PDA

View Full Version : Senka /službeni topic

stranice : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

3 Stupid Dogs
21.09.2007., 18:11
senka je ok...:top:

još neki halucinogeni đanki .. :rofl:

miseducata
21.09.2007., 18:12
još neki halucinogeni đanki .. :rofl:

šta je više gade,meni sve draža...baš mi je slatka..senka..:top:

dderosi
21.09.2007., 18:15
na istoj ka i vitina teta..:D
pa svi svoje vide bez mana,šta je tu čudno..:confused:

gledaš li ti uopće bb?pratiš li stream?bb forume?

miseducata
21.09.2007., 18:19
gledaš li ti uopće bb?pratiš li stream?bb forume?

jebate,šta se tebi cili život vrti oko bb? pa jake stvari ako je meni senka slatka..:confused: tebi nije,ispada da je antikrist,al ima tu zasad prikrivenih zmija koje su ispale ok čisto slučajno..:cool:
senka..:top:

marina_tha
21.09.2007., 18:27
"Senka je svoja dok se vidi da je Vita navikla uvijek biti u centru pažnje. Sad kad situacija nije takva treba nekoga na kome će se iskaliti. To vam je općenito stav Splićana prema Sinjanima. Da vi vidite kako se prema nama ponašaju kada dođemo u Split ,shvatili bi zašto je Vita takva. To je jedino razlog netrpeljivosti jer joj Senka ništa loše nije napravila."
-kaže Senkina majka Dragica. :D

to stvarno je dio istine. ali recimo alujević, jel mu tako prezime, bar s jedne strane fetivi, se itekako zapalio za našu senkicu. nije mu smetalo šta je iz sinja. a osim toga split je prepun došljaka. da u njemu žive samo pravi splićani, velo misto sheme, grad bi se sveo na rivu i podrume.

miseducata
21.09.2007., 18:33
to stvarno je dio istine. ali recimo alujević, jel mu tako prezime, bar s jedne strane fetivi, se itekako zapalio za našu senkicu. nije mu smetalo šta je iz sinja. a osim toga split je prepun došljaka. da u njemu žive samo pravi splićani, velo misto sheme, grad bi se sveo na rivu i podrume.

je,uvik je bilo tako s tim odnosom st-sinj..a i arsen se bogami isto bija zapalija za nju,nije je baš tira iz kreveta ća...nije mu smeta naglasak...:D
e moj košta-alujeviću....sramotiš svoju pola-fetivu krv..:zubo:

howyesno
21.09.2007., 18:37
Senkušo znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraaaćaaaaj... :zivili: :W :Pivo:

:rofl:

crna vrana
21.09.2007., 18:41
senka leti danas van i to je kraj price :top:

miseducata
21.09.2007., 18:43
senka leti danas van i to je kraj price :top:

al se ne leti u onu malu kuću?:confused:

Mavis
21.09.2007., 18:44

Leti.

howyesno
21.09.2007., 18:44

Ma da, u malu, ali leti VAN velike :rofl:

miseducata
21.09.2007., 18:46
Ma da, u malu, ali leti VAN velike :rofl:

ma meni to bezveze...mala,velika kuća -ista stvar...ko ima najviše glasova treba izletit vani i točka.

miseducata
21.09.2007., 18:47
i jesu nominacije večeras da možda i pogledam????

crna vrana
21.09.2007., 18:48
ma zbog velike kolicine glasova jadnu senku ce baciti preko ograde... jupi... :lux:

marina_tha
21.09.2007., 18:49
baš mi je ža sinjana. stvarno nemaju sreće. uvik ih neki retardos predstavlja u javnosti. prvo bore lee, pa los bobos i sad senka. šteta.

marcella
21.09.2007., 18:54
jel se može apelirat na moderatora da izbriše topik kad se senka izbaci iz bba, kao da ovog pljuvanja nikad nije bilo.

Draga ti si se to samo šalila,jelda?:eek: :eek:

marina_tha
21.09.2007., 19:01
Draga ti si se to samo šalila,jelda?:eek: :eek:

pa i šalila san se i nisan. nekako mi ju je ža. a ona i piše knjige, znaš. aj mi reci još nekog šta piše knjige sa 18

howyesno
21.09.2007., 19:09
pa i šalila san se i nisan. nekako mi ju je ža. a ona i piše knjige, znaš. aj mi reci još nekog šta piše knjige sa 18

Jel ti to ozbiljno ili je ovo neka opaka ironija, cinizam i sarkazam u jednom?

marcella
21.09.2007., 19:13
Jel ti to ozbiljno ili je ovo neka opaka ironija, cinizam i sarkazam u jednom?

ovo se i ja pitam?

ja bih voljela da mala pročita štogod od ovoga ,možda bi se i zamislila nad sobom,no nekako sumnjam u to.Previše je loše naravi.
A ovo za pisanje knjige neću ni komentirati.

howyesno
21.09.2007., 19:15
Ja uživam u vizijama sebe kako onu njenu blentavu njušku vučem po šljunku (za kosu) a ona govori "šosić se suši na štriku" :E :cerek:

marina_tha
21.09.2007., 19:16
:rofl: :rofl:

ovo se i ja pitam?

ja bih voljela da mala pročita štogod od ovoga ,možda bi se i zamislila nad sobom,no nekako sumnjam u to.Previše je loše naravi.
A ovo za pisanje knjige neću ni komentirati.

3 Stupid Dogs
21.09.2007., 19:20
Ja uživam u vizijama sebe kako onu njenu blentavu njušku vučem po šljunku (za kosu) a ona govori "šosić se suši na štriku" :E :cerek:

:rofl: :rofl: jel ju mogu ja istovremeno vilicom bost u dupe:zubo:

tu netko spominje da piše knjige, joj baš bi volio tu jednu knjigu imat u rukama:D

cronos
21.09.2007., 19:25
baš mi je ža sinjana. stvarno nemaju sreće. uvik ih neki retardos predstavlja u javnosti. prvo bore lee, pa los bobos i sad senka. šteta.

A šta fali Bore Lee-u? :confused:On je kralj trasha!!!:s :s :s

marina_tha
21.09.2007., 19:28
A šta fali Bore Lee-u? :confused:On je kralj trasha!!!:s :s :s

definitivno. i ja ga volin, al to još uvik ne znači da mi je drago da moj kraj predstavlja neko takav.

howyesno
21.09.2007., 19:31
:rofl: :rofl: jel ju mogu ja istovremeno vilicom bost u dupe:zubo:

tu netko spominje da piše knjige, joj baš bi volio tu jednu knjigu imat u rukama:D

EKSUKLUZIVNI ULOMAK SENKINE KNJIGE (MEMOARA) !!!!!! :eek:

27. siječnja, 2007.

Dragi dnevniče!

Danas sam se prvi put hvatala u sijenu sa svojim dečkom.
Reka je da ako ja neću dat, da je pun Sinj onih koje hoće. I šta ću, jadna ne bila! Sve živ čovjek nekako preživi...

Malo mi je neka nelagoda bila jer su Cukrenko i Mazica, koje sam zaboravila nahranti, izašli iz kaveza i gledali nas, dok smo ... bili u sjenu jel...

Nadam se da neće imati traume čula sam da zečevi kratko pamte... Ili su to zlatne ribice...?
Nakon toga, što ipak neću u detalje opisivati, u ime oca i sina, ipak sam ja prefina za takvo nešto, bockalo me cijeli dan sijeno koje mi je ostalo u odjeći, a i prehladu sam neku navukla, ipak je dosta hladno, a i izgubila sam svoj najdraži rajf, zlatni sa srebrnim prugicama, to me muči, još ako ga ćaća nađe bit će svega, ne smijem ni mislit...

Ja znam da sam stvorena za više od vog grada, ja imam dušu umjetnika i lice anđela, samo ne znam kako se maknuti odavde, a možda nađem i kakog lijepog momka iz velikog grada...

marina_tha
21.09.2007., 19:34
28. siječnja 2007

gledan kroz prozor i sjetin se onog rajfa od jučer. i ne mogu ga nać majke mi.

Colisa
21.09.2007., 19:34

27. siječnja, 2007.

Dragi dnevniče!

Danas sam se prvi put hvatala u sijenu sa svojim dečkom.
Reka je da ako ja neću dat, da je pun Sinj onih koje hoće. I šta ću, jadna ne bila! Sve živ čovjek nekako preživi...

Malo mi je neka nelagoda bila jer su Cukrenko i Mazica, koje sam zaboravila nahranti, izašli iz kaveza i gledali nas, dok smo ... bili u sjenu jel...

Nadam se da neće imati traume čula sam da zečevi kratko pamte... Ili su to zlatne ribice...?
Nakon toga, što ipak neću u detalje opisivati, u ime oca i sina, ipak sam ja prefina za takvo nešto, bockalo me cijeli dan sijeno koje mi je ostalo u odjeći, a i prehladu sam neku navukla, ipak je dosta hladno, a i izgubila sam svoj najdraži rajf, zlatni sa srebrnim prugicama, to me muči, još ako ga ćaća nađe bit će svega, ne smijem ni mislit...

Ja znam da sam stvorena za više od vog grada, ja imam dušu umjetnika i lice anđela, samo ne znam kako se maknuti odavde, a možda nađem i kakog lijepog momka iz velikog grada...

:rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol: :klap: :klap: :klap:

marcella
21.09.2007., 19:37
i zaboravila si dodati pozdrav na kraju:
aj booook!

3 Stupid Dogs
21.09.2007., 19:39
EKSUKLUZIVNI ULOMAK SENKINE KNJIGE (MEMOARA) ... a i izgubila sam svoj najdraži rajf, zlatni sa srebrnim prugicama...,

koja lolčina, sve zajedno:top:

Lory
21.09.2007., 19:41
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

cronos
21.09.2007., 19:44
definitivno. i ja ga volin, al to još uvik ne znači da mi je drago da moj kraj predstavlja neko takav.

Bolje Bore Lee nego Mirko Norac!:top:

miseducata
21.09.2007., 19:54
Bolje Bore Lee nego Mirko Norac!:top:

bore lee je faca...:top: :top:

cronos
21.09.2007., 19:57
bore lee je faca...:top: :top:

Nego šta! Potpisujem!:top:

baby_pink
21.09.2007., 21:07
ma super... majka veli kak senka ne voli prepotentne cure. znači vita je prepotentna. :rolleyes: aj dobro.
ali... ipak su se pomirile. :rolleyes:
ok... ak ne voli prepotentne ljude zašto se senka pomirila sa Vitom??? :rolleyes:

al je renatica fino izribala majku onim pitanjem kak senka vodi igru što se tiče arsena, koje žena uopće nije skužila da je dvosmisleno i cinično. :rofl:

howyesno
21.09.2007., 21:36
ma super... majka veli kak senka ne voli prepotentne cure. znači vita je prepotentna. :rolleyes: aj dobro.
ali... ipak su se pomirile. :rolleyes:
ok... ak ne voli prepotentne ljude zašto se senka pomirila sa Vitom??? :rolleyes:

al je renatica fino izribala majku onim pitanjem kak senka vodi igru što se tiče arsena, koje žena uopće nije skužila da je dvosmisleno i cinično. :rofl:

Pa vidi se tko ju je odgojio :rigo:

Mene je šokiralo kak je baba oduševljena BB-om, ja ne kužim, da se meni kćer tako ponaša, došla bih sa cijelim vodom specijalaca po nju, mamu bih joj jebala :azdaja:

like it?
21.09.2007., 22:06
ma brige nju za stipu...ima ona rafaelo..''njamnjamnjam...hehe..e da teško je falit ce...nnjm...šok...daj jos rafaela...''

blacky87
21.09.2007., 22:09
hahahah sto je najgore ona ne kaze ajde bok nego ajd BOG hhaha::D

_Mia_ =)
21.09.2007., 22:16
jel zna netko kolko je imala posto danas za izač? joj kud nije ispala :E

cola3
21.09.2007., 22:20
Pa vidi se tko ju je odgojio :rigo:

Mene je šokiralo kak je baba oduševljena BB-om, ja ne kužim, da se meni kćer tako ponaša, došla bih sa cijelim vodom specijalaca po nju, mamu bih joj jebala :azdaja:

Sama si rekla - vidi se tko ju je odgojio. :) Sad su stvari jasnije, roditelji su joj luđi od nje.

No, grozna stvar je to što Senka sad više neće biti nominirana :eek: :eek: :eek: Izgleda da ju svi vole i neće je nitko nominirati :( :( :(

marcella
21.09.2007., 22:35
No, grozna stvar je to što Senka sad više neće biti nominirana :eek: :eek: :eek: Izgleda da ju svi vole i neće je nitko nominirati :( :( :(

nemojmo biti presigurni u to
pokazat će zmija pravo lice,kad tad

iako sam bijesna što čobanku moram gledati i dalje:mad: :mad: :mad:

a jeste vidjeli kak je skoro pala u nesvijest kad je objavljeno tko ide van?fuuuj

dderosi
21.09.2007., 22:39
jel zna netko kolko je imala posto danas za izač? joj kud nije ispala :E

ja mislim 18%,a ostali sve nešto sitno,odmah iza nje je bila mp

mr_freez
21.09.2007., 22:42
Sama si rekla - vidi se tko ju je odgojio. :) Sad su stvari jasnije, roditelji su joj luđi od nje.

A zbog ceg ste vi tako nadr.... na Senku?
Radje bih da izbace Ivanu i sve tipove iz kuce nego nju!:s :cool:

-Lost-
21.09.2007., 22:44

27. siječnja, 2007.

Dragi dnevniče!

:lol: :lol: :lol: Svaka čast! :top:
U nastavku izostavi samoglasnike da guštamo u potpunosti. :rofl: :rofl: :rofl:

howyesno
21.09.2007., 22:46
:lol: :lol: :lol: Svaka čast! :top:
U nastavku izostavi samoglasnike da guštamo u potpunosti. :rofl: :rofl: :rofl:

Fala, fala, budem :zubo:

howyesno
21.09.2007., 22:48
A zbog ceg ste vi tako nadr.... na Senku?
Radje bih da izbace Ivanu i sve tipove iz kuce nego nju!:s :cool:

Jesi ti taj koji je bio u sijenu s njom :rofl:

marcella
21.09.2007., 22:49

That explains it!;)

mr_freez
21.09.2007., 22:52

Mozda jesam!:zubo:
Ne pa nije mi jasno kaj je ona napravila,a npr MP nije?
Meni je ona gora!
A mozda nisam bas fer jer preferiram crnke,tako da su mi naj Senka,Vita,Tessa i Martina!
Volio bih da netko od njih dobije milju ili koliko vec skupe!:s

howyesno
21.09.2007., 22:56
Već objasnismo. MP je tip kujice za koji znaš da je kujica, tzv. očita kujica.
Igra igru. Iako ruralnog podrijetla, urbana kujica.

Dok je Senka gora podvrsta, tzv. ruralna kujica, podrijetlom i dušom.
U ispovijedaonici prizna da ne može smisliti Vitu, ali kad ju ova povuče na stranu, prvo glumi iznenađenje i grli je, onda još Mireli u šoku prepričava i KRIŽA SE :azdaja: :rigo:

Zečevima daje imena Cukrenko i Mazica, glumi malu slatku dobricu with poor taste in rajfovi, a u duši je stara seoska fufa.

A i MATER joj je luđa nego ona, pa nije za čuditi se.

cola3
21.09.2007., 22:59

U ispovijedaonici prizna da ne može smisliti Vitu, ali kad ju ova povuče na stranu, prvo glumi iznenađenje i grli je, onda još Mireli u šoku prepričava i KRIŽA SE :azdaja: :rigo:

Zečevima daje imena Cukrenko i Mazica, glumi malu slatku dobricu with poor taste in rajfovi, a u duši je stara seoska fufa.

:s :s :top: to je to

mr_freez
21.09.2007., 23:02

Bolje da je luda nego da je neka ortodoksna vjernica!;)
Vidim da je problem sto je sa sela,tj. iz manjeg grada!
Inace sve cure u kuci su jednake osim Ivane i Martine za sad!
Ali je meni fora kao sto sam rekao da ne zna reci dobro r i ima super tijelo,kao i vita!:zubo:

howyesno
21.09.2007., 23:04
Vidim da je problem sto je sa sela,tj. iz manjeg grada!

Krivo zaključuješ...

Problem je ona što ona ima takav sustav vrijednosti, takav način razmišljanja,
to JEBENO LAŽNO držanje nekakvih viših moralnih vrijednosti :rigo:

Oj licemjerje, Senkinim se imenom zoveš :zubo: :E

malena...
21.09.2007., 23:14
neće se nje tako lako riješit,iako bi ja slavila da ispadne jer nemogu više gledat BB koliko ju ne podnosim...

marina_tha
21.09.2007., 23:15
e jeste skužili da joj mama priča bez jakog naglaska. onda san skužila da senka nije u biti iz sinja nego su njeni došli iz slavonije.

uff dobro.

bore lee ostaje na vrhu!

marina_tha
21.09.2007., 23:17
a jeste skužili ono s inhalatorom. hahahhahahhahahahhahahhaha

paulie
21.09.2007., 23:24
Senka je prava kombinacija...ima oduran glas i seljančura je (na ponašanje mislim)...:rofl: Evo, ispravio sam..bez uvrede ljudi!;)

howyesno
21.09.2007., 23:26
Molim lijepo, ne vrijeđat Slavonce, uz prdnem-ti-u-džep Vedrana i pičkice-do-boli Kreše, ne treba još Senka imidž kvariti :mad:

marina_tha
21.09.2007., 23:30
Molim lijepo, ne vrijeđat Slavonce, uz prdnem-ti-u-džep Vedrana i pičkice-do-boli Kreše, ne treba još Senka imidž kvariti :mad:

hahahahha evo ti sad. :o

moraš imat malo empatije i za mene... senka=sinj=čitav krš između mosora i kamešnice. ne treba mi.

howyesno
21.09.2007., 23:32
Ja uopće nemam sad o Sinjanima neko loše mišljenje, kako netko reče, jedno je biti seljak, a drugo SELJAČINA. Senka je to duboko u duši, a ne obitavalištem ;)

female
21.09.2007., 23:33
a taaaako sam htjela da senka ispadne...koza blentava :mad: :mad: :mad:

drinjina
21.09.2007., 23:36
Senka je prava kombinacija...ima oduran glas, još gori dijalekt, i što je najgore: krško kamenjarski mentalni sklop...:rofl:

no no ne vrijeđati krško kamenjarski mentalitet zbog jedne glupe fufice koja i nije podrijetlom sa tog krša.zato fufu vani u slijedećem glasanju i to nogom u dupe i to ne u malu kuću nego direktno na ulicu!!!!!!!!:flop: :flop:

$Hottie$
21.09.2007., 23:37
da vam ja kažem iz koje sam točno pripizdine, mogli bi me nazvat seljankom jer za moje misto vrlo vjerojatno niste čuli...ali ljudi se ne gledaju po tome

ova je seljančica ipo...po tom svom želim-biti-u-centru-svemira ponašanju

miseducata
21.09.2007., 23:43
senka...:top:

Leanna
21.09.2007., 23:51
:flop: :flop: :rigo: :horor: :brukica: :bonk:

miseducata
21.09.2007., 23:53
drži se senka...:top: :top:
iman ja dobar feeling za tu curu i točka.

$Hottie$
21.09.2007., 23:56
@Leanna :s :s :s :top: :D

Leanna
21.09.2007., 23:59
drži se senka...:top: :top:
iman ja dobar feeling za tu curu i točka.

a šta kod nje ima dobro majko mila cura je fakat bezlična

miseducata
22.09.2007., 00:02
a šta kod nje ima dobro majko mila cura je fakat bezlična

ako je bezlična kako uspjeva bit toliko "zla" i "manipulirat" svima oko sebe??:confused:
uostalom,ako je bezlična,čemu toliki bijes na ovim stranicama zbog nje?????:zubo:

zato- senka..:top:

Leanna
22.09.2007., 00:08
ako je bezlična kako uspjeva bit toliko "zla" i "manipulirat" svima oko sebe??:confused:
uostalom,ako je bezlična,čemu toliki bijes na ovim stranicama zbog nje?????:zubo:

pa upravo zbog toga i jadna je i žalosna zapravo meni je nje žao ima glavu a unutra praznooooo

howyesno
22.09.2007., 00:09

Fora je u tome što MP manipulira, ne Senka, pa vidjeli smo kako je i nju izmanipulirala...

Ova je jednostavno mala čobanica primitivna, to je to

miseducata
22.09.2007., 00:10
pa upravo zbog toga i jadna je i žalosna zapravo meni je nje žao ima glavu a unutra praznooooo

pa ne može ona bit tako zla i proračunata i šta sve ne ako joj je glava prazna..:rolleyes:

howyesno
22.09.2007., 00:12
pa ne može ona bit tako zla i proračunata i šta sve ne ako joj je glava prazna..:rolleyes:

Točno tako, nije ona proračunata, ona je samo iskonsko zlo, kako reče moja prof jedna s faksa "vjerujem da se neki ljudi jednostavno takvi rode"...

A kad vidimo i tko ju je rodio, sve je jasno :zubo:

miseducata
22.09.2007., 00:13
Ova je jednostavno mala čobanica primitivna, to je to

pa ako je takva mala primitivna čobanica onda znači da je neiskvarena i naivna i postupa po instinktima..:cool:

dajte se odlučite:jel zla i proračunata il je priprosta mala čobanica???:confused:

Leanna
22.09.2007., 00:13
Točno tako, nije ona proračunata, ona je samo iskonsko zlo, kako reče moja prof jedna s faksa "vjerujem da se neki ljudi jednostavno takvi rode"...

A kad vidimo i tko ju je rodio, sve je jasno :zubo:

:top:

Leanna
22.09.2007., 00:14
pa ako je takva mala primitivna čobanica onda znači da je neiskvarena i naivna i postupa po instinktima..:cool:

dajte se odlučite:jel zla i proračunata il je priprosta mala čobanica???:confused:

ma ona ti je sve u jednom ne valja i točka

crna555
22.09.2007., 00:15

:top: :top: :top: :top: :top: :top: :top: :top: :top

blondie_girl
22.09.2007., 00:16

:eek: :flop: :flop: :flop::bljak:

miseducata
22.09.2007., 00:21
ma ona ti je sve u jednom ne valja i točka

ne znam...još me niko nije uspija tu uvjerit zašto je ona toliko užasna..:rolleyes: trača?? jake stvari..:rolleyes:

ja nju doživljavam ka tipičnu 18godišnjakinju koja se zaljubila u arsena i radi sve da privuče njegovu pažnju..

Leanna
22.09.2007., 00:24
ne znam...još me niko nije uspija tu uvjerit zašto je ona toliko užasna..:rolleyes: trača?? jake stvari..:rolleyes:

ja nju doživljavam ka tipičnu 18godišnjakinju koja se zaljubila u arsena i radi sve da privuče njegovu pažnju..

i pritom radi budalu od sebe i ide na živce svima uokolo

marina_tha
22.09.2007., 00:26

u tome i je fora i zato je ne volimo al užasno nas živcira da stanari ne znaju kakva je :)

miseducata
22.09.2007., 00:26

pa šta je tu čudno?? obično zaljubljeno glupo ponašanje neiskusne 18godišnjakinje..:cool:

miseducata
22.09.2007., 00:29
u tome i je fora i zato je ne volimo al užasno nas živcira da stanari ne znaju kakva je :)

ja mislim da stanari ipak najbolje znaju kakav je ko...:cool:
mi vidimo samo ono šta nam izmontiraju..pa kako su leu odma pročitali svi u kući prošle godine i osramotili je na javnim nominacijama??
nisu oni ćoravi ni blesavi,oni žive 24 sata skupa i znaju bolje od svih nas kakav je ko..

howyesno
22.09.2007., 00:30
ja mislim da stanari ipak najbolje znaju kakav je ko...:cool:
mi vidimo samo ono šta nam izmontiraju..pa kako su leu odma pročitali svi u kući prošle godine i osramotili je na javnim nominacijama??
nisu oni ćoravi ni blesavi,oni žive 24 sata skupa i znaju bolje od svih nas kakav je ko..

Zna li Hrvoje da ga je Senka izdala i slagala?

Zna li Senka da ju super frendica MP laže i da joj je lagala za Arsena?

I rest my case... :cool:

Leanna
22.09.2007., 00:31
pa šta je tu čudno?? obično zaljubljeno glupo ponašanje neiskusne 18godišnjakinje..:cool:

i upravo si sad potvrdila ono kaj mi cijelo vrijeme tvrdimo GLUPA JE

miseducata
22.09.2007., 00:36
i upravo si sad potvrdila ono kaj mi cijelo vrijeme tvrdimo GLUPA JE

nije glupa nego zaljubljena..nema velike razlike doduše al ipak...:confused:

Leanna
22.09.2007., 00:37
nije glupa nego zaljubljena..nema velike razlike doduše al ipak...:confused:

ma može biti ne znam kaj ali je glupa

cronos
22.09.2007., 08:58
Ja uopće nemam sad o Sinjanima neko loše mišljenje, kako netko reče, jedno je biti seljak, a drugo SELJAČINA. Senka je to duboko u duši, a ne obitavalištem ;)

Tako je! Nije uopće bitno gdje čovjek živi i je li to provincija ili velegrad, bitno je da ta provincija nije u njemu! Što se kod Senke nije pokazalo! Njen moto je: "Bolje bit prvi u selu, nego zadnji u gradu!"

mr_freez
22.09.2007., 13:07
nije glupa nego zaljubljena

Slazem se!:zubo:
Naprijed Senka!:s :top:

yaya
22.09.2007., 13:09
Slazem se!:zubo:
Naprijed Senka!:s :top:

ah prelijepa nasa senka:rofl: :rofl:

howyesno
22.09.2007., 13:13
ah prelijepa nasa senka:rofl: :rofl:

Izgleda kao da su joj vadili umnjake te je potom izbole pčele :rofl:

A onaj pogled koji odaje inteligenciju neviđenu :rofl:

crna vrana
22.09.2007., 13:58
pa nema i tessa 18 god? pa se ne ponasa kao senka.. nije joj nikakav izgovor to sto je najmlada.. glupa je i gotovo..

female
22.09.2007., 14:06
a tek onaj odvratni podbradak.... :zubo:

marina_tha
22.09.2007., 14:09
meni ona nije ružna al držanje joj je katastrofa. sva je nekako obješena

zidane21
22.09.2007., 14:14
a tek onaj odvratni podbradak.... :zubo:

di?
pa ona nema podbradak uopće
ponekad mi izgleda ko da nema donju čeljust:rofl:

_Mia_ =)
22.09.2007., 14:16
ma sva mi je iritantna, ne mogu je više gledat... samo mi je žao jel nije ispala sad, ko zna kad će opet bit nominirana jer se svima uvukla u dupe :E

female
22.09.2007., 14:19
di?
pa ona nema podbradak uopće
ponekad mi izgleda ko da nema donju čeljust:rofl:

to mi je prvo kaj sam uočila na njoj. :zubo:

$Hottie$
22.09.2007., 14:23
meni je ona općenito ružna..ima ružnu napuhanu facu, a još goru gubičinu...a šta je najgore je da se ne zna našminkati da si pokrije neke nedostatke na faci nego kad stavi šminku izgleda ka da joj je kopačica prišla priko face :flop:

baby_pink
22.09.2007., 14:27
meni nije mala ružna. ali ima grozan karakter. :flop:

ovo sa šminkom je istina. kad se našminka samo se još više unakazi.:flop:

samo kod rijetkih šminka stvara kontraefekt. :rofl:

omg, sad mi to smiješno. :rofl: idem se našminkat da budem ružnija. :rofl:

Colisa
22.09.2007., 14:40
Zna li Hrvoje da ga je Senka izdala i slagala?

Zna li Senka da ju super frendica MP laže i da joj je lagala za Arsena?

I rest my case... :cool:

to se i ja pitam....:top:

$Hottie$
22.09.2007., 15:29
ma ljudi...mene iskreno više nije briga oće li biti senka u kući ili ne...ako i ostane malo duže, možda bude bilo zanimljivo gledat njene svađe s vitom :zubo:

naime, ja svratila do bloga od baby pink, kad ono super vijest u novom posto, to bi trebalo biti večeras...evo moj naj ulomak:

Nakon razgovora sa Senkom, Hrvoje je otišao do Arsena i odmah ga pitao tko mu se sviđa i što misli o Senki, Arsen je iskreno odgovorio da mu je draga ali ništa više od toga. 'Prije mi je đir Vita ili Tessa, prije bi na njih pa nego na Senku. Ja ti volin ovako obline i to. Tessa super pleše i to mi je ono, a Vita... Vita mi je jebena. Mala Maja je super i simpa i ima super guzu. Ali Vita, Vita mi je...' Jebozovna?' Ubacio se Hrvoje, 'E e jebozovna to – potvrdio je Arsen, 'još ona ima tupaste izjave pa mi to bude još simpatičnije. Volija bi da iman nekoga u kući, da sam se zaljubija, da se iman s kim svađat i mirit. Zanimljivije bi mi bilo. A ono... šta sad da se nešto dogodi, staviš deku preko. Kupan se gol i ovako. Kao da sad je to nešto što nitko nije vidio. Nije mi crnjak.'

ugl...senka je propala...:D

baby_pink
22.09.2007., 15:38
naime, ja svratila do bloga od baby pink, kad ono super vijest u novom posto, to bi trebalo biti večeras...evo moj naj ulomak:

Nakon razgovora sa Senkom, Hrvoje je otišao do Arsena i odmah ga pitao tko mu se sviđa i što misli o Senki, Arsen je iskreno odgovorio da mu je draga ali ništa više od toga. 'Prije mi je đir Vita ili Tessa, prije bi na njih pa nego na Senku. Ja ti volin ovako obline i to. Tessa super pleše i to mi je ono, a Vita... Vita mi je jebena. Mala Maja je super i simpa i ima super guzu. Ali Vita, Vita mi je...' Jebozovna?' Ubacio se Hrvoje, 'E e jebozovna to – potvrdio je Arsen, 'još ona ima tupaste izjave pa mi to bude još simpatičnije. Volija bi da iman nekoga u kući, da sam se zaljubija, da se iman s kim svađat i mirit. Zanimljivije bi mi bilo. A ono... šta sad da se nešto dogodi, staviš deku preko. Kupan se gol i ovako. Kao da sad je to nešto što nitko nije vidio. Nije mi crnjak.'

ugl...senka je propala...:D

:kiss:

i meni sad drago što je senka ostala. :zubo: samo da nauči da dodir ne znači i veza :zubo: i da, koliko god ona plazila za arsenom, a omalovažavala vitu, vita ipak debelo prednjači kod arsena. :rofl:

cronos
22.09.2007., 15:47
ma sva mi je iritantna, ne mogu je više gledat... samo mi je žao jel nije ispala sad, ko zna kad će opet bit nominirana jer se svima uvukla u dupe :E

A, to ti je ona vlaška prepredenost!:rolleyes:

dderosi
22.09.2007., 15:58
znate šta iako ne volim senku moram priznat da mi je žao njene mame,ispala je glupa,možete mislit kako će je ismijat

howyesno
22.09.2007., 17:20
znate šta iako ne volim senku moram priznat da mi je žao njene mame,ispala je glupa,možete mislit kako će je ismijat

Tko koga?

mr_freez
22.09.2007., 18:45

Svasta!:kava:

llukav
22.09.2007., 19:19
Mama je samo dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla.

howyesno
22.09.2007., 19:24
Senku sjebalo i genetsko naslijeđe i odgoj, kako joj je mama jadna, ide u emisiji govoriti kako je Vita prepotentna cura, mislim stvarno :flop:

crna vrana
22.09.2007., 19:54
Senku sjebalo i genetsko naslijeđe i odgoj, kako joj je mama jadna, ide u emisiji govoriti kako je Vita prepotentna cura, mislim stvarno :flop:

pa mama brani samo svoju kcerkicu.. to je normalno.. mislim, ne branim ju ja, nije u redu da je to isla govorit, ali to joj je mama.. eh eh

Violently happy
22.09.2007., 20:00
što samo pokazuje na kojem je stupnju razvoja i njena mama..postoje milijun drugih načina da braniš svoju kćer..mama i kćer su si raspodijelile dvije moždane stanice:rolleyes:

marina_tha
22.09.2007., 20:05
u sinju kad se kaže prepotentan, misli se smišan

Violently happy
22.09.2007., 20:12
u sinju kad se kaže prepotentan, misli se smišan

o bože..:rolleyes:

onda kad kažu da je kurvetina vjerojatno misle zabavna?

marina_tha
22.09.2007., 20:13
o bože..:rolleyes:

onda kad kažu da je kurvetina vjerojatno misle zabavna?

zabavna i profesionalna :rofl:

Violently happy
22.09.2007., 20:16
zabavna i profesionalna :rofl:

krasna su naša hrvatska narječja i značenja nekih riječi u različitim krajevima..

a da nije možda slučaj da sinjani zapravo ne znaju značenje riječi "prepotentan" pa su si preveli kak im paše?:confused: :rolleyes:

Miško
22.09.2007., 21:21
Senka je prefrigana i lukava. Sve stanare prevodi žedne preko vode. Jako je sebična.Prva je za trpezom, a ni jednom nije skuhala ručak.Rafaela prosto guta, nemisleći na ostale stanare. Malo ju pratite kada se dijeli hrana. Tako mala i sitna a jede kao provalija. Nije za zajednički suživot.

Daxo
22.09.2007., 21:23
Senka je prefrigana i lukava. Sve stanare prevodi žedne preko vode. Jako je sebična.Prva je za trpezom, a ni jednom nije skuhala ručak.Rafaela prosto guta, nemisleći na ostale stanare. Malo ju pratite kada se dijeli hrana. Tako mala i sitna a jede kao provalija. Nije za zajednički suživot.

Vidim prvi post (bar je bio kad ovo komentiram) i odmah udri po Senki, kao da je buldožer za stolom. Sumnjivo...

kaj ona uopće nekome izgleda da zna kuhat nešto????

yay
22.09.2007., 21:46

yay
22.09.2007., 21:50

crna vrana
22.09.2007., 21:56
kolko ova mala moze srat... dosadna je......................

antonio445544
22.09.2007., 23:02
Prvo vidim da ste ovde svi djeca,i uopće je glupo šta ću uopće ić išta govorit,ali eto.
Tako blatit neku osobu mogu samo ljudi koji su nesigurni u sebe i djeca,čitaj balavci,ljudi kojima je život isprazan pa nemaju šta drugo da rade,pa se prepucavaju ovde na forumu.
Drugo,svi je blatite kako je izlajala MP za Hrvoja da mu se sviđa Arsen.Očito ste retardirani pa ne znate da od 24 sata oni prikazuju uru vrimena i režu kako je njima volja.Ako niste primjetili Hrvoje je sa Senkom i MP još prošli tjedan komentira za Arsena dok je on pra robu,kako bi bilo da dođe do njega itd,znači on zna da je Senka rekla MP za Arsena,a i Hrvoje je reka i Viti za to,znači nije državna tajna,a evo danas Vita se je izlajala Goranu,al to je druga priča o Viti za koju nemam komentara,pogledajte video na www.24sata
pa ćete vidit ko je Vita.
Ne znam kako možete srat tako za Senku,al neka malo začinete svoj bijedni život,mislim riga mi se na vaše komentare.
Nadam se da se grizete šta je ostala u kući.
Ako je Senka seljanka,ne znan šta ste vi kad komentirate na ovaj seljački način i blatite curu koja ništa nije napravila,nije svetica,al niste ni vi.

Sad slobodno počnite srat po meni,a ja ću uživat u vašim komentarima i smijat se do bola.
Žalim vas,toliko ste jadni i bijedni da vas stvarno žalim,al kao šta sam već reka,vi ste samo djeca pa mi se javite kad odrastete

dderosi
22.09.2007., 23:07
Prvo vidim da ste ovde svi djeca,i uopće je glupo šta ću uopće ić išta govorit,ali eto.
Tako blatit neku osobu mogu samo ljudi koji su nesigurni u sebe i djeca,čitaj balavci,ljudi kojima je život isprazan pa nemaju šta drugo da rade,pa se prepucavaju ovde na forumu.
Drugo,svi je blatite kako je izlajala MP za Hrvoja da mu se sviđa Arsen.Očito ste retardirani pa ne znate da od 24 sata oni prikazuju uru vrimena i režu kako je njima volja.Ako niste primjetili Hrvoje je sa Senkom i MP još prošli tjedan komentira za Arsena dok je on pra robu,kako bi bilo da dođe do njega itd,znači on zna da je Senka rekla MP za Arsena,a i Hrvoje je reka i Viti za to,znači nije državna tajna,a evo danas Vita se je izlajala Goranu,al to je druga priča o Viti za koju nemam komentara,pogledajte video na www.24sata
Ne znam kako možete srat tako za Senku,al neka malo začinete svoj bijedni život,mislim riga mi se na vaše komentare.
Ako je Senka seljanka,ne znan šta ste vi kad komentirate na ovaj seljački način i blatite curu koja ništa nije napravila,nije svetica,al niste ni vi.

Sad slobodno počnite srat po meni,a ja ću uživat u vašim komentarima i smijat se do bola.
Žalim vas,toliko ste jadni i bijedni da vas stvarno žalim,al kao šta sam već reka,vi ste samo djeca pa mi se javite kad odrastete

slušaj prijatelju vidi se po postocima kakva je,imala je najviše za izlazak nakon valentina

marina_tha
22.09.2007., 23:09

glas koji viče iz pustinje

nix mix
22.09.2007., 23:12
:E is me
:s is you

antonio445544
22.09.2007., 23:14
slušaj prijatelju vidi se po postocima kakva je,imala je najviše za izlazak nakon valentina

Pa upravo zato šta djeca kao i vi,nažalošt,jedini zovu za ispadanje

Kladi
22.09.2007., 23:14
Mama je samo dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla.
mama je fakat iskoristila svoje 3 minute!:E

marcella
22.09.2007., 23:15
antonio 4554...whatever ...pravedniče,koliko si ti to onda stariji od nas?
skužaj,iz posta ne mogu dokučiti tvoje mudre godine?

drinjina
22.09.2007., 23:16

kuc kuc dali je to rodbina stala u obranu male curice?

crna vrana

daj ajde malo pogledaj sta se pise o ostalim stanarima.. po svima se sere a veliko.. i nemas pojma kolko neki ovdje imaju godina.. ok, ne govorim ja da sam nesto puno starija, ali starija od senke jesam.. i mala me zivcira.. svojom pojavom,a dok progovori jos vise.. vidi se da je balava.. i svatko od nas ima pravo izrazit svoje misljenje.. kao i ti.. ali nemas pravo nas ostale vrijedat.. pa mi reci - tko se ponasa kao dijete? :mad:

Kladi
Pa upravo zato šta djeca kao i vi,nažalošt,jedini zovu za ispadanje

ja nikako nisam dijete! moja djeca su čak starija od ovih u kući.;) a tko si ti? mama? tata? teta? moralna vertikala?

miseducata
22.09.2007., 23:18
kuc kuc dali je to rodbina stala u obranu male curice?

evo ja nisam rodbina a senka mi je ok...:top: :top:

marcella
22.09.2007., 23:19
evo ja nisam rodbina a senka mi je ok...:top: :top:

već sam se prepala di je ovaj tvoj palac gore,nisam ga vidjela već puna dva sata....:cerek: :cerek:

miseducata
22.09.2007., 23:24
već sam se prepala di je ovaj tvoj palac gore,nisam ga vidjela već puna dva sata....:cerek: :cerek:

evo ga opet.:top: :top:

Kladi
22.09.2007., 23:26
evo ga opet.:top: :top:ima li vas još ili si sama?:)

marcella
22.09.2007., 23:28
šta bi bila sama...širok je krug senkinih obožavatelja!

antonio445544
22.09.2007., 23:29
Recite svoja mišljenja,al na normalan način,a ne onako blatit po osobi.
Nisam rodbina
Senka:top: :top: :top: :top: :top:

Kladi
22.09.2007., 23:30
Nisam rodbina

sama se ona gura u blato! premlada je za takav show! niste je trebali pustit;)

marcella
22.09.2007., 23:31
Nisam rodbina

Ne jok,ma kakvi!;)

Još nam nisi otkrio svoje mudre godine?

Leanna
22.09.2007., 23:32
Nisam rodbina

kaj si se logirao sam zbog Senke, ne ma di bi bio rodbina:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

antonio445544
23.09.2007., 00:49
kaj si se logirao sam zbog Senke, ne ma di bi bio rodbina:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ahahahahahahahahahahahahahahahahah presmišni ste mi,neću ni komentirat
:rofl:

Kvarnerić
23.09.2007., 00:51
""Senka je noćas oko 3:40 opet upala u Arsenov krevet.
Napola je spava, podiga glavu, i spuznio na donji dio kreveta
gdje se može bar malo raširit.

Mala ima samopoštovanja skoro ko Alka Vuica kad su je vukli za noge iz Faces. ""

Ako je ovo istina .... tuzno ! :flop:

howyesno
23.09.2007., 00:59
I...

Pronašli smo sretnika!!!

Antonio je bio sa Senkom u sijenu kad je izgubila rajf!!!! :rofl:

jinxy
23.09.2007., 01:21
I...

Pronašli smo sretnika!!!

:rofl: :rofl: :rofl:
..vjerojatno ga je maznuo za uspomenu :D

Leanna
23.09.2007., 01:28
I...

Pronašli smo sretnika!!!

:rofl: :rofl: :top: :top: :top: :s :s :s :s

hoja
23.09.2007., 02:41
neznam dali joj je nos začepljen ali stvarno to pričanje kroz nos ide na nerve...a što do drugo reći nego mala glupačica sa sela ...oli ti krkančica:eek:

howyesno
23.09.2007., 02:51
Još jednom pročitah Antonijev post :rofl:

Dečko se full uživio u BB, izgleda da od one njene lude majke pa do zadnjeg rođaka sva rodbina navija svaki put kad Senka ide Arsenu u krevet: "'Ajmo Seno, možeš ti to, de ga malo nogom ritni, pomaknuće se on već, ne daj da ga ona prepotentne Vita otme!" :rofl:

Lude familije, u 3 mračna kutka sobe...

I naravno, dečko je TOLIKO iznad nas balavaca na forumu da nas naziva retardiranima i precizno analizira svaki Senkin potez koristeći sintagmu koja je bila popularna negdje do 5. osnovne- radi se, o, naravno, državnoj tajni :rofl: :rolleyes:

Antonio, give our regards to Sinj :W

sweety850
23.09.2007., 05:16
pokazala se senka u puno situacija kakva je osoba.
kao "pomirila" se sa vitom, sve super, sve 5 i nikad ona ništa nije imala protiv nje, bože sačuvaj... ona???? i onda kasnije priča hrvoju kako je vita u pravu, da ju je ignorirala tj. stavila je zid... :rofl:

pa zna mala senkica da je vita milijun puta ljepša, zgodnija i atraktivnija od nje. i zna da se vita arsenu ITEKAKO sviđa. senka trči za arsenom i to se vidi čak i iz aviona...

što se tiče njezinog izgleda i njene osobnosti :rigo:
zaista mi nema ništa lijepo na sebi. kad vidim onu njenu mutavu facu, konjske zube, crnačke usne... mislim ne znam...
katasrofa

mousse od čokolade
23.09.2007., 13:26
jel moze meni netko rec zasto senka OPET ne ide u bazen? sta, ne zna plivati?

:rolleyes:

mr_freez
23.09.2007., 13:45

Slazem se!

ima li vas još ili si sama?:)

Ima!:top:

pasiva
23.09.2007., 13:47
jel moze meni netko rec zasto senka OPET ne ide u bazen? sta, ne zna plivati?

:rolleyes:

ocito ne, a sinjanka:zubo:

llukav
23.09.2007., 13:49
ocito ne, a sinjanka:zubo:

Kaj je vama pa čobanke ne čuvaju ribe nego ovce kako je mogla naučiti! :D :zubo:

howyesno
23.09.2007., 13:59
Ja bih postavila anketu:

što mislite tko je bio sa Senkom u sijenu:

a) mr freez

b) antonio

c) obojica, ali ne u isto vrijeme

d) obojica, u isto vrijeme- tzv. menage a trois

e) ajd boooog, nije ona ni sa kime u sijenu bila, u ime oca i sina....

alen76
23.09.2007., 14:02
sto je senka toliko popularna? vidim da je najpopularnija poslije Hrvoja po broju postova i citanju teme.. :rofl: :zubo: :D

alen76
23.09.2007., 14:04
Ja bih postavila anketu:

što mislite tko je bio sa Senkom u sijenu:

a) mr freez

b) antonio

c) obojica, ali ne u isto vrijeme

d) obojica, u isto vrijeme- tzv. menage a trois

e) ajd boooog, nije ona ni sa kime u sijenu bila, u ime oca i sina....

ja bi rekao pod e)...

mozda im je platila.. ne vjerujem da bi se oni htjeli s njom...

howyesno
23.09.2007., 14:07
ne vjerujem da bi se oni htjeli s njom...

Da, kako je brane, pogotovo Antonio, vjerojatno su joj u rodu :rofl:

mr_freez
23.09.2007., 14:10
Da, kako je brane, pogotovo Antonio, vjerojatno su joj u rodu :rofl:

Ja joj definitivno nisam u rodu!:cool:
Ali ja ne kuzim kaj je ona gora od vite,mp,hrvoja,tesse?:rolleyes:
Svi same tracare!:zubo:

howyesno
23.09.2007., 14:12

Ona glumi malu sveticu, a što je netko napisao, njezino ponašanje u kombinaciji s facom izaziva fizičku reakciju gađenja i budi agresivnost i želju da istu :mljacko:

malena...
23.09.2007., 14:14

a ona najveća!

mr_freez
23.09.2007., 14:16
Ona glumi malu sveticu, a što je netko napisao, njezino ponašanje u kombinaciji s facom izaziva fizičku reakciju gađenja i budi agresivnost i želju da istu :mljacko:

Kao ove ostale ne?:kava:
Lako je pricati o nekome preko foruma,kad se ne moze vidjeti da li taj koji je napada zbog izgleda ruzniji od nje?:rolleyes:

mr_freez
23.09.2007., 14:19
a ona najveća!

Sve su jednake,a mislim da je Hrvoje jos gori od njih!:rofl:

howyesno
23.09.2007., 14:19
Kao ove ostale ne?:kava:
Lako je pricati o nekome preko foruma,kad se ne moze vidjeti da li taj koji je napada zbog izgleda ruzniji od nje?:rolleyes:

Malo bacam na Kvazimoda, ali inače sam ok :rofl: :lol:

Sama je otišla u BB i sama se izložila kritikama javnosti :W

I da, ostale ne živciraju toliko-

MP je otvoreno kujica, bar ne glumi sveticu, objasnila sam već- urbana kujica po modusu operandi.

Vita zna lupiti, ali zna i Senka. Vita ju je pozvala da pričaju na što se ova tako pretvarala da :bljak: :rigo:

Senka živcira jer glumi malu slatkicu, a po mentalitetu prava ona najgora seoska babetina

mr_freez
23.09.2007., 14:23

MP je otvoreno kujica, bar ne glumi sveticu, objasnila sam već- urbana kujica po modusu operandi.

Vita zna lupiti, ali zna i Senka. Vita ju je pozvala da pričaju na što se ova tako pretvarala da :bljak: :rigo:

Senka živcira jer glumi malu slatkicu, a po mentalitetu prava ona najgora seoska babetina

Ovo mi je najjace!:s :rofl:
MP se pravi da je svetica zbog toga sto ona nista ne osjeca prema stipi,a rado bi ga progutala,ali ne on je njoj ''najbolji prijatelj''!:rofl:

malena...
23.09.2007., 14:26

hahahahahhaah!!!!!!!!!

slažem se!:s

emyi
23.09.2007., 14:42
jucer
MP: Kaj god želiš napraviti prvo pitaj mene!
Senka: Dobro mama:bonk:

llukav
23.09.2007., 16:19
Kaže Senkina mama kako zna zašto Vita ne voli Senku.

To vam je općenito stav Splićana prema Sinjanima. Da vi vidite kako se prema nama ponašaju kada dođemo u Split, shvatili bi zašto je Vita takva. To je jedini razlog netrpeljivosti jer joj Senka nije nikada ništa loše napravila.

Hm sigurno i Arsen od nje počinje bježati zato što je Splićanin?!

Stvarno se ne čudim više zašto je Senka takva kakva je. Sad mi je već malo i žao cure! :zubo:

KAMA SUTRA
23.09.2007., 17:39

[I]To vam je općenito stav Splićana prema Sinjanima. Da vi vidite kako se prema nama ponašaju kada dođemo u Split, shvatili bi zašto je Vita takva.

Vjerojatno prave sranja na onom kružnom toku na ulazu u Split! Ugrožavaju svoje i tuđe živote. ko bi ih volio!:rofl:

howyesno
23.09.2007., 17:52

To vam je općenito stav Splićana prema Sinjanima. Da vi vidite kako se prema nama ponašaju kada dođemo u Split, shvatili bi zašto je Vita takva. To je jedini razlog netrpeljivosti jer joj Senka nije nikada ništa loše napravila.

Di je to objavljeno, ta žena je luda k'o puška, son of a gun :rofl: :lol:

llukav
23.09.2007., 17:53

Jučer u Večernjaku u Ekranu

howyesno
23.09.2007., 17:57
U emisiji je Renata pokušala izvući situaciju kad je žena ni 5 ni 6 rekla da je Vita prepotentna, ali ne, tu se Senkina mama, SL ( sooper loodacha) ne zaustavlja!!!!

Izjavljuje to isto za najprodavaniji dnevni list u Hrvata ne shvaćajući da ih njene izjave ne zanimaju zbog njene kćeri, nego čisto da pokažu i prikažu na kojem su nivou i mama i kćer, stvarno :rigo: :bljak:

Baš me zanima hoće li sad miseducata biti na Vitinoj strani, pošto je, koliko sam skužila, Splićanka :cool:

Preeeestrašno :flop: Kakva majka, takva kći :flop:

miseducata
23.09.2007., 18:00

al to i nije tako netočno..u st se bahato ponašaju prema svima pa i prema sinjanima jer oni su seljačine..:flop: ima tu nešto...:cool:

Violently happy
23.09.2007., 18:00
a meni je tu neka na forumu rekla da kod njih u Sinju prepotentno znači smišno..or something..ne'š ti pametnih Sinjana..;) :s :rofl:

llukav
23.09.2007., 18:01
howyesno 100% se slažem s tobom :top:

miseducata
23.09.2007., 18:01
haha...@ howyesno-odgovorila sam ti a da nisam ni vidila tvoj post..

llukav
23.09.2007., 18:02
al to i nije tako netočno..u st se bahato ponašaju prema svima pa i prema sinjanima jer oni su seljačine..:flop: ima tu nešto...:cool:

Sorry ali svojim ponašanjem baš i ne pokazuju neku visoku razinu kulture!!!

marina_tha
23.09.2007., 18:03
a meni je tu neka na forumu rekla da kod njih u Sinju prepotentno znači smišno..or something..ne'š ti pametnih Sinjana..;) :s :rofl:

:rofl: :rofl: :rofl: to san ja bila.

howyesno
23.09.2007., 18:04
Ne ulazim u odnose Sinjana i Splićana, nego u to da se jedna starija kao-gospođa preko medija ide curi od 18 god! "osvećivati" za svoju kćer u BB kući ogovarajući je :flop:

Hvala Bogu na koliko-toliko normalnim starcima, ja mislila moji ludi :s

Violently happy
23.09.2007., 18:05
:rofl: :rofl: :rofl: to san ja bila.

e da..svaka ti dala..:rofl:

Violently happy
23.09.2007., 18:06
Ne ulazim u odnose Sinjana i Splićana, nego u to da se jedna starija kao-gospođa preko medija ide curi od 18 god! "osvećivati" za svoju kćer u BB kući ogovarajući je :flop:

mislim da svi sada više cijenimo vlastite roditelje..:D

miseducata
23.09.2007., 18:06
Sorry ali svojim ponašanjem baš i ne pokazuju neku visoku razinu kulture!!!

a ko to u hrvatskoj pokazuje visoku razinu kulture?? :confused:
zg možda? da,visoka kultura je kad zg zlatna mladež skače po stolovima na karleuše i cece..:flop:

miseducata
23.09.2007., 18:09

da..to je ružno i ne priliči ženi u godinama..al mi je i komično..ono,potreba da braniš svoje mladunče na takav način..:D šta više svađa,meni zanimljivije..

llukav
23.09.2007., 18:12
@miseducata
Pa dobro u ova 4 BB-a nijedan roditelj se nije spustio na ovu razinu na kojoj je Senkina mama. Ja stvarno nemam loše mišljenje ni o Splićanima ni o Sinjanima, a ni o Zagrepčanima ali ovo što ova gospđa izvodi po medijima stvarno graniči s dobrim ukusom. Da ne upotrijebim neke teže
riječi.

miseducata
23.09.2007., 18:16
@miseducata
Pa dobro u ova 4 BB-a nijedan roditelj se nije spustio na ovu razinu na kojoj je Senkina mama. Ja stvarno nemam loše mišljenje ni o Splićanima ni o Sinjanima, a ni o Zagrepčanima ali ovo što ova gospđa izvodi po medijima stvarno graniči s dobrim ukusom. Da ne upotrijebim neke jače riječi.

šta izvodi? dala je 1 intervju i to je to..:cool: ne bi da je sad na naslovnicama svih novina i na svim televizijskim programima...:confused:
ona je totalno nebitan faktor tu..
pa i leu su njeni branili i govorili da se pokazala u najboljem svitlu a bila je puuuuno gora od senke..senka je tu čisti amater kojom upravlja mp..;)

howyesno
23.09.2007., 18:20
šta izvodi? dala je 1 intervju i to je to..:cool: ne bi da je sad na naslovnicama svih novina i na svim televizijskim programima...:confused:
pa i leu su njeni branili i govorili da se pokazala u najboljem svitlu a bila je puuuuno gora od senke..senka je tu čisti amater kojom upravlja mp..;)

Ne znam zašto braniš Senku toliko, ali nije malo dijete od 5 godina, balava je, ali ima 18 i razvoj ličnosti dosada omogućuje razlikovanje dobra i zla i vlastiti izor u svemu tome :flop:

Da, branili su Leu njeni, nek' brane i Senku, ali onak na TV-u pa u novinama kao pametnija žena od 40 napadne curicu od 18, koliko JADAN moraš bit :flop:

miseducata
23.09.2007., 18:26
Ne znam zašto braniš Senku toliko, ali nije malo dijete od 5 godina, balava je, ali ima 18 i razvoj ličnosti dosada omogućuje razlikovanje dobra i zla i vlastiti izor u svemu tome :flop:

Da, branili su Leu njeni, nek' brane i Senku, ali onak na TV-u pa u novinama kao pametnija žena od 40 napadne curicu od 18, koliko JADAN moraš bit :flop:

volim bit opozicija..;)
iskreno,totalno me nije briga za te likove u bb kući..o nikome tamo neman dobro mišljenje jer čim su tamo-sve mi je jasno..
aj,dobro,prema arsenu ću bit malo,malo blaža..:D

llukav
23.09.2007., 18:40

Zar bi trebala biti? Gdje god je progovorila bilo bi bolje da nije. Na tv je rekla kako je Vita prepotentna u novinama izjavi kako Splićani ne vole Sinjane, kako je Vita izgradila sa svima umjetne odnose dok je njezino Zlato tako lijepo prihvaćeno, kako Vita mora biti u centru pažnje i zbog toga što nije ona se iskaljuje na njenoj Senki. Valentinov bratić je rekao kako nisu očekivali da će se tako ponašati u kući, a gospođa kaže kako je ova ista kao kod kuće. Znači mala je aždaja i kod kuće?

Senka van Valjentino nazad u kuću!!! ;)

howyesno
23.09.2007., 18:42
Jednostavno, ne bi trebala tako govoriti o tuđem dijetetu :amen:

like it?
23.09.2007., 19:23
ja znam petnaestogodišnjake koji su pametniji i zreliji od nje...

a zasto ona nece plivati?

Barbi:)
23.09.2007., 19:30

dijetetu?

howyesno
23.09.2007., 19:31
dijetetu?

djetetu, lapsus calami :zubo:

23.09.2007., 19:34
djetetu, lapsus calami :zubo:

:o

drinjina
23.09.2007., 20:05
dijete nezna plivati

howyesno
23.09.2007., 20:10
dijete nezna plivati

A vjerojatno

pasiva
23.09.2007., 20:16
dijete nezna plivati

100%
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=29928&context=naslovnica&web_page_id=main_page_show

Jedri mala jedrilica
23.09.2007., 20:19
cekaj, a za koji k frajla ne nauci plivati? sjecam se da je u jos nekom zadatku prije ona sjedila dok su drugi radili. :rigo:

howyesno
23.09.2007., 20:36
Senka (18) ne zna plivati, njezina mama Dragica kaže da jednostavno nikad nije ni željela naučiti.

Idući dan će izaći: Senka nije željela naučiti plivati jer je Vita prepotentna, kaže njena mama Dragica :rofl: :p

Nikad nije željela naučiti :confused: Pa ima djece koja ne žele učiti pisati, pa ih se natjera, mislim, wtf :rolleyes: :confused:

baby_pink
23.09.2007., 20:38
svašta. čak je jamejzla radila neke zadatke u bazenu i učila je plivati. koji ovoj qu...?

howyesno
23.09.2007., 20:40
svašta. čak je jamejzla radila neke zadatke u bazenu i učila je plivati. koji ovoj qu...?

Senkina sjebana obitelj, dobro je njen stari rekao da su kao BB kuća :rolleyes: :bljak:

female
23.09.2007., 20:47
cekaj, a za koji k frajla ne nauci plivati? sjecam se da je u jos nekom zadatku prije ona sjedila dok su drugi radili. :rigo:

zato jer je premutava da savlada ovako teške i komplicirane pokrete! :D

Kladi
23.09.2007., 20:53

Onda jednostavno ne smijemo ni o kome pričati! Svi smo mi nečija djeca:zubo:

howyesno
23.09.2007., 20:57
Onda jednostavno ne smijemo ni o kome pričati! Svi smo mi nečija djeca:zubo:

Daj molim te, ne vadi iz konteksta, znaš u kojem smisluu govorim... :rolleyes:

Kladi
23.09.2007., 20:59
Daj molim te, ne vadi iz konteksta, znaš u kojem smisluu govorim... :rolleyes:

Ne, ne vadim iz konteksta, već te doslovno shvaćam.

howyesno
23.09.2007., 21:02
Ne, ne vadim iz konteksta, već te doslovno shvaćam.

Jedno je da to doma komentiraju, a ovako na TV-u ipak da se žena od 40 godina upliće u svađe svoje vrhunaravno pametne kćeri je jadno :flop:

dderosi
23.09.2007., 21:06
bitno da se ona zna drugima smijat kad nešto neznaju,a ona cura tako reč s mora nezna plivat

Kladi
23.09.2007., 21:10
Jedno je da to doma komentiraju, a ovako na TV-u ipak da se žena od 40 godina upliće u svađe svoje vrhunaravno pametne kćeri je jadno :flop:

Oprosti, mislim da sam te tek sad shvatila! Pa mi mislimo isto. Radi se o smiješnoj gospođi mami. Nisam skužila ton kojim ti govoriš.

:kiss:

Ciqita
23.09.2007., 23:37
Ajme kako me živcira ova Senka... i ovaj njezin glas... aaaaaaaaaaa.... nemogu je slusat!!! :visi:

miseducata
23.09.2007., 23:49
senka je normalna cura i sasvim se normalno ponaša za svoje godine..:top: samo da se ostavi arsena..al kako će kad joj on ipak daje povoda..:confused: ako mu se ne sviđa nek je makne od sebe a ne pušta u svoj krevet pa je onda sramoti isprid svih pa je onda upet pusti u krevet..to mi je baš ružno od njega..:flop:
ipak on ima 24 a ona 18 i očito ne baš puno iskustva s muškarcima..:cool:

cronos
24.09.2007., 11:49
senka je normalna cura i sasvim se normalno ponaša za svoje godine..:top: samo da se ostavi arsena..al kako će kad joj on ipak daje povoda..:confused: ako mu se ne sviđa nek je makne od sebe a ne pušta u svoj krevet pa je onda sramoti isprid svih pa je onda upet pusti u krevet..to mi je baš ružno od njega..:flop:
ipak on ima 24 a ona 18 i očito ne baš puno iskustva s muškarcima..:cool:

Pa on se igra s njom, jer mu ona to dopušta! A on je, itekako, svjestan da se ona zaljubila u njega i to mu podiže ego!:rolleyes:

marina_tha
24.09.2007., 12:01
Pa on se igra s njom, jer mu ona to dopušta! A on je, itekako, svjestan da se ona zaljubila u njega i to mu podiže ego!:rolleyes:

ja kad si želin dignut ego gledan najslabiju kariku i smijem se onima šta se u momentu ne mogu sitit jel maucetung bio kinez ili japanac. ne igran se tuđin osjećajima. zato dajen tu arsenu veliki debeli minus.

baby_pink
24.09.2007., 12:11
ja ne znam što bi joj dečko trebao napravit da ona shvati. :confused:

lijepo su razgovarali i arsen joj objasnio da je s njom isti kao i sa ostalim curama, nakon čega mu se ona uvukla u krevet. :rolleyes: jedino je kriv što ju tada nije izbacio van iz kreveta. ali, ako joj je prije toga objasnio neke stvari ne kužim zašto je ona toliko glupa da sluša maju paolu. :confused:

dalje... ako ju aresn zagrli, kao što grli sve cure, ne zanči da se igra njenim osjećajima. jel zagrljaj znači ljubav i vezu??? :confused:
ako je tako, majko mila, onda su svi do sada u svim sezonama big brothera bili zaljubljeni jedni u druge i svi su se ludo voljeli. :rolleyes:

mala ima neke osjećaje prema njemu, a malo samopouzdanja i samopoštovanja. :flop: kad ti lik kaže da između vas nema ništa, što ti drugo treba? :confused: puzat na koljenima za njim? :confused:

miseducata
24.09.2007., 12:26
[QUOTE=baby_pink;10408150 kad ti lik kaže da između vas nema ništa, što ti drugo treba? :confused: puzat na koljenima za njim? :confused:[/QUOTE]

da,al onda prespavate u istom krevetu i budite se skupa..:confused: pa naravno da će cura pomislit da tu ipak nešto ima..
ja uvik više virujem djelima nego rječima...;)

baby_pink
24.09.2007., 12:47
da,al onda prespavate u istom krevetu i budite se skupa..:confused: pa naravno da će cura pomislit da tu ipak nešto ima..

gle, ak mi lik kaže aj bok, nema uvlačenja u krevet. prije svega radi samopoštovanja.

zašto bi se uvukla u krevet liku koji me je napuco? :confused:

svi smo drugačiji i drugačije shvaćamo ovakve situacije. ali ja prvo gledam na sebe. npr. zašto bi mene neki lik kojeg znam 10 dana pravio kreteušom? :confused:

nema šanse da bi si to dopustila pa makar bio npr. brad pit.:rofl: je li arsen vrijedan da se senka onako bruka? nije. kriva si je sama što ga ne odjebe.

CosmicGirl
24.09.2007., 12:50
Svejedno, ako si želi popravit kredibilitet, triba bi je lipo odvest sa strane i objasnit joj da se može njemu ona uvlačit koliko god želi u krevet ali da od toga neće bit ništa.
Baš onako, reć kako spada. A ne nešto zavlačit.

E, onda neka se uvlači koliko god hoće. Bitno da joj je rekao.

Tako bi zapravo trebali postupat svi muškarci.
Najgore je davanje lažne nade. Posebno priljepcima kakav je Sjenka.

dderosi
24.09.2007., 12:53
Svejedno, ako si želi popravit kredibilitet, triba bi je lipo odvest sa strane i objasnit joj da se može njemu ona uvlačit koliko god želi u krevet ali da od toga neće bit ništa.
Baš onako, reć kako spada. A ne nešto zavlačit.

E, onda neka se uvlači koliko god hoće. Bitno da joj je rekao.

Tako bi zapravo trebali postupat svi muškarci.
Najgore je davanje lažne nade. Posebno priljepcima kakav je Sjenka.

ma daj.a si zaboravila da je on njoj u četvrtak rekao da mu više ne dolazi u krevet

dinis
24.09.2007., 13:00
ma daj.a si zaboravila da je on njoj u četvrtak rekao da mu više ne dolazi u krevet

ma daj moš misliti, arsen se lijepo pokazao kad je svaku iskomentirao da nijedna maltene nije loša za podbacit pod j., a i goran isto fizički bi svaku, a vezu sa 27 godišnjakinjom, ma dajte

howyesno
24.09.2007., 13:00

Prespavali su istom krevetu jer se ona UVUČE u njega IAKO ju je on zamolio tj. rekao joj da to vuše NE RADI, halo?!?! :rolleyes:

baby_pink
24.09.2007., 13:01
po mom...

tog ulaženja u krevet nije ni trebalo biti, zato što ju je prije toga odfakofo. :flop:
zato, ako mala ne drži do sebe, zašto bi arsen vodio računa jel se ona bruka ili ne. :confused:

howyesno
24.09.2007., 13:02
gle, ak mi lik kaže aj bok, nema uvlačenja u krevet. prije svega radi samopoštovanja.

zašto bi se uvukla u krevet liku koji me je napuco? :confused:

nema šanse da bi si to dopustila pa makar bio npr. brad pit.:rofl: je li arsen vrijedan da se senka onako bruka? nije. kriva si je sama što ga ne odjebe.

:s :top:

marina_tha
24.09.2007., 13:04
a s kim senka inače spava u krevetu u svojoj sobi? možda u tom grmu leži zec?

howyesno
24.09.2007., 13:05
a s kim senka inače spava u krevetu u svojoj sobi? možda u tom grmu leži zec?

Yeah, right :rolleyes:

dderosi
24.09.2007., 13:06
Yeah, right :rolleyes:

dok nije izašao valentino spavala je s njim,a sad je sama

marina_tha
24.09.2007., 13:07

hahhahahahaako je spavala s valjom onda mi je jasno zašto se morala nekom drugom uvlačit:rofl:

howyesno

Pa ima još ljudi kojima se mogla uvući u krevet, mogla je spavati u dnevnom, itd.

dderosi

i sad kad je sama u velikom krevetu u svojoj sobi valjda bi arsen trebao doć do nje.zar ne?ali on očito neće,pa se tako mala bruka pred ukučanima i pred cijelom hr

hoja
24.09.2007., 13:57
ona je samo jedna djevojčica koja je pala na pogrešnog muškarca....malo se zaletila i u biti meni ju je žao,nije glupa ali je jako naivna i neiskusna.

Tipovi ka Arsen su za potrošit a ne za zaljubiti....a da to shvatiš treba ti godina ili takav stav.;)

Lea0000
24.09.2007., 14:28
Vjerojatno prave sranja na onom kružnom toku na ulazu u Split! Ugrožavaju svoje i tuđe živote. ko bi ih volio!:rofl: ovako: totalka mi se gadite vi ljudi koji napadate jadnu malu balavicu od 18 god!prestanite gaditi sinj i smatrati sinjane seljacima! od kud ste vi - sve pravi zagrepčani ili mozda fetivi splićani? kak da ne - svaki dan sam svjedok kak se zagrebom ne može proci od ljigavih hercegovaca, počevši od bandića, a splitom od bosanaca i ostalih pridošlica. slavonci pricaju po bosanski, ličani naprosto seljački. a splićani su najgora vrsta gamadi - glume glumu. najvažnije se dobro obleći,a to kaj nemaju doma kaj za jesti jer si fakat must have onaj armani dopičnjak - nema veze. glavno da se rivom prošetaju. prave se građanima, a najveći su malograđani u drzavi - jadno!!!! senki sasvim sigurno nisam u rodu, ali zašto se ne okomite na debila krešu ili glupavog vedrana ili drolju vitu?užas!znam nekolicinu ljudi iz sinja i svi su normalni. nikad ih nisam smatrala seljacima jer nemam zasto. vidi se da ste svi narrow minded. svi, osim nekoliko iznimaka izigravate građane,a fakat mislim da ste totalni jadnici! svakako postoji netrpeljivost među sinjanima i splićanima, ali vec sam izrazila svoje misljenje o st bandi - they suck!!!oni su najbolji - ma molim te!jedva sam se prisilila da napišem ovih par redaka ali tak mi se gadi više čitati ove vaše blesave komentare.
ljudi dajte se ponašajte normalno i ne serite po cijelom gradu zbog 18-ogodišnje zatelebane curice.
p.s.i pogledajte se u ogledalo kak vi zgledate!

$Hottie$
24.09.2007., 14:36
pa ako si ti neka super cura i nemaš o nikome ništa loše za reći, šta u istom postu pljuješ po nama ostalima i braniš nekog drugog...kužiš da se spustaš na isti nivo po kojem pljuješ?

reći da su splićani gamad je preružno, a još ružnije šta se i svaki dalmatinac danas naziva svim i svačim zbog malo drugačijeg mentaliteta..

marina_tha
24.09.2007., 14:41
nije lijepo pljuvat ni po zgu ni po stu ni po sinju, a bome niti po sv. petru u šumi ili čučerju gornjem.

al uvik se može malo zezat.

pivka
24.09.2007., 14:44
ovako: totalka mi se gadite vi ljudi koji napadate jadnu malu balavicu od 18 god!prestanite gaditi sinj i smatrati sinjane seljacima!

Ček,ček ti pljuješ po zagrepčanima,a imaš zg.spiku?:rofl:
meni ne smeta kaj je mala iz Senja(ako si dobro slušala na početku,mala živi u Senju duže vrijeme,a inače je iz Slavonije)ali je glupa do bola.
ja sam sa 18 bila Laloslav Ružička za nju.

24.09.2007., 14:52
meni ne smeta kaj je mala iz Senja(ako si dobro slušala na početku,mala živi u Senju duže vrijeme,a inače je iz Slavonije)ali je glupa do bola.
ja sam sa 18 bila Laloslav Ružička za nju.

u kakvom Senju? Senka živi u Sinju! :rolleyes: :rolleyes:

howyesno
24.09.2007., 15:02
Mir Lea, ne se uzrujavat, da ne bi i tebi zraka ponestalo :rofl:

pivka
24.09.2007., 15:10
u kakvom Senju? Senka živi u Sinju! :rolleyes: :rolleyes:

ok.u Sinju!

ali poanta je ista.žana uopće nije ni sinjanka ni senjanka nego slavonka.

miseducata
24.09.2007., 15:11
ma daj moš misliti, arsen se lijepo pokazao kad je svaku iskomentirao da nijedna maltene nije loša za podbacit pod j., a i goran isto fizički bi svaku, a vezu sa 27 godišnjakinjom, ma dajte

pa momci su samo realni i iskreni ..:) i znaju ljudi šta valja...;)

miseducata
24.09.2007., 15:14
Prespavali su istom krevetu jer se ona UVUČE u njega IAKO ju je on zamolio tj. rekao joj da to vuše NE RADI, halo?!?! :rolleyes:

aj molim te...pa nećeš u krevetu trpit nekoga ko ti je odbojan i odvratan za nikakve pare...:cool:
al njemu to diže ego,a ona se zaljubila i vidi ono šta želi vidit..u tome je problem..:rolleyes:

WHUFC
24.09.2007., 15:17
može li mi netko objasnit zašto senka ne smije u bazen?

kiikii
24.09.2007., 15:21
može li mi netko objasnit zašto senka ne smije u bazen?

haha ne zna plivat:rofl: :rofl: :rofl:

howyesno
24.09.2007., 15:22
aj molim te...pa nećeš u krevetu trpit nekoga ko ti je odbojan i odvratan za nikakve pare...:cool:
al njemu to diže ego,a ona se zaljubila i vidi ono šta želi vidit..u tome je problem..:rolleyes:

Ona je meni fufa i nikakva zaljubljenost ju ne opravdava.

On ima problema s Košta-kompleksom (više vrijednosti, jel).

:amen:

CosmicGirl
24.09.2007., 15:23
Smije ali ne zna plivat.
I uz to je navodno alergična na klor.

baby_pink
24.09.2007., 15:35

pa jel on rekao da mu je ona odbojna i odvratna???:confused:

mislim da bi mu bilo svjedno jel mu ona legla u krevet ili ivana. :rolleyes:
iz pristojnosti ju nije šutnio van.
a šta joj vrijedi i kad joj se nešto kaže kad je tvrdoglava. :rolleyes:

Grej
24.09.2007., 15:38

Pročitaj post, ne pljuje po zagrepčanima već po hercegovcima i bosancima koji žive u zg-u.

WHUFC
ok.u Sinju!

ali poanta je ista.žana uopće nije ni sinjanka ni senjanka nego slavonka.

ma meni ona vuce na ciganku
i prejako mi je bilo kad je objasnjavala kako je ona sa svojih 18 g. dosegla razinu koju ce vita dosec tek za 2-3 godine.brutalno.

marcella
ovako: totalka mi se gadite vi ljudi koji napadate jadnu malu balavicu od 18 god!

e ovako:namanje je bitno što netko ima /nema 18 godina,još ćemo prije razumjet ako je netko mlad i opravdavati mu stvari kojem nekom starijem možda ne bi.;)

Ali ono što JEST bitno je pomanjkanje poštenja,iskrenosti i drugih sličnih ljudskih kvaliteta kojima ta mala tako očito oskudijeva.

Već dugo nisam imala prilike vidjeti takvu dvoličnost i prijetvornost na djelu,izigravanje svetice koja se križa i zgraža(nitko nije svet da se razumijemo,al brate nemoj se ni pretvarat da jesi jer se to zove licemjerje)a istovremeno ogovara i koristi svaku priliku za to?

zašto mi senka nije sjela?jer mrzim licemjerje i bojim se ljudi koji će ti u lice uvijek ponuditi osmijeh i zagrliti te,a onda iza leđa zabiti nož u leđa ,a sve to s osmjehom anđela.

howyesno
24.09.2007., 15:47
zašto mi senka nije sjela?jer mrzim licemjerje i bojim se ljudi koji će ti u lice uvijek ponuditi osmijeh i zagrliti te,a onda iza leđa zabiti nož u leđa ,a sve to s osmjehom anđela.

Mislim da je ovaj osmijeh tj. njegov opis u slučaju Sjeeenke diskutabilan.

Prije bih rekla kvetenski osmijeh na faci zbunjenog teleta.

baby_pink
24.09.2007., 15:50

:rofl: :rofl: :rofl:

marina_tha
24.09.2007., 15:51

nemoj mi sad govovit ko kvešo :rofl:

howyesno
24.09.2007., 15:56
A što je najgore, sad će zbog ovog novog zadatka di je Vita kraljica bijes biti totalno na nju usmjeren, i brijem da će puno proći dok Sjeeenka opet ne bude nominirana, "znass ono" :flop:

WHUFC
24.09.2007., 15:58
arsen stao gleda,ništa mu nije jasno.ja se pravim da mi se neda plesat,a on jadan poludio,nema s kim plesat.
laže sama sebe.

howyesno
24.09.2007., 15:59
arsen stao gleda,ništa mu nije jasno.ja se pravim da mi se neda plesat,a on jadan poludio,nema s kim plesat.
laže sama sebe.

Podsjeća me ta njena blentava faca na nekog ili nešto, budem se ja već sjetila... :misli:

Miško
24.09.2007., 16:13
Smiješno je što govori da već dvije godine piše roman. Ona kao prvo treba naučiti govoriti, pa još puno toga da bi počela nešto pisati. Ona za broj četiri kaže četer, za stolicu stolca, trideset tridcet, i tako u nedogled.
Mala živi u nekom svome umišljenom svijetu,a u takvoj je sredini rasla da joj nitko na to nije ukazivao. To je nesretno dijete.

howyesno
24.09.2007., 16:16
Smiješno je što govori da već dvije godine piše roman. Ona kao prvo treba naučiti govoriti, pa još puno toga da bi počela nešto pisati. Ona za broj četiri kaže četer, za stolicu stolca, trideset tridcet, i tako u nedogled.
Mala živi u nekom svome umišljenom svijetu,a u takvoj je sredini rasla da joj nitko na to nije ukazivao. To je nesretno dijete.

Govorim i ja privatno svakojako :zubo: , ali za razliku od nje pismena sam ;)

Nije problem u dijalektalizmima koliko u njenoj glavi, a što je najtužnije, sad će još poslije BB-a i biti luzera koji će joj uz neke doadatne uslugice htjeti objaviti knjigu :rolleyes: :cool:

Miško
24.09.2007., 16:32
Senka,
Toliko si toga lošega napravila nu BB kući da neznam kako ćeš se pojaviti u svojoj sredini. Ti razmišljaš o autogramima. Neznam samo tko će od tebe tražiti autogram. Tog jadnog Arsena bi već trebala ostaviti na miru. Zar ti stvarno nevidiš da te on netreba. Ispadaš totalna budala. Osim toga dečko se je željan naspavati jer je to krevet za jednu osobu.
Bolje bi prošla da ostaneš u krevetu sa Krešom,jer ste nekako na istom intelektualnom nivou. ( za njega je Japan poluotok - to je veliki kiks i za hodajuću eciklopediju BB kuće)

pivka
24.09.2007., 16:58
Pročitaj post, ne pljuje po zagrepčanima već po hercegovcima i bosancima koji žive u zg-u.

Daj si pročitaj što si napisala

$Hottie$
24.09.2007., 17:01
a znate šta ja mislim (i veeeelika većina vas :rofl:)

Senka je malo premlada, bez velikog iskustva s muškarcima, pod utjecajem njenog visočanstva MP, zabrijala da se splitskom galebu a.k.a Arsenu toliko svidila da se odma odlučija vjenčat s njom

pa mala i ne sluti da MP manipulira skoro svim stanarima, a njoj je opet ka i mama, i da je arsenu od njih 4 koje je izdvojia u kući zadnja listi, i da je se pokušava riješit...

neki će sad reći da se ne zna postaviti jer je balava, ali to nije istina!
mala možda ima samo 18 godina, ali dobro je ona skužila kad su je isprdali na boci istine, i kad joj je arsen lipo reka da mu ne dolazi u posteju...samo šta, to je taj ponos...utuvila si je u glavu: NEMA PREDAJE, BOLJE SE OBRUKAT NA SVE NAČINE PRID CILOM REPUBLIKOM 'RVACKOM, NEGO PRIZNAT PORAZ...i sve to ponovno uz malu pomoć MaPe :zubo:

CosmicGirl
24.09.2007., 17:08
Hottie je lipo rekla.
Iako ja moram priznat da ja ni u njenim godinama nisam bila takva, a znam ženske koje su i u trideset petoj priljepci ka šta je ona. Jednostavno ili si tip žene priljepka ili nisi. Nema to veze s godinama.

Mala se jednostavno zaljubila i tila bi da je on odmah ženi i napravi joj četvero djece, a kad je kraj njega ili je mutava ili se duri.
A tip, nit ju je poljubio, niti ju je dodirnio, niti išta. Jednostavno joj se namjestio da ga češka i to je sve.

Češkanje je možda u Indiji znak skorašnje ženidbe, u Rvata ipak za to tribaš bit malo konkretniji.