PDA

View Full Version : Horoskopski znakovi i LJES


stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Mrs.Malfoy
18.09.2009., 21:41
LJES i horoskopski znakovi.

Ono sto me oduvijek intrigiralo je cinjenica da moja frendica koja se bavi astrologijom i ima prilicno dobar uvid u dobre i lose strane horoskopskih znakova cesto pogodi probleme koje imam u vezi. Totalno cudno :ne zna:
Da bi stvar bila jos zanimljivija dogada mi se da sam okruzen sa prijateljima i partnerima koji su rodeni uglavnom u slicno vrijeme.

Kakva su vasa iskustva ?
Da li su vam odredeni znakovi bolje odgovarali od drugih ?
Imate li vise partnera koji su odredenog horoskopskog znaka ?
Da li ste imali sa odredenim horoskopskim znakom fenomenalan sexualni zivot ali sve ostali nije funkcioniralo ?
Koji su vasi fatalni znakovi :D ?
Koji ste vi znak ?


Ja sam u znaku riba, podznak škorpion. A uglavnom mi se sviđaju Škorpioni, Vodenjaci.

mimma7
18.09.2009., 22:01
za Vage kažu da su lijepe, a za Škorpione da su privlačni, a ti si izgleda spoj. :cerek:
Moguće da imaš veliku količinu šarma u sebi i da si jako samozatajna, premda i jako komunikativna.
Mislim da teško ostvaruješ dublje emocionalne veze (ne u smislu da si sramežljiva nego da težiš k dugim vezama, ali te je jako teško pročitati jer si dosta emocionalno zatvorena osoba).
Na prvi pogled možda možeš čak djelovati jako hladno, čak i previše zajebantski, a u sebi si dosta osjetljiva, iako se takvom ne predstavljaš.
Mislim da možeš biti dosta vijerna u ljubavi i da nemaš previše afiniteta za seks na jednu noć ili te barem to ne zanima toliko. :ne zna:
Mislim da u ljubavi ne tražiš puno ako se dođe do tvoje duše, jer si kako sam rekla dosta zatvorena, ali ne i hladna. :mig:
Možeš s partnerom "pregrmiti" miran život bez problema. Možda se sada ne gledaš tako, ali ako upoznaš osobu koju voliš (ako još nisi), mislim da bi ti odgovarao miran ljubavni život bez nekih većih previranja i trzavica.
U 7. kući ti je Bik, pa bi možda s njima trebala ići dobro...
U ljubavi si vjerojatno ponekad dosta posesivna i mislim da bi ti prevara izuzetno teško pala...

:cerek:
Ej, baš ti hvala! :top:

Šlus
18.09.2009., 22:27
Vidim navala ovdje :eek:

A ludacho, šta kažeš na strijelac podznak bik, mjesec u biku :mig:

Vjerojatno ćeš natrkeljat ovu moju ugonjenu bikovsku stranu, kako predvladava strijelca i to(evo taman jedem žlicom nutellu :rofl: ), al jbg kad imaš stelij škorpiona u 7. kući ni bik nemože preživit :D

...šta ti kažeš? ^^

tonkica051
19.09.2009., 00:57
o ludačo....zabavilo me ovo tvoje čaranje zadnjih pol sata :s:top:

ajd i meni pogledaj u karte...samo malo :moli:

blizanac, podznak vaga, mjesec u ovnu .... bilježim se sa štovanjem :o

Pepy the Killer
19.09.2009., 01:29
+1

škorpion / strijelac

mjesec u lavu
pluton u škorpionu :rofl:


slažem se samo s rakovima:(

Anya Amasova
19.09.2009., 11:17
hocu i ja, hocu i jaaaa :lux:


trazila sam da ne gnjavim posebno ali nisam naisla, skorpion i skorpion u podznaku, '84 godiste, zadnji dan skorpiona (21.) !

muchas gracias! :s :top: :mig:

Ludacha87
19.09.2009., 13:18
Luda ne palim se bas nesto na 'oroskop, ali reko' ajd kad ima ovoliko postova, mora bit nesto zanimljivo tute... I ovo za ribetine i ljavove... ko da si opisala moju hunny

Mada gledajuc ono sta si rekla Icetei (vodenjak-skorpion) tu me nisi bas pogodila...ili je pak razlika sta ja imam pisu pa je jedan dominantniji od drugog (skorpija, nadam se...bar sta se tice LJESa

Pa eto, kao Vodenjak i Škorpion trebao bi biti dosta ekscentričan, tvrdoglav, dominantan i posesivan.
Iako ti jesi za zabavu i jako cijeniš liberalnost i slobodoumnost, moguće da si dosta posesivna osoba, ne zato što si nesamostalan, jer si samostalan dovoljno i ne treba ti mentor kroz život, nego čisto zato jer vjeruješ da ćeš ti sve uraditi bolje od nekoga drugoga.
Mislim da dobro ideš s vodenim znakovima, bez obzira što si ti zračni, jer su oni dosta onako promjenjive prirode, a dobro bi ti išla i nekakva Bikica. :mig:
Rekla bih da jako voliš ženstvene, emotivne žene prema kojima se možeš ponašati zaštitnički, a da su uz to dosta koketne.

Ludacha87,ako bi mogla baciti pogled?
Ja- riba,podznak strelac,mesec u ovnu
On-skorpija,podznak rak,mesec u biku

Hvala unapred

Mislim da ste dobar par, barem astrološki, ali ne nešto osobito dobri. :ne zna:
U znakovima se dosta dobro slažete jer ste emotivci, samo što mi se on čini nekako blažim od tebe, a ti si dosta zaigranija pa bi ti donekle njegova statičnost mogla ići na živce.
Ti si kao riba s podznakom u strijelcu vjerojatno osoba koja jest romantična, ali ima i nekakvu vedrinu, moguće i da si malo zaigrana, a on je dosta težak i ozbiljan, s promjenama raspoloženja, a moguće je i da radi analize koji zapravo nema.
Tipa ono, da ne skuži uvijek tvoju zajebanciju ili da te čak možda malo guši na način da je ljubomoran ili preuveličava stvari koje radiš, a za to nema razloga (pri tome mislim na ljubomoru).
Sukobi su vam i u mjesecu, možda opet gušenje s njegove strane...
Čini mi se kao osoba koja je više za brak nego što si to ti, ako već niste u braku...
Što se pozitivne strane tiče, mislim da je on dosta obiteljski tip i da te to jako privlači na njemu, te da je veliki emotivac, baš kao i ti...
Ali ovo je čisto horoskopski, ne mora uvijek imati veze s istinom. :ne zna:
Znači, moguće da idete zajedno, ali ne sd baš nešto savršeno te da bi možda bilo bolje da recimo u svom horoskopu ima nekakvog vodenjaka ili lava, da mu malo da nekakve vedrine... :ne zna:


Vidim navala ovdje

A ludacho, šta kažeš na strijelac podznak bik, mjesec u biku

Vjerojatno ćeš natrkeljat ovu moju ugonjenu bikovsku stranu, kako predvladava strijelca i to(evo taman jedem žlicom nutellu , al jbg kad imaš stelij škorpiona u 7. kući ni bik nemože preživit

...šta ti kažeš? ^^

Ti bi kao jedan strijelac s podznakom u biku i mjesecu također u biku trebala biti jako jedna traljava i šlampava osoba, ali na nekakav više simpatičan nego iritirajući način(jaooo, sad sam gotova!!!).
Mislim da si društvena, ali da ne voliš voditi glavnu riječ, dosta vedra i dobroćudna narav, optimistična, jako nježnja u ljubavi, vesela, realna i mislim da nisi pretjerano komplicirana te znaš što želiš.
Rekla bih da se možeš fino naći s dominantnim osobama i iako si strijelac moguće je da ti leže škorpioni, ako u ničemu, onda u seksu koji bi vam trebao biti jako dobar. :mig:
Po meni bi se mogla naći i s nekakvom Vagom također, ili Vodenjakom...
Mjesec u Biku bi trebao značiti da ti je jako stalo do obitelji i da bi mogla biti dosta brižna majka...


o ludačo....zabavilo me ovo tvoje čaranje zadnjih pol sata

ajd i meni pogledaj u karte...samo malo

blizanac, podznak vaga, mjesec u ovnu .... bilježim se sa štovanjem

A ne gledam ti ja u karte, nije tarot, jebote. :rofl:
Nije da sam stručnjak, ali da vidimo...

Znači, kao jedan blizanac s podznakom u vagi bi trebala biti jako zaigrana, a tvoja najveća mana u emocionalnim odnosima bi mogla biti ta što nikad ne znaš što hoćeš.
Inače si dosta romantična i nježna, ali moguće i dosta prevrtljiva, nestalna, s jakim promjenama raspoloženja.
Moguće da si osoba koja lako sklapa veze i koja ne bi mogla biti s nekim samo iz nekakvog interesa, jer ti romantični dio veze igra jako bitnu ulogu.
Rekla bih da voliš biti zaljubljena, pa ti ljubavne veze obično proizlaze iz zaljubljenosti.
U vezi si jako puno spremna dati, dosta si nesebična i rekla bih da se više povodiš za strastima nego razumom.
Moguće je i da si sklona idealizirati veze i partnera s kojim si.
Mislim da bi ti Ovnovi i Lavovi mogli odgovarati najbolje, iako se možeš dosta dobro naći i s Vodenjacima...
Škorpioni seksualno...


+1

škorpion / strijelac

mjesec u lavu
pluton u škorpionu


slažem se samo s rakovima

Mislim da bi ti nekakav zračni znak, Vaga ili Vodenjak, a osobito Blizanac, ležao bolje od Rakova, iako bi kao trebali dobro ići sa Škorpionima, ali te baš ne vidim kao tipičnog Škorpiona, zbog podznaka, a i mjeseca. :mig:
Mislim da je tvoj odnos s Rakovima čisto primačko - davački u kojima ti Rakovi uzimaju dosta, ali ti malo daju za uzvrat. :ne zna:
Premda ti to ponekad ne smeta, ali dugoročno ti može poći na živce.
Mjesec u Lavu ti ukazuje na tvoju preveliku velikodušnost, meni se čini da čak ponekad u životu ispadneš budala, ali ne zato jer si naivna, nego zato što jednostavno u vezi daješ sve što možeš i što ne možeš i ideš sve do te granice dok se jednom iscrpiš i kažeš dosta.
Iako mislim da kad jednom kažeš dosta, da je to zauvijek, premda imaš ogorman kapacitet tolerancije i možeš dosta puno istrpiti i dugo tolerirati različite pizdarije.
Ali kad je gotovo, onda je gotovo, i teško da nakon jednog prekida podgrijavaš opet stare strasti.
Inače, jako si strastvena osoba, nenormalno obožavaš seks, ali imaš i dosta česte promjene raspoloženja.
Možeš biti i površna i duboka, možeš biti i za zabavu, a i misaona, možeš se podjednako dobro zabavljati sa sobom, ali i s drugima.
Jako impulsivna, jako osjećajna, kao što sam već jednoj napisala - prebrza i prežestoka, ideš srcem vrlo često, iako dosta razmišljaš, ali si u konačnici ipak afektivna.
Dosta samoj sebi kontradiktorna.
Poenkad si egoistična i voliš biti u centru pozornosti.
Da sad ne nabrajam dalje, mislim da sam u posljednje tri stranice analizirala jednu Škorpionku s podznakom u Strijelcu pa možeš pogledati. :mig:
Vjerujem da si osoba koju je teško dokučiti i da ponekad znaš zbuniti i samu sebe, te mislim da te okolina dosta dobro percipira, možda nešto tvrđu i jaču nego što u srži i jesi, jer si veliki emotivac, ali to se ne da odmah vidjeti na tebi tako da malo tko vidi tu tvoju derugu, nešto dublju stranu.


hocu i ja, hocu i jaaaa


trazila sam da ne gnjavim posebno ali nisam naisla, skorpion i skorpion u podznaku, '84 godiste, zadnji dan skorpiona (21.) !

muchas gracias!

Kao dvostruki Škorpion možeš imati jako snažne emocije, možeš jednako jako voljeti kao i mrziti.
Čini mi se da si dosta inteligentna i da imaš moć da manipuliraš ljudima.
Dosta duhovna osoba koja jako teži za samoostvarenjem.
U vezama znaš biti dosta ljubomorna i posesivna, puno tražiš, ali vijerna si i dosta puno si u stanju dati.
Seks ti igra dosta bitnu ulogu i mislim da bi s Bikovima mogla ostvariti jako dobru vezu, ali i nenormalno dobar seks.
Lijepo ideš sa zemljanim i vodenim znakovima, recimo Rakovima, Bikovima, Jarcima.
Vage, Lavovi i Ovnovi su možda dobri samo za prvobitnu strast, leptiriće i seks, ali na dulje vrijeme i nije baš najsretnija kombinacija...
Strijelci ni pod razno. :ne zna:
Mguće da si izuzetno privlačna i seksipilna, čak i ako nemaš skladno lice i tijelo, da zračiš nekom seksualnošću koja ni najmanje nije nametljiva i da imaš dozu samozatajnosti.
Izvana djeluješ jako superiorno, snažno, nedodirljivo, ali si iznutra nježno, emotivno, romantično biće i tu stranu zapravo malo tko vidi.

butterfly555
19.09.2009., 13:42
blizanac, podznak škorpion
merkur u blizancu
venera u blizancima
mjesec u vodenjaku
mars u škorpionu
saturn u škorpionu
jupiter u jarcu
uran u strijelcu
neptun u jarcu
pluton u vagi

:p

ST!
19.09.2009., 13:48
aj Ludacho mos i meni :zubo:

90' godiste, 11.07 (rak u podznaku vaga) :)

butterfly555
19.09.2009., 13:50
aj Ludacho mos i meni :zubo:

90' godiste, 11.07 (rak u podznaku vaga) :)

Posebna finoća kojoj je teško odoljeti, no istovremeno ima i naglašene ambicije. Nedostaje mu volje da izvede stvari do kraja. Grozi se od grubosti i bahatosti nekih ljudi :p

tonkica051
19.09.2009., 13:54
A ne gledam ti ja u karte, nije tarot, jebote. :rofl:
Nije da sam stručnjak, ali da vidimo...

Znači, kao jedan blizanac s podznakom u vagi bi trebala biti jako zaigrana, a tvoja najveća mana u emocionalnim odnosima bi mogla biti ta što nikad ne znaš što hoćeš.
Inače si dosta romantična i nježna, ali moguće i dosta prevrtljiva, nestalna, s jakim promjenama raspoloženja.
Moguće da si osoba koja lako sklapa veze i koja ne bi mogla biti s nekim samo iz nekakvog interesa, jer ti romantični dio veze igra jako bitnu ulogu.
Rekla bih da voliš biti zaljubljena, pa ti ljubavne veze obično proizlaze iz zaljubljenosti.
U vezi si jako puno spremna dati, dosta si nesebična i rekla bih da se više povodiš za strastima nego razumom.
Moguće je i da si sklona idealizirati veze i partnera s kojim si.
Mislim da bi ti Ovnovi i Lavovi mogli odgovarati najbolje, iako se možeš dosta dobro naći i s Vodenjacima...
Škorpioni seksualno...


pa znam da nije tarot, samo sam se sprdala.... kao ono....promiješaj grah :mig: :lol:
hvala najljepša na čaranju :o:o

škorpioni kažeš :misli: hmmmmm :top:

AlgidBabe
19.09.2009., 14:03
aaaa Ludacha ajde i meni pliiiz :D :D Ja sam Blizanac, podznak Ovan (mjesec u Skorpionu :) )

Joj, i ak ti se da, kako se slazem u vezi sa Skorpionom, podznak Jarac :)

Ludacha87
19.09.2009., 14:06
blizanac, podznak škorpion
merkur u blizancu
venera u blizancima
mjesec u vodenjaku
mars u škorpionu
saturn u škorpionu
jupiter u jarcu
uran u strijelcu
neptun u jarcu
pluton u vagi

:p

ti si cijela sexy i jebozovna. :cerek:
iako mi se čini da više izgledaš kao škorpion, nego blizanac, da te drugi vide takvom, da znaš biti nekad i jaka, i bahata, i bezobrazna, ali si u biti emotivac.
promjene raspoloženja, nestalna, ponekad znaš biti i malčice sebična, moguće i neodlučna.
neka je tebi dobro, ostali će se snaći. :p
mars u škorpionu - seksi i jebežljiva, seks igra bitnu ulogu u životu, jaka seksualna energija...
po pitanju veza možeš biti neodlučna.
moguće da kad dobiješ neku osobu da ti kasnije nije napeta, ili recimo da se brzo zapališ i brže ohladiš.
dosta si komplicirana...
Jako inteligentna i imaš nekakav svoj teško shvatljiv svijet.
Ne znam kako se slažeš s Vodenjacima i Vagama, trebala bi dobro ići, a s obzirom na 7. kuću i Bikovi...:ne zna:
Meni se sviđaš!:top:

aj Ludacho mos i meni :zubo:

90' godiste, 11.07 (rak u podznaku vaga) :)

Emotivna, zaigrana pomalo, ja bih rekla i zaljubljena u ljubav (ako si žensko :ne zna:)
Dosta romantična, voli romantične, nježne veze, moguće i posesivna i djetnjasta.
Mislim da ti je stalo da ti partner bude obrazovana osoba.
Rekla bih izuzetno ženstvena (ako si žena :ne zna:), voliš sve što je slatko, nježno, moguće da jako voliš malu djecu i obitelj ti puno znači...
Ženstvenost i ljepota, naročito lijepo lice, vedrina, šarm... recimo da to vežem za tebe.
Cijela si slatkica, ali se teško otvaraš.
Ne u smislu komunikacije, nego u smislu emocija, moguće da ih skrivaš kao zmija noge, remda si jako osjećajna, ja bih čak rekla i hipersenzibilna.
Ne znam kakva si recimo sa Škorpionima i Ribama, mogle bi ti odgovarati, a možeš se lijepo slagati i s Jarcima i Bikovima, pa čak i Ovnovima, iako malo čudna kombinacija, ali išlo bi.

Ludacha87
19.09.2009., 14:26
pa znam da nije tarot, samo sam se sprdala.... kao ono....promiješaj grah
hvala najljepša na čaranju

škorpioni kažeš

Ja sam tebe skužila kao strastvenu, pa se možda nakačiš na škorpione zbog te seksualne energije i kemije koja među vama može biti jaka, a veza opstati može uz jako, jako, ali baš jako puno kompromisa i može biti jako iscrpljujuća i puna trzavica i previranja, tako da i nije baš najsretnija kombinacija za nešto ozbiljnije od kemije i strasti, jer mislim da se u par točaka bitno razilazite što vas dosta crpi. :mig:

aaaa Ludacha ajde i meni pliiiz :D :D Ja sam Blizanac, podznak Ovan (mjesec u Skorpionu :) )

Joj, i ak ti se da, kako se slazem u vezi sa Skorpionom, podznak Jarac :)

Što se tiče slaganja, napisala sam ti poviše što mislim o toj vezi.
Znači, dosta strastvena, dobar seks, jaka kemija (osobito kod strastvene tebe koja imaš Ovna u podznaku), ali mislim da biste se mogli konstnantno svađati oko istih stvari.
Mislim da bi ti mogla imati dojam kako stalno tu nešto nedostaje, te kako je malo previše zaljepljen za tebe. :ne zna:
Ti si po svemu sudeći osoba zaljubljena u leptiriće, jako strastvena, s dosta jakim emocijama, eksplozivna i žestoka u vezama.
Zato je moguće da privlačiš osobe s kojima ostvaruješ jaku kemiju, voliš veze kao iz serija, ali mislim da dugoročno nije najsretnije riješenje, jer koliko god ti bila zaljubljena, opet ti leptirići i euforija koje ti jako, jako voliš nisu nikakva garancija za sretnu vezu, dugoročno gledano.
Jer strast i kemija same po sebi nisu dovoljne da je održe, a čini mi se da tvoja sadašnja veza pomalo liči na to...
(jao, kako sam grozna :brukica:)
Tako da misim kako s dragim još imaš nekih neriješenih nesuglasica, bez obzira na kemiju, i mislim da bi idealan partner za tebe bila nekakva Vaga, dugoročno gledano. :mig:
E, da, i mislim da ti je partnerov izgled dosta bitan (ne jedini, ali jedan od bitnijih stvari), te mislim da nisi od onih osoba koje mogu ostvariti vezu s nekim tko ih karakterno i intelektualno privlači, nego mi se čini da ti je i taj fizički aspekt jako važan. :)

butterfly555
19.09.2009., 14:27
[QUOTE=Ludacha87;22642071]ti si cijela sexy i jebozovna. :cerek:
iako mi se čini da više izgledaš kao škorpion, nego blizanac, da te drugi vide takvom, da znaš biti nekad i jaka, i bahata, i bezobrazna, ali si u biti emotivac.
promjene raspoloženja, nestalna, ponekad znaš biti i malčice sebična, moguće i neodlučna.
neka je tebi dobro, ostali će se snaći. :p
mars u škorpionu - seksi i jebežljiva, seks igra bitnu ulogu u životu, jaka seksualna energija...
po pitanju veza možeš biti neodlučna.
moguće da kad dobiješ neku osobu da ti kasnije nije napeta, ili recimo da se brzo zapališ i brže ohladiš.
dosta si komplicirana...
Jako inteligentna i imaš nekakav svoj teško shvatljiv svijet.
Ne znam kako se slažeš s Vodenjacima i Vagama, trebala bi dobro ići, a s obzirom na 7. kuću i Bikovi...:ne zna:
Meni se sviđaš!:top:


a da ti pocnes ovo naplacivat :eek: :p
merci...idu zracni znakovi. a najslabija sam na škorpione. bivsi su ga imali kao podznak ili znak. oni kojih se rado sjećam, jel :cerek:

Ludacha87
19.09.2009., 14:31
a da ti pocnes ovo naplacivat :eek: :p
merci...idu zracni znakovi. a najslabija sam na škorpione. bivsi su ga imali kao podznak ili znak. oni kojih se rado sjećam, jel :cerek:

Pročitaj moj zadnji post o vama Blizankušama koje se lijepite na Škorpione, zašto vas privlače. :mig:
Dakle, kemija i strast, da.
Stabila dugoročna veza - moguće, ali izuzetno teško.
Ako sam ti išta pogodila (iako se ne kontam u astrologiju, nego u horoskop samo površno) baš mi je drago. :)

butterfly555
19.09.2009., 14:37
Pročitaj moj zadnji post o vama Blizankušama koje se lijepite na Škorpione, zašto vas privlače. :mig:
Dakle, kemija i strast, da.
Stabila dugoročna veza - moguće, ali izuzetno teško.
Ako sam ti išta pogodila (iako se ne kontam u astrologiju, nego u horoskop samo površno) baš mi je drago. :)

jedino ovo s bikovima. mogu s njima, ali nisam bas odusevljena.
stabilna veza sa škorpiom? teško, da. zato mi je sadašnji dečko djevica :cerek:

Ludacha87
19.09.2009., 14:43
jedino ovo s bikovima. mogu s njima, ali nisam bas odusevljena.
stabilna veza? teško, da. zato mi je sadašnji dečko djevica :cerek:

Pa horoskopski je i meni malo čudno, ali to sam rekla zbog 7. kuće.
U njoj su i meni Bikovi i također mogu s njima, ali me ne intrigiraju baš. :ne zna:
Djevica? :eek:
Kako Djevica?
Jel te zna onako kritizirati i ponekad komplicirati život iako je dosta vedar? :zubo:
Meni si ti nekako najviše za Vagu ili Vodenjaka.
Možda Vagu najprije. :mig:

ST!
19.09.2009., 14:47
ja san musko :brukica: :rofl:

Ludacha87
19.09.2009., 14:48
ja san musko :brukica: :rofl:

e jebi se onda. :rofl:
zato sam stalno i pisala "ako si žensko". :s:rofl:
ništa, onda samo obrni na muški rod i izbaci ono o ženstvenosti. :lol:

butterfly555
19.09.2009., 14:52
Pa horoskopski je i meni malo čudno, ali to sam rekla zbog 7. kuće.
U njoj su i meni Bikovi i također mogu s njima, ali me ne intrigiraju baš. :ne zna:
Djevica? :eek:
Kako Djevica?
Jel te zna onako kritizirati i ponekad komplicirati život iako je dosta vedar? :zubo:
Meni si ti nekako najviše za Vagu ili Vodenjaka.
Možda Vagu najprije. :mig:

a sto si ti?
znas onu nikad ne reci nikad? e,tako sam ja za djevice govorila a uvijek ih izbjegavala u širokom luku pa na kraju ispalo da mi je s takvim najbolje :)
vjerujem da se različitosti privlače. popizdila bi s nekim ko je identičan meni.
bitno da je podudaran sustav vrijednosti i da sex stima. inace, oko cega bi se svađali? ja ne volim monotoniju :zubo:

ST!
19.09.2009., 14:52
e jebi se onda. :rofl:
zato sam stalno i pisala "ako si žensko". :s:rofl:
ništa, onda samo obrni na muški rod i izbaci ono o ženstvenosti. :lol:

ostaje dio "ti si" :kava: :rofl:

mačakmali
19.09.2009., 14:56
Ja sam rak po horoskopu.....a kak se izračuna podznak?? gledala sam na netu i po nekima ispadne da sam djevica, a po nekima lav.....rodjena 25.6.1988. u 9.15...

Ludacha87
19.09.2009., 14:57
a sto si ti?
znas onu nikad ne reci nikad? e,tako sam ja za djevice govorila a uvijek ih izbjegavala u širokom luku pa na kraju ispalo da mi je s takvim najbolje :)
vjerujem da se različitosti privlače. popizdila bi s nekim ko je identičan meni.
bitno da je podudaran sustav vrijednosti i da sex stima. inace, oko cega bi se svađali? ja ne volim monotniju :zubo:

ma nije sve u horoskopu, nije ni pola toga.
ne volim ni ja monotoniju, ali svađanje mi je dobro donekle, onda izgubim živce i steram sve u tri pm. :rofl:
pa nemam pojma, ti bi onda trebala biti nekakav šlampavi nemirni blizanac, a on staložena, prizemljena djevica koja stalno kritizira neki kuki, realan, pa bi ti baš zato možda bilo dosadno, na to sam išla. :ne zna:
zato sam rekla Vaga, jer su one dosta staložene, a opet su za akciju, zanimljive su, poletne i ne analiziraju ko djevice, nisu toliko osvetoljubive i nemaju tako teške emocije.
ja sam strijelac s podznakom u škorpionu, znači slično tebi.
mjesec u vodenjaku, opet slično tebi.
mars u škorpionu, opet slično tebi...
djevice mi ne leže, nijedna. :s

ostaje dio "ti si" :kava: :rofl:

ma ostaje i dio mislim, al jebat ga, ja nikad ne mislim. :s:rofl:

Ramzes13
19.09.2009., 14:59
Mutabilne Djevice, Blizanci, Ribe, Strijelci...sve su to lopovčići.
Djevice su radnici i analitičari,praktičari, često su medicinari, Blizanci su diplomati,filozofi, znanstvenici, govornici, dvosmisleni, površni i svestarni u znanju, Ribe su hipersenzibilni unutra a izvana šutljivi, dobri slušači, romantičari, fantaziraju i neracionalni su...ne razlikuju prave činjenice od svojih misli, umjetnici.

Ludacha87
19.09.2009., 15:07
Ja sam rak po horoskopu.....a kak se izračuna podznak?? gledala sam na netu i po nekima ispadne da sam djevica, a po nekima lav.....rodjena 25.6.1988. u 9.15...

Ti si djevica u podznaku, ako si uz sve ovo rođena u Zg ili negdje oko njega, Mjesec ti je u Škorpionu, dakle osjećajna i osjetljiva.
Inače si velika maza, emotivac, Mars u Ribama ti je mogućnost da gledaš seks kroz emocije, romantična nježna dušica...
Idealan partner - Riba. :mig:
Možeš se naći i s Bikovima dobro.
Sva si u emocijama.
Obitelj ti jako znači, tako da ako si imala skladnu obitelj u djetinjstvu, moguće da si jako vezana za njih, a ako to nije bio slučaj, moguće da budeš osoba koja će manipulirati i poigravati se tuđim osjećajima iz svog interesa.
Mislim da bi voljela imati puno djece i sretnu obitelj, bila bi jako dobra majka.

Ludacha87
19.09.2009., 15:09
Mutabilne Djevice, Blizanci, Ribe, Strijelci...sve su to lopovčići.
Djevice su radnici i analitičari,praktičari, često su medicinari, Blizanci su diplomati,filozofi, znanstvenici, govornici, dvosmisleni, površni i svestarni u znanju, Ribe su hipersenzibilni unutra a izvana šutljivi, dobri slušači, romantičari, fantaziraju i neracionalni su...ne razlikuju prave činjenice od svojih misli, umjetnici.

Eto, pitajte majstora, on zna to sve odlično. :top:
Samo majstore, nemoj previše otići u off, znači horoskop, ali u sklopu ljesa.
pričaj im kakvi su u krevetu i tko im odgovara za seks, a tko za vezu. :mig: (jebeš pare :lol:)

Ramzes13
19.09.2009., 15:11
Ja sam po zapadnom Blizanci/Djevica Ljubavnik/Mudrost, dakle jedna premutabilna-promjenjiva, detaljistička, analitička, filozofsko-umjetnička, površna osoba sa adutima u umu, govoru, zavođenju, krađi, šuljanju, laganju i ostalim Ninja sposobnostima. Osjećaji su mi na razini PTSP kombinacije Marsa u Raku... Voda i Vatra, neprestano otezanju u izgovaranju osjećaja, primljenih uvreda...kad dođe dan D svi oko mene su mrtvi u pepelu...

Inače svestran u znanju- Jupiter, Venera, Sunce u Blizancima pogoduju duhovnom rastu kroz razna iskustva i kroz poznavanje zakona ovog i drugih svijetova...
Merkur retrogardan u Biku koji je osnovni planet Bliz/Djevica govori prvo o sretnom djetinjstvu, posle o jakom govorniku, dobrim usnama, posle o perverznosti, jer Aselsha se spušta u Taurus....

U vedskom sam Lav/ Vodenjak... najbožanstvenija kombinacija po meni, jer u Lavu i Vodenjaku su dvije energetske točke univerzuma...Ljubav/ Volja. Lav je volja a vodenjak Ljubav...
Vedski je mnogo točniji za informaciju!

Mnogo je točniji i horoskop sa 13. znakova jer ovaj što se danas koristi imao je svrhu prije 2000.g. jer se zvijezdano nebo promijenilo...Planeta je Geoid, upadni kutevi nisu jednaki...svaki znak ima različit broj dana trajanja, Najkraći je Skorpion nekih 8 dana u mjesecu ...13. je Zmijonša Ophiuchus...(Žena ima 13. menstrualni ciklus od 28 dana u godini, Mjesec nebi trebao biti 30-31 dan puta 12 već 28 puta 13...

Nisam majstor da napravim bure al sam majstor da osvajam cure!

x files agent
19.09.2009., 15:11
aj pliz neka neko kaže za ovu kombinaciju neš znalk škorpion, podznak lav, mjesec vodenjak, venera škorpion,merkur škorpion i mars vaga., e da i žena sam

valsimot53
19.09.2009., 15:12
Eto, pitajte majstora, on zna to sve odlično. :top:
Samo majstore, nemoj previše otići u off, znači horoskop, ali u sklopu ljesa.
pričaj im kakvi su u krevetu i tko im odgovara za seks, a tko za vezu. :mig: (jebeš pare :lol:)
ja bih ipak upitao majstoricu.
strijelac, 15.12.73.
molio bih za koju recenicu. unaprijed hvala.

mačakmali
19.09.2009., 15:13
Ti si djevica u podznaku, ako si uz sve ovo rođena u Zg ili negdje oko njega, Mjesec ti je u Škorpionu, dakle osjećajna i osjetljiva.
Inače si velika maza, emotivac, Mars u Ribama ti je mogućnost da gledaš seks kroz emocije, romantična nježna dušica...
Idealan partner - Riba. :mig:
Možeš se naći i s Bikovima dobro.
Sva si u emocijama.
Obitelj ti jako znači, tako da ako si imala skladnu obitelj u djetinjstvu, moguće da si jako vezana za njih, a ako to nije bio slučaj, moguće da budeš osoba koja će manipulirati i poigravati se tuđim osjećajima iz svog interesa.
Mislim da bi voljela imati puno djece i sretnu obitelj, bila bi jako dobra majka.

:):) hvala puuuuno:):) stvarno je sve istina, apsolutno sve....osim što se s jednim Bikom nisam našla...:)

butterfly555
19.09.2009., 15:14
ma nije sve u horoskopu, nije ni pola toga.
ne volim ni ja monotoniju, ali svađanje mi je dobro donekle, onda izgubim živce i steram sve u tri pm. :rofl:
pa nemam pojma, ti bi onda trebala biti nekakav šlampavi nemirni blizanac, a on staložena, prizemljena djevica koja stalno kritizira neki kuki, realan, pa bi ti baš zato možda bilo dosadno, na to sam išla. :ne zna:
zato sam rekla Vaga, jer su one dosta staložene, a opet su za akciju, zanimljive su, poletne i ne analiziraju ko djevice, nisu toliko osvetoljubive i nemaju tako teške emocije.
ja sam strijelac s podznakom u škorpionu, znači slično tebi.
mjesec u vodenjaku, opet slično tebi.
mars u škorpionu, opet slično tebi...
djevice mi ne leže, nijedna. :sma ostaje i dio mislim, al jebat ga, ja nikad ne mislim. :s:rofl:

znaci i ti si sva sexy i jebozovna. konkurencija :eek: :p
ne treba previše prostora ostavljat horoskopu, kemija se jednostavno dogodi ili ne dogodi. i ostalo je na tebi da toleriras ili ne. on je tipična djevica, sve mora ići kao po špagi, analizira i kritizira.ja kužim da ga to čini sretnim i nekad ga steram u 3 pm a nekad zagrlim i velim: a djevice moje :D
onda mi veli da će ispalit sa mnom al da me voli najviše na svijetu :cerek:
najbolje savjete dobijem od njega.
da ne govorim kolika mi je podrška u svemu.
nikad nisam bila s nekim toliko različitim od sebe a da mi je bilo ovako dobro.

Šlus
19.09.2009., 15:22
Dosad sam bila samo s vagama i škorpionima :confused:
...i ne bunim se, ok su :o

I koliko znam društvo mi je nekakva vaga-vodenjak-škorpion kombinacija :misli:
Ali čudno, ja kao strijelac ne mogu smislit strijelce :rofl:...očajni su mi :rofl:

Ma bravo ludacho!(bez uvrede što se tiče strijelaca :zubo: ) :D

Ramzes13
19.09.2009., 15:23
aj pliz neka neko kaže za ovu kombinaciju neš znalk škorpion, podznak lav, mjesec vodenjak, venera škorpion,merkur škorpion i mars vaga., e da i žena sam

Astrologija ima koncept i puno puno puno svega...

Odi ljepo na Alternativu, tamo ti postoji sve što možeš zašeliti od astrologije pa čak i do detalja koju glazbu slušaš i koji su ti moguće bolesti, imovina itd.

Opet malo znače ovi položaji bez Kuća, jer kuća je bitna zato treba datum.

Obično se u Škorpionu nalazi kuća sexualnosti i obitelji...Venera uostalom krasi tvoju ljepotu i izražavanje tj. buđenje seksulanosti u drugima. Venera voli flertat ali to se više očituje u blizancu, Škorpion čuva svoje požude u sebi.

Merkur u Škorpionu? Slušaš li Tomsona često ili domaću glazbu?
Može značiti i skald u obitelji, ili si ti osoba koja se zalaže za taj sklad...
Itd. itd. imaš sve na alternativi...pozz

butterfly555
19.09.2009., 15:24
Dosad sam bila samo s vagama i škorpionima :confused:
...i ne bunim se, ok su :o

I koliko znam društvo mi je nekakva vaga-vodenjak-škorpion kombinacija :misli:
Ali čudno, ja kao strijelac ne mogu smislit strijelce :rofl:...očajni su mi :rofl:

Ma bravo ludacho!(bez uvrede što se tiče strijelaca :zubo: ) :D

ni ja ne mogu smislit blizance. a blizanka sam.
valjda zato što vidimo sebe i ono što bismo htjeli promijeniti.

Šlus
19.09.2009., 15:28
Ja imam merkur u škorpionu pa ne slušam ......Tomsona :S

..mislim, kakve to veze ima? :lol:

Taj merkur bi mogao osobi dat nekakvu "sherlock holmes" crtu, za istraživanje tajni ^^....sumnjičava osoba bez dlake na jeziku, definitivno....

butterfly555
19.09.2009., 15:31
blizanka i venera u blizancima. flertusa priznajem. flertusa na kvadrat :cerek:

Šlus
19.09.2009., 15:33
ni ja ne mogu smislit blizance. a blizanka sam.
valjda zato što vidimo sebe i ono što bismo htjeli promijeniti.

Ne baš (kod mene) :misli:

Nije da sam baš neki veliki predstavnik strijelca :ne zna:
Previše su mi hiperaktivni što me umara -.-
Ma zbog bika sam dosta statična :zubo:....i odgovaraju mi više ovi vodeni znakovi, duboke su, maštovite, kreativne osobe, ja to volim ;).....i jako erotične ^^

grintava koza
19.09.2009., 15:34
Dosad sam bila samo s vagama i škorpionima :confused:
...i ne bunim se, ok su :o

I koliko znam društvo mi je nekakva vaga-vodenjak-škorpion kombinacija :misli:
Ali čudno, ja kao strijelac ne mogu smislit strijelce :rofl:...očajni su mi :rofl:

Ma bravo ludacho!(bez uvrede što se tiče strijelaca :zubo: ) :D

ni ja kao ovnica ne mogu smislit druge ovnove (osim brata) :kokice:

BRZO EDIT: ne seksualno, nego općenito.

Ramzes13
19.09.2009., 15:35
Ja imam merkur u škorpionu pa ne slušam ......Tomsona :S

..mislim, kakve to veze ima? :lol:

Taj merkur bi mogao osobi dat nekakvu "sherlock holmes" crtu, za istraživanje tajni ^^....sumnjičava osoba bez dlake na jeziku, definitivno....

Trigon Merkur, Neptune, Mars...Merkur u Skorpionu odgovaraju jednom domoljubu i taj sluša uvjek Tomphsona...

Stvar je u tom trigonu, to nemaju svi, Merkur je brza planeta i Mars, Neptune je ipak spor, kroz datum rođenja to se može znat...

Ludacha87
19.09.2009., 15:35
aj pliz neka neko kaže za ovu kombinaciju neš znalk škorpion, podznak lav, mjesec vodenjak, venera škorpion,merkur škorpion i mars vaga., e da i žena sam

Škorpion s podznakom u lavu bi trebala biti nenormalno iskrena osoba koja ne voli laganje i muljanje, sve kaže na prvu.
Mars u Vagi znači da voliš dobar seks, da ti je važno da te ljudi s kojima ideš u krevet privlače na intelektualnoj i fizičkoj razini, znači da ti je lijep, zgodan i da je inteligentna osoba s kojom možeš raspravljati.
Ne voliš perverzije ni ništa što previše odstupa od normalnih stvari u krevetu.
rekla bih da si u ljubavi izravna i ne igraš igrice, moguće i da si jako seksipilna i privlačna.
Dosta strastvena, moguće i posesivna, voliš voditi glavnu riječ, biti vođa i treba ti dosta pažnje.
Vrlo vjerojatno si sebi na visoko na prvom mjestu, ali se dosta zauzimaš za osobu koju voliš, ponekad i zaštitnički, osobito ako je drugi napadaju.
Moguće da i ti odgovaraju Vodenjaci.

ja bih ipak upitao majstoricu.
strijelac, 15.12.73.
molio bih za koju recenicu. unaprijed hvala.

ovako vidim da si idealist i avanturist u ljubavi, zaljubljiv, ali bi mi bilo lakše kad bih znala još barem podznak.
kao strijelac si u ljubavi iskren, ponekad idealiziraš, avanturist, voliš sve probati, istražiti, ne podnosiš ljude koji ti oduzimaju slobodu, a najviše ti odgovaraju osobe s kojima se možeš dobro zabavljati i raspravljati.
Ovako gledano, Ovan ili Lav, a još bolje Vage, Blizanci i Vodenjaci. :mig:


znaci i ti si sva sexy i jebozovna. konkurencija :eek: :p
ne treba previše prostora ostavljat horoskopu, kemija se jednostavno dogodi ili ne dogodi. i ostalo je na tebi da toleriras ili ne. on je tipična djevica, sve mora ići kao po špagi, analizira i kritizira.ja kužim da ga to čini sretnim i nekad ga steram u 3 pm a nekad zagrlim i velim: a djevice moje :D
onda mi veli da će ispalit sa mnom al da me voli najviše na svijetu :cerek:
najbolje savjete dobijem od njega.
da ne govorim kolika mi je podrška u svemu.
nikad nisam bila s nekim toliko različitim od sebe a da mi je bilo ovako dobro.

nemam pojma, to bi trebao reći netko tko zna kako izgledam. :)
za mene kažu da sam egoist i da sam umišljena, barem na prvi pogled, kasnije promjene mišljenje.
onda kažu da nisam umišljena, ali da sam egoist. :zubo:
iskreno, meni stalno govore da sam privlačna, sexy, ovakva, onakva, ali ja sebe uopće ne doživljavam lijepom osobom, premda to nikad neću reći. :p
a prije nego uđem u vezu najviše se volim svađati i nadmudrivati, ono tko će koga zajebat, pa većina pobjegne odmah na početku jer nemaju živaca, ali eto, ja volim napetost...

Ma normalno da nije sve u horoskopu, jer nije horoskop jedina stvar koja utječe na ličnost, tu su još i faktori kao npr odgoj, društvo, sredina u kojoj odrastaš...
Ja u biti taj horoskop ni ne smatram osobito ozibljno nego samo kao zabavu. :ne zna:

InHisArms69
19.09.2009., 15:36
Bok! Vidim da ste se svi raspisali! :s Mene zanima kakve su 'prognoze' za kombinaciju cura bik (podznak blizanac) i decko skorpion (podznak vaga)? :cerek: Mi vec jesmo u vezi i sve super funkcionira, ali me zanima sto kazu zvijezde, tj. Ludacha! :rofl: Hvala! :kiss:

Ramzes13
19.09.2009., 15:38
Ja imam merkur u škorpionu pa ne slušam ......Tomsona :S

..mislim, kakve to veze ima? :lol:

Taj merkur bi mogao osobi dat nekakvu "sherlock holmes" crtu, za istraživanje tajni ^^....sumnjičava osoba bez dlake na jeziku, definitivno....

Ja sam stručnjak za Merkura i njegove cikluse... naime Blizanac/Djevica

Planet Škorpiona je Mars/Pluton sve ovisi o tim položajima, Merkur jest ljudska percepcija stvarnosti, njegova svijest, komunikacija, zapravo njegova bit i mislim da se Merkur posle Sunca i Mjeseca treba uzeti najviše u obzir i oni najkonkretniji aspekti...

Ramzes13
19.09.2009., 15:39
blizanka i venera u blizancima. flertusa priznajem. flertusa na kvadrat :cerek:

Isto kao i ja...

A pazi u tarotu Devil/Lover...

Šlus
19.09.2009., 15:39
Trigon Merkur, Neptune, Mars...Merkur u Skorpionu odgovaraju jednom domoljubu i taj sluša uvjek Tomphsona...

Stvar je u tom trigonu, to nemaju svi, Merkur je brza planeta i Mars, Neptune je ipak spor, kroz datum rođenja to se može znat...

Sam merkur u škorpionu na daje domoljuba...
Na koji aspekt misliš?

Ludacha87
19.09.2009., 15:40
Dosad sam bila samo s vagama i škorpionima :confused:
...i ne bunim se, ok su

I koliko znam društvo mi je nekakva vaga-vodenjak-škorpion kombinacija :misli:
Ali čudno, ja kao strijelac ne mogu smislit strijelce ...očajni su mi

Ma bravo ludacho!(bez uvrede što se tiče strijelaca )

nisi jedina... :rolleyes::mig:
Ni ja ih ne mogu organski...
Btw vidiš kako sam pogodila za škorpione i vage. :o

blizanka i venera u blizancima. flertusa priznajem. flertusa na kvadrat :cerek:

Strijelac i venera u Strijelcima.
Flertuša također...

Ne baš (kod mene)

Nije da sam baš neki veliki predstavnik strijelca
Previše su mi hiperaktivni što me umara -.-
Ma zbog bika sam dosta statična :zubo:....i odgovaraju mi više ovi vodeni znakovi, duboke su, maštovite, kreativne osobe, ja to volim.....i jako erotične ^^

čitaj naporni. :zubo:

valsimot53
19.09.2009., 15:41
[QUOTE=Ludacha87;22643201]ovako vidim da si idealist i avanturist u ljubavi, zaljubljiv, ali bi mi bilo lakše kad bih znala još barem podznak.
kao strijelac si u ljubavi iskren, ponekad idealiziraš, avanturist, voliš sve probati, istražiti, ne podnosiš ljude koji ti oduzimaju slobodu, a najviše ti odgovaraju osobe s kojima se možeš dobro zabavljati i raspravljati.
Ovako gledano, Ovan ili Lav, a još bolje Vage, Blizanci i Vodenjaci. :mig:


nemam pojma sto sam u podznaku ali svejedno velika ti hvala i imas cugu na prvom tulumu forumasa.

Ramzes13
19.09.2009., 15:42
Sam merkur u škorpionu na daje domoljuba...
Na koji aspekt misliš?

Trigon znakova sa kućom obitelji koja je većinom u Škorpionu...To sam mislio...Dakle Merkur, Neptun i Mars

Šlus
19.09.2009., 15:43
Hm, znači ja spadam u posesivne flertuše :rolleyes:
(merkur, venera, jupiter i pluton u škorpionu :facepalm:.....još u 7. kući, jadan moj brak :facepalm:)

Šlus
19.09.2009., 15:46
Trigon znakova sa kućom obitelji koja je većinom u Škorpionu...To sam mislio...Dakle Merkur, Neptun i Mars

Da, to već ima smisla :mig:

butterfly555
19.09.2009., 15:47
Ne baš (kod mene) :misli:

Nije da sam baš neki veliki predstavnik strijelca :ne zna:
Previše su mi hiperaktivni što me umara -.-
Ma zbog bika sam dosta statična :zubo:....i odgovaraju mi više ovi vodeni znakovi, duboke su, maštovite, kreativne osobe, ja to volim ;).....i jako erotične ^^

ovo si dobro rekla. jer, ni ja nisam tipicni svoj znak. prizemljuje me podznak..škorpion. a ne pasu mi svi vodeni znakovi nego samo i iskljucivo skorpion :eek:

Šlus
19.09.2009., 15:48
Pa da :mig:
Strijelac ipak spada u promjenjive znakove, a škorpion je fiksan, znači lako proguta strijelčeve osobine :D

Ramzes13
19.09.2009., 15:51
Da, to već ima smisla :mig:

Trigon je veza planeta sa 45 stupnjeva, međusobno se jačaju aspekti i time utjecaji... ako ćemo gledat kao Merkur-komunikacija,svijest,um; Mars- akcija, borba, ponos, čast, nagoni; Neptune- sloboda, rast;

butterfly555
19.09.2009., 15:52
nemam nikakvog iskustva sa strijelcima, ni s ljubavnog ni s prijateljskog aspekta. osim što ga je jedna jako dobra frendica imala za podznak pa je to davalo živost njenom tromom i inertnom raku :eek:

valsimot53
19.09.2009., 15:52
Strijelci da nekome ne pasu? Ljubav, vjernost, postenje, iskrenost, radisnost i romanticnost vam ne pasu? Pa gdje ovaj svijet ide?

Šlus
19.09.2009., 15:54
O vjernosti strijelaca bi se dalo raspravljat ;)

Ludacha87
19.09.2009., 15:56
nemam nikakvog iskustva sa strijelcima, ni s ljubavnog ni s prijateljskog aspekta. osim što ga je jedna jako dobra frendica imala za podznak pa je to davalo živost njenom tromom i inertnom raku :eek:

To je onda bila neka vrtirepka zaigrana. :p

Strijelci da nekome ne pasu? Ljubav, vjernost, postenje, iskrenost, radisnost i romanticnost vam ne pasu? Pa gdje ovaj svijet ide?

Vijernost i Strijelci?
Hm... teško.
Ni romantika mi baš ne ide tu. :ne zna:

O vjernosti strijelaca bi se dalo raspravljat ;)

E to, to!

butterfly555
19.09.2009., 15:56
Strijelci da nekome ne pasu? Ljubav, vjernost, postenje, iskrenost, radisnost i romanticnost vam ne pasu? Pa gdje ovaj svijet ide?

stvar je relativna. ono što je nekome dobro, ne mora nužno biti svima :p

valsimot53
19.09.2009., 15:57
O vjernosti strijelaca bi se dalo raspravljat ;)
ma nemoguce da si ti strijelac i tako zboris. Ti si cista skorpija:flop:

butterfly555
19.09.2009., 15:58
[QUOTE=Ludacha87;22643455]To je onda bila neka vrtirepka zaigrana. :p

na momente, da!

Šlus
19.09.2009., 15:58
A to bi trebala bit uvreda? :D
A šta fali njima? :rofl:

..njih vole samo mazohisti, poput mene :zubo:

valsimot53
19.09.2009., 16:01
A to bi trebala bit uvreda? :D
A šta fali njima? :rofl:

..njih vole samo mazohisti, poput mene :zubo:

katastrofa. tako umisljene, tvrdoglave i nepogresive osobe ne postoje:flop:

little_devil
19.09.2009., 16:02
jedino ovo s bikovima. mogu s njima, ali nisam bas odusevljena.
stabilna veza sa škorpiom? teško, da. zato mi je sadašnji dečko djevica :cerek:
i moj:D

Šlus
19.09.2009., 16:03
Ajoj, to je tako stereotipno (ok, neznam za tvoja iskustva)
Glupo mi je stalno slušat o njima kao o nekim čudovištima iz pakla :rofl:

Ludacha87
19.09.2009., 16:04
katastrofa. tako umisljene, tvrdoglave i nepogresive osobe ne postoje:flop:

:B

A što bi za mene rekao, ja Strijelac s podznakom u Škorpionu i većina natalne mi je između ta dva znaka rastrgana? :s
Imam sve osobine i jednog i drugog znaka.

valsimot53
19.09.2009., 16:07
:B

A što bi za mene rekao, ja Strijelac s podznakom u Škorpionu i većina natalne mi je između ta dva znaka rastrgana? :s
Imam sve osobine i jednog i drugog znaka.
Rekao bih da si vjerovatno podvojena licnost koja vjerovatno ni sama sebe ponekad ne trpi:kava:

Ludacha87
19.09.2009., 16:07
Rekao bih da si vjerovatno podvojena licnost koja vjerovatno ni sama sebe ponekad ne trpi:kava:

Mudro zboriš. :mudri:

Šlus
19.09.2009., 16:08
Rekao bih da si vjerovatno podvojena licnost koja vjerovatno ni sama sebe ponekad ne trpi:kava:

Ajmee ovo je takva istina :s

Nažalost :rolleyes:.....ali najbolje se odlučit za jednu stranu :D

Ramzes13
19.09.2009., 16:08
Ma kad Strijelac uhvati jesti...prevario bi za Hamburgerom sa ljutim umakom, rajčica, majoneza kisli krastavci...

butterfly555
19.09.2009., 16:10
i moj:D

ah ta realna stvorenja! taman kad pomislis da si se malo otrgao od zemlje one te ponovno pricvrste :zubo:

Šlus
19.09.2009., 16:11
Ma kad Strijelac uhvati jesti...prevario bi za Hamburgerom sa ljutim umakom, rajčica, majoneza kisli krastavci...

:lol:

Još ja jadna sa bikom i mjesecom na ascedentu, sva sreća da mi žgoljavi uran radi trigon na asc pa nisam sklona debljanju :rofl:

valsimot53
19.09.2009., 16:12
Ma kad Strijelac uhvati jesti...prevario bi za Hamburgerom sa ljutim umakom, rajčica, majoneza kisli krastavci...
:s:smaloprije maznuo jednu slavonsku s ljutim i feferonima i ajvarom:s:s
a kebab: ljuti umak gore i dolje po lepinji pa jos preko svega i naravno na kraju jos extra ljutog chilija:top:

Ludacha87
19.09.2009., 16:13
Ajmee ovo je takva istina :s

Nažalost :rolleyes:.....ali najbolje se odlučit za jednu stranu :D

A čuj, opet ovisi kako za koga nažalost. :E
Sreća što su mi oba znaka egiostična, pa sam sebi i tako grozna, opet divna. :frajer:
Kako je liku koji odabere živjeti samnom, to je priča za sebe. :p

little_devil
19.09.2009., 16:14
ah ta realna stvorenja! taman kad pomislis da si se malo otrgao od zemlje one te ponovno pricvrste :zubo:

meni ne smeta, dok god sve cisti doma i to detaljno:zubo:

a istina, bas mi nekad fali da je vise poput mene... a ne toliko prizemljen

Ramzes13
19.09.2009., 16:15
:lol:

Još ja jadna sa bikom i mjesecom na ascedentu, sva sreća da mi žgoljavi uran radi trigon na asc pa nisam sklona debljanju :rofl:

Ja kao blizanac sam površan prema onome što nije za promišljati i stovreno za mozganje tako da hrana mi ne predstvlja ništa naročito, no sobzirom da mi je Merkur vladar Blizanaca u Biku koji je najveći gurman tu u Zodijaku moja površnost se pretvara u kratkotrajne intervale puštanja Tigra sa lanca!

Kao podznak Djevica, ja uvjek sam opterećen šta je zdravo a šta ne, za svaku hranu znam koji vitamin i u kojim količinama, sve moram znat u detalj,šta je zdravo i šta ne to storgo odvajam... Radije korijen od Ginka nego Kebab sa umakom ljutim, majoneza, rajčica, kisleli krastavi :cerek:

Ramzes13
19.09.2009., 16:17
:s:smaloprije maznuo jednu slavonsku s ljutim i feferonima i ajvarom:s:s
a kebab: ljuti umak gore i dolje po lepinji pa jos preko svega i naravno na kraju jos extra ljutog chilija:top:

Jebiga ja isto volim ljuto kao i ti, stalno bi trpao Kebab u ljuti umak a ne obrnuto... dakle Strijelac - meksička, kineska i orijentalna hrana...općenito

butterfly555
19.09.2009., 16:17
meni ne smeta, dok god sve cisti doma i to detaljno:zubo:

a istina, bas mi nekad fali da je vise poput mene... a ne toliko prizemljen

djevice su zakon, ako si ikad imala posla s rakovima. muškim rakovima :eek:

little_devil
19.09.2009., 16:17
djevice su zakon, ako si ikad imala posla s rakovima. muškim rakovima :eek:

jesam, mlakonje:D

little_devil
19.09.2009., 16:18
Jebiga ja isto volim ljuto kao i ti, stalno bi trpao Kebab u ljuti umak a ne obrnuto... dakle Strijelac - meksička, kineska i orijentalna hrana...općenito

poslala sam ti pm

Šlus
19.09.2009., 16:20
A čuj, opet ovisi kako za koga nažalost. :E
Sreća što su mi oba znaka egiostična, pa sam sebi i tako grozna, opet divna. :frajer:
Kako je liku koji odabere živjeti samnom, to je priča za sebe. :p

Još ako je i on takav :rofl:

I inače sam astrolođi frik, pa ja dragom lipo napravila natalnu, kad ono, i njega pere ona škorpionska strana :D

Ajoj, jadni smo :rofl:

butterfly555
19.09.2009., 16:20
jesam, mlakonje:D

ajme meni kenj kenj ne daaaaa mi seeee :lol:

Pepy the Killer
19.09.2009., 16:24
:s:smaloprije maznuo jednu slavonsku s ljutim i feferonima i ajvarom:s:s
a kebab: ljuti umak gore i dolje po lepinji pa jos preko svega i naravno na kraju jos extra ljutog chilija:top:

uu,tu u hrani prevladava moj podznak...ja sam se uz 3 žene u kući uhvatio kuhati,samo zato da naučim sebi spremit sve što hoću :rofl:

da ne spominjem kako ništa ne jedem bez ajvara:lol:A što bi za mene rekao, ja Strijelac s podznakom u Škorpionu i većina natalne mi je između ta dva znaka rastrgana?
Imam sve osobine i jednog i drugog znaka.
:lol: ista stvar(samo obrnuto)...nekad smo previše sami sebi

Ludacha87
19.09.2009., 16:24
djevice su zakon, ako si ikad imala posla s rakovima. muškim rakovima :eek:

:bonk:
ubij bože.
za mene je jedan rak bio fatalan, i otad ih izbjegavam u širokom luku.
kad bi babe čule da sam strijelac s podznakom u škorpionu, a on rak, uvijek bi bilo kako je on jako osjećajan, kako pati, kako sam ja kujetina sebična, zločesta...
na kraju se uspostavilo kako je on đubre koje vara, laže, pretvara se, glumi emocije, iskorištava, obećava gluposti koje nikad neće ispuniti i na kraju završi s mojom prijateljicom dok je slavio Božić samnom i onda je odjebe nakon 15 dana i meni cmizdri, a i tad ima neku sa strane. :rigo:
a što je tek ova jedna račica uradila mom najboljem prijatelju lavu...
on ju hranio jer su je izbacili iz kuće, plaćao manikure, pedikure, solarije, robu, frizere, fakultet, kave...
njoj sve bilo ispod časti raditi, lagala mu svo vrijeme, krala pare, varala s prijateljima, a kao osjećajna i samo njegova. :rolleyes:
okretala ga protiv prijatelja, rodbine...
ostavila ga je bolesnog dok je bio u toplicama zbog nekog dilera jer se počela upušavati ko krava. :flop:
vlastite prijateljice je ogovarala i mučila.
to kao da su mutanti od onih osjećajnih i osjetljivih rakova...
imam osjećaj kao da je deformirani rak najveća stotona.

little_devil
19.09.2009., 16:28
ajme meni kenj kenj ne daaaaa mi seeee :lol:

hehe...da

e da mi je znati otkud ovdje toliko blizanaca:D

AlgidBabe
19.09.2009., 16:29
Znači, dosta strastvena, dobar seks, jaka kemija (osobito kod strastvene tebe koja imaš Ovna u podznaku), ali mislim da biste se mogli konstnantno svađati oko istih stvari.
Mislim da bi ti mogla imati dojam kako stalno tu nešto nedostaje, te kako je malo previše zaljepljen za tebe. :ne zna:
Ti si po svemu sudeći osoba zaljubljena u leptiriće, jako strastvena, s dosta jakim emocijama, eksplozivna i žestoka u vezama.
Zato je moguće da privlačiš osobe s kojima ostvaruješ jaku kemiju, voliš veze kao iz serija, ali mislim da dugoročno nije najsretnije riješenje, jer koliko god ti bila zaljubljena, opet ti leptirići i euforija koje ti jako, jako voliš nisu nikakva garancija za sretnu vezu, dugoročno gledano.
Jer strast i kemija same po sebi nisu dovoljne da je održe, a čini mi se da tvoja sadašnja veza pomalo liči na to...
(jao, kako sam grozna :brukica:)
Tako da misim kako s dragim još imaš nekih neriješenih nesuglasica, bez obzira na kemiju, i mislim da bi idealan partner za tebe bila nekakva Vaga, dugoročno gledano. :mig:
E, da, i mislim da ti je partnerov izgled dosta bitan (ne jedini, ali jedan od bitnijih stvari), te mislim da nisi od onih osoba koje mogu ostvariti vezu s nekim tko ih karakterno i intelektualno privlači, nego mi se čini da ti je i taj fizički aspekt jako važan. :)

Hvala ti :cerek:
Nisam sigurna sto se tice tih nesuglasica, za sad se savrseno slazemo, ali samo smo 3 mj skupa, jos je rano za reci.

Radila sam nam na astro.com kakva nam je veza i ugl tamo pise isto ogromna kemija i seks.energija; da cemo imati puno mentalne aktivnosti u vezi pise na par mjesta, tj. dobra verbalna komunikacija. I da imamo neobicno slicna razmisljanja (opcenito). Takoder pise zbog par stvari (Sun Conjunct Venus i sl) da to oznacava cistu ljubav :cerek:, da cemo bit jako povezani itd. Neg. strane su moguca svadanja.

Znam da ne podnosim muske Djevice (ni za prijatelja a kamoli vezu), Bikovi su mi isto preukoceni (ali dobar za prijatelja). Volim Ribice, opcenito i muske i zenske i Lavove.

AlgidBabe
19.09.2009., 16:31
imam osjećaj kao da je deformirani rak najveća stotona.

S ovim se slazem, imala sam slicno iskustvo :rolleyes:

butterfly555
19.09.2009., 16:32
:bonk:
ubij bože.
za mene je jedan rak bio fatalan, i otad ih izbjegavam u širokom luku.
kad bi babe čule da sam strijelac s podznakom u škorpionu, a on rak, uvijek bi bilo kako je on jako osjećajan, kako pati, kako sam ja kujetina sebična, zločesta...
na kraju se uspostavilo kako je on đubre koje vara, laže, pretvara se, glumi emocije, iskorištava, obećava gluposti koje nikad neće ispuniti i na kraju završi s mojom prijateljicom dok je slavio Božić samnom i onda je odjebe nakon 15 dana i meni cmizdri, a i tad ima neku sa strane. :rigo:
a što je tek ova jedna račica uradila mom najboljem prijatelju lavu...
on ju hranio jer su je izbacili iz kuće, plaćao manikure, pedikure, solarije, robu, frizere, fakultet, kave...
njoj sve bilo ispod časti raditi, lagala mu svo vrijeme, krala pare, varala s prijateljima, a kao osjećajna i samo njegova. :rolleyes:
okretala ga protiv prijatelja, rodbine...
ostavila ga je bolesnog dok je bio u toplicama zbog nekog dilera jer se počela upušavati ko krava. :flop:
vlastite prijateljice je ogovarala i mučila.
to kao da su mutanti od onih osjećajnih i osjetljivih rakova...
imam osjećaj kao da je deformirani rak najveća stotona.


meni je to bilo najbolje iskustvo ikad. egocentrični manijak, koji tako loše glumi emocije a opet tako neodoljivo. jer, on je zaljubljen u ljubav! najbolji scenarij su krokodilske suze na rastanku. da mi je bio oscar pri ruci...
uglavnom, takvi te nauče da više cijeniš sebe.

Ramzes13
19.09.2009., 16:38
hehe...da

e da mi je znati otkud ovdje toliko blizanaca:D

ma ja sam jednostavno iznenađen činjenicom da znam nekada stvarno toliko puno kenjat no curama i dalje nesmeta jer sam ljep...šta da im radim.

U ozbiljnim trenutcima kad počnem filozofirat nitko me neće slušat osim neke kojima sam ljep i slušama samo zbog toga...:kava:

"Ne bacati bisere pred svinje" zato je bolje kenjati iz dosade...

Ludacha87
19.09.2009., 16:45
Još ako je i on takav :rofl:

I inače sam astrolođi frik, pa ja dragom lipo napravila natalnu, kad ono, i njega pere ona škorpionska strana

Ajoj, jadni smo :rofl:

ma jedan poput mene i ubila bih ga.
ja imam vagu s podznakom u djevici, zabavan mi je lud, romantičan i dobar u krevetu, zaštitnički se odnosi prema meni, šarmantan, ma super mi je. :cerek:
i spusti me na zemlju kad počnem histerizirati.
i mjeseci nam se slažu, ja sam više okrenuta sebi (vodenjak), on više daje (lav) i super se slažemo.
seks nam je full dobar, rekla sam ako slučajno prekinem s njim, nastavit ćemo se ševit, uopće me ne zanima. :o
inače volim vage.:lol: ista stvar(samo obrnuto)...nekad smo previše sami sebi

ma bjež, baš to, ne kužim samu sebe, kako će me netko drugi skužiti? :rofl:

S ovim se slazem, imala sam slicno iskustvo :rolleyes:

da, užasni su...

meni je to bilo najbolje iskustvo ikad. egocentrični manijak, koji tako loše glumi emocije a opet tako neodoljivo. jer, on je zaljubljen u ljubav! najbolji scenarij su krokodilske suze na rastanku. da mi je bio oscar pri ruci...

asi, koji dobar opis!
da, baš to...
i to sa suzama isto vrijedi.
moja najbolja prijateljica je to zvala "pogled iz meksičke serije".
ono oči pune suza, gleda te onako zajebano, a znaš, jednostavno znaš da sere!!!:s

butterfly555
19.09.2009., 16:52
asi, koji dobar opis!
da, baš to...
i to sa suzama isto vrijedi.
moja najbolja prijateljica je to zvala "pogled iz meksičke serije".
ono oči pune suza, gleda te onako zajebano, a znaš, jednostavno znaš da sere!!!:s[/QUOTE]

:lol:
samoljublje u granicama koje su se već odavno prestale zvat normalnim. samo promatranje takvih profila mene danas beskrajno zabavlja. još ako priđe pa dođe po papar :eek:

Ludacha87
19.09.2009., 16:52
meni je to bilo najbolje iskustvo ikad. egocentrični manijak, koji tako loše glumi emocije a opet tako neodoljivo. jer, on je zaljubljen u ljubav! najbolji scenarij su krokodilske suze na rastanku. da mi je bio oscar pri ruci...
uglavnom, takvi te nauče da više cijeniš sebe.


Zanimljivo, jer takav me naučio da cijenim sebe.
Mislim da me sad više nitko ne može prejebati. :clint:

little_devil
19.09.2009., 16:52
[QUOTE=Ludacha87;22644078]

hoce pliz meni napisat ponesto

22.05. 22:45

butterfly555
19.09.2009., 16:57
Zanimljivo, jer takav me naučio da cijenim sebe.
Mislim da me sad više nitko ne može prejebati. :clint:

zato sam i rekla da mi je to najbolje iskustvo ikada. životna triska koju moras dobit. no, ipak nedovoljno da bismo takve etiketirali lijepim rijecima. god i love being evil :D

AlgidBabe
19.09.2009., 16:58
meni je to bilo najbolje iskustvo ikad. egocentrični manijak, koji tako loše glumi emocije a opet tako neodoljivo. jer, on je zaljubljen u ljubav! najbolji scenarij su krokodilske suze na rastanku. da mi je bio oscar pri ruci...
uglavnom, takvi te nauče da više cijeniš sebe.

Haha, tocno to i tocno to kaj je ludacha rekla- gledas ga i znas da sere al on ne prestaje. I naravno, i moj je plakao na rastanku. Al mene nakon njega vise nitko ne moze preveslat, to odgovorno tvrdim. U svakom slucaju, nekvalitetna osoba :flop: s kakvim danas vise ne bi ni mrtva imala posla, al posluzio je svojoj svrsi u to vrijeme- da me nauci ovo kaj kazete. Ah taj horoskop, uvijek tvrdim da ima nesto u njemu

radion-plavi
19.09.2009., 16:59
Pa eto, kao Vodenjak i Škorpion trebao bi biti dosta ekscentričan, tvrdoglav, dominantan i posesivan.
Iako ti jesi za zabavu i jako cijeniš liberalnost i slobodoumnost, moguće da si dosta posesivna osoba, ne zato što si nesamostalan, jer si samostalan dovoljno i ne treba ti mentor kroz život, nego čisto zato jer vjeruješ da ćeš ti sve uraditi bolje od nekoga drugoga.
Mislim da dobro ideš s vodenim znakovima, bez obzira što si ti zračni, jer su oni dosta onako promjenjive prirode, a dobro bi ti išla i nekakva Bikica. :mig:
Rekla bih da jako voliš ženstvene, emotivne žene prema kojima se možeš ponašati zaštitnički, a da su uz to dosta koketne.


PSMTRS ovo je vec posve blizu :s LUDA:cerek: mogla bi ti izgradit karijeru na ovome :mig:

Anyway... po preporuci kolegice Ludache biljezim se sa stovanjem kojoj pohotnoj Milki :lol::top:

butterfly555
19.09.2009., 17:00
nescaffe chocolate.
later! :p

flamini
19.09.2009., 17:24
da, mi rakovi smo stvarno svinje...idem sad plakat nad svojom sudbinom:(.....kmeeeeeeeeeeeeeeee zašto je to tako bože?? zaštooooooooooo

Kiselica20
21.09.2009., 09:42
Dosta vedra i društvena ličnost, ali i dosta tvrdoglava i misaona.
Inteligentna, ali i dominantna, čini mi se da sve mora biti po tvom, ali teško da ćeš to priznati.
Mislim da si ti u vezi najčešće dominantna polovica i mislim da si veliki osobenjak i da ti i onda kad si u vezi treba tvoj prostor.
U životu bi ti obitelj mogla igrati jako bitnu ulogu i ako si žena, moguće da bi se svom kućanstu mogla posvetiti izuzetno dobro i da bi mogla djeci biti jak autoritet, ali ujedno i jako dobar roditelj.
Za ljude koji su ti bliski bi dala sve i spremna si se za njih zauzeti bilo kada, ali ujedno i voliš da rade po tvom i da ti donosiš glavne odluke, a s druge strane muškarci koji nisu jaka ličnost i koji te ne mogu slomiti te mogu dugoročno iživcirati samo.
S obzirom na tvoju 7. kuću, možda bi jako dobro išla sa nekakvim Škorpionom, jer oni su također osobenjaci, ali dosta vezani u emotivnim odnosima, baš kao i ti.

:


ma sve točno...od riječi do riječi...ali stvarno. ne mogu vjerovati :cerek:

patkiva23
21.09.2009., 10:26
dali mi moze netko reci kako se slazu djevica žensko(6.9.) i bik muško(11.5)?
:D

Ludacha87
21.09.2009., 15:58
dali mi moze netko reci kako se slazu djevica žensko(6.9.) i bik muško(11.5)?
:D

gledajući samo znakove, dobro jako se slažu. :mig:

Ludacha87
21.09.2009., 16:00
[QUOTE=Ludacha87;22644078]

hoce pliz meni napisat ponesto

22.05. 22:45

Ovako mogu samo znati da si bliznakuša. :D
Da kažeš godinu i mjesto rođenja, znala bih ti više reći. :mig:

patkiva23
21.09.2009., 18:16
gledajući samo znakove, dobro jako se slažu. :mig:

žensko 6.9.1985 u 02.25 i musko 11.5.1986 izmedu 14 i 15h
ljubav? :)

i jel mi moze netko rec koji je podznak kod zenskog? negdje nalazim lav a negdje rak :rolleyes:
hvala!

MeDiOkRiTeT
21.09.2009., 23:21
Gledajući samo znak i podznak ne biste se trebali slagati.
Za Lavove kužim, ali i te kako, jer kažu da ono što ti je u 7. kući, to je idealan znak za tebe, a tebi se u toj kući nalazi upravo Lav. :)
Što te točno na dragom privuklo, ne znam, možda bi trebala vidjeti u čemu ti je Mjesec, možda nekakva voda ili zemlja pa zato...
thnx, ali ne znam kako to vidjeti...? :ne zna: Btw možeš li mi reći nešto više o samoj mojoj osobnosti na temelju znaka i podznaka? (Znatiželjna sam :D:D:D)

Miary
22.09.2009., 01:03
pa kad si rođena, u koliko sati?
To ti je bolje da odeš na astrologiju pa pitaš tamo njih, pošto je ovdje samo o horoskopu parova i ljubavi i seksu u horoskopu. :mig:

ma kužim, pratim temu i full me sve to interesira već odavno, nego mi je problem što sam racunala na različitim stranicama i dobila razlicite rezultate, a prema nekoj knjizi, totalno treći rezultat tako da sam sad malo izgubljena pa se pokusavam nac u karakteristikama, ali se bas i ne nalazim..

tonkica051
22.09.2009., 12:04
Ja sam tebe skužila kao strastvenu, pa se možda nakačiš na škorpione zbog te seksualne energije i kemije koja među vama može biti jaka, a veza opstati može uz jako, jako, ali baš jako puno kompromisa i može biti jako iscrpljujuća i puna trzavica i previranja, tako da i nije baš najsretnija kombinacija za nešto ozbiljnije od kemije i strasti, jer mislim da se u par točaka bitno razilazite što vas dosta crpi. :mig:ma nisam imala vezu sa škorpionom...još :zubo:
zakačila sam se za vagu, dugo, dugo .... :mig:

ali me ubolo u oko to sa škorpijicama i kemijom :angel:

anyzena
22.09.2009., 12:19
Kreativna, duhovna osoba, nisi tipični rak jer imaš jarca koji ti daje čvrstoću.
Moguće da imaš rezervirano držanje, ali si opet prihvaćena od strane muškog roda.
Znak i podznak ukazuju na pretjeranu emotivnost, a Mjesec najviše, tako da ti u vezi veliku ulogu igra romantika i pažnja.
Dosta se povodiš za srcem, iako ne bih rekla baš potpuno bezlgavo jer imaš dozu suzdržanosti.
Mislim i da seks dosta gledaš kroz emocije.
Moguće da dobru vezu ostvaruješ sa Škorpionima i Rakovima, moguće i Djevicama. :mig:
Ne znam igra li ti ulogu, ali dobro bi ti odgovarala dobrostojeća osoba.
Izuzetno dobra majka, možda čak i previše požrtvovana.
Ne znam voliš li djecu, prema ovome izgleda da ih voliš jako i da ti je obitelj od velike važnosti, u smislu da obiteljska situacija u kojoj si živjela i odgoj mogu jako ostaviti traga na tvojim emocionalnim odnosima. :mig:
U vezama se slobodno možeš osloniti na ituiciju jer ti je jača strana.
Moguće je i da si posesivna u vezi i nisam sigurna da možeš prijeći preko varanja.

hvala, hvala! većinom pogođeno! :s

može li pitanje: veza s bikom koji je i u podznaku bik? (da podsjetim ja sam rak, podznak jarac) :mig:

little_devil
22.09.2009., 12:49
Ovako mogu samo znati da si bliznakuša. :D
Da kažeš godinu i mjesto rođenja, znala bih ti više reći. :mig:

83:) zagreb:mig:

SHIKI
22.09.2009., 17:44
[QUOTE=little_devil;22644154]

Ovako mogu samo znati da si bliznakuša. :D
Da kažeš godinu i mjesto rođenja, znala bih ti više reći. :mig:

može li meni??
ja- škorpion 1.11.1986. u 6:40 am
on- strijelac 17.12.1984.
može li i o meni i o nama skupa?

Nikola-Tesla
27.09.2009., 15:32
stvarno,da li ima ženskih škorpiona:confused: :confused: :confused:

Evo me :D

šta te zanima? :)

fassgodard
27.09.2009., 15:36
za Žulaja:

ja sam vodenjak, podznak vaga, kažu mi da sam zajeban psihički, zašto???

Ajme, i ja sam.:cerek:

Još i Mjesec i Venera u Strijelcu.

A draga mi je Djevica-Djevica-Mjesec Jarac.:cerek:

fassgodard
27.09.2009., 15:46
Ja sam totaalna mješavina zraka i vatre....Sunce:Vodenjak
Ascendent:Vaga
Mjesec:Strijelac
Merkur:Vodenjak
Mars:Ovan
Venera:Strijelac
Jupiter:Ovan
Uran:Strijelac
Saturn:Strijelac

Najviše sam poznanstava imao s ljudima zemljanih znakova(Jarci pogotovo-upoznam dva Jarca tjedno), s njima najlakše komuniciram, cura mi je zemljani znak.Kako to?

fassgodard
27.09.2009., 15:46
Dupli post...:zubo:

josipva
27.09.2009., 16:09
poz, ako netko zeli neka analizira moj znak, eto zanima sta horoskop kaze o mojim karakteristikama, rodjen 28.10. u 20:45

fassgodard
27.09.2009., 16:17
poz, ako netko zeli neka analizira moj znak, eto zanima sta horoskop kaze o mojim karakteristikama, rodjen 28.10. u 20:45

Treba još i godina rođenja.
Škorpion jesi.:D

josipva
27.09.2009., 17:18
1987 :D

mermaid ivanna
28.09.2009., 09:23
znao sam da cemo se prije ili kasnije razici u misljenjima :lol::lol::lol::lol:

ovnovi???najsexi?????KAJ?!to nikad,ali baš nikad,nisam čula.a kamoli osjetila:lol: o ukusima se ne raspravlja,ali škorpioni:),ti si škorpion?ma i dobro pozicioniram mars u škorpionu mmmmm

mermaid ivanna
28.09.2009., 09:29
znao sam da cemo se prije ili kasnije razici u misljenjima :lol::lol::lol::lol:

a ako ćemo egzaktno - BLIZANAC s marsom u škorpionu:top: okretni,divlji,pametni,drski,dozvoli si,dozvolit će,a kontrolirat će i ševit me do besvjesti.

ljubićka
28.09.2009., 19:19
Hoće meni netko izračunati??
Plese....
06.04.1983. Vinkovci
Please...

ljubićka
29.09.2009., 22:18
Ajde,please....:(

Allesandra_21
29.09.2009., 22:40
ja pitam za sex cim pridjem curi , izlika mi je da sam skorpion ... sta ces :D

Ja sam dupla skorpija:D

Kela
29.09.2009., 23:57
ja sam Ovan, podznak Lav, Mjesec u Škorpionu
On je Škorpion, podznak Vodenjak, Mjesec u Ovnu

uskoro ce nam biti godisnjica veze koja je bila jako burna, dramaticna, sexualna i duboka, a nadam se da ce tako i ostati, s tim da radimo na vlastitoj povezanosti i dalje.
po svim predvidjanjima trebali bismo dosta kvalitetno trajat jer je moj Mjesec u njegovom znaku, a njegov u mom. puno posesivnosti :D

iako kazu da je ova kombinacija destruktivna, ne bih se slozila - Ovan i Škorpion se instinktivno kuze, samo moraju nadvladati pretjeranu zelju za dominacijom i dramatiziranjem i sve bude ok.

inace, i ostali vatreni znakovi (Lav i Strijelac) su mi zakon :)

a sto se tice astrologije, i sama se bavim njom, tako da vjerujem u ono sta se iz nje moze nauciti, i to sam pocela vjerovati iz vlastitog iskustva i proucavanja.

cheers

yuma
30.09.2009., 00:14
Bokić..
Ja sam nova ovdje i jaaako me zanima moja natalna karta..ako mi može netko malo ovo objasnit,bila bih jako zahvalna :s
Strijelac,u podznaku blizanac
Mjesec u Biku
Merkur u škorpionu
Venera u jarcu
Mars u djevici
Jupiter u djevici
Saturn u djevici
Uran u škorpionu
Neptun u strijelcu
Pluton u vagi
Medium coeli u ribama

tearsinheaven.
30.09.2009., 20:10
Bokić..
Ja sam nova ovdje i jaaako me zanima moja natalna karta..ako mi može netko malo ovo objasnit,bila bih jako zahvalna :s
Strijelac,u podznaku blizanac
Mjesec u Biku
Merkur u škorpionu
Venera u jarcu
Mars u djevici
Jupiter u djevici
Saturn u djevici
Uran u škorpionu
Neptun u strijelcu
Pluton u vagi
Medium coeli u ribama

Venera u Jarcu dosta često zna dati jako lijepe osobe =) - ili barem neku jaku, jaku atraktivnu fizičku osobinu :)

yuma
01.10.2009., 00:19
Venera u Jarcu dosta često zna dati jako lijepe osobe =) - ili barem neku jaku, jaku atraktivnu fizičku osobinu :)

Pa kažu mi da sam dosta atraktivna i drugačija od drugih cura..:D
Ali mene zanima ova cijela kombinacija više zbog karkaternih osobina..:mig:

tearsinheaven.
01.10.2009., 17:34
Pa kažu mi da sam dosta atraktivna i drugačija od drugih cura..:D
Ali mene zanima ova cijela kombinacija više zbog karkaternih osobina..:mig:

'Strijelac - Blizanac
Posebna vrsta intelektualca koji se drugima zna na vrlo suptilan način, uvući pod kožu. Brz, smion, oštrouman, vješt, no nekom nedovoljno opipljiv u djelima. Vrlo inteligentan kao suradnik i partner. Mana mu je što brzo i lako zbriše.' :)

Što se tiče Mjeseca u Biku, on simbolizira putenost, toplinu, strast i pouzdanost. Venera koja je vladar Bika, najviše na svijetu voli uživati i imati. No s druge strane, čest je indikator ljubomore i posesivnosti. Mjesec u Biku je dobar i za razradu svih dugoročnih planova koji zahtijevaju strpljenje, praktičnost, ali i upornost da bi ih se sprovelo do kraja. :mig:
Negativna strana Mjeseca u Biku je već poznata Bikovska tvrdoglavost. :D

Merkur u Škorpionu ima i nekih izuzetnih osobina, npr. oštar dar zapažanja, koncentriracija u poslu... ; )

yuma
01.10.2009., 18:13
'Strijelac - Blizanac
Posebna vrsta intelektualca koji se drugima zna na vrlo suptilan način, uvući pod kožu. Brz, smion, oštrouman, vješt, no nekom nedovoljno opipljiv u djelima. Vrlo inteligentan kao suradnik i partner. Mana mu je što brzo i lako zbriše.' :)

Što se tiče Mjeseca u Biku, on simbolizira putenost, toplinu, strast i pouzdanost. Venera koja je vladar Bika, najviše na svijetu voli uživati i imati. No s druge strane, čest je indikator ljubomore i posesivnosti. Mjesec u Biku je dobar i za razradu svih dugoročnih planova koji zahtijevaju strpljenje, praktičnost, ali i upornost da bi ih se sprovelo do kraja. :mig:
Negativna strana Mjeseca u Biku je već poznata Bikovska tvrdoglavost. :D

Merkur u Škorpionu ima i nekih izuzetnih osobina, npr. oštar dar zapažanja, koncentriracija u poslu... ; )

hvala ti na ovom..neke stvari su mi sad jasnije.. :D

fulcrum
01.10.2009., 18:16
[QUOTE=Ludacha87;22675840]

može li meni??
ja- škorpion 1.11.1986. u 6:40 am
on- strijelac 17.12.1984.
može li i o meni i o nama skupa?

Ovo mi naoko ne valja. Been there, done that.
Previše emocija, strasti, svega... jednostavno pukne pod težinom.

ljubićka
01.10.2009., 20:41
Hajde netko...
please...
06.04.1983.
Vinkovci

Basta
05.10.2009., 13:44
[QUOTE=SHIKI;22695987]

Ovo mi naoko ne valja. Been there, done that.
Previše emocija, strasti, svega... jednostavno pukne pod težinom.

i ja imam slično iskustvo... :s :D

bitchy-as-usual
07.10.2009., 16:34
a kombinacija riba 17.3. 1986 i škorpion 12.11.1984 :kokice:

Basta
07.10.2009., 18:38
ja sam Ovan, podznak Lav, Mjesec u Škorpionu
On je Škorpion, podznak Vodenjak, Mjesec u Ovnu

uskoro ce nam biti godisnjica veze koja je bila jako burna, dramaticna, sexualna i duboka, a nadam se da ce tako i ostati, s tim da radimo na vlastitoj povezanosti i dalje.
po svim predvidjanjima trebali bismo dosta kvalitetno trajat jer je moj Mjesec u njegovom znaku, a njegov u mom. puno posesivnosti :D

iako kazu da je ova kombinacija destruktivna, ne bih se slozila - Ovan i Škorpion se instinktivno kuze, samo moraju nadvladati pretjeranu zelju za dominacijom i dramatiziranjem i sve bude ok.

inace, i ostali vatreni znakovi (Lav i Strijelac) su mi zakon :)

a sto se tice astrologije, i sama se bavim njom, tako da vjerujem u ono sta se iz nje moze nauciti, i to sam pocela vjerovati iz vlastitog iskustva i proucavanja.

cheers

moja kombinacija je ovakva, škorpion-ovan... slično iskustvo, pogotovo što se tiče kuženja... :)

i...zg
08.10.2009., 09:10
Jel može mala analiza...ja 07.06.1986, 14h on 10.07.1986 oko 19 h...
dvije godine smo u vezi,kriza već par mjeseci,koja se,by the way,ponavlja,tako je bilo i prije godinu dana....nekak imam feeling da je rastrgan između mene i svoje obitelji,koja jako puno očekuje od njega,a on,tipičan rak,jel...

Kela
08.10.2009., 16:01
moja kombinacija je ovakva, škorpion-ovan... slično iskustvo, pogotovo što se tiče kuženja... :)


ma da??
a sta si ti? ako se sjecam dobro dok sam citala postove, skorpion?
koliko dugo traje veza? kako prezivljavate? :P

pac_life
08.10.2009., 16:22
Riba, u podznaku navodno vaga:kava:

Ne žimku previše te pizdarije...
Riba,u podznaku blizanac...
lipa iskustva sa strijelcima i rakovima...:D

_mystery_
08.10.2009., 16:56
Riba,u podznaku blizanac...
lipa iskustva sa strijelcima i rakovima...:D

ma vidi :D
i ja riba u podznaku blizanac..
nekako uvijek imam dojam da nas ima previše :zubo:

jel bi netko odvojio mrvicu vremena da mi kaže nešto pametno o mom slučaju jer se stvarno ne kužim, a redovito izaberem krive :facepalm:

Sun in Pisces, Moon in Libra • Ascendant in Gemini, Mercury in the Eleventh House • Saturn in the Fourth House • Moon in the Sixth House • Venus in the Tenth House • Sun in the Eleventh House

ovo je copy sa astro.com ako pomaže :cerek:

zumzička
17.03.2010., 00:36
eto, ja živjela u uvjerenju da sam jarac, podznak riba :bonk:
Jarac, podznak ovan...ima li takvih :confused:

Kakvi smo :mig:

biancaneve
17.03.2010., 01:21
Vaga, podznak Rak, solo sam, cura, 28.09.1981., 23 25 mislim, deset minuti gori doli, Split, šta mi možete reć :ne zna: :rofl::rofl:

zlickz-mortis
17.03.2010., 12:01
Bik sam, podznak neznam, ali to nije vazno jer je moja partnerica kakoder bik i to smo godinu i jedan dan razlike... mi ne moramo pitati jedno drugoga mozemo li to napraviti... jednostavno napravimo... oboje smo bolesno perverzni... (ukljucen seks u troje. ja ona, njezina starija sestra)... eto tek toliko za statistiku

morote
17.03.2010., 12:49
Ovan:

Muški su naporni i misle kako su bogom dani. Oni su naj, naj, a ta tvrdnja proizlazi iz neke njihove vjere, nikako činjenica! Vrlo laki za manipulirati. Dobro plasiran kompliment tu i tamo razoružava svaku ovcu. Spori i neučinkoviti!

Ženske. Dobre su. Relativno zabavne. Ne znaju se poševiti ni da im život ovisi o tome.

Bik

Muški. Pouzdani, temeljiti. Pružaju povjerenje u pogledu novca i stvarno s njima bih na poslovnom planu radio što god treba. Stvarno me do sada niti jedan frend bik nikada nije razočarao po tim pitanjima.

Blizanci

Muški. Nisu vrijedni spomena. Sve bi oni i svime se bave, a ne bave se ničim. Milijardu interesa, a u ničemu stvarno nisu. Bezveze znak.

Ženske su dobre. Ok su i lako je s njima. Uvijek im treba ostaviti da žele još malo.

Rak

Ženske. Emocionalno naporne. To je jedini znak koji će se preko cijeloga kafića derati kako je dobila mengu i proglašavati to krunom svoje ženstvenosti (pred svima naravno i na sav glas). Jer eto ona je majka. Ona je zemlja, ona je žena. Ma kurac! Daj sjaši! Ne volem. Seks je loš, ali možda je to samo do mene, pošto sam samo gledao kako da pobjegnem iz tog sranja.

Lav

Žene. Negdje su u horoskopu pročitale kako su one lavice. Kako su one kraljice, pa su stvarno počele vjerovati u to. Evo ja sam zvijezda, obožavaj me. Zajebi srećo. Niš't od toga. Ništa posebno, stvarno.

Djevica

Muški. Konkretni, isto kao i bikovi. Pouzdani. S njima bih uvijek u posao.

Ženske. Volim ih. Vrlo su konkretne. Prizemljene. Ženstvene. Uvijek se s njima zna kako stvari stoje i zašto je nešto takvo kakvo je. Odličan znak. Duhovite na intelektualnoj bazi.

Vaga

Muški. Negdje u horoskopu su pročitali kako su najšarmantniji, najbolji, imaju najviše stila itd., pa su eto Bogom dani. Istina je totalno suprotna. Nesigurni, naporni, dosadni, cjepidlake, snobovi ukratko. To je onaj tip koji te pozove u goste, ali kada uđeš u stan ne smiješ taknuti ništa da ne bi poremetio taj neki raspored i „savršenstvo“ prostora. Ono, nemoj mi ogrebati liniju, košta 20000 kuna. Daj… pa koji si je kurac kupio, ako će samo stajati u kutu? Da impresioniraš goste? Katastrofa. Nemoj disati, dižeš prašinu itd… Jesam li rekao lijeni i dvolični. Imaju dvostruke standarde za sebe i druge. Kurac od znaka. U razgovoru znaju pričati samo o sebi.

Ženske: Pročitale su u horoskopu kako su lijepe. Pročitale su kako imaju stila. Pročitale su kako su diplomate. Pročitale su kako su neodlučne, pa su u sve to i povjerovale. Nisu neodlučne nego neodgovorne i bezobrazne prema partneru koji treba trčati oko njih i misliti što je pjesnik htio reći. Pošto misle da imaju stila daju si za pravo da na sebe stave sve si svašta, svakakva kombinacije koje ni modni mačak ne bi obukao, ali eto one su uvjerene da to funkcionira. To što izgledaju kao strašilo i kao da je netko uzeo par naramaka odjeće i samo bacio na njih očito ne igra nikakvu ulogu. Jedini znak u zodijaku koji će mi reći, pa zar sam te toliko nadahnula. Jao kako sam super, pričaj mi još malo o meni. (http://www.youtube.com/watch?v=VULQ8Lgv094) :D Egocentrične, sebične, logika im je nepoznat pojam. Samoljubljive, pobjegnu na prvi znak poteškoća. Uglavnom žive u oblacima, a ne na ovom svijetu. Bezveze znak. One bi sve, a za ništa ne bi radile. Kasnije kada ostare i poružne pitaju se zašto ne mogu naći nikoga pa se pretvaraju u očajne udavače koje svojim Pitonskim stiskom zgrabe prvu naivnu žrtvu i onda kukaju i prcaju ga u mozak kako im je teško u braku i kako ih nitko ne razumije. Bla, bla, bla, bla… kurac od znaka.

Škorpion

Muški: najveći jebači. Najveće kite. Najpametniji. Najbolji. Naj, naj, naj, naj, naj. Frajeri ono za popizdit. Lol. Znate ako si dovoljno dugo ponavljate laž možda i povjerujete kako je to istina. Evo, već pola foruma vjeruje. Škorpiju razbiješ u dvije, tri dobro argumentirane linije. Nisu vrijedni spomena. Sve što dotaknu uništavaju, stoga ih treba držati dalje od svega. Puno vike i puno propagande. Nešto kao Hitler Njemačka. Propaganda i propaganda. Laž!

Žene: Destruktivne. Ali zato što su pročitale da su takve i pa si onda to i dopuštaju. Isto niš't posebno. Sve one loše strane karaktera koje možete zamisliti imaju. Posesivnost, ljubomoru, zavist… itd… itd…

Strijelac:

Muški: Pročitali su kako su sportaši, a u njih dvije lijeve. Pročitali su kako su zabavni, glasni i najbolji u društvu. Pročitali su svašta i povjerovali pa se tako stvarno i ponašaju. To što mu se kasnije svi iza leđa smiju, očito nije bitno. Dežurnu budalu imamo.

Jarac

Muški: Sa svima su dobri i sa svima su super. Sa svakim imaju drugo lice. Bezveze znak. S njima se da manipulirati pošto sa svakim žele biti u best friends odnosima i tu se da izvući interes. Konkretno nemaju ništa za ponudit.

Jarčice: Dobre. Za posao rođene. S njima bih radio sve što treba. Pa i u rat. Stvarno osobe na koje se možeš osloniti u poslovnom smislu i osobe koje te neće iznevjeriti, pogotovo ako gaje simpatije bilo prijateljske ili bilo kakve druge. Prave igračice i skidam im kapu. Svaka čast. U ljubavi su fenomenalne ako im se pritisnu pravi gumbi. Onda ta samozatajna i temeljita, zemljana osoba postaje tolika perverzija da je to za ne povjerovati. Pretvara se u zemljotres od 9,50 po Richteru :)

Vodenjak

Ženske: Savršene u svakom pogledu.

Ribe

Žene: Ima ih svakakvih, zabavne. U pravilu im dam + ali za nikada ništa više od običnog poznanstva/prijateljstva.Eto toliko od mene. Čast izuzecima. Ima ih, jamčim. U svakom od navedenih znakova :)

tearsinheaven.
17.03.2010., 13:16
Ovan:
Muški su naporni i misle kako su bogom dani. Oni su naj, naj, a ta tvrdnja proizlazi iz neke njihove vjere, nikako činjenica! Vrlo laki za manipulirati.

:top: Uh, slažem se u potpunosti!


Vaga
Muški. Negdje u horoskopu su pročitali kako su najšarmantniji, najbolji, imaju najviše stila itd., pa su eto Bogom dani. Istina je totalno suprotna. Nesigurni, naporni, dosadni, cjepidlake, snobovi ukratko. To je onaj tip koji te pozove u goste, ali kada uđeš u stan ne smiješ taknuti ništa da ne bi poremetio taj neki raspored i „savršenstvo“ prostora. Ono, nemoj mi ogrebati liniju, košta 20000 kuna. Daj… pa koji si je kurac kupio, ako će samo stajati u kutu? Da impresioniraš goste? Katastrofa. Nemoj disati, dižeš prašinu itd… Jesam li rekao lijeni i dvolični. Imaju dvostruke standarde za sebe i druge. Kurac od znaka. U razgovoru znaju pričati samo o sebi.

Hmm, ja sam baš imala lijepa iskustva s vagama :)
Povučene, nisu nagle, smirene, ne zadiru puno u tuđu privatnost :top:


Vodenjak

Ženske: Savršene u svakom pogledu.
Hahaha, pa naravno :D

Angel2
17.03.2010., 13:27
oboje smo Vage,ja u podznaku Blizanac,on..Škorpion:D

frajer2
17.03.2010., 13:39
Tko ima sta protiv ovana?
haaaaaa?
aaaaa?

Angel2
17.03.2010., 13:41
[QUOTE=morote;25604588]Ovan:


Ženske: Pročitale su u horoskopu kako su lijepe. Pročitale su kako imaju stila. Pročitale su kako su diplomate. Pročitale su kako su neodlučne, pa su u sve to i povjerovale. Nisu neodlučne nego neodgovorne i bezobrazne prema partneru koji treba trčati oko njih i misliti što je pjesnik htio reći. Pošto misle da imaju stila daju si za pravo da na sebe stave sve si svašta, svakakva kombinacije koje ni modni mačak ne bi obukao, ali eto one su uvjerene da to funkcionira. To što izgledaju kao strašilo i kao da je netko uzeo par naramaka odjeće i samo bacio na njih očito ne igra nikakvu ulogu. Jedini znak u zodijaku koji će mi reći, pa zar sam te toliko nadahnula. Jao kako sam super, pričaj mi još malo o meni. (http://www.youtube.com/watch?v=VULQ8Lgv094) :D Egocentrične, sebične, logika im je nepoznat pojam. Samoljubljive, pobjegnu na prvi znak poteškoća. Uglavnom žive u oblacima, a ne na ovom svijetu. Bezveze znak. One bi sve, a za ništa ne bi radile. Kasnije kada ostare i poružne pitaju se zašto ne mogu naći nikoga pa se pretvaraju u očajne udavače koje svojim Pitonskim stiskom zgrabe prvu naivnu žrtvu i onda kukaju i prcaju ga u mozak kako im je teško u braku i kako ih nitko ne razumije. Bla, bla, bla, bla… kurac od znaka.
:lol::lol:ja sam vaga i nije baš sve tako,ok nešto ima ,ali BOže moje puno toga ovisi i o karakteru,tko si i šta si,odgoj?kad bi svi bili isti,svijet bi bio predosadan...sebična nipošto nisam,ne bježim od problema već se suočim s njima..bijeg nije rješenje..imalo bi se tu šta diskutirati...:cerek:

morote
17.03.2010., 14:00
:lol::lol:ja sam vaga srećo :cerek::cerek:

DeviantGonzo
17.03.2010., 14:03
Protiv Ovna osobno nemam ništa :)

Al imam protiv sebe, dakle:

Škorpion u znaku i podznaku, u Marsu Vodenjak, u plutonu škorpijon, plus još i u Merkur i Veneri. Seksualno sam malo sjeban, perverzan, čak i jako bolestan ponekad i radi toga imam neravnotežu u svojoj seksualnoj energiji. Nisam baš načisto šta mi je, ali mi s libidom nešto ne valja...sve te šeme kako smo najbolji jebači meni bar nikako ne stoji. Priznajem da sam izrazito strastven i poletan u toj strasti, nepromišljen, ali sam u seksu težak i dosta mi treba da me se stimulira, i naravno mora bit po mojim pravilima u ševi, što nije fer i nije zdravo. Kako bit pametan, ja stvarno ne znam, al mislim se u vezi ovog posavjetovat s psihijatrom, tj. razmatram još tu mogućnost.

innerivy
17.03.2010., 14:15
ja djevica :D tipična u svakom pogledu osim u pogledu marjivosti uvijek i svugdje..a kaj ćeš:lol:
a značajne muške osobe u životu....
pa redom u negatvinom kontekstu ili kontekstu koji je naginjao tenzijama ( ne nužno osobe sexualno ili ljubavno povezane sa mnom) strijelci i lavovi..
a opet najbolje i najvatrenije trenutke i daleko najbolji klik u glavi pamtim s lavovima..pa sad ti zaključi...medalja ima dvije strane:lol:

Angel2
17.03.2010., 14:39
srećo :cerek::cerek:

:D:D al istina je u ovome,tu priznajem..volim sanjariti,i kad bi mogla živjela bih u bajkama,ljepše je i sigurnije..:cerek:

Sexy__Seka
17.03.2010., 14:47
Ja škorpion u znaku, a u podznaku ovan. Jebeno totalno, tvrdoglavost na kvadrat! A dragi mi je račić i super se slažemo, samo što bi ja u seksu svašta a on se nekih ideja grozi :(
Ugl samo su mi bikovi dosad bili fatalni :cerek:

morote
17.03.2010., 15:08
Evo Angel, samo za tebe. Tipičan način djelovanja jedne vage.

:D:D al istina je u ovome,tu priznajem..volim sanjariti,i kad bi mogla živjela bih u bajkama,ljepše je i sigurnije..

Ljepše i sigurnije, dakle poručuješ meni muškome da tebi treba zaštita, što meni naravno imponira jer sam ja tu, evo da te zaštitim. Svaki muškarac odmah pada na to, jer ispada faca i frajer. Još ako je škorpion pa se odmah može kurčit tom činjenicom koju naravno odmah naglasi, iako ga nitko nije pitao, di ćeš bolje :) Naravno on će obavezno naglasiti kako je zajeban (po defaultu), a ti ćeš trepnuti svojim okicama i reći, oh mužu, o frajeru. O životinjo moja.

Dakle navlakuša prva.

Kada subjekt napada počne gajiti simpatije prema dotičnoj slijedi navlakuša druga:

ja sam vaga i nije baš sve tako,ok nešto ima ,ali BOže moje puno toga ovisi i o karakteru,tko si i šta si,odgoj?kad bi svi bili isti,svijet bi bio predosadan...sebična nipošto nisam,ne bježim od problema već se suočim s njima..bijeg nije rješenje..imalo bi se tu šta diskutirati...

Dakle prevođenje žednog preko vode u par lakih koraka:


ja sam vaga i nije baš sve tako,ok nešto ima – dakle pokajnički priznaje određene elemente ali ne navodi koje (uz treptanje okicama) i nadasve diplomatski sugerira kako nisam u potpunosti u krivu, ali da eto baš i nije sve tako i postoji šansa da griješim. To mi naravno neće reći direktno. Naravno trepne okicama i koristi ranjeni ton kako bi objekt, dakle ja, spustio gard. Nakon toga ja otvoreno priznajem kako je generaliziranje loše i da griješim. Ja, samoinicijativno priznajem da sam u krivu! Ali ne to nije sve. Nije dovoljno :)
Ima se tu šta diskutirati. Dakle otvara se cijeli spektar mogućih rasprava u kojem naša draga vaga koristi sva joj raspoloživa oružja, ali nikada ne diže ton jer je ona uvijek diplomatska i ona je uvijek ranjena strana u diskusiji. Pošto mi muški padamo na ranjena bića, ja otvoreno govorim, da pa nije tako. Svaki slučaj je zaseban i vidim po tebi da si razumna i dobra duša. Bit će da griješim. :bonk:
Kada me uljuljala u pokajničko raspoloženje, diskutiramo o raznim primjerima gdje svaki put kada ja krenem oštrije, onda titra nad mojim muškim karakterom koji ima instinkt da ju zaštiti, stoga uvijek kada ona spusti ton, ja se pokajem i kažem, pa dobro, sorry malo sam se zaneo.
Na kraju to završi tako da ja sam priznajem kako crno nije crno već sivo. I to slavodobitno proglašavam mojom pobjedom pošto smo dijalogom došli do rješenja i evo zajedno smo jači :mljacko: Dva uma su bolja od jednoga, a i činjenica da zaključujem tvrdnjom crno je ipak sivo, imponira meni kao muškarcu pošto svaki primitivni balkanac mora imati zadnju u raspravi. To što sam išao kontra sebe i što sam pobio svoju vlastitu tvrdnju nema veze. U vjeri kako je rasprava bila produktivna puštam temu, a u biti sam popušio i ostao magarac.


Lol, ma nema veze. Angel :cerek: volim ja tebe puno :) :cerek: Sada kada pišem ovo, mislim si, pa zar nije tako sa svakom ženom, bez obzira na horoskop :)

Angel2
17.03.2010., 15:51
ol::lol::lol::lol:a jesam se nasmijala,cool..:top:
ovako odgovor na tvoje..
1.uvijek kažem direktno što me ljuti,gdje je pogriješio..ne trepčem,ne cmoljim.
2.jako sam temperamentna,vičem,galamim,tvrdoglavim se..i dok ne dokaže suprotno da sam u krivu nema šanse da me bilo tko razuvjeri u suprotno..:D
3.nikad ne titram okicama,slinim itd..to mi ljigavo i ispod časti...već ja lijepo se obučem onako fol se vidi čipkasti grudnjak,pa se svako malo naginjem,namirišim omilj.parfemom..diplomacija i strategija su moji načini..:mig::cerek:Kad mi Bog dao sve te atribute šteta da ih ne i iskoristim zar ne?:cerek
4.Ako sam ja ta koja je pogriješila ,nije mi bed se izviniti..svatko griješi..samo je razlika dal to i priznaješ...
nisu ni svi muški isti baš kao i žene..sve smo različite,bez obzira na horoskop,život je taj koji nas čini ovakvima kakvi mi doista jesmo..:)
P.s I JA TEBE VOJIM...:cerek:Ovaj forum je baš za mene,jupi...:D

morote
17.03.2010., 16:01
Evo da pokušam zeznuti admine i ostati na temi:

Žena vaga

Žena je savršena supruga, domaćica, majka, za sve nađe vremena i ništa ne zapušta. Za svoju bi djecu sve učinila. Lijepo hoda, lijepo se šminka, ima urednu kosu i moderno se odijeva. Voli nakit s plavim i bijelim safirima, što je drago kamenje Vage. Ako pronađe muškarca koji je razumije i voli ona je idealna žena. Voli se razmetati pametnim dosjetkama u raspravama, ali i raspravljati sama sa sobom. Sklona je sve dva puta odmjeravati, kako bi bila sigurna da nije nešto propustila, ona ne stvara svoja vlastita pravila, niti tvrdoglavo odbija sve razloge, kao žene drugih astroloških znakova, a i svoja mišljenja prezentira diplomatski pažljivo. Mrzi biti sama i potrebno joj je partnerstvo, kako u poslu tako i u ljubavi. Za nju je brak "zajedničko ulaganje" i tipična žena Vaga nema nikakvu želju da svome partneru bude kamen oko vrata. Rijetko kad dozvoljava da ju emocije ometaju u donošenju odluka ili stava. Idealna kombinacija sa ženom Vagom je muškarac Ovan, Škorpion, Lav ili Bik, a dvje Vage u braku postaju ili zaljubljene ptičice ili ljuti protivnici, prelazeći iz jednog ekstrema u drugi.

lijepo se obučem onako fol se vidi čipkasti grudnjak,pa se svako malo naginjem,namirišim omilj.parfemom...

A sada ne znam ja koliko bi to funkcioniralo. Dok ne vidim, ne doživim, ne vjerujem da pali :cerek:

P.s I JA TEBE VOJIM...:cerek:Ovaj forum je baš za mene,jupi...:D

Vidiš koliko ljubavi na ovom forumu :D

Ubit će me admini, jer sam offtopic. Chatam. Nisu vage loše doduše, ja sam samo spominjao one loše primjere koje znam.

Angel2
17.03.2010., 16:07
Sve je ok,:mig:naravno da nisu svi loši bez obzira koji si znak..al ima istine malo u horoskopu..ja jednostavno ne mogu biti sama,bez ljubavi...poludim tada..i u ljubavi dajem 100 posto sebe,volim lijepu odjeću,djecu,spremna sam žrtovati za osobe koje volim...ima istine,,baš kao i da znam biti cinična,ponekad lijena,brzopleta..itd..itd...:D neću dalje...bolje ostati na lijepim stvarima..Zar tebe tvoja bolja polovica ne zavodi na onakav način..dekolte,parfem..:D..kod mog muža pali evo godinama..:cerek:

never_angel
17.03.2010., 16:15
....

:tuctuc::tuctuc: ovo ti je za moj znak i to dva put..
ali si tako prokleto u pravu, za sve..:cerek::cerek:

morote
17.03.2010., 16:20
:tuctuc::tuctuc: ovo ti je za moj znak i to dva put..
ali si tako prokleto u pravu, za sve..:cerek::cerek:

Lol, a o kojem znaku točno govorimo? :)

Angel2
17.03.2010., 16:22
garant je Vaga :mig::cerek:

biancaneve
17.03.2010., 16:31
Vaga sam i ne slažem se s tobom u većini moronte, s Angel se već slažem :kava:
Ne gadi mi znak :azdaja: i lijepa sam i sve najljepše šta piše gore potpisujem :raspa:
Oštra na jeziku, direktna, impulsivna, iskrena, otvorena, dobra prijatelj, pomažem ljudima, egocentrična naravno i čekam princa iz bajke :ne zna: :rofl:

Angel2
17.03.2010., 16:34
da tako je..:D..meni je prijateljstvo jako važno..i za pravog prijatelja sam spremna sve učiniti..kao ia za ljubav svog života...:kava:

nevanevičicaa
17.03.2010., 16:36
jarac podznak škorpion .

:ceka:

biancaneve
17.03.2010., 16:36
da tako je..:D..meni je prijateljstvo jako važno..i za pravog prijatelja sam spremna sve učiniti..kao ia za ljubav svog života...:kava:

I ja, ali pravih prijatelja je malo, tako da sam odustala od njih, pretvaram se u nešto što nisam i to me smeta, pretvaram se u njih :ne zna:

OT Volila bi da mi Ludacha napiše nešto jer morante samo prepisuje od nekud, to mogu i ja :kava:

Vaga, podznak Rak :ceka:

Angel2
17.03.2010., 16:39
[QUOTE=biancaneve;25608839]I ja, ali pravih prijatelja je malo, tako da sam odustala od njih, pretvaram se u nešto što nisam i to me smeta, pretvaram se u njih :ne zna:

bolje jedan pravi nego 100 lažnih..ja imam par dobrih frendova.:) i nikad ne želim više biti netko tko nisam..ne isplati se..Budi svoja ...i kad-tad ćeš naići na nekoga tko ti je sličan.:mig:

waka
17.03.2010., 16:44
Škorpion sam s podznakom u raku.U seksu mi najbolje pašu bikovi i škorpioni,za vezu rakovi.Najgore su mi vage i vodenjaci,a i djevice mi idu na živce.Jarci su ok al previše maaerijalistički orijentirani,a blizanci toliko površni da mi se riga.Predrasude?Svakako.Moja iskustva?GArant

morote
17.03.2010., 16:54
Neka vaga gadno zajebala morotea :kava:
Ja čekam Ludachu, oće se pojavit, ovako mogu i sama proguglat :ne zna: :rolleyes:

Ma nije, ja ti u biti volim vage :) Što te zanima, pitaj mene, ja ti sve znam :) Vidiš gore kako sam bio detaljan :D

Nemo474
17.03.2010., 17:11
Vaga sam podznak ne znam jer ne gledam horoskope:rofl:

nevanevičicaa
17.03.2010., 17:16
:ceka:


a meni ? :tuzni:

biancaneve
17.03.2010., 17:23
jarac podznak škorpion .

:ceka:

Ljudi rođeni u kombinaciji znak Jarac-podznak Škorpion, su jake i tajanstvene ličnosti, koje nerado otkrivaju svoje planove i svoja razmišljanja. Sposobni su da se dobro koncentrišu, hladni su i veruju u sebe, usresređeni su do fanatizma. Često fasciniraju i ulivaju strah, a skloni su i despotskom ponašanju. Talentovani su za profesije koje su izrazito zahtevne, kao što su hirurgija, bezbednosne službe, ali imaju dara i za pisanje. Teško pronalaze srodnu dušu, jer su skloni kritikovanju. Njima je potreban partner koji će imati jaku ličnost, i sa kojim će se žestoko konfrontirati.

Podznak Škorpion daje vam moćnu snagu volje,ambicioznost,fizičku energiju,strast i duboke emocije.Vrlo teško mjenjate svoje mišljenje ili navike u životu.Radite teško i dugo dok ne ugledate svoje rezultate,jaka volja.Dobar ste borac kada se aktivira vaša pbrambena,kritička,sarkastična ili analitička strana.Pazite na svoje prijatelje i pomažete im vrlo često.Međutim,ponekad znate biti vrlo grubi i ljubomorni.Mogli bi u jednom životnom periodu razviti ukus za mistično i okultno.Tražite praktičnog partnra,diplomata.

Eto šta sam uspila nać, ali ja tebe ne nalazim u ovome :ne zna:

morote
17.03.2010., 17:23
:ceka:
a meni ? :tuzni:

A što je s tobom? Već smo utvrdili da je znak jarca dobar znak i da si mirna. Ok imaš tu škorpiju ispod, ali nema veze. Tvoj znak je element zemlje, a podznak ti je škorpija koja je element vode, tako da se ta dva znaka lijepo nadopunjavaju.

Da si jarac, a recimo podznak blizanac, to bi bilo hm... bezveze. Ovako imaš lijep spoj znakova koji se slažu i prirodnu predispoziciju prema drugim, zemljanim/vodenim znakovima kao što su ribe, djevice, bikovi, rakovi itd...

Sve u svemu, dobra kombinacija, a to što tu kuckaš prstima samo dokazuje kako imaš nadrkanu škorpiju u podznaku :)

E da jarčice se jako vole seksati, samo im treba malo vremena da dožive svoj puni potencijal, pa ti preporučujem da puno vježbaš :D

Ajde sada priznaj da ti je ovo najbolji horoskop ikada :) I da dajem najbolje savjete :D

Angel2
17.03.2010., 17:26
A ček a nisi meni sve rekao ja jesam vaga al podznak blizanac..pucaj..:cerek:

biancaneve
17.03.2010., 17:28
Za nas Vage ovako piše
Ja sam Vaga, podznak Rak

Šarmantne i privlačne, i s umjetničkom žicom, Vage ćete uvijek prepoznati po njihovoj društvenosti, ljubaznosti i uglađenosti, jer svaka prava Vaga pod svaku cijenu izbjegava grubost, prostote i sve ostale neugodne situacije ili će se, s puno takta, čim prije, sa smješkom diskretno iz njih ukloniti. Ukoliko ove osobine ne možete pripisati nekim Vagama koje poznajete, kriv je podznak.


Znači super, ali kriv je podznak :cerek:

VAGA - RAK: “Idealistični romantičar”
Idealistični ste i uvijek u potrazi za kakvom romantičnom avanturom. Duboko ste osjećajni i puni razumijavanja, no katkada previše osjetljivi na tuđa mišljenja i komentare zbog čega ste se skloni izolirati od drugih. Istinski ste ljubitelj slobode, pravde, neovisnosti i jednakosti.


Istina :kava:

biancaneve
17.03.2010., 17:30
A ček a nisi meni sve rekao ja jesam vaga al podznak blizanac..pucaj..:cerek:

VAGA - BLIZANCI: “Šarmantni i snalažljivi”
Zabavni ste, bistri i pričljivi te imate poseban dar za zadržati pažnju publike. Prilagodljivi ste i prijateljski nastrojeni, druželjubivi, no ne volite prihvaćati preveliku odgovornost ili raditi pod pritiskom. Neumorni i, nerijetko, nervozni, uvijek ste u potrazi za nečim što će vas okupirati.

I onda će ti on ovo pripisat trollanju :rofl:

Angel2
17.03.2010., 17:31
ok,za vagu sve znam,al šta podznak kaže...:cerek::cerek::cerek:izgleda da je meni podznak kriv što prostačim ponekad..:D:D

Angel2
17.03.2010., 17:32
VAGA - BLIZANCI: “Šarmantni i snalažljivi”
Zabavni ste, bistri i pričljivi te imate poseban dar za zadržati pažnju publike. Prilagodljivi ste i prijateljski nastrojeni, druželjubivi, no ne volite prihvaćati preveliku odgovornost ili raditi pod pritiskom. Neumorni i, nerijetko, nervozni, uvijek ste u potrazi za nečim što će vas okupirati.


hvala ti..istina je,imam višak energije,noću živnem ko vampir..:cerek:brbljava jesam:Dvolim ljude,ma fakat mi sve pogodio..hvalaaaa...:)

miss_marple
17.03.2010., 17:35
Tipična jarčica, u podznaku strijelac. :D O strijelcima ne znam ništa, nikog nemam blizu sebe od strijelaca. :ne zna:

biancaneve
17.03.2010., 17:37
VAGA - LJUBAV I SLAGANJE S DRUGIMA
Ako namjeravate osvojiti tipičnog predstavnika zodijačkog znaka Vage pobrinite se da na njih uvijek ostavljate dojam urednosti i estetike, od načina na koji komunicirate pa sve do načina na koji se odijevate. Osim toga, Vage vole kad ih osvajate darujući im mnoštvo sitnih pažnji i poklončića, i ne mogu smisliti grube osobe sklone prostačenju. Savjet: zovite ih što je moguće češće ili im, svako malo, šaljite zavodničke porukice, i pitanje je vremena kad će vam otvoriti vrata, kako svog doma, tako i svog srca.


Istina :s:sLJUBAV I SLAGANJE VAGE S DRUGIM ZNAKOVIMA:

VAGA - OVAN: Ovo je spoj suprotnosti. Svadljivi Ovan i pomirljiva Vaga mogu se složiti ukoliko, nju takvu neodlučnu, Ovan ne bude isuviše forsirao, te ako ne bude previše ozbiljno shvaćao Vagine povremene, u načelu bezopasne, flertove. Ovnovski pogled na svijet uglavnom je crno-bijel, dok će, s druge strane, Vaga svoj obojati svim mogućim nijansama različitih boja, te dodati još poneki ukras. Ako Ovan ne bude isuviše grub, a Vaga lijena, ljubav će potrajati.

VAGA - BIK: Idealna kombinacija je ona u kojoj Bik radi, i zarađuje, a Vaga troši. Prije početka ozbiljnije veze svaki bi Bik trebao svojoj Vagi dati karticu s pristojnim, ali ipak ograničenim limitom, jer Vage se tako često zanesu i potroše više nego što su smjele, jer teško mogu odoljeti svemu lijepom i luksuznom. Ako je On Vaga, nakon što prvi puta naivno nasjedne i pristane na poziv na ručak žene Bika, koji je sama pripravila, od tog je trenutka - kuhan i pečen.

VAGA - BLIZANCI: Ova dva društvenjaka više će vremena provoditi u druženjima s drugima, nego jedno s drugim, jer ne propuštaju ni jedan socijalni skup, bilo da su na njega pozvani ili ne. Šarmantna Vaga i elokventni Blizanac čak će jedno drugome oprostiti i “zažmiriti” na usputne flertove, ne uzimajući ih zaozbiljno. Ipak, problem nastaje kada se suoče s obavezama, jer oboje bježe od odgovornosti i svakodnevnih obaveza kao od kuge.

VAGA - RAK: Ma koliko se trudio, Rak će teško uspjeti zadržati Vaginu pažnju samo na svom liku i osobi, jer će ona, nošena znatiželjom, prije ili kasnije htjeti provjeriti je li trava u tuđem vrtu “zelenija”. Dom je, i inače, mjesto u kojemu se Vaga rijetko zadržava, a Raku je on svetinja pa se može dogoditi da se, i u njemu kao i izvan njega, vremenom počnu sretati sve rjeđe i rjeđe. No, ako je Vagi ipak stalo, i ako da sve od sebe u šarmiranju, Rak će joj sve oprostiti.

VAGA - LAV: “Ljepotica i zvijer” priča je koja, unatoč svemu, uvijek ima sretan kraj. Tako je i s ovom kombinacijom. Lav, kao i Vaga, voli biti okružen lijepim i skupim stvarima, a Vaga voli onog tko joj ih može priuštiti. Gotovo uvijek su u središtu pažnje, što im i te kako godi, no ako je ona Lav, muškarac Vaga se mora suzdržati od isprobavanja svog šarma u društvu suprotnog spola, jer Lavica neće mirno gledati svoj “plijen” u rukama eventualne konkurencije.

VAGA - DJEVICA: Ako se nekim čudom i privuku, ubrzo će na površinu isplivati sve razlike koje ih dijele. Za razliku od promišljene i analitičke Djevice, Vaga jednostavno nema smisla za organizaciju. Djevica, s druge strane, nema smisla za bilo što što nema veze s redom i logikom, a život Vaga uglavnom je pun nelogičnih postupaka i odluka. Djevica, naime, uvijek o svemu pomno razmišlja, a Vaga od silne neodlučnosti redovito izabere krivu opciju.

VAGA - VAGA: Iako će, u početku biti oduševljeni s obzirom na sličnosti i zajedničke sklonosti, ubrzo će shvatiti kako, vremenom, jedno drugome postaju ozbiljna konkurencija u mnogočemu. Oboje su neodlučni, učestalo mijenjaju mišljenje, lako odustaju i teško preuzimaju odgovornost. Ipak, s obzirom na to da Vage smisao života vide jedino u paru, mogle bi, unatoč nesuglasicama, potruditi se – ostati u paru. Osobito ako je, jedna od njih, financijski “potkoženija”.

VAGA - ŠKORPION: Ako se Vagi dogodi da padne u zamku ovog lukavog spletkaroša i grabežljivca, teško će joj, i uz silan trud i diplomaciju, uspjeti “progurati” svoj životni stil, i zadržati neke “stare navike”. Kod Škorpiona nema progledavanja kroz prste, opraštanja ili taktičnosti, pa Vagi ostaje jedino šutjeti i trpjeti (no samo ako je silno zaljubljena), ili ući u program zaštite svjedoka i nestati bez traga i glasa, po mogućnosti u drugu državu, ili kontinent.

VAGA - STRIJELAC: Skladan su par jer su, i jedno i drugo između ostalog, pravedni, pristupačni i naglašeno društveni. Istina, Vaga će više ugađati Strijelcu, a on će joj pomagati svojim optimizmom u kritičnim i depresivnim trenucima, i uvjeriti ju da ustraje i u onim situacijama u kojima, zbog nedostatka samopouzdanja, želi odustati. Vaga bi trebala poštovati potrebu Strijelca za slobodom, i ne shvaćati previše ozbiljno neke njegove teorijsko-filozofske osvrte.


VAGA - JARAC: Unatoč činjenici da rijetko lijep cvijet nikne i u “kamenu”, njih dvoje su previše različiti kako bi njihova veza “cvjetala”. Odgovornom i ambicioznom Jarcu smeta Vagina neodlučnost i inertnost, a Vagi njegova ozbiljnost i distanca. Vaga će se možda i prilagoditi ako joj Jarac osigura solidan materijalni status, prihvati hrpu njezinih prijatelja i ne sputava ju u njezinim omiljenim zadovoljstvima. Oboje su, s vremena na vrijeme, skloni depresijama.

VAGA - VODENJAK: Individualac i osobenjak kakav je Vodenjak lako će šarmirati, pomalo sujetnu, Vagu koja uvijek reagira na pažnju i lijepu riječ. S druge strane, u odnosu na tipičnu Vagu, Vodenjak je poprilično neuhvatljiv (a katkada i neuračunjiv), a Vaga za nijansu društvenija, no, na sreću, oboje su nepristrani, iako kod Vodenjaka razum igra važniju ulogu od emocija. Ukoliko jasno povuku granice i prostor djelovanja, veza je više nego perspektivna.

VAGA - RIBE: Iako u osnovi nemaju puno toga zajedničkog, ipak su i jedno i drugo u načelu miroljubivi, suosjećajni, ljubazni i taktični. I Vaga i Ribe, naime, vole ugađati drugima, s tim što se Ribe kud i kamo više žrtvuju, jer razumiju, a Vaga će samo nastojati uravnotežiti suprotnosti kako bi zadržala sklad u postojećim odnosima. Loše je što su oboje skloni lijenosti i prepuštanju crnim mislima, pa je teško pretpostaviti tko će tu koga vaditi iz depresije.


Ko mi paše :ne zna:

biancaneve
17.03.2010., 17:46
VAGA - BIK: Idealna kombinacija je ona u kojoj Bik radi, i zarađuje, a Vaga troši. Prije početka ozbiljnije veze svaki bi Bik trebao svojoj Vagi dati karticu s pristojnim, ali ipak ograničenim limitom, jer Vage se tako često zanesu i potroše više nego što su smjele, jer teško mogu odoljeti svemu lijepom i luksuznom. Ako je On Vaga, nakon što prvi puta naivno nasjedne i pristane na poziv na ručak žene Bika, koji je sama pripravila, od tog je trenutka - kuhan i pečen.:s:s

Odo tražit bika iako ne volim bikove, nikad nisam bila u vezi s nijednim jer mi ti ljudi nisu odgovarali, ali idem tražit nekog bika :s :o

VAGA - LAV: “Ljepotica i zvijer” priča je koja, unatoč svemu, uvijek ima sretan kraj. Tako je i s ovom kombinacijom. Lav, kao i Vaga, voli biti okružen lijepim i skupim stvarima, a Vaga voli onog tko joj ih može priuštiti. Gotovo uvijek su u središtu pažnje, što im i te kako godi, no ako je ona Lav, muškarac Vaga se mora suzdržati od isprobavanja svog šarma u društvu suprotnog spola, jer Lavica neće mirno gledati svoj “plijen” u rukama eventualne konkurencije.

Mogla bi i Lava :ne zna:Dva bivša Vodenjak i Riba , a ja sam uvik mislila da se s Vodenjacima najbolje slažem za veze i prijateljstva, a s lavovima za prijateljstvo :cerek:

Angel2
17.03.2010., 17:52
VAGA - VAGA: Iako će, u početku biti oduševljeni s obzirom na sličnosti i zajedničke sklonosti, ubrzo će shvatiti kako, vremenom, jedno drugome postaju ozbiljna konkurencija u mnogočemu. Oboje su neodlučni, učestalo mijenjaju mišljenje, lako odustaju i teško preuzimaju odgovornost. Ipak, s obzirom na to da Vage smisao života vide jedino u paru, mogle bi, unatoč nesuglasicama, potruditi se – ostati u paru. Osobito ako je, jedna od njih, financijski “potkoženija”.
ovo smo mi dvoje...:D ima ovdje koji Lav:cerek::cerek:

biancaneve
17.03.2010., 18:05
Ne začetavajte topic :azdaja:

OT Morote aj me definiraj, a ne da ja moram guglat ljudima ako znaš
Vaga, podznak Rak ili neko ko bolje zna od tebe :kava:

night dream
17.03.2010., 18:09
bik!
uvijek sam u pravu i nikaada ne grijesim!:D

Angel2
17.03.2010., 18:10
Ne začetavajte topic :azdaja:

OT Morote aj me definiraj, a ne da ja moram guglat ljudima ako znaš
Vaga, podznak Rak ili neko ko bolje zna od tebe :kava:

malo višlje imaš baš za tvoj znak i podznak..:D

biancaneve
17.03.2010., 18:12
malo višlje imaš baš za tvoj znak i podznak..:D

Pa to sam ja proguglala:ne zna: :rofl::rofl:
Oće se ovde neko ozbiljno primit posla, neću guglat

morote
17.03.2010., 18:13
Ne začetavajte topic :azdaja:

OT Morote aj me definiraj, a ne da ja moram guglat ljudima ako znaš
Vaga, podznak Rak ili neko ko bolje zna od tebe :kava:

Pa kao što si primijetila o vagama i račicama se nisam baš pohvalno izrazio.

Vaga kao takva voli biti emocionalno sjebana pa da ju neki junak izvlači iz tih stanja u koja namjerno sama upada, kako bi je ovaj mogao vaditi van i dokazivati svoju ljubav. Ali guess what. To umara. Račica to sve potencira :) Emocionalno čudovište ti je to :D Kombinacija ti je :horor: zrak + voda = bezveze

Ali to je samo ako gledaš negativno. Sve one pozitivne vage. Suptilnost, diplomacija, taktičnost. Urođena mudrost u odnosima s ljudima itd... itekako mogu biti potencirane kvalitetama jedne osjećajne račice. U biti društvo područje u kojem bi ti trebali ležati prirodni talenti, samo što ta račica može poprilično emotivno reagirati na sukobe itd... stoga se ne daj, već upotrebi sve darove koje ima vaga i uvijek na kraju isplivaj.

Ukoliko si iz nekog razloga lošija u društvenim stvarima, ustraj i radi na sebi i uspjeh u tom pordučju će ti donijeti jako puno zadovoljstva. Vjeruj mi.

Drugim riječima, imaš zanimljivu kombinaciju koja može donijeti daleko više darova nego nedostataka ako ulažeš u sebe i razvijaš se. Čitaj dosta kvalitetne literature o ljudskim odnosima, ljubav itd.. pa ćeš ubrzo tom domenom vladati kao riba u vodi. Imaš sve predispozicije.

Imaš predispoziciju za vezanje (vaga) i obitelj (račica) i u tom području uz dobrog partnera vladat ćeš kao suverena kraljica. Ne daj se doduše navući na tanak led i pažljivo biraj svoje partnere :)

Violently happy
17.03.2010., 18:13
Jel dosta sad četa?

biancaneve
17.03.2010., 18:23
Znam, volim dramatizirat i zato volim da mi partner stalno dokazuje ljubav, u surotnom mi je dosadan :zubo:
S ljudima nemam problema, osim šta uglavnom najebem jer im pomažem, a više manje su zločesti, zabiju mi nož u leđa, tako da sam se u zadnje vrime povukla i distancirala od njih
Za intelekt ne brinem i ove ostale stvari, izgled, čak sam od masu ljudi čula da mi zavide, možda me tako doživljavaju, ali ja sebe ne vidim tako :ne zna:

Jesam obiteljski tip, ali baš zbog sjebanih ljudskih međuodnosa ne uspijem do kraja realizirat vezu, u biti druga strana uglavnom odlazi, jer sam ja ta koja ispada zahtjevna :ne zna:

Bemti račicu, knjige da čitam, šta će mi knjige da bi spoznala ljude :azdaja:

Zrak voda nije bezveze, šta fali, bez vode i zraka ljudi ne bi mogli živit :cerek: :oEdit Kakvog partnera trebam , znak, karakteristike i osobine, molit ću :kava:

stella luna
17.03.2010., 18:47
ja sam jarac dragi djevica.dobro se slažemo ali ja sam više tip za avanture sve bi tila probat jer je život prekratak a on je više staložen tip daj mu jest i pit i onda mu je sve super a sad ne znam jeli to ima veze sa horoskopom :ne zna:

Slizim
17.03.2010., 18:48
Sve je ok,:mig:naravno da nisu svi loši bez obzira koji si znak..al ima istine malo u horoskopu..ja jednostavno ne mogu biti sama,bez ljubavi...poludim tada..i u ljubavi dajem 100 posto sebe,volim lijepu odjeću,djecu,spremna sam žrtovati za osobe koje volim...ima istine,,baš kao i da znam biti cinična,ponekad lijena,brzopleta..itd..itd...:D neću dalje...bolje ostati na lijepim stvarima..Zar tebe tvoja bolja polovica ne zavodi na onakav način..dekolte,parfem..:D..kod mog muža pali evo godinama..:cerek:

Kod mog muza uvijek sve pali, ali on je blizanac pa se u raspravi (posto mu je podznak vaga) moram dobro potruditi i nekad i dici ton (ja sam vaga sa podznakom skorpion) i potpunom logikom svladati bezobraznog blizanca. Blizanci se nikad strastveno ne udvaraju, nekad se seksamo i pucamo od smijeha, da nas to nekad i omete, normalno onda nastavimo.
Volim sve one fine stvari koje se za zene proizvode, volim svilu boje breskve i crvenu, volim nakit (sa pravim kamenom), volim pravu cipku, itd.itd.

Sto se tice slaganja sa gornjim postovima o vagi, nije bas sve onako kako je napisano zato sto se svakom problemu pristupa sa vise strana i dok se sve one ne sagledaju ne moze se donositi takvo misljenje.
Ali eto, nije uvijek ni vazno biti trenutno u pravu a ni dugorocno ako se radi o muskarcu kojemu je vazno da bude u pravu, a ugodno je drustvo u svakom pogledu. Bila bi steta se svadjati i biti u pravu a on dalje itd.

chiara20
17.03.2010., 19:04
ja riba, dečko rak, savršeni spoj u apsolutno svemu, tu je horoskop bio u pravu.

inače su škorpioni uvijek bili pogubni, jednostavno imaju nekaj...

How to save a life
17.03.2010., 21:24
Ajmo, ljudi, da čujem. Lavica u podznaku rak :)
Odnedavno po prvi put s jednim bikom, ima li tu kruva? :D
I da..... djevice su mi najmrži znak...

*S@ky*
17.03.2010., 22:56
Znak škorpion, podznak škorpion... :lol::lol::rofl::rofl: grozna sam XD

Agnes
18.03.2010., 00:19
uuu ja volim horoskop, već dugo ga nisam razmatrala ali zanimljiv je i ima nečeg u tome.
Ja sam naravno škorpion :rolleyes: podznak lav
i za nevjerojatno čudo privlače me najviše strijelci :rolleyes:
nisam čitala cijelu temu, al inače nisam baš uspjela nać puno o kombinaciji strijelac - škorpion, pa ako netko zna :ne zna:
Ja se stalno s njima suočavam i nanovo me fasciniraju i iznenađuju :facepalm:

Nemo474
18.03.2010., 00:25
VAGA - LJUBAV I SLAGANJE S DRUGIMA
Ako namjeravate osvojiti tipičnog predstavnika zodijačkog znaka Vage pobrinite se da na njih uvijek ostavljate dojam urednosti i estetike, od načina na koji komunicirate pa sve do načina na koji se odijevate. Osim toga, Vage vole kad ih osvajate darujući im mnoštvo sitnih pažnji i poklončića, i ne mogu smisliti grube osobe sklone prostačenju. Savjet: zovite ih što je moguće češće ili im, svako malo, šaljite zavodničke porukice, i pitanje je vremena kad će vam otvoriti vrata, kako svog doma, tako i svog srca.


Istina :s:sLJUBAV I SLAGANJE VAGE S DRUGIM ZNAKOVIMA:

VAGA - OVAN: Ovo je spoj suprotnosti. Svadljivi Ovan i pomirljiva Vaga mogu se složiti ukoliko, nju takvu neodlučnu, Ovan ne bude isuviše forsirao, te ako ne bude previše ozbiljno shvaćao Vagine povremene, u načelu bezopasne, flertove. Ovnovski pogled na svijet uglavnom je crno-bijel, dok će, s druge strane, Vaga svoj obojati svim mogućim nijansama različitih boja, te dodati još poneki ukras. Ako Ovan ne bude isuviše grub, a Vaga lijena, ljubav će potrajati.

VAGA - BIK: Idealna kombinacija je ona u kojoj Bik radi, i zarađuje, a Vaga troši. Prije početka ozbiljnije veze svaki bi Bik trebao svojoj Vagi dati karticu s pristojnim, ali ipak ograničenim limitom, jer Vage se tako često zanesu i potroše više nego što su smjele, jer teško mogu odoljeti svemu lijepom i luksuznom. Ako je On Vaga, nakon što prvi puta naivno nasjedne i pristane na poziv na ručak žene Bika, koji je sama pripravila, od tog je trenutka - kuhan i pečen.

VAGA - BLIZANCI: Ova dva društvenjaka više će vremena provoditi u druženjima s drugima, nego jedno s drugim, jer ne propuštaju ni jedan socijalni skup, bilo da su na njega pozvani ili ne. Šarmantna Vaga i elokventni Blizanac čak će jedno drugome oprostiti i “zažmiriti” na usputne flertove, ne uzimajući ih zaozbiljno. Ipak, problem nastaje kada se suoče s obavezama, jer oboje bježe od odgovornosti i svakodnevnih obaveza kao od kuge.

VAGA - RAK: Ma koliko se trudio, Rak će teško uspjeti zadržati Vaginu pažnju samo na svom liku i osobi, jer će ona, nošena znatiželjom, prije ili kasnije htjeti provjeriti je li trava u tuđem vrtu “zelenija”. Dom je, i inače, mjesto u kojemu se Vaga rijetko zadržava, a Raku je on svetinja pa se može dogoditi da se, i u njemu kao i izvan njega, vremenom počnu sretati sve rjeđe i rjeđe. No, ako je Vagi ipak stalo, i ako da sve od sebe u šarmiranju, Rak će joj sve oprostiti.

VAGA - LAV: “Ljepotica i zvijer” priča je koja, unatoč svemu, uvijek ima sretan kraj. Tako je i s ovom kombinacijom. Lav, kao i Vaga, voli biti okružen lijepim i skupim stvarima, a Vaga voli onog tko joj ih može priuštiti. Gotovo uvijek su u središtu pažnje, što im i te kako godi, no ako je ona Lav, muškarac Vaga se mora suzdržati od isprobavanja svog šarma u društvu suprotnog spola, jer Lavica neće mirno gledati svoj “plijen” u rukama eventualne konkurencije.

VAGA - DJEVICA: Ako se nekim čudom i privuku, ubrzo će na površinu isplivati sve razlike koje ih dijele. Za razliku od promišljene i analitičke Djevice, Vaga jednostavno nema smisla za organizaciju. Djevica, s druge strane, nema smisla za bilo što što nema veze s redom i logikom, a život Vaga uglavnom je pun nelogičnih postupaka i odluka. Djevica, naime, uvijek o svemu pomno razmišlja, a Vaga od silne neodlučnosti redovito izabere krivu opciju.

VAGA - VAGA: Iako će, u početku biti oduševljeni s obzirom na sličnosti i zajedničke sklonosti, ubrzo će shvatiti kako, vremenom, jedno drugome postaju ozbiljna konkurencija u mnogočemu. Oboje su neodlučni, učestalo mijenjaju mišljenje, lako odustaju i teško preuzimaju odgovornost. Ipak, s obzirom na to da Vage smisao života vide jedino u paru, mogle bi, unatoč nesuglasicama, potruditi se – ostati u paru. Osobito ako je, jedna od njih, financijski “potkoženija”.

VAGA - ŠKORPION: Ako se Vagi dogodi da padne u zamku ovog lukavog spletkaroša i grabežljivca, teško će joj, i uz silan trud i diplomaciju, uspjeti “progurati” svoj životni stil, i zadržati neke “stare navike”. Kod Škorpiona nema progledavanja kroz prste, opraštanja ili taktičnosti, pa Vagi ostaje jedino šutjeti i trpjeti (no samo ako je silno zaljubljena), ili ući u program zaštite svjedoka i nestati bez traga i glasa, po mogućnosti u drugu državu, ili kontinent.

VAGA - STRIJELAC: Skladan su par jer su, i jedno i drugo između ostalog, pravedni, pristupačni i naglašeno društveni. Istina, Vaga će više ugađati Strijelcu, a on će joj pomagati svojim optimizmom u kritičnim i depresivnim trenucima, i uvjeriti ju da ustraje i u onim situacijama u kojima, zbog nedostatka samopouzdanja, želi odustati. Vaga bi trebala poštovati potrebu Strijelca za slobodom, i ne shvaćati previše ozbiljno neke njegove teorijsko-filozofske osvrte.


VAGA - JARAC: Unatoč činjenici da rijetko lijep cvijet nikne i u “kamenu”, njih dvoje su previše različiti kako bi njihova veza “cvjetala”. Odgovornom i ambicioznom Jarcu smeta Vagina neodlučnost i inertnost, a Vagi njegova ozbiljnost i distanca. Vaga će se možda i prilagoditi ako joj Jarac osigura solidan materijalni status, prihvati hrpu njezinih prijatelja i ne sputava ju u njezinim omiljenim zadovoljstvima. Oboje su, s vremena na vrijeme, skloni depresijama.

VAGA - VODENJAK: Individualac i osobenjak kakav je Vodenjak lako će šarmirati, pomalo sujetnu, Vagu koja uvijek reagira na pažnju i lijepu riječ. S druge strane, u odnosu na tipičnu Vagu, Vodenjak je poprilično neuhvatljiv (a katkada i neuračunjiv), a Vaga za nijansu društvenija, no, na sreću, oboje su nepristrani, iako kod Vodenjaka razum igra važniju ulogu od emocija. Ukoliko jasno povuku granice i prostor djelovanja, veza je više nego perspektivna.

VAGA - RIBE: Iako u osnovi nemaju puno toga zajedničkog, ipak su i jedno i drugo u načelu miroljubivi, suosjećajni, ljubazni i taktični. I Vaga i Ribe, naime, vole ugađati drugima, s tim što se Ribe kud i kamo više žrtvuju, jer razumiju, a Vaga će samo nastojati uravnotežiti suprotnosti kako bi zadržala sklad u postojećim odnosima. Loše je što su oboje skloni lijenosti i prepuštanju crnim mislima, pa je teško pretpostaviti tko će tu koga vaditi iz depresije.


Ko mi paše :ne zna:

Ja sam vaga, i ne kapim sto usporedujes sa svima:s

PS, kako vi gledate taj podznak,ja sad pogledao godisnji horoskop i pise mi za ljubav neki saturn mi se namistio kao predznak

Angel2
18.03.2010., 12:54
Ja sam vaga, i ne kapim sto usporedujes sa svima:s

PS, kako vi gledate taj podznak,ja sad pogledao godisnji horoskop i pise mi za ljubav neki saturn mi se namistio kao predznak


moraš znati u koliko si sati rođen?.uguglaj podznaci,upiši datum i sat rođenja i et ti rezlutata..:D

Zvonimir.HR
18.03.2010., 12:57
ma sve te babske price, koliko se cinile istinite sve ovisi o tebi i koliko se potrudis oko dotice osobe

waka
18.03.2010., 18:24
Znak škorpion, podznak škorpion... :lol::lol::rofl::rofl: grozna sam XD

i jaaaako seksi

waka
18.03.2010., 18:26
uuu ja volim horoskop, već dugo ga nisam razmatrala ali zanimljiv je i ima nečeg u tome.
Ja sam naravno škorpion :rolleyes: podznak lav
i za nevjerojatno čudo privlače me najviše strijelci :rolleyes:
nisam čitala cijelu temu, al inače nisam baš uspjela nać puno o kombinaciji strijelac - škorpion, pa ako netko zna :ne zna:
Ja se stalno s njima suočavam i nanovo me fasciniraju i iznenađuju :facepalm:

Jim Morisson je bio tipičan strijelac,agresivan,borben,slobodan i nekonvencionalan.Uvijek se bore za pravdu i ruše tabue i ograničenja.Škorapioni su često mazohistički nastrojeni pa im imponiraju ove hrabre osobe.I ja sam škorpion.I jedan savjet:dva škorpiona zajedno,bježi pod svaku cijenu

Nemo474
18.03.2010., 18:28
Znaci vaga sam,a doznak mi je blizanci.Puno hvala angel i mislim da igras travian.A ona forumasica sa b nema pojama objasniti:mig:

Angel2
18.03.2010., 18:44
Znaci vaga sam,a doznak mi je blizanci.Puno hvala angel i mislim da igras travian.A ona forumasica sa b nema pojama objasniti:mig:

:)no problems,viči ak ti šta zaškripi..:p

Angel2
18.03.2010., 18:45
e,da btw i ja sam isti znak i podznak kao i ti..hihiihhi...

Ruana
18.03.2010., 18:50
Vodenjak

Ženske: Savršene u svakom pogledu.


:rofl::rofl::rofl:

valsimot53
18.03.2010., 19:00
Strijelac - posten, plemenit, radisan. zle(i nikad u krivu) skorpije me uvijek iskoristavale a ta trane uvijek uletavale bikice.

Agnes
21.03.2010., 17:55
Jim Morisson je bio tipičan strijelac,agresivan,borben,slobodan i nekonvencionalan.Uvijek se bore za pravdu i ruše tabue i ograničenja.Škorapioni su često mazohistički nastrojeni pa im imponiraju ove hrabre osobe.I ja sam škorpion.I jedan savjet:dva škorpiona zajedno,bježi pod svaku cijenu

hvala na odgovoru :mig:
ja sam agresivna, borbena i hrabra, opsjednuta pravdom :lol:
ono što mene nervira je sloboda koja strijelcu treba :rolleyes: a znamo kako su škorpioni posesivni :D
grizem i vjerojatno bi ga pojela, ALI nemam ga namjere vezati okovima, osim u sado-mazo sexu :D

bez brige, nisam se s škorpionima petljala, u prijateljskom pogledu su mi inače super

mimoza40
21.03.2010., 18:59
Ja vaga,podznak lav...
On vodenjak,podznak vaga...
Sviđa mi se jedan blizanac...
Kaj mislite kakva je naša veza?

bitchy-as-usual
21.03.2010., 19:34
Ja sam ribica, podznak rak :rolleyes:
Dragi je skorpion. Oni su definitivno uvijek bili pogubni :rofl:

Kaj velite o tom spoju?:D

morote
21.03.2010., 20:02
Ja vaga,podznak lav...
On vodenjak,podznak vaga...
Sviđa mi se jedan blizanac...
Kaj mislite kakva je naša veza?

Loša... ali to nema veze s horoskopom.

Ja sam ribica, podznak rak :rolleyes:
Dragi je skorpion. Oni su definitivno uvijek bili pogubni :rofl:

Kaj velite o tom spoju?:D

Odličan :)

chiara20
21.03.2010., 21:08
Ja sam ribica, podznak rak :rolleyes:
Dragi je skorpion. Oni su definitivno uvijek bili pogubni :rofl:

Kaj velite o tom spoju?:D

ah... :top:

x files agent
23.03.2010., 20:40
Ma svaki znak ima neš ok, al škorpioni su ipak škorpioni:cerek:

Tigrov friend
23.03.2010., 21:32
Morote ne seri po muškim vagama, da, kad dođeš u goste moju liniju ili bilo što moje nećeš dirati bez moga dopuštenja, to je moje, kao što niti ja bez pitanja neću to raditi u tvojoj kući, to se zove bon ton, kad si u gostima onda si u gostima nisi kod sebe doma,
da ja sam original vaga, i znak, i podznak i sunce i mjesec i još 4 planeta u vagi, tako da mene pitaj ako ti nešto nije jasno u svezi nas vaga...

a ako smo ti naporni, prošetaj, tko te drži,
ali ja mislim da u tom tvome ima bar zrno ljubomore, jer ipak znaš da mi vage imamo stila ali to iz nekog inata ne priznaješ, ne uopće me ne zanima što si ti :p

emily_
23.03.2010., 21:33
tipična bikica...hedonistica:)

ne volim muškarce blizance,a niti vodenjake.....

Tigrov friend
23.03.2010., 21:51
VAGA - LJUBAV I SLAGANJE S DRUGIMA
Ako namjeravate osvojiti tipičnog predstavnika zodijačkog znaka Vage pobrinite se da na njih uvijek ostavljate dojam urednosti i estetike, od načina na koji komunicirate pa sve do načina na koji se odijevate. Osim toga, Vage vole kad ih osvajate darujući im mnoštvo sitnih pažnji i poklončića, i ne mogu smisliti grube osobe sklone prostačenju. Savjet: zovite ih što je moguće češće ili im, svako malo, šaljite zavodničke porukice, i pitanje je vremena kad će vam otvoriti vrata, kako svog doma, tako i svog srca.


Nije istina, meni ne treba nitko ništa poklanjati, ili mi pašeš ili ne, ne pomažu nikakvi pokloni
i ja prostačim zašto? istina je da ne volim sirovine, tj. grubijane, nismo u istom filmu...
kažem ne mora me nitko zivkati, ili slati porukice da bi mi bio in, i nije pitanje vremena jer mi znamo zatvoriti vrata za sobom, od kuda ti te večinom gluposti, molim te???


VAGA - DJEVICA: Ako se nekim čudom i privuku, ubrzo će na površinu isplivati sve razlike koje ih dijele. Za razliku od promišljene i analitičke Djevice, Vaga jednostavno nema smisla za organizaciju. Djevica, s druge strane, nema smisla za bilo što što nema veze s redom i logikom, a život Vaga uglavnom je pun nelogičnih postupaka i odluka. Djevica, naime, uvijek o svemu pomno razmišlja, a Vaga od silne neodlučnosti redovito izabere krivu opciju.

opet brdo gluposti, vage nemaju smisla za organizaciju? :rofl: s kojeg si ti planeta?
vage su ne logične??? a logika mi je nit vodilja u životu! :p
jebemu pa ne važemo stalno, od kud vam ta glupost, nije stvar vage vaganje nego je stvar ravnoteža između lijeva i desna odnosno dobra i zla, i opet nije istina da redovito izaberem krivu opciju, kako kada, zajebem se ponekad kao i svatko drugi, niti više niti manje...

i da živim od prvog dana već 5 godina s jednom djevicom-škorpijom koja je htjela biti s menom, kasnije i ja s njom jer me ipak nekako osvojila i naučio sam na nju, koliko se koljemo toliko i uživamo jedno u drugom, opet kao i svi ostali...

please ako nisi neki znak ne donosi ovakve sudove i prosudbe, ostavi se gatanja, ide ti kao milanu tarotu, pojma ti nemaš tko su vage a tko djevice :p


edit: i moji pokojni roditelji su pukim slučajem bili on vaga ona djevica, s tim da je on u toj priči bio lovac, čak desetak godina kako je rekao...

blind_sense
23.03.2010., 22:09
Ma žene u znaku Jarca su najbolje.:cerek::cerek:
:D
I još kad im je i podznak Jarac... :D

waka
24.03.2010., 11:40
hvala na odgovoru :mig:
ja sam agresivna, borbena i hrabra, opsjednuta pravdom :lol:
ono što mene nervira je sloboda koja strijelcu treba :rolleyes: a znamo kako su škorpioni posesivni :D
grizem i vjerojatno bi ga pojela, ALI nemam ga namjere vezati okovima, osim u sado-mazo sexu :D

bez brige, nisam se s škorpionima petljala, u prijateljskom pogledu su mi inače super

A meni su strijelci super frendovi

hellokitty123
24.03.2010., 13:19
evo da i ja jos jednom pohvalim,škorpioni uffffffff....u sexu savršeni...ja ribica....i svatko tko je pljuvao po ribicama,ne kuzi tu jacinu emocija pa zato ispadamo u kurcu....

Violently happy
24.03.2010., 13:44
VAGA - LJUBAV I SLAGANJE S DRUGIMA
Ako namjeravate osvojiti tipičnog predstavnika zodijačkog znaka Vage pobrinite se da na njih uvijek ostavljate dojam urednosti i estetike, od načina na koji komunicirate pa sve do načina na koji se odijevate. Osim toga, Vage vole kad ih osvajate darujući im mnoštvo sitnih pažnji i poklončića, i ne mogu smisliti grube osobe sklone prostačenju. Savjet: zovite ih što je moguće češće ili im, svako malo, šaljite zavodničke porukice, i pitanje je vremena kad će vam otvoriti vrata, kako svog doma, tako i svog srca.


Ako je ovo vaga, ja onda aposlutno nemam ništa od vage.
Boli me kurac za poklone, urednost i estetika.. how boring :zzz:, ne mogu smislit prostačenje?- ma nemoj me jebat:kava:, zavodničke porukice su mi smješne... i tak.

Ok, ipak sam u podznaku škorpion. :zubo:

rozarija
24.03.2010., 13:52
Ovan:

djevica
Muški. Konkretni, isto kao i bikovi. Pouzdani. S njima bih uvijek u posao.

Ženske. Volim ih. Vrlo su konkretne. Prizemljene. Ženstvene. Uvijek se s njima zna kako stvari stoje i zašto je nešto takvo kakvo je. Odličan znak. Duhovite na intelektualnoj bazi.
Eto toliko od mene. Čast izuzecima. Ima ih, jamčim. U svakom od navedenih znakova :)

istina:s:top:

snarky_fish
24.03.2010., 14:06
o pf,tu su svi vage,škorpioni,strijelci...sumnjam u te gluparije kad u horoskopu piše što ce ti se dogodit vezano za posao,ljubav,prilika tjedna,to samo preskocim.ali da ima neke dosljednosti i slicnosti medju pripadnicima istih horoskopskih znakova i onog sto horoskop definira za tu grupu,pa i ima.ja sam tipicni jarac,a decko mi je skorpion.doduse,nakon ove hrpe skorpiona,ne znam jel bas tipican.al super funkcioniramo.s tim da ja znam imat temperamentne ispade a on me spusta na zemlju.hmh

Slizim
24.03.2010., 14:26
Ako je ovo vaga, ja onda aposlutno nemam ništa od vage.
Boli me kurac za poklone, urednost i estetika.. how boring :zzz:, ne mogu smislit prostačenje?- ma nemoj me jebat:kava:, zavodničke porukice su mi smješne... i tak.

Ok, ipak sam u podznaku škorpion. :zubo:

Da, i jos si astecka zmija kao i ja (03.10.) a i meni je podznak skorpion.
Volim urednost i estetiku, ali pokloni me ne zanimaju toliko kao akcija, akcija i samo akcija.

Violently happy
24.03.2010., 14:28
Da, i jos si astecka zmija kao i ja (03.10.) a i meni je podznak skorpion.
Volim urednost i estetiku, ali pokloni me ne zanimaju toliko kao akcija, akcija i samo akcija.

Uopće ne kužim o čemu pričaš. :ne zna:

souffleur
24.03.2010., 14:49
meni bi najviše odgovarao bik / strijelac, ali nikako da se maknem od škorpiona :)

Su.incotenible.
24.03.2010., 15:54
Okružena sam vagama cijeli život. :tuzni: A ja sam strijelac, u vezi sa, naravno, vagom. :facepalm:

~StarPrincess~
24.03.2010., 17:40
edit: i moji pokojni roditelji su pukim slučajem bili on vaga ona djevica, s tim da je on u toj priči bio lovac, čak desetak godina kako je rekao...

i moji
otac djevica, stara vaga

da pridonesem temi
ja djevica(rak) , dragi riba(bik) i :cerek::cerek: sve ko po loju :)

Slizim
24.03.2010., 19:26
Uopće ne kužim o čemu pričaš. :ne zna:

Imam obicaj da pogledam podatke ucesnika foruma. 16.10. je u znaku astecke zmije isto kao i 03.10.
Nije bilo nikakvih nejasnoca pa nisam dodatno pojasnjavala.

mUrMillo hRnIć
25.03.2010., 01:47
ja bik u vezi s škorpionicon.

da da.najludja daleko kombinacija di san god vidija.govore da su oba znaka ajme imbrlana i sexualna.prije nisan virova u te neke pisdarije sa horoskopon,al sad virujen da ima tu nesto.
ugl. prcimo se u svih šešnest.perverzarije,i sve ostalo,olčan mi par ona sta se tice toga.prije bija sa vodenjakinjon,onako sheva nelose,al visezato jer san ja napaljenik.al bolje definitvno 10 put sa skorpijinkon.

Violently happy
25.03.2010., 07:02
Imam obicaj da pogledam podatke ucesnika foruma. 16.10. je u znaku astecke zmije isto kao i 03.10.
Nije bilo nikakvih nejasnoca pa nisam dodatno pojasnjavala.

Aha, to je neki stoti horoskop.
Ma daj, jedva sam i ovaj naš zapamtila.:rolleyes: :D

Angel2
25.03.2010., 10:04
a vaga i vaga,podznaci blizanac i škorpion:rolleyes:

mUrMillo hRnIć
25.03.2010., 13:23
ja san rodjen 16.05 sta san ja po tin astecikin i kineskin i japanskin horoskopima.jel ko zna.unaprijed zahvaljujem.

Slizim
25.03.2010., 14:12
ja san rodjen 16.05 sta san ja po tin astecikin i kineskin i japanskin horoskopima.jel ko zna.unaprijed zahvaljujem.

Ne zna niko. Otidji i izguglaj sebi sto te interesira.

bitchy-as-usual
25.03.2010., 14:14
Ja ne mogu smislit škorpione:cerek: :zivcani: :D

.:domy:.
25.03.2010., 14:35
Ja ne mogu smislit škorpione:cerek: :zivcani: :D

Hmmm ... kada to riba kaže ... :/

Bivši škorpija?

mUrMillo hRnIć
25.03.2010., 14:40
Ne zna niko. Otidji i izguglaj sebi sto te interesira.

tebe nisan ni pita.

malena_no1
25.03.2010., 17:21
ja škorpija,dragi lav :D= fatalna kombinacija!:mig:iako ne bi vjerovali to je rezultiralo 3 god. predivne veze :cerek:iako bilo je teških situacija..(tvrdoglavi,nepopustljivi,temperamentni oba dvoje:o) , ali nikad nismo odustali jedno od drugog,uvijek sam se i uvijek ću se boriti za njega!...:s
i ne žalim ni trenutka...:)
i pokazali smo da smo jači od svih tih gluposti!
i jako smo strastveni oba dvoje :cerek::angel:

ancatdubh
25.03.2010., 18:51
Po svemu što ovdje komentiraju...

Ribe bi trebalo staviti pred streljački vod i općenito izbaciti iz horoskopa koliko smo u kurcu...

Ajde ja ću stati prvi, do mene će smart bič i ne znam ko je dalje...

A vi svi fino možete svaki po pušku i sprašite nam po jedan metak...

Đizzs...:rolleyes:

:nono:

dobre ribice,imam jednu,ja lavica :cerek: (d best :D)

ancatdubh
25.03.2010., 19:09
To ti je od blizanca osjetljivost.

Ja sam blizanac-lav.
U poslu lav, s prijateljima lav, emocije - ubijte me da se ne patim!


ja sam lav-blizanac :cerek:

bitchy-as-usual
26.03.2010., 20:45
Hmmm ... kada to riba kaže ... :/

Bivši škorpija?

pa naravno.. nažalost nije samo bivši škorpija :rofl:
bilo je tu još škorpiona u priči, od tate, bivših, prijateljica itd itd :mama:

Fkt, sam skužila da nekako uvijek završim sa škorpionom pa nam veza bude turbulentna :mama:

Hocu mir:mudri:

Koji znak bi mi pasao?:zubo:

wilhelmina131
26.03.2010., 20:56
Jarčice: Dobre. Za posao rođene. S njima bih radio sve što treba. Pa i u rat. Stvarno osobe na koje se možeš osloniti u poslovnom smislu i osobe koje te neće iznevjeriti, pogotovo ako gaje simpatije bilo prijateljske ili bilo kakve druge. Prave igračice i skidam im kapu. Svaka čast. U ljubavi su fenomenalne ako im se pritisnu pravi gumbi. Onda ta samozatajna i temeljita, zemljana osoba postaje tolika perverzija da je to za ne povjerovati. Pretvara se u zemljotres od 9,50 po Richteru :)

awww.. fala:)

no. i tak..ja jarčica on vodenjak. ne znaš dal da se smiješ il da plačeš:rofl:

dramaqueen
26.03.2010., 21:43
meni nikako ne pašu škorpioni... ja sam vodolija :)

draganica
27.03.2010., 00:12
meni nikako ne pašu škorpioni... ja sam vodolija :)

ja sam skorpija i udata sam za vodoliju i bas mi pase! :vidiga:

nevanevičicaa
27.03.2010., 04:43
jarac i riba? :)

.:domy:.
27.03.2010., 05:38
pa naravno.. nažalost nije samo bivši škorpija :rofl:
bilo je tu još škorpiona u priči, od tate, bivših, prijateljica itd itd :mama:

Fkt, sam skužila da nekako uvijek završim sa škorpionom pa nam veza bude turbulentna :mama:

Hocu mir:mudri:
Znam kako ti je ... svaki dan sam okruzen njima ...

Nisu lak kakarter, ali ipak treba znati baratati s njima :)

Kada se naviknes postane poput rutine - cak ih mozes i procitati poput lektire, te shvatiti tocno sto rade, kada i zasto.

Imaju svoju matematiku :D

Koji znak bi mi pasao?:zubo:
Malo je kompliciranije od toga, ali ukoliko si tipicna riba probaj provesti malo vremena sa rakovima, djevicama, te mozda jarcevima i bikovima.

Premda sve ovisi o tvojem karakteru (podznak, natalna karta, aspekti ...).

mUrMillo hRnIć
27.03.2010., 13:17
meni nikako ne pašu škorpioni... ja sam vodolija :)

a jbg.triba ih malo pritegnit.ja u vezi sa skopionkon vec 2 godine zamalo.inace je ka mali zeko;) al nekad zna bit ajme imbrlana.eheheh.al je uporna nemoguce.a i ja san bik tako da.kad se zakacimo onda je ajme...:ne zna:

e i vidija san po asteckon san guster,a po kineskon Tigar.pih.glupo nesto.a po finskon divlja svinja to su jos i njabolje pogodili.

Mala Milica
27.03.2010., 22:37
Da li neko moze da mi kaze kakve su kao osobe muskarci skorpije?Da li su ljubomorne,da li pokazuju svoja osecanja itd.?

nevanevičicaa
27.03.2010., 23:55
Da li neko moze da mi kaze kakve su kao osobe muskarci skorpije?Da li su ljubomorne,da li pokazuju svoja osecanja itd.?

jesu. ne pokazuju :p

4fun
28.03.2010., 12:18
jesu. ne pokazuju :p

pa sad... :zubo:

kaktus-car
28.03.2010., 12:26
znači vi svi skupa ćete se zaljubit u neku osobu, ali nećete biti s njom jerbo vam ne paše njihova natalna :confused:

.:domy:.
28.03.2010., 12:35
Ne, nego ti natalna moze pomoci da eventualno shvatis neke stvari i podrucja u kojima se (ne) slazes s doticnom osobom :)

Kela
28.03.2010., 16:56
Da li neko moze da mi kaze kakve su kao osobe muskarci skorpije?Da li su ljubomorne,da li pokazuju svoja osecanja itd.?

jesu, iako je moj zapravo posesivan, ja sam ta koja je ljubomornija.
ne pokazuju, i onda se nadjes nakon nekog vremena u situaciji di zapravo se vidi iz aviona da su ljubomorni na sve i sva i pitas se kako nisi dosad primjetio :rofl:

Skorpioni uopce nisu teski i zeznuti, meni je tak lako s njima, moze bit jer mi Ovnovi ne volimo komplicirat pa nam je puno toga jasnije nego ostalima :p, iako Skorpionke znaju bit gadne kad im je PMS i ultra ljubomorne pa odjebu svoje frendice nakon sta nadju decka :mad: muski skroz na mjestu, zapravo jos nikad nisam shvatila zasto se ljudi kao boje Skorpiona i misle o njima kao o nekim nadnaravnim bicima. meni su super i u 99% slucajeva odma kliknemo i komunikacija tece i tece. jedino me zivcira sta oce sve znat, a sami dosta dugo skrivaju puno toga - doslo mi je da razbijem glavu svom decku kad sam to skuzila..

inace, bas sam sad neki dan rekla svom Skorpi da sam ja kao Ovan puno sretnija osoba od njega jer da se Skorpioni previse zamaraju skrivenim namjerama i ne znaju razmisljat na jednostavan nacin - joj, tak volim provocirat Skorpe s takvim tezama, nema mi sladje kad pocnu sa svojim dubokim spustajucim argumentima kontrirat hihihi :cerek:

bata konj harmonikas
28.03.2010., 17:05
13.10. i kako se racuna taj podznak? i zapravo me vise zanima s kim se ne bi ama bas nikako podnosio, volim ic ljudima na zivce :D

waka
28.03.2010., 17:17
13.10. i kako se racuna taj podznak? i zapravo me vise zanima s kim se ne bi ama bas nikako podnosio, volim ic ljudima na zivce :D

Podznak se računa po mjestu i satu rođenja

Kela
28.03.2010., 17:18
13.10. i kako se racuna taj podznak? i zapravo me vise zanima s kim se ne bi ama bas nikako podnosio, volim ic ljudima na zivce :D

hahahaha

moras znat vrijeme (sat) rodjenja, onda zguglas nesto ala natal chart, a mislim da ima cak nesto tipa horoskop.hr i tamo pronadjes natalna karta, pa upises podatke :)

Basta
29.03.2010., 11:17
meni nikako ne pašu škorpioni... ja sam vodolija :)

naravno, vodenjaci su popili svu pamet svita, zaguljeni su i umišljeni... :p

butterfly555
08.04.2010., 00:37
Da li neko moze da mi kaze kakve su kao osobe muskarci skorpije?Da li su ljubomorne,da li pokazuju svoja osecanja itd.?

hodajući seks..samozatajni, duboki, intuitivni, posesivni

Patuljka
08.04.2010., 01:20
Ovan i bik :rofl:
Podznaci: lav i škorpion

Kombinacija stoljeća (čitaj psihički teror :rofl:). Što se tiče sexa, vatreno :) al zanima me što forumaši koji se kuže u horoskop kažu na tu kombinaciju :)

Tiki_D
08.04.2010., 07:26
Ja sam blizanka, podznak jarac
Dečko mi je jarac a za poznak neznam.....
Funkcioniramo već dvije godine.... glavne okosnice naših svađa jesu to da se njemu nikuda ne ide...dok bi ja stalno nekud išla...
što mislite o vezi jarca i blizanca