PDA

View Full Version : Koja spika kod vas muskih najbolje prolazi?

buhica
18.11.2003., 15:10
Joj s obzirom da svi nemate nis pametnoga za reci evo obrisala sam topic :o
pitala žena kako da pristupi muškarcu*
objašnjenje je za ženske posjetitelje, naravno

ROAD RUNNER
18.11.2003., 15:18
Pitaj ga: Jel` mali, jel bi ti imeni uvalio gefufnu???..nakon toga trept...trept sa okicama i tvoj je!!!:rolleyes:

buhica
18.11.2003., 15:21
Joj hebote kak' volim ovakve dubokoumne! :s

walter
18.11.2003., 15:28
Hm.. Što bih volio čuti od žene... Osim ajmo na parkiralište da ti ga popušim... Recimo, da mi pokaže na žene koje plešu i kaže: Gle glupače. Ja ne plešem. Ide mi to na kurac. Ajmo gledat teve. That's it for me. :cerek: :cerek:

chiquita
18.11.2003., 15:30
eto, ti čika waso sve rekao!:D

Zlo Koje Surfa
18.11.2003., 15:48
Reci mu:
Ja ne gutam na prvom spoju.
:Sex:

ravana
18.11.2003., 18:49
walter kaže:
Recimo, da mi pokaže na žene koje plešu i kaže: Gle glupače. Ja ne plešem. Ide mi to na kurac. Ajmo gledat teve. That's it for me. :cerek: :cerek:

:s :D

dugouško
18.11.2003., 19:40
probaj s onim što i ti želiš čuti (samo imaj na umu da se muškarci ne šminkaju)

Gazda
18.11.2003., 21:01
walter kaže:
Hm.. Što bih volio čuti od žene... Osim ajmo na parkiralište da ti ga popušim... Recimo, da mi pokaže na žene koje plešu i kaže: Gle glupače. Ja ne plešem. Ide mi to na kurac. Ajmo gledat teve. That's it for me. :cerek: :cerek:

TO! :top: :s Zajebi seks, perverzije..ovo su bitne stvari..

Drito Konj
18.11.2003., 21:43
walter kaže:

mrzim biti paz
ali jesam :D :top:

banderas
19.11.2003., 12:46
Osim pusenja, gutanja i tih trivijalnih ali vaznih stvari :D, najvise bih cijenio curu koja kaze da se odselila od staraca koji zive u pretproslom stoljecu jer je spremna sama donositi odluke i snositi njihove posljedice i da starci kao subjekt njezinog zivota vise ne postoje.

doc_1
19.11.2003., 18:36
Da kaze da za nju postoji sex bez emocija

Gazda
19.11.2003., 21:00
banderas kaže:
Osim pusenja, gutanja i tih trivijalnih ali vaznih stvari :D, najvise bih cijenio curu koja kaze da se odselila od staraca koji zive u pretproslom stoljecu jer je spremna sama donositi odluke i snositi njihove posljedice i da starci kao subjekt njezinog zivota vise ne postoje.

Ovo, naravno, uopce nema veze s osobnim iskustvom. :D :D :D

stitch
19.11.2003., 22:43
Što se mene tiče, ništa ne moraš reći. Samo se skini i donesi mi pivo. :D

Green Cherries
20.11.2003., 06:56
Jel` mali, jel bi ti imeni uvalio gefufnu???..

U ovom slucaju, predlazem da "jel' mali" zamjenis sa "jel' veliki ....da ne bi doslo do nesporazuma.

Garovix
20.11.2003., 07:45
najbolje bi prošlo
"ne da mi se prekenjavat, daj me samo pokaraj i onda odjebi od mene u skokovima"

banderas
21.11.2003., 11:09
Gazda kaže:
Ovo, naravno, uopce nema veze s osobnim iskustvom. :D :D :D

Naravno da ne, otkud takve insinuacije? :confused:

:D

Zlo Koje Surfa
21.11.2003., 12:42
Druga varijanta:
"Daj mi da ti popušim za 1000 €"

chiquita
21.11.2003., 13:08
Garovix kaže:
najbolje bi prošlo
"ne da mi se prekenjavat, daj me samo pokaraj i onda odjebi od mene u skokovima"
ovo u skokovima mi se posebno sviđa!:top:

stitch
21.11.2003., 13:34
Zlo Koje Surfa kaže:
Druga varijanta:
"Daj mi da ti popušim za 1000 €"

Otkud znaš da Buhica ima tisuću eura? ;) :D

A.D.I.D.A.S.
21.11.2003., 14:52
Pitaš jesi za :Sex:?

Garovix
21.11.2003., 23:37
A.D.I.D.A.S. kaže:
Pitaš jesi za :Sex:?

to jedino ak zajedno surfate...kaj buš joj na salveti crtal fakin smajlija?

buhica
23.11.2003., 21:28
Garovix kaže:
to jedino ak zajedno surfate...kaj buš joj na salveti crtal fakin smajlija?

Gazda
29.04.2004., 05:03
Podizem ovu izrazito edukativnu temu. :top:

noćni
29.04.2004., 12:11
najbolje prolazi ona koja nema spike već odmah krene u akciju. mene ne treba dodatno uvjeravat, samo nek krene...ah da mi je to doživit...

Arash's friend
29.04.2004., 12:34
- Svidjas mi se, vodi me!

- Napravila sam rucak, dodji.

- Ajmo se goli kupati.

- Os' me vodit na Plitvice na izlet?

- Volim papati, dobro se zabavljati i puno fukati. Evo ti broj telefona: 09N-NNNN-NNN, Marica

Mljacko
29.04.2004., 14:09
Šta spike?
Spike se primjenjuju na žene, jer su zajebane.
Reci ženi "ajmo se karat" i dobivaš uppercut.
Reci muškom "ajmo se karat" i dobivaš kitu.:zubo:

Al najozbiljnije, bez zajebancije. Kod muških spike ko i bez spike, ne mijenja stvar.

Garovix
29.04.2004., 17:04
"šutnja je zlato"...kakva spika, je'ote?!??

znatizeljan
29.04.2004., 17:18
...ma nismo mi bas tako strasni da trebas pripremat neku pricu...vrlo ces lagano nekome dati do znanja da ti se svidja...

...meni se svidja kad me mala gleda u oci dok joj pricam...da ne gleda stalno za svojim frendicama - gdje su, skim su, sta rade...vrlo dobar dojam ostavlja, ako kad ju netko nazove na mobitel brzo prekine razgovor ako nista barem izgovorom "pricam sad s neki, drugi put cemo pricat o tvom frajeru koji te pozdravio na hodniku"...
...i seks na prvom spoju ne trebas izbjegavati ako se stvarno doboro slazete...nismo vise u 20tim da trebamo prvo dva tjedna izlazit pa tek onda konzumacija:D ...
...u biti ti je jedino vazno da pricate jedno o drugome, a ne o nekim frendovima/frendicama...;)

BootBoy
29.04.2004., 22:05
ma mozes pricati i o nuklearnojj fiziji sto se mene tice, ako imas odredjeni 'govor tijela' (ko sto bi sanader reko)...
nista pretjerano, samo suptilno dahtanje, predenje, oblizivanje usana, trljanje bradavica i tako... daj si maste:W

Vera Pavladoljska
01.05.2004., 11:47
- kakav šarm dragi, kakva inteligencija
- tako si...poseban, ono, imaš ono nešto
- mislim da si to jako dobro i odlučno odradio, svaka čast!
- najveći je, o, najveći je (ali ne televizor, kužite?)
- da, dragi u pravu si, ma naravno da si u pravu
- moja frendica bi se jebala s tobom - može? (ovo uz treptanje okicama, molim)
- a ti bi ševio okolo - ma daaaaaaaj samo, tvoja je sreća meni najvažnija...
- sebičan - ti sebičan - ma neeeeeeeeeee, ti si uvijek prvi, ja se moram pokoriti tvojim željama....(opet trepći)
- misliš da sam debela, ma evo, ovoga trena trčim u teretanu i bore su mi se pojavile - stari peglam ih za tebe - odmah!

- za to vrijeme ti popij sanduk piva i pojebi pola susjedstva - dakako - zbog naše zajedničke sreće!!!!!!!!!!

- ma da...ja sam samo žena, u pravu si - evo me stojim mirno i salutiram (on za to vrijeme čačka zube i podriguje, a došao je iz kurvarluka)

- je dragi u pravu si bezrazložno dramatiziram, ma znaššššš da sam glupa :rolleyes: , ne ti se nisi upucavao drugoj, ti si se samo malo razveselio...evo kaznit ću se sa sto bičeva, može?

(kazniš se)

- pokorna i poslušna i za tebe spremna.Ma dušo, ja sam tepih po kojemu samo čvrsto i odlučno gazi....(neka vam to bude šlagvort, iz rukava)

I eto ti - sretne i zadovoljne žene (s motornom pilom) i odebljalog i bahatog ultra jebača - zadovoljnog.

Vera Pavladoljska
01.05.2004., 12:18
nadalje...:D nisam napomenula da je ovo vodič za žene koje su lobotomizirane u jednom trenutku svoga života, te njihovi radari prepoznaju poražavajuće gorenavedene muške primjerke, a one su turbomazohistice.

:)

BootBoy
01.05.2004., 17:44
nataniel kaže:
- sebičan - ti sebičan - ma neeeeeeeeeee, ti si uvijek prvi, ja se moram pokoriti tvojim željama....(opet trepći)
- misliš da sam debela, ma evo, ovoga trena trčim u teretanu i bore su mi se pojavile - stari peglam ih za tebe - odmah!

- za to vrijeme ti popij sanduk piva i pojebi pola susjedstva - dakako - zbog naše zajedničke sreće!!!!!!!!!!

- ma da...ja sam samo žena, u pravu si - evo me stojim mirno i salutiram (on za to vrijeme čačka zube i podriguje, a došao je iz kurvarluka)

- je dragi u pravu si bezrazložno dramatiziram, ma znaššššš da sam glupa :rolleyes: , ne ti se nisi upucavao drugoj, ti si se samo malo razveselio...evo kaznit ću se sa sto bičeva, može?

(kazniš se)

- pokorna i poslušna i za tebe spremna.Ma dušo, ja sam tepih po kojemu samo čvrsto i odlučno gazi....(neka vam to bude šlagvort, iz rukava)

I eto ti - sretne i zadovoljne žene (s motornom pilom) i odebljalog i bahatog ultra jebača - zadovoljnog.

:D žena mog života:D

Vera Pavladoljska
02.05.2004., 16:46
BootBoy kaže:
žena mog života:D

Hvala:D

Konačno jedan....iskren.:)

03.05.2004., 08:56
Ima onih glasnih i tihih pi*****ja. Glasne su kad cuju i susjedi a tihe u cetiri zida. E sada uvijek netko mora raditi ovo gore sto sam napomenula :) ako nece Ona onda ce On! Za pravo glasa i izbor piz***** traba se izboriti. Nije to samo tako preko noci..na tome treba raditi dugo do savrsenstva :)) da ovaj drugi pocne uzivati u tome :) eee..onda je to skladana bracna zajednica :D
slabiji puse ..hehe.. Nat., kaj ti mislis o tome? ;) ima li "ljubav" i kakve veza sa inteligencijom?

Vera Pavladoljska
03.05.2004., 18:15
****** kaže:
..hehe.. Nat., kaj ti mislis o tome? ;) ima li "ljubav" i kakve veza sa inteligencijom?

Sve ima veze s inteligencijom, OSIM ljubavi.
To ja mislim.
Bez obzira što mislimo da zavolimo osobe koje imaju slične nama interese blablabl, redovito se onaj klik s nekim dogodi da ti u peti nije bio i da ti mozak apsolutno nije bio uključen.
Ljubav je jedino područje koje, po meni, nema veze s inteligencijom.;)

funkster
03.05.2004., 18:35
Pf. :misli: Brijem da bi meni bilo dovoljno: Hoćeš popit nešto? I onda nakon toga da me pita: Jel ti se da da odemo kupit neke pive na benzisku i odemo do tebe? :D I onda bi pili cijelu noć i kad bi se ujutro probudili bi se sexali, jer nije ona drolja ne? Ne kara se prvu noć. ;)

funkster
04.05.2004., 04:32
Obrisano iz prijateljstva jer se je autor topica vec dovoljno osramotio ponasanjem prema bivsoj
Gazda :D

znatizeljan
04.05.2004., 17:45
nataniel kaže:
(kazniš se)

...cekaj malo??!!!
...pa sta je vama stvaaarno toliko tesko napraviti ovih par stvari za nas :D ...
...pa da ima stvarno ovakvih zena, iskreno tko bi se okrenuo za njom...pa osoba mora imati samopostovanja i biti sigurna u sebe...inace ti brzo dosadi...
...a opet ukusi su razliciti, pa tko zna:p ...