PDA

View Full Version : Volite li vi zajebavat direktore?

Vojky
30.10.2003., 11:56
Danas sam gazdi rekao da prioritet 0 znači da je vrijeme izrade beskonačno.

Zastao je i rekao da taj prioritet znači da je to oznaka van uobičajenih slovčanih prioriteta koje imamo u firmi, a ne numerička vrijednost!

:p

sailor
30.10.2003., 13:12
Zar nije O = Odmah? :confused: :cool:

MilkyWay
30.10.2003., 13:32
Vojky kaže:
Zastao je i rekao da taj prioritet znači da je to oznaka van uobičajenih slovčanih prioriteta koje imamo u firmi, a ne numerička vrijednost!

U kojem smjeru? Pozitivnom ili negativnom? :confused: :D

Bankei
30.10.2003., 14:06
Znao sam direktora kojem je SVE bilo prioritet, što god da to je.
Da li je X prioritetno? Daaaa.
A Y? Dakako.
Z??? Kako možeš u to uopće sumnjati?

Kasnije je sve otišlo u qrac :jumping:

cicamaca
30.10.2003., 20:48
ja mog zajebavam u svih 16 pgotovo kad mi kasni plaća, onda mu znam kazat druže direktore bilo bi najbolje da vi meni isplatie tu plaću jer u protivnom je vrlo lako moguće da postanem suvlasnica firme:D

8472
30.10.2003., 21:06
Moja šefica redovito nema pojma što želi, a meni je zabavno to da kad ona taman odluči nešto, da dodam još neku mogučnost, pa se ona počne gubit, i tako redom dok mi ne dosadi...

Terkeš
31.10.2003., 07:11
ja sam u malo čudnoj situaciji... plaća me jedna, a radim u drugoj tvrtci... formalno mi je diša onaj iz prve, a zapravo je onaj iz druge...
onog prvog rijetko i vidim, pa mi je sve super... (a i njemu :))...
a ovog drugog svako malo pošaljem u p.m. čisto da ne zaboravi :) .. ma zezam se, super je... tip je moje godište.. i skupa nakon posla idemo na pivu.. zayebavam ga sve u 16

MilkyWay
31.10.2003., 08:20
cicamaca kaže:
ja mog zajebavam u svih 16 pgotovo kad mi kasni plaća, onda mu znam kazat druže direktore bilo bi najbolje da vi meni isplatie tu plaću jer u protivnom je vrlo lako moguće da postanem suvlasnica firme:D

:jumping: Iskido se od smijeha!

Shroom Fairy
31.10.2003., 08:38
Dokaz da mene she(ri)F nekad uopće ne sluša je kad sam trebala ići ispuniti zahtjev za DSL,rekla sam mu da idem po LSD i on je rekao: Dobro,odite.
Njega nemreš zajebavat jer on niš ne kuži.:rolleyes:

IMF-ovac
31.10.2003., 10:48
Ja svog direktora zajebavam tako da se ošišam na ćelavo.
Popizdi kad me vidi takvog :D

asa
02.11.2003., 19:50
Obvezatno!
Posao je ispod mojih mogućnosti i kapaciteta pa ga povremeno zaj...m iz dosade. Nije čovjek loš, samo je meni zabavno zezati ga. Jedan dan mi nije htio odobriti službeni put, pa smo se posvadili, pa je na kraju u petak u 10 na večer ON išao zvati Croatia Airlines da MENI rezervira kartu i tako to...onda me nazvao ujutro da mi kaže da mi je rezervirao hotel i kartu i sve i ja mu kažem - a sorry, ne mogu ići, sad odi sam......:D :D :D :D

Jedino moram paziti da ne pretjeram da mi ne zvekne otkaz...pa kad osjetim da je ljut ko pas...odmah se primirim i ne izlazim iz svog ureda cijeli dan. Nisam ni ja blesava :)))

E da, onda sam mu, kad je otputavo, još poslala SMS poruku - nadam se da vam bar kiša pada dolje....vratio se nakon pet dana i htio me zatuć :D :D Prva stvar koju mi je rekao kad me je vidio jel ti mene misliš zaj...t....:D Naravno da sam rekla da ne :s

Gazda
02.11.2003., 20:59
Vojky kaže:
Danas sam gazdi rekao da prioritet 0 znači da je vrijeme izrade beskonačno.

Uf, koja si ti faca, bojao bih se srest uzivo s tobom..:D :B

Kladim se da kad je Vojky nadrkan, da kaze sefu: ja sad idem uzet kavu iz automata, a TEK ONDA cu vam dovrsiti onaj izvjestaj. :D :D

IMF-ovac, :top: to i ja radim.

Vojky
02.11.2003., 22:40
Gazda kaže:

Kladim se da kad je Vojky nadrkan, da kaze sefu: ja sad idem uzet kavu iz automata, a TEK ONDA cu vam dovrsiti onaj izvjestaj. :D :D

Ne, nego kažem da će kasniti jer sve color dijagrame moram prebaciti u grayscale, ali da može stvar poboljšati ako mi kupi color laser s duplekserom.

Ako prođe više od 5 dana da ne tražim novi komad opreme, osjećam da nisam baš svoj...

IMF-ovac
02.11.2003., 22:58
Tak i ja. Svakih 40 000 tražim nove gume :cool: :D

MilkyWay
03.11.2003., 08:36
asa kaže:
pa je na kraju u petak u 10 na večer ON išao zvati Croatia Airlines da MENI rezervira kartu i tako to...onda me nazvao ujutro da mi kaže da mi je rezervirao hotel i kartu i sve i ja mu kažem - a sorry, ne mogu ići, sad odi sam......:D :D :D :D

Joj kako ne kužiš da ti direktor hoće pich**, a ti misliš da ga možeš zajebavati. Da to nije tako, već bi ti letila s posla na takve fore. :top:

Vojky
03.11.2003., 08:49
IMF-ovac kaže:
Tak i ja. Svakih 40 000 tražim nove gume :cool: :D

Ja kad sam posebno raspoložen parkiram svog Yuga na mjesto rezervirano za gazdinog Audija!

asa
03.11.2003., 14:47
Milky, ma ne, on je samo dobar :):) I treba me :):)

atlantis
03.11.2003., 23:30
kod mene to ovak izgleda

jutro, 9 i nesto, otkljucavam firmu, ulazim, palim svjetla i komp, sjedam...

direktorica: aj skuhaj kavu
atlantis: opet ja moram kuhat kavu, necu
d: ne pizdi neg skuhaj kavu znash da ne vidim ni sebe prije nego se razbudim
a: dosta mi je ovog tlacenja, pa nisam ti ja tajnica da ti kavu kuham, idi sama kuhaj kad si faca
d: (ustaje, pali radio) dobro! sam probaj povisicu trazit
a: koju povisicu??? ni placu mi nisi isplatila za prosli mjesec... odjebi!
d: (ustaje (ljuto) odlazi u kuhinju, stavlja vodu za kavu, priprema salicu, vraca se natrag, ukljucuje internet, gundja) meni che jedna najobicnija radnica i zaposlenica odbijat kavu skuhat mamujoj (vraca se po kavu, sjeda, pali pljugu)
a: (srkne gutljaj i zahvali si sto je skuhala tak dobru kavu)

:D :D :D

bogme se dobro zajebavam ;)

MilkyWay
04.11.2003., 08:22
atlantis :lol: :lol: Ej stvarno mi suze idu!

el Torro
04.11.2003., 11:42
atlantis kaže:
kod mene to ovak izgleda

direktorica: aj skuhaj kavu
atlantis: opet ja moram kuhat kavu, necu
d: ne pizdi neg skuhaj kavu znash da ne vidim ni sebe prije nego se razbudim
a: dosta mi je ovog tlacenja, pa nisam ti ja tajnica da ti kavu kuham, idi sama kuhaj kad si faca
d: (ustaje, pali radio) dobro! sam probaj povisicu trazit
a: koju povisicu??? ni placu mi nisi isplatila za prosli mjesec... odjebi!
d: (ustaje (ljuto) odlazi u kuhinju, stavlja vodu za kavu, priprema salicu, vraca se natrag, ukljucuje internet, gundja) meni che jedna najobicnija radnica i zaposlenica odbijat kavu skuhat mamujoj (vraca se po kavu, sjeda, pali pljugu)
a: (srkne gutljaj i zahvali si sto je skuhala tak dobru kavu)

:D :D :D

bogme se dobro zajebavam ;)

... ovakva vrst šprdačine bi mogla biti kratkog daha ...

atlantis
04.11.2003., 13:24
el Torro kaže:
... ovakva vrst šprdačine bi mogla biti kratkog daha ...

:D :D :D kaj? da sama sebi otkaz dam? :D :D :D

el Torro
04.11.2003., 13:38
atlantis kaže:
:D :D :D kaj? da sama sebi otkaz dam? :D :D :D

očito nisam skužio ... bosanac ... :rolleyes: :rolleyes: :o

IMF-ovac
04.11.2003., 17:09
atlantis kaže:
kod mene to ovak izgleda

Taj razgovor sa samom sobom ti i nije baš najzdraviji :vidiga: :trk:

atlantis
04.11.2003., 17:33
ohoho :) ovo je josh pitomi razgovor :D

da vish kad d treba radit, a a bi surfala forumom :D

svaka sjedne na jedno rame i svadja se s obvom drugom, a ja nahebem :D ;)

ble
12.11.2003., 13:06
Bas dobar posao taj direktora... njega izgleda svi zajebavaju, a on nista ne kuzi...

asa
13.11.2003., 13:25
Meni je moj precednik super. Nekad sam ja malo nervozna, nekad malo on, al ljudi smo, dogovorimo se :D