View Full Version : Molim Vas Pomozite Mi
Pravio sam particiju pomocu Partition Magica, i usred precesa nestalo je struje. Sada kad upalim komp stari disk D i taj neki novi (F cini mi se) su nekak povezani u jedno, pisu neki cudni znakovi, na D disku nema nista sto je prije bilo.
Da sve bude jos gore ne mogu biti ni 15 minuta na kompu vec mi se rusi sistem i moram restartirat komp (rucno)
Ajd molim vas oko mozete, recite mi jel bi mogo kak ja spasit te fileove sa D diska, imo sam 700 slika sa digitalnog fotoaparata i jos puno vaznih stvari.
Molim vas pozite! Ocajan sam!
Puno vam hvala!
ushirlo
29.10.2003., 09:55
Posudi od nekog drugi hard, spoji ga, digni komp u dosu(boot disketa), prebaci slike na novi hard, sredi particije sa fdiskom, instaliraj prozore i vrati slike na svoj hard.
PS. možeš i bez drugog harda. Digni komp sa booticom pokreni fdisk, izbriši sve particije osim D, napravi novu particiju, instaliraj na nju prozorčiće...
Ili svoj HD odnesi kod frenda, prebaci slike na njegov, sredi svoj hd....
Ili...
ushirlo
29.10.2003., 10:02
Nego dobra ti je ona finta - nestalo struje. :D :D :D
Ajde priznaj nije nestala struja nego si nešto sjeba!
AxMi-24
29.10.2003., 14:51
Nabavi (jabvi se) acronis recovery expert on bi mogo particije spasiti.
Doduse to zavisi i od greske. Da li si samo stvaro novu particiju ili si i nesto prcko po postojecim. U svakom slucaju probaj prvo sa acronisom.
AxMi-24 kaže:
Nabavi (jabvi se) acronis recovery expert on bi mogo particije spasiti.
Doduse to zavisi i od greske. Da li si samo stvaro novu particiju ili si i nesto prcko po postojecim. U svakom slucaju probaj prvo sa acronisom.
sa njim sam ja uspio spasit svoje podatke!!!:top: :top: :top:
isto mi bilo nestalo struje u trenutku izmjena velicina particija sa PM :D
al najbolje ti je uzet jos jedan hard i sa njega popravljat stari:top:
javi kak je proslo
nenoXtreme
04.11.2003., 19:52
nema Gogya.... :D
Njegov je HDD otišao u vječna digitalna lovišta, skupa sa slikama na istom... :(
I sad se nama kako javiti!
ps
Ako ovo čitaš Gogy , jel su ti particije FAT32 ili NTFS!???
Equilibrium
05.11.2003., 00:45
nenoXtreme kaže:
nema Gogya.... :D
Njegov je HDD otišao u vječna digitalna lovišta,
Otišo je, sarmu probo nije...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.