PDA

View Full Version : Hüsker Dü

č.i.k.
25.04.2003., 09:50
kupio moj cimer (hehe) nekidan ovu videokazetu, koja je nekad pripadala damiru tiljku, u dućanu tomya phatasme...

koje je to jebeno ludilo...u malo manje od sat vremena opičili su barem 20 stvari (na omotu nema nikakvih informacija) s tim da dominira new day rising jer su koncert svirali 85-e...

ne mogu se odlučiti koji mi je dio koncerta najdraži, ali recimo da je onaj prijelaz iz reoccurring dreams u eight miles high pred sam kraj koncerta stvarno nevjerojatan...

'ko nije vidio neka dođe u kset na videoslušaonicu hüskera u 6. mjesecu...

Tufir II
25.04.2003., 10:24
E pa ovo zbilja zaslužuje odlazak u ZG :top:

Za razliku od onog dosadnjakovića Olsona :rolleyes: i miss Williams guitar :rolleyes: :D :p

moose
25.04.2003., 14:07
da tufire, bolje ić gledat videokazetu nego slušat koncert:flop: u biti, kad malo bolje razmislim, i ja bi radije gledao video npr. olsona nego nazočio komcertu npr. rancida:D
p.m.s. victoria williams bolje svira gitaru od bob moulda:B

Cop 663
25.04.2003., 14:41
Je l' to onaj snimak gde na kraju sviraju "Ticket to Ride"? Ah, kakvo je to prasenje od koncerta ... a tek debeli Grant na bubnjevima.:cool:

č.i.k.
25.04.2003., 16:57
je, idu redom:

ticket to ride
reoccurring dreams
eight miles high

č.i.k.
25.04.2003., 17:43
Originally posted by Cop 663
... a tek debeli Grant na bubnjevima.

uuuu al je taj bio ušlagiran!!!
oči na pola koplja al praši li ga praši...idem sad ponovo gledat

zhabotinsky
25.04.2003., 20:35
Jao... nekad (1990 cini mi se) je netko u danasnjem Dallasu u Tkalcicevoj prodavao pirate, a nesto i originala, sa video snimkama razno-raznih koncerata. Tu sam upiknuo tu kazetu Huskera, Violent Femmes koncert u doba Hollow Ground i pirat Smithsa (preko dva i pol sata -- dva koncerta) s koncerta u Londonu na Queen is Dead turneji.

shipka
26.04.2003., 01:44
Majke mi, moram vidjeti te dečke kako praše! Evo baš ih slušam, i oh, pa oni su neshvaćeni.

Ali opet, kuži se zakaj nisu bili previše popularni, nekako su prljavoga zvuka, a to je ono što najviše volim kod istih. Oh kako su prljavi! Čak su i na ovom warehous-u prljavi. Nisu ni (pre)glasni, nisu ni zid buke, nisu ni anđeoskih glasića, a opet, sviraju pop!? Nije im bilo suđeno da uđu u povjest gigantskim nakladama.. Eh, sad će netko naći gomile grešaka u ovom amaterskom osvrtu, i neka, zanima me..

dean martinez
26.04.2003., 02:47
sjecam se te kazete, stvarno je odlicna, Makes No Sense At All (Camden Place, London), samo cekam da to neko frkne na DVD ili DivX barem ...

RichKid
26.04.2003., 09:56
ima DivX....pogledaj na Kaaza

wuk
26.04.2003., 14:40
ja ju nisam vidio, ali vidimo se u KSETU!!

Petar Pan
27.04.2003., 13:30
shipkaaaaa, ne zajebavaj....

hahahahahah....

inače, mi dok smo bili mali, onda su curice volile granta harta, a mi frajeri boba moulda. no, nekako nakon jednog vremena (hm... 15 godina?), evo i meni su lagano nekako ušle te hartove stvari pod kožu. valjda čovjek s godinama postane curica, štajaznam.

iako u ono doba kukuleleka za meni najvećim bendom svih vremena (okej, poslije beatlesa), bila je čak i čista zadovoljština otić na koncert granta harta i onog njegovog prolupalog nova moba, negdje '90., ili '91., ne sjećam se više, jebi ga ide vreme.
pa makar da čuješ u živo the girl who lives on heaven hill. znam da me nakon te stvari zagrlio neki klošar sa suzama u očima, evo ne lažem časna masna.
jel to bio neko od vas možda?

zhabotinsky
27.04.2003., 16:34
Ja sam bio na rubu suza, ali nisam nikoga grlio. Privatni ritual. A bio sam i uredno osisan i pocesljan. U Pauku bijase koncert, samo mi se cini da mu je prateci band bio Run Westy Run (bili i predgrupa).

Petar Pan
27.04.2003., 16:52
ma da, run westy run... e, vidiš ja se pojeo živ, al se nisam mogo sjetit predgrupe. pijem u zadnje vrijeme premalo kalcija... ili selena... ili nekog takvog sranja za mozak.

al ipak, koncert je imao nova mob. bila je tada aktualna njihova ploča... nešt sa pompejima... e, fakat ću promijenit vitamine... last days of pompeii, jel tako bilo. znam da sam je kupio i poslušo dvaput i užasno sam se razočaro.
a na koncertu: grant hart sa koleđicama na bosu nogu, jedva da sam mogo odvojit pogled od tog užasa, i dan danas me to proganja u noćnim morama.

trucidare
27.04.2003., 21:25
koncert nova mob / run westy run
je bio 16.04.91.
uf...prije 12godina....

č.i.k.
29.05.2003., 19:21
26.06. u ksetu videoslušaonica hüsker dü...redara nema, divljat ćemo svi zajedno, a oko stage divinga ćemo se dogovorit ;)

goranbrassy
30.05.2003., 14:18
pazi, pazi....
husker du revival!?
sta je cik, kako se stari malo nam pocinju dosadjivati ove postrockfreejazzmathrockchicago improvizacije...
povratak korijenima ;)

binguli
02.07.2003., 01:42
ma kakav rivajvl. zagreb kao nekakva metropola, a ne može skupiti više od 20 ljudi za ovakav jebeno dobar koncert (na videu, dakako). sramota.

dean martinez
02.07.2003., 02:54
nemoj protiv zagreba i 2jest ljudi
eto u mom selu sviraju the von bondies i to uzivo (ne na videu) pa dodje 30 ljudi

rutvica
01.11.2003., 21:07
te kako su dobri, te koji image, te legende... ama ja taj band ne kužim, stvarno. Prvi i jedini album koji sam nabavila je onaj zadnji, nešto sa skladištima i pričama, znat' će k'o zna, i uz sav napor ja ne vidim ništa u tom bandu, onako neloše ali malo dosadno. Jel' krivi album ili sam jednostavno izgubljeni slučaj ? Oće pomoć' ako nabavim neki drugi, i koji?

n/p nova talent show ili kako li se to zove - neki tip pjeva 'sex bomb', djeca su mi dorasla da to dobi da moram to slušati, ali mislim da ću sad nabiti slušalice na uši i slušati Daydream nation

Hugh 'n' Pepper
01.11.2003., 21:10
to je bio warehouse, songs and stories...

nabavi si po meni najbolji new day rising...ali ako ti se nisu svidjele pjesme sa warehousa, mozda ti se nece niti album svidjeti...

:)

dakky
01.11.2003., 22:22
rutvica kaže:
[B]ama ja taj band ne kužim, stvarno. ja ne vidim ništa u tom bandu, onako neloše ali malo dosadno. B]

BLASFEMY !!!

anch_io
01.11.2003., 22:51
dakky kaže:
BLASFEMY !!!

arggggh......purge the unclean :D:D:D

np. superchunk - the majestic

zhabotinsky
01.11.2003., 23:07
Bojim se da tu nema pomoci. Slusaj kako Moore stima gitare.

Žlzc
01.11.2003., 23:11
Pa, nisu oni LOŠI, premda nisu ni čudo koliko mnogi misle da jesu. Tip za ljubitelje H.D. kojima su dosadili albumi tog benda - nek' uzmu LPje The Byrds i neka ih puštaju na 45 rpm.

np Teardrop Explodes - Sleeping Gas

zabic
01.11.2003., 23:42
zhabotinsky kaže:
Bojim se da tu nema pomoci. Slusaj kako Moore stima gitare.

Jel ima smajli "prevrcem se preko stolice od smijanja"?

Hugh 'n' Pepper
02.11.2003., 02:20
Žlzc kaže:
...nek' uzmu LPje The Byrds i neka ih puštaju na 45 rpm.

:D :D

zaba, brijes na monolog? :D

zabic
02.11.2003., 05:37
Hugh 'n' Pepper kaže:
zaba, brijes na monolog? :D

Zekan nije daleko od istine. Husker Du je sjajan folk band sa jako bucnim gitarama. Odsivrajte im stvari na akusticnim gitarama i dobijete Peter Paul And Mary. Ali ne brijem na monolog, jer poenta ovih postova sadrzana je u Zhabotinyskovoj kratkoj recenici.

Mr. Wrong
02.11.2003., 10:34
I meni su prije bili dosadni, a najdosadniji album mi je bio upravo "Warehouse". Probaj poslušati "New Day Rising" ili "Flip Your Wig", pa ako ti se ta dva ne sviđaju, onda možeš odustati. Ali vrijedi pokušati...

I da, žene nekako uvijek vole Hüsker Dü. Ma svidjet će se i tebi!

Tufir II
02.11.2003., 13:19
Mr. Wrong kaže:

Koje žene :eek: :eek: Zašto ja ne znam takve? Zapravo, ne znam ni jednu :o

BTW, vaša analitika tipa HD je samo ovo i ono je u teškoj banani... pogotovo svođenje na Byrdse :rolleyes:
Alo teoretičari!!! HD imaju hrpetinu IZVRSNIH PJESAMA, što bi valjda jedino trebalo biti važno. Je li moguće da vas je snobizam toliko iskvario :tuctuc:

np Dream syndicate - Until Lately

Hugh 'n' Pepper
02.11.2003., 14:06
spank him tartuff!

PrittPen
02.11.2003., 15:17
Tufir II kaže:

BTW, vaša analitika tipa HD je samo ovo i ono je u teškoj banani... pogotovo svođenje na Byrdse :rolleyes:
Alo teoretičari!!! HD imaju hrpetinu IZVRSNIH PJESAMA, što bi valjda jedino trebalo biti važno. Je li moguće da vas je snobizam toliko iskvario :tuctuc:

np Dream syndicate - Until Lately

drago mi je, ja sam petra.
eto sad znaš jednu!!!

zabic
02.11.2003., 20:20
Tufir II kaže:
Koje žene :eek: :eek: Zašto ja ne znam takve? Zapravo, ne znam ni jednu. BTW, vaša analitika tipa HD je samo ovo i ono je u teškoj banani...

Moja zena voli Husker Du. Tufire, mislim da te nase teorije samo potrvdjuju kvalitet Husker Du. Ne radi se o potkopavanju, nema veceg ljubitelja HD od mene.

cody
02.11.2003., 20:23
zabic kaže:
Moja zena voli Husker Du. Tufire, mislim da te nase teorije samo potrvdjuju kvalitet Husker Du. Ne radi se o potkopavanju, nema veceg ljubitelja HD od mene.

Cak i moja cura, koja je inace ljubitelj laksih nota, voli pokoju pjesmu Huskera. Recimo, "Books About UFOs" joj je totalni zakon.

zabic
02.11.2003., 20:25
Cek samo da se napise jednom za svagda. Husker Du je jedan od najbitinih bandova ikada, ljudi koji su napisali zasebno poglavlje u histroiji rock'n'rolla.

FrankHarrigan
02.11.2003., 22:29
jel to onaj kultni i najbolji ikad bend gdje su pjesme radili onaj bubnjar i onaj drugi, i to se kao ful primjetilo, mislim, koje su pjesme od koga, mada i nema neke razlike jer im sve zvuce isto. Bez melodije, samo neko krcanje, i malo lice na Green Day.
Radje bih cekao red za osobnu nego slusao Husker Du. Pih!
:afro:

np Meat Puppets - open wide

cody
02.11.2003., 22:55
FrankHarrigan kaže:
Bez melodije, samo neko krcanje, i malo lice na Green Day.

Vukodlace, s ovime si zasluzio nesnimanje onih nekih cdova bendova koji krce i ne valjaju. Jer, sto zna budala koja voli hüskere? :2up: ;)

Tufir II
02.11.2003., 23:31
FrankHarrigan kaže:
jel to onaj kultni i najbolji ikad bend gdje su pjesme radili onaj bubnjar i onaj drugi, i to se kao ful primjetilo, mislim, koje su pjesme od koga, mada i nema neke razlike jer im sve zvuce isto. Bez melodije, samo neko krcanje, i malo lice na Green Day.
:afro:

Što je najgore, vukodlak se ne zajebava :rolleyes:
E vukodlače, pošto mi je trenutno predobro (valjda euforija pred još jedan ponedjeljak :mad: ), neću izvući ništa iz svoje bogate arhive kompromitirajućih informacija o tvojem liku i djelu uvaženog kritičara i DJ-a :p :D

PS. pozdrav i naklon Prittpen i inim Huskerovkama ma gdje bile :D

np Fugazi - Smallpox champion

TzU
03.11.2003., 20:06
Sto se tice nekuzenja HD...:bonk: :D

Ma nema se tu sta nekuzit, to se imalo skuzit dok je bilo vrijeme. Dok su se pustale u KSETu, pa i Jabuki, pod normalu njihove ploce. Nijedna stvar od Sonic Youtha ne moze napravit euforiju u parteru ko sto moze jedna «prosjecna» HD pjesma.
Pa nije to bend ala Doors koji su tolko legendarni da se bojim da ce ih nasa djeca pusit.
To je mali, alternativni bend. Za sladokusce. :klopa:

Btw, uopce mi nije zao rok casopisa tipa Nomad. Sasvim dosta ima na netu nedotupavih «analiza» iz pera nadobudnih neshvacenih «poznavatelja» muzike, uz koje se mozes rasplakati od smijeha..
:cool: :rofl:

zabic
03.11.2003., 22:36
TzU kaže:
Pa nije to bend ala Doors koji su tolko legendarni da se bojim da ce ih nasa djeca pusit.
To je mali, alternativni bend. Za sladokusce. :klopa:

Rock'n'roll historiju ne pisu veliki bandovi, nego mali. Rock je ekonomicna umjetnost. Manje je vise. Zato su svremenom MC5, Velvet Underground i Stooges postali bitniji od Doorsa.

FrankHarrigan
04.11.2003., 00:36
cody kaže:
Vukodlace, s ovime si zasluzio nesnimanje onih nekih cdova bendova koji krce i ne valjaju.

Molim lijepo, tamo nista ne krci i ne-ne valja. Decemberists pogotovo :cool: Snimaj, nesrećo!

np Meat Puppets - sweet ammonia

Cinnamon Girl
04.11.2003., 00:40
zabic kaže:
Jel ima smajli "prevrcem se preko stolice od smijanja"?

a da probas ovaj :rofl: (valjam se od smijeha)

Cinnamon Girl
04.11.2003., 00:42
Tufir II kaže:

hm, ja ih volim. i mislim da sam zensko. mozda ne ono tipicno zensko, ali... eto.

pozdrav,
girl who lives on heaven hill.

rutvica
04.11.2003., 22:59
TzU kaže:
Sto se tice nekuzenja HD...:bonk: :D

Ma nema se tu sta nekuzit, to se imalo skuzit dok je bilo vrijeme. Dok su se pustale u KSETu, pa i Jabuki, pod normalu njihove ploce. :

a jel', sad je kasno da mi se svide ? onda ništa...

n/p willard grant conspiracy - twistification

parliament
08.07.2006., 11:51
http://www.progscape.com/collection/images/15496f.jpg
LAND SPEED RECORD
Jedan od najpotresnijih dokumenata post-punka sastavljen od eksplozija u trajanju od maksimalno jednog i pol minuta. Apsolutni nihilizam u sloganima poput: Don´t Try To Call, Let´s Go Die ili Don´t Have A Life. Na omotu kovcezi sa posmrtnim ostacima americkih vojnika. Zlo. ***
http://www.nocauseforconcern.com/NCFC-8/HuskerDu-Everything-covX.jpg
EVERYTHING FALLS APART
Bez adrenalinsko-amfitaminske siline sa Land Speed Recorda. Jeftino i uzivo snimljeni album koji vise ima dokumentarnu, nego punkersku vrijednost. Ispod hardcore rusevina krije se folkicna naslovna stvar i jedan Donovan cover. **1/2
http://www.killcreek.com/MC/images/8551f.jpg
METAL CIRCUS
Mini-album, silom prilika, jer je u studiju za vrijeme snimanja nestalo struje. Iako sastavljen samo od 7 pjesama, po ukupnoj minutazi nije nista kraci od prethodnika.U Real World se Mould obracunava sa punkom, prisutna je i tendencija ka stvaranju melodije, primjerice u Diane (koja ce postati nesto kao klasik). Road-song iz perspektive manijakalnog ubojice.
http://www.waiting4louise.de/cover/Cover-HueskerDue-ZenArcade.jpg
ZEN ARCADE
Dupli album, nakon kojeg na americkoj underground sceni nista nece vise biti isto kao prije. Iako ce band poslije postati jos bolji, ovim albumom su postavili temelje svog kultnog statusa. Ploca koja ih je iz mravljih govana katapultirala u visine. E-folk harmonije, klavirski interludiji i 14-minutni distorzirani jazz. ****1/2
http://www.artistdirect.com/Images/Sources/AMGCOVERS/music/cover200/drd600/d603/d603643522g.jpg
NEW DAY RISING
Ovdje je vec prisutan sukob dvije autorske velicine. Hart u svojim pjesmama fabulira o djevojkama koje zive na Heaven Hillu i gledaju NLO kroz teleskop, a Mould kao socijalno osvijesceni pjesnik pjeva o nasilju u domu i otkriva kako je ljeto zapravo sranje. Poezija koja se slusa otvorenih usta i glazba koja se odvija u srednjim registrima, isfiltrirana na nivo zvuka iz telefonske slusalice. *****
http://www.killcreek.com/MC/images/8550f.jpg
FLIP YOUR WIG
Mould i Hart su producirali savrseno kolo buke, koja se mora obavezno slusati na vinilu. Mini remek-djela poput: Makes No Sense At All, Flexible Flyer, Find Me i Hate Paper Doll. Na ovom albumu je i najbolja Dü-stvar: Green Eyes, naivna Hartova euforija pracena Mouldovom sjeckajucom gitarom. ****
http://www.waiting4louise.de/cover/Cover-HuskerDu-Candy.jpg
CANDY APLLE GRAY
Prvi album za Warner. Hart orguljama podebljava zvucnu sliku banda, a briljira sa izvanrednim pjesmama poput: Sorry Somehow i Don´t Want To Know If You Are Lonely. Mould se sa: Too Far Down i Hardly Getting Over It utapa u crnilu. ****
http://ring.cdandlp.com/grigo/photo_grande/21581448.jpg
WAREHOUSE: SONGS AND STORIES
Oprostajni dupli-LP kojem nedostaje koherentnost i ostrina prethodnika. Hart gravitira mornarskim pjesmama (She Floated Away) i jednostavnim pop-stvarima (Too Much Spice), dok je Mould opterecen baroknom produkcijom (Friend, You´ve Got To Fall). Poezija koja blefira djecjom naivnoscu i moraliziranjem. Zvuk albuma iritirajuce reverbiran. Droge su ucinile svoje. ***

no idea
08.07.2006., 12:05
Meni Flip Your Wig uvjerljivo najdrazi....to je najljepsi album ikad, jedan od par koje bih htio imati original :cerek: :cerek:

Slijede New Day Rising, Zen Arcade i Metal Circus...............ostale nemam :o

Interpol
08.07.2006., 12:32
:s

Narantxa
08.07.2006., 13:49
nije li land speed record lajv a ne onaj iza? :misli:

moje *:

land speed record ****
everything falls apart ***
metal circus *****
zen arcade *****
new day rising ****
flip your wig ****
candy apple grey **
warehouse ****

mainscream
26.06.2009., 09:26
moj ollmusis.kom

1982 - Hüsker Dü - Land Speed Record ****
1984 - Zen Arcade *****
1985 - Flip Your Wig ****
1985 - New Day Rising ****
1986 - Candy Apple Grey ***
1987 - Warehouse Songs and Stories ****
:top:

mainscream
26.06.2009., 09:32
najbolje obrade ikad:s
Husker Du - Helter Skelter Beatles Cover Live
Husker Du - Louie Louie Live With Swa Meat Puppets And Minutemen
Husker Du - Sweet Jane Live Velvet Underground Cover
Husker Du - Ticket To Ride Beatles Cover Live

sundog
26.06.2009., 09:46
najbolje obrade ikad:s
Husker Du - Helter Skelter Beatles Cover Live
Husker Du - Louie Louie Live With Swa Meat Puppets And Minutemen
Husker Du - Sweet Jane Live Velvet Underground Cover
Husker Du - Ticket To Ride Beatles Cover Live

...a eight miles high od the byrds??...meni predobra obrada...

sundog
26.06.2009., 09:49
...

...pa žene se uvijek zapale za neke gay muškarce...a u husker du ih onako 2/3 deklariranih...:D

6x6
26.06.2009., 10:45
Fireside su super obradili Don't Want To Know...

ya:raan
26.06.2009., 10:47
Fireside su super obradili Don't Want To Know...

i mega city 4 :cerek:

Mr. Wrong
26.06.2009., 10:58
anthrax je super obradio celebrated summer :rozi:

6x6
26.06.2009., 12:38
--> www.thenortonsrestaurant.com

Media Blitz
26.06.2009., 12:45
Husker Du su jedni i neponovljivi, svaka čast coverima, al nitko se nije ni približio.

fugazi
26.06.2009., 14:50
To je jedan od onih bendova koje je trebalo uzivo dozivit :zubo:
Nikad mi na ploci bas nisu sjeli iako ih volim...

harrahotto
26.06.2009., 16:02
Ipak bih skrenuo paznju na the LIVING END, live album sastavljen od snimki sa nekoliko koncerata, gdje su prakticki vec bili bend u raspadu, a medjusobno zakrvljeni do kraja, i kao harakiri pred kraj albuma SHEENA IS A PUNK ROCKER...

osobno, New day rising sa tog albuma je najpunk najhc naj stvar ikad, uz sva duzna postovanja svim ostalim pjesmama.

Upravo sto je netko napisao, da ih treba slusat u zivo a ne na ploci. E pa ovo je kombinacija...

Od studijskih albuma, Flip Your Wig i Divide and conquer (cak su i KUD Idijoti obradili ovo!!!), New Day Rising, Zen Arcade i Pink turns to blue.... ah, šator....

Metallic fan
26.06.2009., 16:11
da ovaj malo oftopičarim možda :D jesu li oni ikad bili u zg-u? il koji side project? il koji od lanova benda solo??

coolking
26.06.2009., 16:34
da ovaj malo oftopičarim možda :D jesu li oni ikad bili u zg-u? il koji side project? il koji od lanova benda solo??

...bio je grant hart 1991. sa svojim tadašnjim bandom nova mob...a ni godinu dana kasnije sa istom grupom i u ljubljani...imam čak i audio snimku koncerta u zg...svirao je diane i girl who lives on heaven hill od huskera...

milenka
26.06.2009., 17:38
Metal Circus Rulz

Ima i jedna dobra kompilacija The Twin Cities Replay Zen Arcade. Srednja škola pubertet i Huskeri :cerek::cerek: ludo

mainscream
07.06.2010., 08:46
search kaže da im je tema zaključana
pa da poćšnen nofu:D
onak...
na vorumu ja ne moram ni reći al ćšu da rfeckhnemm:
ono što već svi znaju:rofl:
da su oni meni jedan od dva najdraža bendova uopćte!
npr laztvm:
2 Hüsker Dü 529:rofl:
kaxe vama ćine!?
yarman mi reko da su dobri bili samo na sstu
a na warneru gofno.
ja se i nebij baš i slošžio s tim!
ono
istinabog da je zen arcade
album jak kao ono što bi matori jarci kenjali za revolver od bitlsa!!:rofl:
al men je i warehouse sa warnera zabafan i vin album.

07.06.2010., 09:15
nisam reko da su govno nego da warner albumi nisu najbolje od huskera kako si ti rekao :zubo: candy apple gray ima 2 remek djela - od svakog po jedna (don't wanna know i hardly getting over it) a warehouse bi bio puno bolji da bob i hart nisu svoj ego sukob realizirali preko dvostrukog albuma no da su ostali na 10 do 12 pjesama na albumu. eto ti :)

bruce_delamitri
07.06.2010., 09:16
na kojem je ovo jeziku?

Supertramp
07.06.2010., 09:20
osječkom :D

mainscream
07.06.2010., 11:04
:rofl: :):):):)
http://www.youtube.com/watch?v=49hEQMkAyl8&feature=related

Nanidia
07.06.2010., 13:09
da su oni meni jedan od dva najdraža bendova uopćte!
npr laztvm:
2 Hüsker Dü 529:rofl:
kaxe vama ćine!?
istinabog da je zen arcade
album jak kao ono što bi matori jarci kenjali za revolver od bitlsa!!:rofl:
al men je i warehouse sa warnera zabafan i vin album.

Moj last.fm kaže: Hüsker Dü 429 and counting
Volim ih, meni zen ipak najbolji :)
I boli me briga što su se "prodali".

mainscream
23.06.2010., 11:05
eo doar konc!!
http://www.mrfink.com/zips/051284_husker.zip

sundog
23.06.2010., 12:14
...evo koncerta u divx formatu...

http://husker-du-live-at-camden-palace-vhs-ri-3845716.cooga.net/

mainscream
23.06.2010., 12:53
You must register before downloading. Sign up for a free 14 day trial to start downloading now!
Cancel at any time.
kak da skinem odtamo??????????????????

23.06.2010., 13:01
nemoj skidat, spržit ću ti ja dvd, imam ripan sa vhs kasete. pa pošaljem po lalcu lalatoviću.

mainscream
06.03.2011., 09:58
znate što mi je najjjačče što se tiće haskera!!!
ok ono mould i hart su gay
ali norton ni po nekoj najtežoj teoriji nikad nebi mogo s ovakvim brčćinama!:
http://www.thenortonsrestaurant.com/2006-03-31_Nortons_-_57.jpg
biti homić!!!!!!! :D

mainscream
16.04.2011., 17:01
Cek samo da se napise jednom za svagda. Husker Du je jedan od najbitinih bandova ikada, ljudi koji su napisali zasebno poglavlje u histroiji rock'n'rolla.

:s
:cheer:
http://www.thirdav.com/hddb.shtml

kktz
16.04.2011., 17:04
nemog ja ono poslje, al za Land Speed Record, hardcore zlo :s

mainscream
19.07.2011., 09:21
evo uploadavao sam super koncert pa pogledajte..
možete i javit tu kak vam se čine konc i snimka.. :-)
http://vimeo.com/26578582

mainscream
04.09.2011., 20:13
evo nađoh moj stari bestof
http://www.megaupload.com/?d=D1I1AU0T
kak vam se ćlini?