PDA

View Full Version : Pitanje za muskarce

Cinnamon Girl
20.11.2003., 00:55
kao prvo, izvinite sto ovako upadam na muski kutak, ali eto, imam jedno pitanje SAMO ZA MUSKARCE.

sta je najgore sto vam djevojka/supruga moze uciniti? zbog cega biste bili spremni ostaviti je? sta je S VASE STRANE neoprostivo?

Equilibrium
20.11.2003., 00:59
dosta teško pitanje. vjerojatno ovisi o muškarcu.
kod mene bi to prije bio splet raznih stvari, prije nego samo jedna, striktno definirana.

Cinnamon Girl
20.11.2003., 01:01
pa da. naravno da je do svakog muskarca ponaosob. to i pitam. kako svaki od vas reagira.

i iako je splet raznih stvari, mora biti jedna koja dominira.

Equilibrium
20.11.2003., 01:12
Istina, mora dominirati.
Eto, moj prekid sa zaručnicom se desio nakon kaj smo prestali komunicirat i tako to neko vrijeme... te jednog subotnjeg prijepodneva ona ničim realnim izazvanim se malkice loše verbalno ponjela prema meni (nije bilo psovki). Tog trena: pljuge, novčanik, fajercajg u pederušu, ključ od auta u ruke i dovidjenja.
Da li bih to napravio da je razvoj dogadjaja bio drugačiji, ne znam...

No22
20.11.2003., 01:29
Neoprostivo je doci po muza u birtiju dok on s drustvom pije.

stitch
20.11.2003., 01:32
Ne smije me prevariti.
Ne smije biti dominantna, ohola, osvetoljubiva...
Ne smije stalno cmizdriti.
Ne smije biti površna i glupa.
Ne smije stalno pričati o lovi.
Ne smije me dirati kad gledam utakmicu. :D

stitch
20.11.2003., 01:33
No123 kaže:
Neoprostivo je doci po muza u birtiju dok on s drustvom pije.

Eh da, i to. ;) Za takve stvari postoje mame. :D

Drito Konj
20.11.2003., 01:52
stitch kaže:
Ne smije me prevariti.
:D

Gazda
20.11.2003., 04:37
Cinnamon Girl kaže:
kao prvo, izvinite sto ovako upadam na muski kutak, ali eto, imam jedno pitanje SAMO ZA MUSKARCE.

sta je najgore sto vam djevojka/supruga moze uciniti? zbog cega biste bili spremni ostaviti je? sta je S VASE STRANE neoprostivo?

Reci nam sto bi ti to zeljela uciniti, pa cemo ti reci dal' je oprostivo. :cerek:

ADEX
20.11.2003., 04:41
Cinnamon Girl kaže:

sta je najgore sto vam djevojka/supruga moze uciniti? zbog cega biste bili spremni ostaviti je? sta je S VASE STRANE neoprostivo? Da se nadovezem na Gazdin post.

Sta ti to usrala pa te momak ostavio?

Garovix
20.11.2003., 08:05
dosadno bi bilo da postane krotka, raspižđujuće da prestane gunđat, a neoprostivo da mi frkne u smeće dvije stare, zblajhane, natrule vojničke majice koje jako volim nosit kad idem nekam u goste.

mrsavipas
20.11.2003., 08:53
neoprostivo bi bilo svako ponasanje, svaki namjerni cin ili propust kojim bi meni ili mojim bliznjima nacinila stetu vecih razmjera:D

Zlo Koje Surfa
20.11.2003., 09:10
stitch kaže:
Ne smije me prevariti.
Ne smije me dirati kad gledam utakmicu. :D

+ još puno toga, ali bojim se da bi zagušio forum :cool:

stitch
20.11.2003., 09:16
Zapravo, htio sam još spomenuti zube i pušenje, ali onda bi moderatori prebacili topic na LJES. :D

walter
20.11.2003., 09:55
Cinnamon Girl kaže:
Neoprostivo je da ne puši i da kasni.

Betty Blue
20.11.2003., 12:10
trebala si pitati što NISU oprostili! :rolleyes: :cool:

Cinnamon Girl
20.11.2003., 12:48
Gazda kaže:
Reci nam sto bi ti to zeljela uciniti, pa cemo ti reci dal' je oprostivo. :cerek:

nisam ucinila nista, niti mislim da postoji generalno pravilo za stvari koje su oprostive ili koje nisu oprostive. samo zelim da vidim koje su stvari muskarcima neoprostive. sinoc sam pricala sa nekim djevojkama o tome sta one ne bi oprostile. mada mislim da vecina lupeta. jedna je rekla prije pola godine: "boze sacuvaj, da me prevari, odmah bih mu spakovala stvari i izbacila ga iz stana." elem, on je prevario prije dva tjedna, a ona ne samo da mu ne pakuje kofer, vec ga moli da ga on ne spakuje i ne ode, kaze da mu je spremna oprostiti.
eto.
sad me interesuje sta je to od cega muskarci zaziru.

walter
20.11.2003., 12:57
Stvarno, mene jaaaaako jebe kašnjenje. Onda recimo, dokazivanje ljubavi, iliti nekakvo uvjetovanje tipa da me voliš, ti bi ovo ono... Ili primjerice šutnja... Kad se očekuje da muško čita misli. Ili famozna ženska intuicija koja nikad ne griješi. Ili konstantno prigovaranje glede tipičnih negativnih muških osobina.
Ljubomora, nepovjerenje, to naravno da smeta. Bilo koji oblik omalovažavanja. Tvrdoglavost recimo. Pretjerana zaljubljenost, posesivnost isto. Hm, bojim da kad krenem sa svih stvarima koje me smetaju, neću nikad prestati. :D :D
A opet, što dalje nabrajam, nevjerojatnije mi zvuči da sam našao jednu koja nema nijednu takvu osobinu. Da ne povjeruješ, stvarno. :eek: :bonk:

ZgSash
20.11.2003., 13:12
neoprostivo je sve sto mi pokazuje da nisam jednakovrijedno ljudsko bice
bilo da se ocituje u cmizdrenju , naredivanju , yakkingu , pretpostavljanju ...
jednostavno , ako sam s nekim zato jer mi je bolje i jer to zelim , onda sam s njom dok mi je bolje i dok to zelim
za boga miloga , nisam mazohista

Vanjushka
20.11.2003., 14:05
Cinnamon Girl kaže:

Ja zenu koju volim ne bih mogao nikada ostaviti, nema para. Oprostio bih joj mnogo toga. Jedino nedam da me pravi budalom, to ne prastam ni samom sebi.

U picku materinu, ako meni treba da smeta to sto ona prica puno, ili ako je glupa, pa koji sam ja qrac onda sa njom. Zar se u vezu ne ulazi sa nekim osnovnim saznanjem o partneru, inteligencija se valjda u prvom razgovoru ocituje.

chiquita
20.11.2003., 14:10
Vanjushka kaže:
Ja zenu koju volim ne bih mogao nikada ostaviti, nema para. Oprostio bih joj mnogo toga. Jedino nedam da me pravi budalom, to ne prastam ni samom sebi.

U picku materinu, ako meni treba da smeta to sto ona prica puno, ili ako je glupa, pa koji sam ja qrac onda sa njom. Zar se u vezu ne ulazi sa nekim osnovnim saznanjem o partneru, inteligencija se valjda u prvom razgovoru ocituje. (pa ti si ipak ljudsko biće...) :D

morski
20.11.2003., 14:19
Vanjushka kaže:

U picku materinu, ako meni treba da smeta to sto ona prica puno, ili ako je glupa, pa koji sam ja qrac onda sa njom. Zar se u vezu ne ulazi sa nekim osnovnim saznanjem o partneru, inteligencija se valjda u prvom razgovoru ocituje.

pOTPUNO SE SLAŽEM. pRAVITI BUDALU I OMALOVAŽAVATI JE NAJGORE..TO NE PRAŠTAM

xiola bleu
20.11.2003., 14:25
morski kaže:
pRAVITI BUDALU I OMALOVAŽAVATI JE NAJGORE.

pa to ti radi 99,9% zena svakodnevno svojim gorim/boljim polovicama.. :D

walter
20.11.2003., 14:30
xiola bleu kaže:
Molio bih te da nas poštediš glupih odgovora.

morski
20.11.2003., 14:37
xiola bleu kaže:

Po tome se i razlikujemo..:D ( Izmuđu ostalog )

Vanjushka
20.11.2003., 14:44
xiola bleu kaže:

Ja sam mislio da puse kurac.

Morskaya
20.11.2003., 17:56
Moja svinjska polovica se bila opasno nafurila jer sam zanemarila naobrazbu na Višoj pušačkoj......zahvaljujući njemu, sad sam diplomirana pušačica i nema šanse da me ostavi...previše je truda uložio..kaže." Za one koji postižu više" je potpuno u pravu. Samo puši i daj u guzu s vremena na vrijeme. Ako napraviš pizdariju...puši više nego inače i daj guze kad god to zatraži. Oprost zagarantiran.

papundek
20.11.2003., 18:18
nisan oprostija neviru
ne volin da za pomoc pita druge prije mene
da me jebe u mozak

gnom
20.11.2003., 18:56
Neoprostivo je da prica sta voli u seksu
neoprostivo je da se seta ispred tevea za utakmice
neoprostiv je suvi rucak i neoprostivi su oni dani u mjesecu
Kad vec pitas....:D

luca
20.11.2003., 20:56
meni je danas muz rekao da bi bilo neoprostivo (tj. ostavio bi me) kad bih pocela krasti njegovu lovu da si pocnem kupovati drogu :D sve ostalo je ok...
uglavnom, cini se da cemo nas dvoje vjecno ostati skupa :bonk: naime, ako postanem ikad narkoman i ako budem trosila svoje pare, s tim nece imati problema... :zvrko:

stitch
20.11.2003., 21:50
Ja mrzim kad cura može popiti više od mene. :D

Betty Blue
23.11.2003., 11:13
gnom kaže:
Neoprostivo je da prica sta voli u seksu
:D
:eek: :misli: :confused:

-=zErO-oNe=-
23.11.2003., 12:30
Cinnamon Girl kaže:

Raspitivanje o tome je dovoljno :D

Salim se, prevara je valjda ona od stvari koja je na prvom mjestu na takvim listama, ali ima ih jos, neiskrenost (laganje)...flert ...ako kazes da je neki imao veci od njegovog :D :D

Cinnamon Girl
23.11.2003., 13:36
-=zErO-oNe=- kaže:
Raspitivanje o tome je dovoljno :D

Salim se, prevara je valjda ona od stvari koja je na prvom mjestu na takvim listama, ali ima ih jos, neiskrenost (laganje)...flert ...ako kazes da je neki imao veci od njegovog :D :D

a zasto?
zato sto bi ti bio povrijedjen ego?

..a unda
23.11.2003., 17:58
nemoguce mi je reci sto je najgore sto mi... ona...moze napraviti, jer zene su tako ...invetine..invetivene...inventinvne. taman kad pomislis ne postoji nista gore od toga, evogana...

sada, ako vidim jedan njen nezgodan treptaj..goni, otraj. :kava:

gnom
23.11.2003., 18:37
Daklem neoprastam setnju ispred teveja za utakmice ,suvi rucak i one dane u mjesecu........................................kad mi neda:D

-=zErO-oNe=-
24.11.2003., 08:43
Cinnamon Girl kaže:
a zasto?
zato sto bi ti bio povrijedjen ego?

vjerovatno

Cinnamon Girl
24.11.2003., 11:25
pa sto onda ne radis na tome? ja sam mislila da bar muskarci imaju opusten odnos prema sexu. da bar muskarci razumiju da je sex samo sex. da nema veze s ljubavlju i osjecanjima. jer, cesce varaju muskarci nego zene. pa shodno s tome, trebalo bi da imate vise razumijevanja za to.

..a unda
24.11.2003., 12:40
Cinnamon Girl kaže:
...jer, cesce varaju muskarci nego zene. pa shodno s tome, trebalo bi da imate vise razumijevanja za to.

opaaaaa...hrabro, hrabro..nema sta. to nista ne govori o musakarcima. to meni vise govori npr. o statistici...ili marketingu. shodno tome, trebalo bi manje vjerovati u neke metode istrazivanja. :)

-=zErO-oNe=-
25.11.2003., 09:01
Cinnamon Girl kaže:
pa sto onda ne radis na tome? ja sam mislila da bar muskarci imaju opusten odnos prema sexu. da bar muskarci razumiju da je sex samo sex. da nema veze s ljubavlju i osjecanjima. jer, cesce varaju muskarci nego zene. pa shodno s tome, trebalo bi da imate vise razumijevanja za to.

Ovo se nije odnosilo na mene, samo sam ti dao savjet kako da ti svom kazes nesto neoprostivo.Ja nemam slicnih problema.

Osim onog s varanjem i laganjem, to da.

Cinnamon Girl
25.11.2003., 11:49
mislim da je doslo do nesporazuma. MENI NE TREBAJU NIKAKVI SAVJETI! ja umijem i mogu da razgovaram sa svojim muskarcem sta je njemu "neoprostivo", nego me interesuju muskarci generalno. kako razmisljaju, sta im je sveto i zasto. ovdje se uglavnom javljanju neki da kazu sta kod cure vole, a sta ne vole, kao da su u krajnjem slucaju postavili oglas u novinama kakvu sebi traze.
meni interesuje sta imaju reci muskarci koji su u ozbiljnim vezama, koji vec znaju kakva je njihova zena/djevojka/supruga, te sta bi bio potez koji bi ih naveo na razmisljanje da li da je ostave.

walter
25.11.2003., 12:12
A jel ti misliš, ljubavi moja, da muškarci gube puno vremena razmišljajući o tome što to neoprostivo može žensko napraviti da ju ostave? Gledaj stara, takva idiotska razmišljanja te analize svojstvene su ženskom spolu... Ne čudi se što nisi zadovoljena odgovorima.