View Full Version : najbolje alkoholno piće za cilj napijanja!
mlaznjak
18.11.2003., 19:26
s tim da litra kosta manje od 60kn?
vodka+juce ili sprite...
koliko uopce kosta vodka?
ako je za kucni tulum, iman ja bolju ideju. uzmes pola litre vodke, litru juca i 3 kesice zelatine. rastopi zelatinu po uputama u zagrijani sok. pomisaj ostatak soka vodke i zelatinu. puni male solje ili one kocke za punit led.... pijanstvo zagarantirano!
sta god kupio nemoj kupit amaro
MilkyWay
18.11.2003., 23:19
Daj malo take it easy. Jel si ti to kakav alkoholičar ili štoli?
Viva Piva. :D
60 kuna???
pa jesi'l ti svjestan kolicine rakije koju mos dobit za tolko para???
izrezati mali trokutic na omanjoj lubenici, lubenicu napuniti vodkom, cekati da se tekucina upije u lubenicu i navali :)
tekila... ne boli glava poslije... :)
linol3um
19.11.2003., 12:15
Tema ti je, onako, prilično gastronomska.:D
Samo ti piči po pivi. Ako je kupuješ u dućanima, a ne u kafićima za 60 kuna ćeš se prilično opit.
Lilly kaže:
tekila... ne boli glava poslije... :)
osim ak puno popijes pa opicis glavom o beton :D:D:D
kao ja..
Cinnamon Girl
19.11.2003., 13:35
vodka, naravno.
votka + sprite = dum-dum.
onokad pijesh pjenu, ne osjechash nista. al probaj se dignut sa stolice nakon jednog vremena .... hehehehe.....
Piva ili dobar stari Jack :zubo: :Pivo: :kava:
traxdata
19.11.2003., 19:18
¨piva definitivno!
od pive mi se samo puno pisa i nemrem je puno popiti jer je to velika kolicina tekucine. Pogotovo kad se nekaj slavi, kao St. Patrick's day, onda svi stoje s pivama u redu za wc i dok dodjes na red taman ti se pisa, popisas se i opet stanes na kraj reda sa novom pivom u ruci :rolleyes:
To me ubija
Marin23
24.11.2003., 01:04
dingac , u jednoj vinariji na peljescu , 10 kuna litra , kvaliteta ista ak ne i bolja od buteljiranog u trgovinama od 75 kuna
Tuco-il brutto
16.12.2003., 13:38
Imaš u Billi na akciji Tekilu za 59.99. Taman imaš:top:
meni definitivno vodka. bilo koja (pritom ne mislim na one vocne!).
nema okus, nema miris...i pici ravno u glavu...
i da, nikako je ne mijesati s bezalkoholnim picima ako se zelis brzo napiti...ali to i sam znas:)
Prosek, brate. Kad te odalami sav onaj secer, plus alkohol......:D
Shlatkica
17.12.2003., 13:54
Pelin s sokom od jabuke
vodka s tonikom ili bitter lemonom.:)
Aphex kaže:
osim ak puno popijes pa opicis glavom o beton :D:D:D
kao ja..
Amater.....
;) :D
Seathorn
20.12.2003., 20:36
vodka, ruska, s kockom leda!
ili single malt, s kockom leda!
dobro, single malt nema za 60 kuna, ali vodka bi se nasla valja.
a ako ne nadje malo vise love u dzepu preporucam stolichnayu. ne boli glava. ta je nekoliko put destilirana, cista je kao suza.i odjebi one moderne vodke tipa finlandia, red army ili jeltzin, to je kemija na kvadrat.
sinisa_7
30.12.2003., 21:39
Issa kaže:
izrezati mali trokutic na omanjoj lubenici, lubenicu napuniti vodkom, cekati da se tekucina upije u lubenicu i navali :)
A gdje ce sada nabaviti lubenicu? :D
Cuo sam da u americi postoji neki whiskey po imenu Moonlight (ili tak nesto) i ima cca 65-80 % alkohola.
:eek:
U visoku casu pola sampanjca i pola votke. Trebalo bi biti moguce naci pristojan sampanjac i votku za te novce.
Eh da, zasto Bijeli medo? Lupa jako brzo, a lako klizi (sampanjac razblazi zestu) pa glava padne i mozes samo raditi u-u-u u-u-u ... bas kao bijeli medo.
Vanjushka
09.01.2004., 13:27
Pivo na slamku
Tri pive i neces znati kako se zoves.
Poslusaj savjet.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.