View Full Version : Proganjaju me maloljetnice, sta da radim
Vanjushka
07.11.2003., 13:18
Ma proganjaju kurac :D nisu ni one vise lude.
Nego da vas pitam, ako ja recimo povalim djevojku od 18 ili manje :eek: godina, jel` posteno da idem u zatvor.
Mislim, jesam li ja kriv sto one izgledaju kao da imaju dvadeset tri godine i sto su im sike i guze cvrste, podatne nekakve. Nije fer da ih guze neki balavci koji ne znaju ni izdrkati kvalitetno. Nije fer!
Jel to posteno?
Ako ove kokoske mogu ganjati pilice, valjda smijem i ja macice.
Jebo zakon.
Vanja, zasto komplicirati? Jednostavna rjesenja su najbolja.
A jebavanje maloljetnica jeste kompliciranje. :cool:
Vanjushka
07.11.2003., 13:24
Rajna kaže:
Vanja, zasto komplicirati? Jednostavna rjesenja su najbolja.
A jebavanje maloljetnica jeste kompliciranje. :cool:
Ali one mene obozavaju :(
:D
banderas
07.11.2003., 13:27
Vanja, nije zakonski zabranjeno povaljivat mladje od 18, dapace, cak je i preporucljivo. Naime, postoje neke kategorije mladje maloljetnice i starije maloljetnice, e sad ove starije mozes natezat do mile volje bez zakonskih restrikcija. Mislim da je granica mladjih i starijih na 16 godina, dok je ne spustimo na pravu razinu. Osim toga, odi na Zenski kutak :D :D :D
Tako je :top: . Iznad 16 je zakonski prihvatljivo :), jos da se izborimo za one od 14-16...:D
Ja bih uveo zakon po kojem je krivicno kaznjivo kad zene iznad 28 jebu muskarce mladje od 26. :s
ljupkica
07.11.2003., 15:06
sranje
Vanja oko panja kaže:
Nego da vas pitam, ako ja recimo povalim djevojku od 18 ili manje :eek: godina, jel` posteno da idem u zatvor.
Gle, ja bi svakog tko pojebe nešto starije od 18 godina poslao u ludnicu.
smotana2001
07.11.2003., 15:06
Gazda kaže:
Ja bih uveo zakon po kojem je krivicno kaznjivo kad zene iznad 28 jebu muskarce mladje od 26. :s
Zato ti i ne donosiš zakone :asshole:
Ali ipak te volim, makar sam prestara za tebe :cerek: :cerek:
Gazda was here :rozi:
Gazda kaže:
ma zakonski zabranit da zene iznad 28 ikog jebu!
Gospon Pes
07.11.2003., 15:12
Vanja oko panja kaže:
Naravno da smijes.
Kad budes (kao sto su spomenute kokosi :E:E:E) toliko star da ti one od 25 izgledaju kao piletina...
xiola bleu
07.11.2003., 15:31
Gazda kaže:
over to Kiki... :D
Vanjushka
07.11.2003., 15:35
Gospon Pes kaže:
Naravno da smijes.
Kad budes (kao sto su spomenute kokosi :E:E:E) toliko star da ti one od 25 izgledaju kao piletina...
Nisam lud da cekam vase godine da bi nesto u zivotu i pojebao :B :D
Gospon Pes
07.11.2003., 15:37
Pa kad vidim tvoju kuknjavu na US, bogami prije i neces... :B
Vanjushka
07.11.2003., 15:37
walter kaže:
Gle, ja bi svakog tko pojebe nešto starije od 18 godina poslao u ludnicu.
:s
Ja bi takve na klinicko ispitivanje poslao.
uzbuna kaže:
Tako je :top: . Iznad 16 je zakonski prihvatljivo :), jos da se izborimo za one od 14-16...:D
Fuj pa to hoda:D
Vanjushka
07.11.2003., 15:39
Gospon Pes kaže:
Pa kad vidim tvoju kuknjavu na US, bogami prije i neces... :B
Ne znam koliko si mlada ali ocito si zaboravila da maloljetnice padaju na osjecajne grubijane :D :B
Gospon Pes
07.11.2003., 15:40
Vanja oko panja kaže:
Ne znam koliko si mlada ali ocito si zaboravila da maloljetnice padaju na osjecajne grubijane :D :B
Ja sam padala na fosile... :jumping:
Vanjushka
07.11.2003., 15:41
Gospon Pes kaže:
Ja sam padala na fosile... :jumping:
:D :top:
Da se primjetiti :D :B
smotana2001
07.11.2003., 15:48
Gazdin edit:
Ali ipak te volim, makar sam prestara za tebe :cerek: :cerek:
Gazda was here :rozi:
:tuctuc:
Vidim pali tebe pit pivu - walter
atlantis
07.11.2003., 15:49
gumby kaže:
uprvao mi sexualni zifot osho u kuratz :D :D
nikad vishe nechu nish jebat? :(
ostaje mi dakle forum :D :D :B
strepiteeee :D
Vanjushka
07.11.2003., 15:53
atlantis kaže:
nikad vishe nechu nish jebat? :(
Ma nemas ti pojma :mig: :D
Septembar
07.11.2003., 17:17
Vanja oko panja kaže:
Ali one mene obozavaju :(
:D zato sto si i ti balav :B
Vanjushka
07.11.2003., 17:20
Jesam, ali mene i velike mace obozavaju :B
Vanja oko panja kaže:
Pazi se, pazi se Vanjica macak. Ti tvoji macici vole da se grebu i ostavljaju krvave izgrebotine. Kad ti zadere one kandze doboko u kozu, pa jos dublje i dublje, a onda povuce svom snagom te krv potece... Nece ni Miljacka krv da sapere.
Isplati li se Vanja?
Vidis Vanja, nije ti isto ganjati pilice i macice. Razlika je vise no velika. Sa ovim pilicima, kad dosade...onako mali, balavi, slabusni, samo im polomis krila. Bezopasni su naprosto...
Macici...druga prica...
Nemoj samo kasnije kad te ti macici izgrebu ko velikog, onako sav krvav poceti da kukas. Tvoju slabost uocit ce neka vec ozilavjela koka i iskoristi te kao njeno pilence. Piju,piju, piju....
E onda bi stvarno najebao....:zubo:
atlantis
07.11.2003., 23:21
Daphne kaže:
E onda bi stvarno najebao....:zubo:
s ovim se dijelom vaseg posta, kolegice, u potpunosti slazem :D :cerek: :D
:jumping:
Vanja oko panja kaže:
ako ja recimo povalim djevojku od 18 ili manje :eek: godina, jel` posteno da idem u zatvor.
Jebo zakon.
Nemoj tako. Zakon je super. Educirat ću te, jer ja poznajem zakon. Kazneno djelo je seks sa osobom mlađom od 15 godina. Dakle, 14 godina :nono: , ali 15 godina :top: :Sex: :p
IMF-ovac
08.11.2003., 11:02
gumby kaže:
Oš da ti ja noge polomim? :mad:
A.D.I.D.A.S.
09.11.2003., 03:35
ma treba uvest zakon da možeš jebat sve što može dohvatit' bravu i otvorit' vrata.......:) :D :p :eek:
illegale
09.11.2003., 04:17
uzbuna kaže:
Tako je :top: . Iznad 16 je zakonski prihvatljivo :), jos da se izborimo za one od 14-16...:D E bas. Eto neki moj prika pita zenu koliko joj je godina. Ona kaze 16. On kaze, taman. I pojebe je. I sad ispalo da ona ima 14. Zar je prika kriv sto ne zna procjeniti muljanje? Da se razumijemo, nije prihvatljivo provjeravanje osobne iskaznice prije sexa.
Sve u svemu, potrebno je ukinuti dobnu granicu u vezi krivicnog odgovoraranja, te isfurati neku drugu. Recimo, mentalnu. Ako ti se cini da je zena zrela, to je to. Ako mislis da nije, onda nista.
Sad, kako to rjesiti zakonski. Valjda nekim testom gdje pitas curu jel zna sta je sex i takve stvari.
mrsavipas
09.11.2003., 09:20
ja sam jebo jednu koja je imala 14, izgledala je kao da ima 19, rekla mi je da ima 21, a karala se ko da ima 25:D
Force kaže:
Nemoj tako. Zakon je super. Educirat ću te, jer ja poznajem zakon. Kazneno djelo je seks sa osobom mlađom od 15 godina. Dakle, 14 godina :nono: , ali 15 godina :top: :Sex: :p
Koji je to zakon?
Po KZ-u, dijete je osoba koja nije navršila četrnaest godina života, pa je stoga kazneno djelo spolnog odnošaja s djetetom izvršeno kad se opći s osobom koja nije navršila 14 godina.
Vincent V
09.11.2003., 11:09
Vanja oko panja kaže:
Ma proganjaju kurac :D nisu ni one vise lude.
Mislim, jesam li ja kriv sto one izgledaju kao da imaju dvadeset tri godine i sto su im sike i guze cvrste, podatne nekakve. Nije fer da ih guze neki balavci koji ne znaju ni izdrkati kvalitetno. Nije fer!
Jel to posteno?
Jebo zakon.
JEBI SVE NA ŠTO NALETIŠ:top: :top: :top:
baobab kaže:
Koji je to zakon?
Po KZ-u, dijete je osoba koja nije navršila četrnaest godina života, pa je stoga kazneno djelo spolnog odnošaja s djetetom izvršeno kad se opći s osobom koja nije navršila 14 godina.
Moja greška. Ispravak netočnog navoda: 13 godina :nono: , ali 14 godina :top:
Vanjushka
09.11.2003., 14:42
Dobro, KZ i picke materine, sta ja smijem guziti a sta ne?
Kako da znam da ima 14 godina bas tacno, da joj trazim zdravstvenu ili mozda diplomu da je zavrsila osnovnu ?
Joj ljudi, dajte pomagajte
Vodeni kaže:
ja sam jebo jednu koja je imala 14, izgledala je kao da ima 19, rekla mi je da ima 21, a karala se ko da ima 25:D
Misliš da je to nešto posebno? Pa takva je danas svaka treća!
Vanja oko panja kaže:
Dobro, KZ i picke materine, sta ja smijem guziti a sta ne?
Kako da znam da ima 14 godina bas tacno, da joj trazim zdravstvenu ili mozda diplomu da je zavrsila osnovnu ?
Joj ljudi, dajte pomagajte
Neka nosi uvijek sa sobom u novčaniku ovjereno uvjerenje od roditelja da ima 14 godina.
A ispod toga su rubrike - npr:
- Vaginal: dozvoljeno!
- Oral: dozvoljeno!
- Anal: zabranjeno do 15. godine!
- Double penetration: zabranjeno!
...itd...
A na kraju potpis oba roditelja.:D
Eto... trebalo bi sve biti u redu...
Vanjushka
09.11.2003., 15:06
Ma malo mi je nezgodno traziti odobrenje roditelja, vec sam joj mamu zguzio pa...
:D
Force kaže:
Neka nosi uvijek sa sobom u novčaniku ovjereno uvjerenje od roditelja da ima 14 godina.
A ispod toga su rubrike - npr:
- Vaginal: dozvoljeno!
- Oral: dozvoljeno!
- Anal: zabranjeno do 15. godine!
- Double penetration: zabranjeno!
...itd...
A na kraju potpis oba roditelja.:D
Eto... trebalo bi sve biti u redu...
U ovom slučaju više mogućnosti da :Sex: ćeš imat ako pređeš na one od 28! :D
dr. Zoidberg
10.11.2003., 03:17
ma jebi se situacija je ovakva. balavci ne jebavaju starije zene, pa onda necemo ni mi mladje.
P.S. pvi korak u rjesavanju problema je priznat da imas problem...:D
*Deathless*
10.11.2003., 11:18
oke, ono "prava" muška tema... al ipak moram upasti: dok budete vi tateki i znali budete da svakakvi prdonje hodaju ovim svijetom, a vaša mala cujica bude tak naglo odrastala i kad bude imala 14, već bude izgledala tak odraslo da budete si svu kosu čupali... i onda budete joj sigurno rekli: idi srce, i zapamti: stariji su uvijek u pravu i nemoj ništa odbijat kaj ti ponude... sve je to čisto u redu... :D (wraga budete... :p )
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.