View Full Version : Udariti curu
čimpanza
12.11.2007., 20:30
osobno to najvise mrzim, mrzim kad vidim ekipu kak udaraju cure, a zna se vidit, da udarim curu morala bi neš opasno napravit ne da mi digne tlak nego da mi para ide kroz uši. postoji samo jedna koju bi mogo zveknut onak seljački i nebi me bilo bed sto sam curu udario jer zasluzuje da ju neko spusti malo na zemlju
Omega Phoenix
12.11.2007., 20:31
Nema cure koja me može toliko razljutit da ju udarim. Udaljim se pa nek se j...
Mislim da nije normalno tući cure, makar to i zaslužile
Morrana
12.11.2007., 20:31
Moja sestra i njen dečko se mlate,al' onak...iz zajebancije...:rofl: :cerek:
likica91
12.11.2007., 20:32
ja ne mogu vjeroavat kak vi decki ponekad mozete bit takvi i udarit curu. jer mi nemamo toliko snage protiv vas takvih da se obranimo, al opet naravno.. lakse je tuc one koji se ne mogu branit, pa dajte molim vas ne budite tak jadni. da mene decko udari ja ne znam sta bi napravila... onda bi vidio svog boga.. nest bi vec smislila..
likica91
12.11.2007., 20:33
:s :top:
Morrana
12.11.2007., 20:34
ja ne mogu vjeroavat kak vi decki ponekad mozete bit takvi i udarit curu. jer mi nemamo toliko snage protiv vas takvih da se obranimo, al opet naravno.. lakse je tuc one koji se ne mogu branit, pa dajte molim vas ne budite tak jadni. da mene decko udari ja ne znam sta bi napravila... onda bi vidio svog boga.. nest bi vec smislila..
A kao nikad nije bilo obrnutog slučaja?! :misli:
Haloooo!?
krejzi_mala
12.11.2007., 20:35
Da me dečko udari, ne bi bila s njim vise, koliko god ga voljela....
Ako udari jednom i drugi put će...:flop:
Ali previse specijalno mi je kada vidim ili cujem na tv-u kako decko mlati curu...:eek:
EDIT:
Ovo znam... Tako moj decko i ja...ali sve iz zajebancije...da nas ljudi vide na ulici, bi pomislili :vidi ove budale... :D :cerek:
ja curu nikad ne bih udario,zato jer su slabije od nas...osim morrane...zato sta imam postovanje prema njima...i ne gledam ih sam za povaliti
ma to samo neki debili bez srca,meni je tesko i nekog tko me naljuti udariti pa sat???
Ja nikad na curu ne bi ruku podigao, pa imam za to motiku :rofl:
Šalim se, mrzim te primitivce koje su tolike face da ih tuku :rigo: Hajd frajeru dođi meni da se obračunamo pa da vidim koliko si hrabar. Meni kad bi netko udario sestre ja ne odgovaram za svoje postupke.
pičkasto je mlatiti cure...:flop:
ja da bi moral, makar iz sporta (karate, npr), udariti curu, nebi mogel...:kava:
vampire_stake
12.11.2007., 20:43
Uff...bio je jedan....Zato je sada bivši....al to sjećanje, nije baš ugodno....:tuzni:
Inače, mrzim to i ne mogu shvatiti da dečko može udariti curu.....:ne zna:
Uff...bio je jedan....Zato je sada bivši....al to sjećanje, nije baš ugodno....:tuzni:
zamisli si malog peseka (http://www.kangaroovalleywoodcrafts.com.au/images/puzzlesjpegs/Original%20Files7000/DOGGY.JPG), i sad da ga opališ nogom......:kava:
Peckham
12.11.2007., 20:52
sjedim s drugom u kaficu prije jedno mjesec dana,i upravo pricamo o tome bi li udarili curu ...i kaze on :
"Ne bih,sigurno ...nema sanse...ipak je to zensko" ....
Nekoliko sati nakon toga idemo ja i on ka klubu ... i ispred vidimo njegovu curu kako se zvala sa nekim likom .....
ladno ju je raspalio 2 puta sakom ...udario je najjace sto je mogao nogom u stomak i isamarao je dok je bila na zemlji:eek: :eek: :lol: :lol: :lol:
Ja sam plakao od smijeha cijelu noc :rofl:
sto se mene tice .... ne bih,nije to moj nivo:)
Lucifer*Sam
12.11.2007., 20:58
ladno ju je raspalio 2 puta sakom ...udario je najjace sto je mogao nogom u stomak i isamarao je dok je bila na zemlji:eek: :eek: :lol: :lol: :lol:
..a ti si samo stajao pokraj i smijao se? :rolleyes:
Pali_andjeo
12.11.2007., 21:01
ako zasluži jednu dobru šamarčinu joj treba opalit ali tući ne
sjedim s drugom u kaficu prije jedno mjesec dana,i upravo pricamo o tome bi li udarili curu ...i kaze on :
Nekoliko sati nakon toga idemo ja i on ka klubu ... i ispred vidimo njegovu curu kako se zvala sa nekim likom .....
treba i tebe isto tak...
Peckham
12.11.2007., 21:04
..a ti si samo stajao pokraj i smijao se? :rolleyes:
da,naravno ....
da je bila bilo koja druga situacija prebio bih momka koji krene na curu ....
ali ovdje je bio jedan od mojih najboljih drugova kojeg je prevarila najodvratnija droljica
big-smoke
12.11.2007., 21:06
:amen:
_marina_duhhh_!!
12.11.2007., 21:07
ma da mene dečko udari....jao ti ga njemu.....mozak bi mu prosula! inače volim se tući jer treniram taekwondo tako da nebi bilo problema izmrcvarit ga!
Jedan put smo išli ja i prijatelji zajedno i jedan moj prijatelj je vidija svoju bivšu curu kako priča sa prijateljicama protiv njega. I onda je on skočija na nju i počea je tuč, al onda smo ja i jedan prijatelj njega izlemali tako da je otrča kući. Ta njegova bivša je inače meni jedna od najboljih prijateljica, i nije mi ža šta smo ga pritukli :)
simplex
12.11.2007., 21:23
zamisli si malog peseka (http://www.kangaroovalleywoodcrafts.com.au/images/puzzlesjpegs/Original%20Files7000/DOGGY.JPG), i sad da ga opališ nogom......:kava:
http://youtube.com/watch?v=n6y1FYcm_OI :lol: :rofl:
red reaper
12.11.2007., 21:39
ne bi...nikad...:kava:
...dreamer...
12.11.2007., 22:46
ma da mene dečko udari....jao ti ga njemu.....mozak bi mu prosula! inače volim se tući jer treniram taekwondo tako da nebi bilo problema izmrcvarit ga!
nikad nisam udario zensku osobu niti bi ikada ali ove ratoborne tako dizu zivce....:rolleyes:
Morrana
13.11.2007., 09:07
Mene je psihički maltretirao...
A mislim da nikad ne bih podnjela da me netko udari.
Nikad mi nitko nije opalio šamar,a bome i neće! :rospija:
Jack The Ripper
13.11.2007., 09:09
Hoces reci da su cure isto kao i peseki? I see your point... :D
Svi gledaju da se cure ne povrijedi , a šta kada one nas lupaju što je u mojem razredu prečesto i tako nekom dosadi i on ju lupi pa se one odmah plaču i odu ravnateljici i onda ja ovaj hoću reč taj koji ih je lupao ispadne kriv , a to što one seru cijelo rijeme ništa ne znači , ja se prema njima odnosim kao prema običnim ljudima i to što su cure ne znači da trebaju imat više prava od nas.
Svi gledaju da se cure ne povrijedi , a šta kada one nas lupaju što je u mojem razredu prečesto i tako nekom dosadi i on ju lupi pa se one odmah plaču i odu ravnateljici i onda ja ovaj hoću reč taj koji ih je lupao ispadne kriv , a to što one seru cijelo rijeme ništa ne znači , ja se prema njima odnosim kao prema običnim ljudima i to što su cure ne znači da trebaju imat više prava od nas.
ok, vidim da su neke glupačice, al imaju pravo samom činjenicom da ste fizički jači od nas. naravno, ne svi, ali većina..
i onda se makni od njih, reci nek odjebu od tebe, a ne ih udarat.. kako vi dečki ne razumijete da je to užasno nisko?? :confused:
@peckham: ovo s curom, nemam riječi.. zato što ti je best frend, u redu je što je ŠAMARAO CURU DOK JE BILA NA PODU????? frend ti je za psihijatriju.. :eek:
@plavi anđeo i big smoke: tko bi jednom, neće mu bit teško i drugi put. :mad: :mig:
i po vašoj fiks ideji, zašto je 1 šamar u redu? onda komotno možeš lupit i 2? :confused:
Hoces reci da su cure isto kao i peseki? I see your point... :D
ne... skuzi preneseno znacenje... mali, bespomocni peseki... sad povuci analogiju na cure....:kava:
Morrana
13.11.2007., 10:55
Kh,ja imam tu sposobnost napravit' jako veliku scenu zbog gluposti...pa zato mislim da me nikad ni ne bi udario...:cerek:
Koliko god me cura naljuti, ne bih ju mogao udariti. To je ispod moje razine.
logo moon
13.11.2007., 12:35
e pa jebemu mater kad me neka iz razreda tek onako cisto iz zajebancije pogodni nogom u jaja kaj mi trebo rec ajde molim te jos jednom?
Peckham
13.11.2007., 17:15
[QUOTE=taboo;11248453]@peckham: ovo s curom, nemam riječi.. zato što ti je best frend, u redu je što je ŠAMARAO CURU DOK JE BILA NA PODU????? frend ti je za psihijatriju.. :eek:
treba da vidis tu curu ... ona je tek za psihijatriju.
P.S naravno da nije u redu sto ju je udarao ... ali vjeruj mi da smo imali dovoljno problema da skinemo bijesni security sa njega .... tako da je u svakom slucaju dobio svoje.:kava:
Jack The Ripper
13.11.2007., 19:20
ne... skuzi preneseno znacenje... mali, bespomocni peseki... sad povuci analogiju na cure....:kava:
:confused: ...ocito nisi skuzio da je to bila sala...
treba da vidis tu curu ... ona je tek za psihijatriju.
P.S naravno da nije u redu sto ju je udarao ... ali vjeruj mi da smo imali dovoljno problema da skinemo bijesni security sa njega .... tako da je u svakom slucaju dobio svoje.:kava:
pa onda ti je frend idiot kaj je s takvom curom. i fala bogu da je dobio svoje, mogli su i njega malo na podu iscipelarit. i to kaj je poslije on dobio batina, tebe ne čini manjom seljačinom da možeš gledat kak jednu curu tuku na podu. :clint:
$ZAPTRO$
13.11.2007., 22:39
Moja je cura jednom rekla da zeli da se žene tretira kao mustarce da svi budemo jednaki.
Pa sam ju iscipelario pred jednim kaficem i reko sad znas kako je to biti musko
Peckham
13.11.2007., 23:58
pa onda ti je frend idiot kaj je s takvom curom. i fala bogu da je dobio svoje, mogli su i njega malo na podu iscipelarit. i to kaj je poslije on dobio batina, tebe ne čini manjom seljačinom da možeš gledat kak jednu curu tuku na podu. :clint:
hehehe .... vragolasti smo,nema sta.:D
1. Biraj Rijeci
2. Sve se izdesavalo u 5-6 sekundi.Kad sam krenuo da njega skinem s nje ka meni se vec zalijetao medvjed iz security-a s namjerom da me posalje u bolnicu na 20 dana.
3.Pricu sam postavio cisto kao neki svoj dozivljaj na temu koju je autor stavio.Molim te da se ne pravis previse pametna kad ne znas cijelu pricu.
Mozes ispasti glupa.:top:
Treba joj samar svako tu i tamo, cisto da zna di joj je mjesto.
1. Biraj Rijeci
Ne bi bilo loše da ih i ti počneš birati. ;)
2. Sve se izdesavalo u 5-6 sekundi.Kad sam krenuo da njega skinem s nje ka meni se vec zalijetao medvjed iz security-a s namjerom da me posalje u bolnicu na 20 dana.
A one sekunde prije nisi ga mogao odvojiti od nje jer si se, pa da- držao za stomak i luđački se smijao? :rolleyes:
3.Pricu sam postavio cisto kao neki svoj dozivljaj na temu koju je autor stavio.Molim te da se ne pravis previse pametna kad ne znas cijelu pricu.
Okej, shvatili smo- mišljenja si da nikad ne bi udario curu, no doživio si njegovo (ne udaranje, već doslovno, po tvojim riječima, cipelarenje djevojke) urnebesno smiješnim. Imaš pravo, ne trebamo znati cijelu priču, dosta nam je ovih nekoliko činjenica. :kava:
I molim te da odsada više ne boldaš svaki svoj post. Čini to kad je potrebno nešto naglasiti, ovako gubi funkciju, a nije oku ugodno. ;)
darkwood
14.11.2007., 08:25
Nisam nikad udrijo neku curu, osim svoje sestre:rofl: ali nakraju ja više nastradam nego ona, a bilo je situacija gdje sam mogao ili trebao udriti zensku ali nisam jer prevladao je parkour instinkt:)
simplex
14.11.2007., 09:43
Većinom su dečki jači u mišićima, a cure u riječima....
Ako one napadnu nas svojim oružjem, i mi ćemo upotrijebit svoje...
Mišljenja sam da se cure ne smije udarati, ali ako je kučka... uuuuu :2up: :E :mad:
Pa protiv toga san, ljude koji tucu zene triba tuc, i oni su uglavnon neki iskomlexirani lameri... to sve triba palicon :clint:
Mišljenja sam da se cure ne smije udarati, ali ako je kučka... uuuuu :2up: :E :mad:
Udarao bi kučku, znači znaš kakva je i koja cura kučka. Pa zašto onda uopće imaš posla s takvima? :misli:
simplex
14.11.2007., 10:20
Udarao bi kučku, znači znaš kakva je i koja cura kučka. Pa zašto onda uopće imaš posla s takvima? :misli:
Ne tučem cure... samo kažem da, ako me napadne kučka, nema milosti... :E
Morrana
14.11.2007., 11:01
Kao što rekoh na drugoj temi:dečki su zakinuti za mozak,pa se nemru verbalno obranit'.Onda primjenjuju nasilje...:zmaj:
simplex
14.11.2007., 11:26
Kao što rekoh na drugoj temi:dečki su zakinuti za mozak,pa se nemru verbalno obranit'.Onda primjenjuju nasilje...:zmaj:
Ma da, baš... :rolleyes:
Bili bismo zakinuti kad se ne bismo obranili. Nismo budale da radite sa nama što hoćete. I htjela ti to ili ne - verbalno nasilje je ipak nasilje. Svatko se brani na svoj način pa tako i mi. A budući da ste u šakama slabije, lako je sad srat kako se ne smije cure tuć.... blabla :rolleyes:
A što ti misliš kad kažeš da smo zakinuti za mozak pa se nemremo verbalno obranit? Ne znamo toliko psovat? Ne znamo toliko vrijeđat? Ne znamo toliko tračat? Ne, hvala, imamo mi bolje načine da to riješimo.
Možeš pričat sad što želiš, ali kad počneš srat po pametnom dečku, kazna ti je neizbježna. :D
Pametni dečki nikad ne napadaju, samo uzvraćaju u svoju obranu i iz samopoštovanja.
Priče o ljepšem i nježnijem spolu i ravnopravnosti više ne drže vodu... još samo idioti padaju na to... :kava:
hehehe .... vragolasti smo,nema sta.:D
1. Biraj Rijeci
opa, ovo je neka potpuno nova priča... :eek: :rolleyes:
pa ti si tu da nam je ispričaš, al ti si radije prvo prezentirao one dijelove u kojima ti ispadaš faca.. sad kad ti je malo otišlo u krivo smjeru i ljudi nisu počeli pljeskat i divit se vašoj muškosti (:driver: ) pa si ipak odlučio baciti još koji realniji detalj.. :kava:
a ovo: biraj riječi, pa onda možeš ispasti glupa, šta da ti čovjek kaže.. rugala se sova sjenici.. :rolleyes:
i dobro ti malena veli, daj prestani boldat, nije da govoriš nešto bitno..
@simplex: ne znam na kojoj visini ti je samopouzdanje ak ćeš ti verbalni napad shvatiti kao napad na sebe koji odmah moraš riješiti šakama. i nije da ti je ta neka kučka mama ili tata koji te stalno vrijeđaju pa te to ponižava. ili ipak.. :rolleyes:
da, najbolji način je da curu boxerom riješiš.. :s
Morrana
14.11.2007., 11:50
Ma da, baš... :rolleyes:
Bili bismo zakinuti kad se ne bismo obranili. Nismo budale da radite sa nama što hoćete. I htjela ti to ili ne - verbalno nasilje je ipak nasilje. Svatko se brani na svoj način pa tako i mi. A budući da ste u šakama slabije, lako je sad srat kako se ne smije cure tuć.... blabla :rolleyes:
A što ti misliš kad kažeš da smo zakinuti za mozak pa se nemremo verbalno obranit? Ne znamo toliko psovat? Ne znamo toliko vrijeđat? Ne znamo toliko tračat? Ne, hvala, imamo mi bolje načine da to riješimo.
Možeš pričat sad što želiš, ali kad počneš srat po pametnom dečku, kazna ti je neizbježna. :D
Pametni dečki nikad ne napadaju, samo uzvraćaju u svoju obranu i iz samopoštovanja.
Priče o ljepšem i nježnijem spolu i ravnopravnosti više ne drže vodu... još samo idioti padaju na to... :kava:
Da,udarit nekog je puno bolji "način"!:rofl:
Pametnom dečku nikad ne bih počela "srat"!
Ajde malo razmisli...Da imaš imalo "samopoštovanja" ne bi napisao ovo što si napisao...da si pametan,ne bi ni pomiso udarit' nekog!
Daj ko koga udara, koji vam je kurac?
Ja u zivotu nisam cuo za ni jedan primjer da decko udari curu.
S kim se druzite, pipli?
gimnazijalka :)
14.11.2007., 16:19
Taaako je! To je pravo muško! :mig:
A ne one pičkice koje misle da su iznad nas pa nas mogu tući.
Sve što time pokazuju je to da su iskompleksirane kukavice (i fizički jači) koje ne znaju probleme riješiti na drugi način. Točka.
sve_naopako
14.11.2007., 16:35
Da,udarit nekog je puno bolji "način"!:rofl:
Pametnom dečku nikad ne bih počela "srat"!
Ajde malo razmisli...Da imaš imalo "samopoštovanja" ne bi napisao ovo što si napisao...da si pametan,ne bi ni pomiso udarit' nekog!
potpis.
ma pusti budalu, nije svjestan svoje gluposti.
:kava:
Morrana
14.11.2007., 19:15
potpis.
ma pusti budalu, nije svjestan svoje gluposti.
Jedino muško koje ima ispravno mišljenje...Recimo ne udaranju cura!
Mislim,ne kažem da to radite...ali po postovima bi rekla da bi mnogi to napravili i to zbog najmanje sitnice...Svaka vam čast, top 8 ste mi...:misli:
DRŠ!
p.s.Marčelo na avataru...:cerek:
bstimac
14.11.2007., 19:55
trazite neku ravnopravnost.ok.neki tip mi jebe mater raspalim ga, zanska jebe mater raspalim je, sta sad?ravnopravnost zar ne
aj nemoj bit lud... samo bijednici tucu zenske...
BigFleka
15.11.2007., 11:49
1. meni se u vise slucaja desilo da me cura verbalno napadne, ja njoj ljepo spustim neku foru a ova popizdi i krene me napadat fizicki!...strasno nesto
2. stvarno ima pun kurac cura koje iskoristavaju cinjenicu da musko obicno odbija udarit curu, pa se krenu kurcit nesto itd....pa necu ju udarit ali odgurnut i pocet joj jebat mater cu...
eh....
Bart_Simpson
16.11.2007., 21:18
ma covjece curu ne bi nikad mogo udarit...mislim stvarno,sta god da je napravila. nikad. a stalno se to događa,pa i kod nas u gradu.al jbg,sta ces. nevjerojatno kak neki decko moze svoju(!!!) curu tuc,ili bilo koju drugu!! strasno....
sve_naopako
16.11.2007., 21:31
Jedino muško koje ima ispravno mišljenje...Recimo ne udaranju cura!
Mislim,ne kažem da to radite...ali po postovima bi rekla da bi mnogi to napravili i to zbog najmanje sitnice...Svaka vam čast, top 8 ste mi...:misli:
DRŠ!
p.s.Marčelo na avataru...:cerek:
ah... :cerek: :cerek:
zas se svi loze na njega? :kiss:
Jack The Ripper
16.11.2007., 23:48
Ova generalizacija govori samo o tome koliko si ti pametna...
A sto se tice komentara :"Jedino muško koje ima ispravno mišljenje..."
Citamo li mi ovdje istu temu ili... :confused:
Sudo_19
17.11.2007., 00:56
Spariram sa jednom curom i bed mi je udarit, a ovako da neku curu udarim nema šanse.
Odvratno i jadno, to rade iskompleksiran jadnici koji nemaju nikoga drugoga pa cure udaraju.
Ako nisu sposobni riječima neš rješiti onda u kurac.
Ma cure su zakon, nikad nebi curu udario, cak i da to zasluzi....
sve_naopako
17.11.2007., 12:23
Spariram sa jednom curom i bed mi je udarit, a ovako da neku curu udarim nema šanse.
Odvratno i jadno, to rade iskompleksiran jadnici koji nemaju nikoga drugoga pa cure udaraju.
Ako nisu sposobni riječima neš rješiti onda u kurac.
e, bas to. :mig:
prije bi se probo nozem nego udario curu,posebice onu kou volim.
Morrana
17.11.2007., 20:52
ah... :cerek: :cerek:
zas se svi loze na njega? :kiss:
Khm,halooo?!
Pa to je Marčelo,beba!!!:cerek: :mig:
Mda...ne pišem više na ovom topicu,jer vidim da se nekima nemre dokazat' da nije oke udariti BILO KOGA! ...:tuzni:
Smije li se udariti curu ako je ona u napadu histerije :misli:
simplex
18.11.2007., 13:55
Da, al recimo da mi opsuje mater... što onda? Tko god da to učini, ne popuštam... neće meni nitko vrijeđati moju majku... :usama:
darkwood
18.11.2007., 14:09
Ovako do neke granice bi popuštao, i nebi udario curu ali kad se prijeđe ta granica, sveza bi je za svoju biciklu i onda bi vidila boga svoga....:ne zna:
mgs_fan
18.11.2007., 19:19
ja sam generalno protiv toga, i cesto sam ispo budala jer nisam htio udarat curu pa je ispalo ko da me ona pretukla. al jedna me kucka iz razreda podjebavala dosta dugo, pa mi puko film poceo joj uzvracat verbalno, na tzku je slucajno nabio loptom u glavu al ona je mislila da je namjerno, pa se 20 min drzala za glavu, i sad se smirila sad mi se ulizuje kao da se pomirimo:). ugl ako kuja nece da se smiri, treba je svezat;)
udariti curu? ni u snu...! :kava:
Dobro aj mozda u snu, i to malo po guzi :p
onaj ko udara curu nek se srami, udario je slabieg od sebe ok baš se mora udari dečka a ne curu
petra4ever
18.11.2007., 23:19
to rade samo jadnici, luzeri....
to nije normalno, to je bolesno, poremećeno!
unkn0wn
19.11.2007., 10:49
curu udarit ? nikad... makar me osamarila il tukla i ko zna kaj.... primis ju za ruke da te nemre tuc i odgurnes ju, okrenes se i odes... rjesen problem... a likovi koi tuku cure, te treba tak nalemat... ebote, jedan lik je pretuko se sestru moje frendice, doveo ju doma krvavu i ima srece kaj ga njezin stari nije dohvatil... prije par tjedana jednog decka pretukli on i njegov buraz, decko u bolnici sa potresom mozga zavrsio... strasno
splitsko_stanje_uma
20.11.2007., 00:19
supci od ljudi
Karlitos
20.11.2007., 02:09
to rade samo jadnici, luzeri....
to nije normalno, to je bolesno, poremećeno!
po meni samo kukavice, koje nemogu sebi ravnog nać, idu tuć cure.....užas:flop:
petra4ever
20.11.2007., 09:31
po meni samo kukavice, koje nemogu sebi ravnog nać, idu tuć cure.....užas:flop:
eh to zaboravih...:top:
udarati cure je nesto najruznije na svijetu,lako je njih udarati:D
Weedeemer
21.11.2007., 17:04
e da sam ja cura, kako bi mlatio decke, majke mi moje.... :D
propucat mu oba koljena i iscipelarit ga,
i sa flamethrowerom ga zapalit....
u pravilu al neznam ja kad mi dode neka kurva od zenske i nest mi kaze da puknem moglo bi se dest
sve_naopako
21.11.2007., 19:29
u pravilu al neznam ja kad mi dode neka kurva od zenske i nest mi kaze da puknem moglo bi se dest
pa ak si pametan lijepo bi odjebo tu kurvu, a ne se dovodio u situaciju da se moras spustat na njezinu razinu i udarit ju... :rolleyes:
da, i meni dode da nasutam kurve, al suzdrzavam se. nekako. :D :D
Morrana
21.11.2007., 21:35
Eto...i zaključak je...?
Nije oke udarit curu...a oni izrodi...ma samo tuci...super ćeš završit...!
Mhm,mhm...
(Marčelo :cerek:...mislim da ćeš mi sad morat dat svoj kompjuter,žao mi )
deathie19
23.11.2007., 03:08
Da udarim rezo bi si ruke odmah.Jer to stvarno nije u redu a oni koji tuku cure su ništa drugo nego papci!!!!!!!!
Karlitos
23.11.2007., 11:09
bravooo!!:) :) :)
orange_girl
23.11.2007., 11:13
jao da me muško udari...... uuu... bilo bi problema
marijana_punkrz
23.11.2007., 15:46
a šta kad oće ispast faca, nek ispadne
Sudo_19
23.11.2007., 17:19
a šta kad oće ispast faca, nek ispadne
U da, velika faca.
Ali gledajmo ovako... Da neki likovi izvode što ponekad cure izvode i da se tako bahato ponašaju dobili bi po peečki prije nego bi keks rekli...
Cure su isto sluts ponekad, ali zato jer su cure im prolazi prekenjavanje i bahaćenje.
only_one_eye
23.11.2007., 18:24
Curu ne bi nikad udario
Jao da mene zvekne
dečko..
Bilo khoji..
Kroz prozor bi letio,
a da me cura
razbila bih joj glavu
(bilo je slucajeva)
Zašto bi on
tebe a ti njega
nemožeš?
Nisu ovo više
doba kad ženske
su domaćice!
sve_naopako
25.11.2007., 11:45
Jao da mene zvekne
dečko..
Bilo khoji..
Kroz prozor bi letio,
a da me cura
razbila bih joj glavu
(bilo je slucajeva)
Zašto bi on
tebe a ti njega
nemožeš?
Nisu ovo više
doba kad ženske
su domaćice!
sta ti pises pesmu? :rofl: :rofl:
petra4ever
25.11.2007., 11:53
:lol::lol::lol::lol:
fali joj rima... :rofl:
ot: apsolutno to nije normalno...takvi dečki su ko životinje jer tuku slabije od sebe....a i cure koje ih štite, tj. prave se ko da se niš nije dogodilo, isto ko da ih podržavaju i ne shvaćaju ak je to učinio jednom da će opet....
Ishtar Dark
25.11.2007., 15:47
Smatram da se ne bi trebalo udarat nikoga ako se s njim/njom može drukčije urazumit.
Ali ono što me grozno živcira su ljudi (većinom razmažena djeca i neke cure-kuje) koji ZNAJU da im ne smiješ ništa pa namjerno provociraju i ponašaju se tako da bi ih najradije zdimio na Mjesec.
*trash princess*
25.11.2007., 16:14
pa evo.
ja imam jednu prijateljicu, koju dečko s vremena na vrijeme zna pljusnuti, gurnuti i tako..
a sad prije mjesec dana ju je počeo tući zbog sitnica.
jedne subote je tako čuo, ali samo čuo da ga je prevarila, a nije zapravo, primio ju za vrat i gušio..njoj je ostao krvavi trag od lančića, i prokrvaril joj je madež..
i sad, ona njega glupača neće ostaviti "jer ona njega užasno voli, ovo ono, kaj bu ona bez njega". a on njoj kupuje neke skupe poklone, ovo ono, ma ah.
glupa je.
Dr.Phil
25.11.2007., 16:15
pa nikad nisam udario curu i nikada i neću moj stav je da samo kukavice tuču cure jednom je jedan moj frend udario poznanicu zbog toga što ga je malo cimala pa sam ja njega malo zdemoliro:lol:
Drizzt61
25.11.2007., 16:16
pa evo.
ja imam jednu prijateljicu, koju dečko s vremena na vrijeme zna pljusnuti, gurnuti i tako..
a sad prije mjesec dana ju je počeo tući zbog sitnica.
jedne subote je tako čuo, ali samo čuo da ga je prevarila, a nije zapravo, primio ju za vrat i gušio..njoj je ostao krvavi trag od lančića, i prokrvaril joj je madež..
i sad, ona njega glupača neće ostaviti "jer ona njega užasno voli, ovo ono, kaj bu ona bez njega". a on njoj kupuje neke skupe poklone, ovo ono, ma ah.
glupa je.
takve su mi najjače, ovaj se iživljava na njoj a ona ga voli. :lol: ko ju jebe onda tak i treba. :D
malehico_girl
25.11.2007., 16:24
vidla bi te ja kad bi meni šamar opalio...bez piše bi ostao:D
ot.
smatram da su dečki koji tuku cure najveći jadnici i pičkice jer tuku nekog ko je slabiji od njih a nemaju se muda suočit sa nekim jačim od sebe...
da me dečko slučajno udari ne bi bilo dobro za njega jer bi najebao...:D
:kava: ovo je nekako pametno napisano:D:D
Monstradamus
26.11.2007., 20:13
jedna moja prijateljica kada je neki mlatimudan fizicki ugrozi zovne svog brata koji dođe s ekipom a on nosi dizalicu od auta pa ga lipo nađu i ubiju Boga u njemu
Ja sam potpuno za to
Weedeemer
27.11.2007., 00:51
evo jedan prigodni:
što ćeš reći curi sa šljivom na oku?
- ništa, njoj je već rečeno što je trebalo
:crnohumornismajlic:
mario91
27.11.2007., 10:35
ne vjerujem da bi ikad udario curu,al bolje da ništ ne govorim jer nije me nijedna dosad tak naživcirala
fallen_star
27.11.2007., 11:05
prebolesno je kad decko umisli da moze udarit udarit curu, jos gore ako to napravi.. gade mi se takviii brrr
tak i ja s svojim,...naravno IZ ZAJEBANCIJE :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :rofl:
Šta vam je gore udarit , malog dečka koji je potišten i jako sramežljiv ili curu?
horny_beaver
27.11.2007., 14:56
redovito cekam malu djecicu kada izlaze iz vrtica pa ih gadjam kamenjem:top:
najvise volim kada pogodim zube pa kad krvavi placu a ja se smijem
Pod kojim uvjetom? Uvjetom samoobrane? Uvijek.
lovee meeeeee
27.11.2007., 15:06
Mislim da uopće nije uredu udarati cure, a ni dečke...mislim koja je poanta svega toga???jedan šamar ok ali sad pravi fight???:eek: no way!!!
recimo mene frend iz razreda stalno podjebava ,ja mu vratim i neće da stane , pa ga opalim pa se malo smiri ...znam da nije uredu moje ponašanje, ali kad su neki ljudi tako arogantni....:mad: :rofl:
peace ljudi!!!!!!:mig:
SugarPlum
27.11.2007., 18:58
eh, udaranjem dečki dokazuju da nemaju mozga, tj da nemaju dovoljno vokabulara (osim dvije,tri riječi) riješit nesporazum usmeno. :rolleyes:
prejadno...nek one tucu nas....zasluzili smo:rofl:
I onda oni čekaju tebe kada ideš iz male škole i tamo te cipelare , a ti pišaš u gaće:kava:
tajnica18
28.11.2007., 17:31
mogo bi me lik jednom udarit i nikad više... i tužbu bi dobio :)
horny_beaver
28.11.2007., 17:50
I onda oni čekaju tebe kada ideš iz male škole i tamo te cipelare , a ti pišaš u gaće:kava:
popiškio sam se i u tvoju kavu pa je ti sada piješ
a ja se smijem hahahahaha:lol:
jupijeee
28.11.2007., 17:54
ni u kom slučaju nije ok udariti curu
vidi (http://************************)
drogman
28.11.2007., 18:04
ni u kom slučaju nije ok udariti curu
vidi (http://************************)
jebote taj vise tvoj blog...
a mislim nije uredu udarit! jos pogotvo curu, ali ja se onak zajebavam, stipam, samaram... i tak sa curama... to mi je najzesce, kad ih naljutim, onda ajd oprosti evo pusa... ufffd
popiškio sam se i u tvoju kavu pa je ti sada piješ
a ja se smijem hahahahaha:lol:
Zar ta mama nije učila da to nije lijepo , joj da pa ti ni neznaš tko ti je mama.:lol:
lola167
09.12.2007., 19:56
da mene decko udari udarila bi ja njega
cozmo_007
09.12.2007., 21:49
mislim onaj ko udari curu je stvarno jadnik.i to teski....moze se slobodno pokopat...
:mad: :mad: :mad: :mad:
kobe rules
09.12.2007., 22:33
LOL ,da :s :s :s
Ima jedna ž+enska koja se potukla sa pol muških koje znam
i nisu baš nešto previše pobijeđivali :bicedobro:
Ma mala dijeca rulaju:s
Ja sam babysiter od 7 godine.
zmaj_xpzt
09.12.2007., 23:44
to ja nikad neb napravio....
jedino koja mi je opalila šamar, svakoj sam vratio.... ak ona pusti mene ja bum nju
to ja nikad neb napravio....
jedino koja mi je opalila šamar, svakoj sam vratio.... ak ona pusti mene ja bum nju
Upravo tako , to što su cure ne znači da mogu okolo srat po drugima.
Marin_aka_Broken
09.12.2007., 23:49
Mislim da uopće nije uredu udarati cure, a ni dečke...mislim koja je poanta svega toga???jedan šamar ok ali sad pravi fight???:eek: no way!!!
recimo mene frend iz razreda stalno podjebava ,ja mu vratim i neće da stane , pa ga opalim pa se malo smiri ...znam da nije uredu moje ponašanje, ali kad su neki ljudi tako arogantni....:mad: :rofl:
peace ljudi!!!!!!:mig:
ajd ono potpisjem
dragon_girl95
10.12.2007., 21:33
Tu u Rijeci na turniću je poznata jedna cura koja tuče cure a,pogotovo dečke,dečki pišaju u gače kad ih uhvati...:eek: :s
_Mia_ =)
10.12.2007., 21:41
nije mi ok ni da cura tuće dečka ni obrnuto... al dečki bi se trebali više kontrolirati jer su jaći i to... ja sam jednog lika prije par mjeseci ošamarila /ne ponosim se time baš...heh/ zato jer je bio naporan i vulgaran i reko je nešto što me je ful razljutilo... a i bila sam malooo zuja...hehe...
i niko se nije obazirao na to nešto posebno...
al da je dečko to meni napravio, svi bi na to gledali kao na nešto strašno a i je gore kad to dečko napravi curi... ja to nikad ne bi oprostila :flop:
zli_fetus
10.12.2007., 22:46
glupa tema jer normalno da niko neće podržat udaranje cure...
ja nisam nikad udario curu osim onog hrvanja valjanja i tih gluposti iz zajebancije... al zato sam prije 2tjedna pokupio takvu šamarčinu od cure (zbog besramnog uleta jbg:))
Mene je cura tukla. :(:(
:D:D
glupa tema jer normalno da niko neće podržat udaranje cure...
ja nisam nikad udario curu osim onog hrvanja valjanja i tih gluposti iz zajebancije... al zato sam prije 2tjedna pokupio takvu šamarčinu od cure (zbog besramnog uleta jbg:))
sad me baš zanima kakav je to bio ulet :D
Nema ko sta koga kad zasto di kuda tuc.
zli_fetus
10.12.2007., 23:17
A ne, baš suprotno...mislim da je bio neki vulgarno seljački kad si pobro šamar, zato me i zanima :D
pa da skratim nakon par minuta neke priče moja je ruka završila na njenoj sisi...
dakle jesi u pravu
čekič salata
10.12.2007., 23:21
zast bi udario curu kad to mogu rješit po kratkom postupku:misli:
koji ste vi primitivci jeoš se udarcima koristite:rofl: :rofl:
a možeš ju:rospija: prepilit
natjerat na samoubojstvo:bonk:
:Snajper: ili ju jednostavno roknit
pa da skratim nakon par minuta neke priče moja je ruka završila na njenoj sisi...
dakle jesi u pravu
:rofl: :rofl:
Morrana
10.12.2007., 23:22
zast bi udario curu kad to mogu rješit po kratkom postupku:misli:
koji ste vi primitivci jeoš se udarcima koristite:rofl: :rofl:
a možeš ju:rospija: prepilit
natjerat na samoubojstvo:bonk:
:Snajper: ili ju jednostavno roknit
...ukratko...čemu udarci,kad ju možeš psihički ubit' u pojam...:cerek:
zli_fetus
10.12.2007., 23:25
...ukratko...čemu udarci,kad ju možeš psihički ubit' u pojam...:cerek:
snaga klade valja a um se kladi u supersportu...:rolleyes:
ot: te "psihički ubijene u pojam" žene bi onda bile one šta ih muž tuče svaku veče al on su još snjim jer ga silno(navodnici) vole
Morrana
10.12.2007., 23:26
snaga klade valja a um se kladi u supersportu...:rolleyes:
ot: te "psihički ubijene u pojam" žene bi onda bile one šta ih muž tuče svaku veče al on su još snjim jer ga silno vole
Don't think so!
...one koje trpe razno razne uvrede,tipa:niš ne znaš! glupa si k'o noć! nesposobna si...uglavnom,isti smisao,druge riječi! :mig:
mihinho7
11.12.2007., 09:08
curu ne bih nikada lupio,ali postoje dvije koje mi samom pojavom dižu tlak i kosu na glavi.Kada mi pukne živac našamarati ću i jednu i drugu onako pravo seljačko-zidarski
Jack The Ripper
11.12.2007., 09:25
Pitanje:
Sta biste ucinili da vas cura udari?
ti to o meni? lagaš! :D ne bi ja nikad! :zubo:
pandora_5
11.12.2007., 15:19
da,naravno ....
da je bila bilo koja druga situacija prebio bih momka koji krene na curu ....
ali ovdje je bio jedan od mojih najboljih drugova kojeg je prevarila najodvratnija droljica
pa takve drolje i zaslužuju batine
Curu nikada nebih udario
Pitanje:
Okrenuo bih se i otišao
...dreamer...
11.12.2007., 17:36
Pitanje:
nista....ako proba opet uhvatio bi je za ruku i rekao joj da ne radi gluposti:kava:
Pitanje:
jednom prilikom ja izvrjedo jednu curu u koju sam bio zaljubljen jer me motala oko malog prsta.onak kazem joj odjebi kujo jedna kako mozes biti tako licemjerna prema meni,i odem do wc da se ispusem:mig:
kad ti ulazi ona i kaze kako mozes biti takav bezosjecajan i pocne lupetati neke gluposti koje nisam slusao.kad odjednom ona meni lupi samar,ja onak u soku pogledam prema njoj kad vidim ona place.ja sam ucinio jedino sto sam mogao u tom trenutku,poljubio ju i otisao iz njenog zivota...:(
Pitanje:
Jebo bi joj mater:kava:
ti to o meni? lagaš! :D ne bi ja nikad! :zubo:
Samo sam čekao kad ćeš se prepoznat... :D
OT: Slažem se, kakve batine, treba curu psihički uništit. :s:s:s
Ceca_Raznatovic
12.12.2007., 00:24
mene je jedan lik udrija a kad san ga pitala razlog on mi je samo reka da ga nervira šta ga volin...budala...jel triba reć da san ga odma zamrzila???
Samo sam čekao kad ćeš se prepoznat... :D
OT: Slažem se, kakve batine, treba curu psihički uništit. :s:s:s
:p :p
al ja, ak ćemo tako, bijah i istučena i psihički uništena... :D :D
pandora_5
12.12.2007., 14:01
mene je jedan lik udrija a kad san ga pitala razlog on mi je samo reka da ga nervira šta ga volin...budala...jel triba reć da san ga odma zamrzila???
umjesto da si ga zamrzila trebala si ga nabit u jaja. kako su mi super te koje dobiju šamarčinu onda plaču. pa vrati mu bokte šta ga žališ :mad:
...dreamer...
12.12.2007., 17:06
umjesto da si ga zamrzila trebala si ga nabit u jaja. kako su mi super te koje dobiju šamarčinu onda plaču. pa vrati mu bokte šta ga žališ :mad:
a one fighterice koje glume su jos gore.....misle da im nitko nista nece i da mogu srat po drugima koliko zele a onda nalete na nekog manijaka koji je odvali i onda placu....
čekič salata
12.12.2007., 17:07
a one fighterice koje glume su jos gore.....misle da im nitko nista nece i da mogu srat po drugima koliko zele a onda nalete na nekog manijaka koji je odvali i onda placu....
mwaaaaa, jel on mora bit manijak?
il može biti samo osoba kratik živaca, kojoj je puko film:misli:
pandora_5
12.12.2007., 17:09
ja ne mislim da mi nitko ništa nemože i da sam ja najjača :rolleyes: al udariš li me sigurno neću počet cmizdrit i molit te da prekineš nego ću ti vratit istom mjerom. pa makar tip bio 100kg teži od mene
...dreamer...
12.12.2007., 17:18
ja ne mislim da mi nitko ništa nemože i da sam ja najjača :rolleyes: al udariš li me sigurno neću počet cmizdrit i molit te da prekineš nego ću ti vratit istom mjerom. pa makar tip bio 100kg teži od mene
nitko te nece udarit bez razloga, o tome i govorim......e sada tako govoris, da se nades u takvoj situaciji napunila bi gace u roku od sekund:rolleyes:
pandora_5
12.12.2007., 17:33
nitko te nece udarit bez razloga, o tome i govorim......e sada tako govoris, da se nades u takvoj situaciji napunila bi gace u roku od sekund:rolleyes:
ni ja se ne svađam bez razloga, al uvjek se nađe neka budala :s ne diraj ti mene neću ni ja tebe. al ako neko prvi počne sigurno neću mirno stajat. da mislim da bi se zasrala u takvoj situaciji onda to nebi ni rekla. ja stojim iza svojih riječi to nek ti bude jasno
ni ja se ne svađam bez razloga, al uvjek se nađe neka budala :s ne diraj ti mene neću ni ja tebe. al ako neko prvi počne sigurno neću mirno stajat. da mislim da bi se zasrala u takvoj situaciji onda to nebi ni rekla. ja stojim iza svojih riječi to nek ti bude jasno
uhuhu,opasna neka:rolleyes:
The Crannberrie
12.12.2007., 20:49
Khm.. pa mene nitko do sad nije udario, a ni nece!! ali zato sam ja opizdila jednog decka tako jako da su prestali svirati u kaficu u kojem smo bili :P
a kasnije mi je bilo zao jer u tom trenutku to nije zasuzio.. ali zato kasnije je pokazao kako sam ga trebala kicknuti nogom u jaja i to ne jednom! :P
Khm.. pa mene nitko do sad nije udario, a ni nece!! ali zato sam ja opizdila jednog decka tako jako da su prestali svirati u kaficu u kojem smo bili :P
a kasnije mi je bilo zao jer u tom trenutku to nije zasuzio.. ali zato kasnije je pokazao kako sam ga trebala kicknuti nogom u jaja i to ne jednom! :P
nasla nekog strebera za sankom koji je pio mlijeko.te ga opizdila preko naocala..svi ljudi stali da vide koji je problem u ovoj curi kad tuce tako nesto nevino..:rofl: :rofl: :rofl:
pandora_5
12.12.2007., 21:41
uhuhu,opasna neka:rolleyes:
eto uvjek će biti ovakvih budala koje se prave pametni i izazivaju. a onda kad dobiju nogom u jaja se žale :s
kobe rules
12.12.2007., 21:53
Jesi ti Kidd?:rofl: :rofl:
eto uvjek će biti ovakvih budala koje se prave pametni i izazivaju. a onda kad dobiju nogom u jaja se žale :s
ti imas problema!
P.S. blow me!
pandora_5
12.12.2007., 22:02
ti imas problema!
P.S. blow me!
:asshole: :asshole:
big-smoke
12.12.2007., 22:06
samo ne u jaja :(
samo ne u jaja :(
ha meni ih je promašila
nasla nekog strebera za sankom koji je pio mlijeko.te ga opizdila preko naocala..svi ljudi stali da vide koji je problem u ovoj curi kad tuce tako nesto nevino..:rofl: :rofl: :rofl:
:pussy: :lol:
pandora_5
15.12.2007., 23:16
a kad cura udari curu onda je to ok :D:D
Muhamed_Alka_Jado
16.12.2007., 19:36
mene cure tuku jer imam ljepšu kosu od njih...
razmaženo_derište
17.12.2007., 00:17
To mi je nešto najgore za vidjet,.... Samo vrhunski seljak može udarit curu.. katastrofa..
Mislim, ja bih u vezi mogla dosta toga trpjet... i mogla bih čak i oprostiti dečku da me prevari.. Ali, da me udari... To nikada, nikada...
unkn0wn
17.12.2007., 10:41
nista....ako proba opet uhvatio bi je za ruku i rekao joj da ne radi gluposti:kava:
same here...
SugarPlum
17.12.2007., 11:39
mhhh...ak bi me neki udario, ja bi njega ćevapom po faci xdxdxd :lol: :lol:
Redwolf
17.12.2007., 12:18
o boze
darky_butterfly
17.12.2007., 21:01
To mi je nešto najgore za vidjet,.... Samo vrhunski seljak može udarit curu.. katastrofa..
Mislim, ja bih u vezi mogla dosta toga trpjet... i mogla bih čak i oprostiti dečku da me prevari.. Ali, da me udari... To nikada, nikada...
Slažem se u potpunosti...
I strašno cijenim dečke koji nikada ne bi udarili curu...
Da mene netko udari, sigurno nebi počela cmizdriti i k'o zna što, niti bi mu vratila...
Jednostavno bi se pokupila i otišla, i to onako s onim razočaranim pogledom, da mu bude žao...
Oprostila ne bi...
ma mene niko od muskih ne smije udarit..jednom je jedan probo i slomila sam mu nogu(slucajno...)
haha otad me ne klepaju ak nek hoce pomlatim se s njim al probam to izbjec
sve se pravim mirna i sklanjam se dok mi ne pukne film
a kad pukne...jadan on..ne mlatim se cesto al kad se pomlatim on izvuce deblji kraj :D:D
hahahaha
CrazyAlien
19.04.2008., 13:36
jednom sam udario curu, i pozalio sam.
uglavnom cure mlate mene, onak iz zajebancije.
@mymy10: kad ces prestat dizat stare teme??
KIKIC1994
19.04.2008., 13:43
Onoga koji udari curu treba izbit,ja nikad nebi lupio curu ok ak ju neko izvrijeda al da ju lupi evo bas prije par dana jedan lik meni frendicu lupio pa ugl ni on ni njegovi nisu se lijepo proveli.ne smije se tuci curu niti mlade od sebe to je moj stav
Nakamura Kumiko
19.04.2008., 13:43
Bolje udarit curu nego nekog tko te moze pojest :rofl::rofl:
miki1988
19.04.2008., 14:07
:flop: Koja si ti budala...Nisi mogao reagirati pa to spriječiti,nego se seljačina išla smijati tome kaj je napravio.Baš si malouman :kava:
Double size
19.04.2008., 14:32
znate sto se dogodilo jedan puta u mom gradu. neki lik udario svoju curu.
nakon toga su ga njih 20 poslali u hitnu sa slomljenom rukom i 2 polomljena rebra.
pa ajd onda se zajebavaj
Dr.Phil
19.04.2008., 15:49
jednom sam udario curu:eek:a razlog je bio što je ta grdobina potegla mog frenda u jaja bez ikakvog razloga...ženska mu uletila i pitala ga jel te mogu udarit i rokne ga:eek:napravila je malu grešku što je ostala na mjestu zločina tako da je išla doma s razbijenim nosom...
malo mi glupo, vidim curu mrga od 95 kila i udara nekog decka od 60...ajd ti nemoj nju udarit....ti da mi ona doleti sa sakom, bez razmisljanja sta ima u međunozju bi ju potego šakom..i pobjego :p
Osječko
20.04.2008., 13:28
hehe taku moraš udarit balvanom ak oćeš da neš osjeti uopće :rofl:
bili ja i frend u disku i sada se njemu svidi neka mala i uhvati jen za čmar i sada cura pita ko je to napravio a on se javi i dođe cura naruči votku i polije ga votkom i on se najljuti i udri jen šakom 3-4 puta i pukne jen nogom u rebra i hitna morala da dođe a mieni bilo zao cure ono komad neki da je meni to napravila nebih jen pipno ali eto on tolika stoka pa sta ćeš.
Pirotehnicar
20.04.2008., 18:05
bili ja i frend u disku i sada se njemu svidi neka mala i uhvati jen za čmar i sada cura pita ko je to napravio a on se javi i dođe cura naruči votku i polije ga votkom i on se najljuti i udri jen šakom 3-4 puta i pukne jen nogom u rebra i hitna morala da dođe a mieni bilo zao cure ono komad neki da je meni to napravila nebih jen pipno ali eto on tolika stoka pa sta ćeš.
Vi ste kao neki primitivci? :kava:
sisojed
20.04.2008., 18:30
Ma daj ko jos udara, nema smisla..moze se i rijecima jako povrijediti..
normalno da tucem cure!!! kakvo je to pitanje? mislin ono nece joj nista bit od pleske, dvi tri...
Osječko
20.04.2008., 20:46
a frend ti seljačina na kvadrat jelda?
Underground King
20.04.2008., 20:47
Hm, udariti curu...neee...
Nisam nikada, ali mi je došlo par puta da jednu zveknem, pa bi joj uvijek rekao: " Da nisi žensko... "
Ali stvarno je bila za pokopat se, lajavica, baba tračara, ćakulaća, svađalica...
Užasavam se takvih. Ali ju je na kraju neka stjerala u kut. :clint:
a frend ti seljačina na kvadrat jelda?
ha jebiga, da vidiš budale još mu kasnije nije bilo zao.
ChR0NoS
21.04.2008., 00:00
udaranje ženskog bića je najniža razina na koju se neki muškarac može spustiti
Depressed
21.04.2008., 01:49
udaranje ženskog bića je najniža razina na koju se neki muškarac može spustiti
potpisujem!
osim ako je u pitanju sestra :kava:
bobi pikant
21.04.2008., 12:49
potpisujem!
sestru sam udario 15328403 puta a ovak nekog nikad....jebiga..:D
unkn0wn
21.04.2008., 12:51
potpisujem!
ili moja dosadna 12-ogodisnja romska susjeda koje za zatreskala u mene :kava:
čekič salata
21.04.2008., 13:23
treba tuč žene :kava:
CrazyAlien
21.04.2008., 18:02
ti si primitivan :kava:
to je politika muskog kuta:rofl:
Opća opasnost
21.04.2008., 19:19
Muskarci koji lijece svoje frustracije udaranjem zena,odnosno slabijih od sebe-JADNO.
Zene,odnosno tuke,koje glume neke dive,pa onako filmski opale samar muskarcu koji je rekao krivu rijec u krivom trenutku,i jos smatraju da on ne smije vratiti-JEDNAKO JADNO.
Nije te briga
22.04.2008., 14:40
osobno to najvise mrzim, mrzim kad vidim ekipu kak udaraju cure, a zna se vidit, da udarim curu morala bi neš opasno napravit ne da mi digne tlak nego da mi para ide kroz uši. postoji samo jedna koju bi mogo zveknut onak seljački i nebi me bilo bed sto sam curu udario jer zasluzuje da ju neko spusti malo na zemlju
Pa sad, nemoj se spuštati na taj primitivan nivo, pokušaj žensku izbjegavati, nema ti pomoći. Ak je žena glupa, njoj ti ni 10 000 šamare neće pomoći.:Snajper:
Logo-expert
30.04.2008., 21:41
daj jbt.... koje ti je ovo pitanje.... nas cure mlate a ne mi njih :rolleyes:
...Anchy...
30.04.2008., 22:27
daj jbt.... koje ti je ovo pitanje.... nas cure mlate a ne mi njih :rolleyes:
I onda smo mi slabiji spol...:rolleyes:
mala_slatka_zg
30.04.2008., 23:30
mislim mi cure smo fkt dobre na jeziku al nemate pravo nikog izmlatit niti šamare djelit...ja bih ga odma napucala...pa dečko me u min može istući bez problema al nesmije :rofl::lol::rofl:
Blind_Guardian
01.05.2008., 07:53
U mojoj skoli je bilo normalno da se cure tuku (iako sam ja bio protiv, jer ne mogu zamislit sebe kako udaram curu) i sad se one raspizdile i jedna pozvala svoju frendicu, a ono, zenska visoka, jaka, trenira tae-kwon-do i istukla 3 lika kaj je vidila da tuku cure :D
Logo-expert
01.05.2008., 11:18
U mojoj skoli je bilo normalno da se cure tuku (iako sam ja bio protiv, jer ne mogu zamislit sebe kako udaram curu) i sad se one raspizdile i jedna pozvala svoju frendicu, a ono, zenska visoka, jaka, trenira tae-kwon-do i istukla 3 lika kaj je vidila da tuku cure :D
da... tak imamo mi dvije u razredu....
mislim ne treniraju nist... al jako udaraju a mi nesmijemo uzvratiti...
oda spašavaj glavu i bježi u wc pa tamo čvrsto dri vrata :p
KIKIC1994
01.05.2008., 14:40
mali 5 ti bu lupio curu to puno govori o tebi. a meni na drugom topicu meni govoris zas bi ja udario pedera nije uredu. Ot:nikad nisam,nikad nebi,nikad necu
a ti malo lažeš jel? :D
b@b@rog@
01.05.2008., 15:19
fuj tući curu :flop:
to rade kukavice, kreteni i ljudi takve klase :kava:
KIKIC1994
01.05.2008., 16:04
fuj tući curu :flop:
to rade kukavice, kreteni i ljudi takve klase :kava:
slazem se u potpunosti te koji lupe curu treba napeglat
KontraTech
02.05.2008., 20:49
Nikad udarit curu :mig:
mali_osjecanin14
02.05.2008., 21:02
Eo ja sam imao problem upravo stim i nisam znao sta da napravim pa sam pobjegao!Ženska me je jedna iz nekih njenih razloga sa par njih uhvatila u gradu dok sam bio vani sa frendovima i inzistirala da se ja tućem snjom vamo-tamo...Ja nisam znao šta napraviti...Rekla je ako se ja ne potućem snjom da će onda ona mene razbiti(a vjerovatno i ostali)..Znam da se govori ako udaris curu papčina si,kreten,seljačina,a opet ako dobijem batina od neke umišljene štrumfete biti ću još veća papčina...sad mi recite šta bi vi da se nađete u tako nećemu napravili?!Ne podržavam nimalo bezvezno udaranje cura,bez razloznih osim ak ona tebe ne dira(tj.tuće),zašto bi ja morao njoj pustiti da me izmlati???Ako ćemo tako da su one slabije od "svih" nas dečkiju onda bi svaki lik kojem dođe do tuće trebao ić provjeravati onog koga želi tući kako je građen,hahaha!
KIKIC1994
02.05.2008., 21:07
pa nezz ak te proba lupit primi ju za ruke,ili nesto tako ali nesmijes ju lupit ipak si ti musko.
a i da te nabije ak se ne branis nitko nece mislit a si pičk*ca jer ce svi znat da si joj pustio jer ne tuces cure.
Osječko
02.05.2008., 22:40
trebo si joj lege namarisat i reć da je to umjesto nje,ako je bilo muških s njom uopće :ne zna:
bobi pikant
03.05.2008., 12:03
Sjebana situacija...ja bi ju probao uhvatit za ruke i srusit na pod tak nesto ali bas udarit neznam dal bi mogao...
Ko udari curu je pička i njega treba pošteno premlatit!!!!:mad:
karma_police
03.05.2008., 14:47
ok,dakle mi cure smo za ravnopravnost samo kad to nama odgovara...licemjerno.ako znaš da je jači od tebi i da je agresivan,onda se ogradi od ikakve komunikacije s njim i doviđenja.šta sad,zajebavaš ga namjerno jer znaš da te ne smije taknut jer si žensko,pa to je čista manipulacija.
karma_police
03.05.2008., 14:49
ja mislim da se ne bismo trebale skrivat iza toga što smo žensko.cure,vrijeme je da se naučite braniti.
hvala bogu,bar danas imate toliko sportova ili tečajeva samoobrane.
Pirotehnicar
03.05.2008., 15:19
ok,dakle mi cure smo za ravnopravnost samo kad to nama odgovara...licemjerno.ako znaš da je jači od tebi i da je agresivan,onda se ogradi od ikakve komunikacije s njim i doviđenja.šta sad,zajebavaš ga namjerno jer znaš da te ne smije taknut jer si žensko,pa to je čista manipulacija.
Ta brija za ravnopravnost, to sam ja htio napisat ali mi se nie dalo. :zubo:
karma_police
03.05.2008., 15:26
Ta brija za ravnopravnost, to sam ja htio napisat ali mi se nie dalo. :zubo:
eto,čitam ti misli.:mig:
Stvarno tko sam ja
03.05.2008., 15:27
Ja sam za ravnopravnost........ali smatram da ne postoji đabe muško i žensko........stvoreni su da se unadopunjuju npr. žena bolje kuha i to bi treba bit ženski posa, muškarac bolje kopa i to bi treba bit muški posa............e sad muški je jači i nebi smija udarat slabije od sebe (nepisani zakon o časti), razumjeva se da ste vi cure fizički slabije i nema udaranja:ne zna:
KIKIC1994
03.05.2008., 15:38
slazem se nema udaranja mrzim one koji tuku cure mrzim to kako netko moze biti toliko pokvarena dusa da ak ga cura popljuje da ju udari sakom u glavu
karma_police
03.05.2008., 15:40
Ja sam za ravnopravnost........ali smatram da ne postoji đabe muško i žensko........stvoreni su da se unadopunjuju npr. žena bolje kuha i to bi treba bit ženski posa, muškarac bolje kopa i to bi treba bit muški posa............e sad muški je jači i nebi smija udarat slabije od sebe (nepisani zakon o časti), razumjeva se da ste vi cure fizički slabije i nema udaranja:ne zna:
ne da je jadno zato što je u pitanju žensko,općenito je jadno napadat nekog tko se ne može branit i naravno da ja ne opravdavam nasilje ali mi je glupa ta cijela priča da smo ravnopravni dok to ženama odgovara,malo grizemo za ravnopravnost,a kad zagusti stajemo iza dečka,starijeg brata,oca ili koga več da nas brane i vade iz svakog našeg problema.jadno:flop:
KIKIC1994
03.05.2008., 15:45
karma police pljesak za ovo ja se slazem da cure ne treba udarati ali onda neka nebuud kontradiktorne u svome ponasanju stvarno si se pokazala pametnom i zrelom osobom koja razmislja objektivno a ne feministicki i ne drzi da bi muskarci trebali biti ispod zena vec jednaki :top:
karma_police
03.05.2008., 15:53
:D
polako da mi ego ne naraste
KIKIC1994
03.05.2008., 16:02
:D
polako da mi ego ne naraste
neka raste imas razloga,a i malo veci ego nikoga nije ubio bolje i to nego da ti je samopouzdanje sa tošeom u grobu :lol:
marko špranjić
03.05.2008., 16:07
žena bolje kuha i to bi treba bit ženski posa
:amen:
Kolko ja znam najpoznatiji svjetski kuhari su muškarci:rolleyes:
KIKIC1994
04.05.2008., 14:22
da zato jer je kuhar tijec muskog roda
Postoji i riječ "kuharica" znaš?:rolleyes:
KIKIC1994
04.05.2008., 14:34
to je bila sala ddd
ovako
najbolji kuhari su muskarci
a najbolje kuharice su zene
jel se svi slazu samnom dok velim da KIKIC1994 ima najbolji smisao za humor na forum.hr-u? :s :s :s :s
17years of hell
04.05.2008., 14:42
jel uopće bitno o tome raspravljati?
o bogte.,mrzim likove koji ruku cure...makar one to ponekad fakat i zasluže..
no to je prejadno i izraz je slabosti...
CrazyAlien
04.05.2008., 14:42
ma nemoj?!
vidi ti njega, otkriva toplu vodu :rofl:
ot: netreba tuc curu, pa da ti neznam sta napravi. bolje se opit i zaboravit.
milky_zgd
04.05.2008., 14:55
da mene neko udari...
on bi dobio neš tri puta gore od udarca...
tak da...
ko tuče cure nek se pokopa
KIKIC1994
04.05.2008., 15:01
milky neka ostra cura :top:
slazem se sa alienom ko lupi curu jadnik.
kao sto sam vec rekao nedavno je jetan takav rijesen kod nas u kvartu
doomo94
10.05.2008., 23:01
jednom sam udario neku njemicu na ljeto,bio sam na ljeto odveo malog bratica u park da se igra,i ova kurvetina ga je bila gurnula sa ljuljacke,mali je plakao kao lud,onda sam ju odvalio nogom po rebrima,mislim da je zasluzila.
jednom sam udario neku njemicu na ljeto,bio sam na ljeto odveo malog bratica u park da se igra,i ova kurvetina ga je bila gurnula sa ljuljacke,mali je plakao kao lud,onda sam ju odvalio nogom po rebrima,mislim da je zasluzila.
kak si ti glup...al da po rebrima...trebo si uzet malog brata i napravit mali whirlwind i nek burazova noga pokupi njenu facu.
Stewie G.
10.05.2008., 23:13
neee... samo po guzi :D
doomo94
10.05.2008., 23:14
kak si ti glup...al da po rebrima...trebo si uzet malog brata i napravit mali whirlwind i nek burazova noga pokupi njenu facu.
bratica-rodaka je gurnula,nemam mladeg brata
ma mislio sam ju iscipelarit,al mi je bilo zao kad je pocela cmizdrit
Osječko
10.05.2008., 23:14
neee... samo po guzi :D
to da :s
markomania
12.05.2008., 11:49
ja sam sinoć udario frendicu po guzici al baš ono jako i meni je ruka u trnula sad mi je krivo :(
x_Mala-Crna_x
12.05.2008., 17:13
ja tucem decke al oni nesmiju mene jer bi ispali pick*** :azdaja:
b@b@rog@
12.05.2008., 17:26
:lol: ok ovo donekle opravdavam..
ali mislim da si joj bolje trebo puknut samar
i sta je onda bilo :kokice:
LAVICA <3
12.05.2008., 17:57
jaaao samo da vidim ko bi mene udario....?
b@b@rog@
12.05.2008., 17:59
jaaao samo da vidim ko bi mene udario....?
a raspitaj se po gradu :D
ne valja tuci cure
isse kaj vi blebecete... ja u razredu imam frenda kaj tuce curu, mlati po glavi, ledjima, vuce za kosu, ona place (a zajedno su!)... i nista.. ode se malo isplakat u wc i onda mu (da, ona njemu) dode se ispricavat i pocne ga masirat i kaj ja znam kaj sve ne i onda joj on jos jednu zidarsku opali... i onda mu opet sljedeci dan dode molit za milost... neznam... nemre ona bez njega... neznam kaj vidi u njemu... ovaj kaze klekni i otvaraj usta ona slusa ko... i sad mi vi pricate o nekim cvegerima tu polusaljivim :lol::lol:
isse kaj vi blebecete... ja u razredu imam frenda kaj tuce curu, mlati po glavi, ledjima, vuce za kosu, ona place (a zajedno su!)... i nista.. ode se malo isplakat u wc i onda mu (da, ona njemu) dode se ispricavat i pocne ga masirat i kaj ja znam kaj sve ne i onda joj on jos jednu zidarsku opali... i onda mu opet sljedeci dan dode molit za milost... neznam... nemre ona bez njega... neznam kaj vidi u njemu... ovaj kaze klekni i otvaraj usta ona slusa ko... i sad mi vi pricate o nekim cvegerima tu polusaljivim :lol::lol:
Sereš, dečko.
Sereš, dečko. gle, ono, nemam razloga srat, os broj od njega? pa ga pitas
Drizzt61
12.05.2008., 18:14
ae, butra je glupa ka kuratz. :s a i on. :rofl:
Nebih nikada udario, mada ima često situacija da vrijeđaju ali ja se samo hladno pokupim i nespuštam na niži nivo...popuT phoenixa...:)
Drizzt61
13.05.2008., 11:15
g-baby has spoken. :s :s :s
Osječko
13.05.2008., 11:28
Nebih nikada udario, mada ima često situacija da vrijeđaju ali ja se samo hladno pokupim i nespuštam na niži nivo...popuT phoenixa...:)
onda nisi pravi gangsta :kava:
Nisam nikad udario žensku,a nadam se da ni neću...
LAVICA <3
13.05.2008., 15:21
isse de cura nije normalna.. (ako je to sve skupa istina..)
Znaju zenske nekad stvarno dignit zivce ali nikad nisan nijednu plesnija niti necu
-Ragnarok-
17.05.2008., 11:49
Uglavnom smatram da nitko nije zavrijedio udarac. Bilo to muško, životinja, ili žensko o kojem se priča u ovom slučaju.
Smatram one koji udare curu zbog nekog nerviranja, nekog događaja da su slabići koji se ne znaju izraziti ili obraniti razgovorom pa idu udarati da bi opravdali svoj "ponos" ili nešto slično. Naravno, ako se ne da rješiti razgovorom, uvijek postoji varijanta da se osoba udalji od ove druge.
Ipak, opravdavam udaranje cure u par varijanta:
1. Iz zajebancije (nitko ne nastrada niti je ozlijeđen, nego je to nekakvo prijateljsko nadmetanje, slabi udarcu, vjerujem da je slično već bilo navedeno u temi)
2. Na treningu. Ako netko trenira neki borilački sport, vještinu, naravno da bi bilo u redu udariti partnericu jer joj tako zapravo činim uslugu poboljšavajući joj osjećaj treninga.
3. Iz samoobrane. Ako cura napada mene ili meni dragu osobu s ciljem da ju ozlijedi/ubije ne bih ju štedio, nikada.
Punk goes fashion
21.05.2008., 13:00
Mislim da je to užasno.Tip koji tuče curu mora da je neko smeće ili neki arogantni manijak....kloni se takvog....
Joe_Strummer
21.05.2008., 16:07
/
Kao prvo glupa je ta ženska koja si to dopušta, glup je taj lik jer svoje frustracije ispucava na njoj, glup si ti i tvoji poznanici koji to gledate i vlo vjerojatno se tome smijete.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.