View Full Version : Koji vam je komad odjeće najmiliji?
Zrinska
10.01.2003., 00:01
Najmiliji.......Meni traperice.....definitivno!:top:
starKe....definitivno....
i bash mi ej bed kaj mi starci nedaju da ih ve furam :mad:
ajooooj to nije odjeća.....gad damnit...my bed....:D
Crow Jane
10.01.2003., 08:49
meni donji dio pidžame :D + grudnjak
jedna bezvezna bijela majcica...:D uvijek me iznenadi kak mi cice dobro stoje u njoj:D:D:D
Baphomet
10.01.2003., 11:18
Crna duga kožna jakna i crne bokserice
pakleni_patuljak
10.01.2003., 13:48
Mogao bih danima živjeti obučen SAMO u stare, iznošene traperice koje dobro leže uz kožu... :o
Morski vražičko
10.01.2003., 14:17
ajd bum ovak reko redom..majce, pa hlace ali kratke..te onda sljedi duga majca, pa jakna....i tak...pa carape..pa bokse...pa kapa pa rukavice:D
Sandra October
10.01.2003., 14:28
pakleni_patuljak kaže:
Mogao bih danima živjeti obučen SAMO u stare, iznošene traperice koje dobro leže uz kožu... :o
:top: :s potpis. pečat. ;)
I...........
njegove bokserice. god damn kako je to udobno ;) je da malo šeretski padaju po bokovima al nema veze:D
GothicA
10.01.2003., 18:03
Ne znam dal da se odlučim između crne košulje il crnih keperica? I kožnjak mi je jako jako drag :)
-Watashi!i!i!i-
10.01.2003., 18:07
Duge gace u kojima sam nesto crto po textilu pa sam se u marijuanskom ludilu proshirio na njih pa imaju zutih i zelenih mrlja i crtezica po sebi :o :)
uska crna dolcevita bez rukava...
imam ih puno... i zashtitni su mi znak...
nosim ih po danu... i super su za na vecer...
misery-
10.01.2003., 18:53
-Watashi!i!i!i- kaže:
Duge gace u kojima sam nesto crto po textilu pa sam se u marijuanskom ludilu proshirio na njih pa imaju zutih i zelenih mrlja i crtezica po sebi :o :)
wow, nisam znala da se još uvijek nose duge gaće (to je moj pokojni deda fural:D ):top:
misery-
10.01.2003., 18:57
ja sam neko vrijeme bila poznata kao 'cura u kariranim hlačama' jer sam bila totalno luda za svim mogućim kariranim uzorcima..
a sad.. volim one etno maje kojima su rukavi šiiiiroki pri dnu
trenirka. i tenisice :rolleyes:
Bas se spremam izac' van veceras i nemam blage veze kaj da obucem... em je -10 vani, em nemam volje :rolleyes:
Trenirka. I ostat doma. :rolleyes:
Trenirka jer je udobna. I sad sam u njoj.
neovisan?
10.01.2003., 19:57
Jedna 20 godina stara majica, koja je nekada bila crna, a sada je vise siva, gotovo izoblicena, ali zato uuuuuudoooooobnaaaa za popiz**ti. I uvijek ju moram spasavati pred starom koja bi ju iskoristila za otirac ili nesto slicno.
Dvije crne,uske rolke dugih rukava. Idu na sve, udobne, dobro stoje. Steta sto ih ljeti ne mogu nositi...:p
*Deathless*
10.01.2003., 21:56
jedna mamina staraaaaa majica.... zapravo, više bluza..... totalno u stilu 70-ih..........s ludim uzorcima.... ma... otkačena je totalno... :)
je :rolleyes: :) :)
ja vooolim veste....................
odjevni predmet koji imam - duga crna suknja
odjevni predmet koji jebacki zelim imati - dugi kozni kaput do gleznjeva. al od prave koze. stedim za njega...dobro ajd pocinjem od sutra :D
Sudden Sid
10.01.2003., 22:09
Kratka majica! Nosim ju i po ljetu i po zimi
misery-
11.01.2003., 00:58
Sudden Sid kaže:
Kratka majica! Nosim ju i po ljetu i po zimi
joj, pa smrznut ćeš se!:D
Spavaćica. Najbolji dio života provodim u njoj.
Jedna crna prastara dolecevita koju sam copila didi,
jedna crna prastara kosulja koju sam copila didi,
jedna stara crna majica koju sam dobila
i .... hm, to je od onoga sto mi je najmilije ....
freelancer
11.01.2003., 02:31
Odjela: sivo, tamno sivo, svijetlo sivo (ovo ide sutra u djir), crno na crte, tamno plavo na crte, cisto tamno plavo, malo svijetlije plavo, pa jedno tamno bež, itd... :D :D :D
Shtefitza
11.01.2003., 03:16
Jedna viskozna duga smedja suknja. Imam je vec milijardu godina, ugodna je za nevjerovat, ne guzva se (isprobana na autobusnim putovanjima, kojekakvim izlezavanjima) a elegantna kao da idem na poslovni sastanak! :eek: Neka no name talijanska konfekcija. :top:
Od obuce japanke, a od odjece definitvno moje dvije Juicy trenirke (jedna za zimu i jedna za ljeto). To su one kakve nosi J-Lo, uske u svim bojama.
RockGirl
11.01.2003., 15:20
Jedne staare traperice koje sam vec i rezala, i sivala nekaj po njima...Nosim ih i sada. I zimski kaput koji je bio od stare, iz sedamdesetih.
Jedna crna uska kosuljasa od Mexx-a i stare iznosene rebatinke!
Winona2
12.01.2003., 22:45
pamucna uska majca...kupljena u HundM-u prije sto godina sa nekom divljom eko porukom....i dole traperice i to sam odmah ja 10 godina mladja :o
Septembar
27.01.2003., 01:48
uski topici sa bretelama
imam jedno 20 kom, u svim nijansama, od bijele do crne.
nozim ih uz sve, ili ispod sveg, ljeti i zimi
a trenutni favorititi: jedne bordo samterice na trapez, sa velikom kais-kopcom (za po vani)
i crne jazz-hlace (za aerobic) za po kuci
smotana2001
27.01.2003., 14:07
Septembar kaže:
uski topici sa bretelama
Uhhhh...imam jedan topić iz H&M sav u cvjetićima...genijalan kroj...uz to ljubišaste vrečaste hlače na vezicu od lana... hoću ljeto...da opet mogu to nositi...
traperice...dolčevite uskog kroja...
traperice,majice na bretelice,jedne kozne hlace,dugacki kozni kaput i sportska jakna...i carape koje imaju za svaki prst napravljeno mijesto(slicno rukavici)...;)
Kalista
30.01.2003., 13:53
Zasigurno uska crna haljina dugih rukava. Pored nje volim još i top modro plave boje.
Vera Pavladoljska
01.02.2003., 09:13
dobre traperice, starije,crno, ako je ikako moguce i uvijek uz to samtani sakoi svih boja......ali crna je kraljica:)
u ljeto.......dugachke haljine pokupovane po sekndhendovima i izvadjene iz starih ormara........i dugachke lanene tunike , a na nogama starke.
To vooolim.jako.
:)
Ava Adore
01.02.2003., 21:21
najvise volim tonu svojih crnih majcica, grudnjake sve moguce i samostojece (posebno mi drage)
bloody sailor moon
02.02.2003., 16:05
Baphomet kaže:
Crna duga kožna jakna
i meni!!!! i majica na cof (dusk) .... :D :D
:D :D :D :D :E :E
bloody sailor moon
02.02.2003., 16:07
nataniel kaže:
a na nogama starke.
To vooolim.jako.
:)
STARKE RULES!!!! :D
ja imam zelene visoke, i crne visoke i neke čudna zelena boja niske. ti?:p
Kratke hlače i havajka:top: sunglasses optional!
Dustflower
07.02.2003., 01:49
Crni korzet :D
moja armygreen majica koju sam sam uredio(p.s. domestos:eek: :D ).
I naravno...crni kaput...:p
Hoce mi netko objasniti u cemu je znacajnost izjave koji je odjevni predmet kome najdrazi....??? ne razumijem, evo po zimi su meni stramplice najdrazi predmet jer bi se bez njih smrznula na mjestu, po ljeti su mi najdrazi odjevni predmet badici jer bez se bez njih ne bi mogla kupati u moru, na bazenu bla,bla....ok i sto smo sad s tim zakljucili? :B :B
puno bi bilo korisnije da prilozite sliku tog komada odjece, ili sliku sebe s tim komadom odjece, pa da vidimo zasto vam je najdrazi....e da...pitanje A ZASTO VAM JE BAS TAJ PREDMET NAJDRAZI?
misery-
09.02.2003., 10:34
pa gle, ako netko izjavi da mu/joj je omiljena guccijeva torbica koju je platio/la 700 maraka - to govori nešto
isto tako ako je to neka prastara, zdrapana majica - i to govori nešto
:) :p
čehla - šiiiroke stare tamnoplave samterice
zašto? da mi trebe/žene/babe ne gledaju guzicu :D eto zašto.
Dolčevite, dolčevite, uglavnom crne...a ljeti isto, samo bez rukava.
Dugačke suknje (do gležnja) ...
Čizme - za sva godišnja doba
(u tome se najbolje osjećam)
Traperice definitivno:top: !!!Imam ih oko 30-tak,ali ipak najdraze su mi obicne svjetle,bez jednog djepa iz amadeusa:D :D :D !!!Najbolje mi stoje...
Zrinska
02.03.2003., 21:54
top tema:D :D
answer-k
06.03.2003., 23:42
definitivno patike,sretan sam ko dijete kad kupim nove
question mark
08.03.2003., 04:22
Uska dolcevita crna ( imam if 10-ak ali jednu posebno volim jer je jako uska). Uz uske crne hlace i koznu jaknu je apsolutno my favorite odjevkica.
ninocka
21.03.2003., 22:35
maslinasto zelene samterice s plavom flekom naprijed i crvenom odostraga - od tempera. I od CDF-a gornji dio, mekani, topli, mmmm... I majica od Rolača!
Crne majice, s 3/4 rukavima, obožavam ih,
patike - shoe-be-do, furam ih sa svim mogućim kombinacijama, na sve mi idu
jeans jakna, legendarna mi je, drukčiji model, s patent zatvaračem, tamno plave boje...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.