PDA

View Full Version : Blondes have more fun

xiola bleu
13.11.2003., 08:25
sto rece rod stjuart i ostane ziv... :D

posto vidim da se tu na mk supljaju veleumovi i filozofi nobelovskog kalibra, molim misljenja.. tako da se ja onda mogu konacno pokorit muskom umu i konacno postat plavusa.. :D

aj sad, zanima me, kaj to plavuse imaju, a mi ostale nemamo? :confused: teorije molim potkrijepiti argumentima.. :D

sam nemojte rec da sve plavuse imaju sise, jer to i ja imam.. :cool: :D

Drito Konj
13.11.2003., 08:33
ja recimo nikad nisam padao na plavuse, tim vise je smijesno da su i moja djevojka i jos neka mala za pod jaja (tm) plave.
kako pobogu? :D
ali ne volim plave oci, nikako, NIKAKO.

xiola bleu
13.11.2003., 08:37
teorija je jedno, a praksa drugo, vidim.. :D

ps nemam ni ja plave oci :cool:

Drito Konj
13.11.2003., 08:45
xiola bleu kaže:
teorija je jedno, a praksa drugo, vidim.. :D

ps nemam ni ja plave oci :cool:

offtopic: lakirani nokti isto voda :flop:

Eladio
13.11.2003., 09:12
..meni su plavuse super :cice:

xiola bleu
13.11.2003., 09:19
eladio, jebemmu, elaboriraj, zasto?? kaj je tak jebozovno u jednoj plavusi?? :confused:

smotana2001
13.11.2003., 09:22
Drito Konj kaže:

ali ne volim plave oci, nikako, NIKAKO.

Zašto :mama:

walter
13.11.2003., 09:23
Ja sam bio sa možda dvije-tri plavuše. Što ne bi bio problem da sam bio sve skupa sa pet žena. Ali bio sam sa milijon žena, a od toga su samo dvije-tri bile plavuše. Ne znam otkud razmišljanje da kosa čini ženu. Sise čine ženu.

xiola bleu
13.11.2003., 09:32
walter kaže:
Ja sam bio sa možda dvije-tri plavuše. Što ne bi bio problem da sam bio sve skupa sa pet žena. Ali bio sam sa milijon žena, a od toga su samo dvije-tri bile plavuše. Ne znam otkud razmišljanje da kosa čini ženu. Sise čine ženu.

pa to je ono, muski klise, plavusa u krilu a la pamela anderson.. :rolleyes: da sam musko ja bih prije mrknula p j harvey nego sve plavuse svijeta...

sise cine zenu? dobro, laknulo mi je sad.. :cool: :D

lucija
13.11.2003., 09:33
Jedno prosječno muško ne vidi dalje od svog nosa, što od alkohola, što od masnoće koja mu je počela narušavati nervni sustav, a što od dobre stare lijenosti.

I kad koka s plavom kosom prođe sivim, tmurnim, tamnim gradom,pod strobolightom ili onim nesretnim neonkama, igra svjetla kaže muškarcu da se okrene. A kad se okrenuo, šteta da se gubi taj uloženi trud... i tako...

A ovi izrodi, Drito i Walter, u njiovom selu frizerke ne znaju baš mutit plavu farbu, pa su plavojke suviše umjetno-jeftine...

MrkiMedo
13.11.2003., 09:35
Ja uopće nisan mjerodavan za odgovorit na ovo pitanje, jer san bija samo sa dvi plavuše, a sve ostale su mi bile crnke ... mora bit da je to neki kurrac sa vama ženama da oćete bit plave

... ajmo psiholozi, možda još nije objašnjeno zašto crnka oće bit plavuša, eto van prilike

Tija
13.11.2003., 09:35
walter kaže:
Sise čine ženu.

:lol: Tija je žena za sva vremena:cool:

plavva
13.11.2003., 09:37
ovo je topic zavadi pa vladaj, vidim ja:trk:

Rincewind
13.11.2003., 09:47
walter kaže:

Tako je.

Samo jedna ispravka: guzica je bitna. Sise su samo dobar dodatak. :frajer:

mrsavipas
13.11.2003., 09:49
plavuse bi karao, a crnke bi zenio... pa ti postani plavusa:B

Liberatore
13.11.2003., 09:53
sve bitne zene u mom zivotu su bile (jesu) plavuse..

zasto ne znam, plavuse su prve koje primjetim na cesti, mozda neko misli da je to stereotip - ali tako je samnom.
naravno, onda vecina tij djevojaka otvori usta pa se covjek spusti na zemlju - dakako da boja kose nije bitna, nego ono sto djevojka je, cime zraci i kako s njom kliknes. click. gotovo.

Drito Konj
13.11.2003., 10:01
meni su najbolje picke u svemiru modesty blaze i jennifer connely...moze i kate beckinsale uletit
none of them blonde

jednostavno nikad nisam volio plavuse
nemam pojma...

slafko
13.11.2003., 10:06
skužio sam da mi plavuše privlače pažnju više od ostalih... i ne volim ih zato. ono, idem prema tri komada od kojih je jedna plavuša. i sad meni oči instinktivno odlete na plavušu i tak ja nju snimam i uopće ne vidim da su ove dvije daleko bolje pičke od ove plavuše... sad se treniram da mi oči ne beže na plavuše.

Liberatore
13.11.2003., 10:09
Drito Konj kaže:
meni su najbolje picke u svemiru modesty blaze i jennifer connely...moze i kate beckinsale uletit
none of them blonde

nemam pojma...

pitam se zasto modesty blaise.
btw meni je axa zakon. heh, I Druuna..

Zlo Koje Surfa
13.11.2003., 10:10
Meni su osobno crnke puno ljepša sorta.
Plavuše, one privuku pažnju i imam dojam da su zamo za puknit koji put , ali imati vezu s plavušom.... nisam nikad, hvala bogu.

A i kresnio sam samo jednu (mislim plavojku):bonk:

Liberatore
13.11.2003., 10:10
slafko kaže:
skužio sam da mi plavuše privlače pažnju više od ostalih... i ne volim ih zato. ono, idem prema tri komada od kojih je jedna plavuša. i sad meni oči instinktivno odlete na plavušu i tak ja nju snimam i uopće ne vidim da su ove dvije daleko bolje pičke od ove plavuše... sad se treniram da mi oči ne beže na plavuše.

to je zbog reflektiranja svjetla o plavu joj kosu. Isto je i sa celavim, pardon, obrijanim muskarcima. Biljarska kugla jednostavno reflektira svjetlo. Vjeruj mi. Doslovno te zaslijepi.

Zlo Koje Surfa
13.11.2003., 10:11
P.S.
Volem plavo makar ispod oka hehe :p :p :p

Drito Konj
13.11.2003., 10:13
Liberatore kaže:
pitam se zasto modesty blaise.
btw meni je axa zakon. heh, I Druuna..

zato jer je moj ujak kupovao stripoteke, pa sam u kontakt s doticnom dosao kao vrlo mlado dijete i zaljubio se.
jos kao mali sam zabrijao da je to zena za zenit, odma...i brijao sam da je vili garvin totalni papak kaj ne zgrabi to :D
axa je fantasticna za pokarat, bog nek mi prosti koliko sam bio ljubomoran na onog mutanta s jednim okom i lancem...vec sam negdje napisao koliko sam bio sretan kad ga je ubila osa mutant.
druunina guzica je jednostavno bez konkurencije, mislis da nemam kolekciju slika? :D

slafko
13.11.2003., 10:16
Liberatore kaže:
to je zbog reflektiranja svjetla o plavu joj kosu. Isto je i sa celavim, pardon, obrijanim muskarcima. Biljarska kugla jednostavno reflektira svjetlo. Vjeruj mi. Doslovno te zaslijepi. upravo to. jednostavno ti privuče pogled. kao svjetla auta iz suprotnog smjera po noći. boli te kad gledaš, ali ti je pogled jednostavno zaljepljen za njih.

Liberatore
13.11.2003., 10:18
n3utrin0 kaže:
P.S.

odnedavno ja isto...

Liberatore
13.11.2003., 10:19
Drito Konj kaže:

druunina guzica je jednostavno bez konkurencije, mislis da nemam kolekciju slika? :D

Aster Blistok je isto imao dobrih zena...
Druuna - The Ultimate :s

Drito Konj
13.11.2003., 10:49
Liberatore kaže:
Druuna - The Ultimate :s

:top: :s

Betty Blue
13.11.2003., 11:08
Drito Konj kaže:

nemam pojma...
:top: :D

xiola bleu
13.11.2003., 11:30
n3utrin0 kaže:
P.S.

os da te zviznem? :D

gea
13.11.2003., 12:01
Drito Konj kaže:

:jednostavno nikad nisam volio plavuse
nemam pojma...

Betty Blue kaže:
:top: :D

:mama: :mama:

buš ti sama išla na pivu......:(

Betty Blue
13.11.2003., 12:03
gea kaže:
:mama: :mama:

buš ti sama išla na pivu......:(
:D :D :D

Zlo Koje Surfa
13.11.2003., 12:10
xiola bleu kaže:
os da te zviznem? :D

Bolje me opali ...:jumping:

gea
13.11.2003., 12:10
a ja ću na pivu s drugom sestrom - plavušom :Pivo:

da se vratim na topic: blondes have more fun - čista izmišljotina!!!

imam ja frendice svih duginih boja, stupanj zabave ne ovisi o njihovoj boji kose :cheer: :cice: :zivili:

idem sad negdje drugdje filozofirat :zubo:

Lolek&Bolek
13.11.2003., 12:11
walter kaže:

bravo tko zna zna:D

vjerojatno nekim pamet dode s godinama

Lolek&Bolek
13.11.2003., 12:14
Vodeni kaže:
plavuse bi karao, a crnke bi zenio... pa ti postani plavusa:B

ZASTO MISLIS DA SE PLAVUSE BOLJE TROSE ILI JE JEDAN OD UVJETA ZA BRAK BITI CRNKA

UH A KAJ JE S JADNIM NESVRSTANIM BRINETAMA O NJIMA NI RIJECI

xiola bleu
13.11.2003., 12:26
n3utrin0 kaže:
Bolje me opali ...:jumping:

opalit cu te ja u sridu.. ;) :D

Zlo Koje Surfa
13.11.2003., 12:31
xiola bleu kaže:
opalit cu te ja u sridu.. ;) :D
Uf znači za tjedan dana, danas je tek četvrtak :( ;)

slafko
13.11.2003., 12:46
Lolek&Bolek kaže:
ZASTO MISLIS DA SE PLAVUSE BOLJE TROSE ILI JE JEDAN OD UVJETA ZA BRAK BITI CRNKA
UH A KAJ JE S JADNIM NESVRSTANIM BRINETAMA O NJIMA NI RIJECI prestani se derat, za početak. :)

plavuše se ne troše bolje, ali baš su onako... droljaste. bar meni. ogromna većina ih je takva, samo bi ih jebo i iživljaval se na njima. onak, droljaste su, kak da ti kažem... jebeš ju, možeš ju i šamarat lagano, reć da ju kurva i natjerat nju da vrišti "jebi me ko kurvu" i tak. zato nijednu plavušu ne doživljavam ozbiljno. droljaste su i baš za bacit pod jaja.

Lolek&Bolek
13.11.2003., 13:00
a sori nisam imala namjeru derati se(citaj zaboravila iskljucit caps)

a istina ali one rasne plavuse i ja tak dozivljavam makar sam zenski i ne nisam bi

Betty Blue
13.11.2003., 13:07
.......koje su ovo gluposti...........:flop: :cool:

gea
13.11.2003., 13:13
Betty Blue kaže:
.......koje su ovo gluposti...........:flop: :cool:

hvala. ja sam to htjela napisat, al budući sam plava, mislila sam kak će sad netko krenut da sam 'vaka i 'naka...

bah.....

gidu10
13.11.2003., 13:15
xiola bleu kaže:

posto vidim da se tu na mk supljaju veleumovi i filozofi nobelovskog kalibra, molim misljenja.. tako da se ja onda mogu konacno pokorit muskom umu i konacno postat plavusa.. :D

aj sad, zanima me, kaj to plavuse imaju, a mi ostale nemamo? :confused: teorije molim potkrijepiti argumentima.. :D

Nisu nicim posebne nego su uocljivije jer ih je manje u Hrvatskoj. U Svedskoj bi primjerice vi "ostale " bile egzoticne. Dakle raj je u Svedskoj!:D

ZgSash
13.11.2003., 13:20
za mene crnka lijepe okrugle cvrste guze
ili prava crvenokosa mlijecne puti
:)
ako su sise 2-3 , ja sretan ko malo prase u blatu

:B :s

xiola bleu
13.11.2003., 13:23
gidu10 kaže:
Nisu nicim posebne nego su uocljivije jer ih je manje u Hrvatskoj. U Svedskoj bi primjerice vi "ostale " bile egzoticne. Dakle raj je u Svedskoj!:D

pa i rod stewart je englez (iako se satro fura da je skot jer su mu starci skoti), tu ima plavusa ko plijeve, pa svejedno divani o njima.. jebemmu, ona penny lancaster ima nozurine od 2 metra.. :mad: :D

gidu10
13.11.2003., 13:26
xiola bleu kaže:
pa i rod stewart je englez (iako se satro fura da je skot jer su mu starci skoti), tu ima plavusa ko plijeve, pa svejedno divani o njima.. jebemmu, ona penny lancaster ima nozurine od 2 metra.. :mad: :D

ima ih ima, al su manje lijepe sve cure su lijepe na svoj nacin, samo neke vise a neke manje pennyyyyyyy:eek: :D :cool:

MegaS
13.11.2003., 13:38
Činjenica ja da su sve žene lijepe na svoj nacin, neke vise fizicki neke manje, a neke jednostavno imaju ONO. :)

Drito Konj
13.11.2003., 13:46
MegaS kaže:
Činjenica ja da su sve žene lijepe na svoj nacin, neke vise fizicki neke manje, a neke jednostavno imaju ONO. :)

ima svaka ONO, jebote :D
imaju i vanja i slafko :D :E

slafko
13.11.2003., 13:56
prvi osnovne fora. :zzz:

Drito Konj
13.11.2003., 13:58
slafko kaže:
prvi osnovne fora. :zzz:

ali za pripadnika specijalnog razreda prilicno napredno :D :top:

MegaS
13.11.2003., 13:59
Drito Konj kaže:
ima svaka ONO, jebote :D
imaju i vanja i slafko :D :E

Oš' se tuć! :D

MegaS
13.11.2003., 14:00
Drito Konj kaže:
ali za pripadnika specijalnog razreda prilicno napredno :D :top:

Definiraj specialno :D :confused: :rolleyes:

xiola bleu
13.11.2003., 14:00
ako se ne pocnete opet drzat teme, kurce cu vam rasturit... :mad: :D

MegaS
13.11.2003., 14:02
xiola bleu kaže:
ako se ne pocnete opet drzat teme, kurce cu vam rasturit... :mad: :D

:B :p :B

slafko
13.11.2003., 14:06
Drito Konj kaže:
ali za pripadnika specijalnog razreda prilicno napredno :D :top: e, to je za ban. :D :D

Drito Konj
13.11.2003., 14:07
slafko kaže:
e, to je za ban. :D :D

kaj da sam sebe banam na osnovu priznanja da sam retardiran? :D :D :B

MegaS
13.11.2003., 14:10
Mah...

Rincewind
13.11.2003., 14:19
zg_sash kaže:
za mene crnka lijepe okrugle cvrste guze
ili prava crvenokosa mlijecne puti
:)
ako su sise 2-3 , ja sretan ko malo prase u blatu

:B :s

TOOOOOOOOOO sash! :s

Još ako crvenokosa im pjegice po cijelom tijelu.... :Slin:
A dlake na picici skroz svijetle da se jedva vide ..... :Slin::Slin::Slin:

maristella69
13.11.2003., 15:19
Jel' vi pričate o umjetnim ili pravim plavušama?
Kako možeš pljuvati po plavušama, kad ni ne znaš koje su boje?:D

xiola bleu
13.11.2003., 15:23
maristella69 kaže:
Jel' vi pričate o umjetnim ili pravim plavušama?

prirodne, umjetne, isti drek.. :D

musko oko ih odmah zapazi na radaru, dok se mi druge moramo dobrano kinjit da ih privucemo.. :rolleyes: :D

maristella69
13.11.2003., 15:23
Stari Burt Lancester (ovo je Muški kutak - znat' ćete tko je to! ;) ), kada su ga pitali kakve žene voli, on je odgovorio: "Plavuše!", ali ubrzo i dodao"Bez obzira koje boje kose bile...";)

Zlo Koje Surfa
13.11.2003., 15:38
maristella69 kaže:
Stari Burt Lancester (ovo je Muški kutak - znat' ćete tko je to! ;) ), kada su ga pitali kakve žene voli, on je odgovorio: "Plavuše!", ali ubrzo i dodao"Bez obzira koje boje kose bile...";)

Eto, znači ispada da su plavuše lake žemske (mada neke imaju i preko 100 kila žive vage) :E

ROAD RUNNER
13.11.2003., 15:48
maristella69 kaže:

Koliko ja znam, A ZNAM, BURT LANCASTER JE BIO PEDER!!!:p

darin
13.11.2003., 16:01
Liberatore kaže:
sve bitne zene u mom zivotu su bile (jesu) plavuse..

:grli:

yebo Texas...sve je to umjetno, jel tak? :cerek:

Heart of darkness
13.11.2003., 16:31
A jel Angelina plavusa?

croft
13.11.2003., 16:41
eh ne znam.. ja imam isto fan i isto prolazim kod muskaraca sad kao plavusa i kad sam bila brineta...
mozda se plavuse prije primjete..ali opet ukusi se razlikuju,nije svakom plavusa napeta
ima i meni crnki koje su zakon,Anda Jolie :top: :Slin:

slafko
13.11.2003., 17:31
Drito Konj kaže:
kaj da sam sebe banam na osnovu priznanja da sam retardiran? :D :D :B pa da, to je iznošenje privatnih podataka. :D :B

Gazda
13.11.2003., 21:03
Plavuse izgledaju mekse.

Drito Konj
13.11.2003., 21:21
Gazda kaže:
Plavuse izgledaju mekse.

jebena istina :top:
to je to, fakat, trazio sam rijec....

gidu10
13.11.2003., 22:43
Gazda kaže:
Plavuse izgledaju mekse.

:lol: one ti zapravo nemaju kosti, to su njima male spuzvice, zato ih i mozes stiskati.... buci buci :lol:

ADEX
13.11.2003., 22:49
Rincewind kaže:
Tako je.

Samo jedna ispravka: guzica je bitna. Sise su samo dobar dodatak. :frajer: Zavisi sa koje strane dolazis ili prolazis :D

seti
13.11.2003., 22:58
ja volim plavuse i plavooke

sieg heil!

Drito Konj
13.11.2003., 23:05
seti kaže:
ja volim plavuse i plavooke

sieg heil!

papcino :D

xiola bleu
13.11.2003., 23:26
znala sam... jebale vas plavuse (do smrti)... :D

seti
13.11.2003., 23:33
jebale!

al stvarno. nekak ... strse iz gomile. meni su one skroz onak sf, kak ja volem, pomalo kao hladne al to je samo furka, kad se opuste...

nikita. 7/9. ona robotkinja iz blade runnera... techno babes. njami

Gazda
14.11.2003., 02:32
gidu10 kaže:
one ti zapravo nemaju kosti, to su njima male spuzvice, zato ih i mozes stiskati.... buci buci

buci, buci mala mekana...:cerek: :muskogubiglavujerkitommisli:

Daleka_Obala
14.11.2003., 02:57
A nu, da van ja objasnin evolucionarni razlog zasto muski vise vole plavuse.

Vi's ti, dok smo jos bili majamuni i banane su nam bije najdraze jelo, neke su majamunice imale brilijantnu ideju da ako stave je'an snop bananananana na glavu da bi bile privlacnije majamunima.

Jer dok je odastraga guzi, u isto vrijeme obnavlja energiju i jede banananane s njene glave. Pa je guzi jos i duze. Pa sto je on vise guzi, to je ona njemu draza, a i on njoj. I tako prave sve vise i vise majamuncica kojima je sad u genima da ili stavljaju banane na glavu, ili traze majamunice sa bananananananama na glavushama.

I tako, iz generacije u generaciju muzjacima su postajale sve privlacnije i privlacnije majamunice koje su imale zuto na glavi.

A onda je doslo do mutacije da su jednoj majamunici pocele rasti zute dlake na glavi...

... i ono sto se kaze, the rest is history...

(Dokaz za ovu evolucicijonarnu teoriju je Bananarama, iako su dvi bile plavuse, a jedna bruneta, ali sta ces, niko nije prefektan osim mozda mene.)

Hic!

Shevili!!! (Copyright September)

ROAD RUNNER
14.11.2003., 07:32
Gazda kaže:
Plavuse izgledaju mekse.

Gle, Gazda, ne pričamo o lutkama n napuhavanje, nego o živim babama!!!

Kod palvuša je samo glava mekša jer je ispunjena zrakom!!!!:D

slafko
14.11.2003., 08:04
ROAD RUNNER kaže:
Gle, Gazda, ne pričamo o lutkama n napuhavanje, nego o živim babama!! on priča iz vlastitog iskustva. :D

ROAD RUNNER
14.11.2003., 08:07
slafko kaže:
on priča iz vlastitog iskustva. :D

Ach, so!!!!:s :s

xiola bleu
14.11.2003., 09:26
Daleka_Obala kaže:
A nu, da van ja objasnin evolucionarni razlog zasto muski vise vole plavuse.

Vi's ti, dok smo jos bili majamuni i banane su nam bije najdraze jelo, neke su majamunice imale brilijantnu ideju da ako stave je'an snop bananananana na glavu da bi bile privlacnije majamunima.

Jer dok je odastraga guzi, u isto vrijeme obnavlja energiju i jede banananane s njene glave. Pa je guzi jos i duze. Pa sto je on vise guzi, to je ona njemu draza, a i on njoj. I tako prave sve vise i vise majamuncica kojima je sad u genima da ili stavljaju banane na glavu, ili traze majamunice sa bananananananama na glavushama.

I tako, iz generacije u generaciju muzjacima su postajale sve privlacnije i privlacnije majamunice koje su imale zuto na glavi.

A onda je doslo do mutacije da su jednoj majamunici pocele rasti zute dlake na glavi...

... i ono sto se kaze, the rest is history...

(Dokaz za ovu evolucicijonarnu teoriju je Bananarama, iako su dvi bile plavuse, a jedna bruneta, ali sta ces, niko nije prefektan osim mozda mene.)

charles darwin je prema tebi mila majka, covjece.. :D

znaci, ako pocnem stavljat kore od banane na glavu, kad-tad ce mi pocet rasti zute dlake na glavi?? :D

you heard it here first, guys.. :D

Musatom
14.11.2003., 09:55
xiola bleu kaže:

I opet ja serem: Tajna muške ludosti za plavušama je skroz prirodna, tj. prirodne plavuše imaju najveću razinu estrogena i inih ženskih hormona koji kemijski djeluju na muški organizam i potiču adrenalin rush iliti napaljenost :cool: isti efekt se dobiva parfemima ( "kad se napuderiše, mogu da radiiimmm" - Zlocesta djeca) a optički dio je fama koju koriste frizeri:B

Musatom
14.11.2003., 09:57
xiola bleu kaže:

sise cine zenu? dobro, laknulo mi je sad.. :cool: :D

Guza cini ženu:rolleyes:

Zlo Koje Surfa
14.11.2003., 11:07
xiola bleu kaže:

znaci, ako pocnem stavljat kore od banane na glavu, kad-tad ce mi pocet rasti zute dlake na glavi?? :D

Tako je, vrijeme je već da banane počnete stavljati negdje dalje :D

MegaS
14.11.2003., 11:07
Musatom kaže:
Guza cini ženu:rolleyes:

Not quite...:rolleyes:

Musatom
14.11.2003., 11:12
MegaS kaže:

Šta ne naj je kad moš fino primit da ti guz stane u šaku i lagano je podić i ...

Sise su kasniji tech level;) :cool:

Rincewind
14.11.2003., 11:13
MegaS kaže:

O da. S guzom možeš svašta radit (ona007 najbolje zna), a sa sisama se samo igraš.

MegaS
14.11.2003., 11:20
Rincewind kaže:
O da. S guzom možeš svašta radit (ona007 najbolje zna), a sa sisama se samo igraš.

Sve se da iskoristiti ako imas maste....:)

Rincewind
14.11.2003., 11:22
MegaS kaže:
Sve se da iskoristiti ako imas maste....:)
Ne treba mi mašta ako imam guzu (ne svoju naravno):Slin:

Musatom
14.11.2003., 11:25
Samo nažalost nove generacije nas varaju sa pushupom i inim pizdarijama a kad tamo sića, pa jebote mogu se igrat i sa svojim bradavicama:( :mad:

Guza je must have:cool:

Rincewind
14.11.2003., 11:38
Musatom kaže:
Samo nažalost nove generacije nas varaju sa pushupom i inim pizdarijama a kad tamo sića, pa jebote mogu se igrat i sa svojim bradavicama:( :mad:

Guza je must have:cool:

Ma jebeš wanderbra i sranja. Operacije su zakon. Po meni je to kao s autom. Kupiš novi i s vremenom se lak sjebe, plastika popuca .... Onda odeš kod majstora, pa on sve fino uredi i još kupiš borić da fino miriši, pa kupiš nove felge i imaš stari auto, a tebi je drag ko da nov i sav si sretan.
Zato ja volim Cher. Fino se cijela dala rekonstruirat i sad izgleda ko nova.

Musatom
14.11.2003., 11:47
Rincewind kaže:
Ma jebeš wanderbra i sranja. Operacije su zakon. Po meni je to kao s autom. Kupiš novi i s vremenom se lak sjebe, plastika popuca .... Onda odeš kod majstora, pa on sve fino uredi i još kupiš borić da fino miriši, pa kupiš nove felge i imaš stari auto, a tebi je drag ko da nov i sav si sretan.
Zato ja volim Cher. Fino se cijela dala rekonstruirat i sad izgleda ko nova.

:s legendo

Da sve to stoji al možeš po pički sa švabama tražit izgubljeni tenk:rolleyes:

Rincewind
14.11.2003., 11:53
Musatom kaže:
:Da sve to stoji al možeš po pički sa švabama tražit izgubljeni tenk:rolleyes:

Ne mora značit. Možda je i pičku dala kalibrirat na optimalni fi. :jumping:
Da mi je samo provjerit. :Slin:

Musatom
14.11.2003., 12:23
Ja bi radije provjeravao neku ženstveniju:rolleyes: , a i lagano bi se zabrinu da sam na tvom mjestu ako te Cher pali:B

Rincewind
14.11.2003., 12:27
Musatom kaže:
Ja bi radije provjeravao neku ženstveniju:rolleyes: , a i lagano bi se zabrinu da sam na tvom mjestu ako te Cher pali:B

Zakaj? :misli:

Musatom
14.11.2003., 12:35
A jebote, pa Mirko Filipović da obuće haljinu bi bio ženstveniji od te spodobe:eek:

xiola bleu
14.11.2003., 13:45
Musatom kaže:
pa jebote mogu se igrat i sa svojim bradavicama

eh, da mi je i to vidjet... :p :D

Musatom
14.11.2003., 14:09
Kad god hoćeš, al onda ne bi mogla zaspat koliko bi mislila na mene:B

xiola bleu
14.11.2003., 14:12
Musatom kaže:
Kad god hoćeš, al onda ne bi mogla zaspat koliko bi mislila na mene:B

mos mislit.. :D

Daleka_Obala
18.11.2003., 00:58
xiola bleu kaže:

Ne, ne kore, niposto - pa znas valjda da nakon jedno desetak minuta te kore potamne... Oksidacija, shtoliti... pa ces opet izgledat bruneta, a i kore nemaju baz neke hranidbeno-energetske vrijednosti... Snop cijelih, neoguljenih banana, zeno moja, onda vise nije ni vazno koja je prrodna boja kose ispod.

A ako si dovoljno ambiciozna, mos koristit one mini ladyfingers banane kao merkin :D kad ih dragi pocme njopat, mozda zaboravi stat... :D