PDA

View Full Version : Mislite li da ima dogovora oko nominacija između Kreše, Vedrana (i Arsena)?

gazdazika
12.11.2007., 08:36
Da li su se u privatnom satu Krešo i Vedran tj. Meduza Brothers (a prešutno i Arsen) dogovorili oko izbacivanja istih stanara?

absoluta
12.11.2007., 08:49
ne gledam toliko često pa ne znam odgovor. :zubo:

mene zanima nešto drugo, povezano ovim;
mogu li se u satu privatnosti oni dogovarat ko će koga nominirat?
ili ne mogu ni tad?

llukav
12.11.2007., 08:57

ili ne mogu ni tad?

U satu privatnosti navodno se isključe i kamere i mikrofoni pa ti sad vidi.
Čemu taj sat privatnosti?

gazdazika
12.11.2007., 08:58

ili ne mogu ni tad?

I mene zanima, jer sudeći po Seljkinim komentarima u satu privatnosti se svašta događa..
:confused: :confused: :confused:

decec
12.11.2007., 09:30
Krešo i Vedran stalno nominiraju iste osobe.

nonlinear
12.11.2007., 09:32
a za koji kuki je tu ubacen arsen:confused:
kveso i veki...mozda

gazdazika
12.11.2007., 09:38
a za koji kuki je tu ubacen arsen:confused:
kveso i veki...mozda

I Arsen iste osobe..
:confused:

sis
12.11.2007., 10:51
Na svim nominacijama do sada Krešo i Vedran nominirali su iste osobe, osim jednom kad su se samo u jednoj osobi podudarali. Arsen mi nije upao u oči kao dio njihove grupacije. Vjerojatno zato što je par puta učinio dobro djelo pa nominirao Seljku koju Veki i Krešo nikad ne bi

gazdazika
12.11.2007., 10:59
Na svim nominacijama do sada Krešo i Vedran nominirali su iste osobe, osim jednom kad su se samo u jednoj osobi podudarali. Arsen mi nije upao u oči kao dio njihove grupacije. Vjerojatno zato što je par puta učinio dobro djelo pa nominirao Seljku koju Veki i Krešo nikad ne bi

Da, MEDUZA BROTHERS su uvik nominirali iste ali mislim da i Arsenko je prešutno s njima kontra Gogija

gazdazika
12.11.2007., 12:56

A s kim i o čemu može Kvesimivka uopće pričati na satu privatnosti?
:rofl: :lol: :lol:

Emo§ion:D
12.11.2007., 13:55

ili ne mogu ni tad?

mogu,već je par nominacija obavljeno po tom principu.Mateja i Goran također zadnje dvije nominacije imaju identičnu šemu,ovaj trio isto..

Azriela
12.11.2007., 13:59
Moguće. Vrlo moguće. Veki i Kvešo su beskičmenjaci i luzeri bez ikakve realne šanse za finale, a kamoli milju (dovoljno je reći da su im senka i tessa najbolje frendice????!!!!) A Arsen je malo računao (ne studira on džabe) i shvatio da je Gogi nekoliko puta nominiran, a nije ispao...očigledno dobro kotira u narodu. To je rekao tupoglavcima (Vekiju u Kveši) koji to ne bi sami shvatili (ali zato imaju Arsena) i eto ti ga na...
Nategnuto, ali moguće, zašto ne :ne zna:

gazdazika
12.11.2007., 14:05
Moguće. Vrlo moguće. Veki i Kvešo su beskičmenjaci i luzeri bez ikakve realne šanse za finale, a kamoli milju (dovoljno je reći da su im senka i tessa najbolje frendice????!!!!) A Arsen je malo računao (ne studira on džabe) i shvatio da je Gogi nekoliko puta nominiran, a nije ispao...očigledno dobro kotira u narodu. To je rekao tupoglavcima (Vekiju u Kveši) koji to ne bi sami shvatili (ali zato imaju Arsena) i eto ti ga na...Nategnuto, ali moguće, zašto ne :ne zna:

:top: :top:

mini mouse
12.11.2007., 14:12

ja san negdi pročitala da se u satu privatnosti ne isključe kamere, sve se i dalje snima, za svaki slučaj da se ne bi nešto dogodilo(tipa nekome pozlije ili nešto sličnbo)...samo prema vani ne izlaze snimke iz soba koje su snimljene od 7-8!
a tome su dokaz i snimke sexa koje izađu tek kad bb završi...a snimljene su za vrime sata privatnosti!
a sad jel u tih uru vrimena mogu pričat šta oće ili ih bb svejedno može upozorit...:ne zna:

gazdazika
12.11.2007., 14:20
ja san negdi pročitala da se u satu privatnosti ne isključe kamere, sve se i dalje snima, za svaki slučaj da se ne bi nešto dogodilo(tipa nekome pozlije ili nešto sličnbo)...samo prema vani ne izlaze snimke iz soba koje su snimljene od 7-8!
a tome su dokaz i snimke sexa koje izađu tek kad bb završi...a snimljene su za vrime sata privatnosti!
a sad jel u tih uru vrimena mogu pričat šta oće ili ih bb svejedno može upozorit...:ne zna:
Pa dobro je'l itko to zna?? :ne zna:

mini mouse
12.11.2007., 14:22
Pa dobro je'l itko to zna?? :ne zna:

triba pitat cosmic! ona SVE zna!

sis
12.11.2007., 14:23
Gase se kamere, rekli su bivši stanari. Snimke sexa nisu iz sata privatnosti.

parachutes
12.11.2007., 14:29
Gase se kamere, rekli su bivši stanari. Snimke sexa nisu iz sata privatnosti.

rekli su oni i da će kolektivno ić na Bali :rofl:
moš mislit šta se gase kamere,to se oni nadaju..

sis
12.11.2007., 14:33

pričali su da vide kad se ugase kamere, ne znam zakaj bi lagali

gazdazika
12.11.2007., 14:34
Prije na Premudu!!
:lol: :lol: :rofl: :rofl:

mini mouse
12.11.2007., 14:41
pričali su da vide kad se ugase kamere, ne znam zakaj bi lagali

a baš san nedavno pročitala da se ne gase!
i ima logike!
šta da npr senka dobija napad astme, ili bronhitisa ili šta već ima baš u satu privatnosti! ili kvešu stegne srčeko...nemože ih ostavit uru vrimena skroz bez nadzora!
a i sičan se onoga kad je senkica plakala jer je blessa, mirela i mp nisu probudile u satu privatnosti...pa su rekle da misle da se ionako sve snima, nisu primjetilae nikakvo gašenje kamere!

cola3
12.11.2007., 14:41
Krešo i Vedran sigurno, za Arsena ne vjerujem.
Moguće da je Arsen naslutio koga će oni ali opet ne vjerujem, ne izgleda mi da bi se tako nisko spustio...nikad ne znaš naravno al kažem, za njega ne vjerujem.

Ova dvojica od samog početka identično, identično nominiraju.

Tu i ne treba neki dogovor u satu privatnosti, dovoljan je mig ili neki znakoviti razgovor. :rolleyes:

NekaNovaJa
12.11.2007., 14:42

Ma neka spike oko kršenja ljudskih prava :rolleyes:

gazdazika
12.11.2007., 14:43
i ima logike!
šta da npr senka dobija napad astme, ili bronhitisa ili šta već ima baš u satu privatnosti! ili kvešu stegne srčeko...nemože ih ostavit uru vrimena skroz bez nadzora!
a i sičan se onoga kad je senkica plakala jer je blessa, mirela i mp nisu probudile u satu privatnosti...pa su rekle da misle da se ionako sve snima, nisu primjetilae nikakvo gašenje kamere!

misliš da to ima težinu što one nisu primjetile??
:lol: :rofl: :lol: :rofl:

sis
12.11.2007., 14:45
i ima logike!
I kad se kamere ugase kamermani imaju oči.

gazdazika
12.11.2007., 14:47
Krešo i Vedran sigurno, za Arsena ne vjerujem.
Moguće da je Arsen naslutio koga će oni ali opet ne vjerujem, ne izgleda mi da bi se tako nisko spustio...nikad ne znaš naravno al kažem, za njega ne vjerujem.

Ova dvojica od samog početka identično, identično nominiraju.

Tu i ne treba neki dogovor u satu privatnosti, dovoljan je mig ili neki znakoviti razgovor. :rolleyes:

MEDUZA BROTHERS i znakoviti razgovori???
neee neee neee ne ide tooooo..

llukav
12.11.2007., 14:49

Kakva ljudska prava pristali su na to da budu zamorci na tri mjeseca

decec
12.11.2007., 14:51
Ma ako i isključe kamere i mikrofone, ekipa sigurno nadzire iza stakla što se događa i krše li se pravila. Jer pravila o nedogovaranju vrijede stalno, pa i u satu privatnosti!

cola3
12.11.2007., 14:54
Ma ako i isključe kamere i mikrofone, ekipa sigurno nadzire iza stakla što se događa i krše li se pravila.

nadziru sigurno ali sve će ti reć ako ih i krše. :lol:

Isto ko što su prošle godine zataškavali ono kad se Tanja izlajala oko anđela čuvara. :D

Mavis
12.11.2007., 16:23
Prije bih rekla da se ne gase, unatoč svemu treba kontrolirat što rade u tih sat vremena (eventualne ozljede, moguće nasilje, pa i pričanje o nominacijama). Logičnije je da su upaljene, baš kao i mikrofoni, samo te snimke ne idu van.
Uostalom, tada ni ovaj tjedni zadatak ne bi imao smisla. Pitam se smiju li spavati u tih sat vremena ako su kamere kojim slučajem ugašene? :misli: Ma ne mogu biti, nema smisla.

OT: Nema dogovora jer ga ne može biti. BB vidi sve. :zubo: Kad bi se kamere i mikrofoni gasili u privatnom satu to pravilu o nedogovaranju o nomonacijama ne bi uopće imalo smisla- ta svi bi se mogli probuditi kad zazvoni to zvono i dogovorit taktike.

tattoo
12.11.2007., 19:21
Mislim da se kamere ne gase, ali ih ne slušaju.

Što se tiće pričanja o nominacijama, sigurno pričaju jer Arsen malo prije rekao (nešto u vezi tjednog zadatka) da ne bi bilo u redu da pričaju o nominacijama u satu privatnosti dok traje ovaj zadatak.

female
12.11.2007., 20:07
a kak oni znaju kad je sedam sati ?? svi idu spavati oko 4 ujutro i onda se bas probude u sedam? kaj imaju neki code red?? vrijeme je za sex?? :ne zna:

pchelisa
12.11.2007., 23:28
ja mislim da vedran nema veze s njima.... jer rijetko nominira iste osobe ko i oni... ali mislim dqa se ni meduza i mali košta ne dogovaraju.... ja mislim da je meduza toliko zaljepljen za arsenijev šupak da je počeo jednako razmišljat...

pchelisa
12.11.2007., 23:29
a kak oni znaju kad je sedam sati ?? svi idu spavati oko 4 ujutro i onda se bas probude u sedam? kaj imaju neki code red?? vrijeme je za sex?? :ne zna:

ne... mislim da im bb nekako da znak...

Mjuzik
13.11.2007., 01:47
Zar se nije desilo
prošlu sezonu da
su neki stanari
promašili sat
privatnosti i išli
radit naughty stuff
za vrijeme dok se
snimalo?

ZEUSICA
13.11.2007., 01:54
Prije bih rekla da se ne gase, unatoč svemu treba kontrolirat što rade u tih sat vremena (eventualne ozljede, moguće nasilje, pa i pričanje o nominacijama). Logičnije je da su upaljene, baš kao i mikrofoni, samo te snimke ne idu van.
Uostalom, tada ni ovaj tjedni zadatak ne bi imao smisla. Pitam se smiju li spavati u tih sat vremena ako su kamere kojim slučajem ugašene? :misli: Ma ne mogu biti, nema smisla.

OT: Nema dogovora jer ga ne može biti. BB vidi sve. :zubo: Kad bi se kamere i mikrofoni gasili u privatnom satu to pravilu o nedogovaranju o nomonacijama ne bi uopće imalo smisla- ta svi bi se mogli probuditi kad zazvoni to zvono i dogovorit taktike.

Sat privatnosti mene već dugo muči i negdje sam već pitala da li netko zna što se dešava tada. Možda se kamere i mikrofoni ne gase ali ako netko ''slučajno'' zaboravi uključiti mikrofon da li slijedi kazna?! A nekako mi se čini logično da bi se to tada moglo lako ''zaboraviti''.

Ja sam sigurna da se dogovaraju u tom satu tj. oni koji se probude (dobiju upzorenje od BB kad počinje i kad završava taj sat). A dogovaranje može ići u epizodama cijeli tjedan dok se ne dogovore migovi i šifre i onda je sve kraće.

Zar nije dovoljno reći 'partneru' - npr. ''Mateja mi se ne sviđa, vulgarna je'' i nakon toga svaki partner na tu temu u ispovjedaonici ispriča svoju priču. Za Gorana je možda dovoljno reći - ''A onaj mi ni dalje ne sjeda.''- i partner će znati što treba raditi.

gazdazika
13.11.2007., 07:35
ja mislim da vedran nema veze s njima.... jer rijetko nominira iste osobe ko i oni... ali mislim dqa se ni meduza i mali košta ne dogovaraju.... ja mislim da je meduza toliko zaljepljen za arsenijev šupak da je počeo jednako razmišljat...

Ima ima Vedran veze, siguran sam. Meduza razmišljat??

gazdazika
13.11.2007., 09:38
Sat privatnosti mene već dugo muči i negdje sam već pitala da li netko zna što se dešava tada. Možda se kamere i mikrofoni ne gase ali ako netko ''slučajno'' zaboravi uključiti mikrofon da li slijedi kazna?! A nekako mi se čini logično da bi se to tada moglo lako ''zaboraviti''.

Ja sam sigurna da se dogovaraju u tom satu tj. oni koji se probude (dobiju upzorenje od BB kad počinje i kad završava taj sat). A dogovaranje može ići u epizodama cijeli tjedan dok se ne dogovore migovi i šifre i onda je sve kraće.

Zar nije dovoljno reći 'partneru' - npr. ''Mateja mi se ne sviđa, vulgarna je'' i nakon toga svaki partner na tu temu u ispovjedaonici ispriča svoju priču. Za Gorana je možda dovoljno reći - ''A onaj mi ni dalje ne sjeda.''- i partner će znati što treba raditi.

Ovo mi se čini vrlo vjerojatno..
:top:

gazdazika
13.11.2007., 11:17

Kršenje ljudskih prava je što moram gledat ovakve ljigave tipove:
http://i13.tinypic.com/6t264b6.jpg
:horor: :horor: :bljak: :bljak:

nolita-
13.11.2007., 13:40
svi se dogovaraju oko nominacija. evo, ovaj petak mateja i goran su nominirali iste ljude. čisto sumnjam da je to slučajnost.

CosmicGirl
13.11.2007., 17:07
U satu privatnosti se ne gase kamere, ali se može pričat o čemu ih je volja.

Bitno je da ne pričaju dok se snima uživo, da ne bi previše sugerirali publici za koga glasati itd.

Mislim da se njih troje više onako, sporazumno dogovaraju kroz tračanje određenih osoba nego što konkretno razgovaraju o nominacijama. Naravno Kvešo pokušava, ali....:rofl:

Apolon
13.11.2007., 18:02
Za krešu i vedrana Da ali sumnjam da je tu arsen:ne zna: :ne zna:

kljukica_kviki
13.11.2007., 19:37
ne mogu se dogovarat,jel iako se to ne snima,prati se sve tak da mislim da se ne mogu sam tak dogovarat :D

pchelisa
13.11.2007., 22:48
Ima ima Vedran veze, siguran sam. Meduza razmišljat??

DA.... skužih šta sam napisala tek kasnije... sorry... ali kako da se drugačije izrazim??

gazdazika
14.11.2007., 08:15
DA.... skužih šta sam napisala tek kasnije... sorry... ali kako da se drugačije izrazim??

Meduze samo postoje, tj. plutaju u moru života nesvjesne bilo čega oko sebe..
:kava:

Oblica
25.01.2008., 02:47
zidic!:D