PDA

View Full Version : FEDOR- Jedini pobjednik

Mad Maxx
09.11.2003., 13:12
Izbjegao Filipovića kojeg nebi lako dobio, a Minotaura će opet rasturiti u parteru svojom eksplozivnošću.
Smišljeno ili ne????

mr X
09.11.2003., 13:37
Mad Maxx kaže:
Izbjegao Filipovića kojeg nebi lako dobio, a Minotaura će opet rasturiti u parteru svojom eksplozivnošću.
Smišljeno ili ne????

iako po netu kruze razlicite verzije fedorovog eskiviranja meca s mirkom nemogu vjerovati da se ona zivotinja ikoga boji ali zato vjerujem da bi ga mirko lakse dobio nego minotaura...
posljednji puta je fedor iznenadio minotaura na samom pocetku borbe sto slijedeci puta nece moci, zato, bumo jos videli tko ce pobjediti.

Afrofeet
09.11.2003., 13:48
ma fak fedora, ne volim ga, ak će bit prvak a da to nije mirko neg bude minotaro.

cemo
09.11.2003., 16:21
seti kaže:
cemo i attack, vi ste pateticne pičke koje veze nemaju sa sportom ni sa bilo cim. seronje glupe :2up:

STFU seronjo! znam svaku mirkovu borbu napamet i sve sam ih pogledao! jednostavno sam ljut na njega sto me je tako razocarao! a nemoj mi srat bez veze da nemam veze sa sportom jer treniram cijeli zivot.

cemo
09.11.2003., 16:26
ja sam uvijek bio za mirka, ali stvarno je neposteno i jadno govoriti o mirku kao eventualnom pobjedniku. mino je cijelo vrijeme bio dominantan, imao je mirko u svom gardu. stand-up mu je bio ok, srasio ga je par puta. u drugoj rundi je imao side mount iz kojeg je presao u mount i onda napravio ono sto nama trener govori svaki dan: "u parteru moras navuci protivnika da ti on svojom pozicijom tijela da priliku da ga pobjedis". to je mino i napoarvio. lagani gnp do trenutka kad je mirko mislio da ce se izvuc i onda jedan armbar! svaka cast minotauru! zasluzena pobjeda!

Afrofeet
09.11.2003., 21:17
mirko je napravio grešku ali i on je čovjek ljudi prave greške. hebiga

Goodfella
10.11.2003., 07:30
cemo kaže:
mino je cijelo vrijeme bio dominantan, imao je mirko(A) u svom gardu. stand-up mu je bio ok, sra(U)sio ga je par puta.

:confused:
Mino je SAMO bio dominantan u drugoj rundi.
Ja fakat nisam vidio NIST da je Mino napravio u prvoj rundi , ako nebrojimo na ono da je srusio mirka NA SEBE , i dobio krvavi nos zbog toga. I par jakih Mirkovih udarca nogom , i na kraju runde high kick i punch. A ti ako smatras da se bacat na pod i cekat da ti drugi dodje na tebe dominantnim onda ok :D

A stand UP mu je bio isto kao sto je Mirko bio na podu... grozan.

cemo
10.11.2003., 15:44
Goodfella kaže:
Mino je SAMO bio dominantan u drugoj rundi.
Ja fakat nisam vidio NIST da je Mino napravio u prvoj rundi , ako nebrojimo na ono da je srusio mirka NA SEBE , i dobio krvavi nos zbog toga. I par jakih Mirkovih udarca nogom , i na kraju runde high kick i punch. A ti ako smatras da se bacat na pod i cekat da ti drugi dodje na tebe dominantnim onda ok :D

A stand UP mu je bio isto kao sto je Mirko bio na podu... grozan.

neznas nista o sportu a pravis se jako pametan!
budalo minotauru je cilj da bude na ledjima u parteru a vidim da razliku izmedju garda i side mount/mounta neznas!! STFU!

ljiga
10.11.2003., 15:57
A stand UP mu je bio isto kao sto je Mirko bio na podu... grozan. KRIVO, Mirko je bio iznenađujuće dobar na podu, par puta se izvukao iz garda, što malo boraca može (kada je Mino u pitanju)
Mirko je bio loš baš u stand up-u - nije bio dovoljno agresivan

Goodfella
10.11.2003., 16:19
cemo kaže:
neznas nista o sportu a pravis se jako pametan!
budalo minotauru je cilj da bude na ledjima u parteru a vidim da razliku izmedju garda i side mount/mounta neznas!! STFU!

I da neznam nista o tom sportu (a pratim ga od prvog UFC 1 10godina) nema nikakve veze , reko si da je Mino bio dominantan cjeli fight ? pa i moja baba vidi da je mirko bio bolji u cijeloj prvoj rundi.

Znam da je Minov cilj bio na ledjima , jel tako je i postao legenda , ali sta sad to ima veze ? Ti si reko da je Mino bio bolji cijeli fight a u prvoj rundi nije NISTAAA napravio.

I nemoj se TI pravit pametan i zvat druge budalom , bolje si kupi naocali i pogledaj ponovo fight :D

skeptik
10.11.2003., 16:23
Godfella i cemo, a da vi dovedete svoje tate da se potuku, pa da vidimo ciji je tata jaci? :mad: :D

Goodfella
10.11.2003., 16:29
ljiga kaže:
KRIVO, Mirko je bio iznenađujuće dobar na podu, par puta se izvukao iz garda, što malo boraca može (kada je Mino u pitanju)
Mirko je bio loš baš u stand up-u - nije bio dovoljno agresivan

Mirko je bio u stand upu kao sto je uvjek bio u skoro svim svojim pride fightovima, dominantan i ne agresivan. Agresivnost mu je uvijek falila i na podu i gore.
On jednostavno nije tip ko fedor ili silva , jel da je sad bi bio PrideFc Champion.

A to koliko je Mirko dobar na podu se je vidjelo u drugoj rundi.

Najbolji mec Final Conflict-a:
Silva vs rampage :top:

Najdosadniji :
Sakuraba vs kevin :flop:

Heart of darkness
10.11.2003., 18:49
Ja san tipa obozava, ali nakon ove blamaze ne znan vise. Mislin on je sam prica o tome kako bi svi borci Pride-a, pa i on prije umrli nego predali mec, a on preda.
Ne kazen ja da nije triba predat ali kad kazes da bi umro prije nego izgubija ponos predajuci mec onda se toga i drzi!

ljiga
10.11.2003., 20:19
Goodfella
A to koliko je Mirko dobar na podu se je vidjelo u drugoj rundi. Svi se ponašate kao da je Mino neki klinac kojeg bi i moja baba stukla. Mino je vjerojatno najbolji borac za pod, i to što je Mirko na kraju podljegao ne znaći da je loš. Prije toga se je par puta izvukao što malo boraca može (kada je Mino u pitanju). Loš je bio u stand up-u jer nije dovoljno iskoristio Mino-ve slabosti (nedostatak iskustva).

MaxB
10.11.2003., 23:36
Ali Mirko je stvarno podcijenio Minotaura. Ponasao se kao da je bog i batina (i prije meca, a i tijekom), a Minotaur je samo cekao svoju priliku. Jasno se vidjelo da je Mirko slabiji od Minotaura - ima jaci udarac, ali je fizicki slabiji. Kad je Mirko lezao na Minotauru, Minotaur mu je drzao ruke i Mirko nije mogao nista. S druge strane, kad je Minotaur lezao na Mirku, pljuskao ga je kao malo dijete - sva sreca da Minotaur ne zna udariti. Budimo realni: Mirko je daleko od kompletnog MMA borca - on u MMA zeli vladati po K1 pravilima. Protiv svih ostalih se moze boriti stojecki posto ga skoro nitko drugi ne moze srusiti. A sad kad se nasao netko tko to moze, nastali su problemi. Mirkovo neiskustvo u borbi u parteru se najbolje bas na kraju meca, kad gledas sliku po sliku (ali iz onog drugog kuta, sto su prikazali negdje pri kraju emisije): vidis zaista veliko Minutaurovo lukavstvo i vidis da si je Mirko sam kriv za pogresku - desnom rukom je gurao Minotaura sa sebe, ali mu je u biti samo odgurivao trup - ne bi ga uspio sa sebe zbaciti jer je Minotaur imao noge omotane oko njega - kad je dovoljno ispruzio desnu ruku, vec je bilo gotovo jer se Minutaur poceo dizati istovremeno kad mu hvatao ruku. Sto reci - navukao ga je. Sad ne znam sto je ta fora sa sucem i zbog cega je Mirko mislio da ce prekinuti mec... Trebao je ostati na podu do kraja runde. Ali nije. I to je to.

IMF-ovac
11.11.2003., 01:09
Što vi mislite o ovome sa slike (http://web.vip.hr/sinisa.ebner.vip/highquality.jpg) ? Jeli to dozvoljeno da se borac drži za konopce?
Mislim, i djelić sekunde pridržavanja je dovoljan da se vrati ravnoteža. Čini se da baš i nije bilo sve fer u ovoj borbi :rolleyes:

Goodfella
11.11.2003., 06:35
IMF-ovac kaže:
Što vi mislite o ovome sa slike (http://web.vip.hr/sinisa.ebner.vip/highquality.jpg) ? Jeli to dozvoljeno da se borac drži za konopce?
Mislim, i djelić sekunde pridržavanja je dovoljan da se vrati ravnoteža. Čini se da baš i nije bilo sve fer u ovoj borbi :rolleyes:

Mogu ti rec da ovo uopce nisam primijetio. Tek sad kad ponovo gledam vidim. Pa ovo je ILEGALNO!!!
Ref je trebo poslje ovog bar nastavit fight u stand up-u.
ili ga DQ Mina.

Branko Cikatic je vec tako izgubio

(Loss to Mark Kerr Disqualification (Grabbing the Ropes) PRIDE 2 - PRIDE 2 3-15-1998 Yes)

Sad kad gledam cisto vidim da ga je mirko skoro preokreno a taman je mino vratio ravnotezu sa konopcima .

Mirko got robed. :mad:

Ber
11.11.2003., 10:04
Pravilo je da se pljucka po izgubljenom ali mislim da se i u ovom meču pokazalo ono što se znalo i prije. Favorit je Mirko a Mino se provukao kroz ušice igle. Biti na nogama znači smrt za Minotaura jer je Mirko sada vjerojatno najbolji udarač na svijetu. Sada je bio očito previše siguran u pobjedu i previše čekao, išao na ziher, pa mu se u nedostatku vrememna Mino provukao u prvoj rundi. U onom gdje Mino čeka svoju šansu, poziciji na podu, Mirko može izdržati, što je i pokazao. Ima snage se izvući i vratiti na noge gdje pobjeđuje.
Mino je imao puuuuno sreće a Mirko puno prepotencije i sigurnosti što ga je sa sitnom greškom i skupo koštalo.

Afrofeet
11.11.2003., 23:35
ma da lako je sad -trebo je ono trebo je ovo. pa čovječe to je Minotaur! take su sve njegove borbe!! mlitave, uvijek dobije po nosu i na kraju pobijedi!! mirko je trebao bit agresivniji i to je to. čudo je što se uopće digao prvi put s poda. i mislim da mu je ovo tek treća borba pod čistim pride pravilima. naravno da je neiskusan, ali ipak na podu je bio dosta dobar s obzirom na to.

Cpl. Hicks
12.11.2003., 19:27
ljiga kaže:
Mino je vjerojatno najbolji borac za pod

BUUUUUUUUU!!! Možda u MMA...
RICKSON FOR PRESIDENT:B :B

Goodfell kaže:
Branko Cikatic je vec tako izgubio

(Loss to Mark Kerr Disqualification (Grabbing the Ropes) PRIDE 2 - PRIDE 2 3-15-1998 Yes)

Sad kad gledam cisto vidim da ga je mirko skoro preokreno a taman je mino vratio ravnotezu sa konopcima .

Mirko got robed.

Kerr vs Cikatić je potpuno druga priča. Pogledaj borbu. TITAN (kralj single/double leg TD)je bacao Cikatića kao krpu, ovaj se držao za užad da to nije bilo za gledati. Drugi put je pokušao pobjeći iz ringa što je Kerra toliko rasp... da su ga petorica trebala razdvajati da ne ubije Cikatića.
Za učestalo držanje se dobiva žuti karton; nema praktički borbe bez držanja.

Afrofeet
12.11.2003., 22:28
pa možda u MMA...pa tu se i govori o MMA. kolko ja znam
a to a riksona i taj skor od 400 pobjeda, teško teško ne vjerujem baš...

Cpl. Hicks
12.11.2003., 22:50
Afrofeet kaže:
pa možda u MMA...pa tu se i govori o MMA. kolko ja znam
a to a riksona i taj skor od 400 pobjeda, teško teško ne vjerujem baš...

Sumnjaš u 400-0-0???;)
U MMA je trenutačno IMHO najbolji grappler Kazushi Sakuraba!!! OK, sad će netko reći da je on k... Je, ali nikada ne odbija borbu i nije mu važno koliko je protivnik veći/teži. U ring gotovo uvijek ulazi kao fizički slabiji borac, no to nadoknađuje tehnikom. Lista boraca (i to grapplera, praktički "tko je tko u BJJ") koje je porazio je impresivna. Jedino mu nije trebalo ono od Schembria:flop:

cemo
12.11.2003., 23:04
ma onaj schembri je obicni idiot! tip je bio toliko ufuran kad je SLUCAJNO pogodio sakurabu da ga je jos cipelario na podu. zato sam jedva doceko da ga netko razbije!

mrsavipas
12.11.2003., 23:45
Goodfella kaže:
Mirko je bio u stand upu kao sto je uvjek bio u skoro svim svojim pride fightovima, dominantan i ne agresivan. Agresivnost mu je uvijek falila i na podu i gore.

ne kuzim ovo oko agresivnosti? zar filipovic svoje zadnje borbe nije zavrsavao unutar minute? nije li to paradoksalno?

skeptik
13.11.2003., 10:06
Nije paradoksalno. Mirko je pobjedjivao prakticki jednim jedinim dobro odmjerenim udarcem nakon strpljivog ispitivanja protivnika i cekanja prave prilike. To se bas ne moze nazvati izrazenom agresivnoscu. To sto ima najjaci high kick, ne znaci da je agresivan.

Groucho Marx
13.11.2003., 12:36
Moguce....ali sta mislite od Wanderei Silva vs. Minotauro

Cpl. Hicks
13.11.2003., 12:45
Groucho Marx kaže:
Moguce....ali sta mislite od Wanderei Silva vs. Minotauro

Jedino ako Silva nabaci još desetak kila (trenutačno je oko 92kg). To bi mu umanjilo kardio-vaskularnu kondiciju pa bi se kretao kao Belfort kada je išao na 100+ protiv Couturea... Mislim da to nikada nećemo vidjeti. Na trenutačnim težinama ne bih mu dao velike šanse.
Nogueirai je najveći problem smanjiti distancu, a Silvi je najjače oružje klinč gdje njegova koljena rade jezive stvari. Da ne spominjemo 10cm razlike u visini... 15-ak kila teži Nogueire bi ga bez problema povukao na pod, a u gardu bi ga mogao držati do sutra.

subc0mandante m0ris
13.11.2003., 13:17
Nogueira bi Silvu udavio pa bi njegov ionako mali mozak nakon tog meča postao još manji.

Bolje da do te borbe ne dođe jer to bi bio Silvin kraj.

zaggor
13.11.2003., 17:11
fedor je ˝prevelik˝ da bi na taj nacin izbjegao Mirka

M@rio
14.11.2003., 19:00
subc0mandante m0ris kaže:
Nogueira bi Silvu udavio pa bi njegov ionako mali mozak nakon tog meča postao još manji.

Bolje da do te borbe ne dođe jer to bi bio Silvin kraj.

a i nece doc jer su ak se ne varam u istom timu......i silvu boli kita za tesku kategoriju kad je u ovoj svojoj kralj..... :)

Cpl. Hicks
14.11.2003., 19:54
M@rio kaže:
a i nece doc jer su ak se ne varam u istom timu...

Jok, Nogueira je Brazilian Top Team, a Silva Chute Box Team. Neko vrijeme nisu timovi bili u dobrim odnosima, no navodno su sada OK.

Mnik
17.11.2003., 13:55
U svakom slucaju, petardiranje ce sad biti zanimljivije posto su se tri fakera - Filipovic, Emilianenko i Mino - izdvojila iz mase jakih i opasnih, ali nedovoljno sofisticiranih boraca. Ko kod da uzme titulu, nece mu se moci srati da je bio najbolji kad nije bilo konkurencije. Mislim da bilo ko od njih trojice moze nabit bilo kojeg drugoga "on any given day". Motivacija je na Mirkovoj strani jer on jos nije bio prvak, a svakako to zasluzuje. Naradio se ko pas, odradio gomilu meceva i ima opaku petardu bilo nogom bilo rukom. Ali mora se priznati da su i Mino i Rus opaki bolesnici - onaj Rus se gotovo veseli parteru i monotonom ucestaloscu zestoko nabija protivnike, a Mino moze podnijet da ga jedan Sapp sa zbrojenom masom (cca 270 kg) puta ubrzanje zvekne u pod, nabija rukama, i na kraju ga pobijedi jednim rutiniranim armbarom.

Shto se tice samog meca, nekako brijem (ali to je samo teza teorija, onako iz zavaljene pozicije u fotelji doma) da je mogo ubacit koji prednji low-kick, pogotovo nakon dobro pogodjenog lijevog direkta... Ali nadam se da cemo to vidjeti u re-matchu.

S kim bi se mogo Filipovich marati na Staru Godinu? A u veljaci? K-1 planovi? Jel' zna netko nesto?

Mutha
MMA record 2-71-5:flop:

Afrofeet
18.11.2003., 21:57
Šta? pa ema Sapp 270 kg šta buncaš!??!
mislim da će se mirko borit s nekim japancem ogromnim onim kak se zove..ne mogu se sjeti, znam da ga je Sapp razbio jebački u Prajdu, onaj s plavom kosom

Cpl. Hicks
19.11.2003., 10:03
Afrofeet kaže:
mislim da će se mirko borit s nekim japancem ogromnim onim kak se zove..ne mogu se sjeti, znam da ga je Sapp razbio jebački u Prajdu, onaj s plavom kosom

YOSHIHIRO TAKAYAMA :D
Jao, taj tip je jeza. No poštujem to što je lud da se bori s likovima kao što su Sapp, Fry i sada Filipović:top:

skeptik
19.11.2003., 10:41
Afrofeet kaže:
Šta? pa ema Sapp 270 kg šta buncaš!??!

Citaj pazljivije! Pa lijepo je covjek rekao ZBROJENOM masom. Sto ce rec, masa Sappa + masa Minotaura.

skeptik
19.11.2003., 10:43
Cpl. Hicks kaže:
YOSHIHIRO TAKAYAMA :D
Jao, taj tip je jeza. No poštujem to što je lud da se bori s likovima kao što su Sapp, Fry i sada Filipović:top:
Ako je hrabar, to je vrijedno postovanja.
No ako je samo lud ... :rolleyes:

U svakom slucaju, mislim da ce to biti dosadan mec koji ce zavrsiti u prvoj minuti, ali ce dobro doci Mirku da malo vrati samopouzdanja.

Cpl. Hicks
19.11.2003., 13:01
skeptik kaže:
Ako je hrabar, to je vrijedno postovanja.
No ako je samo lud ... :rolleyes:

U svakom slucaju, mislim da ce to biti dosadan mec koji ce zavrsiti u prvoj minuti, ali ce dobro doci Mirku da malo vrati samopouzdanja.

Pa moraš biti ludo hrabar da se ideš nadboksavati sa Sappom i Fryem, a pro-wrestler si. Nogueira je još dobro prošao u usporedbi s onim što je Tokoyama dobio od Sappa; lice mu je bilo neopisivo izobličeno...

Tokoyami protiv Filipovića (ukoliko dođe do borbe, jer u igri je i Ogawa) dajem točno onoliko vremena koliko Filipoviću treba da odluči izvest high-kick:) A to neće trebati puno čekati jer će Tokoyama krenuti na FIlipovića mašući rukama kao kreten...

skeptik
19.11.2003., 13:31
Cpl. Hicks kaže:
Tokoyami protiv Filipovića (ukoliko dođe do borbe, jer u igri je i Ogawa) dajem točno onoliko vremena koliko Filipoviću treba da odluči izvest high-kick:)
Ja mu dajem jos malo vise. Taman toliko da ga Mirko stigne na podu jos jednom mlatnuti sakom prije nego sudac stigne zaustaviti borbu. ;)

Cpl. Hicks
19.11.2003., 14:06
skeptik kaže:
Ja mu dajem jos malo vise. Taman toliko da ga Mirko stigne na podu jos jednom mlatnuti sakom prije nego sudac stigne zaustaviti borbu. ;)

Aaaaaaa, ti si Tokoyamin fan:D

neno_24
19.11.2003., 19:59
Cpl. Hicks kaže:
Aaaaaaa, ti si Tokoyamin fan:D

hahaha, jeba vas, zamalo se udavi od smijeha. nije Tokoyama nego Takayama.:s

Black Revenger
19.11.2003., 20:43
Cpl. Hicks kaže:
lice mu je bilo neopisivo izobličeno...

totalno ga je razbil.

ono poslije proglašenja dođe sappu i govori: "ništ mi nije":lol: :D

Cpl. Hicks
19.11.2003., 20:58
neno_24 kaže:
hahaha, jeba vas, zamalo se udavi od smijeha. nije Tokoyama nego Takayama.:s

Aaaa... Uvijek fulam, znam da je Takayama, no prsti pišu Tokoyama:(
Dobro da Filipović ide u SAD vježbat parter jer Takayama je poznati znalac... Posebno mu dobro ide prelaz iz stand-up faze u parter; neki bi to nazvali KO/KD, no ti očito nemaju pojma:D

Afrofeet
19.11.2003., 22:21
ma znalac, pa i onaj majmun dos caras je znalac za hrvanje pa eto šta ga je snašlo. al hebeš ga velik je takayama nikad ne znaš i verovatno će navalit ko zver svaš se može dogodit. al opet nije mirko zađabe mirko
ne sumnjam uopće šta će bit

Cpl. Hicks
20.11.2003., 09:40
Afrofeet kaže:
ma znalac, pa i onaj majmun dos caras je znalac za hrvanje pa eto šta ga je snašlo.

Možda nisam stavio dovoljno smajlića:-)))) Takayama je PRO-WRESTLER!!!! Svi koji su pratili taj "sport" znaju o kakvim je "borcima" riječ:)

skeptik
20.11.2003., 09:55
Cpl. Hicks kaže:
Takayama je PRO-WRESTLER!!!! Svi koji su pratili taj "sport" znaju o kakvim je "borcima" riječ:)
Ja nisam. :(
Moze malo vise informacija o tom "sportu"?
Unaprijed zahvalan! :)

skeptik
20.11.2003., 09:58
skeptik kaže:
Ja nisam. :(
Moze malo vise informacija o tom "sportu"?
Unaprijed zahvalan! :)

P.S. Slutim da je to nesto slicno kecerima, ali kao sto rekoh - ne znam.

cemo
20.11.2003., 11:01
takayama JE kecer!!
uopce ne kuzim sta taj lik radi u mma. nema ni jednu pobjedu ni jedan nerjesen! sve porazi!! :confused:

http://www.sherdog.com/fightfinder/displayfighter.cfm?fighterid=2209

http://www.sherdog.net/forums/showthread.php?s=&threadid=102297

neno_24
20.11.2003., 11:26
Takayamino ima u kecerima je bilo "Tomato can" :)
Mozda on i nebi bio toliko los da ima bilo kakvu taktiku, on jednostavno prihvati borbu kakva je i udri. mislim da mu niti jedna borba nije trajala duze od 3 minute.
Postoji mogucnost da Mirko ide na pro wrestlera Barnetta koji je daleko zajebaniji igrac od takayame.

Cpl. Hicks
20.11.2003., 11:56
Skeptik kaže:
P.S. Slutim da je to nesto slicno kecerima, ali kao sto rekoh - ne znam.

Upravo to! Naziva se "pro-wrestling" da se distancira od slobodnog i grčko-rimskog hrvanja. :)

neno_24 kaže:
Postoji mogucnost da Mirko ide na pro wrestlera Barnetta koji je daleko zajebaniji igrac od takayame.

Naravno, Barnett je bio UFC HW prvak te je prešao u japansku pro-wrestling scenu jer tamo nema doping kontrola:flop:

PS Kako Takayama nema taktiku? On izmori protivnike udarcima u glavu (njihovim udarcima u svoju glavu naravno)...

skeptik
20.11.2003., 12:05
cemo kaže:
takayama JE kecer!!
uopce ne kuzim sta taj lik radi u mma. nema ni jednu pobjedu ni jedan nerjesen! sve porazi!! :confused:

http://www.sherdog.com/fightfinder/displayfighter.cfm?fighterid=2209

http://www.sherdog.net/forums/showthread.php?s=&threadid=102297
Nemrem bulivit!!!
Na ovom prvom linku pise da ga je Bob Sapp, koji je sinonim za borca bez ikakve tehnike, pobijedio - arm barom!!! :eek:
:s

cemo
20.11.2003., 12:42
ako se mirko bude sorao sa barnettom bit ce to gadan fajt! po meni nema neke velike razlike izmedju njega i minotaura (barem ne po tezini meca). mirku bi sad trebala borba sa nekim osrednjim tipom a ne odmah sa barnettom; iako se meni cini da se on trebao tuci sa barnettom u slucaju da pobijedi minotaura!

skeptik
20.11.2003., 15:04
cemo kaže:
mirku bi sad trebala borba sa nekim osrednjim tipom a ne odmah sa barnettom
Ne bih se slozio. Iskustvo ce steci jedino borbama sa jakim protivnicima. Iz borbi koje zavrse high kickom u 40-oj sekundi ne moze se bas puno nauciti.
A ako Mirko izgubi, to ce ga malo spustiti na zemlju, kao i sve nas koji brijemo da je Mirko medju 3 najbolja na svijetu. Treba biti realan. A ako je stvarno tako dobar kao sto mislimo, zasto se bojati prilike da to i dokaze?

cemo
20.11.2003., 19:09
skeptik kaže:
A ako je stvarno tako dobar kao sto mislimo, zasto se bojati prilike da to i dokaze?

zato jer je barnett u UFC-u isto sto i minotauro u pride-u!!
ne kazem da mu treba dati takayamu ili nekog slicnog ali mislim da mu ne treba niti mec sa tipom kao sto je barnett!!

Afrofeet
20.11.2003., 22:07
skeptik kaže:
Nemrem bulivit!!!
Na ovom prvom linku pise da ga je Bob Sapp, koji je sinonim za borca bez ikakve tehnike, pobijedio - arm barom!!! :eek:
:s
haha ma nije ga pobijedio armbarom, mislim napravio je on njemu armbar, ali tek kad je ovaj bio skoro mrtav od udaraca u nos, jako ga se sapić maznio, ovaj je dreknio sve se čulo na TV-u, i onda kad je bio jaaako uzdrman napravio mu je armbar, al ništa posebno kad se ovaj nije ni mogo izvuć, samo je ležo.

Afrofeet
20.11.2003., 22:08
hm..da kečer je. ali i sakuraba je bio kečer ja mislim, a i fujita ak se ne varam.

Cpl. Hicks
21.11.2003., 07:38
Afrofeet kaže:
hm..da kečer je. ali i sakuraba je bio kečer ja mislim, a i fujita ak se ne varam.

Sakuraba i Fujita su (više-manje) uspješni/vješti MMA borci koji ponekad nastupaju u pro-wrestlingu. Takayama je pro-wrestler koji ponekad nastupa u MMA i to izrazito neuspješno. Ipak postoji razlika...

Barnett je vrlo, vrlo opasan. Hrvač s dobrim submissionima je prava rijetkost. Ubojita rušenja iz klinča plus jako dobar parter... Ako dođe do borbe Filipović se mora jako, jako pazitii. Da ne pričamo o tome da je Barnett iznimno snažan (specijalne zahvale anabolicima) te je jedan od rijetkih boraca protiv kojeg bi Filipović imao problema što se tiče čistog nadjačavanja.

skeptik
21.11.2003., 10:25
cemo kaže:
zato jer je barnett u UFC-u isto sto i minotauro u pride-u!!
ne kazem da mu treba dati takayamu ili nekog slicnog ali mislim da mu ne treba niti mec sa tipom kao sto je barnett!!
Na muci se poznaju junaci!
Ja ZELIM misliti da je Mirko jedan od najboljih. Ali to necu misliti ako bude pobjedjivao osrednje borce.

Sad, za Mirka mozda i jest najbolje dobiti nekog osrednjeg. Na kraju krajeva, svatko zeli na lak nacin zaraditi novac. No, to nije ono sto bi trebala zeljeti i Mirkova publika.

cemo
21.11.2003., 11:18
samo da sad mirko ne otegne previse to treniranje!
zelio bi uskoro vidjeti opet onakvog mirka kakav je bio protiv heatha herringa i igora vova!!

Belfort
26.11.2003., 01:26
Ako već Mirko ide u Ameriku trenirat bilo bi mu korisno da ode kod Mileticha. Jer mislim da je dosego plafon onoga šta mu njegovi treneri mogu ponudi. Kad bi treniro kod Mileticha bio bi nenadjebiv

skeptik
26.11.2003., 10:33
Tko i sto je Miletich? :confused:

I jos nesto. Kako ce Mirko obavljati svoje saborske duznosti ako je u Americi? :p

Cpl. Hicks
26.11.2003., 10:53
skeptik kaže:
Tko i sto je Miletich? :confused:

I jos nesto. Kako ce Mirko obavljati svoje saborske duznosti ako je u Americi? :p

Pat "The Croatian Sensation" Miletich je jedan od boljih boraca srednje kategorije (barem je bio). Amerikanac hrvatskog porijekla te ujedno i jedan od najboljih MMA trenera... Ju-jitsuaš koji je trenirao i Sylviu (HW UFC prvak), braću Hughes (Matt je WW UFC prvak).

Vitor
26.11.2003., 11:42
Možda je Miletich simpatizer HDZ-a pa Mirku stranački interesi ne dopuštaju da trenira kod njega:)

Vitor
26.11.2003., 12:11
Mislim da je Pat Miletich bio prvak po UFC verziji i ima još neke titule. Može Mirko trenirat sa Bencicem ili sa likovima kao što je onaj Marco Jarra "Albkrki" koji nikad nisu postigli ništa kao borci.
Ali baš to što je Miletich bio dosta dobar borac i trenutno jedan od najboljih MMA trenera ga izdiže od ostalih, a još naš čovjek.
Nema boljeg izbora za Mirka:top:

Cpl. Hicks
26.11.2003., 12:16
Totalno OT:

Pojavio se Belfort, pojavio se Vitor...
Još samo fali Il Phenom:D :D

Vitor
26.11.2003., 15:04
Ma to je jedna te ista osoba
Samo su me bannirali
Valjda zbog opscenosti
Inače dosta pratim forume na ovakve teme samo nisam puno učestvovao u raspravi

neno_24
26.11.2003., 21:20
Cpl. Hicks kaže:
Totalno OT:

Pojavio se Belfort, pojavio se Vitor...
Još samo fali Il Phenom:D :D

hehe, njih "trojica" su zajebani :D

Groucho Marx
27.11.2003., 08:10
Cpl. Hicks kaže:
Pat "The Croatian Sensation" Miletich je jedan od boljih boraca srednje kategorije (barem je bio). Amerikanac hrvatskog porijekla te ujedno i jedan od najboljih MMA trenera... Ju-jitsuaš koji je trenirao i Sylviu (HW UFC prvak), braću Hughes (Matt je WW UFC prvak).

Gledao ga jedne prilike... bice da je BIO jedan od boljih boraca jer ovo sto sam ja gledao ne vrijedi Mirku nista. Ne znam kako se zove protivnik ali Miletich ima nesto kao Miletich combat system. To je kao njegova borilacka vjestina.

Cpl. Hicks
27.11.2003., 11:03
Groucho Marx kaže:
Gledao ga jedne prilike... bice da je BIO jedan od boljih boraca jer ovo sto sam ja gledao ne vrijedi Mirku nista.

Dobar trener ne mora biti i dobar borac (makar je Miletich bio solidan).
Ionako neće biti ništa od te suradnje; to su bile samo hipoteze...

Groucho Marx
27.11.2003., 11:51
Ali kako los borac moze biti dobar trener?

skeptik
27.11.2003., 16:08
Naravno da moze. Recimo moze imati znanja a nemati fizicke snage i hrabrosti.

Groucho Marx
28.11.2003., 08:43
Recemo kao onaj Brazilac sto je trenirao Mirka... Licno ne vjerujem u to ali.....

Cpl. Hicks
28.11.2003., 11:01
Groucho Marx kaže:
Recemo kao onaj Brazilac sto je trenirao Mirka... Licno ne vjerujem u to ali.....

Carlson Gracie je stvorio ponajbolje brazilske borce (Murillo Bustamante, Mario Sperry, Vitor Belfort), a debela je mrcina:D Rampageov trener Oyama izgleda kao da više vremena provodi u Dunkin' Donuts nego na parteru pa opet...
Nemaju tjelesne/psihičke predispozicije da budu borci u MMA, no imaju vještinu koju prenose svojim učenicima...