PDA

View Full Version : Muško u svakome od nas

Anastasia
03.11.2003., 15:47
Poštovane kokoši, zanima me jeste li kada razmišljali o muškoj strani koja je u vama? I po čemu ste "muškarci"?
Ja prostačim za volanom. :D :D :p

walter
03.11.2003., 15:50
To koka! Ja se ponekad osjećam ko muškarac! :lux: :lux: :lux: :gay: :gay: :bonk:

croft
03.11.2003., 15:53
ja sam nekad macho...i bas mi je dobro!:frajer:

Gospon Pes
03.11.2003., 15:54
Anastasia kaže:
I po čemu ste "muškarci"?

Po sisama. :D:D:D
I ne dam daljinski. :D
Tj. bilo je tako dok sam jos gledala TV. :D

Parasociolog
03.11.2003., 15:56
a kak to po čemu smo muškarci... kajaznam. može koje potpitanje, mislim, što je muškarac na kraju krajeva.

jedino što mogu ovako napamet reći, a da se doista poklapa s tipično muškim ponašanjem, je da se ne šminkam niti brijem na kozmetiku, ali čak i u tome nema više stroge granice između muškog i ženskog.

walter
Gospon Pes kaže:

Kak možeš uopće napisati nešto ovakvo? :confused:
Pa ja svojoj ne dam daljinski ni kad gledamo njenu seriju. Nitko tebi ne brani da budeš muško, ali daj stara, u granicama normale.

sailor
I nijedna da prizna za pisoare... :confused:

Parasociolog
03.11.2003., 15:57
Gospon Pes kaže:

no, po sisama sam ipak žensko :D
ali daljinski ne da mu ga ne dam, nego ga on meni daje, njemu se to ne da vrtit po ruci... ono malo kad gledamo tv.

Winona
03.11.2003., 15:59
kazu mi da vozim ko muskarac, placem ko muskarac ( tj. nikada pa ni tada ) :rolleyes: i da sam direktna ko muskarac ( vecina ih se smrzne od te direktnosti, poslije se vec naviknu :D

Ko na svako zlo, ne ;)

Dakle ne volem kad mi neka frendica 15 minuta postavlja pitanje o necemu kaj bi joj kao trebala pomoci, ja nakon 3 minute slusanja izgubim nit i kazem - dogovoreno, napraviti cu ti to samo reci brate, STO TO ?

Kaze, jao tako i moj decko reagira :o

walter
03.11.2003., 15:59
Parasociolog kaže:
ali daljinski ne da mu ga ne dam, nego ga on meni daje, njemu se to ne da vrtit po ruci

ŠTA JE OVO, ZONA SUMRAKA?!?!?! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Mojem čuđenju nema kraja!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:

Gaypeder!

Parasociolog
03.11.2003., 16:01
ta na na na, ta na na na
:nota:

pa kaj, lijen je.

placebo
03.11.2003., 16:02
Gospon Pes kaže:

:D :D :D

nego, je li ovo tema "po čemu ste muško?" ili "muško u svakome od nas"? ako je ovo prvo, sjetila bih se ponečeg... a ako je ovo drugo.. eee toga se stvarno više ne sjećam :( :D

Anastasia
03.11.2003., 16:03
lebowski, mi smo već upoznati sa čudima koje čini alkohol.

:B

walter
03.11.2003., 16:05
Parasociolog kaže:
ta na na na, ta na na na
:nota:

pa kaj, lijen je.
Pa to je kao da mu penis kirurški odstraniš, zato što je ljen. Pa nije to jebote... Pa nije to... Pa dobro šta je ovo?!?!?! Koji ti je kurac? Koji je njemu kurac? Koji vam je kurac? Pa jel znate vi... Jebote, pa ti si žensko!!!

Ava Adore
03.11.2003., 16:05
walter kaže:
Pa ja svojoj ne dam daljinski ni kad gledamo njenu seriju. Nitko tebi ne brani da budeš muško, ali daj stara, u granicama normale.

ja ni najvećem muškarcu pored sebe nisam dala daljinski

Parasociolog
03.11.2003., 16:08
walter kaže:
Pa to je kao da mu penis kirurški odstraniš, zato što je ljen. Pa nije to jebote... Pa nije to... Pa dobro šta je ovo?!?!?! Koji ti je kurac? Koji je njemu kurac? Koji vam je kurac? Pa jel znate vi... Jebote, pa ti si žensko!!!

samo nemoj opast sad pod stol od iznenađenja. mislim, bar si prvo pivu makni na sigurno, pa onda padni.

just Sandy
Anastasia kaže:
Poštovane kokoši, zanima me jeste li kada razmišljali o muškoj strani koja je u vama? I po čemu ste "muškarci"? Nikad prije, sve dok mi moj muškarac nije oduševljeno na to počeo ukazivati. A po čemu sve... To bi on puno bolje znao reći. Ja sam se bunila na tu njegovu opservaciju sve dok mi nije rekao da imam savršen omjer muškog i ženskog u sebi, te da sam u pravim stvarima pravo žensko, a "muško" u onome što bi svaki frajer htio imati u svojoj curi.

Otkad mi je to sve tako lijepo obrazložio, više se ne bunim nego sam si sva važna. Samo nisam htjela da o tome nekom priča. A sad kad vidim kako ste vi, koke, ponosne na tu svoju mušku stranu, ne bum se više sebe sramila.

:clint:
(danas mi nešto često paše staviti ovog :clinta...)

walter
Ava Adore kaže:
Ne govori mi o svojim muškarcima! Ko ih jebe! Ja nisam tvoji muškarci Ava. Meni bi ga dala.

Parasociolog
03.11.2003., 16:09
Ava Adore kaže:

ma ja bi dala :D
al se njemu ne da prčkat... a ionak ja biram bolje stvari :cool: :D

Ava Adore
03.11.2003., 16:11
walter kaže:
Ne govori mi o svojim muškarcima! Ko ih jebe! Ja nisam tvoji muškarci Ava. Meni bi ga dala.

ne znam, trebao bi ti provjeriti taj svoj preuranjeni zaključak.

Gospon Pes
03.11.2003., 16:12
walter kaže:
Pa jesam u granicama normale.
Ti drzis daljinski i gledaTE njenu seriju. Ti si musko? Marisol freak. :rolleyes:
Ja drzim daljinski i gledamo moj kulturno-obrazovni program. :D

vrabac
03.11.2003., 16:16
Mrzim ići u shopping. Hodati besciljno i uzaludno po trgovinama da bih se na kraju vratila u onu prvu po prvu stvar koju sam vidjela (ako uopće išta kupim).... to ne podnosim! Uđem u prvi dućan u kojem znam da ima toga što mi treba, ak nađem kupim i idem doma, ak ne prođem još dućan ili dva i odustanem, više od 3 dućana u jednom danu ne mogu podnesti!
Da li to znači da sam muško? Ne znam, al i da znači briga me.
Jedino što se grozim ove sezone (da, treba već kupovati poklone za Sv.Nikolu, Božić, Novu Godinu... fuj) Hvala Bogu na Internet shopping, to me bar malo izvlači...

Parasociolog
03.11.2003., 16:17
možda je zanimljivije pitati po čemu su muški zapravo ženskad.
tračaju ko babe, smeta ih nered, brbljavi su u božju mater, ne psuju dok voze, daju daljinski, mažu se kremicama... :rolleyes: :D

Anastasia
"Muško" u meni:
- mrzim shopping u velikim centrima, kao Metro`, Getro` ili Plodine ili D&M.

- volim brzu vožnju i kao što sam rekla, puno prostačim za volanom.

- odvajam sex od ljubavi i mrzim pitanje "me voliš?"

- brak = teror

:D :eek:

walter
Ma kita me boli za vaš lifestyle. Ja osobno mislim da ste pretjerale i da ne poznajete i ne priznajete tradicionalne vrijednosti. I mislim da će vas vaš perfidni feminizam doći glave kad-tad. Jer kad muškarcu uzmete daljinski, šta mu ostaje? Rospija. Eto, šta. :rigo:

Rajna
Ja kad malo razmislim, mi u stvari ne gledamo nista. On drzi onaj daljinski i samo klika kanal za kanalom, kanal za kanalom...:confused:

A propos teme - moja muska strana je, recimo, to sto imam duplo vecu platu od njega. Pika li se to? :D

Ava Adore
03.11.2003., 16:21
walter kaže:
Ma kita me boli za vaš lifestyle. Ja osobno mislim da ste pretjerale i da ne poznajete i ne priznajete tradicionalne vrijednosti. I mislim da će vas vaš perfidni feminizam doći glave kad-tad. Jer kad muškarcu uzmete daljinski, šta mu ostaje? Rospija. Eto, šta. :rigo:

jel ti to rigaš na mene?? :D

bigblue2010
03.11.2003., 16:23
Ja imam dosta ajd recimo "muskoga" u sebi, ali da muzu uzmem bilo koji od njegovih daljinskih, vjerojatno bi predao zahtjev za razvod braka. :D Doduse, meni do daljinskog i nije, prevelika je to odgovornost za mene. :D

Parasociolog
03.11.2003., 16:24
Ava Adore kaže:
jel ti to rigaš na mene?? :D

pusti, kad nemre puno popit, još mu je zlo valjda.

Gospon Pes
03.11.2003., 16:25
walter kaže:
Ja osobno mislim da ste pretjerale i da ne poznajete i ne priznajete tradicionalne vrijednosti.
Kak ne poznamo? Pa jel musko u nama ne lovi nepogresivo za najvrijednije? :D

Anastasia
03.11.2003., 16:28
Ja ne dam da se gleda nogomet kada sam ja u kući. :E :D

ljutika
03.11.2003., 16:31
Ja volim kada pišam u prirodi otrest picu.:D

Priznaje li se?

Anastasia
03.11.2003., 16:33
Al stvarno, koke moje, ja osjećam da u meni živi muška strana. Doduše, ona mi djeluje kao skup onih osobina koje definitivno nisu za pohvalu. :p
Šalu na stranu, u posljednje vrijeme imam osjećaj da na neke situacije reagiram tipično muški. Osobito u vezi. I izvan nje.
Jedino ne pijem pivo. I ne volim nogomet. Znači li to da još ima spasa? :p :D

Anastasia
03.11.2003., 16:36
ljutika kaže:
Ja volim kada pišam u prirodi otrest picu.:D

Priznaje li se?

Sve ovisi kojim pokretom, i da li poslije toga moraš spustiti nogu. :D I naravno, da li se potrudiš negdje oprati ruke. Ja sam osobno primjetila da su muškići posvađani s vodokotlićem (znam, znam, rekla si u prirodi, ali ovo je sada druga konstatacija) i s umivaonikom....
Znate vic, kada Mujo pere ruke, prije ili poslije pišanja?
Za vrijeme. :D

Sandra October
03.11.2003., 16:57
sailor kaže:
I nijedna da prizna za pisoare... :confused:

evo ja sam probala sa 3 g. pišat stojećke po principu 'šta k.. moj brat misli da je faca ako može' .. :frajer: :D
nećemo sad o ishodu :D

my male side:

- pasmatiram idiotima koji ne znaju vozit
- spavam odma nakon sexa :frajer:
- volim škicat dobre komade (ženske), posebno slaba na plavuše :confused:
- angelina jolie je jebeno najseksipilnije stvorenje na svijetu
- ne zanima me tko je sa naše estrade pokarao koga
- od prijateljica očekujem kad se već oće žalit o ljubavnim problemima da sumiraju na pola stranice teksta i oma kažu jel žele moje mišljenje il moje tetošenje:D
- ne raspravljam o svojim problemima
- shopping ne volem
- kad nađem dobre cipele, pitam u koliko boja imaju pa kupim oma tri para istih da ne moram više gaca okolo po dućanima:D

- a vele mi i da imam muda na poslu :clint:

ljutika
03.11.2003., 17:12
Anastasia kaže:
Sve ovisi kojim pokretom, i da li poslije toga moraš spustiti nogu. :D I naravno, da li se potrudiš negdje oprati ruke.

Ma probala sam svakako, gore-dole, lijevo-desno, naprijed-nazad.:mad: Nikako pošteno otresti.

A zašto treba prati ruke?:confused: :D

Drito Konj
03.11.2003., 17:18
Winona kaže:
vozim ko muskarac

daj ne seri :D :D

magic
03.11.2003., 17:23
- mrzim da mi "zvocaju"
- zaspem odmah nakon sexa
- pijem pivo
- psujem
- mrzim shoping i zhenske chasopise
- znam obaviti sve manje popravke u kuci
- skrbim za obitelj, ljudski i zhivotinjski dio
- dobro sam informirana
- uspjeshno barim zhene
- mrzim susjede kojima uvijek neshto nedostaje
- ne podnosim osobe koje se triput dnevno chuju sa svojim roditeljima
- nemam razumijevanja za pms-ove i bolne menstruacije
- boli me kuratz za celulit i nechisti ten na dobroj pichki

lucija
03.11.2003., 17:45
Sandra October kaže:
evo ja sam probala sa 3 g. pišat stojećke po principu 'šta k.. moj brat misli da je faca ako može' .. :frajer: :D

my male side:

- od prijateljica očekujem kad se već oće žalit o ljubavnim problemima da sumiraju na pola stranice teksta i oma kažu jel žele moje mišljenje il moje tetošenje:D
- shopping ne volem
- kad nađem dobre cipele, pitam u koliko boja imaju pa kupim oma tri para istih da ne moram više gaca okolo po dućanima:D

Eto, to je to. Ja uz to volim borilačke sportove, najradije bih se šorala po diskačima da mi vrijeme brže i zabavnije prođe, ne volem baš predigru (osim ponekad) i mrzim ženska prenavljanja.

Sandra October
03.11.2003., 17:46
lucija kaže:
Eto, to je to. Ja uz to volim borilačke sportove, najradije bih se šorala po diskačima da mi vrijeme brže i zabavnije prođe, ne volem baš predigru (osim ponekad) i mrzim ženska prenavljanja.

joj da-da :klap: bravo luce, to zaboravih, predigra mi ide na qurac ako mi se puno hoće:D

xiola bleu
03.11.2003., 19:11
Kod mene uvijek on pocne muljat ono tipa 'Joj, ne veceras, boli me glava.'
Ma nek ide u pizdu materinu... :D
Eee, da sam musko... ;) :D

Winona
03.11.2003., 19:37
Parasociolog kaže:
možda je zanimljivije pitati po čemu su muški zapravo ženskad.
... :rolleyes: :D

zanimljivije svakako ali prakticnije ? :confused: Srusit cemo server :D

LadyInRed
03.11.2003., 20:29
neki dan mi je jedna shiatsu maserka rekla da se ne mogu dobro rastegnuti na desnu stranu i da moram porazgovarati sa svojom muškom stranom :D da vidimo gdje je u meni mušKARAC

-opsjednuta sam sexom
-volim gledati nogomet, boks i formulu
-i ja prostačim za volanom :zubo:
-obavim šoping za 2 minute
-volim jesti nepristojno puno
-mogu provesti cijeli dan na kauču pred TV-om
-nakon sexa se selim u drugi krevet, solo...:o
-khm... bojim se braka

:amen:

Daphne
03.11.2003., 20:58
Vozim ko musko, psujem ko musko kad me netko dobro naljuti, (znam da dobro tresnem sakom od stol), ne volim ono glupo okolisanje u zavodjenju, vrsim sama manje popravke u kuci (mrzim kad musko nezna nista da napravi), dignem haubu na autu pa gledam jel sve stima sa autom, sama rotiram gume na autu, kosim travu, volim da dominiram u sexu, shopping obavljen za jako kratko vrijeme, ne kopam puno po ormarima da odlucim sta cu da obucem, ne trosim puno vremena na spemanje, volim gledati box i nogomet. Jos se i derem da mi netko donese nesto za piti i grickati....

Vanjushka
03.11.2003., 21:11
Piskim kao musko.

Koja to od vas moze, ha! :cool:

xiola bleu
03.11.2003., 21:17
Vanja oko panja kaže:
Piskim kao musko.

Vanjica panjica, nisi u toku... :cool: :D Zajebala te magic... :D

http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=26150

lucija
04.11.2003., 07:36
Sandra October kaže:
joj da-da :klap: bravo luce, to zaboravih, predigra mi ide na qurac ako mi se puno hoće:D
Eto, konačno je i taj mit razbijen :lux:

magic
04.11.2003., 08:14
Vanja oko panja kaže:
Piskim kao musko.

pih :cool: :D

xiola bleu
04.11.2003., 08:53
magic, totalno si mu razbila iluzije, sad je manji od makova zrna... :D

Anastasia
04.11.2003., 09:07
Koke moje, da li cijeli taj skup koje vi smatrate muškarcem u vama doživljavate pozitivno, kao nešto što vas odlikuje i razlikuje od ženica?

:kiss:

Anastasia
04.11.2003., 09:18
Mrzim se brijat (u smislu depilirati).
Mrzim tepanje za vrijeme sexa, više volim concrete words. :cool:
Ali se i dalje volim praviti ženica kada mi treba nositi teške torbe i kofere.
Navijam kao muško, ali ne gledam nogomet (eto, ženica u meni :p :D)
Volim vino, ali ne volim pivo.
Odlučna sam, lupim šakom o stol, mrzim kada se o nečemu samo puno priča a pri tom se ne djeluje. Mrzim kada mi netko broji, tada ću se zainatiti i obvezno napraviti suprotno. Mrzim kada dođem doma, a preplavi me se svakojakim pitanjima ili još bolje, zašto nisam ovo a trebala sam ono. Principijelno, ja mogu prevariti ali on mene ne. Ni u kojem slučaju.
Obožavam martial arts i pošorat ću se bez problema, pa makar izvukla deblji kraj. Kad puknem ne marim za posljedice.
Kad voljem, voljem. Ne kalkuliram u vezi i ne imponira mi bogataš. Ne bih se dala radi para. Ali isto tako, ne bih mogla satima slušati kako se on farba tim color šamponom a ne onim drugim jer je ovaj blaži a onaj je manji blag samo da bih ga odvukla u krevet. Po tome sam žensko. :cool:

mudrica
04.11.2003., 09:23
- eksiram rakiju (+ ona faca: dobraaaa)
- ne kompliciram
- ne pušim

Anastasia
04.11.2003., 09:35
mudrica kaže:
- ne pušim

Chek... chek... kako to misliš, ne pušiš???? :eek: :eek: :eek:

vabi
04.11.2003., 11:38
:D :)
ima toga, ima toga puno:
- energična, odlučna, praktična
- jako, jako, jako volim zapovjedat
- sve shoppinge obavim usput. što se tu ima za mudrovat. dodješ, izabereš, platiš i basta.
- znam psovat ko kočijaš. obično se suzdržim, ali izleti mi ponekad poneka sočna psovka
- exkluzivno vlasništvo nad daljinskim upravljačem
- kad gledam ili slušam kakav važan sportski dogadjaj muhe se nesmije čuti
- ne volim kad se previše drobi i blebeće. ne volim previše riječi, djela su ta koja mi znače. ne govoriti, nego napraviti. učiniti. djelovati.
- ne volim kad mi se kojekakvi amaterčići motaju okolo automobila
- ne prepuštam volan moji igračaka nikome drugome (iznimka je nećak)
- vožnja i automobili su mi velika strast
- ne volim kad mi se soli pamet
- alergična sam na naricanje i cmizdrenje- odraslih osoba
- ne volim kad mi se neko vuče kao magla
- uglavnom i većinoma nosim hlače
- ako treba lupim i šakom po stolu

vjerojatno sam zaboravila još poneku sitnicu.
:cool: :cool: :D :)

oona
04.11.2003., 13:39
Sandra October kaže:

my male side:

- shopping ne volem

.........nije ti bas lose odabran nick, dapace......nejdem k tebi u klan 1000000%

luca
04.11.2003., 13:56
Anastasia kaže:
Poštovane kokoši, zanima me jeste li kada razmišljali o muškoj strani koja je u vama? I po čemu ste "muškarci"?
Ja prostačim za volanom. :D :D :p

moj muz kaze da sam u glavu musko. a da je on velikim dijelom zensko :D i da se zato tako dobro slazemo :misli:

Clea
04.11.2003., 14:44
-volim imat daljinski upravljac kod sebe i stalno mijenjati kanale
-obicno nisam ta koja prva kaze volim te i kad to i kazem vise je iz pristojnosti, da se moj dragi ne ljuti...
-na to se nadovezuje da ne volim pekmezenje tog tipa u krevetu
-a nisam ni pretjerano romanticna
-ne da mi se kuhati ni pospremati i nisam picajzla
-puno puta znam reci 'prijedi na stvar, nemam vremena za velike price'
-vecinom nosim hlace
-mrzim sopinge po velikim centrima
-ne bojim se nikome reci sto ga ide...

ne znam jel su to sve tipicno muske osobine i navike...i sport ne volim, al ne voli ga ni moj dragi...

crna ovca
04.11.2003., 15:47
prdim i podrigujem

christy
04.11.2003., 16:08
I meni su rekli da vozim ko muško.
A što se tiče sexa - tu me zanima jedna stvar. Naime, svi muški pričaju kako bi se oni sexali non-stop, a kad prijeđu na stvar, e, onda im je puno i jednom dnevno. (bar sam ja nailazila na takve)
Hm, po tome opet nisam kao muško, jer meni sexa (u vezi) nikad previše :rolleyes:

Anastasia
04.11.2003., 16:21
Sasvim sigurno da je prepuno stereotipa... jer zašto bi neke osobine koje smo navele, bile muške? A smatramo ih takvima.

Winona
04.11.2003., 17:29
Anastasia kaže:
Koke moje, da li cijeli taj skup koje vi smatrate muškarcem u vama doživljavate pozitivno, kao nešto što vas odlikuje i razlikuje od ženica?

:kiss:

pozitvno dozivljavam sto nisam neka placipizda i sto stedim vrijeme drugima i sebi jer odmah prelazim na stvar.

Ne dozivljavam pozitivno sto vozim kao muskarac. Danas kad mi je jedan uletio i to u jednosmjernu ulicu iz pogresnog smjera, imali smo muske razgovore i skoro je bilo svega - drugi put cu glumiti pickicu i odmah zvati policiju. ( tip je protestirao, iako je on bio taj koji je uletio u ulicu iz pogresnog smjera citiram" ja se necu s ceste micati jednoj zeni" i to kaze u svom twingu samo da ga je 3 cm pomaknuo ja bi uspjela proci. ):rolleyes:

I sto, nije se htio maknuti, zablokirao ulicu, sve trajalo da ne vjerujete 35 minuta, jutro svi zure na posao onda je netko pametan zvao policiju dok smo se mi raspravljali i na krjau se ipak maknuo zeni s ceste ( samo ce ga na ovaj nacin kostati mnogo vise)

Sorry na ovom ispuhivanju ali zbog mulca zakasnim na posao :mad:

Nego, da eto , ne shvacam sve muske krakteristike kod sebe pozitivno.

Okinawa
04.11.2003., 18:28
crna ovca kaže:
prdim i podrigujem

Uz suverenitet nad daljinskim, ovo su jedine autohtone muske osobine!

:rofl: :rofl:

hator
06.11.2003., 08:53
-hodam s bušilicom i šarafcigerom po kući
-imam vlasništvo nad četiri daljinska
-obožavam borilače sportove (žao mi što se nikad nisam bavila s nijednim)
-obožavam sportske aute
-hodajuća enciklopedija u ženskom izdanju što se tiče automobila
-ne nosim suknje ( samo na vjenčanju)
-podrigujem
-pijem pivu
-ja sam gazda u kući i moja je zadnja!

Anastasia
06.11.2003., 09:45
Čini se da ipak hator nema konkurencije u muškosti! :D :D :D

Gospon Pes
06.11.2003., 09:46
4 daljinska... Njusim rat. :jumping:

cicamaca
06.11.2003., 10:05
Ja muške izjebem ko pičkice:D

just Sandy
06.11.2003., 10:13
mene ne zanimaju muški koje mogu izjebat ko pičkice
samo :clint:

lucija
06.11.2003., 10:17
just Sandy kaže:
mene ne zanimaju muški koje mogu izjebat ko pičkice

Lijepo rečeno :lux:

plavva
06.11.2003., 10:49
sad ja kontam... jel musko u meni moja fantazija da bi, da kojim bolesnim slucajem imam pimpek oliti zvjezdice:D, isti pokazivala cijelom svijetu cim se digne?:jumping:

Paragalactic
06.11.2003., 10:54
Ergo - tvoja je fantazija završit u zatvoru! Muško u tebi je zatvorenik!

plavva
06.11.2003., 10:57
Paragalactic kaže:
Ergo - tvoja je fantazija završit u zatvoru! Muško u tebi je zatvorenik!

mmmmm... zatvori.... mmmm... lisice... mmmmmm... sado-mazo:o :o :o

:jumping:

xiola bleu
06.11.2003., 11:00
plavva kaže:
mmmmm... zatvori.... mmmm... lisice... mmmmmm... sado-mazo:o :o :o

:jumping:

Waiter, I'll order whatever plavva is having... :D

magic
06.11.2003., 11:01
Jednom sam prilikom sanjala ~ oprostite vi koji pamtite to sa starog foruma, kako sam na izletu s prijateljicama.

U jednom trenutku, ne znam kako je do toga doshlo, sjele smo u krug i odluchile masturbirati :o

Ja sam se mashila u gace i izvukla tako prekrasan primjerak erektiranog kurtza da sam se naprosto zadivila :D

i - probudila, naravno.

walter
06.11.2003., 11:04
xiola bleu kaže:
Waiter, I'll order whatever plavva is having... :D
Znači, dva waltera... Dvije wase. :D :D

Vera Pavladoljska
06.11.2003., 11:38
Ne izgleda dobro kad se raspizdim, ali stvarno.

Ne volim preduge predigre i muljavljenje.

U stanju sam lupat šakom o stol, ako muškarac prijedje granicu dobrog ukusa, i to gadno.(ne povlačim se)

Ponekad se osjećam kao cool tip, koji bi mogao popat sve što hoda zemljom:-)

(bacit pod jaja - tako kažete,jel?)

Ne volim treptanje i neautentičnost kojoj žene često podliježu.(osim ako je u službi "višeg cilja")
:-)
vraj varalicu - princip.

Ne volim liniju manjeg otpora kojoj su žene sklone.Da bi izbjegle sukobe.

dapače - fajt,fajt,fajt.

A mačevanje mi je najdraži sport.

Inače, ful sam žemskinja, ali ove karakteristike znaju biti jako izražene.

(u poslu sam - muškić,jer to moram, da bi se održala):cool:

hator
06.11.2003., 11:59
eh , zaboravih. da ne volim romantiku i rijeć volim te . muž se navikao na to . nema prigovora ili ukidam sex. ( ma serem , bez toga ne moguuuuuuuuuuuuuuuuu. )moram smisliti nešto drugo:D

Vera Pavladoljska
06.11.2003., 12:41
:o Eh, da dosta mi se psovnih riječi omakne.:eek:

to je kriva ova moja stoka s posla, raspuštena;) ,oni su me natjerali na to, nisam ja nis kriva, ni-sta.:cool:

I onda mi kazu, kao tvoj izgled nema veze s onim sto psujes - a jel moras tako psovat'?

ja nabacim aureolu onda,kao.

(malo se zaboravim,JEBIGA):rolleyes: ;)

plavva
06.11.2003., 14:57
Sandra October kaže:

my male side:

- shopping ne volem

ma to ti je dalmatinka u tebi:jumping: neeeeeeeeeemoj po glavi, salim se:kiss:

VelmaX
06.11.2003., 19:01
A zašto se meni čini da se svi silno ponose na "muško" u sebi i opširno izvještavaju o tome?

Objektivno, razlike između muškaraca i žena nisu toliko izražene koliko je izražena ta umjetna podjela na muške (češće pozitivne) i ženske (češće negativne) osobine.

Sve što je jako i čvrsto u nama ženama mi nazivamo i doživljavamo kao muškost. Sve što je nježno i podatno poistovjećujemo sa ženstvenošću.

Ali to je samo umjetna podjela koja nas tjera da se donekle ograđujemo od sebe samih i onog dijela sebe za koji su nam kazali da se ne uklapa u zadane okvire.

U meni ima svega, ne zanima me koliko je to muško, a koliko žensko.
Žena sam pored svog muškarca, inače ne razmišljam o podjeli na spolove.

Gospon Pes
06.11.2003., 19:31
Hm... Znaci zelja za daljinskim mozda uopce nije muska osobina?
Samo su nam tako rekli? :rolleyes::D

VelmaX
06.11.2003., 20:06
Gospon Pes kaže:
Hm... Znaci zelja za daljinskim mozda uopce nije muska osobina?
Samo su nam tako rekli? :rolleyes::D

Normalno da želja za daljinskim nije muška osobina, kad je imaju skoro sve žene... i walter. :D

walter
06.11.2003., 22:02
VelmaX kaže:
A zašto se meni čini da se svi silno ponose na "muško" u sebi i opširno izvještavaju o tome?

Izuzetno oštroumno zapažanje! :top:
Dok se u isto vrijeme muškarci srame svojih ženskih osobina. Zašto, teta Velma?

Gospon Pes
06.11.2003., 22:39
Jedni zele biti sto nisu, drugi se ne usude biti sto jesu. :D

VelmaX
07.11.2003., 09:42
walter kaže:
Izuzetno oštroumno zapažanje! :top:
Dok se u isto vrijeme muškarci srame svojih ženskih osobina. Zašto, teta Velma?

Vidi ga, tjera vodu na svoj mlin. :D

Zato što su uloge nepravedno podijeljene.

Sve (ili skoro sve) respektabilne ljudske osobine proglašene su "muškim", a ostatak "ženskim".

Žene su prisiljene skrivati svoju "muškost", a muškarci svoju "ženskost", ako žele da ih okolina prihvati. Samo što je "ženskost" rezervirana uglavnom za slabiju stranu ličnosti koju i nije loše obeshrabriti unutar sebe, dok gušenje jakih osobina dovodi do osjećaja inferiornosti.

Danas je to, srećom, sve slabije izraženo pa imamo sve više žena koje začuđeno otkrivaju da su jake "kao muškarci". ;)

Naravno, razlike između muškaraca i žena postoje, ali ne takve koje bi bilo moguće razvrstati na bolje i lošije osobine.

Hormoni već u majčinoj utrobi utječu (navodno) na razvoj mozga i postoje razlike u načinu rada tipično muških i ženskih mozgova... ali to nije izmjerivo u jedinicama za superiornost. :D
Te su razlike bile samo povod da se stvore stereotipi koji sa stvarnošću nemaju baš previše veze.

Normalno da žene rado glume kokoši kad vide da ih takve, kokošaste, muškarci najviše vole. :D

Ma važno je biti čovjek, to je uloga koju je najteže naučiti glumiti. ;)

walter
07.11.2003., 09:59
Sve (ili skoro sve) respektabilne ljudske osobine proglašene su "muškim", a ostatak "ženskim".
Ajde teta Velmica, rokt, rokt....jubim ruke i dajem ti daljinski do kraja zivota....:cerek:

KIKI WOZ 'ERE ;)

VelmaX
07.11.2003., 10:42
walter kaže:
Ajde teta Velmica, rokt, rokt....jubim ruke i dajem ti daljinski do kraja zivota....:cerek:

KIKI WOZ 'ERE ;)

Ne moraš se sad pretvarati da ti je Kiki editirala post. :D :p

Znam ja da bi ti meni dao i daljinski i sve ostalo što bih poželjela... :lux:

Anastasia
07.11.2003., 11:08
VelmaX kaže:

Objektivno, razlike između muškaraca i žena nisu toliko izražene koliko je izražena ta umjetna podjela na muške (češće pozitivne) i ženske (češće negativne) osobine.

Sve što je jako i čvrsto u nama ženama mi nazivamo i doživljavamo kao muškost. Sve što je nježno i podatno poistovjećujemo sa ženstvenošću.

Ali to je samo umjetna podjela koja nas tjera da se donekle ograđujemo od sebe samih i onog dijela sebe za koji su nam kazali da se ne uklapa u zadane okvire.

U meni ima svega, ne zanima me koliko je to muško, a koliko žensko.
Žena sam pored svog muškarca, inače ne razmišljam o podjeli na spolove.

Bravo Velma, to je i bio point ovog topica.
Zamisli da pitamo muškarce, što je ženica u njima? Koliko bi uopće dobili odgovora? I svakako to ne bi bio poistovjećeno kao nešto pozitivno.:top:

;)

Ges
10.11.2003., 14:39
Anastasia kaže:
I po čemu ste "muškarci"?
eh, pa to je barem lako za odgovorit! pa po brkovima!
naime, u zadnje vrijeme vidim jako puno brkatih zena svih dobnih granica. kae to neka nova moda? :misli: :confused:

ali uza sve te FemalePower pokrete i ispiranje mozga me uopce ne cudi sto se pocele poprimat izgled muskaraca - pa i gospodar poprimi izgled svog ljubimca :D

luca
10.11.2003., 16:10
luca kaže:
moj muz kaze da sam u glavu musko. a da je on velikim dijelom zensko :D i da se zato tako dobro slazemo :misli:

ja citiram sebe :D
kao sto se vidi i muz i ja se jednako (ne)sramino svojih osobina. nisam luda da vam stvarno kazem sta je musko u meni niti sta je zensko u njemu :D

Anastasia
10.11.2003., 16:27
Pa sasvim je sigurno da i muškarci imaju u sebi žensku stranu, ali redovito je se srame, odnosno ne žele je otvoreno priznati jer smatraju da time umanjuju svoju muškost, dok se mi žene otvoreno ponosimo s našim tzv. muškim osobinama.
:misli:

luca
10.11.2003., 16:30
Anastasia kaže:
Pa sasvim je sigurno da i muškarci imaju u sebi žensku stranu, ali redovito je se srame, odnosno ne žele je otvoreno priznati jer smatraju da time umanjuju svoju muškost, dok se mi žene otvoreno ponosimo s našim tzv. muškim osobinama.
:misli:

ma kakvi, moj muz je mojoj mami odavno rekao "znas Xxxx, ja sam lezba" :lol:

(ovi x-evi su za ime moje mame).

i pocesto na pitanje "tko je ovdje picka, ti ili ja?" on kaze "ja" :lol:

ja se ne ponosim svojim kretenskim osobinama, nemam pojma kojeg su one spola :(

Anastasia
10.11.2003., 17:25
luca kaže:
ma kakvi, moj muz je mojoj mami odavno rekao "znas Xxxx, ja sam lezba" :lol:

(ovi x-evi su za ime moje mame).

i pocesto na pitanje "tko je ovdje picka, ti ili ja?" on kaze "ja" :lol:

ja se ne ponosim svojim kretenskim osobinama, nemam pojma kojeg su one spola :(

Moram pitati svog dečka da li se osjeća, po nekim osobinama, ženica. :lol:

bipolar2000
10.11.2003., 21:55
-motam duvan
-volim da obaram ruke
-žilava sam i ne dam nikome da mi nosi teške kofere
-i ja sam htjela stojećki da piškim kad sam bila mala
-nikad, ali nikad suknje ne nosim, haljine vrlo rijetko
-nemam niti jedne elegantne, ono fancy elegantne cipelice
-mrzim preseravanja, tračanje do u beskraj, dušebrižništvo
-htjela bih biti stolar..između ostalog, jednom sam zamalo počela da šegrtujem kod jednog limara
-i bolje podnosim alkohol od muških

Uglavnom sam po svemu ostalome prava ženskica

luca
11.11.2003., 01:18
bipolar2000 kaže:
-htjela bih biti stolar...

kad skuzis kako rade oni strojevi za oblikovanje, javi mi :s ja sam se pred jednom takvom masinom osjetila ko kreten (s ocima punim piljevine :D ).
a frend koji je po struci nesto skroz deseto je stroj nabavio u dijelovima, sastavio, zna njime rukovat, proizvodi namjestaj i prodaje ga. samouk :s

ja sam nasla dvije lule koje mi se svidjaju. obje su male i slatke.
jedna je od bijelog drveta s nastavkom od jantara i druga je cijela crna. koju da kupim? ova bijela je bas lijepa ali se bojim da cu ju spalit pa da ce biti ruzna. ima neka cura iskustva s bijelim lulama? :D
crna je malo prejednostavna...

bipolar2000
11.11.2003., 02:10
ne bijela nikako, bijela lula je za gledanje, ako ćeš je koristiti...crna definitivno, a i nakon upotrebe će i dalje biti lijepa;)

bipolar2000
11.11.2003., 02:15
ma tata mi nije dao da se javim stolaru da počenem učiti, kaže...blesava, nije to za žene, opasno, piljevina, prsti, a onda mi nije dao ni sa ovim limarom da radim, kaže past ćeš s krova, nema smisla da žena postavlja oluke:rolleyes:
ja ne fermam tu priču 2 posto, a i obećao mi da će me on naučit što god mi treba, ima radionu i nekakve mašinice, nije stolar, inženjer je, ali mi može pokazati dosta toga.
sad se bavim drugim stvarima, ali ako počnem...i ako skužim, javiću;)

luca
11.11.2003., 02:15
bipolar2000 kaže:
ne bijela nikako, bijela lula je za gledanje, ako ćeš je koristiti...crna definitivno, a i nakon upotrebe će i dalje biti lijepa;)

oh, smrc. znaci morat cu kupi obe, jednu za gledanje drugu za koristenje... odoh u bankrot :bonk:
jel trebam nesto specificno znati u vezi pusenja lule?

luca
11.11.2003., 02:17
bipolar2000 kaže:
ali ako počnem...i ako skužim, javiću;)

sjeti se da nas ima koji se stvarno zabezeknemo i muci nas pitanje kako od drvene cjepanice napraviti kuglu :misli: :confused:

iduci put cu stvait neke cvike kad odem u radionu, mozda sam samo bila ocoravljena (to se tjesim :D )

bipolar2000
11.11.2003., 02:53
pa ja imam jednu lijepu lulu, još od pradjeda i nju čuvam i nisam pušila, kad bih naišla na neku dobru, uzela bih pa bih probala, ali ne bih trajno pušila na lulu, volim onako direkt da me ožeže po plućima:D
nešto su mi objašnjavali kako nije isti ovaj duvan koji ja motam i taj za lulu, možda različito rezan, ne znam, baš ću da pitam kako to sa lulom ide.
meni čisto logično bilo to za korištenje i gledanje, jer znam kako izgleda lula koja se koristila, i znam da od duvana ostaju žuti tragovi, ne vjerujem (iako lulu moraš redovno čistiti) da se može izbjeći da bijela ne promijeni boju, a možda joj to da i dodatni šmek. ja sam za crno i jednostavnost uvijek, ali ako možeš...časti se sa obije:D

Ges
11.11.2003., 07:53
luca kaže:
...ja sam nasla dvije lule koje mi se svidjaju. obje su male i slatke.
jedna je od bijelog drveta s nastavkom od jantara...
tek toliko za informaciju da se neblamiras okolo:
ovo bijelo nije drvo vec glina, posebna glina koja je jako cijenjena...

luca kaže:
...kad skuzis kako rade oni strojevi za oblikovanje, javi mi ja sam se pred jednom takvom masinom osjetila ko kreten (s ocima punim piljevine ).
a frend koji je po struci nesto skroz deseto je stroj nabavio u dijelovima, sastavio, zna njime rukovat, proizvodi namjestaj i prodaje ga. samouk
inace, u jednom dokumentarcu koji se bavio razlikama izmedju muskaraca i zena je bilo objasnjeno zasto su muskarci bolji od zena kod takvih tehnickih stvari.
naime, vama je logicki sklop nerazvijen naspram naseg jer ste osakacene za osjecaj dimenzije i kopiranje. Tako u pokusu gdje je grupa muskih i zena dobila zadatak nacrtat bicikl, muski su bicikl nacrtali pravilno sa kruznim kotacima i u dobrom omjeru dimenzija svih dijelova bicikla, dok su zene nacrtale vise "umjetnicki" bicikl: kotac je bilo elipsast, spojevi rame su bili zaobljeni i dimenzije nisu stimale (rama je bila premala naspram kotaca i sl)
sve u svemu, vi jednostravno prirodno niste nadarene radit tehnicke poslove. Nevelim sad da to nemozete, ali definitivno ne toliko dobro kao muski, barem ne u ovom stadiju evolucije
Znaci ne trudite se: fino kuhacu u ruke i pravac kuhinja

bipolar2000
11.11.2003., 12:30
E Medo, Medo, jesi se isprosipao sada...mora biti da je sve to tako, pa bilo je na televiziji i to na dokumentarcu:rolleyes:
Ako ces generalizovati, jeste muskarcima generalno bolji osjecaj za prostor, sto ne znaci da ce se jednako dobro, ili cak bolje neka zena snac u odnosu na nekoga muskarca (kad su u pitanju vjestine kojih smo se dotakli)
A to za kuhanje, pa znas li ti koliko je muskaraca koji bolje kuhaju od bilo koje zene (vis slobodna sam da vam udijelim komplimente i priznam neke stvari, kao pravo musko:D)
A to za lulu...o cemu the fuck ti pricas:confused:
neka ih ima od te gline, ali da ti pricas nekome da se izblamirao...pa nije glina jedini bijeli materijal na svijetu od koga se moze lula praviti, zaboga, pa neka je i od te gline, bas ti je bzvz prica...

Ges
11.11.2003., 12:42
bipolar2000 kaže:
E Medo, Medo, jesi se isprosipao sada...mora biti da je sve to tako, pa bilo je na televiziji i to na dokumentarcu:rolleyes:
Ako ces generalizovati, jeste muskarcima generalno bolji osjecaj za prostor, sto ne znaci da ce se jednako dobro, ili cak bolje neka zena snac u odnosu na nekoga muskarca (kad su u pitanju vjestine kojih smo se dotakli)
A to za kuhanje, pa znas li ti koliko je muskaraca koji bolje kuhaju od bilo koje zene (vis slobodna sam da vam udijelim komplimente i priznam neke stvari, kao pravo musko:D)
gle, nisam rekao da je svaki muskarac bolji od svake zene, ali kao cjelinu gledao jesu... nemoras pokusavat ikako to negirat ili potvrdit ili ista - to su znanstveno dokazane cinjenice a ko se oce vrijedjat na to neg se vrijedja... ko da se uvrijedis kad ti vele da slju ljudi nastali evolucijom od manje naprednih bica

A to za lulu...o cemu the fuck ti pricas:confused:
neka ih ima od te gline, ali da ti pricas nekome da se izblamirao...pa nije glina jedini bijeli materijal na svijetu od koga se moze lula praviti, zaboga, pa neka je i od te gline, bas ti je bzvz prica...
receno je: "lula od bijelog drveta i nastavkom od jantara"
sad, koje ti znas "bijelo drvo"?
ja sam htio samo primjetit kako to nije drvo vec ta plemenita glina bijele boje, jer ni jantar nije jeftina roba, pa je logicno kako to dvoje dolazi skupa... a ta glina je poznata bas po tome sto se od nje rade najbolje lule.
nije bila zla nakana, samo lekcija iz opceg znanja

bipolar2000
11.11.2003., 12:56
a zar ne moze biti recimo od slonovace, pa izgleda kao bijelo drvo, slonova kost
a ja se ne vrijedjam Ges, prihvatam razlicitosti, inace ne bi smisla imalo da odgovaram na topic sa ovom temom
pitam se sto je sa muskima koji se javljaju na ovaj topic i nalaze za shodno da nesto pricaju....
;)

Ges
11.11.2003., 13:06
da, sto s njima?

pa moze bit od slonovace, ali opet je onda izvalila krivo. mislim, poanta je u tome da nema "bijelog drveta"
A sad jel je to slonovaca (vrlo moguce) ili plemenita glina (isto moguce, mislim da je po cijeni tu negdje ko slonovaca) nije toliko bitno... htio sam samo skrenut pozornost da to nebi isla provalit negdje u RL pa da se zblamira. Mislim drvo i slonovaca ili glina nije bas isto...

pokora
11.11.2003., 13:06
Ma u toliko sam se postova prepoznala da me sve sram... ali ajmo junacki od pocetka..

1. psujem.. i ne samo za volanom.. ponekad i sebi idem na zivce
2. vozim kao musko i pasmateriram svima koji mi se nadju na putu
3. zaradjujem 3 puta vise od muza
4. sve pare (i moje i njegove) su pod mojom kontrolom
5. sve racune ja placam
6. daljinski MOJE!
7. PC - SAMO MOJE!
8. kad nesto treba odluciti za nas - moja je zadnja
9. uf sto volem da naredjujem
10. zapalim cigaretu nakon dobrog sexa
11. pijem pivu (i to mi je posebni gust onako onu malu iz flase), pa i vino
12. volim pricati i slusati masne viceve --- a kako li se tek slatko njima nasmijem
13. ne idem na kavice u susjedstva
14. mrzim tracanje

i jos dosta toga cega se sada ne mogu sjetiti..

ali zato obozavam biti zensko:
1. u kvalitetnom muskom drustvu
2. kad bilo sto treba oko automobila (ne znam sama ni natankat.. i necu da znam)
3. kad u poslu naidjem na kakovog jajana koji ce "drage volje raditi sa mnom" a u ocima mu vidim onaj glupavi "stobijatebejebo" sjaj...

i ono najvaznije: obozavam zensko u meni koje naslucuje instiktivno kako ugoditi svome muskarcu (i uvijek pogodi) i koje uziva ugadjajuci mu...

bipolar2000
11.11.2003., 13:08
Ges kaže:
da, sto s njima?

pa lijepo kazem ne znam...pitam se (zensko u meni, 100%):D ;)

luca
11.11.2003., 15:07
ges, grozno si duhovit, pogotovo jednom biologu koji ponesto zna o fiziologiji ljudi i musko-zenskim razlikama i koji se bavi prirodnim znanostima u kojima ima jako puno i tehnike i tehnologije :lol: da ne kazem da se u prostoru bolje orjentiram od bilo koje osobe koju znam (muske ili zenske). ali zato se lose orjentiram kako sloziti stroj kad ne kuzim sta radi koji dio :bonk:

nadalje, niti jednu od navedenih lula nisam drzala u ruci, kad bih ih mogla vidjeti s udaljenosti blize od 1m i drzati u ruci, znala bih sto je ;) tako da moze biti i bijelo drvo (da, drvo moze biti bijelo: oguljeno je i tretirano na takav nacin da bude vrlo bijelo) i slonovaca i glina. ali nemam x-ray oci da to vidim samo tako.

nadam se da u RL nisi ovoliko ishitren i da cesce koristis glavu ;) :)

Ges
11.11.2003., 15:24
luca kaže:
ges, grozno si duhovit,

nadalje, niti jednu od navedenih lula nisam drzala u ruci, kad bih ih mogla vidjeti s udaljenosti blize od 1m i drzati u ruci, znala bih sto je ;) tako da moze biti i bijelo drvo (da, drvo moze biti bijelo: oguljeno je i tretirano na takav nacin da bude vrlo bijelo) i slonovaca i glina. ali nemam x-ray oci da to vidim samo tako.

nadam se da u RL nisi ovoliko ishitren i da cesce koristis glavu ;) :)
duhovit :confused: nisam ni pokusavao bit duhovit... sve napisano ovdje je radi informacije, a ne radi sale

nadalje, ja dajem svoje opklade da je to glina. Ako ces ic opet u taj ducan pitaj od ceg je lula i budi bar toliko fer pa reci tu.
Bijelo drvo nije 100%. Je, moze bit tretirano i kakvo god, ali nevjerujem da bi jantar metali u kombinaciju sa nekakvim drvetom - slonovaca il plemenita glina su puno bolji izbor

u RL sam identican ko i ovdje

I stvarno nevidim di nisam koristio glavu...

luca
11.11.2003., 15:38
Ges kaže:
duhovit :confused: nisam ni pokusavao bit duhovit... sve napisano ovdje je radi informacije, a ne radi sale

nadalje, ja dajem svoje opklade da je to glina. Ako ces ic opet u taj ducan pitaj od ceg je lula i budi bar toliko fer pa reci tu.
Bijelo drvo nije 100%. Je, moze bit tretirano i kakvo god, ali nevjerujem da bi jantar metali u kombinaciju sa nekakvim drvetom - slonovaca il plemenita glina su puno bolji izbor

u RL sam identican ko i ovdje

I stvarno nevidim di nisam koristio glavu...

dobro, nije ti namjera bila da budes duhovit, ispao si slucajno :)

kad opet odem u taj ducan, kupit cu lulu pa cu tad znati tocno od cega je i javim ti. kako rekoh, moze biti i glina :) sto se tice toga sto bi jedan francuz iskombinirao s jantarom, uopce nije ocito :D da vidis sto inace rade :bonk:

kad sam mislila na glavu, mislila sam na onaj komentar o logickim sklopovima u zena. ali ok, ako nisi u struci a cujes samo djelomicne informacije, onda valjda to tako ispadne...

peace :)

dakle, ako je glina/grvo/slonovaca hoce li pozutiti ili pocrniti upotrebom, da li je to jako vidljivo, da li se to cisti?
duhan cu kupiti u tom ducanu, ima li nekih znacajnih razlika (vidjela sam puno vrsta)?
sto mi sve treba od tools za odrzavanje?

bipolar2000
11.11.2003., 15:41
Bila sam u pravu luco, isti je duvan, samo krupnije rezan, mada moze i ovaj na tanje niti. Dobro se nabije u lulu, samo je problem sto moras cesce uvlacit, jer se gasi.
Stari su zbog toga znali koristiti neku gljivu koja raste na tresnji, nju bi zapalili kremenom, pa onda duvan, i komadic te gljive stavili u lulu sa duvanom ne bi li sporije izgarao. A sve mu to da dodatni smek, aromu. Pravi ritual, bas lijepo:)
Javi kako je, a meni se opet javlja zelja da isprobavam...:)

luca
11.11.2003., 15:45
bipolar2000 kaže:
Bila sam u pravu luco, isti je duvan, samo krupnije rezan, mada moze i ovaj na tanje niti. Dobro se nabije u lulu, samo je problem sto moras cesce uvlacit, jer se gasi.
Stari su zbog toga znali koristiti neku gljivu koja raste na tresnji, nju bi zapalili kremenom, pa onda duvan, i komadic te gljive stavili u lulu sa duvanom ne bi li sporije izgarao. A sve mu to da dodatni smek, aromu. Pravi ritual, bas lijepo:)
Javi kako je, a meni se opet javlja zelja da isprobavam...:)

wow, to nisam znala :)
kad naucim ritual lule, javim :)
inace nisam pusac, ali ne jako zivcira agresivnost antipusackih kampanja pa sam odlucila reagirati :D cigarete me ne drze, lula je barem estetiski lijepa, fino mirisi i mogu se igrati sa svim tim rekvizitima :) pa cu probati.
prvo cu kupiti lulu, a s vremenom ce mi trebati i dvorac s velikom knjiznicom da mi pase na tu lulu :D

bipolar2000
11.11.2003., 15:47
pa ta sa nastavkom od jantara, sad kontam ne bi trebala da se promijeni, vjerovatno joj je i cijena u skladu sa kvalitetom, odnosno, bice da je dobra.
vremenom stvari prirodno mijenjaju boju, tamne, a duvan ima jacinu-znaci dodatan uticaj, a ne bi trebalo nista da pocrni, bas.
Najbolje ti je nabaviti neku savitljivu zicu, na koju mozes obmotati komadic mekane tkanine, pa zavlaciti i cistiti pipak. tako sam ja mustiklu cistila (sa rakijom) dok sam je koristila, pa kontam da bi trebalo biti slicno, a bas cu malo proucit ovu lulu, i jos se raspitati, pa ti javim;)

luca
11.11.2003., 15:49
bipolar2000 kaže:
a bas cu malo proucit ovu lulu, i jos se raspitati, pa ti javim;)

imam tajnog agenta koji ce mi skupiti podatke :five: nisam se nadala da ce mi neka cura na forumu znati dati trikove i savjete.
tnx :) :)

bipolar2000
11.11.2003., 15:50
anytime:five:
:) :)

Anastasia
11.11.2003., 16:43
Jedno smo zaključili, muško u svakome od nas je LULA.
:D :D :frajer:
Nikada me lula nije privlačila, valjda sam po tome ženica. Ma zapraf, ja i ne pušim cigarete, što se toga tiče. Recimo da volim piiiiiiiip druge stvari. :cool: :D

luca
11.11.2003., 16:46
lula i piiiiip se uopce ne iskljucuju. piiiiiip je za osobni gust a lula je iz ideoloskih razloga :D

Anastasia
11.11.2003., 16:52
luca kaže:
lula i piiiiip se uopce ne iskljucuju. piiiiiip je za osobni gust a lula je iz ideoloskih razloga :D

Recimo da mi je draže vrijeme koje bi potrošila na lulu potrošiti na piiiiip :D

luca
11.11.2003., 16:54
Anastasia kaže:
Recimo da mi je draže vrijeme koje bi potrošila na lulu potrošiti na piiiiip :D

ja cu vrijeme koje trosim na forumu, jerbo mi nema piiip doma :D, trositi na lulu :cool:

Ant
11.11.2003., 16:55
nevjerovatno kako su se kokosi zagrijale za temu koja sa sisama bas i nema puno veze...

mislim, to je kao da kazete da volite sise... ono, u meni ima nesto muskog, pa zato volim sise...

ma zenske, full ste mutne... nesto tu muljate, ni same ne znate sta vam odgovara... kaj sad? dosadilo vam je biti zensko pa zelite promjene? je*ale vas promjene, odite na izbore pa mijenjajte ;) :D

zene ostaju zene, osim ako si ne ugrade special features ;)

Anastasia
11.11.2003., 16:56
luca kaže:
ja cu vrijeme koje trosim na forumu, jerbo mi nema piiip doma :D, trositi na lulu :cool:

hehe... a ja ću trošiti na piiiip i misliti na tebe koja vrijeme trošiš na lulu :frajer: :o :D :cool:

luca
11.11.2003., 17:01
Anastasia kaže:
hehe... a ja ću trošiti na piiiip i misliti na tebe koja vrijeme trošiš na lulu :frajer: :o :D :cool:

evo mog piiip :) kidam s foruma.

Anastasia
11.11.2003., 17:03
luca kaže:
evo mog piiip :) kidam s foruma.

Uživaj--- khm----:o :D :D