PDA

View Full Version : Spasimo 11 mačaka od eutanazije

Pingvich
18.11.2007., 16:24
Ovaj e - mail sam dobila danas..

Dragi ljubitelji životinja Udruga "Mijau" moli svakoga tko bi mogao prihvatiti jednu macu iz šinteraja, a prijeti im eutanazija. Izgleda da su ih eutanazirali 21, ako ih je preostalo samo 11.Jučeraćnji Novi List navodi da ih je bilo tridesetak čak i malih mačića. Navodno 11 mačaka nalaze se u VHS-servisu i neznam dali ćemo ih moći spasiti od eutanazije.
Mačke su jučer kako navodi Novi List pohvatali u stanu poremećene osobe koja je na liječenju na psihijatriji, gdje su živjele u neadekvatnim i jadnim uvjetima pa Vas molimo da pročitate i doznate više iz jučerašnjeg N. lista. Molimo sve dobre ljude za spas maca odnosno za prihvat do udomljenja ili pak boljeg riješenja za njih.
Naša udruga boriti će se za spas kao i do sada slična 3 slučaja.
Apeliramo na one ljude koje imaju kući i okučnicu za prihvat bar jedne mace koja če biti sterilizirana i zdrava, te očišćena od nametnika.
Pomozite im zajedno sa nama. .
Kućni ljubimci su naši „najbolji prijatelji“ koji nas čine boljima, jer bude upravo ono najbolje u čovjeku. Nažalost, mnoge životinje nisu ni približno osjetile ljudsku dobrotu, a time ni uzajamni odnos davanja i dobivanja. Mnoge od njih danas su odbačene, ili su živjele u ovako groznim uvjetima. Dajmo im malo ljubavi i vjere u bolji život. Vjerujte dobro se samo dobrim vraća.

Udruga "Mijau"

www.udruga-mijau.hr
www.novilist.hr

ro_za
21.11.2007., 21:29
sto se desilo? da li je itko pomogao?

plavva
26.11.2007., 10:36
što je s tim?

Šapica
26.11.2007., 11:54
nazovite i pitajte :) ...kontakt je na stranici od udruge mijau...

Pingvich
26.11.2007., 13:13
Ne znam. Ja sam dobila taj mejl, proslijedila ga svima, stavila tu. Ako se netko i javio, nije se meni javio. Pitati ću, stvarno ne znam.