View Full Version : pokvarena zena
mrsavipas
14.11.2003., 12:45
što mi drugo treba
nego dobra, dobra, dobra
pokvarena žena
ovo su stihovi poznate nam pjesme, koja me je ponukala da otvorim temu o toj nasoj potrebi za pokvarenom zenom... kakva je to dobra pokvarena zena?
chiquita
14.11.2003., 12:46
teško je to riječima objasniti ja bi rekla...
Drito Konj
14.11.2003., 12:47
Vodeni kaže:
što mi drugo treba
nego dobra, dobra, dobra
pokvarena žena
ovo su stihovi poznate nam pjesme, koja me je ponukala da otvorim temu o toj nasoj potrebi za pokvarenom zenom... kakva je to dobra pokvarena zena?
izazovna drolja koja ce te sjebat na svakom koraku a plazit ces za njom ko pes, il bar pokusavat :D
mrsavipas
14.11.2003., 12:49
Drito Konj kaže:
izazovna drolja koja ce te sjebat na svakom koraku a plazit ces za njom ko pes, il bar pokusavat :D
drolja pokvarena za kojom cu plazit jer je dobra?:confused: :D
Gospon Pes
14.11.2003., 12:51
Mislim da se stihovi odnose na "iskusnu u seksu". :D
Drito Konj
14.11.2003., 12:52
Vodeni kaže:
drolja pokvarena za kojom cu plazit jer je dobra?:confused: :D
mislim gle, to bi trebala bit osoba koja te intrigira u apsolutno svakom pogledu a da je tu i tam picka prema tebi, sve sa mjerom.
ono, da svako malo osjetis ono u zelucu a da nije radi toga kaj ne zna kuhat.
mrsavipas
14.11.2003., 12:56
Gospon Pes kaže:
Mislim da se stihovi odnose na "iskusnu u seksu". :D
ma jebes "iskustvo u seksu" mislim da se to odnosi na opcenitije stvari a ne samo na sex.... :D
mrsavipas
14.11.2003., 12:57
Drito Konj kaže:
mislim gle, to bi trebala bit osoba koja te intrigira u apsolutno svakom pogledu a da je tu i tam picka prema tebi, sve sa mjerom.
ona sto ti pokvari zeludac a nije zbog hrane?:D
Drito Konj
14.11.2003., 13:01
Vodeni kaže:
ona sto ti pokvari zeludac a nije zbog hrane?:D
vis da se kuzimo :top: :D
mrsavipas
14.11.2003., 13:03
Drito Konj kaže:
vis da se kuzimo :top: :D
ma je kuzimo se:top: , al se pitam dal to nama treba... znas ono kad ti je muka... dize ti tlak... dize ti *****.... spusta ti libido... ponekad te malo zagazi, jer je pokvarena... u picku treba li nam to?:D
Drito Konj
14.11.2003., 13:10
Vodeni kaže:
ma je kuzimo se:top: , al se pitam dal to nama treba... znas ono kad ti je muka... dize ti tlak... dize ti *****.... spusta ti libido... ponekad te malo zagazi, jer je pokvarena... u picku treba li nam to?:D
odgovorio si si na pitanje pitanjem.
ocito da da.... :D
jer isto tako potencira svaku emociju na n-tu
kuis?
Gospon Pes
14.11.2003., 13:13
MK = Mazohisticki kutak? :misli::trk:
mrsavipas
14.11.2003., 13:15
Drito Konj kaže:
odgovorio si si na pitanje pitanjem.
ocito da da.... :D
jer isto tako potencira svaku emociju na n-tu
kuis?
ma da, najgore je kad potencira emocije... tad stvarno zna biti pokvarena... pasmatr:D
Drito Konj
14.11.2003., 13:18
Vodeni kaže:
ma da, najgore je kad potencira emocije... tad stvarno zna biti pokvarena... pasmatr:D
ma al to je super, jer kad je dobro, onda je nenadjebivo :top:
ali kad je lose, daj brlje i ubij me :D
Septembar
14.11.2003., 16:11
Vodeni kaže:
[kakva je to dobra pokvarena zena? kurav i svetica u jednom
majka tereza i chicolina ;)
Septembar kaže:
kurav i svetica u jednom
majka tereza i chicolina ;)
to je muskarcima vec idealna zena :D
Septembar
14.11.2003., 18:00
pa to se i mislilo ovim topicom :top:
mrsavipas
14.11.2003., 19:31
Septembar kaže:
pa to se i mislilo ovim topicom :top:
nije se to htjelo ovim topicom, kurva i svetica jest jedna stara i dobro poznata nam definicija idealne zene... sto je novo jest da se ovdje radi o pokvarenoj zeni...
znaci naglasak je na pridjevu "pokvarena"... e sad sto bi to moglo znacit.... drito je lijepo opisao tu pokvarenost, ali mislim da ima vise dimenzija i nacina za opisat... stoga, tipkovnicu u ruke i pomozite vodenom da nadje smisao u pokvarenosti zena.... jer cinjenica jest da ako nije pokvarena onda niti ne valja? Am I right?:D
Betty Blue
14.11.2003., 20:13
Vodeni kaže:
nije se to htjelo ovim topicom, kurva i svetica jest jedna stara i dobro poznata nam definicija idealne zene... sto je novo jest da se ovdje radi o pokvarenoj zeni...
znaci naglasak je na pridjevu "pokvarena"... e sad sto bi to moglo znacit.... drito je lijepo opisao tu pokvarenost, ali mislim da ima vise dimenzija i nacina za opisat... stoga, tipkovnicu u ruke i pomozite vodenom da nadje smisao u pokvarenosti zena.... jer cinjenica jest da ako nije pokvarena onda niti ne valja? Am I right?:D
nema tu smisla..........to je jednostavno tako.........:D
Crow Jane
15.11.2003., 11:35
Drito Konj kaže:
:s :s :s :top: Točno to. Kaj me netko tražio? :angeleye:
Vera Pavladoljska
16.11.2003., 17:02
Drito Konj kaže:
drito je svojim -diplomatskim, laganim, pitkim- stilom u opisu bio najbliži.:)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.