PDA

View Full Version : Dvolicnost stanara i namjestene nominacije od strane BB-a

Forza_Fiume
24.11.2007., 10:58
Jucerasnja emisija BB-a me je potakla da napisem ovu temu.
Naime, jucerasnje nominacije su samo dokaz dvolicnosti stanara.
Znaci, nije mi namjera branit Vitu, al sinoc su svi stanari dokazali kako su "principijalni" i posteni, svi osim Tesse i Stipe. Znaci, nominiraju Vitu zbog onog sto se je desilo s Kresom. Martina smatra da je ona ta koja je kriva, Vedran, Martina i ostala ekipa smatraju kako je ona kriva za ono sto nmse je desilo, da burno reagira bla bla bla. A kako bi gdjica Martina reagirala da joj se tako nesto desi i da doticni stanar porice ono sto je cijela nacija vidjela. Mas da, ona bi 100% ostala mirna jer ona ne znaz burno reagirati. Ta cura je takva takticarka da mi je slabo od nje.
Zao mi je zbog Vite, sinoc ju svi napadaju nakon objave nominacija, Martina dobacuje komentar da je nominirana zbog nje i tako.... Sramota....
A sto se tice BB-a i odluke da je Vita automatski nominirana je NAMJESTENO jer je cura dala sasvim opravdane razloge, bolje od Kresinih i MP ali BB ponistava njene nominacije da ispadne zanimljivije.

P.s. o jucerasnjem Gogijevom izlasku necu niti komentirat, opce je poznato da je taj tele-voting namjesten tako da mi je i suvisno pricat o svemu. Glavno da je ona MP odmah odahnula kad je cula da Gogi napusta kucu, odmah je pocela grlit Arsena. Toliko o njenoj solidarnosti s drugima. :flop: :flop: :flop: :flop: :flop:

Lucas1
24.11.2007., 11:23
Ovim nominacijama vita je zapravo spašena jer bi izletila da je bila nominirana s vedranom. Baš mi je drago što su nominirani kvešo i martina :D

masa
24.11.2007., 11:36
nominacije su definitivno namjestene, a i glasanje je upitno:D stanari samo gledaju svoju guzicu, a nominacije su im smak svijeta.. MP mi je pocela ici na zivce jer toliko ocajnicki zeli ostati.. a i martinina faca jucer.. :rofl: a vita je tako jadna cura.. skoro pa di mi ju je zao..

crna_perla
24.11.2007., 11:49
meni je drago što je vita glupa toliko da ne može sastaviti razlog nominacija i onda fino njih petero nominirano. :kava: svaka čast vita! :s

sada fino laganini martinu van, pa nek svoju "skuliranost" i "ljubav" prema svim ljudima širi napolju.

i ona njena šokirana faca, kada je čula da je nominirana, je bila najbolji događaj večeri. :s

Ava Adore
24.11.2007., 11:56
sada fino laganini martinu van, pa nek svoju "skuliranost" i "ljubav" prema svim ljudima širi napolju.

i ona njena šokirana faca, kada je čula da je nominirana, je bila najbolji događaj večeri. :ssteta sto nisam gledala :D

Oblica
24.11.2007., 12:05
nominacije su definitivno namjestene, a i glasanje je upitno:D stanari samo gledaju svoju guzicu, a nominacije su im smak svijeta.. MP mi je pocela ici na zivce jer toliko ocajnicki zeli ostati.. a i martinina faca jucer.. :rofl: a vita je tako jadna cura.. skoro pa di mi ju je zao..

pa hebate led bore se za milju kuna, šta je tu cudno da gledaju svoju guzicu i da žele ostat:ne zna: koliki god da su retaji, pa nisu toliko glupi da bi milju htjeli dati drugome:ne zna:

masa
24.11.2007., 12:13
ako zele osvojiti milju trebaju biti bolji takticari i pripaziti na neke priglupe reakcije.. al oni su previse tupi za tako nesto.. MP je mogla zagrliti jucer gogija, a ne se veselit sa arsenom jer nisu ispali.. a one njihove tupe iznenadene face nakon nominacija: martina, vita.. da mi je jos bilo vidjeti stipinu.. martina mi je recimo bila ok, ali nakon one reakcije mi je bezveze.. jer je s time pokazala da glumata.. :flop: a pretpostavljam da nisam jedina..

Forza_Fiume
24.11.2007., 12:23
Ma mene samo nervira to ponasanja stanara koje je krajnje degutantno.
Takva dvolicnost (Martina), takva arogancija (Arsen)su presle sve granice.
Zalim Vitu, a one reakcije da je Vita kriva zbog nominacije drugih su krajnje besmislene. JHedva cekam petak pa da se vidi tko ce letit van.
Nadam se Kreso i Martina, pa ovaj prvi nek uvjerava naciju van sta je rekao a sta nije, dok mu Martina moze biti glasnogovonica i promiocateljica ljubavi i morala vani.
Se***e mi se od njih dvoje, oboje su mi odvratni.:mad: :mad: :mad:

crna_perla
24.11.2007., 12:40
meni samo žao što su vitine nominacije poništene... jer da nisu i Košta bi bio nominiran.

Forza_Fiume
24.11.2007., 12:41
meni samo žao što su vitine nominacije poništene... jer da nisu i Košta bi bio nominiran.

Ne bi, onda bi bili nominirani Vita i Arsen.

nonlinear
24.11.2007., 12:58
Znaci, nije mi namjera branit Vitu, al sinoc su svi stanari dokazali kako su "principijalni" i posteni, svi osim Tesse i Stipe. Znaci, nominiraju Vitu zbog onog sto se je desilo s Kresom. Martina smatra da je ona ta koja je kriva, Vedran, Martina i ostala ekipa smatraju kako je ona kriva za ono sto nmse je desilo, da burno reagira bla bla bla. A kako bi gdjica Martina reagirala da joj se tako nesto desi i da doticni stanar porice ono sto je cijela nacija vidjela. Mas da, ona bi 100% ostala mirna jer ona ne znaz burno reagirati. Ta cura je takva takticarka da mi je slabo od nje.
Zao mi je zbog Vite, sinoc ju svi napadaju nakon objave nominacija, Martina dobacuje komentar da je nominirana zbog nje i tako.... Sramota....
A sto se tice BB-a i odluke da je Vita automatski nominirana je NAMJESTENO jer je cura dala sasvim opravdane razloge, bolje od Kresinih i MP ali BB ponistava njene nominacije da ispadne zanimljivije.

P.s. o jucerasnjem Gogijevom izlasku necu niti komentirat, opce je poznato da je taj tele-voting namjesten tako da mi je i suvisno pricat o svemu. Glavno da je ona MP odmah odahnula kad je cula da Gogi napusta kucu, odmah je pocela grlit Arsena. Toliko o njenoj solidarnosti s drugima. :flop: :flop: :flop: :flop: :flop:

ne samo dvolicnosti - nego ja mislim da se oni debelo dogovaraju u tom idiotskom satu privatnosti , vidim da su martina i mp iste stanare nominirale ..... a arsen i martina su kao razlog za vitine nominacije, doslovno upotrijebili istu rijec: ' greze su joj bile reakcije'....

sinoc opet padaju dogovori - mp je kraljica pozivanja ljudi da stvari rijese u satu privatnosti:

Sad u sobi Krešo, Martina, Tessa i Maja nešto jedu i dogovaraju se kako bi se našli u satu privatnosti. forum bb4/ nocas

treba li uopce komentirati da pusteni klipovi nisu ama bas nista njima znacili - jer je martini eto stayp skoro pa humanitarac, koji je pokusao pomoci viti - a eto ona tkao bila bezobrazna....a gleda ju ko da ce je ubit

mislim da do sada nisam nikad vidjela u petak da se nominirani ponasa kao mp - da se onako nagura do arsena i vidno odmakne od gogija.... i jos komentira da eto nije jos on bio u pravoj konkurenciji - i vrhunac, kad gogy ispada - ona se grli s arsenom....pa mislim, ostavi to za poslije, postoji neki red, ako vec nemas ljudskosti..

stalno su napadali vitu - kao da je ona kriva za njene nominacije , prije svega martinetina i arsen.... arsen kaze 'sad si nas sve zafrkunla' ...mislim, koga je zafrknula, kaj je on nominiran mozda, ili oce rec da su se dogovorili - pa im se pomutili planovi...

crna_perla
24.11.2007., 13:07
nonlinear sad kada si sve to fino napiso/la ne mogu, a da ne mislim kako ih big buraz prati i za vrijeme privatnosti i neda gadovima da uspiju u svom naumu.

tako im i treba. arsen, stipe, maja i martina klan... e neće moći. podhitno ih treba raštimati zato martina van.

nonlinear
24.11.2007., 13:12
toplo se nadam perla - da i prate i da ce nesto poduzeti - mislim ak se tak fino izdogovaraju, cemu je sva ova farsa potreban oko nominacija - jaci klan pobjeduje:ne zna:

mister j
24.11.2007., 13:23
e neka, baš mi je drago šta im je vita poremetila planove. svi su komentirali njene reakcije, a tribali bi se zapitat kako bi se oni ponašali da su bili na vitinom mistu. arsen je sta u obranu mateje, a martina stipe

miseducata
24.11.2007., 14:12
e neka, baš mi je drago šta im je vita poremetila planove. svi su komentirali njene reakcije, a tribali bi se zapitat kako bi se oni ponašali da su bili na vitinom mistu. arsen je sta u obranu mateje, a martina stipe

pa normalno da niko neće stat na vitinu stranu kad je cura agresivna,histerična a preglupa da išta skuži..šta su svi oni-ćoravi,gluvi,glupi a samo ona jadna uvik žrtva???:mad:

svojom nemogućnošću da složi normalne 2 rečenice za nominacije su ljudi nominirani..pa šta bi joj sad tribali??pljeskat??:rolleyes:

oni su tu za lovu i naravno da su poludili šta su zbog tuke nominirani a inače ne bi bili..:kava:

i tuka još skoro da nije silovala krešu noćas..:rofl: :rofl:

nonlinear
24.11.2007., 14:18
pa normalno da niko neće stat na vitinu stranu kad je cura agresivna,histerična a preglupa da išta skuži..šta su svi oni-ćoravi,gluvi,glupi a samo ona jadna uvik žrtva???:mad:

svojom nemogućnošću da složi normalne 2 rečenice za nominacije su ljudi nominirani..pa šta bi joj sad tribali??pljeskat??:rolleyes:

oni su tu za lovu i naravno da su poludili šta su zbog tuke nominirani a inače ne bi bili..:kava:

ne da nisu glupi:D ali grupna mrznja prema viti je vise ngo ocita - kad je ona to histerica - osim u situaciji staypa i kad je netko povrijedi - vidli smo bamu martu kak regaira na valjeta pa na vedrana...stoga vita:top:

gle missy - vita slaze rijeci kod nominacija i to samo tako...za ne slozit rici ima ih ostalih retaja - al sraola je taktaktaktak to podigla na jedan sasvim novi nivo:D njena ogranicenost bice da nema kraja - njojzi samo u glavi ide to da fata signale koji je muzjak 'najaca' karika:D

ovo s kviskom nije tocno...s kim da razgovara tamo - pa to bi ju izilo zivu da more...

miseducata
24.11.2007., 14:23
gle missy - vita slaze rijeci kod nominacija i to samo tako...za ne slozit rici ima ih ostalih retaja - al sraola je taktaktaktak to podigla na jedan sasvim novi nivo:D njena ogranicenost bice da nema kraja - njojzi samo u glavi ide to da fata signale koji je muzjak 'najaca' karika:D

ovo s kviskom nije tocno...s kim da razgovara tamo - pa to bi ju izilo zivu da more...

ok..vititis vlada kod tebe pa..:D

pa baš to mi je sumnjivo...do sad je jako dobro nominirala sad odjednom sere bezveze.:ne zna:

i opet ne razumin-zašto misliš da oni koji s njom žive 24 sata dnevno nisu u pravu kad kažu da cura ima agresivan karakter i da se s njom ne može pričat normalno jer urliče,trči ka muva bez glave po kući,mlatara rukama???:ne zna:

i s matejom ono....ka zadnja uličarka..grezo.baš grezo.

al eto..bb je zbog nečega voli..:rofl: :rofl:

i šta se vata kreše opet??? pa jel ona normalna-triba ga stavit na ignore i točka ako ju je to već sve tako pogodilo..a ona se opet grli s njim-eno slika na max topicu.hmmmmmmmmmmmmm.

cola3
24.11.2007., 14:46
mislim da do sada nisam nikad vidjela u petak da se nominirani ponasa kao mp - da se onako nagura do arsena i vidno odmakne od gogija.... i jos komentira da eto nije jos on bio u pravoj konkurenciji - i vrhunac, kad gogy ispada - ona se grli s arsenom....pa mislim, ostavi to za poslije, postoji neki red, ako vec nemas ljudskosti..

Slažem se, međutim za Merdžihu sam uvijek govorila da je možda čak najpodmuklija od ekipe i ta cura je sasvim nezasluženo prošla dalje, ali što je tu je.
Što se Vite tiče, ona jest bila histerična i naprasita puno puta međutim ona je jedna od onih nesretnika koje ostali stanari nikad ne prihvate. Masovno su joj se ulizivali po povratku iz tajne kuće kad je raspolagala informacijama, i kad su je obrlatili, sad je opet kolektivna žrtva nominacija. Razlika između nje i drugih jest što je ona svoje prilike dobila i nije ih iskoristila.
Ne ulazeći uopće u to da veze s poštenjem nema što je ona, osim dobivenog imuniteta, dobila priliku da nominira kog želi, da je nominirala Stipu, vjerojatno bi čak on sinoć bio van, al ne, ona je praktički pristala na sve što je ova druga rekla i nominirala troje najboljih ljudi. :flop: :flop:
A sinoć se po tko zna koji put spasila od ispadanja. Da je bila nominirana s Vedranom ispala bi s 90 %.

tara1710
24.11.2007., 15:08
Ma sta se tu uopce ima vise pricat, NAMIŠTENO JE SVE OD STRANE BB - TO JE OČITO - OVU GODINU su napokon pokazali svoje pravo lice, samo je preočito...
Zahvaljujen viti, jer bez nje nebi bilo: KREŠIMIRE:TI SI NOMINIRAN!!!!
Vita kraljice :s

pchelisa
24.11.2007., 16:21
ali ljudi kako je martina jučer dokazala da glumata i skriva svoje emocije..... onom nominacijom vite je rekla nešto u stilu "ona ima burne reakcije, pokazuje emocije bla, bla, bla i kao da bi trebala shvatit na kojem mjestu se nalazi i nešto u stilu da bi trebala potiskivat te emocije" samim time šta je rekla nešto u tom stilu... (nisam točno citirala) smo mogli automatski zaključit da se martina ne ponaša kao i inače nego skriva emocije i pazi šta radi... to je automatski gluma i taktiziranje.... pa rađe bi da mi netko lupa vratima i pokazuje se u onom svjetlu kakav je, nego da mi sere....:bljak:

Forza_Fiume
24.11.2007., 16:51
Evo sad bas gledam Vitine nominacije i zaista NE KUZIM zasto nisu prihvacene njene nominacije.
Prvo, nominirala je Vedrana iz razloga sto ima neslane sale (isti primjer je navela i MP i njena nominacija je prihvacena), takodjer je rekla da je s njim najmanje povezana i da bi joj najmanje falio (isti primjer je Arsen naveo za Tessu i za BB je to bio dobar razlog i nominacije su prihvacene).
Zatim je nominirala Arsena iz razloga njegove zivcanosti i cestog mjenjanja raspolozenja (taj primjer je naveo i Kresimir za Tessu i prihvacena je njegova nominacija).

U neku ruku mi je drago da je BB ponistio nominacije zbog stvaranja klanova i ociglednog nominiranja stanara po dogovoru tako da su sad nominirana jos tri stanara, ali BB je mogao na drugi nacin stati ovome na kraj a ne da na ovaj nacin ponisti Vitine nominacije.

pchelisa
24.11.2007., 16:55
Evo sad bas gledam Vitine nominacije i zaista NE KUZIM zasto nisu prihvacene njene nominacije.
Prvo, nominirala je Vedrana iz razloga sto ima neslane sale (isti primjer je navela i MP i njena nominacija je prihvacena), takodjer je rekla da je s njim najmanje povezana i da bi joj najmanje falio (isti primjer je Arsen naveo za Tessu i za BB je to bio dobar razlog i nominacije su prihvacene).
Zatim je nominirala Arsena iz razloga njegove zivcanosti i cestog mjenjanja raspolozenja (taj primjer je naveo i Kresimir za Tessu i prihvacena je njegova nominacija).

U neku ruku mi je drago da je BB ponistio nominacije zbog stvaranja klanova i ociglednog nominiranja stanara po dogovoru tako da su sad nominirana jos tri stanara, ali BB je mogao na drugi nacin stati ovome na kraj a ne da na ovaj nacin ponisti Vitine nominacije.

ovo definitivno nisu bile nominacije za poništiti....
bilo ih je i puuuuuuno gorih... stvarno nije ovo trebalo.... B.B.:flop:

miseducata
24.11.2007., 16:57
ovo definitivno nisu bile nominacije za poništiti....
bilo ih je i puuuuuuno gorih... stvarno nije ovo trebalo.... B.B.:flop:

nnaravno da nisu..pa mp ima gore nominacije svaki put..:rolleyes:

al ovaj put su morale bit poništene..da bi vita ostala još malo pružat usluge (intelektualne ) produkciji..:D

Forza_Fiume
24.11.2007., 17:03
nnaravno da nisu..pa mp ima gore nominacije svaki put..:rolleyes:

al ovaj put su morale bit poništene..da bi vita ostala još malo pružat usluge (intelektualne ) produkciji..:D

Ne slazem se s tobom. Ima stanara koji su zasluzili izlazak prije Vite i to ce se iduceg petka i pokazat.
Ne kazem da je Vita svetica (daleko od toga), al je i vise neg ocigledno da su se na najuzasniji nacin vecina (ako ne i svi) stanara okrenuli protiv nje.
A, vidjet cemo u petak tko ce letit iz kuce - po meni su male sanse da Vita izleti.

tara1710
24.11.2007., 17:08
Po meni ce vita izletit! neznan zasto, sve mi govori da ce tako bit... sacuvat ce on svoje favorite. TESSA, KVESO I druga kompanija debila...

miseducata
24.11.2007., 17:09
Ne slazem se s tobom. Ima stanara koji su zasluzili izlazak prije Vite i to ce se iduceg petka i pokazat.
Ne kazem da je Vita svetica (daleko od toga), al je i vise neg ocigledno da su se na najuzasniji nacin vecina (ako ne i svi) stanara okrenuli protiv nje.
A, vidjet cemo u petak tko ce letit iz kuce - po meni su male sanse da Vita izleti.

vita je glasovima gledatelja već dva puta izbačena a još je tamo..:rolleyes:

šta više reć??:kava:

pa naravno da će bit protiv nje kad su zbog nje nominirani..bar su iskreni..:rolleyes:
a ona je dosad imala toliko šansi da bude favorit i njima unutra i nama vani da više šansi ne zaslužuje..samo se sve više srozava pa koliko je bb štitija iz samo njemu znanog razloga..:kava:

pchelisa
24.11.2007., 17:09
samo se ja nadam da će letit kvešo, martina... šta se tiče vite sam ravnodušna... a nebi da odu tessa i veki...

Forza_Fiume
24.11.2007., 17:12

pa naravno da će bit protiv nje kad su zbog nje nominirani..bar su iskreni..:rolleyes:
a ona je dosad imala toliko šansi da bude favorit i njima unutra i nama vani da više šansi ne zaslužuje..samo se sve više srozava pa koliko je bb štitija iz samo njemu znanog razloga..:kava:

O cemu ti pricas?????
Sad sam ti naveo razloge da nema razloga od BB-a da njene nominacije budu ponistene i ne mozes reci da su zbog nje drugi stanari (Martina, Kreso i Tessa) nominirani. To je bila bezrazlozna odluka BB-a.

miseducata
24.11.2007., 17:26
O cemu ti pricas?????
Sad sam ti naveo razloge da nema razloga od BB-a da njene nominacije budu ponistene i ne mozes reci da su zbog nje drugi stanari (Martina, Kreso i Tessa) nominirani. To je bila bezrazlozna odluka BB-a.

pa ti ne razumiš..naravno da nema razloga šta su joj nominacije poništene..to je napravljeno namjerno jer bi onako bili nominirani ona i veki šta znači-vita leti sigurno..:rolleyes:

ovako možda i neće..a upravo zbog te "stroge" odluke bb-a su nominirani ovi ostali..:kava: pa naravno da će popizdit na nju...:ne zna:

Forza_Fiume
24.11.2007., 17:32
pa ti ne razumiš..naravno da nema razloga šta su joj nominacije poništene..to je napravljeno namjerno jer bi onako bili nominirani ona i veki šta znači-vita leti sigurno..:rolleyes:

ovako možda i neće..a upravo zbog te "stroge" odluke bb-a su nominirani ovi ostali..:kava: pa naravno da će popizdit na nju...:ne zna:

Pa tu je najmanje ona kriva sto su joj ponistene nominacije, a ako netko drugi ispadne u petak, a ne Vita onda ocito ta osoba nije ni zasluzila da dodje do finala (iako se pitam tko je uopce zasluzio da dodje do finala od preostalih stanara).

JustForFun
24.11.2007., 17:33
Iskreno, meni je sumljiv Big Brother, jer imam osjećaj da previše štiti Vitu, i ovo sada - svakako bi bila norminirana, ali ovako izgleda da je žrtva i svi su nekako iznominirani tako da joj se smanjuju šanse da ispadne, i inače kad su je vratili iz tajne kuće, djelovalo mi je kao namještaljka, Big Brother štiti Vitu.

A iskreno osobu kao ona nitko normalan ne bi poželio u blizini, možd Martina i glumata, ali rekla je moje misli kad je nominirala Vitu, nije mi samo jasno kako to nije očito svima...

miseducata
24.11.2007., 17:34
Pa tu je najmanje ona kriva sto su joj ponistene nominacije, a ako netko drugi ispadne u petak, a ne Vita onda ocito ta osoba nije ni zasluzila da dodje do finala (iako se pitam tko je uopce zasluzio da dodje do finala od preostalih stanara).

ona je protežirana od početka..ovo je samo jedna u nizu takvih odluka bb-a..:mad: u tome je cili problem.

a milju ne bi dala nikome..sami retaji..:kava:

miseducata
24.11.2007., 17:35
Iskreno, meni je sumljiv Big Brother, jer imam osjećaj da previše štiti Vitu, i ovo sada - svakako bi bila norminirana, ali ovako izgleda da je žrtva i svi su nekako iznominirani tako da joj se smanjuju šanse da ispadne, i inače kad su je vratili iz tajne kuće, djelovalo mi je kao namještaljka, Big Brother štiti Vitu.

A iskreno osobu kao ona nitko normalan ne bi poželio u blizini, možd Martina i glumata, ali rekla je moje misli kad je nominirala Vitu, nije mi samo jasno kako to nije očito svima...

e to!! pa vidiš da u kući svi kuže kakva je..zato i nemaju posla s njom..:)

al ode na forumu je vječno žrtva..ne možeš virovat..:ne zna:

Forza_Fiume
24.11.2007., 17:39
Zrtva ili ne, to nije bit, vec je bit svega da je BB kriv za ove nominacije.
Ok, mozda je on stiti al kakve veze Vita ima s time.
Uostalom vanjski svijet ce odluciti tko ide van u petak (ako je uopce vjerovat tele-voting, ja sam skeptican sto se njih tice).

miseducata
24.11.2007., 17:49
Uostalom vanjski svijet ce odluciti tko ide van u petak (ako je uopce vjerovat tele-voting, ja sam skeptican sto se njih tice).

misliš da je to slučajnost???:ne zna:

možda i je,stvarno ne znam,al svi komentiraju da je tu nešto sumnjivo..:kava:

a televoting?? ne budi komičan...:mig:

JustForFun
24.11.2007., 17:52
Ja vjerujem da je televoting regularan, ali zato big brother koristi sva raspoloživa sredstva da je obrani...

čak je pitanje oni videoklipovi jesu bili samo fora da poprave mišljenje stanara o Viti.

ali ona upropasti sve šanse da ispadne bolja jer je nenormalna histeričarka

svijet27
24.11.2007., 18:14

Svaka čast za temu!:top: Ja se u potpunosti slazem s tobom i drago mi je da netko vidi ono sto i ja vidim. Ja sam jucer toliko bila ljuta jer mi se po prvi put BB pokazao ne fer, ne objektivan i ne realan. Ni ja ne branim nikoga ali:

Maja Paola je prošli petak 3 PUTA bila upozorena od BB da nije dala dovoljne razloge za nominaciju, Viti je rekao samo jednom i nominirao ju...Osim toga ovaj petak također Maja Paola ne daje dobre razloge, ako je itko ista razumio šta je ona rekla svaka čast jer ja Maju Paolu jučer nisam ništa razumijela, ja ne mogu uopće ni ponoviti ono što je ona rekla ako to ima veze s vezom...iskreno da Vam kažem iako ne koristim nikad vulgarne riječi ali meni se povraća od Majinih nelogičnih i nesmislenih glupih nominacija...onda BB svaka ti čast jer nisi fer, ako je Vita zasluzila da ju jučer nominira onda je to definitivno zaslužila i Maja i to još više od Vite. Ove godine BB nije niti bez milosti a mislim i da je on izgubio više volju da ih prati što govore. Užas!:flop:

svijet27
24.11.2007., 18:25

Ja ne znam što je Viti bilo jučer ona je uvijek davala najbolje razloge za nominacije tako da se ne slažem s tobom jer ako ste primjetili Maja Paola je ta koja ne zna sklopiti jednu normalnu rečenicu a kamoli je završiti do kraja ako si skužila što je Maja Paola jučer rekla na nominacija svaka tičast jer ja a vidjela sam i BB upće nije skužio što je ona uopće rekla!

Jay&AmberFan
24.11.2007., 18:48
meni je drago što je vita glupa toliko da ne može sastaviti razlog nominacija i onda fino njih petero nominirano. :kava: svaka čast vita! :s

i ona njena šokirana faca, kada je čula da je nominirana, je bila najbolji događaj večeri. :s

Nikako. Ovo je jedinstvena prilika da se Kvešicu Peškicu makne više iz te kuće, jerbo ga više nitko neće niti nominirat ako ovo prođe :lol: Još ćemo ga do finala gledat, kako je krenulo :rofl:

Jay&AmberFan
24.11.2007., 18:51
Ja se isto slažem, da je nepošteno da Viti nije prihvatilo nominacije, a ona debilna izjava Maje Sraole "da nominira Gorana jer ima različito mišljenje o pobačaju" je bez problema prošla kao razlog. Give me a break :rolleyes:

Pozitivna stvar kod Vitinog neprihvaćanja nominacija : Kvešo, ti mali bubuljasti debilu, NAPOKON si nominiran :s :s :s

mimozica 7
24.11.2007., 23:57
Nominacije od MP liče na one od Jamejsi!:rolleyes:

antonio445544
25.11.2007., 00:07

Ma to je on napravio sigurno jer zna da su se dogovarali oko nominacija u satu privatnosti,a to ne može prikazat pa je to učinio,mislim nominira ih na ovaj način šta je po meni u redu.Neka razbije taj klan šta se stalno dogovara koga će nominirat. :top:

nina g
26.11.2007., 09:38
jedva čekam petak da vidim Vitine nogice u čizmicama kako lagano šetaju prema izlazu:kava:

nina g
26.11.2007., 09:54
Meni je očito da ove godine, više nego ijedne, BB ima problema sa poštivanjem njegovih pravila, nitko ga ne sluša, kad on nešto priča oni se cerekaju, ustaju, odlaze, dolaze. Onda BB da malo stegne stanare, izmisli nešto sa shopping karticom, pa neke istinite/neistine vijesti, pa neke sulude nominacije. Iz tjedna u tjedan mi se čini da ove sezone miševi kolo vode jer mačke nema. Kazne su krive, zadaci su većinom promašeni, ono inzistiranje kod nominacija da pojasni, pa još da pojasni mi ide na živce, znam da ih ima sve manje i da treba ispuniti termin, a da li to znači da će kad ih ostane samo par, stanari noćiti u ispovjedaonici:rofl: ?
Martininu facu neću komentirati, sve ste već rekli. Majino privijanje uz Arsena, Stipu, pa grljenje sa svima mi nikako ne ide u glavu,mislim, nek se ona grli s kim hoće, ali zašto mi moramo gledati te scene. Vita nije nominirala Krešu :tuctuc: , s tim je sama sebe posrala, ne kužim zašto je onda plakala tamo u sobi kad je saznala za trač?Vedranov humor je jedini razlog zašto ga nominiraju. Presmiješno. Najjače mi je bilo kad je MP rekla: "ja ne razumijem kad se on šali, on ima ozbiljnu facu, bar da se nasmije pa da znam da je to šala..."

Atomski mrav
26.11.2007., 09:55
Nekoliko je propusta do sada BB učinio, a ti propusti uvelike određuju konačnog pobjednika. Dapače, čak vjerujem da je BB show neregularan upravo zbog samog BB-a tj. ponašanja BB-a koje neke stanare direktno protežira.

A evo na što mislim, tj. mislim da su tri osobe debelo protežirane

1.
Maja - Paola

Iz tjedna u tjedan kod nominacija uopće nije navodila razloge, a BB ju još nijednom nije nominirao. Želeći kako-tako ispraviti kaljužu po kojoj se sam tjednima valjao BB namjerno Maji Paoli daje zadatak koji je praktički direktno nominira jer ili bi je nominirao BB ili sami stanari. Time BB "pere ruke", a zapravo nam maže oči što se vidjelo ovoga petka jer BB nije direktno nominirao Maju Paolu iako su njezini "argumenti" miljama iza Vitinih i iako ih uopće nije bilo. Također u "igri istine" Maja Paola je bila ta koja je prednjačila u indirektnim razgovorima o nominacijama dok neki od stanara u tome uopće nisu učestvovali.

2.
Stipe

U najmanju ruku već mu je telefonski poziv donio osjetan plus jer jasno je da će ljudi iz sažaljenja vratiti tu osobu natrag i još joj to beneficirati. Film koji su gledali debelo ide na ruku Stipi jer nije prikazano koga je on nominirao, a također nije prikazano kako su ga osim Vite nominirali i Goran i Mateja. Stipe osokoljen prilogom u kojem nisu prikazane njegove nominacije uredno vrši agresiju na osobu koja ga je "po filmu" jedina nominirala i stvara strah kod ostalih stanara jer će se ubuduće bojati nekog novog filma i eventualne Stipine reakcije na nominaciju ako se za nju sazna (pa čak i ako se ne sazna).

3.

Vita

Najprije, debelo nagrađena novčanim iznosom u Tajnoj kući, zatim nagrađena povratkom u Glavnu kuću, zatim iz potpuno nejasnih razloga BB nju stavlja na čelo društva izabranih čime joj daje moć da praktički direktno nominira. Zatim BB Vitu doslovce nagrađuje direktnim nominiranjem jer Vita je tada već ionako bila nominirana od stanara i umjesto da Vita bude u borbi samo s Vedranom gdje ima ogromne šanse za letit van, BB joj pridružuje još tri stanara čime su joj šanse za ostanak u kući značajno uvećane.

Sve u svemu, BB maksimalno radi na vlastitoj nevjerodostojnosti.

sis
26.11.2007., 10:03
Ako je i namješteno, neka je, samo da KREŠO ODLEPRŠA

Hansel
26.11.2007., 10:04
Ako je i namješteno, neka je, samo da KREŠO ODLEPRŠA

:top:

dada500
26.11.2007., 13:43
Svaka čast za temu!:top: ako je Vita zasluzila da ju jučer nominira onda je to definitivno zaslužila i Maja i to još više od Vite. Ove godine BB nije niti bez milosti a mislim i da je on izgubio više volju da ih prati što govore. Užas!:flop:

vita je ionako bila nominirana od svih osim tesse, mislim, tako da je BB njoj učinio uslugu.
da nije poništio njezine nominacije, bili bi nominirani samo vita i vedran.
a to znači da vita leti van što BB ne želi. jednom su je uspjeli vratiti bez obzira na stanare i gledatelje dok bi drugi put vjerojatno snosili neku odgovornost za protežiranje .

ili, ako su glasovi namješteni ispao bi vedran ali onda bi baš svi shvatili da je glasovanje varanje gledatelja iliti pravljenje budalama svekolikog pučanstva :D

Kijara
26.11.2007., 13:46
Atomski mrave, baš sam sretna što sam te pronašla jer imamo isto razmišljanje!
Već su mi dosadile ove površne priče o Martininoj prljavoj kosi, o tome tko je pohlepan za hranom, tko je glup, gluplji i slične gluposti. Napokon da je netko napisao nešto zanimljivo i hvale vrijedno, nešto o čemu se baš može razglabati a ne samo prepucavati s drugima.

Svaka čast! Ti si moj lik!:top: :top: :top:

nonlinear
26.11.2007., 13:47
Nominacije od MP liče na one od Jamejsi!:rolleyes:

:s :rofl:

Bundevica
26.11.2007., 13:48
ako zele osvojiti milju trebaju biti bolji takticari i pripaziti na neke priglupe reakcije.. al oni su previse tupi za tako nesto.. MP je mogla zagrliti jucer gogija, a ne se veselit sa arsenom jer nisu ispali.. a one njihove tupe iznenadene face nakon nominacija: martina, vita.. da mi je jos bilo vidjeti stipinu.. martina mi je recimo bila ok, ali nakon one reakcije mi je bezveze.. jer je s time pokazala da glumata.. :flop: a pretpostavljam da nisam jedina..

A tek Kvešo koji je čak pričao Vekiju kako se radovao što je Gogi ispao. I Veki i Arsen su isto danima prepričavali i ogovarali Gogija.

Kako jadan moraš biti da ti je drago što je Gogi ispao, stanar koji je jedini bio 5-6 puta nominiran (skoro svaki put) i koji nikom nije zabijao nož u leđa. :rolleyes:

kerbi
26.11.2007., 14:30
Je, al je Kveši u facu rekao da je Arsenova sjena.

laprrr
26.11.2007., 14:53
Ne znam zasto pojedini misle da je Vita kriva i da je bb stiti, pa to je on napravio nako bi Kreso, koji i zasluzuje letio vani, jer ukucani ne vidi kakav je to ljigavac ustvari

Anastasia
26.11.2007., 16:44
...

Vita je ipak do sada i imala podršku BB-a, ako malo bolje razmisliš.
Ali slažem se vezano uz Gogsa, ne mogu jdnostavno vjerovati da smo zbilja glasanjem izbacili njega. Meni to baš smrdi.

p.s MP mi je postala užasno antipatično stvorenje i što se tiče skakanja po muškim stanarima, te ponašanju fufice, uspjela je nadmašiti sve stanarke u kući.

mush mushi
26.11.2007., 17:15
ne samo dvolicnosti - nego ja mislim da se oni debelo dogovaraju u tom idiotskom satu privatnosti , vidim da su martina i mp iste stanare nominirale .....

točno, i meni se nisu svidjele njene reakcije...ona je htjela da arsen i ona ostanu da se ima s kim grlit :rolleyes: (stipe joj nije dovoljan)

fukodlak
26.11.2007., 18:00
A tek Kvešo koji je čak pričao Vekiju kako se radovao što je Gogi ispao. I Veki i Arsen su isto danima prepričavali i ogovarali Gogija.

Kako jadan moraš biti da ti je drago što je Gogi ispao, stanar koji je jedini bio 5-6 puta nominiran (skoro svaki put) i koji nikom nije zabijao nož u leđa. :rolleyes:

pa je, 6 puta ga nominiraju a on nikako da vise ispadne :D

Anastasia
26.11.2007., 18:08
sat privatnosti treba baš ukinuti, ali debelo ukinuti.

zečica69
26.11.2007., 18:42
ma sve je namješteno

ZEUSICA
27.11.2007., 03:25

Jednom je ispala iz kuće, a drugi put je zahvaljujući glasovima gledatelja vraćena u kuću jer je imala više glasova od Mirele i Valentina. Gotovo svi forumaši su htjeli da se kao zamjena Hrvoju radije vrati bivši stanar nego da se dovede nova zamjena. To je točno , a ne da je dva puta ispala.

Odkud bi oni to trebali znati tko je trebao biti nominiran. :ne zna:Po nekima valjda samo Vita jedina.
Što forumaši misle da je Vedran znao da je ON nominiran ili da su to znali ostali stanari.
Po čemu neki stanari misle da oni NE smiju biti nominirani, npr Martina - jer ona je kao prva izabrana u društvo izabranih. Pa zapravo je bilo sramota biti u tom društvu.

Uopće ne mislim da je Vita sunašce ili neka pozitiva. Ali od cura tamo daleko je najmanje pokvarena i najnaivnija je. I ona ima isto toliko godina koliko Tessa pa sad odjednom je Tessa sasvim super cura jer ima samo toliko godina - pa joj se može naći gomila opravdanja zbog ponašanja, a Vita zbog godina nije dobila niti jedno opravdanje.
Toliko je plujemo zbog debljine - presmiješno, još uvijek ima ženstveni oblik (pa kakva je tek Martina).
Ili da podsjetim na Mirelu - njeno ponašanje je bilo bolesno. Histeriziranje i ostalo mnoge je navodilo da joj postavljaju dijagnozu.... i većina je nije mogla smisliti.... a nekima je i to bilo zanimljivo.

Pa i meni je Vita zanimljiva jer ''muti vodu'' u kući i očito većini mrsi račune.
Ove nominacije su nešto najbolje što se desilo. :mig: Još kad izleti tzv. jaka i zaslužna karika - možda nastane nešto konačno zbog čega ćemo htjet gledati BB.

nina g
27.11.2007., 09:39
Predlažem da ako Vita ispadne, da BB opet nađe načina da je vrati u kuću i da joj još jednu šansu za pobjedu, možda ne primjetimo da ima povlašten status:rolleyes:

sis
27.11.2007., 09:42
Predlažem da ako Vita ispadne, da BB opet nađe načina da je vrati u kuću i da joj još jednu šansu za pobjedu, možda ne primjetimo da ima povlašten status:rolleyes:

Uz nominirane Krešu, Martinu i Tessu zbilja ne vidim razlog zašto bi Vita ispala

Forza_Fiume
27.11.2007., 11:01
Vitina jedina mana je ta sto je cura stvarno naivna.
Ja pitam ostale forumase kako bi oni reagirali u kuci da su tamo a da se ne mogu osloniti niti na jednog stanara u kuci.
Viti svaka cast, ona je s obzirom na sve sto joj se izdesavalo u kuci dosta jaka licnost.
Kod cure se zaista ne vidi neka zloba u njoj, a to sto je drugi stanari ne mogu smisliti iz razno-raznih razloga je njihov problem.

gazdazikino kopile
27.11.2007., 11:41
Predlažem anketu: Jeste li za to da se izbaci BB iz kuće, a stanarima ostavi bačvica rakije i mogućnost slobodne i nekažnjene upotrebe sile?? :ne zna:

Hansel
27.11.2007., 11:45
Predlažem anketu: Jeste li za to da se izbaci BB iz kuće, a stanarima ostavi bačvica rakije i mogućnost slobodne i nekažnjene upotrebe sile?? :ne zna:

Apsolutno :top:

Kijara
27.11.2007., 14:26
Vitina jedina mana je ta sto je cura stvarno naivna.
Ja pitam ostale forumase kako bi oni reagirali u kuci da su tamo a da se ne mogu osloniti niti na jednog stanara u kuci.
Viti svaka cast, ona je s obzirom na sve sto joj se izdesavalo u kuci dosta jaka licnost.
Kod cure se zaista ne vidi neka zloba u njoj, a to sto je drugi stanari ne mogu smisliti iz razno-raznih razloga je njihov problem.

Slažem se s tobom! U zadnje vrijeme mi je ona čak nekako i zanimljiva za gledati, barem se oko nje nešto događa. Mislim čak kad bi bila nominirana MP s Vitom da bi Vita ostala jer MP nema šta zanimljivo za ponuditi gledateljima.

Kijara
28.11.2007., 09:11
A kako će se tek pokazati dvolični ako je BB vijest ponedjeljkom istinita!

Forza_Fiume
28.11.2007., 09:27
A kako će se tek pokazati dvolični ako je BB vijest ponedjeljkom istinita!

Po meni je vijest istinita i brijem da bi tu Stipe mogao biti nominiran:cerek: :cerek:

jongerica
28.11.2007., 09:52
vitin jedini grijeh je što je sirota glupa.
gledano iz te perspektive, ja bi radije da ispadne netko tko je dvoličan i dupelizac (krešo, martina), nego siroto stvorenje koje je rođeno glupo i ne može si pomoći.
nije da mi je vita posebno simpatična, ali ima u kući puno ljigavijih stvorenja koja pod hitno treba da lete.

sis
28.11.2007., 09:59
Po meni je vijest istinita i brijem da bi tu Stipe mogao biti nominiran:cerek: :cerek:

Skoro sam sigurna da je tako

Shady lady
28.11.2007., 10:29
ne, to nije dobro jer će s njim biti nominirana vita, a onda ona ide bye, bye...:mama:

crna_perla
28.11.2007., 10:44
mislim da vitu nitko ne smatra za favorita, nego kako su već rekli u prijašnjim nominacijama, kao živčanu, agresivnu i bla-bla... i zato su je se htjeli riješiti.
bar su tako govorili.
zato sada ne postoji ni mogućnost da ju se nominira jer mislim da ju nitko nikada nije naveo kao mogućeg finalistu ili pobjednika, baš suprotno, željeli su je što prije izvan kuće, iz sasvim drugih razloga.
mislim da bi po ovakvom nominiranju mogli biti nominirani arsen i stipe.
al vidjet ćemo.
najbolje da svi opet nominiraju vitu...
al onda će svi biti nominirani, tako da nam vitica opet nema šanse da ispadne. :mig: zna bigi šta radi. :D lopov jedan. :D :D

gazdazikino kopile
28.11.2007., 11:06
mislim da vitu nitko ne smatra za favorita, nego kako su već rekli u prijašnjim nominacijama, kao živčanu, agresivnu i bla-bla... i zato su je se htjeli riješiti.
al onda će svi biti nominirani, tako da nam vitica opet nema šanse da ispadne. :mig: zna bigi šta radi. :D lopov jedan. :D :D

A meni su brzinom munje makli onomad anketu u kojoj debelo sumnjam i pitam forumaše misle li da je Vitica protežirana!!! grrrrr..:flop: :mad:

sis
28.11.2007., 11:39
bar su tako govorili.
zato sada ne postoji ni mogućnost da ju se nominira jer mislim da ju nitko nikada nije naveo kao mogućeg finalistu ili pobjednika, baš suprotno, željeli su je što prije izvan kuće, iz sasvim drugih razloga.
mislim da bi po ovakvom nominiranju mogli biti nominirani arsen i stipe.
al vidjet ćemo.
najbolje da svi opet nominiraju vitu...

Nisi pazila na satu. Nominirana će biti osoba koju nominira najviše stanara i SVI KOJI SU TU OSOBU NOMINIRALI. Dakle, budući da Vita vjeruje da je Stipe favorit za pobjedu, kao što vjerojatno većina ukućana vjeruje, da bit će nominirana i ona.

crna_perla
28.11.2007., 11:44
da, ali neće biti sama nominirana s njim, to sam htjela reći.
jer po nekoj mojoj procjeni, većina stipu smatra za favorita, dakle mogli bi biti svi nominirani, naravno, ako se udostoje bar jednom biti iskreni na nominacijama, a ne da nominiraju vitu, ali ovaj put zato što im je favorit. :rolleyes:

dakako, ako ju i nominiraju, i ona bude imala najviše glasova kao "favorit" svi koji su je nominirali će opet biti nominirani, tako, kako god okreneš, vita još ostaje u kući.
naravno, ako ne ispadne u petak, a nadam se da neće. :D

nonlinear
28.11.2007., 11:46
ne, to nije dobro jer će s njim biti nominirana vita, a onda ona ide bye, bye...:mama:

a ne ne - vita je, mislim jedina, koja govori da je martina the one - a bb im j napomenuo, da ne mogu sad odjednom izmisljat neku drugu osobu - jer zna, sta stanari govore:D :s

Oblica
25.01.2008., 02:33
zidic!:D