View Full Version : Bionic Woman / spoileri
andreao
21.10.2007., 12:02
ajmo ljudi prije 3 ili 4 tjedna je u SAD-u počela nova serija (piše vam u naslovu kak se zove) i mogu reći da je preodlična.
oni koji vole Starbuck (Katee Sackhoff) iz Galactice još više će ju zavoliti u ovoj seriji. glumi i pozitivca i negativca.
http://i23.tinypic.com/b5fcyo.jpg
zahvaljujem B52 na slici. :top:
serija je po meni neki miks Dark Angela i zbog toga mi se sviđa. Mislim nije baš ista tema ali kad malo bolje pogledate malo će vas podsjetiti na tu seriju.
radnja: glavna glumica se zove Jamie i ona dok se vraća sa dečkom (koji je btw doktor) sa spojaka doma, lupi ih kamion sa suvozačeve strane (koji btw vozi Starbuck, ali se ovdje zove Sarah Corvus) i naravno dečku nije ništa ali njoj su morali zamijeniti obje noge, desnu ruku (ili lijevu nemam pojma više), desno oko i jedno uho sa bionički naprednom tehnologijom bez koje ustvari nebi preživjela. to su vam ko oni nanoboti. barem me je na to podsjetilo odmah. i tako je ona dobila priliku da se bori protiv zločinaca koju nije odmah prihvatila, alli se kasnije predomislila. morate pogledati stvarno. svidjet će vam se. izašle su već 4 epizode.
glavna glumica mora još naravno i skrivati svoj identitet pred mlađom sestrom tak da je i to još zanimljivo gledati.
jednostavno je predobra serija.:top:
maaarin
21.10.2007., 13:02
Nije PREdobra, meni je čist okej :D
A tome najviše pridonosi Katee Sackhoff :s :s
Iako sudeći po rejtinzima nećemo ju još dugo gledat :D
Ja se zaista nadam da se vi jebeno šalite. Pa koliko godina vi imate? 12? Jer mogu zamisliti da jedino klincima 8-12 ta serija može biti dobra.
Pogledao sam pilot koji je katastrofa i zaista ne namjeravam gledati dalje. Mislim, totalni :flop:
maaarin
21.10.2007., 22:51
Sorry što netko ima drukčije mišljenje :rolleyes:
ja sam odgledala pilot i cisto je ok, skinila sam i ostale i sad cekaju red za gledanje.
andreao
22.10.2007., 08:15
kužim ja da svako ima svoje mišljenje ali eto meni je odlična.
nisam još gledala rejtinge.
sad ću malo škicnuti.
Sorry što netko ima drukčije mišljenje :rolleyes:
Barem bi ti, za razliku od velike većine ostalih ovdje, mogao razlučiti kvalitetu. Valjda sam se prevario. Bionic Woman zbilja nije kvalitetna serija.
Jedva se natjera da pogledam pilot do kraja... Ne valja mi serija. Glavna glumica je ziovi ocaj :flop: Necu nastaviti gledati definitivno ;)
Zabushant
23.10.2007., 18:45
Pilot je očaj.
Kasnije epizode nisu toliko loše.
da je kvalitetna nije
za ubit vrijeme ok
samo dje su prijevodi od 3 ep na dalje :D
Mini Me
26.10.2007., 11:57
meni je serija bas okej.
i htio bi ju barem do kraja prve sezone odgledat i da se sve onda zavrsi ljepo.
samo da ju neprekinu sad na samom pocetku.
andreao
26.10.2007., 18:01
pa nevjerujem da će je odmah ukinut i to samo zato što ima puno ljudi koji vole Katee Sackhoff
maaarin
26.10.2007., 22:37
^^ To ne igra apsolutno nikakvu ulogu... Pitanje je hoće li preživjet November Sweeps... Izgubili su 40% gledatelja od premijere... Što je stravično loše...
ivanZg19
28.10.2007., 12:27
Serija ima potencijal postati dobra. nista vise. Gledljiva je. Ali nema one napetosti koja te drzi da jedva cekas pogledati iducu epizodu kao sto je to u npr. 24 ili da ne spominjem Heroese.
maaarin
30.10.2007., 00:21
Heroesi? Trenutno više iščekujem nove epizode Bionic Woman nego Heroesa :zubo:
zasad sam pogledala 3 epizode i nisam nesto preodusevljena, ali je gledljivo.....nadam se da ce postat bolje jer mi se zasad cini da u svakoj epizodi nesto fali.....al vidit cemo
andreao
30.10.2007., 09:20
ma ja čekam heroese, bionic woman, supernatural, smallville, galacticu i ugly betty.
bionic woman je remake iz sedamdesetih
bollocks
30.10.2007., 11:28
gledao prvu epizodu, i nije me nagnalo da skinem drugu.
pre... vec vidjeno.
maaarin
30.10.2007., 19:26
Serija navodno mijenja scenariste, producente i sav mogući crew kao gaće :zubo: , i izgleda da će u prosincu (što znači da NBC seriju ne planira ni do tada otkazat) biti dvosatna epizoda, koja će predstavljati relaunch serije... Kao nova, poboljšana verzija, i NBC planira promovirati to "ponovno rođenje" što više... Ajd valjda će biti bolje :D
andreao
01.11.2007., 22:59
pa i to bi bilo odlično. sam nek ostave seriju. baš mi vuče na dark angel pa mi je zato odlična.
maaarin
02.11.2007., 01:03
Ma ja se nadam da sa tim re-launchem nešto i postignu...
Mini Me
02.11.2007., 10:43
e mene zivcira ona plava sa emo zurkicom.
ne ona prva bijonikl wumn nego ona kja radi u tom sikret risrc fasilitiju
Sudo_19
02.11.2007., 10:49
Seriji fali napetost.
andreao
02.11.2007., 11:56
pa tek je počela serija. mislim da napetost tek slijedi. a ona plava o kojoj pričaš Mini me je meni ful zakon kada je strašila onu malu kad ju je Jamie morala čuvati.
Mini Me
03.11.2007., 12:42
znam, al ima nesto u njenoj faci kaj me strecne svaki put kad ju vidim.
al ta epizoda mi je bila jako dobra.
kak se mala usrala kad su ovi uletili u frizeraj il di su vec bili :rofl:
andreao
03.11.2007., 13:59
ta je i meni najbolja. ali kak je ono mala rekla za tu žensku: "she's a lesbian" :lol:
a ova ju očima ubija :rofl:
maaarin
26.11.2007., 22:20
Katee Sackoff, who plays rogue beta model Sarah Corvus on Bionic Woman, says she is completely done with NBC's struggling series, and not because of the writers' strike. According to convention blogger RoadRunnerDM, Sackoff said at a public Q&A that she has a meeting with one of the producers after Thanksgiving, but does not expect to return to the show even if it does resume production. Sackhoff never came out and explicitly stated the reason for her breakup with the show, but her thinly veiled sassy comments suggested "there isn't a lot of love going on between her and Michelle Ryan," says the blogger.
Sackoff also stated that if the strike continues, Episode 11, the last that BW filmed, could serve as a series finale, if necessary.
Još jedan razlog manje da gledam seriju :cry:
andreao
27.11.2007., 11:46
pa ti mene baš znaš bacit u depru :(
kao nije dosta što sutra i preksutra pišem kolokvije :(
maaarin
29.11.2007., 23:58
Evo da te maknem iz depre :zubo: Katee Sackhoff sad navodno poriče to sve - ne odlazi iz serije (naravno, ako više ikada bude serije :zubo: )
http://community.tvguide.com/blog-entry/TVGuide-News-Blog/Todays-News/Katee-Sackhoff-Quotno/800028518
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.