View Full Version : Boje mog grada (metphoto.org) - natječaj ?!
snoopy_dc
10.10.2007., 10:34
Ovako jel možda netko pokušao uploadati fotografije za metro natječaj ? jer jučar sam pročitao u metro-u (besplatnim novinama :D ) da je otvoren taj natječaj ali nikako nemogu uploadati fotke ? Pa ako je netko uspio neka se ovdje izjasni kako je uspio... hheheehe :) :lol:
foto_01
10.10.2007., 12:25
koja je ono stranica? neko mi uzeo metro,
probat ću uploadati pa javim
foto_01
10.10.2007., 12:26
našao :)
http://www.metroglobalphotochallenge.com/hrvatska/gallery
foto_01
10.10.2007., 12:50
Ovako jel možda netko pokušao uploadati fotografije za metro natječaj ? jer jučar sam pročitao u metro-u (besplatnim novinama :D ) da je otvoren taj natječaj ali nikako nemogu uploadati fotke ? Pa ako je netko uspio neka se ovdje izjasni kako je uspio... hheheehe :) :lol:
nisam se uspio registiriati, kaže da nema koda za hrvatsku
ali mi je čudno kad ima slika tamo :lol:
a jel vi uopce vidite te fotke u galeriju? meni ucita stranicu (na jedvite jade), ali of fotki ni f :ne zna:
foto_01
10.10.2007., 13:09
a jel vi uopce vidite te fotke u galeriju? meni ucita stranicu (na jedvite jade), ali of fotki ni f :ne zna:
nakon par minuta otvori 2 slika (imam adsl)
na kraju se uspio regisrtitrat ali ne mogu ulogirat, str im je jako loša!!
snoopy_dc
10.10.2007., 13:14
nisam se uspio registiriati, kaže da nema koda za hrvatsku
ali mi je čudno kad ima slika tamo :lol:
Ja sam se jučer ali tek navečer uspio registrirati pretpostavljam da je problem što im je server prebookirani ali mislim barem su to mogli urediti na neki drugi način da se primjerice fotografije smanje i pošalju mailom, kak je to uostalom bilo za "Volim canon" natječaj...hehehe A mislim ili treba smanjiti veličinu fotke ili kaj ne znam... makar ja sam smanjio dimenzije 1024 x koliko ispadne ali ništa i probao sam 1 po jednu uploadati i ništa... Mislim samo ako je ta registracija samo da mi šalju blesave newslettere onda je to zbilja jadna propaganda srećom da imam gmail gdje jednostavno označim kao neželjenu poruku pa mi neće dolaziti u inbox... :lol: :lol:
snoopy_dc
10.10.2007., 13:15
nakon par minuta otvori 2 slika (imam adsl)
na kraju se uspio regisrtitrat ali ne mogu ulogirat, str im je jako loša!!
Da te dvije fotke i ja vidim... I u potpunosti se slažem da stranica loša... :flop: :kava:
foto_01
10.10.2007., 13:44
evo njihovog odgovora na mail
Znamo za sve probleme i mi smo jako ljuti i zvali smo u London ( gdje za sve zemlje rade stranicu) i naveli im problem koji imamo , i rekli su nam da rješavaju stvari i na žalost nije slučaj samo s Hrvatskom nego i sa nekim drugim zemljama koje su uključene u natječaj.
Prijedlog s Vaše strane je konstruktivan no na žalost ne bi bilo regularno i fotografije ne bismo mogli uvrstiti u natjecateljski dio.
Ako mogu zamoliti za još malo strpljenja svi, a ponajviše ja koja sam na navedenom radila mjesec dana, se nadamo da će se navedeno riješiti.
(moj prijedlog je bio da šaljemo fotke mailom)
ne preostaje nam ništa drugo osim da čekamo :kava:
snoopy_dc
10.10.2007., 14:27
evo njihovog odgovora na mail
Znamo za sve probleme i mi smo jako ljuti i zvali smo u London ( gdje za sve zemlje rade stranicu) i naveli im problem koji imamo , i rekli su nam da rješavaju stvari i na žalost nije slučaj samo s Hrvatskom nego i sa nekim drugim zemljama koje su uključene u natječaj.
Prijedlog s Vaše strane je konstruktivan no na žalost ne bi bilo regularno i fotografije ne bismo mogli uvrstiti u natjecateljski dio.
Ako mogu zamoliti za još malo strpljenja svi, a ponajviše ja koja sam na navedenom radila mjesec dana, se nadamo da će se navedeno riješiti.
(moj prijedlog je bio da šaljemo fotke mailom)
ne preostaje nam ništa drugo osim da čekamo :kava:
da čekanje ti uvjek ostane kao opcija... Strpljen spašen otprilike.:kava:
foto_01
11.10.2007., 10:40
jel neko uspio? ja nisam,
a vidim da ima već 6 stranica slika!!! kako?
snoopy_dc
11.10.2007., 11:30
jel neko uspio? ja nisam,
a vidim da ima već 6 stranica slika!!! kako?
.ja nisam uspio nemogu se ni ulogirati...
evo citiram mail koji sam dobio od kolegice koja je uspijela u tom ..."...registrirala sam se, i čekala da mi pošalju nekakav mail,
čekala, čekala, i nisam još dočekala, pa odlučila probat se spojit, bez
tog maila koji nikako da stigne..spojila se, i onda gore u lijevom kantunu
kliknula na "Vaš račun", podigla tri fotke, al vidim na netu samo dvije..
inače, čini mi se da ta njihova stranica baš i ne djeluje kako treba, tren
ima masu fotki, tren ništa, pa se malo otvara, malo ne...preopterečena je
izgleda jako..budi uporan, što da kažem..."
Strpljen spašen !!
foto_01
11.10.2007., 12:16
uspio sam! nakon što sam se 3 puta registrirao prihvatio je!!
znači treba biti uporan
e u današnjem metrou piše da je to zbog poteškoća sa serverom u londonu.. :rolleyes: i da će od utorka normalno se moći slat..
snoopy_dc
17.10.2007., 18:35
Uspio sam ali jedva jedvice....ali nije važno važno je da sam uspio i da su mi fotkice gore!!! hehehehe :lol:
uspjela sam bez problema.samo slijedite upute.sretno:top:
Mene samo zanima jel te slike mogu biti fotošopirane..?
Mene samo zanima jel te slike mogu biti fotošopirane..?
Nigdje ne piše da je postprocesing nedopušten. Radi se o fotkama s digitalnih aparata ili digitaliziranim fotkama s analognog aparata. Naknadna obrada je sastavni dio digitalne fotografije.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.