View Full Version : Stav kod barenja i veze
Ok, dodje mi iz guzice u glavu da brizan muskarac zraci neugodno ko dalekovod i da odbija zene. Naravno osim rospija
I sad, po savjetu nekih (:s Leb i drito) pocnem sa "boli me ***** za ishod" provalama kod uleta i to fakat pali! Mislim, covjek bi se zacudio kako pali kad zemi velis "mala, izgledas opasno ko da jedes malu djecu". Inace takvo sto nebi izvalio ni za vagon prosa, ali ocajni ljudi posezu za ocajnim mjerama. I ovo uspije...
ALI!
Uspjelo je samo probit led jer sam se onda opustio i pustio svoj defaultni JA da dalje vodi igru. A taj je recimo PAPAK. Mislim, nije papak neg je brizan i zeli ugodit zeni... ma ipak je papak! I tu se sjebem jer od tog trena opet pocnem zracit ko dalekovod i mala zbrise tj. ohladi se...
Za popizdit :mad:
I ne preostaje mi nist drugo neg se pripit (© Drito) i po pocet opet trkeljat "provale" ali i pocet glumit (© Leb) i to odrzat. Ah, bit ce od mene muskarca jos...
Sve u svemu, nabijem vas na k..., ja vidim svjetlo na kraju tunela! :top:
chiquita
19.11.2003., 15:33
ja mislim da bi ti i tebi slični trebali ić malo na određeno vrijeme odraditi pripravnički staž u firmi "Walt Drisney Co."
svijet bi bio puno ljepši nakon toga. :top:
A kužiš ti njega, mi mu damo savjet koji PALI, a on proglasi Dritu pijancem, a mene glumcem... I to ti je hvala za pomaganje omladini... :D :D
..a unda
19.11.2003., 15:55
Ges kaže:
... Sve u svemu, nabijem vas na k...
.. ucini dobro, pojedi ....... znam ja da to leb i drito nisu napravili jer su ocekivali zahvalu. njima je nagrada da vide da je ges je na dobrom putu. mislim da se samo jos treba odluciti da neke rijeci uputi pravom spolu. :)...jer zena tu osjeti nesigurnost..zena zna..:D
chiquita kaže:
ja mislim da bi ti i tebi slični trebali ić malo na određeno vrijeme odraditi pripravnički staž u firmi "Walt Drisney Co."
svijet bi bio puno ljepši nakon toga. :top:
da, svjet bi bio puno ljepsi bez osjecajne stoke... mamu im njihovu!
Leb, naj se vrijedjat! Mislim zahvaljujem ti do boli! Isto kao kad bi me naucili krast a da to niko nemoze nikad skuzit i uhvatit te, i tog covjeka, iako je lopov, bi postovao!
Sve je to vrlo skupo i cjenjeno znanje koje ste vi podjelili sakom i kapom!
A ona "mala skola barenja"... ma to je Becka skola. Mislim, posao je posao bez obzira jer se trudio 5h ili 30 min...
Sudden Sid
20.11.2003., 14:48
Lebe, sta ti dajes individualne savjete? Pa otvori zajedno s Dritom "Birtiju Kazalista Mladih" i tamo recite jasno i glasno da se treba opijati i glumiti! :top:
Sudden Sid kaže:
Lebe, sta ti dajes individualne savjete? Pa otvori zajedno s Dritom "Birtiju Kazalista Mladih" i tamo recite jasno i glasno da se treba opijati i glumiti! :top:
nisu individualni savjeti. njih dvoje su to u nekoliko navrata to naglasili, a i mozes vidjet po njihovom primjeru da to rade... mislim, treba ucit na tudjem primjeru :rolleyes:
a sve se sastoji od toga sto zelis postic... stani se pred spigl i glumi debila malo... onda pozovi najbolju fendicu ili bivsu curu i na njoj isprobaj sve fore dok ti prestane bit neugodno..... I ONDA.... odes fino nekam van, bit ces trijezan i otupio na neugodnosti i fino uletis s nekim idiotizmom tipa:
E bok, ja sam Teodor, skupljam znacke i najdraza klopa su mi cevapi.... sad kad znas bitno o meni samo odluci idemo negdje u cosak prvo zabrijat ili cemo se odma utrpat u mog ficu i spustit sjedala.....
gle, ak ti je do toga da nesto bacis pod jaja, ovakvi uleti prolaze u 1 od 5-6 slucajeva, jer moderne koke fenomenalno izgledaju dok im je IQ obrnuto proporcionalan izgledu....
Osim ak ti nisi gadan ko lopov, onda ti ne preostaje nis nego da se prijavis na Story Super Nova Music Talents Show i postanes novi Dorijan pa se na tebe ljepe popaljenice od 13.16,5 god.
enivejz, gud lak :top:
peric, bez brige, mogu ja trijezan provaljivat gluposti i to bolje neg pijan, ali pijanom mi se nece "inner-papak" uplest u sve to kad probijem led vec cu ic samos jednim ciljem: pojebat tu, sad i odmah!
A trijezan bi prvo pozvao na kavicu, pa ne na prvom spoju jer je malo napadno, pa kad zeni to pase... mislim, pazi me briznog majmuna :rolleyes:
nema, sa zenama se treba tupavo ophodit i bit defaultni muskarac: volit nogomet, pivo i aute, srat o istome, sex svest na to da je bitno samo kako je meni lijepo i jos na kraju svega svaki put osim kad mi se kara rec curi "daj mi se nosi s vidika!"
mislim, to da zene zele dobrice je prosirio neki vrlo vrlo pametan TIP koji se htio rijesit konkurencije jebaca pa ih je smirio sa dezinformacijom. I to se prosirilo ko kuga! I ja se zarazio time i najebo... ali gotovo je s tim!
Crow Jane
21.11.2003., 08:05
Joj, ti stalno imaš neko manevre, totalno si überspannt jebo te!
Pa daj se malo opusti.....:top: :D
Nema odmora dok traje obnova! :top:
Drito Konj
21.11.2003., 10:43
gle ges, pijanstvo nije nuzno kuzis?
i leb i ja smo svoje sadasnje djevojke zbarili trijezni....stovise, ja sam i svoju prvu djevojku zbario trijezan
ostale nisu zasluzile vidjet me trijeznog, kamoli poljubit se sa mnom takvim :top: :D
kuzis?
a ti si papak, jebiga ti MORAS pit da bi jebo....ali nakon sto zbaris 10 kokica pijan, preci ce ti u normalu barit i trijezan bez onog glupog "joj kaj si ona misli" osjecaja radi kojeg useres stvar
kuis?
Hvala na detaljnim uputama, svjestan sam ih. I vjeruj mi, ne jebe mene "joj kaj si ona misli" vec "joj kaj da provalim i da ostavi nekakav pozitivan ucinak" jer provalit "bok. ja sam Ivan. Sto ti iance radis u zivotu" i sl. "pristojna" i nezanimljiva sranja mi je pun k... koliko su neucinkovita...
mislim, zabole me k.... tko sto misli o meni, pa i na tvoje da sam "papak" me zabole jer znam jesam li ili nisam papak.
Ali sve u svemu cijenim savjete :top:
Ma koji se k tako uvlacis toj picetini???
Te olinjale kurvetine su vjerojatno daleko gore od tebe. Budi svoj. Ako joj se to ne svidja nek se nosi doma. Uz samar-dva za uspomenu.
Sami ste krivi sto su koze postale takve glupe guske. Dobro glupe su genetski. Ma i guske su genetski. Krivi smo sto su si uzele maha. To treba drzat na uzici i nedat disat. Cim dobiju prostora rade sranja mamicu im pokvarenu.
Neki dan bilo nesto na TV - zenska prava i te gluposti pa pokazuju pocetk sufrazetkinja... I kako je neka odalamila Cercila. Tu su sva sranja pocela. Kako joj uopce padne napamet takve cirkuse pravit. Samo zene i pederi mogu bit tolko jadni. I nikom nista nije bilo sto je najgore. Trebalo je to smaknut na licu mjesta. Cim su posele srat s tim pravima glasa trebalo ih je dotuc da se ne usude zucnut iducih 5000 godina. Al pizdice muske ne znaju sto bi kad im picka zamirise pa im sve dozvole. Sami smo krivi.
Ne budi blesav. Sad ces se tolko mucit da se nekoj glupaci svidis pa ces za mjesec dana doc tu kukat. Ako joj ne pases sto se ides ponizavat i glumit da bi se svidio nekoj kravi. To je jako kratkorocna politika.
Osim ako oces recke na kalendaru. Onda samo napred. Svati ko sport i treniraj najbolji metod sto brzeg povaljivanja i sutiranja. Ako se pritom dobro razcmizdri dodaj jos jednu recku. Ako skoci s mosta 5 recki.
Za to jedino i vrijede. Ne budi budala da se emotivno vezes za takvu stoku.
Inace zasto bi pobogu tolko moro plazit. Pa gdje pise da moras stalno imat curu? Bolje cekaj nego da se zaletis.
A najbolje da si kupis ovcu (doslovno)
Vise zenstvenosti i ljudskosti od prosjecne zene.
Da su Bibliju danas pisali kladim se da bi stajalo nesto kao slobodno lijegajte sa zivinom ali ako ima tko da sa zenskim blagom legne da se smaknu i on i ona i krv njihova da padne na njih.
P.S. Objasnjenje: bio pogledat LJES prije par dana i jos sam pod dojmom.:D Forumi su odlicna stvar da coek izgubi i zadnje tracke iluzija sto se zenskog roda tice. Ako se to blago slucajno usudi pric prvo mu treba samarcinu odvalit pa pitat kako se zove.:mad: Koji kvarovi.
Osim toga imas PC, sto ce ti zena? Lipo nabavi dobru kolekciju filmova i igrica. Puno bolji izbor. Sacuvat ces zivce, zdravlje i pare, a puno se bolje zabavit. :cool:
ravana kaže:
Ma koji se k tako uvlacis toj picetini???
Te olinjale kurvetine su vjerojatno daleko gore od tebe. Budi svoj. Ako joj se to ne svidja nek se nosi doma. Uz samar-dva za uspomenu.
Sami ste krivi sto su koze postale takve glupe guske. Dobro glupe su genetski. Ma i guske su genetski. Krivi smo sto su si uzele maha. To treba drzat na uzici i nedat disat. Cim dobiju prostora rade sranja mamicu im pokvarenu.
Neki dan bilo nesto na TV - zenska prava i te gluposti pa pokazuju pocetk sufrazetkinja... I kako je neka odalamila Cercila. Tu su sva sranja pocela. Kako joj uopce padne napamet takve cirkuse pravit. Samo zene i pederi mogu bit tolko jadni. I nikom nista nije bilo sto je najgore. Trebalo je to smaknut na licu mjesta. Cim su posele srat s tim pravima glasa trebalo ih je dotuc da se ne usude zucnut iducih 5000 godina. Al pizdice muske ne znaju sto bi kad im picka zamirise pa im sve dozvole. Sami smo krivi.
Ne budi blesav. Sad ces se tolko mucit da se nekoj glupaci svidis pa ces za mjesec dana doc tu kukat. Ako joj ne pases sto se ides ponizavat i glumit da bi se svidio nekoj kravi. To je jako kratkorocna politika.
Osim ako oces recke na kalendaru. Onda samo napred. Svati ko sport i treniraj najbolji metod sto brzeg povaljivanja i sutiranja. Ako se pritom dobro razcmizdri dodaj jos jednu recku. Ako skoci s mosta 5 recki.
Za to jedino i vrijede. Ne budi budala da se emotivno vezes za takvu stoku.
Inace zasto bi pobogu tolko moro plazit. Pa gdje pise da moras stalno imat curu? Bolje cekaj nego da se zaletis.
A najbolje da si kupis ovcu (doslovno)
Vise zenstvenosti i ljudskosti od prosjecne zene.
Da su Bibliju danas pisali kladim se da bi stajalo nesto kao slobodno lijegajte sa zivinom ali ako ima tko da sa zenskim blagom legne da se smaknu i on i ona i krv njihova da padne na njih.
P.S. Objasnjenje: bio pogledat LJES prije par dana i jos sam pod dojmom.:D Forumi su odlicna stvar da coek izgubi i zadnje tracke iluzija sto se zenskog roda tice. Ako se to blago slucajno usudi pric prvo mu treba samarcinu odvalit pa pitat kako se zove.:mad: Koji kvarovi.
Osim toga imas PC, sto ce ti zena? Lipo nabavi dobru kolekciju filmova i igrica. Puno bolji izbor. Sacuvat ces zivce, zdravlje i pare, a puno se bolje zabavit. :cool:
:s :top:
Pa ti u biti i potvrđujes sto su rekli Drito i Leb! Mislim, provalit zeni neku pizdariju da ostane paf!, pokarat i odjebat :top:
Ubit pjesnickog papka mamu mu meku i osjecajnu!
Ali jedna mala ima imunitet na takvo ponasanje, naravno ako ga zatrazi :love:
Dečki, vama dvojici bi trebalo sudski zabraniti pristup na recimo 200 metara od žena.
walter kaže:
Dečki, vama dvojici bi trebalo sudski zabraniti pristup na recimo 200 metara od žena.
Ne brini mali, bjezim i na vise od 200 bez suda :D
Ges kaže:
Ali jedna mala ima imunitet na takvo ponasanje, naravno ako ga zatrazi :love:
ccc :nono:
Falafasto :amen:
Aj budimo ozbiljni. Ako bas moras imat curu onda uvati nku tipa onih kojima je zivotni san radit u vrticu i koje obozavaju kuvat :klopa: Pogotovo ovo zadnje :klopa: :D (ako je tako nesto vise uopce moguce nac :misli: :p)
Bjezi ko od vraga od ovih sto stalno spominju oralce i guzenja :D
Naravno, ako skupljas recke druga prica
walter kaže:
ma ja se samo zezam... nebi ja nikada!
mislim, zene treba zbarit na spiku a onda mazit i pazit ko kap na dlanu. Naravno ako je zgodna i dobra da to zasluzuje
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.