paasara
07.11.2007., 13:23
imam neku seriju od 9 epizoda i kad ono francuski prijevod zaljepljen na film pa me zanima dali mogu to kako maknuti
nadam se da moze
hvala
Marko1000
07.11.2007., 17:14
imam neku seriju od 9 epizoda i kad ono francuski prijevod zaljepljen na film pa me zanima dali mogu to kako maknuti
nadam se da moze
hvala
Postoji način, ali jako teško, i velike su šanse da ne uspiješ. Trebaš, navodno, koristiti DeLogo filter u VirtualDub-u ili nekom drugom video-editoru, pa odabrati način da sam selektiraš područje gdje su titlovi (vjerojatno će pisati logo, budući da je taj filter primarno namijenjen za micanje logotipa televizijskih kuća). Ali, uvijek će ti ostati vidljiv trag, jer ipak su ti titlovi zalijepljeni, dakle npr. BSPlayer ne vidi da postoji nešto iza titlova, već su titlovi i film jedno. I onda, da umanjiš te tragove koji ostaju, zalijepiš na to (ako hoćeš) hrvatski titl. Samo nemoj onda ponovo tražit načine da ga makneš.:D
Inače, dosta stvari ti je objašnjeno ovdje: Link (http://forum.doom9.org/archive/index.php/t-16139.html)
Naravno, velike su šanse da taj filter neće uopće prepoznati titlove. Ali možeš probati. Sretno!
paasara
08.11.2007., 06:42
ok hvala na odgovorima ,ali ja mislim da se necu zezat oko toga ,jer nemam volje to radit:D
pozz od paasare
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.