pozna dva-tri tjedna radi čega? Objasni.

Seljka ide flisnut MP. Radi čega? Objasni.

Seljka izvrće riječi drugih i širi laži. Radi čega? Objasni.

Seljka vidi da se Arsenije drpa sa MP ispred nje. I dalje mu dolazi u krevet. Radi čega? Objasni.

E nakon što ovo objasniš onda možemo nastavit razgovarat o dehumanizaciji Seljke.

Kad je nominirala Senku Maja je stvaaaaaaaaarno bila jako potresena, baš ste si mjerodavnu našli......stvar je u tome da je maja senku nominirala zbog drugih razloga ali je prevelka kukavica da joj to kaže pa govori kako ju je senka pljusnula......

Senka je kao jedina takva, a i sad se smirila.....sjeti se Paole prije i Kreše sada..........

Pa kad je vidio Senku da dolazi Arsen je napustio Maju i otišao k Senki.......Mislim da ovo više govori o njemu nego o njoj, ona se držala njega cijelo vrijeme, a on se ponaša kao whore i trči od jedne do druge.....

ubleha
07.11.2007., 20:53
Kad je nominirala Senku Maja je stvaaaaaaaaarno bila jako potresena, baš ste si mjerodavnu našli......stvar je u tome da je maja senku nominirala zbog drugih razloga ali je prevelka kukavica da joj to kaže pa govori kako ju je senka pljusnula......

Senka je kao jedina takva, a i sad se smirila.....sjeti se Paole prije i Kreše sada..........

Pa kad je vidio Senku da dolazi Arsen je napustio Maju i otišao k Senki.......Mislim da ovo više govori o njemu nego o njoj, ona se držala njega cijelo vrijeme, a on se ponaša kao whore i trči od jedne do druge.....

Promasila si! :confused:
Bundevica je pointirala i izvukla bit - Bundevica - usridu!!! 3 punta! :top:

neovo
07.11.2007., 20:55
senka :bang:

2244
07.11.2007., 21:34
senka je ipak kazališna glumica nije ona kriva što je dobila takvu ulogu a očito je dobro glumi.

Colisa
07.11.2007., 21:36
senka je ipak kazališna glumica nije ona kriva što je dobila takvu ulogu a očito je dobro glumi.

:confused:
ti očito više nemaš što reći u njezinu obranu :D

ettenA
07.11.2007., 21:39
Ovo je s index.hr:

Senka, uvijek u utrci s vremenom, nije čekala dulje od par minuta da izrazi svoje mišljenje. Nije ona, pojasnila je Viti, glupa pa da ne vidi moguću promjenu stanara u ponašanju prema njoj. "Da se ne začudim ovi tjedan, ako budu drukčiji prema meni, da ako budu pričale s menom, ispast će da mi se ulizivaju ili…tamo neke šprehe, neka sranja. Pa sam ja rekla da ja sad točno znam kako s ne´ko odnosi prema meni. Da ja nisam glupa", objasnila je Senka tečno i književno.

predobro :s :s

koja ironija :rofl:

ubleha
07.11.2007., 21:43

A stvarno?! A u kojem to teatru Seljka glumi?
Da nije mozda POZORISTE U KUCI?!:lol:

2244
07.11.2007., 21:55
:confused:
ti očito više nemaš što reći u njezinu obranu :D

što djelujem ti kao nekakav odvjetnik?:ne zna: cura zna svoj posao glumi toliko dobro da su se svi raspisali o njoj,ja ju samo hvalim.:W

Colisa
07.11.2007., 22:03
što djelujem ti kao nekakav odvjetnik?:ne zna: cura zna svoj posao glumi toliko dobro da su se svi raspisali o njoj,ja ju samo hvalim.:W

da, prvo je bilo jadna ona što ste je svi napali, mlada cura, što je napadate zbog naglaska, dobra je ona samo vi to ne vidite...

e sad kad vidimo da to baš i nije tako i da ispada u petak onda Senka glumi:rofl: :rofl: :rofl:

ma gle čuda!

mia57
07.11.2007., 22:08
cura zna svoj posao glumi toliko dobro da su se svi raspisali o njoj,

tak je, ako je meni netko jadan ja uopće ne obraćam pažnju na njega, a vidi ove šta su se raspisali............. vjerujem da će naći novu žrtvu u petak za iskaljivanje vlastitih frustracija

ovo me podsjeća na prošlogodišnji hajku na jamejsi.........nekog pikiraju i ajmo svi drvlje i kamenje na dotičnu

ubleha
07.11.2007., 22:22
da, prvo je bilo jadna ona što ste je svi napali, mlada cura, što je napadate zbog naglaska, dobra je ona samo vi to ne vidite...

e sad kad vidimo da to baš i nije tako i da ispada u petak onda Senka glumi:rofl: :rofl: :rofl:

ma gle čuda!

E dobro si rekla:top: To ti je cista vlaška politika: KAD NE MOZEMO DRUGACIJE, ONDA CEMO POSTENO".
Samo mi nije više jasno kad glumi? Kad kaze da je dala srce u kucu; kad kaze da je postena; u prici o kes'ci booomboona? Ili pak kad je eksplicite pokazala spolovilo s umetnutim tamponom; kad ne zna sta je grupie....?

2244
07.11.2007., 22:30

ma gle čuda!

e moja koli nisu ni tebi svi doma,kod tebe moždani udar bi bio udarac u prazno.:D senka je kraljica ovoga BB.

2244
07.11.2007., 22:32
tak je, ako je meni netko jadan ja uopće ne obraćam pažnju na njega, a vidi ove šta su se raspisali............. vjerujem da će naći novu žrtvu u petak za iskaljivanje vlastitih frustracija

ovo me podsjeća na prošlogodišnji hajku na jamejsi.........nekog pikiraju i ajmo svi drvlje i kamenje na dotičnu:s :s :top:

miseducata
07.11.2007., 22:39
senkica je realna osoba i ima pameti za razliku od većine tamo...:)

u pravu je njen otac-legenda by the way :s - nema ona šta više tražit tamo...ona je preveliki individualac i kreativac osebujnog karaktera i zgodne vanjštine..to je ka kad bacaš bisere pred svinje...:kava:

2244
07.11.2007., 22:48
E dobro si rekla:top: To ti je cista vlaška politika: KAD NE MOZEMO DRUGACIJE, ONDA CEMO POSTENO".
Samo mi nije više jasno kad glumi? Kad kaze da je dala srce u kucu; kad kaze da je postena; u prici o kes'ci booomboona? Ili pak kad je eksplicite pokazala spolovilo s umetnutim tamponom; kad ne zna sta je grupie....?

ha,ha,ha,ha,:lol: ovo mora da govoriš iz iskustva,ili su ti se porazbijali lončići,senka je kraljica

opec
07.11.2007., 23:26
ha,ha,ha,ha,:lol: ovo mora da govoriš iz iskustva,ili su ti se porazbijali lončići,senka je kraljica

da, mozda u tvom selu, hahahahaa :lol:

miseducata
08.11.2007., 01:21
nemate vi pojma kako će vam senka falit..slušajte šta vam missy poručuje..:)

kukat će te zato šta ste je izbacili..:D

dada500
08.11.2007., 01:28

ja neću...
kad progovori, kao da je netko traktor pokrenuo...a one labrte debele, krive srasle s podbratkom? KUVFŽIFŠ??
kao da pljuje okolo ...ma ajde molim te... nek ide ća pisat knjigu i preranit familiju.

turbododo
08.11.2007., 02:03

e kukaće al će im bit kasno :kava:

ajvan
08.11.2007., 02:58
samo nek neko snimi njezino ispadanje u petak
jer faking radim tada

The White Rabbit
08.11.2007., 08:35

:rofl: :top: nema šanse Bundevice. Ova će opet razmarmeladit tri eseja u kojem će svaka druga rijeć biti kurac, pušenje, jebač'na, sex i kako smo mi svi jadoviti smrtni tupani imamo dvostruki moral.:rofl:
Iako ja osobno nikada nisam spomenula da mi smeta Seljkina pica, ni dal je ona djevica il nije, zaboli me, cura mi se nije svidjela onoga trenutka kad sam vidjela onaj prikriveni gadni pogled koji je uputila na Vitu ( i na još brdo ostalih), i kad sam ju vidjela kako masno laže, i usput se kune na boga. Nisam vjernik, a to ne radim, rec'mo, a taka r'vat'ca bez po muke ae..:D Al marmeladina to ne kuži, jer čita samo svoje postove.:mig: :rofl:

08.11.2007., 08:39
To su ti oltarolisci..ima ihhh...juuuhuuu..Iđem u Crikvu Boga molit, ali vanka sam tako emanc'povana da mi ni problem kleti se u oči lažima:s
brijem da je 80% 'rvacke nam domov'ne tako emancipirano:s:s
A men' se to drug'vi i drugar'ce osobno GADI:rigo:

gazdazika
08.11.2007., 09:03
OVO JA ZOVEM BEZ MILOSTI:

ARSENKU DO DALJNJEG ZABRANIT PLAKANJE I "PIVANJE"!!! :mama:
STIPAN MORA DO DALJNJEG BIT VITIN SLUGA I NE SMIJE NA NIKOG DIZATI TON :rospija:
VEDRAN DO DALJNJEG MORA GOVORIT SAMO PAMETNE I SMISLENE REČENICE :bonk:
KVEŠI ZABRANIT MASTURBIRANJE NA VITU I SENKU :tuctuc:
MARTINI NARAVNO ZABRANIT AHAAAHAAAAAHAAMAJČIN SINE!!:no:
VITA MORA DO DALJNJEG UČITI I POLAGATI SVAKU VEČER ISPIT IZ OPĆE KULTURE I OBRAZOVANOSTI :brukica:
TESSA MORA DVAPUT DNEVNO MEDITIRATI I OSTAVIT SE CIGARETA :azdaja:
MATEJI ZABRANIT ALKOHOL :zivili:
GOGI MORA BIT LJUBAZAN SA SVIM STANARIMA :rozi:
SELJKA MORA POSTATI INTELIGENTNA I PRESTAT TRAČATI! A MP MORA PRESTAT GLUMITI!!:rofl:

The White Rabbit
08.11.2007., 09:06
OVO JA ZOVEM BEZ MILOSTI:

VEDRAN DO DALJNJEG MORA GOVORIT SAMO PAMETNE I SMISLENE REČENICE :bonk:

na ovome bi odmah pali. Čak bi se prije Citronka natjeralo da začepi onaj razvučeni gubec.

2244
08.11.2007., 09:08
da, mozda u tvom selu, hahahahaa :lol:
tako je,bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu.:kava:

opec
08.11.2007., 09:33
:rofl: :top: nema šanse Bundevice. Ova će opet razmarmeladit tri eseja u kojem će svaka druga rijeć biti kurac, pušenje, jebač'na, sex i kako smo mi svi jadoviti smrtni tupani imamo dvostruki moral.:rofl:
Iako ja osobno nikada nisam spomenula da mi smeta Seljkina pica, ni dal je ona djevica il nije, zaboli me, cura mi se nije svidjela onoga trenutka kad sam vidjela onaj prikriveni gadni pogled koji je uputila na Vitu ( i na još brdo ostalih), i kad sam ju vidjela kako masno laže, i usput se kune na boga. Nisam vjernik, a to ne radim, rec'mo, a taka r'vat'ca bez po muke ae..:D Al marmeladina to ne kuži, jer čita samo svoje postove.:mig: :rofl:

novi bod za zeku!!! :top:

yaya
08.11.2007., 09:36
sinoc mi se Goran zgadio kad joj je rekao da je bila gruppie djevojka, onako s visoka , u stilu"ja na konju oni dole ..bog te jebo sto me vole", ona je to skuzila al se pravila pred njim da nije, kasnije je curama ispricala da ju je nazvao kurvom, mislim da mu takve stvari ne trebaju, gogi je zao i podmukao tip, bas mi se zgadio u tom momentu..kaj on misli da je ubermensch..pa cak i kad je senka u pitanju nema se pravo tako ponasat, gluplji je i primitivniji od svih ostalih i nadam se da ce uskoro izletit:flop:

tattoo
08.11.2007., 09:48
sinoc mi se Goran zgadio kad joj je rekao da je bila gruppie djevojka, onako s visoka , u stilu"ja na konju oni dole ..bog te jebo sto me vole", ona je to skuzila al se pravila pred njim da nije, kasnije je curama ispricala da ju je nazvao kurvom, mislim da mu takve stvari ne trebaju, gogi je zao i podmukao tip, bas mi se zgadio u tom momentu..kaj on misli da je ubermensch..pa cak i kad je senka u pitanju nema se pravo tako ponasat, gluplji je i primitivniji od svih ostalih i nadam se da ce uskoro izletit:flop:

To ti je problem DE. Prikažu samo dio nečega.
Taj ti je razgovor o koncertu Hladnog piva trajao malo duže. Nisam ga ni ja čula, ali sam čula Arsena koji je komentirao da je ona s njima bila cijelu noć i da su razmijenili brojeve telefona i bla-bla-bla. Čudio se šta njima (HP) treba biti sa balavicama od 18 godina do jutra.
E sad, da li je to sve istina što je Senka pričala to je već druga priča.
Mislim da je Gogi smatrao da laže i preuveličava po običaju, pa ju je iz tog razloga i pitao: "Šta si ti groupi?"

The White Rabbit
08.11.2007., 09:51
kasnije je curama ispricala da ju je nazvao kurvom, :

daaa seljkica je i opet, po tko zna koji put samo malo izmjenila istinu:D , vjerojatno i zato što ona dva retarda Blessa i Klaun nisu znali što znači pojam "groupi":rofl: :lol: a i da ispadne žrtva. cvil cvil.

slažem se s tattoo, jer je u razgovoru o tome tupila kak su ona i bend izmjenili brojeve. Kapitano je samo malo išao ispitat teren...:rofl:

yaya
08.11.2007., 10:00
To ti je problem DE. Prikažu samo dio nečega.
Taj ti je razgovor o koncertu Hladnog piva trajao malo duže. Nisam ga ni ja čula, ali sam čula Arsena koji je komentirao da je ona s njima bila cijelu noć i da su razmijenili brojeve telefona i bla-bla-bla. Čudio se šta njima (HP) treba biti sa balavicama od 18 godina do jutra.
E sad, da li je to sve istina što je Senka pričala to je već druga priča.
Mislim da je Gogi smatrao da laže i preuveličava po običaju, pa ju je iz tog razloga i pitao: "Šta si ti groupi?"

aha to fakat nisam skuzila..iako je on nakon sto je otisla, misleci da ona nije shvatila sto znaci gruppie...rekao deckima..nazvao sam je kurvom, u tom stilu iako znamo da gruppie ne znaci kurva u pravom smislu rijeci..poanta je bila da me zasmetalo to gogijevo omalovazavanje cijelog svijeta pod sobom

zečica69
08.11.2007., 10:02
ali činjenica je da se senka ponaša kao kurva

yaya
08.11.2007., 10:11
ali činjenica je da se senka ponaša kao kurva

ja nisam komentirala njeno nego gogijevo ..ja sam nad svima , ponasanje, to kako se sele ponasa, vec cijela nacija zna:rofl:

Hansel
08.11.2007., 10:15
Ma ništa vi ne razumite! Seljka je prototip ženske za 22. stoljeće, lipo je njen otac reka, nismo mi spremni na takvu žensku!

tattoo
08.11.2007., 10:17
Nije da ga branim, ali vjerujem da mu je teško tamo u kući.

Ekipa je ove godine više nego očajna. A i stalno je nominiran.
Sad ili da sjedne i plače ili da izađe ili da se sprda s njima i uzdiže nos. Ma ne znam.

yaya
08.11.2007., 10:31
Ma ništa vi ne razumite! Seljka je prototip ženske za 22. stoljeće, lipo je njen otac reka, nismo mi spremni na takvu žensku!

yaya
08.11.2007., 10:33
Nije da ga branim, ali vjerujem da mu je teško tamo u kući.

Ekipa je ove godine više nego očajna. A i stalno je nominiran.
Sad ili da sjedne i plače ili da izađe ili da se sprda s njima i uzdiže nos. Ma ne znam.

mozda da se nije stalno izdvajao i da se nije sprdao s njima, ne bi bio stalno nominiran, pa moras se uklopit tamo, makar bili sami kreteni, kao sto i jesu ove godine,tu se ne uspjeva kao pojedinac pametujuci:ne zna:

nonlinear
08.11.2007., 10:35
Na Senkino pitanje 'tko je sad u ispovjedaonici', Goran je odgovorio da je njezin budući muž. Njoj nije bilo jasno o kome se radi, a kada je on rekao da je to Arsen, upozorila ga je da to ne govori, jer joj smeta.

gazdazika
08.11.2007., 10:46
NOVI PRIJEDLOG BB-U:

Umisto Seljke i Arseljke u kuću uvesti nove stanare:

Seljkinog ćaću i Arsenkinu mamu!!!
:trio:

nonlinear
08.11.2007., 10:48
NOVI PRIJEDLOG BB-U:

Umisto Seljke i Arseljke u kuću uvesti nove stanare:

Seljkinog ćaću i Arsenkinu mamu!!!
:trio:
ae ka buduca svojta:D

ubleha
08.11.2007., 11:26

da, ovo govorim iz iskustva - viđenog na tv!!! Nema tu mjesta za osobno iskustvo, jer ovo nije topic za osobna iskustva, već se komentira VIĐENO i čuto od Seljke. A prema onome što vidimo i čujemo od Seljke, ona je doista kraljica, ali KRALJICA VULGARNOSTI I GLUPOSTI

opec
08.11.2007., 11:47
gogi samo kaze ono sta misli! sto na umu to na drumu!!!

gazdazika
08.11.2007., 11:48

:top: :top: :s :s

Anastasia
08.11.2007., 13:01
Daj prestanite napadati tu jadnicu. dozlogrdili ste već s tim. ok, cura je jadna, ne poštuje se, trči za Arsenom i to joj je već dovoljna kazna. ne morate je još pljuvati. nevjerojatno kako se u Hrvatskoj uvijek pljuju oni jadni, a oni koji su umišljeni pokvarenjaci se poštuju

Ma otplahutaj s topica, ako ti ne paše.

Bundevica
08.11.2007., 13:06
Vidim nema nešto javnih Seljkinih pravobranitelja
jutros...:kava:

Marmeladice, duguješ mi odgovor. :mig:

Anastasia
08.11.2007., 13:07
Al seljkin otac ima očajne izjave.
Da mi kao nacija nismo spremni na ženu poput seljke!
ma dao Bog da nikada ne budemo ni spremni na takvo biće!
Ja kužim da joj je otac ali radije neka šuti, nego da govori ovakve gluposti.

yaya
08.11.2007., 13:09
gogi samo kaze ono sta misli! sto na umu to na drumu!!!

ne gogi ima namjeru podjbavat ljude a to ne volim:flop:

Bundevica
08.11.2007., 13:14
Jučer, svi rade zadatak, Gogi im daje naredbu da plivaju (imaginarno) a zlobna i jezičava Seljka iz čista mira kaže Gogiju pred svima: "Bolje plivat neg tebe gledat kap'tane!"

Kad uzmemo u obzir da Seljkuša ne zna plivat (rad svog bro'hit'sa i as'me) i da bi se ulaskom u vodu udav'la, onda ta izjava dobiva drugu dimenziju:" bolje da se udavim neg' da te gledam ko kap'tana!" :rofl:

Još jedan Seljkin biser iz ispovjedaon'ce:

"Dobr' se osjećam, plešem se i smijem se, neka hiperakc'ja je"

:lol: :rofl: Nepismena tuka

gazdazika
08.11.2007., 13:25
Jučer, svi rade zadatak, Gogi im daje naredbu da plivaju (imaginarno) a zlobna i jezičava Seljka iz čista mira kaže Gogiju pred svima: "Bolje plivat neg tebe gledat kap'tane!"

Kad uzmemo u obzir da Seljkuša ne zna plivat (rad svog bro'hit'sa i as'me) i da bi se ulaskom u vodu udav'la, onda ta izjava dobiva drugu dimenziju:" bolje da se udavim neg' da te gledam ko kap'tana!" :rofl:

Još jedan Seljkin biser iz ispovjedaon'ce:

"Dobr' se osjećam, plešem se i smijem se, neka hiperakc'ja je"

:lol: :rofl: Nepismena tuka
:lol: :lol: :lol: :lol: :top:

NOVO ANKETNO PITANJE:
KOLIKO ĆE VAM NEDOSTAJATI SELJKA KAD IZLETI VAN?
a) prestaću gledat BB
b) prerezaću si žile
c) svršiću od sreće

bršljan
08.11.2007., 13:25
Vidim nema nešto javnih Seljkinih pravobranitelja
jutros...:kava:

Valjda su skužili i odustali :rofl:

bršljan
08.11.2007., 13:26
:lol: :lol: :lol: :lol: :top:

NOVO ANKETNO PITANJE:
KOLIKO ĆE VAM NEDOSTAJATI SELJKA KAD IZLETI VAN?
a) prestaću gledat BB
b) prerezaću si žile
c) baciću se u Savu

Odabirem c) ako je taj Savo kaki dobar šmeker :lol: :rofl: :lol: :lol:

Anastasia
08.11.2007., 13:29
definitivno b :p

gazdazika
08.11.2007., 13:32
Odabirem c) ako je taj Savo kaki dobar šmeker :lol: :rofl: :lol: :lol:

Savo sam ja:top:

machkala
08.11.2007., 13:36
Moje mišljenje se o Senki nije promijenilo..i dalje bi voljela da baš ona ispadne...
Ali je jako tužno kad čitam da se ljudi sprdaju od njene obitelji ..ako je istina i ljudi žive od socijale to je jako tužno....
Nitko ne bi trebao tako živjeti :(

Meni se ona zamjerila isključivo zbog svog tračanja i toga što sa 18 godina ulijeće u krevet tipu koji ju ne jebe pol posto!!

gazdazika
08.11.2007., 13:38
Da se prisjetimo:
Sinjanku Senku Lončar su znatiželja, istraživački duh i želja za novim iskustvima odveli u ovogodišnji Big Brother show. Senka voli male stvari koje ispunjavaju život na kvalitetan i smislen način, dok je luksuz i gomilanje materijalnog bogatstava nikada nisu privlačili. Kao životni uzor navodi Majku Terezu, dok će joj u Kući najviše nedostajati prijatelji, koji su joj veliki oslonac u životu, a pogotovo mlađa sestra, koja je uvijek zna nasmijati. Ukoliko osvoji glavnu nagradu, Senka će novac najprije darovati prijateljevom bratu za operaciju, dok o kupnji stana ili kuće niti ne razmišlja. Senka uvijek nastoji s ljudima biti u dobrim odnosima, bez obzira u kakvim se životnim okolnostima nalazila, jer se nikada ne zna kada ih se može ponovo susresti u životu. Uvijek je spremna pomoći ljudima pa je baš zbog toga najviše rastužuje kada im nije u mogućnosti pružiti ruku.
:rofl: :rofl: :lol: :lol:

bršljan
08.11.2007., 13:41
Savo sam ja:top:

A, JBG, ti si mi malo maloljetan :D

bršljan
08.11.2007., 13:42
Meni se ona zamjerila isključivo zbog svog tračanja i toga što sa 18 godina ulijeće u krevet tipu koji ju ne jebe pol posto!!

Pa, u čemu je onda problem?:confused:
Jel bi bilo bolje da ju jebe? :rofl: :rofl:

gazdazika
08.11.2007., 13:43
A, JBG, ti si mi malo maloljetan :D

možda al imam iskustva i dobar sam tehničar!!
:lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl:

gazdazika
08.11.2007., 13:44

:rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol:
ajjjaaaaajjj majčin sine

bršljan
08.11.2007., 13:47
možda al imam iskustva i dobar sam tehničar!!
:lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl:

Ma, sve pet, al ak me neko uvati sa klincem......proglasiće me pedofiličarkom i šta ću onda? :eek:

gazdazika
08.11.2007., 13:48

da ti ovde odgovorim kad te ima na 100 topica:
Ranka ti vlaji kažu za draga, mila
Recimo Ranko bake svoje..i tako to..kapiši?
Ma jesi li vidio bršljanko one fotke od Martine i Vite na pratimstream?
odvalio sam načisto, skoro me šumnamozgu oborio

machkala
08.11.2007., 13:49

to se samo tako kaže...bitno da ju ti ne jebeš :rofl:

gazdazika
08.11.2007., 13:49
Ma, sve pet, al ak me neko uvati sa klincem......proglasiće me pedofiličarkom i šta ću onda? :eek:

Sve pet! ajajajajmajčinsine to mi je najdraža poštapalicaBB-a nema men' slađe ranke od seksi Međide
:rofl: :lol: :lol: :rofl: :lol:

gazdazika
08.11.2007., 13:50
Meni je supruga odvjetnica, niš nebrini
:rofl: :lol: :lol: :lol:

bršljan
08.11.2007., 13:51
Ma jesi li vidio bršljanko one fotke od Martine i Vite na pratimstream?
odvalio sam načisto, skoro me šumnamozgu oborio

Jok, nisam

bršljan
08.11.2007., 13:53

Ja imam susjedu koja se zove Ranka....
Onda je ona zapravo Dragica!!!
Aaaaaa, misl'la se sakr't :nono:

bršljan
08.11.2007., 13:54
to se samo tako kaže...bitno da ju ti ne jebeš :rofl:

Bome je, pravo zboriš, dijete :five:

gazdazika
08.11.2007., 13:55
Ja imam susjedu koja se zove Ranka....
Onda je ona zapravo Dragica!!!
Aaaaaa, misl'la se sakr't :nono:

Mom susjedu se krava zove Ranka pa šta..

nego molim komentar broj1:
http://i8.tinypic.com/85zsj1k.jpg

bršljan
08.11.2007., 14:00
Meni je supruga odvjetnica, niš nebrini
:rofl: :lol: :lol: :lol:

A je, baš bi te žena branila da te uvati s drugom.....

Ček, ček, jel tvoja žena onda pedofiličarka ili isto ima 8 godina ko ti?

gazdazika
08.11.2007., 14:00
http://i19.tinypic.com/6pgbfqa.jpg

Vitin pogled No2: Baš san malopri proćitala 3 toma opće enciklopedije a poslin marende ću ćitat "Prohujalo s benkovačkom buron"
:brukica: :brukica: :brukica:

bršljan
08.11.2007., 14:01
Mom susjedu se krava zove Ranka pa šta..

nego molim komentar broj1:
http://i8.tinypic.com/85zsj1k.jpg

Uh, majčinsine....:lol: :lol: :lol:

gazdazika
08.11.2007., 14:02
A je, baš bi te žena branila da te uvati s drugom.....

Ček, ček, jel tvoja žena onda pedofiličarka ili isto ima 8 godina ko ti?

ZA MOJU ŽENU HRVATSKA JOŠ NIJE SPREMNA!!
:lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

gazdazika
08.11.2007., 14:03
Uh, majčinsine....:lol: :lol: :lol:

ka one galapagoske kornjače samo što ova ima problema sa kilažom..
:horor: :horor: :horor:

bršljan
08.11.2007., 14:03
ZA MOJU ŽENU HRVATSKA JOŠ NIJE SPREMNA!!
:lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl:

E, blago tebi!
Tak'u ženu trebaš svijećom tražit!

gazdazika
08.11.2007., 14:05
http://i19.tinypic.com/6pgbfqa.jpg

Vitin pogled No2: Baš san malopri proćitala 3 toma opće enciklopedije a poslin marende ću ćitat "Prohujalo s benkovačkom buron"
:brukica: :brukica: :brukica:

Vitin pogled No1: E sad nakon što ponovin gradivo iz latinskog i grćkog idem izlakirat nokte, e
:rofl: :rofl: :lol: :lol:

gazdazika
08.11.2007., 14:07
E, blago tebi!
Tak'u ženu trebaš svijećom tražit!

Naša sam je u jednom vrtiću u Sinju:lol: :lol:

bršljan
08.11.2007., 14:08
ka one galapagoske kornjače samo što ova ima problema sa kilažom..
:horor: :horor: :horor:

Jok.
Meni ne vuče na galapagoske kornjače.....
Meni vuče.....meni vuče......a ne mogu se sad skoncentrirat.
Uš'o mi dojam fotke ko bug u čip(s)ove, pa se tiltam.....:visi:

bršljan
08.11.2007., 14:09
Naša sam je u jednom vrtiću u Sinju:lol: :lol:

A, majčinsine, šta si radija, kog ćaću u vrtiću u Sinju :eek:

Anastasia
08.11.2007., 14:13
vita se stvarno razbucila u ovom BB.u

bršljan
08.11.2007., 14:15
vita se stvarno razbucila u ovom BB.u

Ona je onaj tip žene koji stres liječi jelom.
Taka sam i ja....:(
E, da je Stipe manje cijepi......

gazdazika
08.11.2007., 14:20
A, majčinsine, šta si radija, kog ćaću u vrtiću u Sinju :eek:

Pao sam prvi razred tri puta pa me vratili u vrtić

Meni je Vita seksi, a i međidu bi rado..
:brukica:

bršljan
08.11.2007., 14:21
Meni je Vita seksi, a i međidu bi rado..
:brukica:

Jel to neka Sinjska psovka ili...? Ne kužim.

gazdazika
08.11.2007., 14:23
Jel to neka Sinjska psovka ili...? Ne kužim.

a šta'ć ti ja kad ne kužiš oš se šmenon ljub't bršljan'ka??