PDA

View Full Version : Leće u boji

Studentica
31.10.2003., 00:16
Molim pomoc..Trebam savjet. Zeljela bih kupiti lece u boji za jedan mjesec, cisto da malo promijenim nesto na sebi...Inace imam tamno plave oci i plavu kosu.
Dakle pitanje je koje bi mi lece u boji naglasile oci...
Mislila sam svijetlo plavu boju, ali nisam sigurna hoce li djelovati na moje vec plave oci (mislim hoce li puno posvijetliti).
Ima tko iskustva s tim? Ili ako imate kakav savjet?
Hvalaaaa
:confused: :D

Laganini
31.10.2003., 00:40
Imaš tamno plave oči? Ma budi sigurna da ti leće ne trebaju!!!

Studentica
31.10.2003., 14:55
joj ma ne trebaju mi
imam super oci
ali bih htjela da za promjenu budu svijetlo plave umjesto tamno plave
jel to ok?

MilkyWay
31.10.2003., 16:06
Pa ako već nešto mijenjaš, onda promijeni malo drastičnije jer ti se ovako ne isplati!

Stavi zelene. :D

Studentica
31.10.2003., 16:32
mislis da ce mi dobro stajati?
rekli su mi ovi na faxu da mi zelene ne bi stajale
ufff
u biti svi mi kazu da ostavim svoje tamno plave
a ja bih svijetlo plave jaaaako

ZorcJ
31.10.2003., 21:58
Koliko uopće koštaju leće u boji?

No22
01.11.2003., 00:15
Stavi crvene :)

valnea
01.11.2003., 12:14
kad je vec tema na zdravlju... da i ja nesto kazem: nedavo sam negdje na netu procitala kako su te lece u boji zapravo poprilicno stetne za vid (ne sjecam se gdje je to bilo)

Studentica
01.11.2003., 14:09
da znam da su stetne za vid...ali za mjesec dana se nece nista dogoditi. i tv i laptop su stetni za vid a da ne kazem stotinu drugih stvari....
cijena je oko 200 - 300kn za mjesecne pretpostavljam...
crvene...hmmmm. daj budite objektivni..

dora
01.11.2003., 17:46
Evo, ja sam imala lece u boji. Oke, ja sam corava, pa zato nosim lece, a taj put sam uzela u boji.

Imam zelene oci, pa sam uzela tamno zelene lece... ne znam tocnu cijenu, bilo je to prije par godinica, evo, cak ne znam ni porilici... sori... :( No, boju je promjenilo, ofkors...

Nda... koja je ono bila poanta ovog mog posta :misli: :D

Studentica
01.11.2003., 21:41
ma ja trazim samo prijedlog za bojuuu!!!!

326
01.11.2003., 21:45
kaj postoje i mjesečne leće u boji? di ih ima za kupiti, koliko koštaju?

lahor
01.11.2003., 22:30
Da, postoje mjesecne lece u boji. I ne, nisu stetne za vid. Naravno, ukoliko se upotrebljavaju na pravilan nacin te nema medicinskih kontraindikacija za nosenje leca (dakle, trebali bi imati inace zdrave oci, bez nekakvih infekcija i sl.).

Ja bih za bilo kakve lece otisla na pregled da vidim jel mi sve u redu s ocima. To sam i napravila prije nego sto sam pocela nositi lece.

Cijena ovisi o leci, ima onih obicnih za oko 400 kn, a ima i radjenih po narudzbi koje su puno skuplje. Nadalje, postoje one koje samo mijenjaju boju, a ima ih i s raznim cvjeticima, dezenima i sl. Pa onda postoje i one ekstremne, npr. roze ili u obliku macjih oci.

Prosurfajte malo, prije par mjeseci sam nasla poprilicno detaljnu stranicu jedne hrvatske optike sa informacijama o lecama u boji i slikama istih.

dora
01.11.2003., 23:14
Studentica kaže:
ma ja trazim samo prijedlog za bojuuu!!!!

Cuj, sori, ja ti mogu rec nekaj o lecama, sto se izbora boje tice - pa cuj, nekako mi se cini da je to tvoja osobna stvar, nemrem ti ja odredit boju... :confused:

Koja god ti se svida :top:

Prince
01.11.2003., 23:23
Ja sam lud za plavušama koje imaju plave ili zelene oči. Zelene su uvijek u prednosti, ja to zovem "oči boje Neretve", a plave "oči boje mora u Neumu" :D
Mislim da ti i ne trebaju sočiva, ali kad već želiš, onda isklučivo zelene boje, smeđe oči su prečeste, a druge boje su previše šiz.
Dakle, zelene oči i pravac k meni u Sarajevo :D ...

dora
01.11.2003., 23:47
Prince kaže:
Ja sam lud za plavušama koje imaju plave ili zelene oči. Zelene su uvijek u prednosti, ja to zovem "oči boje Neretve", a plave "oči boje mora u Neumu" :D
Mislim da ti i ne trebaju sočiva, ali kad već želiš, onda isklučivo zelene boje, smeđe oči su prečeste, a druge boje su previše šiz.
Dakle, zelene oči i pravac k meni u Sarajevo :D ...

Najvise volim ovakve... :rolleyes: Mislim, kazem, nije da ima ikakve veze s temom al... jace je od mene pa cu ipak pitati - mislim kaj tebi jedino kaj je bitno bitno je to da je:
1) plava
2) plave ili zelene oci?!
:confused:

Ako su ta dva kriterija zadovoljena onda ti je zenska oke? Mislim il su ti kriteriji mizerni (s jedne strane) s druge strane - imas vrasku srecu... jer pazi, ako je samo to potrebno da bi si nasao dobrog komada - onda stari - :top:

Btw. (ovo je cak vezano s temom) nije ona pitala jel joj trebaju lece il ne - nego koje, cijena i sl...

Studentica
02.11.2003., 11:53
joooj vi opet ne citate sto gore pise...
cijena meni totalno nije bitna..
htjela bih jedan mjesec malo promijeniti boju ociju koje su tamno plave (kosa plava isto...)
dakle htjela bih da mi PREDLOZITE boju
mislila sam svijetlo plavu...cini mi se super..
ali sam mislila d ami vi predlozite nesto fora da budu izrazene...
pozdrav
i hvala na odgovorima:eek:

Studentica
02.11.2003., 11:55
ps. mislite da bi mi zelene stajale?

lahor
02.11.2003., 12:19
Pa otkud mi mozemo znati koja ce boja tebi stajati. Postavljas glupa pitanja.

Ako ti cijena nije bitna onda kupi 2-3 razlicite boje pa isprobavaj.

Evo, razmisli o ljubicastima :) Meni je to fora.

dora
02.11.2003., 14:37
Kak da i MI predlozimo boju? :confused: MI ti eventulano mozemo rec iskustva, cijenu i sl... oprosti, ali za boju bi si trebala sam razmislit... Cemu jednsotavno kad moze i komplicirano jel?

Studentica
02.11.2003., 18:42
pa sta je tak tesko predloziti boju?
i reci u koju ste vi boju promijenili sarenicu?
:confused:

ZorcJ
02.11.2003., 19:20
Kako ljudi mogu predložiti boju kada ne vide kako izgledaš? (Meni onaj opis nije dovoljan ....

Studentica
03.11.2003., 22:07
znaju Blaise i Lela kako izgledam!!!
Cure pomagajte!!!

Studentica
03.11.2003., 22:08
ima tko kakav link da vidim boje leca????:confused: :flop:

SeaHorse
12.11.2003., 19:20
Ja sam probala Crazy Lenses - reptile. Dakle, nije samo što su zelene, nego definitivno privlače pažnju!!!