View Full Version : Koliko često mjenjate mobitel?
Baš me zanima koliko često mijenjate mobitel.Evo ja baš nisam previše imućan i nebi ga mjenjao najmanje 2g ali najčešće se pokvari između 1. i 2. godine tako da sam prisiljen ga mjenjati.
Koliko često i zašto mjenjate mobitel?
I gdje kupujete novi?Kod švercera,u dućanu mobitela ili u VIP/HT-u?
Naravno i s kojim ste servisom zadovoljni?
thx
bas da ga mijenjam to je negdje svakih godinu dana. al u medjuroku znam imat po 5-6 komada godisnje pa se vracam na svoj
mijenjam ih jer mi dosade
nove kupujem od svercera i polovne
ako se pokvari sam ga popravljam. ako ne znam popravit ili nemam opremu za popravak odredjenog kvara nosim ga do lokalnog fušera.
rossonero
08.11.2003., 12:39
probam izdrzat godinu, dosad kupovao u HT-u(simpa) a sad sam kupio C100 u ducanu i radi i na VIP I HT
Svake dve godine, po produzetku ugovora dobijem nov telefon. Servis odlican, cene jos bolje, telefoni moderni..stas vise..
SETRA Samoborček
08.11.2003., 12:51
dvije godine, ako ne rikne, ako rikne, baca se, kupujem kod šbvercera, ne isplati se kod HT-a(ili vipa)
Tito Puentes
08.11.2003., 13:57
ako moju ženu pitate, previše često...:D
u prosjeku svakih 6 mj... kupujem kod vipa ili se mijenjam s prijateljima ili bratom (koji je još gori od mene:D )...
deadHorse
08.11.2003., 17:18
svakih 10ak mjeseci nakon sto ga skrsim izgubim ili nesto slicno :rolleyes:
IMF-ovac
08.11.2003., 20:42
Mijenjam mob svaki put kad mi onaj koji imam dosadi.
A to je malo malo pa često :D
Ja sam pre nekih dve godine uzeo Nokiu 3310 i nemam nameru da je menjam dok ne naidjem na neki telefon koji ce mi se stvarno vise dopasti:) .
A.D.I.D.A.S.
18.11.2003., 15:02
a u pm ja jedva čekam da promijeniom svoj prvi, c35!
fuj
:bljak: :rigo: :flop: :hebemu: :mama:
moja nokijica 6210 jos uvijek funkcionira, a ima preko 2 godine :(
htio bi mijenjati... ja bi 6310... a ne dam toliko love!
:mama:
sunshine
19.11.2003., 13:51
ja mijenjam mob jednom godisnje
Ericsson 788GF mi je (polovni)radio 2 godine, onda sam kupio Nokiu 3310 za 800 kn (VipME paket), prodao karticu za 200 i sve :top:
Koliko mi i za što treba, nemam potrebe mijenjati ga dok radi. A baterija mi drzi 5-6 dana, pa je i to +.
3210 sam imao skoro 2 godine (kupljen u dućanu u Italiji). Onda sam ga dao starom koji ga je koristio još oko 2 godine.
Par mjeseci sam koristio bratov 3310 pa sam onda sebi kupio 8210 (od šanera). 8210 sam koristio do nedavno (2 godine), ali je s vremena na vrijeme (iako ne često) počeo gubiti signal tokom razgovora pa sam ga zamjenio nekakvim Samsungom koji mi nije baš sjeo tako da sam neki dan opet uzjaho Nokiju. Ovaj put 6100. Opet od šanera...
Nadam se da će ova isto potrajat kao i ove prije nje... :D
Btw; još nikad nisam popravljao ili servisirao neki mob pa stvarno nemam nikakvih iskustava sa servisima...
Obicno kupujem jedanput na godinu,i to u Vipu,orginal i s garancijom i vip brojem,koji poslje prodam.Svercere ne prakticiram,makar istina da su jeftiniji!:rolleyes:
Kada se pokvari osim ako u međuvremenu ne uleti kakva šuška pa si kupim drugi.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.