View Full Version : tv out problem
dosta mi je svega
04.11.2003., 23:39
Imam film na divx-u. Na monitoru ga mogu gledat normalno. Ali ne želi se pojavit na TV-u. Inače su mi cijeli windowsi gore, zajedno s wmp prozorom - a unutra crna rupa. Kako? Zašto?
koveonline
05.11.2003., 21:54
Ako imaš nVidia grafičku karticu instaliraj detonator42.23 i TV tool program koji je ja mislim najbolji pa probaj opet.
e al on nema geforceicu. ima garant atija. i to nekog starijeg! garant! mogo bi se kladit!
znam za taj problem. i to je jaaakoooo u kurcu. ja ga mogu rijesit al kako to rjesavam ne znam ti ni sam opisat. ati ima kvalitetniju sliku na tv-out od geforceica al amo kad ju uspijes dobit! znam to govno i vido sam to i previse puta! baca sve na tv osim layera filma. na dvd-u radi al na bilo kojem kompresiranom *.avi formatu (divx, xvid) nece! da se to sredit al zato mrzim ati! ja kad ocu gledat jebeni film ne zelim nist sredjivat nego gledat jebeni film!!!!
kupi geforceicu:top:
Mislim da je netko nedavno odgovorio na to pitanje, ali mi nije trebalo, pa se ne sijecam :zubo:
Otprilike da se koristi neki player sta moze iskljuciti/ukljuciti neku opciju overlay ili sl....
Ibiza kaže:
Mislim da je netko nedavno odgovorio na to pitanje, ali mi nije trebalo, pa se ne sijecam :zubo:
Otprilike da se koristi neki player sta moze iskljuciti/ukljuciti neku opciju overlay ili sl....
da to je logicno... ima jos nacina... al opet mislim da je u kurcu sto ne mogu koristit player koji ocu i sto se oko toga mora drkat. inace ati mi je bolja kartica zbog performansi u igrama al je zbog ovoga mrziiiiiiiimmmmm:mad:
LeningradRevenger
06.11.2003., 03:53
Mi smo fanATIci
nenoXtreme
06.11.2003., 07:44
problem pokušajte riješiti tako da u ADVANCED opcijama od grafičke kao PRIMARY monitor izaberete ili TV ili MONITOR ili OBA.
Ako kao primarni izaberete TV, tada se overlay (iliti Vaš divx) prikazuje na TVu a na monitoru će biti ta famozna "crna rupa"
S druge strane ako je primarni monitor (kao što je po defaultu) onda će ta "crna rupa" biti na TV-u
Ukoliko pak stavite da su oba primarna, tada crne rupe neće biti nigdje, ali to više opterećuje grafiču.
Eto :D
Equilibrium
06.11.2003., 08:19
Bravo neno! Znao sam da u tebi ima potencijala! :top:
nenoXtreme
06.11.2003., 08:54
Ponijelo me .... :D
Equilibrium
06.11.2003., 09:56
Samo nek te ponese češće! Treba nam konstruktivnih rješenja! :top:
ushirlo
06.11.2003., 10:17
Čini mi se da će bit inteligentnih rješenja iz švedske.(je li axmi)
nenoXtreme
06.11.2003., 10:36
AXMI uglavnom pomaže Equiju i meni inteligentno začetat topice na IT-u
ushirlo
06.11.2003., 10:41
U zadnje vrijeme ste nenadspamivi.
nenoXtreme
06.11.2003., 10:56
dont even go there ....
:D
SETRA Samoborček
06.11.2003., 10:58
jebem ja vas spammere, ja mislio da ja spammam, pa ljudi, čemu služi nemreš bilivit tema i druženje i kava?
ushirlo
06.11.2003., 11:36
SETRA Samoborček kaže:
jebem ja vas spammere, ja mislio da ja spammam, pa ljudi, čemu služi nemreš bilivit tema i druženje i kava?
Za razigravanje.
nenoXtreme
06.11.2003., 11:58
SETRA Samoborček kaže:
za luzere ? :rolleyes:
:D
Equilibrium
06.11.2003., 12:13
SETRA Samoborček kaže:
A gle, ja recimo ne stižem oblazit sve podforume. Samo sam tu na računalima i softveru. I tu imamo spike koje su nama zabavne, a svekolikom pučanstvu bi bile blesave ili ih ne bi shvatili.
Zato ne vidim zla u tome da se ponekad malo zajebavamo na zadanu temu. Nije da baš često seremo o stvarima koje nemaju veze sa računalima.
koveonline
06.11.2003., 14:55
nenoXtreme kaže:
problem pokušajte riješiti tako da u ADVANCED opcijama od grafičke kao PRIMARY monitor izaberete ili TV ili MONITOR ili OBA.
Ako kao primarni izaberete TV, tada se overlay (iliti Vaš divx) prikazuje na TVu a na monitoru će biti ta famozna "crna rupa"
S druge strane ako je primarni monitor (kao što je po defaultu) onda će ta "crna rupa" biti na TV-u
Ukoliko pak stavite da su oba primarna, tada crne rupe neće biti nigdje, ali to više opterećuje grafiču.
Eto :D
Tko zna, zna!:top:
nenoXtreme
06.11.2003., 15:15
ma nisam ja to namjerno :D ponijelo me :D :D
Equilibrium
06.11.2003., 15:54
Samo da se ne ponovi!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.