View Full Version : 17'' Lcd
Kupujem 17'' lcd kvalitetniji cca do 5 somova, sto bolja slika ali mi i dizajn mora sjest Preporuke,iskustva...slobodno izletite
Samsung 172t je navodno dobar, Sonyjevi modeli imaju dobru sliku ali sa DVI kostaju pun k....
Jel zna neko nesto o 17'' Xerox-u 775 sa reklame iz novog Buga, 4000kn, još ako je dobar ko šta izgleda
nenoXtreme
07.11.2003., 19:41
Samsung :top:
SETRA Samoborček
07.11.2003., 20:19
:s LG :s
LG poslovicno dobijaju dobre recenzije
Samsugovi vjerujem da su :top:
Po dizajnu najvise mi se svidja Dell (a kazu da su isto kvalitetni)
Na tomichinom hardveru je odlicne recenzije pokupio Hyundai q17 (u dvi verziji oko 4000 kn)
nenoXtreme
08.11.2003., 10:36
Ma Fujitsu-Siemens al su skuuupiiiiii...... :rolleyes:
Equilibrium
08.11.2003., 15:22
Moje skromno mišljenje: pogledaj Hansol HM750. Malo je jeftiniji, a nije loš. Ja se ne bih bunio protiv takvog.
SETRA Samoborček
08.11.2003., 15:31
dell i fujitsu siemens ne prizvode monitore, oni ih samo prodaju pod svojim imenom
nenoXtreme
09.11.2003., 00:49
zato i jesu dobri :D
Equilibrium
09.11.2003., 12:18
Pa to i nije neko čudo, jer na svijetu postoje 2-3 firme koje baš proizvode LCD matrice. Onda ih proizvođači monitora kupuju, režu na potrebnu dimenziju i pakiraju u svoju kutiju. Eventualno rade svoju elektroniku.
U Metro-u imaju fujitsu-siemens c17 prilicno jeftin. Kolko sam uspio skuzit nema digitalni ulaz :(
Jel zna neko kakav je to inace monitor?
ma SONY bilo da je LCD ili CRT. Samo nisan siguran oce li upast u tih 5 iljada kuna :D
WiseGuy
22.11.2003., 18:51
Upravo sam smontirao i postavio na stol novi Xerox iz Buga.
Dizajn odličan, slika odlična.
Nema DVI.:flop:
Dobra cijena.:top:
Ima zaštitno staklo.
Adapter za struju dolazi posebno:confused:
LG također nije loš izbor:s
evo nedavno sam gledao lcd monitor 17'' za oko 3900 kn. Mislim da je bio od samsunga...
WiseGuy
23.11.2003., 17:36
Cijena Xeroxa je cca 4.000-4.100 kn.
Savjet je - kupuj monitor sada jer će u idućih nekoliko cijene LCD-a rasti, zbog velike potražnje na tržištu.
LG je već otišao gore za oko 200-300 kn.
WiseGuy
kako nema DVI, pa u svim specifikacijama koje sam gledo piše da ima i analogni i digitalni ulaz :confused:
Kakav je u igricama i filmovima jel postoje duhovi, response time mu je 16 ms, ali navodno to i nije neki relevantni podatak
Jel znaš možda koji panel koristi ja sam probo izvuc al nista, jedino sto sam vidio da MAG ima iste takve monitore
Zabrijo sam na taj monitor, mislim da ću se nagradit jednim za kraj godine, a jebiga kad sam zaslužio :D
pozdrav:top:
WiseGuy
28.11.2003., 21:19
Mislim da piše DVI optional, što u prijevodu znači može a i ne mora. Ovaj nema ili sam ja oslijepio. Zato ima security kensington lock što bi se reklo možeš ga zaključat sajlom da ga ne ukradu.
Response time je 16 ms tako navode, a glede igrica nisam ga ja isprobavao nego moj sin, koji je na njemu ganjao 2 dana GTA 3, Vice City i kaže da mu je super, (kaže da nema duhova) pa me sad tlači da zamijenimo 17'' Sony CRT, za ovaj.
Ne znam koji panel koristi - sorry.:confused:
Obzirom da sam ga koristio samo preko vikenda, pa sam ga morao dati kupcu, čini mi se da ću se i ja nagradit za Božić s jednim takvim. Naravno da sam zaslužio, ako ne ja onda moje oči.
Najbolje je to što imam blagoslov žene da zgulim novce, jer se njoj sviđa što je tanak i zauzima malo mjesta na stolu. (A skuplja i manje prašine :D :D :D
sve mi se čini da je ovo ako ništa Best Buy monitor
Kupujem što prije, ako bog da bez PDV-a
Možda mi je bolje malo pričekat i kupit kad Sanader snizi PDV :rolleyes: (da je faca ukinuo bi porez na informatičku opremu:flop: )
WiseGuy
29.11.2003., 16:02
Ukinuli bi oni PDV na informatičku opremu, samo kad bi se znalo što je info oprema. Čini se da bi se onda kroz to prodavale i mikrovalne, perilice, štednjaci, hladnjaci, mobiteli i ostala inteligentna rješenja iz Švedske, a sve bez PDV-a.
:top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.