View Full Version : Cvijeće - združeni topic
stranice :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Marta2010
20.05.2006., 10:00
Ima li tko za preporučiti odličnu cvjećarnu - da je dobar omjer cijene i kvalitete..
To je još jedino što nismo rezervirali - zanima me koliko bi koštalo ukrašavanje cijele sale (buket na stolu, svjećnjaci sa cvijećem ili zdjele s plutajućim svjećicama na stalku..)onak da izgleda lijepo! Kako se to u pravilu naplaćuje, cijena po dekoraciji ili cvijetu? Ima tko iskustva?
stela25
22.05.2006., 09:49
Cvjecarna Markoci :top:
Marta2010
22.05.2006., 17:41
Cvjecarna Markoci :top:
detaljnije? cijena i sl..?
stela25
23.05.2006., 13:12
Cijena varira o tome što želiš. Od cca 1000,00 kn pa na dalje. Super su simpa i stvarno će udovoljiti svim željama i potruditi se da to izgleda super.
Marta2010
24.05.2006., 08:15
Cijena varira o tome što želiš. Od cca 1000,00 kn pa na dalje. Super su simpa i stvarno će udovoljiti svim željama i potruditi se da to izgleda super.
Probat ću ih kontaktirati, hvala ti
Marta2010
24.05.2006., 18:43
www.saloncvijeca-lela.hr kod njih su mi se dopale vrste cvijeća s kojima rade - na webu su slike..ali mislim da su jako skupi..:p
dobardan
24.05.2006., 23:52
Naletila sam na ovu stranicu, jesu internet cvijećarna ali vjerojatno rade i ovako po narudžbi:) meni stvarno sve izgleda krasno, i cvijeće i kombinacije cvijeće + svijećice. Mislim da imaju stila:top:
www.cvijet.hr (http://www.cvijet.hr/vjencanja/)
stela25
25.05.2006., 11:22
www.saloncvijeca-lela.hr kod njih su mi se dopale vrste cvijeća s kojima rade - na webu su slike..ali mislim da su jako skupi..:p
Dobro misliš... Bili smo tam, kad je ženska rekla cifru (6500 kn:eek: ) skoro sam se onesvijestila :flop:
Marta2010
26.05.2006., 09:12
Dobro misliš... Bili smo tam, kad je ženska rekla cifru (6500 kn:eek: ) skoro sam se onesvijestila :flop:
Ma nema šanse da to dam!!!!!! Katastrofa!!!!!!!!!
informirana
09.06.2006., 15:03
Cvjecarna "Orhideja"!!!
Mene došlo sve skupa 2500kn
lolita11
10.06.2006., 18:51
informirana-sto je sve uslo u tu cijenu i koje vrste cvijeca si imala (to je najvaznije)?? jer ak imas ruze naravno da ti je bilo jeftino. 1 ruza =6 kuna, jedna moja kala ili orhideja=15-20 kuna.....
fiorella
10.06.2006., 19:13
Lolita, koju si ti cvjecaru/aranzera angazirala?
meni buket i revere za kumove i roditelje radi šekoranja! a auto i stol nas nam ukrasava Romantika!
fiorella
10.06.2006., 19:47
meni buket i revere za kumove i roditelje radi šekoranja! a auto i stol nas nam ukrasava Romantika!
Je li Šekoranja onoliko skup koliko mislim da je? Ono što sam vidjela od njegovog rada je fantastično, ali pretpostavljam da je jaaakoo papreno!
pa cuj ne znam kako se drugdje krecu cijene ali mislim da nije preskup! rekao mi je da su buketi od 400 kn vjencani! ja bi dala max 600, ali mozda nece biti toliko jer zelim ruze, a one nisu jako skupe...a i tako se krece ukrasavanje stola, ali to ipak necu kod njega.
Kako se drugdje krecu cijene drugdje?
Ima ko iskustva s ukrasavanjem Romantike- to je neki salon ili sta vec u gundulicevoj--ukrasavaju sve--imaju i balone, i pozivnice, i kutije za kolace i sve..cine mi se okej...
fiorella
10.06.2006., 20:20
Onda stvarno nije ništa skuplji od ostalih. Ja sam obišla 4-5 cvjećara i vjenčani buketi se kreću oko 500 kn!
U "Romantici" nisam bila, pa ne znam nista.
onda super--onda sekoranja stvarno nije puno skuplji! a stvarno predivne stvari radi!!!!
auto ce nam u Romantici ukrasiti sa brsljanom, tilom, i ruzama! ne onako klasicno---onaj veliki aranzman ( to mi se uopce ne svidja ) nego kao dvije tanje pruge u obliku slova V...to mi je ok! i samo je 200kn!!
fiorella
10.06.2006., 20:35
200 kn!!??
Ja sam mislila stavit girlandu (to sto opisujes za auto) - cijena joj je od 700-900 kn na 2 mjesta gdje sam pitala, ali na kraju sam odustala od nje!
Imat ću nešto što ne znam kako bi opisala, ali nije baš aranžman. Super će bit! (Nadam se!)
700-900 kn??!! to je stvarno puno!!!!!!!! 200 je malo, ali sam bas danas gledala jedan auto koji ovako slicno kako bi ja ukrasavli i SUPER izgleda i tip je platio 150 kn, ali ja bi ipak malo vise cvijeca pa ce biti oko 200kn!
lolita11
11.06.2006., 09:20
ja sam mislila radit sve kod sekoranje jer je frendica prosle godine prosla jako jeftino (buket+reveri+aranzmani na stolovima=manje od 2000 kuna) no on je koliko znam (jer je moja frendica njegova frendica) drasticno podigao cijene tak da sam mislila kod njega radit samo buket, a ostatak kod jedne dubravke u obrtnickom prolazu-super radi...u biti ja imam vec tocno svoje ideje, ne zelim sad tu dizat uzbunu, al sekoranja nije nist originalan.da vam pokazem jednu knjigu koju imam iz amerike shvatili bi da sve doslovce kopira iz knjige sto mene uvijek sokira kak ljudi padaju na plagijate, no s obzirom da kako sam ja rekla trebam nekog da mi realiziraideje, a ne da mi ih daje, on mi se ucinio najbolji jer moze narucit najcudnije cvijece iz holandije.ja necu imat niti jednu ruzu jer ih mrzim,pa cemo vidjet koliko ce mene taj buket kostat (iako kazem, imam vezu, pa ce ozda bit malo manje)....bojim se ove druge zene jer ona isto narucuje, pa ko zna koliko ce to doc! molly,kak si se ti s njim uopce uspjela sastat kad radi samo ujutro? jel ti pokazivao one svoje prijasnje radove ili si mu ti dala svoju ideju?koliko ce velik biti taj buket uopce? moj dojam je bio kad sam se s njim nakratko sastala, da on ne voli da mu ti dajes svoje ideje vec zeli raditi po svom katalogu radova, sto mi se ne svida bas....
lolita11
11.06.2006., 09:28
revere za kumove i roditelje
nisam jos cula da se reveri stavljaju na roditelje, no ako je to istina, sto se onda stavlja na majke?amerikanke imaju onakav buketic oko ruke,al mi se to ne cini bas prakticno....sto cete vi stavljat svojim majkama?
moja kuma ce imat buketic, a kum rever od nekog cvijeca iz buketica....no tata i mama mi nemaju nista:(
nasi roditelji ce imati...pojma nemam gdje je takav obicaj---al nasi ce imati! Kuma ce imati oko ruke, a i mame mozda ako budu htjele!
Dosla sam kod sekoranje ujutro u subotu i bio je tamo...rekao je da sve moze kako hocu, da su cijene od 400 kn na vise ovisi o cvijecu i da je dovoljno da dodjem tjedan ranije i da se to super napravi. a iskreno bas me briga ako kopira nekoga, izvrsno to cini! i svidja mi se njegov rad!
Marta2010
11.06.2006., 10:51
nasi roditelji ce imati...pojma nemam gdje je takav obicaj---al nasi ce imati! Kuma ce imati oko ruke, a i mame mozda ako budu htjele!
Dosla sam kod sekoranje ujutro u subotu i bio je tamo...rekao je da sve moze kako hocu, da su cijene od 400 kn na vise ovisi o cvijecu i da je dovoljno da dodjem tjedan ranije i da se to super napravi. a iskreno bas me briga ako kopira nekoga, izvrsno to cini! i svidja mi se njegov rad!
Molly, slažem se s tobom..ako ti se sviđa kako radi, to ti je najbitnije..a otkud mu ideje, nije tvoja stvar..bitno da je konačan rezultat ono što i kako si zamislila..:top:
lolita11
11.06.2006., 18:42
a cuj, i meni se svida rad ,al mi se ne svida da ne priznaje da je to od nekog pokrao. to ti je isto kao da kupis laznu luis vuitton torbicu jer ti se svida bez obzira sto je plagijat....dobro, mozda malo brijem al ok...u njegovom radu recimo nema ni 1% originalnosti, to je tuzno. u mom zanimanju se plagijatura jako dobro kaznjava i copyright je sve..no u hr izgleda vlada divlji kapitalizam;)) al ne zelim sad tu nikog obeshrabrivat.na kraju krajeva, i meni ce radit buket, ne?
koje ces vrste cvijeca imati molly?
imat cu ruze-bijele i zelene i nesto ljubicasto...al ne znam jos sta...ima neko nekih prijedloga?
informirana
12.06.2006., 07:55
informirana-sto je sve uslo u tu cijenu i koje vrste cvijeca si imala (to je najvaznije)?? jer ak imas ruze naravno da ti je bilo jeftino. 1 ruza =6 kuna, jedna moja kala ili orhideja=15-20 kuna.....
Ja ima sve kale i bršljan jer mi je to prekrasna kombinacija. Znaci imam: vjencani buket, lažni buket, 6 kitica od kale, kicenje auta, kicenja crkve, aranžman za naš stol i aranžman na stolu od roditelja...........
To sve od kala i bršljana
lolita11
12.06.2006., 07:55
wow!koliko cvijeca;)) super si onda prosla! ja obozavam kale....
lolita11
12.06.2006., 07:56
da li ce ti lazan buket biti drasticno manji i sa jeftinijim cvijecem ili kalama?jer i ja cu ga imat no mislila sam ga sama sloziti dan prije.....
lolita11
12.06.2006., 08:01
nesto ljubicasto...al ne znam jos sta...ima neko nekih prijedloga?
imas ljubicastih hortenzija (al ne onih domacih, vec uvoznih gigantskih) koje su mrak....zatim tu su i ljubicasti tulipani no vjerojatno im nece bit sezona tada....na ovoj stranici su ti ljubicasta vjencanja pa ces sigurno nac nesto,malo trazi:
http://weddings.theknot.com/odb/Results.aspx?&colors=Purple
lolita11
12.06.2006., 08:03
i naravno, ljubicaste orhideje VANDA koje su stvarno predivne!
http://www.flowersforalloccasions.net/content/images/pic_bridetobe_p86.jpg
http://www.sunsetvalleyorchids.com/other/Vanda.jpg
informirana
12.06.2006., 08:20
da li ce ti lazan buket biti drasticno manji i sa jeftinijim cvijecem ili kalama?jer i ja cu ga imat no mislila sam ga sama sloziti dan prije.....
Lažni, također od kala ali znatno manji!
I ja obožavam kale zato sam se i odlucila na tu kombinaciju
Marta2010
12.06.2006., 16:51
Naletila sam na ovu stranicu, jesu internet cvijećarna ali vjerojatno rade i ovako po narudžbi:) meni stvarno sve izgleda krasno, i cvijeće i kombinacije cvijeće + svijećice. Mislim da imaju stila:top:
www.cvijet.hr (http://www.cvijet.hr/vjencanja/)
Baš sam bila danas kod njih i da, rade ti po narudžbi i čak nisu prestrašno skupi...a žena je zaista puna ideja! I trudi se..
Da li je netko imao iskustva sa salonom cvijeća Lela. Bila sam kod nje, sve super. Cini mi se da zenska ima smisla, ali da li je netko vidio njezino cvijeće na svadbi?
MalaLola
22.09.2006., 14:14
Da li je netko imao iskustva sa salonom cvijeća Lela. Bila sam kod nje, sve super. Cini mi se da zenska ima smisla, ali da li je netko vidio njezino cvijeće na svadbi?
Hej, hej, ja sam nedavno kupila onaj časopis vjenčanja cvijeće i od svih mogućih tamo jedino su mi se njezini buketi i aranžmani svidjeli, super mi se igra s bojama i vrstama cvijeća, tako da sam isto nju mislila angažirat!! Koliko ti je otprilike rekla cijenu i za šta sve?? Koji je tvoj datum (mislim da mi ju već nisi zauzela;) )
Meni se njezina web-stranica tako svidja.. nemogu vas opisat. ja bi obavezno one aranzmane u onih visokim stalkama.. tako mi je to lijepo.. antunovic to isto nudi, preko njega je takav aranzman mislim oko 25 eura.. cini mi se puno. jel znate vi koliko takav aranzman (sa stalkom) kod lele kosta?
super je stvarno :cerek:
da stranica nije loša, baš sam malo škicnula, moram priznati da mi svo to cviječe nije toliko bitno i al ipak bi htjela da na nešto izgleda.... s obzirom da mi je to minuta od doma pogledam malo tamo pa napišem svoje dojmove...
i cijene sly ;)
Ja bi samo ruze u raznim bojama... mislim da to nebi trebalo biti posebno skupo.. jedino ti stalki..
light blu
22.09.2006., 16:26
Meni će vjenčani buket napraviti od mame frendica koja inače ne radi cvijeće za vjenčanja. Na kraju je po ipak samo cvijeće, bitno je samo da bude lijepo, svježe i ono koje volim, a to su bijele ruže, tako da po tom pitanju nisam zahtjevna. :)
Malabudala
Rezervirala sam Lelu za 30.06.2007. ali ona može imati i dvije svadbe isti dan tako nije problem :)
Cijene nisu bas male ali tako je i kod svih drugih. Prijateljica je za svoje vjencanje koje je bilo sada u 9. mjesecu obisla sve cvjecare i cijene su iste cak i kod nekih skroz nepoznatih.
Cijena buketa na visokim stalcima mi je preskupa (500-600kn) pa cu ja imati one niske koji su 200kn. Nije ni to bas malo kad pomnozis s brojem stolova, plus buket, plus naš stol. Kaze ona da moramo odrediti koliko planiramo potrositi i tada ce ona iskombinirati. Moze se napraviti jako lijepo i s manje novaca. U svakom slucaju mislim da zna sto radi i da ne zeli da netko kasnije rece kako je lose napravila cvijece.
Ja sam se za sada odlucila za sareno cvijece :rofl: (kao s one naslovnice) ali uvijek se mogu predomisliti.
Nisam ni znala da mogu kod Antunovica uzeti cvijece :confused:
500-600 kn one visoke?!?! :eek: ajme :( pa to je previse.. Onda se vise isplati kupit par tih stalaka i kombinirat na stolovima sa tima i normalnim aranzmanima... a stalke imas i za buduce feste... krstenja, pricesti, krizme... :zubo:
Meni će vjenčani buket napraviti od mame frendica koja inače ne radi cvijeće za vjenčanja. Na kraju je po ipak samo cvijeće, bitno je samo da bude lijepo, svježe i ono koje volim, a to su bijele ruže, tako da po tom pitanju nisam zahtjevna. :)
potpisujem.....:top:
MalaLola
25.09.2006., 12:11
Malabudala
Rezervirala sam Lelu za 30.06.2007. ali ona može imati i dvije svadbe isti dan tako nije problem :)
Cijene nisu bas male ali tako je i kod svih drugih. Prijateljica je za svoje vjencanje koje je bilo sada u 9. mjesecu obisla sve cvjecare i cijene su iste cak i kod nekih skroz nepoznatih.
Cijena buketa na visokim stalcima mi je preskupa (500-600kn) pa cu ja imati one niske koji su 200kn. Nije ni to bas malo kad pomnozis s brojem stolova, plus buket, plus naš stol. Kaze ona da moramo odrediti koliko planiramo potrositi i tada ce ona iskombinirati. Moze se napraviti jako lijepo i s manje novaca. U svakom slucaju mislim da zna sto radi i da ne zeli da netko kasnije rece kako je lose napravila cvijece.
Ja sam se za sada odlucila za sareno cvijece :rofl: (kao s one naslovnice) ali uvijek se mogu predomisliti.
E a koliko je vjenčani buket?? Meni treba za 07.07.07., nadam se da nije već zauzeta:s Čini mi se da imamo isti ukus, meni je isto onaj buket s naslovnice skroz super, volim kad ima puno jarkih boja i različitog cvijeća...:cerek:
Cca 700kn. Malo je skuplji, inače su oko 500kn. Sve ostale cijene su joj kao i kod drugih. Mislim da ti još nije zauzeta ali ako ti se sviđa bolje da je što prije rezerviraš.
curke kakve su cijene kod cvijet.hr?
meni se sviđa ovaj al imam osječaj da je skup....
http://www.cvijet.hr/vjencanja/white.htm
Stvarno je lijep. Nažalost nisam bila kod njih pa ti ne znam cijenu. Zašto ih ne nazoveš?
poslala sam danas upit za buketić i aranžman za glavni stol jer to jedino od cvijeća trebam, za stolove će se pobrinuti restoran, na svakom stolu će biti svijeća i cvijeće u vazi, to im je u standardnoj ponudi a meni je to ok. I baš dok pišem žena mi odgovara da buket košta 400 kn a aranžman od 300 pa nadalje..... To mi se ćini jako puno.
Meni se čini da ti to nije puno. Pogledaj u ostalim cvjećarama da znaš na čemu si. Problem ti je što čim rečeš da ti je to vjenčani buket oni ti reču da je cijena cca 500kn bez obzira koje je u njemu cvijeće. Bezobrazno ali tako je. Ako ti se stvarno sviđa ja bih dala toliko.
To meni isto ide na zivce.. Na jednoj stranici slika od skrooz obicnog buketa sa ruzama i tulipanima i jos neko zelenilo - cijena od500 kuna... Da je to neko posebno cvijece i buket.. :E Sve razmisljam da narucim obicni buket tj. da kazem da je obicni pa sama nesto stavim okolo, npr. neku satensku trakicu dole di se drzi i neki bisercic.. ili sta se vec stavlja..
curke kakve su cijene kod cvijet.hr?
meni se sviđa ovaj al imam osječaj da je skup....
http://www.cvijet.hr/vjencanja/white.htm
ja sam kod njih cvijece uzimala i prezadovoljna sam. i 400kn za buket uopce nije puno. a uostalom ti mozes reci kakvo cvijece zelis i do koje cifre pa se dogovorite. najbolje otići kod njih.
evo najozbiljnije ti kazem, prezadovoljna sam. stavila sam i slikice (ali se vise ne sjecam na koju temu) :D
stela25
02.10.2006., 12:00
Sto se tice cvijeca, definitivno cvjećarna Markoci :top: Visoke martini case su nas kostale 80kn/kom :)
Sto se tice cvijeca, definitivno cvjećarna Markoci :top: Visoke martini case su nas kostale 80kn/kom :)
hej stela, ne kuzim sta mislis sa martini casama? jel to one visoke "vase" sa aranzmanima??? sa cvijecem 80kn ili dodatno? valjda dodatno :D koliko je cvijece kostalo? moze i PM :)
Martini caše nisu one visoke vaze. One su manje i niže i u njima ima manje cvijeće. Ja sam ih vidjela na nekoj svadbi i isto su lijepe. Imam čak i sliku negdje pa je mogu staviti ako koga zanima. Oni visoki aranžmani dođu minimalno 400 kn.
nike, moze meni slika? bas me zanima kako to izgleda
meni ne trebaju one skroz visoke, to mi je previse para.. manje koje sam dosad vidjela su mi isto lijepe :) cak jos ljepsi, jer one skroz visoke se i ne vidi kad sjedis za stolom - samo stup :)
Magg
Poslat cu ti sliku veceras (ako budem znala). Doma mi je na kompjuteru.
Evo slikice martini čaša. Ne znam koliko ove koštaju ali mislim da to ovisi o količini cvijeća a za njih ga ne treba previše.
http://img239.imageshack.us/img239/4104/koktelcasevazeba0.jpg
Daaa, TO trazim, nike :lux:
Gdje to mogu iznajmit skupa sa cvijecem? Moze i na PM.
Hvala :kiss:
MalaLola
03.10.2006., 09:09
Evo slikice martini čaša. Ne znam koliko ove koštaju ali mislim da to ovisi o količini cvijeća a za njih ga ne treba previše.
http://img239.imageshack.us/img239/4104/koktelcasevazeba0.jpg
Može i meni brojček na PM ovo mi predivno izgleda...:kiss:
Magg
Nažalost ja ne znam tko je radio ovo cvijeće ali pitaj Ivu11 jer to je sa svadbe iz Antunovića na kojoj je ona bila kuma. Ja sam samo išla vidjeti dvoranu jer se i mi tamo ženimo. Pitala sam one u sali za cvijeće ali oni kažu da te vaze svi cvjećari imaju.
nike, budem ivi poslala PM - hvala ti.
mi smo isto kod antunovica, u sesvetama. nama je rekao (ako sam ga dobro skuzila) da umjesto ovog standardnog cvijeca (vasa i par cvijetica) mozemo i druge aranzmane uzeti. pise isto na onom papiru di je meni na drugoj strani..
cvijetne kugle... 30 eura... ja sam mislila da je to mozda to... no, nema veze :)
Jesi ti iz sesveta? on je nama na onom papiru sa svim adresama i brojevima za vjencanja zaokruzio SALON CVIJECA DORA al nemam pojma di je to, ima samo broj.. morat cu te potrazit, mozda oni imaju to za OK cijenu.. idem ivi pisat :)
iva1608
17.10.2006., 15:19
I još nešto samo : a cvjećarna i dogovor oko cvijeća? Nije valjda da i tu kasnim ,,,,,, :rolleyes:
Breskva
17.10.2006., 15:21
joj mene isto mući cvijeće ! Kako se to uopće dogovara, žene idu same slažu kako joj?
hm, e to ne znam.. ja cu tek u 2. mj. kad dodjem u ZG pogledat cvijecare. Trenutno pokusavam skupit neke kontakte, al nemam jos nista :)
ove koji su na web-u su jako skupi pa tamo i necu ici.. al posto ima masa cvijecarni necu se oko toga previse brinut. na kraju krajeva ako treba probat cu sama sa kumicama i prijateljicama slozit :)
Breskva
17.10.2006., 15:28
ja ću sa frendicama kiti srkvu, mislim pripremiti ćemo prije aranžmančeke i mašne pa će moje djeve to fino posložiti
e ali me muči malo restoran ja bih svašta htjela :-)
ali od cvijeća idu definitivno ljiljani i ruže
MalaLola
17.10.2006., 15:28
Ja još uvijek planiram otići u cvjećarnu Lela, no nikako da nađem vremena, ona je malo skuplja, ali tako i tako će mi ona radit samo buket i revere, ostalo će mi moje frendica i mamina frendica cvjećarke radit, a ni sama više ne znam šta bi na stolove stavila. Možete mi prijedloge neke dat, šta ste vi mislile, ja bi nešto jednostavno za što ne treba puno novaca, ali da je efektno... Inače sala mi je puna drva (grede, stupovi... uglavnom Bunčić)... Hm baš me zanima vaša mašta!!
Breskva
17.10.2006., 15:30
ja bih se u tom slučaju što se tiče boje opredjelila za neutralnim zemljanim bojama, blago narančasta, bež i bijelo u kombinacijama raznor aznim, i cvijeće bi trebalo svakako doći do izražaja jer će drvo djelovati hladno!
poznaje li tko video lupus ? iskustva?
mala, kao sto je breskva rekla bi se drzala isto tih boja... ili tamno crvene boje al da je onda ostalo sve bijelo (stoljnaci, presvlake itd.)
kad budes bila kod lele molim te mi javi cijene za buket i revere :)
meni se njeni visoki aranzmani svidjaju (pogotovo cvijece) al je neko vec ovdje pisao da jedan kosta 800kn!!!!
inace mi je dosad favorit aranzman od ive, jako lijepo i dosad najjeftinije sto sam vidjela :)
ja jos ne znam kakvo cemo cvijece, nesto sa puno roza i pink :) par slika sam si skinila sa net-a pa imam te stvarcice u glavi..
MalaLola
17.10.2006., 15:57
Hvala na prijedlozima, ali moram priznati da u mom slučaju nikakva nijansa narančaste ne dolazi u obzir jer jednostavno ne volim baš tu boju, ali zato neka tamno roza (fuksija kao što je cvijet na mom avataru koji sam danas našla i zadivio me), svjetlo roza, tamno smeđa, zlatna i bijela mogu u bilo kojoj kombinaciji. A inače ove boje koje sam nabrojala će i prevladavati na mom vjenčanju - pozivnice su smeđe s tamno rozim i preko će ići neka zlatna traka ili neš tak, odjelo od mladoženje će biti skroz tamno smeđe, ja bum bila sva bijela, djeveruše će biti pola smeđe, pola tamno roze... i tak! No, ništa mi još nema formu, imat ću puno gostiju pa će mi trebat puno dekoracija za stolove, pa bi htjela nešto lijepo i jeftino.... imam cvjećarke koje će mi sve napravit za besplatno, samo mi trebaju ideje i neke posude u koje ću ono za što se nakraju odlučim stavit. Inače u sali će svi stolnjaci biti bijeli do poda i presvlake za stolice bijele, tako da sam dosta bjeline i svjetla dobila, samo fali puuuuuno cvijeća!!! Možemo i možda i tu male slikice stavit kad nam se nešto svidi;)
MalaLola
17.10.2006., 16:03
I ja sam u Bunčiću ali ne D.Selu već u Vrbovcu,tamo je sala malo modernija nije u onom drveenom stilu... imat ću sve bijelo, a za cvijeće sam mislila uzet ivančice ... hm nadam se da će mi uspjeti ta moja ideja ... :cerek:
Ivančice će ti predivno izgledat, ako si vidjela vjenačanje od Ljupke Gojić.... :cerek: ah, meni je zastao dah. Inače mi je najdraži cvijet od kad sam bila mala i dan danas obična livadna tratinčica, ja bi njih najradije koristila, ali su tako male i krhke da ne znam šta bi mogla uopće s njima. Vidjela sam nedavno da ih ima i umjetnih koje su nešto bujnije, ali su isto lijepe. Možda tratinčice zamijenim lijepim bijelim margaritama. Jedino što sigurno neću imat to su ruže, iako su mi stvarno lijepe, nekako mi ima toliko drugog lijepog cvijeća koje bi prije koristila.
iva1608
17.10.2006., 16:13
Ivančice će ti predivno izgledat, ako si vidjela vjenačanje od Ljupke Gojić.... :cerek: ah, meni je zastao dah. Inače mi je najdraži cvijet od kad sam bila mala i dan danas obična livadna tratinčica, ja bi njih najradije koristila, ali su tako male i krhke da ne znam šta bi mogla uopće s njima. Vidjela sam nedavno da ih ima i umjetnih koje su nešto bujnije, ali su isto lijepe. Možda tratinčice zamijenim lijepim bijelim margaritama. Jedino što sigurno neću imat to su ruže, iako su mi stvarno lijepe, nekako mi ima toliko drugog lijepog cvijeća koje bi prije koristila.
Tako i ja mislim za ruže... htjela bih nešto posebno,rijetko, pa sam se odlučila za ivančice,ali naravno one iz umjetnog uzgoja jer ove koje ubereš na livadi uvenu za jedan sat koliko su osjetljive.Za stolove ću pokušat u zdjelice staviti plivajuće svjećice i također cvjetove ivančica... ma sve u svemu želim jednostavnost jer sam i sama takva! :kiss:
Tako i ja mislim za ruže... htjela bih nešto posebno,rijetko, pa sam se odlučila za ivančice,ali naravno one iz umjetnog uzgoja jer ove koje ubereš na livadi uvenu za jedan sat koliko su osjetljive.Za stolove ću pokušat u zdjelice staviti plivajuće svjećice i također cvjetove ivančica... ma sve u svemu želim jednostavnost jer sam i sama takva! :kiss:
Joj točno ono što si ja zamšljam!!! :cerek: :cerek: I ja inače obožavam ruže ali sam htjela jednostavnost i odabrala ivančice jer su toliko jednostavne a lijepe! Podsjećaju me na ono "voli me - nevoli me":cerek:
I ja ih mislim imati da plutaju sa svijećicama na vodi. Super da znam da postoje i umjetne. Planiram već duže obići neku cvjećarku i propitati malo ali nikako da stignem.:top:
petra25
19.10.2006., 14:11
ja se slazem s Veselim, tak da ja nakon kaj smo nasli prostor prvo kaj sam zakaparila je bio fotograf. Luda ja ili ne meni je to najbitnije, to je stvarno jedino kaj mi ostaje. a sto se tice cvijeca...odluceno je- to ce raditi moja mama koja nije inace cvjecarka ali ima smisla a ja trazim jednostavnost ( http://img221.imageshack.us/my.php?image=dsc00026sn3.jpg ) tak da joj nebu problem :) kaj vi mislite? ma nedam i nedam nikom 300 kuna po buketu koji ce se baciti nakon par dana!!! ok dam mami ;) al ona to radi iz ljubavi :cerek:
iva1608
19.10.2006., 14:13
ja mislim ovo Petra .... PREKRASNO :top:
petra25 prekrasno, jako lijep aranžman....blago tebi što imaš tak kreativnu mamicu...samo ja mislim da bi te ovakav aranžman koštao puno i ako ga tvoja mama radi, jako puno cvijeća je u njemu, dobro u svakom slučaju jeftinije nego kod cvjećarke!!!
petra25
19.10.2006., 14:34
thanx curke. meni super izgleda a stvarno je jako jednostavno, te vazice kupim po 1 euro u Ikei a ruze na veliko na trznici cvijeca, ima i onih kracih ruzica tak da ih ni nece trebati puno podrezivati. Mamita ce to ukombinirati u vazice i posao rijesen, i definitivno nakon svadbe zelim da bliza rodbina uzme sebi doma malo tog cvijeca jer mi je zao baciti. :(
ja vecinu toga zapravo sama radim, nekak mi je fora i zabavno a i stvarno jos imam dosta vremena da sve stignem na vrijeme i da me nitko ne pljacka ;)
lolita11
19.10.2006., 15:01
ja se slazem s Veselim, tak da ja nakon kaj smo nasli prostor prvo kaj sam zakaparila je bio fotograf. Luda ja ili ne meni je to najbitnije, to je stvarno jedino kaj mi ostaje. a sto se tice cvijeca...odluceno je- to ce raditi moja mama koja nije inace cvjecarka ali ima smisla a ja trazim jednostavnost ( http://img221.imageshack.us/my.php?image=dsc00026sn3.jpg ) tak da joj nebu problem :) kaj vi mislite? ma nedam i nedam nikom 300 kuna po buketu koji ce se baciti nakon par dana!!! ok dam mami ;) al ona to radi iz ljubavi :cerek:
to je radila tvoja mama???? pa ja sam mislila da u hrvatskoj NEMA chivari stolaca! gdje je to bilo???
Kikica26
19.10.2006., 15:05
Petra, prekrasno. I ja bi nešto slično samo u narančastoj kombinaciji.:)
lolita11
19.10.2006., 15:07
u ikei nema vaza za 1 euro-otkud ti ta informacija? 1 euro kostaju ove male casice za svjecnjake...najjeftinija vaza tih dimenzija ti je 4-5 eura...(ja barem jednom mjesecno kupujem u ikei)...inace ruze na veliko ce te doc 6 kuna po ruzi, a u ovoj vazi ja vidim barem 20-30 ruza tak da neces bas profitirat...
petra25
19.10.2006., 15:08
ma nije to radila moja mama ali bude :D (cvjetne aranzmane) Ma ovo je slika iz New Yorka gdje sam radila, sala je uredena isto za jednu svadbu a meni su se full dopali cvjetni aranzmani. Nisam sigurna da takvih stolaca ima kod nas :(
kitty b
19.10.2006., 15:09
čekaj, Ikea ima više-manje iste cijene svugdje jel? jer ja sam u engleskoj vidjela krasne vaze za manje od 1 funte, što bi bilo nekih 10ak kuna. samo nema načina da ih prenesem amo pa ću morat drugo smišljat. nema veze.
petra25
19.10.2006., 15:15
ja zadnji put kad sam bila u Ikei, a idem barem jednom tjedno jer zivimo blizu Ikee i trenutno uredujemo stan vidjela vazice za 1.50 pa nisam valjda krivo vidjela cijenu :confused: :(
a ruzice na trznici ako i budu 6kn po komadu necu bankrotirati, to je znaci 180 kn po vazici ak je u njoj 30 ruzica. no mislim da su te manje ruzice 4kn po komadu..kako bilo da bilo ipak ce to biti napravljeno s puno ljubavi od moje mamite a jos uvijek puno jeftinije od cvecarki ;)
u ikeji u njemackoj ima vise vaza za 1 euro...
lolita11
20.10.2006., 08:40
ne znam, ja kada sam kupovala vaze, a bila sam spremna naruciti ih ne znam od kuda, u ikei nije bilo niceg jeftinijeg od 4-5 eura (to govorim o ikei u austriji i italiji, a cijene se razlikuju za isti proizvod od ikee do ikee tj. od zemlje do zemlje), tako da sam najjeftinije vaze koje postoje nasla kod nas u DIONI za 29-30kn.a prosla sam ducana i ducana. iste takve vaze kostaju oko 100 kn po raznim gift ducanima....mozda su ove u ikei puno manje ili mozda nisu kockaste (kakve sam ja htjela)? u svakom slucaju sretno vam bilo sa trazenjem!
evo-vaze mojih dimenzija u ikei:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15573&catalogId=10103&storeId=5&productId=62227&langId=-3&categoryId=15697&chosenPartNumber=50086647
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15573&catalogId=10103&storeId=5&productId=13131&langId=-3&categoryId=15697&chosenPartNumber=37067100
manje vazice (sto ce vam znacit da ce se doslovce "zagubiti" na giganstkom 180cm-om stolu (napravite probu doma):
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15573&catalogId=10103&storeId=5&productId=15595&langId=-3&categoryId=15697&chosenPartNumber=86933500
ili onda morate imati gooomilu cvijeca da izlazi iz vaze.....a sto se tice cijena ruza, ja sam navela apsolutno najjeftiniju cijenu tokom cijele godine-inace ruze su oko 10-15kn....
nadam se da sam pomogla!
MalaLola
20.10.2006., 09:53
Jel ima tih za 30 kn u Dioni da su okrugle? Iako naravno kockaste izgledaju više fancy, ali ja ću imati dosta simbolike s krugovima, pa bi možda ipak okrugle.... E i jel netko zna koliko otpilike koštaju margarite i hortenzije u ljetnom periodu?
lolita, mozes li mi reci kako se zovo ono cvijece koje si imala u cetvrtastim vazama? ko ti je to pravio?
ako je negdje pisalo, sorry, budem potrazila ako mi mozes reci u kojoj temi :)
thx
lolita11
20.10.2006., 10:15
Jel ima tih za 30 kn u Dioni da su okrugle? Iako naravno kockaste izgledaju više fancy, ali ja ću imati dosta simbolike s krugovima, pa bi možda ipak okrugle.... E i jel netko zna koliko otpilike koštaju margarite i hortenzije u ljetnom periodu?
mislim da sam vidjela vaze svih vrsta i velicina! odi pogledati...no u svakoj dioni ima drugacija ponuda!
lolita11
20.10.2006., 10:16
ja sam imala hortenzije (bijele i zelene) i kostale su ASTRONOMSKI-jedan cvijet cca 35-50 kn! barem kod cvjecara....margarite su puuuno jeftinije-jedno od najjeftinijeg cvijeca!
lolita11
20.10.2006., 10:26
lolita, mozes li mi reci kako se zovo ono cvijece koje si imala u cetvrtastim vazama? ko ti je to pravio?
kako su moje "boje" bile zelena i bordo to se svugdje ponavljalo (od pozivnica, programa, menu-a, guestbook, podmetaca za case,poklona za goste, cvijece za djeveruse...) pa tako i u cvijecu na stolovima.a na stolovima sam imala razlicite aranzmane-dakle ,nekoliko stolova je bilo "bordo", a nekoliko "zeleno"...te naravno bijelo;)
to je radila jedna jako bezobrazna cvjecarka ,a bezobrazna je stoga sto sam joj JA rekla tocno koje cvijece zelim, nacrtala sam joj 3D vaze i cvijeca u kojim kombinacijama i bojama, a ona mi do zadnjeg trena nije htjela dat cijenu te mi je na kraju to masno PREplatila iako sam ja tocno znala koliko kosta pojedini cvijet(na zelenoj trznici)....
http://images1.snapfish.com/34752%3B294%7Ffp343%3Enu%3D3242%3E%3A8%3B%3E%3A6%3 B%3EWSNRCG%3D323389%3C%3A69327nu0mrj
BORDO STOL
crne (bordo) dalije, black magic ruze i vanda orhideje
http://images1.snapfish.com/34752%3B2%3A%3A%7Ffp343%3Enu%3D3242%3E%3A8%3B%3E%3 A6%3B%3EWSNRCG%3D3233899%3B%3C8894nu0mrj
BIJELI STOL
bijele hortenzije, bijele kale i granje (vrba)
http://images1.snapfish.com/347549252%7Ffp33%3B%3Enu%3D3242%3E%3A8%3B%3E%3A6%3 B%3EWSNRCG%3D32338%3B4%3A%3B6536nu0mrj
ZELENI STOL
zelene hortenzije i zelene cymbidium orhideje
NAS STOL
bordo aranzmani + narandasti aranzman: zarko narandaste ruze i mango kale te poneka zelena hortenzija
http://images1.snapfish.com/34752%3B294%7Ffp343%3Enu%3D3242%3E%3A8%3B%3E%3A6%3 B%3EWSNRCG%3D323389%3C%3A69327nu0mrj
BORDO STOL
crne (bordo) dalije, black magic ruze i vanda orhideje
ovo mi se jaaakooo svidja.. ja cu isto imat te vaze (u ikeju su te 4,99 eura komad), samo cu te imat (ovo je se danas odlucilo jer imam neku super ponudu (pola cijene) pa necu dalje trazit) sad mi samo cvijece fali.. to tvoje mi stvarno mrak izgleda, al sam ja mislila da bude sve u roza/pink kod mene...
posto nemam opce pojma o cvijecu, jedno mozda malo glupo pitanje ima li to cvijece isto u "mojim" bojama?
koliko si taj aranzman platila (ako smijem znati)?
inace mi je stvarno zao koliko si se propatila oko svog vjencanja, nadam se da si sve to dobro prezalila ;)
lolita11
20.10.2006., 10:42
pa rekoh ti da su te malo skuplje;) ja ih inace imam viska i prodajem, no sumnjam da bi se isplatilo transportitat u njemacku hehe
evo ideja za ljude koji zele jeftinije aranzmane BEZ cvijeca!
http://render2.snapfish.com/render2/is=Yup60lQ%7C%3Dup6%3DzqH%3AxzX7BHpUUKxgXG%3F87KR6 xqpxQQQlxQeoxaGGxv8uOc5xQQQQJJonQ0JGnqpfVtB%3F*KUp 7BHSHqqy7XH6gXG%7CRup6JaQ%7C/of=50,332,443
http://images1.snapfish.com/348456949%7Ffp63%3Dot%3E2329%3D395%3D%3B78%3DXROQD F%3E2323674%3C27%3B%3C7ot1lsi
http://render2.snapfish.com/render2/is=Yup60Gn%7C%3Dup6%3DzqH%3AxzX7BHpUUKxgXJQ%3F87KR 6xqpxQQQlxQeoxaGGxv8uOc5xQQQQJJonQoQa0qpfVtB%3F*KU p7BHSHqqy7XH6gXJQ%7CRup6JaQ%7C/of=50,331,443
lolita11
20.10.2006., 10:48
jedno mozda malo glupo pitanje ima li to cvijece isto u "mojim" bojama?
koliko si taj aranzman platila (ako smijem znati)?
aranzmani su bili bolesno skupi i jos uvijek sam bijesna no, od 200-300 kuna po stolu...no comment!
hortenzija, dalija, ruza imas u roza/pink, a bogme i orhideje! no pitanje je u kojojse sezoni zenis, da li u to doba cvjetaju ili ne i to ce ti diktirati cijenu (tj. morat c se uvozit iz nizozemske)
imam negdje doma link na stranicu na kojoj ti je tablica sa svim cvijecem po sezoni i po bojama!
koliko trazis za te vaze?
ja cu ih platit pola cijene, znaci 2,50 eura pa sam mislila odmah 30tak kupit..
vjencanje je u zagrebu, 11.08. slj. god.
ajde mi pliz posalji link pa cu to malo proucit, inace nema veze, mogu ja i ruze sa malo zelenila uzet.. iva ce mi jos poslat svoju cvijecaru, tamo mi se svidja isto aranzmani i cijene :) tako da cu mozda nesto moci i kombinirat, malo visoke malo te u vazama..
a vaze ne mislim prodavat, to cu spremit na tavan. bit ce jos slavlja, pa cu uvijek imat sta za dekoraciju :)
Breskva
20.10.2006., 10:54
ja bih isto takve vaze a unutra samo ružice bijele i roze sa malo onih zelenih travkica što vise :)
breskva
pa da, skroz jednostavno onda ako je drugo preskupo :) a to je isto lijepo.. negdje sam postavila sliku (mislim "dekoracija restorana" je tema) di je par rozi ruza u vazi i strakica okolo, to mi je isto slatko.
Breskva
20.10.2006., 11:22
pa da vidjela sam tu slikicu to se meni sviđa skroz jednostavno i volim svjetlije boje ! A ljiljani i ruže su i nježni cvjetovi. Nadam se da će ih biti u sedmom mjesecu.
Čak sam si razmišljala ne znam kako se to cvijeće zove slično je ivančicama samo su manje! To bi mi isto bilo lijepo ! Uglavnom sve mi je lijepo samo da je nježno i rozo heheheh
MalaLola
20.10.2006., 11:27
ja sam imala hortenzije (bijele i zelene) i kostale su ASTRONOMSKI-jedan cvijet cca 35-50 kn! barem kod cvjecara....margarite su puuuno jeftinije-jedno od najjeftinijeg cvijeca!
:eek: :eek: :eek: 35-50 kn za to cvijeće što raste po vrtovima?????? Pa oni su stvarno ludi.... Niš ja bum večer prije s frendicama u pohod po susjedstvu.... koja katastrofa. Ja sam mislila da je to jedno od najjeftinijeg cvijeća, pa ima ga doslovce u svakom vrtu. Idem uzet sjeme i posadit i dobijem 30 cvjetova u jednom grmu, pa mislim stvarno, ni orhideje nisu tako skupe... bar mi se čini
Breskva
20.10.2006., 11:33
Malabudala potpisujem !!!:)
Naša cvjećarka nam je za sada informativno dala cijenu od maksimalno 2000 kuna i to za uređenje cijelog restorana, naš stol, auto, dva buketa za mene i to ako uzememo u obzir sve ruže i ljiljani po dogovoru i to čist buket ruža bez zelenog, čiste ruže u vazi bez zelenog i naš aranžaman po cijelom stolu sa puno ljiljana i ružama ! I još naravno u tu ponudu je pretpostavljeno za latice za crkvu, na svakom stolu malo i lučice - svijećice! Ne znam sve ostalo mi se sada čini skupo!:rolleyes:
Ne znam to mi je plafon 2000 kuna to je stvarno plafon za cvijeće ili ću i ja kao Malabudala zasaditi cvijeće u vrtu hehehehe hoće nam izrasti do 7.7. :D !
kitty b
20.10.2006., 11:33
ne znam, ja kada sam kupovala vaze, a bila sam spremna naruciti ih ne znam od kuda, u ikei nije bilo niceg jeftinijeg od 4-5 eura (to govorim o ikei u austriji i italiji, a cijene se razlikuju za isti proizvod od ikee do ikee tj. od zemlje do zemlje), tako da sam najjeftinije vaze koje postoje nasla kod nas u DIONI za 29-30kn.a prosla sam ducana i ducana. iste takve vaze kostaju oko 100 kn po raznim gift ducanima....mozda su ove u ikei puno manje ili mozda nisu kockaste (kakve sam ja htjela)? u svakom slucaju sretno vam bilo sa trazenjem!
evo-vaze mojih dimenzija u ikei:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15573&catalogId=10103&storeId=5&productId=62227&langId=-3&categoryId=15697&chosenPartNumber=50086647
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15573&catalogId=10103&storeId=5&productId=13131&langId=-3&categoryId=15697&chosenPartNumber=37067100
manje vazice (sto ce vam znacit da ce se doslovce "zagubiti" na giganstkom 180cm-om stolu (napravite probu doma):
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15573&catalogId=10103&storeId=5&productId=15595&langId=-3&categoryId=15697&chosenPartNumber=86933500
ili onda morate imati gooomilu cvijeca da izlazi iz vaze.....a sto se tice cijena ruza, ja sam navela apsolutno najjeftiniju cijenu tokom cijele godine-inace ruze su oko 10-15kn....
nadam se da sam pomogla!
aaaa znači u Njemačkoj su skuplje...sram ih bilo!
evo stranice ove di sam ja bila u Engleskoj. imaju i te koje si ti htjela a ja sam gledala ove VASEN (ista stvar samo veća/manja)
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=7&catalogId=10103&langId=-20&topcategoryId=15573&parentCats=15573*15694*15697&categoryId=15697&cattype=sub
al sam odustala jer ne znam kako bi ih prenesla...
ps. za one kojima se ne da gledat tečaj funte, samo pomnožite sa 10 i dobit ćete u kunama...
MalaLola
20.10.2006., 11:35
Malabudala potpisujem !!!:)
Ne znam to mi je plafon 2000 kuna to je stvarno plafon za cvijeće ili ću i ja kao Malabudala zasaditi cvijeće u vrtu hehehehe hoće nam izrasti do 7.7. :D !
Ajmo mi fino zajedno sadit, pa ćemo zajedno i brat he,he,he:top: :D :D
Breskva
20.10.2006., 11:39
Ajmo mi fino zajedno sadit, pa ćemo zajedno i brat he,he,he:top: :D :D
:kiss: može :D
ma daj molim te te tete cvjećarke nisu normalne. Ok super tko ima love neka si priušti ali opet cjeniti nešto PREviše je malo too much ! Još ajde da je zima ili nešto shvatila bih!
Meni je cvjećarka rekla da me ruža u sedmom mjesecu po komadu može koštati plafon 6-7 kn i to je ono stvarno ako ne bude baš tih rozih pa će morati naručivati! Ali veli ona da bude i rozih i bijelih i velikih i malih! Ne znam bumo vidjeli ima još vremena za cvijeće, ali ja volim sve planirati :top:
kitty
meni se cijene iste cine.. bar od ovih koje sam sad brzo usporedila.
ja sam mislila kupit 30 onih KANISTA. pa kak bude.. valjda nece biti premalo :D a ako bude viska onda cu te za doma ostavit, i tamo ce biti cvijeca..
Kako se opce racuna? za okrugli stol je 1 aranzman, jasno. a za ove dugacke, nemam pojma koliko ljudi tam sjedi.. Ili se racuna po osobama.. recimo jedan aranzman na 8 ljudi :confused:
:kiss: može :D
ma daj molim te te tete cvjećarke nisu normalne. Ok super tko ima love neka si priušti ali opet cjeniti nešto PREviše je malo too much ! Još ajde da je zima ili nešto shvatila bih!
Meni je cvjećarka rekla da me ruža u sedmom mjesecu po komadu može koštati plafon 6-7 kn i to je ono stvarno ako ne bude baš tih rozih pa će morati naručivati! Ali veli ona da bude i rozih i bijelih i velikih i malih! Ne znam bumo vidjeli ima još vremena za cvijeće, ali ja volim sve planirati :top:
koliko aranzmana imas u toj ponudi od 2000kn?
MalaLola
20.10.2006., 11:52
kitty
Kako se opce racuna? za okrugli stol je 1 aranzman, jasno. a za ove dugacke, nemam pojma koliko ljudi tam sjedi.. Ili se racuna po osobama.. recimo jedan aranzman na 8 ljudi :confused:
Ja računam na svakih 10 ljudi jedan aranžman, iako ću ja probat dogovorit sa svojima da mi možda spoje te pravokutne stolove u kocku, pa onda za ta dva spojena stola može sjedit 10 ljudi i to mi je onda točno to. Znači ako imam oko 300 ljudi treba mi 30 vaza... e ako ih platim do 30 kn najviše samo me vaze ispadnu 900 kn, a gdje mi je onda cvijeće i svijeće....ne znam dal mi se to isplati, mislim bilo bi dobro kad bi me cvijeće došlo plafon 1500 kn, što se sigurno neće dogoditi, e pa šta ćemo onda:confused:
Mala, ja cu kupit 30 tih vaza, ako ti se te isto svidjaju ja ti ih posudim poslje vjencanja (djabe naravno), ti si poslje mene...
Jedino ako jedna "nestane" ili ako se razbije onda samo treba nadoknadit koju, al ja se iskreno nadam da cu poslje imat sve 30 :)
znaci sa 30 sam dobro mislila.. mi racunamo max. 300 ljudi.. tak da ce to pasat.. mora pasat :)
Breskva
20.10.2006., 11:59
Mi smo to slagale jučer okvirno (mislim još koju cvjećarku posjetiti), i ja sam joj rekla što bih htjela, prvo boju, cvijeće i oblike dekoracija, dakle u tih 2000 kuna jučer što smo dogovarale ide::cerek:
-za svaki okrugli stol vaza sa ružama (14 stolova, cca 10 ruža onih velikih, četvrtasta vaza)
-za naš stol aranžman od ruža i ljiljana - ne viseči več onako dug je i širok ljiljani su na jednoj strani, a ruže na drugoj, ukomponirano sa hortenzijama, imam sliku negdje pošaljem vam
-po svakom stolu svijeće - lučice
-po svakom stolu pobacane latice (malo samo za dekoraciju) da ljudi mogu u miru jesti i na našem stolu isto naravno
-aranžman za auto (sa ljiljanima-kaže žena da su oni otporni na sve)
-dva buketa za mene, odnosno jedan veliki (čiste ruže u stručku i to one male) i jedan manji istog tipa za bacanje
mislim da je to to! :rolleyes:
Eto, to je bio informativni razgovor, imamo još cvjećarki za obići tako da ćemo vidjeti, samo imam napomenu ta cvjećarka je iz Zaboka jer je SE-MI u V. Trgovišću pa smo išli na to da nam ne zaračunavaju još i prijevoz, jer mislim kakve su ove cvječarke tu u Zagrebu da bi nam laganini zaračunale i debelo prijevoz:eek: . Crkvu mislim sama sa frendicama urediti ! Joj Crkva moram zvati crkvu ah sva sam šašava više:D
MalaLola
20.10.2006., 11:59
Mala, ja cu kupit 30 tih vaza, ako ti se te isto svidjaju ja ti ih posudim poslje vjencanja (djabe naravno), ti si poslje mene...
:)
:) Ovo je izvrsna ponuda Magg, ali nažalost ja sam prije tebe, isto kao i Breskva 7.7.
:) Ovo je izvrsna ponuda Magg, ali nažalost ja sam prije tebe, isto kao i Breskva 7.7.
eh!!! opet sam vas mjesala!!!! jooooj :mad: ono timer treba stavit u potpise a ne u onu temu :zubo: oprosti!!!!!
breskva, hvala na detaljnom popisu :kiss:
tako bar znam od prilike sta sve dodje u takvu cijenu kad se budem isla raspitivat ;)
Breskva
20.10.2006., 12:05
Malabudala za tu ponudu traži popust !!! To je stvarno puno cvijeća!
A i puno restorana ti ima vaze, naš restoran ima vaze koje ti oni posude i onda cvjećarka natrpa unutra cvijeće i poslije svadbe ostanu u restoranu ! To ne bi trebalo biti problema. Meni se baš potrefilo da ima vaza koje mi se jako sviđaju u restoranu! Budeš vidjela!
Puno je 300 ljudi, ali probaj nekako možda organizriati da sama to obaviš mislim ne ti ali da nekoga uposliš, ne znam meni će od mame prijatelj ujutro otići tamo u žitnjak i kupiti cvijeće za crkvu jer uređenje crkve (kako je vjenčanje u Zagrebu) ću obaviti u Zagrebu tako da planiram to obaviti u svojoj organizaciji, i uglavnom onda će moje frendice skočiti u crkvu povezati mašne, urediti oltar i okolo crkve da bude lijepo ! Probaj si tako roganizirati i za restoran !
Breskva
20.10.2006., 12:10
Nema frke. Na jednoj svadbi nedavno na kojoj sam bila cvjećarka je za vrlo sličnu ponudu jakooooo puno više uzela nego ova teta tako da eto sve mi se poklopilo ! :)
Uglavnom usput još smo se i dobro nasmijale kada sam ja za 7.7. došla sa idejom o uređenju restorana i ostalog, bilo je smijeha :lol: , mi ušli i naravno dragi to prepustio meni i ja počela što bih ja i žena počela pisati i na nakon mog verglanja i gestikulrianja pita žena a kad je vjenčanje 7.7. sljedeće godine
sljedećeeeeeeeee godine:lol: :lol:, ajme uglavnom bilo je smiješno ali eto
dovoljno je doći mjesec dana prije u slučaju da treba štogod naručiti izvana
a ja sam rekla doći ću ja i dva mjeseca :zzz:prije hehehehee a i ići još kod drugih cvjećarki raspitivati se ! :top:
ma niko nema razumljevanja za nas udavace :D sve je uvijek prerano.. pih! bas nas briga :) ja volim da je sve na vrijeme rijeseno. bolje prije nego da na kraju moram trcat ko bedasta okolo i mislit ce hocu li imat cvijece ili necu :)
ja mislim cvijece u 2.mj. dogovorit kad dodjem u ZG. pa nek se smiju :lol: :p
Breskva
20.10.2006., 12:16
baš tako nek se smiju:lol:
bila je žena simpatična jako:W i vidjelo se da sam joj se smilila pa mi je i napravila ponudu heheheh da mogu mirno spavati:zzz: :zzz:
Cure, što se tiče ljiljana upozorila bi vas na dva detalja: prvo, na njih se jako brzo možete poflekat a ti flekovi ne idu s ničim :mad: A drugo, oni jako mirišu i mnogim ljudima je taj miris neugodan i dobiju glavobolju ili čak migrenu.
Breskva
20.10.2006., 12:33
ali ljiljani su tako divniiiiiii ja ću ih dati staviti na auto i na naš stol ne budemo se puno naslanjati :)
iva1608
20.10.2006., 12:33
Cure, što se tiče ljiljana upozorila bi vas na dva detalja: prvo, na njih se jako brzo možete poflekat a ti flekovi ne idu s ničim :mad: A drugo, oni jako mirišu i mnogim ljudima je taj miris neugodan i dobiju glavobolju ili čak migrenu.
slažem se u potpunosti s ovime .. moj dragi je u mom dvorištu slučajno potegnuo košuljom po ljiljanu i zbilja se ničime neda oprat a i miris je ...... hmmm :mad:
Leona81
21.10.2006., 19:15
..ne udajem se, samo vas ovako usput citam :D
..vaze o kojima pisete imate u Metrou,razlicitih velicina i oblika, neke su i po 20kn, sjecam se da su bile na akciji u obliku kocke,mislim da sam je platila najvise 20kn..ojte pogledati i ostavite koju i meni :kiss:
[QUOTE=lolita11]to je radila jedna jako bezobrazna cvjecarka ,a bezobrazna je stoga sto sam joj JA rekla tocno koje cvijece zelim, nacrtala sam joj 3D vaze i cvijeca u kojim kombinacijama i bojama, a ona mi do zadnjeg trena nije htjela dat cijenu te mi je na kraju to masno PREplatila iako sam ja tocno znala koliko kosta pojedini cvijet(na zelenoj trznici)....
PREDIVNO, KOLIKO SI SVE TO PLANIRALA- STOLOVI SU PREDIVNI, DAJ I OSTALO
lolita11
26.10.2006., 08:03
Meni je super kombinacija bordo i zeleno.
to je bila moja kombinacija-a tek kombo sa dalijama!;) makar ima super super super kombinacija sa zarkim bojama kojih se ovdasnje mladenke izgleda boje (npr. zelena-ljubicarsta, zarko narancasta-fuksija-zelena isl.)
ja recimo obozavam tulipane i iako ih se svigdje na svijeu moze dobiti tokom cijele godine (jer ih uzgajaju u staklenicima), tu u zagrebu ih ima samo u kratkom preiodu u rano proljece!!!
dubravka strejcek i stefano su prijatelji moje krojacice hehe po mom misljenju stefano se previse fura na tu neku "pseudo-umjetnost" i nema spontanosti. ja barem mrzim te namjestene fotke....dubravka ce ti uhvatit trenutak i snimati pomalo reporterski....
pitanje je sto ti zelis?
stephanie
27.10.2006., 00:14
hvala steph , ako zelis jednu super krojacicu saljem ti br.na PM, no u zagrebu je.ona u biti nije krojacica vec dizajnerica koja ima 2 faksa (milano i london),a upravlja krojacnicom sa nekoliko gospoda koje su prije radile u nasoj tekstilnoj industriji i vrhunske su i ona ce ti napraviti sto pozelis i to VRLO kvalitetno....ili odi barem na informativni razgovor...ja sam promijenila tri (nesposobne) krojacice pa ti fakat mogu rec da je zena vrhunska....a ima i posudivanje!
PS to su bile jagode u casama za sampanjac;)
Sorry, sitna je fotka, a tvoja je svadba bila toliko posuta ruzinim laticama, da su mi i jagode tako djelovale. KRALJEVSKI si izvela crkvu i vas ulaz tj. bijeli tepih posut ruzinim laticama (ili su i to jagode???), a najljepsi detalj su mladenci- nisam ti jos pohvalila haljinu-PREDIVNA je ( sorry cats vise necu paliti caps- ali kada me nesto tako odusevi, dodje mi da vicem, ali na pozitivan nacin- nadam se da se nitko nije uvrijedio na moja velika slova)- :kiss:
Wedding
27.10.2006., 10:45
Ne raditi paniku:zubo: , svaka pametna cvjecarka ce maknut prasnike koji su krivci za zaprljanja tako da je mogucnost gotovo i nemoguca:top:
Breskva
27.10.2006., 12:10
aha mrak
budem vidjela još
čula sam više sve i svačega da više ne znam niti sama :(
Da li netko zna nešto o cvjećarni Kontesa?
iva1608
04.01.2007., 10:05
kakvog cvijeća ima sad u veljači???
MalaLola
04.01.2007., 10:09
Znam sigurno da ima frezija, mojih najdražih anemona (šmrc nema ih u 7mj kad meni trebaju), ruža naravno, joooj ima sigurno još toga, moram provjerit doma imam cijeli popis cvijeća i kad kojeg ima... e a neki dan u cvjećarni sam našla i tulipane i margarite, tako da se i toga može vjerojatno naći i cijene su bile ok, ne ono 20kn jer nije sezona nego do 10kn!!
Wedding
04.01.2007., 10:13
ljiljanj, gerbera, tulipana ...ma ima jos puno toga kao sto kaze i Mala ali se ni ja nemogu sjetit sad:)
iva1608
04.01.2007., 10:21
Znam sigurno da ima frezija, mojih najdražih anemona (šmrc nema ih u 7mj kad meni trebaju), ruža naravno, joooj ima sigurno još toga, moram provjerit doma imam cijeli popis cvijeća i kad kojeg ima... e a neki dan u cvjećarni sam našla i tulipane i margarite, tako da se i toga može vjerojatno naći i cijene su bile ok, ne ono 20kn jer nije sezona nego do 10kn!!
kako izgledaju te anemone? ajde prikelji jednu sličicu ako imaš. Ja od cvijeća raspoznajem jedino ruže totalna sam truba... :zubo:
TetraPak
04.01.2007., 10:26
sad su one cica-mace, ili kako se to već zove :zubo:
ja sam isto idiot za cvijeće (potvrđeno na onom topicu di sam postala umjetno :rofl: ), al po cvjećarnama kužim da onog "osnovnog" cvijeća ima i sad po zimi. neće ti izbor biti kao ljeti, al da se naći...
MalaLola
04.01.2007., 10:29
kako izgledaju te anemone? ajde prikelji jednu sličicu ako imaš. Ja od cvijeća raspoznajem jedino ruže totalna sam truba... :zubo:
http://www.np-mljet.hr/web%20galerija/flora/pages/flora21.htm
e a u više boja ih možeš vidjet na http://www.saloncvijeca-lela.hr/
pod o cvijeću. Imaš tu puno vrsta cvijeća iako ne piše kad šta cvate, ali recimo znam da hortenzije baš i ne možeš nabavit u zimi, ali možda lijepe ranukule možeš... Ja sam totalno bila zaluđena sa anemonama, ali su me svi ubrzo obeshrabrli da nema šanse da taj cvijet imam u ljeto jer je jako osjetljiv i ima ga najviše zimi:( No, sad navijam za frezije koje isto nisu baš najpovoljnije u ljeto, ali nadam se da će ih biti!
Pozdrav curke
Ja imam svadbu za manje od 7 mjeseci (jupiiii) i zanima me kada mogu ići na dogovor sa cvjećerkom?
Znam sve u vezi sa cvijećem (zahvaljujući i vama na pomoći) ali se bojim da je još prerano.
Ja bi htjela sve pripreme za svadbu što prije obaviti jer čim zatopli vraćamo se na uredjenje naše kućice( a htjeli bi da se nakon svadbe uselimo u našu kuću)
Sanja29
09.01.2007., 09:56
tina ja sam se kod cvjećarke išla dogovoriti jedno četiri pet mjeseca prije svadbe ja mislim .. ali ne dogovor za cvijeće nego samo da je rezerviram za taj dan ... jer ne može napraviti puno svadbi u jednoj suboti .. a na sam dogovor oko cvijeća sam išla jedno mjesec i pol prije svadbe ...
MalaLola
09.01.2007., 09:56
Pozdrav curke
Ja imam svadbu za manje od 7 mjeseci (jupiiii) i zanima me kada mogu ići na dogovor sa cvjećerkom?
Znam sve u vezi sa cvijećem (zahvaljujući i vama na pomoći) ali se bojim da je još prerano.
Ja bi htjela sve pripreme za svadbu što prije obaviti jer čim zatopli vraćamo se na uredjenje naše kućice( a htjeli bi da se nakon svadbe uselimo u našu kuću)
Možeš i sad sve dogovorit s cvjećarkom iako će te vjerojatno tražit da dođeš sve to potvrdit negdje par tjedana prije vjenčanja, ali ako rezerviraš sad imat ćeš manje muke pred vjenčanje:top:
Možeš i sad sve dogovorit s cvjećarkom iako će te vjerojatno tražit da dođeš sve to potvrdit negdje par tjedana prije vjenčanja, ali ako rezerviraš sad imat ćeš manje muke pred vjenčanje:top:
Hvala
kirshna
09.01.2007., 13:02
ja očito jedina ovdje nemam još ideje vezane za uređenje sale cvijećem...ne mogu se odlučiti...upomoooooooooooć...
imam još 5mj do svatova,a barem toliko pokušavam smisliti neku kombinaciju
Sanja29
09.01.2007., 13:09
Kirshna .. sve ti ovisi o tome kakva ti je sala odnosno kakvo uređenje zahtjeva ... i što ti želiš ... kakav efekt ...
ima svadbenih prostora koji zahtjevaju puno cvijeća ... jer se inače čine praznim .. lijepi su ... ali zahjevaju puno cvijeća ...
dok drugi prostori radi svog unutarnjeg dizajna ne trpe puno cvijeća na stolovima .....
ja očito jedina ovdje nemam još ideje vezane za uređenje sale cvijećem...ne mogu se odlučiti...upomoooooooooooć...
imam još 5mj do svatova,a barem toliko pokušavam smisliti neku kombinaciju
Meni nemoj ništa govoriti...svadba je za 3 mjeseca, a meni su cvijeće i moja frizura najveće nepoznanice....znam da želim cvijeće u kombinaciji nježno ljubičasto i boja šampanjca....ali kakav će biti moj buket, kako urediti stolove, koju cvjećarku uzeti - nemam pojma..UPOMOĆ:visi:
Sanja29
09.01.2007., 14:25
any ako si u zg .. preporučam Fiorella cvjećarna :-)
kirshna
opert si razmišljam da od gazde uzmem slike od sale (jer nema stranice na netu) pa da odnesem kod cvjećara...možda bi mi to bilo najpametnije
Sanja29
any jesu li ti stolovi okrugli?
Sanja29
09.01.2007., 14:27
kirshna ... to bi ti bilo pametno :-))
any jesu li ti stolovi okrugli?
Jesu draga...hvala ti što brineš....okrugli su stolovi i ja sam iz ZG...
Btw. ti si stvarno bila prekrasna mladenka:cerek: ...nije ovo kompliment zato što se trudiš oko mene, nego kad su te svi nahvalili bilo mi je glupo pisati još jednu pohvalu, jer bi se pogubila u moru toga...a sad mi se čini da bi ti pasao još koji komplimentić:)
any iz vlastito iskustva ti kažem da ako ostaviš i prazne stolove prostor neće izgubit na eleganciji...u Lidu ti stave na svaki stol vazicu sa ružom ili čime več i one divne sviječnjake i meni to izgleda super več samo po sebi...
Pitaj Darka što je imala naša poznanica M., ona je imala nešto jako guba na stolovima oko sviječnjaka al neznam kak bi ti to opisala. A ako več želiš cviječe imaš onu dobru cvječarnu blizu Lida u hrgovićima -Lela...mada mi recimo nije ni loša ideja da kupiš u ikei one četvrtaste vazice pa sa njima nešto iskombiniraš...cure su več dale na četerskom milijon ideja na tu temu.
A što se frizure tiće toplo preporučam Fashion Addict koji ti se nalazi u Vrbanima 3 i inaće rade i šminkanje...Lik je super i sa njim sigurno nečeš fulati...
http://img88.imageshack.us/my.php?image=1623no5.jpg
slika samo da te potsjetim...
Sanja29
09.01.2007., 15:12
:-))))) obrati se salonu cvijeća Fiorella .... oni su meni radili cvijeće .. i bilo je super .... :-))))))))) oni su ti u zaprešiću
Sanja29
09.01.2007., 15:14
ja sam na stolu imala šampanj vaze u kojima je bilo cvijeće ..... i jedna bijela svijeća ..... cvijeće je bilo bijelo i bež .... s zelenim ..... :-) a stol mladenaca se vidi na gallery-u
MeDiOkRiTeT
09.01.2007., 15:48
Dragi moji,
vidim ima tu dosta dobrih savjeta, preporuka, ideja i ostalog, ali nigdje ništa za područje Splita - ajmo ako neko zna: koji su dobri fotografi, koje cvjećarke...? Hvala unaprijed!
any iz vlastito iskustva ti kažem da ako ostaviš i prazne stolove prostor neće izgubit na eleganciji...u Lidu ti stave na svaki stol vazicu sa ružom ili čime več i one divne sviječnjake i meni to izgleda super več samo po sebi...
Pitaj Darka što je imala naša poznanica M., ona je imala nešto jako guba na stolovima oko sviječnjaka al neznam kak bi ti to opisala. A ako več želiš cviječe imaš onu dobru cvječarnu blizu Lida u hrgovićima -Lela...mada mi recimo nije ni loša ideja da kupiš u ikei one četvrtaste vazice pa sa njima nešto iskombiniraš...cure su več dale na četerskom milijon ideja na tu temu.
A što se frizure tiće toplo preporučam Fashion Addict koji ti se nalazi u Vrbanima 3 i inaće rade i šminkanje...Lik je super i sa njim sigurno nečeš fulati...
http://img88.imageshack.us/my.php?image=1623no5.jpg
slika samo da te potsjetim...
Slatkice moja!!!:kiss: Baš ti hvala na podsjetniku....
Ja sam i razmišljala za naš stol tako nešto sa tim četvrtastim vazama i lučicama okolo, ali ne znam kak to izgleda za stol od mladenaca (nisam baš tip za one bukete koji vise sa stola-to mi je već pomalo dosadilo)...
malo sam se zblesirala-koja frendica M (ona što si ti bila na svadbi?) ?? Daj mi pošalji na pm .
Za ostale stolove sam uvijek zamišljala plutajuće svijeće, ali mislim da se to u onom prostoru izgubi, tako da mislim da odustajem od toga:rolleyes:
Curke čekam prijedloge za frizuru koja paše uz Aidu (Ponovias - Elie Saab), a da nije zalizana kosa:rofl:
:-))))) obrati se salonu cvijeća Fiorella .... oni su meni radili cvijeće .. i bilo je super .... :-))))))))) oni su ti u zaprešiću
Hvala ti Sanja, ali Zaprešić mi je malo daleko ako uzmem u obzir da mi taj dan auto mora ići tamo na kićenje...baš mi se neda toliko ljude "šetati":) , ali hvala ti puno u svakom slučaju:kiss:
Poznanica Marija je u pitanju...al nemam fotku toga al ak pitaš Darka on će ti sigurno znat objasnit....to je bilo kao neko umjetni cviječe od tila ili tak nešto u krem varijanti oko ovih velikih sviječnjaka i super je izgledalo...marija je to radila sama al možda i to htjela i posudit ako nije bacila...stvarno je dobro izgledalo..htjela ja to uzet za nas al zaboravila ju pitat...a šta ćeš...na mojim stolovima osim tog velikog sviječnjaka i onog što su oni stavili u vazicu nije ništa extra bilo i nije ni falilo. A za stol mladenaca nažalost ti je najbolja varijanta nešto padajuće...mene je Darko posvjetlio po tom pitanju. Naime ako je stol okrugli i za njim sjede mladenci i kumovi onda ste svi orjentirani prema sali i gostima a taj dio stola ispred vas je prazan...dakle aranžman nesmije biti ni visok jer vas gosti neće vidjeti od njega pa je najbolje rješenje nešto nisko i da pada da popuni tu prazninu i da vas se vidi od toga...
Sanja29
10.01.2007., 09:05
any .... meni je fiorella došla okiti auto doma u špansko :-)
any .... meni je fiorella došla okiti auto doma u špansko :-)
Hvala...idem si sad malo onda pogledati na netu:kiss:
Sanja29
10.01.2007., 09:13
ali misilm da imaš i jednu dobru cvjećarku blizu zagrepčanke :-)
tikvatikvica
12.01.2007., 12:28
jucer je sanja29 preporučila cvjećarnicu u Zaprešiću.
ako mi netko može preporučiti cvjećarnicu u Zagrebu, bila bi zahvalna!
tikvatikvica
12.01.2007., 12:37
jučer je sanja29 preporučila cvjećarnicu iz zaprešića.
da li netko može preporučiti dobru cvjećarnicu iz zagreba?
Wedding
12.01.2007., 12:47
samo reci koliko si voljna platit otprilike i naci ce se nesto:zubo:
tikvatikvica
12.01.2007., 12:49
pa da budem iskrena, uopće nemam predodžbu o cijenama :confused:
kak se kreću cijene; buketić, auto, dvorana - mislim da drugo ne treba, ili treba?
HELP!
tikvatikvica
12.01.2007., 12:56
ok. hvala. ima jaako puno topica i još više postova, pa se čovjek malo izgubi u traženju određene informacije... :zubo:
Wedding
12.01.2007., 12:59
pa da budem iskrena, uopće nemam predodžbu o cijenama :confused:
kak se kreću cijene; buketić, auto, dvorana - mislim da drugo ne treba, ili treba?
HELP!
trebaju ti jos reveri za mladenca, kumove i starce ( a za ostalu svitu ruzmarin ili oni umjetni reveri:visi: )
A gle kaj se tice samo vjencanog buketa cijene su ti od cca 300 kuna pa sve do 1000 ili minimalno 1500:bljak: kod Sukoranje:rofl: . Pa tako su i cijene za ostalo raznovrsne i najvise ovise o vrsti cvijeca i naravno svaki cvjecar ima svoju cijenu:top:
Sanja29
12.01.2007., 13:02
mene je moje cvijeće došlo 6.000,00 kn
tikvatikvica
12.01.2007., 13:08
sanja29, imala si puno cvijeća i koliko puta treba dolaziti na dogovore. nije mi bas zapresic blizu, ali ako nije preskupo,a super je, onda se isplati i napraviti par kilometara :D
citala sam u jednom tvom postu, da ti je zenskica dosla doma ukrašavati auto...
Sanja29
12.01.2007., 13:10
muž od žene je došao doma do mene da mi se ukrasi auto koji me vozi i da mi donese ružmarine latice i revere... doma mi je jedna druga cvjećarka radila cvijeće
bili smo na dogovoru za cvijeće, uzela sam sve što sam mogla, čak i previše, osim ružmarina jer ću njega sama raditi i tetak je rekla 3.000,00kn. doći će dva tjedna prije k meni, dragom i u crkvu da još sve provjeri i to je to. mi smo jedina svadba koju ima taj dan ( inače tako radi ), tako da mislim da bi sve trebalo biti :cerek:
Cvjetni atelier Ruža, Vrbovec
MalaLola
12.01.2007., 13:37
mene je moje cvijeće došlo 6.000,00 kn
:eek: :eek: :eek:
Sanjči za šta sve?? Meni je to jaaaakoooo puuuuunooooooo
Jel možeš otprilike složit popis šta je sve toliko koštalo?:kiss:
Sad gledam u ovom starom topicu koji je Mala postavila ovdje i informirana pise o cvijecari "orhideja", imala je kale i platila je sve to nesto oko 2500 kn... jel iko zna di je ta cvijecara?
MalaLola
30.01.2007., 15:11
Baš gledam protekle teme i nema ništa točno precizno itd. za one koji sami hoće aranžirat sve cvijeće
Zanimaju me dakle točne cijene cvijeća na zelenoj tržinici ilitiga Žitnjaku, ali i u cvjećarnama... dakle ne buketi, ne aranžmani nego cvijetovi...
Koliko je po komadu koji, veleprodajne i maloprodajne cijene.. ma sve..
Osobito sam zainteresirana ako tko zna kolika je cijena božura, frezija, dalija, margarita, lisitaniusa, gerbera, hortenzija... ma u biti svega, dajte šta znate:zubo:
Hvala žemske i muški pokoji unaprijed:top:
Wedding
30.01.2007., 15:27
Baš gledam protekle teme i nema ništa točno precizno itd. za one koji sami hoće aranžirat sve cvijeće
Zanimaju me dakle točne cijene cvijeća na zelenoj tržinici ilitiga Žitnjaku, ali i u cvjećarnama... dakle ne buketi, ne aranžmani nego cvijetovi...
Koliko je po komadu koji, veleprodajne i maloprodajne cijene.. ma sve..
Osobito sam zainteresirana ako tko zna kolika je cijena božura, frezija, dalija, margarita, lisitaniusa, gerbera, hortenzija... ma u biti svega, dajte šta znate:zubo:
Hvala žemske i muški pokoji unaprijed:top:
Tesko ti je govorit tocno o cijenama jer i na veletrznici cijena varira dosta cesto ( ovisno o vremenskim uvijetima, potraznji, vremenu kupnje itd)
Moras znat da je na veletrznicu najbolje otic ranu ujutro, sto znaci oko 5 a najkasnije 6 jer kasnije ostane samo probrana roba i roba koja duze stoji i obavezno pitaj kada je roba stigla ( jer roba dolazi utorkom i jako rijetko cetvrtkom;) ) ..... ja ti preporucam d atamo odes sa nekim tko poznaje veletrzicu jer su ti prodavaci prave mustre i vole te zeznuti cim skuze da ti to nije struka:zubo: ...Znam da friske ruze idu od cca 5 kuna ( to su onoi hibridi sa dugackim glavicama i ne preporucaju se za vjencani buket jer je glavica osijetljiva) pa nadalje za komad i u pravilu su pakirane po 20 kom ( negdje 19, negdje cak 18), frezije, dalije, lisiantusi dolaze pakirani u folijama i u pravilu se ne kupuu na komad dok gerbere negdje mozes kupit komadno a negdje moras cijelu kutiju....a za hortenzije i bozure stvarno nisam sigurna.
U cvijecarnama ruze idu cca od 10 kuna pa sve do 30-35 za komad a kale su od 15-30 ali svakako je bolje otic na zitnjak jer tamo imas veeeliki izbor i cvijeca i zelenja:top:
crknjica1
30.01.2007., 15:30
u zadru veleprodaji su gerberi oko 3,50 kn pa su vjerovatno i gore tako nekako...:)
Meni je jedan preporucio da odem na Zitnjaku u Konzum :confused: Moze li to biti? Uglavnom sam ga tako skuzila.. Da odem cca. 2 tj. prije vjencanja tamo i da narucim sta mi sve treba... Cijenu za ruzu je rekao 3-5 kune po komadu. Za Dalije je rekao da bi mogle biti skuplje :confused:
Mene bi isto zanimale cijene... Mozda odem slj. tj. na Zitnjak i raspitam se.. Ili jedan dan sa tetkom kad ide u nabavu... Pa javim..
Wedding
30.01.2007., 15:40
Meni je jedan preporucio da odem na Zitnjaku u Konzum :confused: Moze li to biti? Uglavnom sam ga tako skuzila.. Da odem cca. 2 tj. prije vjencanja tamo i da narucim sta mi sve treba... Cijenu za ruzu je rekao 3-5 kune po komadu. Za Dalije je rekao da bi mogle biti skuplje :confused:
Mene bi isto zanimale cijene... Mozda odem slj. tj. na Zitnjak i raspitam se.. Ili jedan dan sa tetkom kad ide u nabavu... Pa javim..
Draga ne u Konzum, kao Konzum, nego u halu na Zitnjaki gdje su oni jer Konzum je jedan od najvecih uvoznika cvijeca pogotovo orhideja kojih nema na nasem trzistu ( npr. Vanda:cerek: )
Wedding
30.01.2007., 15:44
Jos nekaj: znam da nije cvijece ali ce vam trebati.
Trake za ruzmarine ili opcenito za dekoriranje kupujte u Dobrom partneru jer imaju najveci izbor i najjeftiniji su, tamo takodjer ima masna na potez: 50 komada debljine 3 cm za 44 kune:zubo: ili debljine 5 cm oko 70 kuna ( ove od 3 cm izgledaju lijepse:cerek: ) , a baloni su 50 komada 55 kuna:top:
:confused: znaci taj "ducan" na zitnjaku je isto "konzum" ali nije onaj konzum di ja inace kupujem hranu i pice?? tocno? :D
Wedding
30.01.2007., 16:06
:confused: znaci taj "ducan" na zitnjaku je isto "konzum" ali nije onaj konzum di ja inace kupujem hranu i pice?? tocno? :D
Pa da:kiss: ... oni isto prodaju tamo na veletrznici ali ubi me ako znam gdje su tocno i naravno nema to veze sa marketom ijako i u Super Konzumu na Vukovarskoj isto ima cvjecarna ali bas i nije jeftina:zubo:
Okee, sad kuzim. Bilo mi je cudno dok je nabrajao kako sta i izmedju svega cujem "odes u Konzum".. Nisam ga htjela prekidat a kasnije se nisam sjetila. Dobro da imam tebe :kiss:
Mislis i ti da je bolje otic 2 tj. unaprijed i sve narucit? Valjda je... Onda ne trebam ici u 5 sati ujutro tamo, nego ko covjek u 7 :zubo: i pokupit svoju narudzbu.. Sve naravno dan prije vjencanja... Da se ima vremena poslozit..
Ovo mi je opcija u slucaju da mi sve ponude budu preskupe..
martiniq25
30.01.2007., 16:16
jel zna netko jel na veletržnici ima onih malih cvjetića i listića-ja bi sama pravila revere?
Wedding
30.01.2007., 16:21
Okee, sad kuzim. Bilo mi je cudno dok je nabrajao kako sta i izmedju svega cujem "odes u Konzum".. Nisam ga htjela prekidat a kasnije se nisam sjetila. Dobro da imam tebe :kiss:
Mislis i ti da je bolje otic 2 tj. unaprijed i sve narucit? Valjda je... Onda ne trebam ici u 5 sati ujutro tamo, nego ko covjek u 7 :zubo: i pokupit svoju narudzbu.. Sve naravno dan prije vjencanja... Da se ima vremena poslozit..
Ovo mi je opcija u slucaju da mi sve ponude budu preskupe..
Narudba ti je samo recimo kao sigurnost da ces tu robu dobit ali ne uvijek .. recimo moje cvjecarke nicu uspjele dobit jos neke orhiteje koje su htjele za moje vjencanje tj. nisu dosle one koje su trebale ( s time da su one svakodnevni klijenti).... nije lose narucit ali to ti je sve pod velikim upitnikom i najbolje ti je otic kod njih i tamo lijepo porazgovarat o svemu jer ionako moras po tu robu doc posto sumljam da ce ti u oni vozit jer nisi stalni kupac... zitnjak je dusu dao za nabavku cvijeca:s
Wedding
30.01.2007., 16:23
jel zna netko jel na veletržnici ima onih malih cvjetića i listića-ja bi sama pravila revere?
Ima:top: ... toga imas u lijevoj ( Dobra partner i jedan ducan prije njih to isto ima) i desnoj hali ( one su odmah kad udjes u dvoriste)
JednoTamburasko
30.01.2007., 16:26
A jel ima tamo i ruzmarina? Jel netko zna za MBM ili tako nekako? Sefica stalno o tome bruji, a ja pojma nemam sto bi to bilo i sto se tamo moze naci?
Wedding
30.01.2007., 16:34
A jel ima tamo i ruzmarina? Jel netko zna za MBM ili tako nekako? Sefica stalno o tome bruji, a ja pojma nemam sto bi to bilo i sto se tamo moze naci?
Ima ima:cerek: ... vec su ti lijepo rezani na 15 cm tako da ih samo ukrasis masnicom po zelji ako zelis:top: ..pakirani su u sveznjeve :kiss:
MBM nema rezanog cvijeca nego cvijeca u teglama i to jako velik izbor kao i borova, thuja, ukrasnih tegli itd. to je rasadnik i uvoznik cvijeca i bilja i nisu nimalo jeftini:mad: ali se moze naci jako lijepih stvari koje ponekad drugi nemaju( nalaze se u Luckom)
nego kaj nema vise nitko da pomogne osim mene... joj joj sve cu vas malo :tuctuc: :rofl:
:rofl: Vide one, da ti imas vremena pa se niko nece da petlja :zubo:
Otic cu ja onda cim dodjem ljetu u ZG (ako se opce odlucim za "sama radit") i dogovorit se tamo, mozda mi mogu odmah dati neki predracun ili offer pa ja vec ostavim neku kaparu ili tak... I naravno idem sama po to, nije to problem.. Imamo buseva i kamiona na raspolaganju dovoljno, ako ne stane u auta :zubo:
Sjetih se jos necega:
Mi cemo uzet ruzmarine od moje svekrve, pa me zanima jel ih moram s necim spricat ili slicno da bi ostali friski.. Mislim ih dan tj. vecer prije rezat i masnice vezat..
JednoTamburasko
30.01.2007., 16:37
nego kaj nema vise nitko da pomogne osim mene... joj joj sve cu vas malo :tuctuc: :rofl:
Ma, ti si nas andjelcic na kvadrat :cerek:
Wedding
30.01.2007., 16:41
Sjetih se jos necega:
Mi cemo uzet ruzmarine od moje svekrve, pa me zanima jel ih moram s necim spricat ili slicno da bi ostali friski.. Mislim ih dan tj. vecer prije rezat i masnice vezat..
Nemoj ih spricat sa nicim:cerek: , kada se odsjeku sa grma samo ih treba stavit u vodu ili omotat u mokar novinski papir i nakon sto ces ih ulrasit stavi ih na hladno i tamno mjesto i bit ce ti kao tek ubrani:top:
Joj, Wedding :kiss: Stvarno si zlatna :cerek:
Odkud sve to znas? Da ti nisi mozda kraj ostalih zavrsila i zanat cvijecara? :zubo:
Ovo cu si isprintat pa ruzmarinu nista nece biti :cerek:
Wedding
30.01.2007., 16:51
Joj, Wedding :kiss: Stvarno si zlatna :cerek:
Odkud sve to znas? Da ti nisi mozda kraj ostalih zavrsila i zanat cvijecara? :zubo:
Ovo cu si isprintat pa ruzmarinu nista nece biti :cerek:
Nisam:rofl:
Frendica mi je cvijecarka pa sam jako cesto sa njom isla na zitnjak i pomagala joj kad je imala guzvu ali opcenito volim cvijece i takve sitne gluposti ( mama mi je rekla da sam totalno fulala skolovanje):top:
Bjezim domeka sa posla...pusa velika:kiss:
Wedding , jesi li sigurna za utorak i četvrtak? Meni su na Žitnjaku u listopadu prošle godine rekli da im cvijeće dolazi srijedom i petkom.. sad sam zbunj :)
Inače, 20 prekrasnih zelenkastih ružica platila sam tada 60 kn :cerek: Imali su i skupljih, ali ove su bile preslatke.. Izdržale su tjedan dana u prostoriji koja jedini dovod zraka ima kroz klima uređaj :D
Definitivno sam odlučila (kad dođe vrijeme) dvoranu ukrašavati samo svježim cvijećem u vazama - jutro uoči svadbe pošaljem nekog na Žitnjak nek uzme cvijeće koje dogovorim dan ranije i odnese ga u dvoranu, oni ga tamo stave u vazu i mirna Bosna :D
martiniq25
30.01.2007., 17:06
hvala wedding,jel znaš koliko to otprilike košta?ti cvjetići i listići,jel imaju trakice i tak? prvi put sad vidim da je taj jedan rever oko 3-9 kn kom!!!!! za 120 ljudi.....
tako da ja to sama pravim!
MalaLola
30.01.2007., 17:38
Uf pazi ovo...ja postavim temu a mačkice mi kolo vode:D Neka, neka to sam i htjela...;)
Nego, ja se već mjesecima spremam otić vidjet kakvo je stanje na tom Žitnjaku ali mi se tako teško dić oko 5 ujutro.. no, morat ću...
Uglavnom jako me zanimaju cijene i znam da su u različita doba godine različite cijene, ali nekako okvirno kad je ko kupovao da stavite i koliko je koštalo po komadu...
Znači do sad smo ustanovili da su gerberi oko 3,50kn, ruže od nekih 3,4 kn do 6,7 kn, i dalje... niš...:zubo: :zubo: e da i da ima rezanih ružmarina.. e wedd jel ih oni mogu narezat na manje od 15cm mislim to mi je grozno veliko, ja bi neš manje...
Znate kaj mislim da ću morat tamo se zaletiti i iz prve ruke vam onda dam informacije koje skupim:top:
__5ra__
30.01.2007., 18:02
Mala, aj skupi i nešto o suncokretima :D Nisam iz Zagreba, ali ono, kad već skupljaš, dobro će mi doći informacija radi usporedbe :)
MalaLola
30.01.2007., 18:13
;) Ma ja kad dođem tamo... mislim kad se jednog ranog, vrlo ranog jutra probudim:zubo: ponijet ću blokić i redom pisat sve cijene i tražit ću ih da mi kažu i malo i veleprodajne cijene... tako da svi znamo:top:
Nadam se da ću se uspjet ustat ranije još ovaj tjedan, jer me to cvijeće već malo muči, a budući sam totalno loše sreće u zadnje vrijeme, bolje da si izračunam par solucija tako da ne bankrotiram kad dođe vrijeme... iako ću ovu temu morat obnovit negdje u 6mj kad ću već otprilike moć vidjet i realne cijene koje će meni biti u 7mj..
__5ra__
30.01.2007., 18:15
Odlično! I jako lijepo od tebe :kiss: Mislim, meni baš neće korisiti, jedino da se naživciram ako je jefitnije nego kod nas :)
Wedding
30.01.2007., 18:42
Wedding , jesi li sigurna za utorak i četvrtak? Meni su na Žitnjaku u listopadu prošle godine rekli da im cvijeće dolazi srijedom i petkom.. sad sam zbunj :)
A moguce da su sad i prebacili dane uvoza:confused: ...tko bi ih znao ( ili ako ulovim frneda koji vozi sleper sa cvijecem iz Nizozemske:cerek: ijako sumljam da je u Hr:mad: )...budem pitala svoje cvjecrke pa cuv vam javit najkasnije kroz dan dva pa da znate iz prve ruke:zubo:
Wedding
30.01.2007., 18:46
hvala wedding,jel znaš koliko to otprilike košta?ti cvjetići i listići,jel imaju trakice i tak? prvi put sad vidim da je taj jedan rever oko 3-9 kn kom!!!!! za 120 ljudi.....
tako da ja to sama pravim!
Neznam ti stvarno jer nisam gledala ali mi rekla teta da sad imaju dobar izbor jer ja kad sam bila tamo prije dva tjedna jos nisun upotpunili ducane nakon novogodinjih ukrasa:mad: ...Uglavnom odi u Dorar partner jer on ima jako velik izbor ali prosnjofaj i njihovu konkurenciju jer nikad ne znas kad netko od njih moze imat nesto novo sto ce se bas tebi svidjet:top: ......a trakice, u oni ti imaju ooooogroman izbor tj. najveci na zitnjaku tako da te glava zaboli i te trakice koje idu na revere ti stoje odmah kod blagajni:kiss:
Malabudala: ruzmarini su tako vec rezani i prodaju se u buntevima ( mislim da je 50 kom u pakiranju ali stvarno vise nisam ziher;) ) ali ako zelis ti ih uvijek mozes skratit tj. n pa na tebi je da radis kako zelis ipak se ti udajes taj dan:kiss:
......... e da kupite si one kopce za ruzmarine tj. opcenito za revere tako da se ne moraju kvacit za spenadlama:cerek:
kirshna
30.01.2007., 22:46
aranžmane treba praviti sam jer su cvjećari bezobrazno skupi...definitivno!
lolita11
31.01.2007., 00:33
cijene ovise o sezoni i potraznji.moje kale su u ljeto bile dosta skupe-cca 15 kn komad, hortenzije (one gigantske bijele) 30 kn komad, dalija uopce nije bilo vec su ih posebno narucivali pa su bile ak' se ne varam 20-30 kn il' tak nesto nebulozno....na kraju su orhideje cymbidium bile najjeftinije (osim vanda koje su bile 30tak kn).....cini mi se da su kale i bozuri daleko najjeftiniji u 4, 5 mjesecu...kad ti je vjencanje?iz nekog iskustva rekla bih da je najbolji i najraznovrsniji izbor upravo u 4, 5 mjesecu i cijene su dosta niske....wedding-nisi nam pokazala fotke tvog buketica i cvjetnih ukrasa!!!
mimimimi
31.01.2007., 01:15
5ra, znaš li gdje je takva "veletržnica" tu na našem području?
mislim, rijeka i okolica...
stvarno bi se isplatilo...koliko vidim po cijenama..
__5ra__
31.01.2007., 08:01
Nemam pojma, baš sam jučer razmišljala o tome. Pada mi na pamet Kukuljanovo, ali samo zato što je tamo masu tih skladišta :) Iako, sumnjam, jer mislim da na našu placu rezano cvijeće dovoze iz Dalmacije (tako sam zaključila po kombijima kojima dovoze :) )
hm:rolleyes: ...cure koliko sam do sada shvatila po cvijeće mogu otići i dan ranije...npr u petak i ono će mi za subotu i dalje izgledati friško i lijepo:cerek: ....mene je to strašno mučilo..kada da odem po to cvijeće za buket i aranžmane( mislim, u subotu nema šanse da idem po cvijeće i još radim buket..imati ću i ovako i onako sasvim dovoljno posla)...ovo u petak je sasvim ok opcija...odem po njega u petak....odnesem ga u salu sa vazama kada nosim i kolače i tortu i kažem njima kako da ga rasporede u vazama i po stolovima...šta vi cure mislite je li to tako moguće:confused: ...jel ja ne znam kako bi drukčije
misiz S
31.01.2007., 08:11
Na veletrznici cvijeca je super. Stvarno ima svega, ali preporucam prvo sve dobro pregledati i onda krenuti u konkretnu potragu.
Mi smo tamo nabavljali cvijece i ono sto je bitno je da dodjes jedan dan vidjeti kojeg cvijeca ima, koje su mi cijene. Dakle to je prvi put.
Zatim napravis plan koliko ce ti cega trebati i onda odes u jednu srijedu rano ujutro (rano znaci da tamo budes oko 5:30), zato sto im srijedom dolazi nova roba, tada kupujes, a za neke stvari mozes cak zamoliti prodavace ako ti mogu sacuvati recimo do petka ujutro kad se dodje po njih za slaganje aranzmana.
Placanje je samo i jedniko cash.
Sto se dugackog brsljana tice a i hortenzija dosta dobre sam nasla u hali preko puta dobrog partnera.
Ako ce ti trebati za auto postoje ti spuzve s magnetom dolje (to imas u jednom od ducana tamo), je nesto skuplja ali ti jako olaksava posao.
Nemoj zaboraviti onu cvjecarsku zicu i onu zicu omotanu (u bojama)...
I da onu cvjecarsku vrpcu.
Ruze znaju biti malo osjetljivije pa pazi na njih, a kale si kupi malo zatvorenije pa da se taman do svadbe na toplijem otvore koliko treba, a ne da budu starije i rastvorene...
Nadam se da sam svojim iskustvom pridonijela buducim mladama.
I da obavezno je da sve to ne radite same, i da u subotu nemate nista na brizi osim sebe!!! Netko drugi to moze ici stvaiti u crkvu, ili u restic, ili stogod!!!
Sretno!!! :D
misiz S
31.01.2007., 08:16
Da dodam - moje ruze za buket su bile mislim 5 kn/kom (te su isle i u restic po jedna u vazi na stol), kale za u crkvu su bile oko 8kn/kom, brsljan i one trave su uvijek 10 kuna puslek - to je bilo krajem lipnja prosle godine.
E da, da napomenem, ovdje ti vecina nas pise cijenu po komadu ali mozes kupovati samo u puslecima - kale recimo 10 kom, ruze po 20 kom...
Wedding
31.01.2007., 08:48
B]wedding[/B]-nisi nam pokazala fotke tvog buketica i cvjetnih ukrasa!!!
Nemam jos fotki jer nisu gotove:( a buketic se jedino moze vidjeti na slikama sa vjencanja
MalaLola
31.01.2007., 10:17
cijene ovise o sezoni i potraznji.moje kale su u ljeto bile dosta skupe-cca 15 kn komad, hortenzije (one gigantske bijele) 30 kn komad, dalija uopce nije bilo vec su ih posebno narucivali pa su bile ak' se ne varam 20-30 kn il' tak nesto nebulozno....na kraju su orhideje cymbidium bile najjeftinije (osim vanda koje su bile 30tak kn).....cini mi se da su kale i bozuri daleko najjeftiniji u 4, 5 mjesecu...kad ti je vjencanje?iz nekog iskustva rekla bih da je najbolji i najraznovrsniji izbor upravo u 4, 5 mjesecu i cijene su dosta niske
Uh pobogu pa ja ću bankrotirat na tom cvijeću.. vjenčanje je počatak 7mj dakle ljeto... katastrofa pa ko će mi to platit:zubo: no ipak uzimat ćemo preko kume cvjećarke pa ćemo imat veleprodajne cijene.. uf već njušim da ću u zadnji čas morat mijenjat sve:rofl:
Nego, ništa uglavnom za realne cijene morat ću pričekat 6mj, a do tad ću otić malo pogledat... a na kraju krajeva mi ostaju jeftijije solucije poput gerbera i margarita... ipak trebam nekih 36 vaza naputnit, a da bi izgledalo bar donekle lijepo i da ne bude samo zelenilo, moram ići na jeftinije solucije...
lolita koliko su te došli tvoji buketi?
misiz S
31.01.2007., 10:27
malabudala, ma ne brini,
gle, i ja sam imala svadbu u isto to vrijeme (lolita i ja na isti datum)
Mislim ovisi koliko namjeravas ukrasavati, ali mene je cvijece doslo oko 1000 kn - buket od 30 ruza - mozes ga vidjeti na slikicama, kale(oko 70-ak kom) i zelenje za crkvu, hortenzije, zelenje, brsljani, anturiumi, ma mislim da na slikicama imas i aranzmane za stol i za auto... - sve skupa oko 1000 kn.
Neki daju i po 10000 kn za cvijece. I ne brini, bit ce svacega, cvijece za crkvu ces sigurno moci podijeliti s ostalim vjencanjima toga dana u toj crkvi, ne pretjeruj s aranzmanima za stol, smetaju, zauzimaju mjesto, a i onako ih rijetko tko bas zapazi (tko nije u planiranju vjencanja).
:top: :kiss:
cijene ovise o sezoni i potraznji.moje kale su u ljeto bile dosta skupe-cca 15 kn komad, hortenzije (one gigantske bijele) 30 kn komad, dalija uopce nije bilo vec su ih posebno narucivali pa su bile ak' se ne varam 20-30 kn il' tak nesto nebulozno....na kraju su orhideje cymbidium bile najjeftinije (osim vanda koje su bile 30tak kn).....cini mi se da su kale i bozuri daleko najjeftiniji u 4, 5 mjesecu...kad ti je vjencanje?iz nekog iskustva rekla bih da je najbolji i najraznovrsniji izbor upravo u 4, 5 mjesecu i cijene su dosta niske....wedding-nisi nam pokazala fotke tvog buketica i cvjetnih ukrasa!!!
:s :s ljubim te lolita:) Meni je vjencanje u 5 mjesecu i sve mislim radit sama, ukrasavanje sale do revera i vlastitog buketa..Sad si mi dala jos malo veselja s ovim postom:top:
Mala, ajmo zajedno na zitnjak kad dodjem, a? Onda cemo si podjelit liste i trazit najpovoljnije cijene :zubo:
Cure, super ste pomogle!!!
Stvarno bi bilo najbolje otic tamo i od prilike cijene raspitat i onda vidit koliko treba i sta bi kostalo kad bi sami radili i onda usporedit sa cvijecarkom..
MalaLola
31.01.2007., 13:43
Mala, ajmo zajedno na zitnjak kad dodjem, a? Onda cemo si podjelit liste i trazit najpovoljnije cijene :zubo:
Cure, super ste pomogle!!!
Stvarno bi bilo najbolje otic tamo i od prilike cijene raspitat i onda vidit koliko treba i sta bi kostalo kad bi sami radili i onda usporedit sa cvijecarkom..
Može Magg, ako netko ide samnom bit će mi se lakše dić, mislim ne mogu nekog ostavit na cjedilu u 5 ujutro:zubo:
Može Magg, ako netko ide samnom bit će mi se lakše dić, mislim ne mogu nekog ostavit na cjedilu u 5 ujutro:zubo:
I ja bi isla, mozemo zajedno?
Mala
Pogotovo ne "stranca" :zubo: Ajd bas bi se mogli dogovorit, povedemo jos i lunalu i obavimo za 1 sat posao, pa jos stignemo i jednu jutarnju :kava:
MalaLola
31.01.2007., 13:50
Mala
Pogotovo ne "stranca" :zubo: i jednu jutarnju :kava:
Kava sa strankinjama:zubo: dogovoreno... čisto da malo prošvrljamo, za sad, a kasnije u 6mj idem za stvarno vidjet točno sve...;)
misiz S
31.01.2007., 14:00
Ako smijem jos reci da se za prvi put ne trebate ubijati i biti tamo u 5:30. Iza 6 ce biti OK, cak 6:30, ali kad idete kupovati, ono par dana prije svadbe, e onda je bitno da dodjete sto ranije jer vam inace cvjecari pokupe najbolje i...
Inace njima koliko ja znam cvijece dolazi 2 puta tjedno, jedan od tih dana je srijeda i to dodje oko 4 ujutro.
SRETNO!!!
Mala
Pogotovo ne "stranca" :zubo: Ajd bas bi se mogli dogovorit, povedemo jos i lunalu i obavimo za 1 sat posao, pa jos stignemo i jednu jutarnju :kava:
Jeeeeeeeee:kiss: Super, samo mi javite kad..bas se veselim toj kavici;) I usput obavim shopping masnica i svega za revere u Dobrom partneru:cerek:
misiz, sad si nas spasila :s :zubo:
moramo se samo dobro pripremit da znamo sta trazimo i koje informacije sve trebamo.. Onda dobri partner obavezno i :kava: bez nje nista.. a pametnije bi bilo da prije svega popije kavu, da budemo fit ;)
misiz, sad si nas spasila :s :zubo:
:kava: bez nje nista.. a pametnije bi bilo da prije svega popije kavu, da budemo fit ;)
potpisujem:)
Wedding
31.01.2007., 14:10
I ja bi na jednu:kava: ...dal primate bivsu udavacu sa trbuhom?:lol:
I ja bi na jednu:kava: ...dal primate bivsu udavacu sa trbuhom?:lol:
daaaaaa, tvoji savjeti bi nam super dobro dosli:) Mislimda se cure slazu:kiss:
Ako se mozes u 5 ustat :kava:
ksenija_2
31.01.2007., 14:35
Vidim da je netko spominjao kale. U ovo zimsko doba, cijena im je 30kn po komadu (a i vise cijene se nadju :zubo: ). Ja sam htjela buket od nekoliko svezanih kala i u jednoj cvjecarni su mi rekli da bi cijena bila 600-700kn. Nema sanse! U drugoj mi je zena naplatila 150, jer uzgaja domace, a ne uvozi iz Nizozemske.
U svakom slucaju, ako imate smisla, zelje, volje, sami si napravite aranzmane, sigurno je jeftinije.
Btw, komad ruzmarina je sada 3-4kn ako koga zanima.
MalaLola
31.01.2007., 14:40
ksenija 2 fala na info. znači treba tražiti domaće uzgajivače.. jeste čule curke;)
Nego :kava: čujte ja u 8 moram bit na poslu tak da nemojte sad baš ono da moram letiti;) :D uglavnom šta onda računam slijedeći tjedan jedan dan?
A ti Wedd ako te opere mučnina i nesanica slobodno se priključi;)
Vidim da je netko spominjao kale. U ovo zimsko doba, cijena im je 30kn po komadu (a i vise cijene se nadju :zubo: ). Ja sam htjela buket od nekoliko svezanih kala i u jednoj cvjecarni su mi rekli da bi cijena bila 600-700kn. Nema sanse! U drugoj mi je zena naplatila 150, jer uzgaja domace, a ne uvozi iz Nizozemske.
U svakom slucaju, ako imate smisla, zelje, volje, sami si napravite aranzmane, sigurno je jeftinije.
Btw, komad ruzmarina je sada 3-4kn ako koga zanima.
Ja bi kale, ali uzimat cu ih u svibnju, tad bi trebale biti jeftinije...Ali svakako cu sve raditi sama jer uz sve te cijene cvijeca cvjecarke jos napalte vecu cijenu cvijeca od nabavnih i njihove ruke...tako da :eek: Ja cu to sama sve radit u svakom slucaju ( kao i pozivnice i revere i buket za auto i lazni)
Kako sam sad izracunala za cvijece cemo potrosit od 500 -800 kn, a to je stavrno super cijena obzirom da cemo imat uredjenu salu sa cvijecem, auto i bukete...
Vi iz radnicke klase se dogovorite, ja se mogu ponovo leci kad vi podjete radit :zubo:
OlafSiebert
31.01.2007., 15:16
...a ne uvozi iz Nizozemske...
Pa, moram reci da mi imamo jako jako lijepi svijece u Nizozemske...:Placebo:
MalaLola
31.01.2007., 15:35
Vi iz radnicke klase se dogovorite, ja se mogu ponovo leci kad vi podjete radit :zubo:
:zmaj: :tuctuc: Zločesta si znaš i ja bi nakon toga :hrk: he, he, nadam se da će te :kava: toliko razbudit da nećeš moć zaspat he, he:E ;)
Mala http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/d010.gif :zubo: Ne smeta meni :kava: za http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/d027.gif
http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/a016.gif
mimimimi
31.01.2007., 16:57
a nakon što popijete kavu, nas izvjestite, please!
MalaLola
01.02.2007., 11:23
Mala http://www.cheesebuerger.de/images/midi/frech/d010.gif
:lol: :lol: :lol: ma ovaj je presmiješan
mimimimi pa naravno zato mi tamo i idemo:top:
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/haushalt/d058.gif Jeste dogovorile sta??
Ako niste, kako vam se cini PON ili UTO? Da to obavimo prije nego sto pocmem ici kod cvjecarka..
http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/haushalt/d058.gif Jeste dogovorile sta??
Ako niste, kako vam se cini PON ili UTO? Da to obavimo prije nego sto pocmem ici kod cvjecarka..
Meni je svejedno, moze bilo koji dan:)
MalaLola
01.02.2007., 11:38
Glasam za utorak, ponedjeljkom mi se ionako šokantno dići ujutro, pa ću u utorak već nekako uspjet nadam se!! Najbolje da se nađemo ispred u recimo 6, pa do 7 sve pogledamo i onda ja još mogu kratku kavicu popit i na poslić onda :flop:
Moze utorak ;) To za PON sam si vec i mislila :zubo: Nece ni meni biti lako...
Super, onda lunalu, pase utorak?? U 6 ispred, moze... :lux:
Moze utorak ;) To za PON sam si vec i mislila :zubo: Nece ni meni biti lako...
Super, onda lunalu, pase utorak?? U 6 ispred, moze... :lux:
Moze:)
Super, onda znaci u utorak (06.02.) u 6 sati ispred ulaza na zitnjak. nadam se da ima samo jedan :zubo:
Wedding, dodjes i ti na kavu? oko 7... ili ne, mogla bi ti isto u 6 doci da nam sa svojim znanjem oko cvijece pomognes ;)
Super, onda znaci u utorak (06.02.) u 6 sati ispred ulaza na zitnjak. nadam se da ima samo jedan :zubo:
Wedding, dodjes i ti na kavu? oko 7... ili ne, mogla bi ti isto u 6 doci da nam sa svojim znanjem oko cvijece pomognes ;)
na ulaz u halu gdje je veleprodaja cvijeca je jedan ulaz:cerek: valjda cemo se nac:)
Wedding
01.02.2007., 13:10
Svakako cu nastojat doc bar da vas upoznam:cerek: i nadam se da cu se probudit:rofl: .... :kiss:
oko_zeleno
01.02.2007., 13:14
Curke, ste sigurne da ćete za jedan sat stići obići cijelu halu? Vjerujem da je inače gužvasto tamo ujutro!
I ja bi došla da ne stanujem na drugom dijelu grada, da Vas isto kao i Wedding upoznam, kad smo se već ovako dobro skompale tu preko foruma!
lunalu, valjda cemo se prepoznat, ne vjerujem da ce biti jos vise uspavani udavaca tamo :zubo:
Wedding :klap: nas dvije cemo se poslje zitnjaka leci spavat - ili moras i ti radit?
oko, nemam pojma koliko je to tamo, ali za prvu ruku je ok da obidjemo par da vidimo od prilike cijene.. a ak slucajno ispadnes iz kreveta, pridruzi nam se ;)
Da nebi bilo svima http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/a018.gif
Curke, ste sigurne da ćete za jedan sat stići obići cijelu halu? Vjerujem da je inače gužvasto tamo ujutro!
I ja bi došla da ne stanujem na drugom dijelu grada, da Vas isto kao i Wedding upoznam, kad smo se već ovako dobro skompale tu preko foruma!
Mi se mozemo nac ranije, i ja sam skroooz na zapadnom dijelu grada, ali bit cu mirnija kad znam sto tamo mogu ocekivat nego da me i to muci.Ovako stisnem zube jedno jutro i super:)
MalaLola
01.02.2007., 14:13
Mi se mozemo nac ranije, i ja sam skroooz na zapadnom dijelu grada, ali bit cu mirnija kad znam sto tamo mogu ocekivat nego da me i to muci.Ovako stisnem zube jedno jutro i super:)
Ma i ja sam na zapadu (Jarun) ali ja svako jutro fino putujem na posao na istok (Sesvete).... tako da lijenčine moje možete i vi bar jedan dan;)
Ma i ja sam na zapadu (Jarun) ali ja svako jutro fino putujem na posao na istok (Sesvete).... tako da lijenčine moje možete i vi bar jedan dan;)
ja sam na malesnici:) hocemo od jaruna zajedno do zitnjaka?
ja sam na malesnici:) hocemo od jaruna zajedno do zitnjaka?
Ja u španskom pa možemo koji dan na kavu:) :rofl: !!!!
p.s.veliko sorry na offtopic
Ja u španskom pa možemo koji dan na kavu:) :rofl: !!!!
p.s.veliko sorry na offtopic
jeee, samo javi, zasto ne? da podijelimo iskustva i slatke muke:cerek:
JednoTamburasko
01.02.2007., 14:35
Ajde, opet ja upadam sa svojim fix-idejama ;)
Vi cvjetno-iskusne žene :cerek: ima li u 9. mjesecu zumbula i/ili đurđica za kupiti? Oduvijek sam si htjela mirisni plavo-bijeli buket... Ali, vrijeme me smjestilo u 9. mjesec, pa je moj mirisni buket postao upitan...
Wedding
01.02.2007., 14:50
Wedding :klap: nas dvije cemo se poslje zitnjaka leci spavat - ili moras i ti radit?
Da nebi bilo svima http://www.cheesebuerger.de/images/midi/muede/a018.gif
ja radim na zalost:flop: ...... mene cete lako prepoznat po boji auta ( samo kaj ne svijetlim u mraku:rofl: ):cerek:
http://www.vollplaybacktheater.de/thumbnails/stern-gelber-kaefer1.jpg
totalno smo offtopic. Ja se ispricavam putnici i cats http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/a070.gif da se mogu sama prebacit prebacila bi se http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/c074.gif
Lunalu
I ja sam na Malešnici tako ako se dogovorimo za one latice stvarno ćemo se lako naći. Možda smo i u istoj zgradi :rofl:
oko_zeleno
01.02.2007., 15:21
Da, samo kaj se onda ja moram ponovo vračati u zapadni dio grada na posao. A kroz onu gužvu ići u oba smjera čini mi se kao mission impossible :zubo:
Da, samo kaj se onda ja moram ponovo vračati u zapadni dio grada na posao. A kroz onu gužvu ići u oba smjera čini mi se kao mission impossible :zubo:
I ja se vracam na zapad doma....
Ide li ko od vas prema savskom mostu?? da me odfura do sveki?
Lunalu
I ja sam na Malešnici tako ako se dogovorimo za one latice stvarno ćemo se lako naći. Možda smo i u istoj zgradi :rofl:
O super onda i sa tobom kafica, jel može susjeda...?!
oko_zeleno
01.02.2007., 15:34
Curke, onda vam se i ja pridružujem na kavici :top:
I kad se ide na kavicu?
Curke, onda vam se i ja pridružujem na kavici :top:
I kad se ide na kavicu?
Pa mozemo i sutra:) mislim da cu sutra ujutro na sajam vjencanja pa pokupim informacije i podijelim ih s vama:);) ...ici cu i u subotu, naravno ako bude potrebe..Ali sutra nece bit guzva pa sam mirna...
oko_zeleno
01.02.2007., 15:39
Pa mozemo i sutra:) mislim da cu sutra ujutro na sajam vjencanja pa pokupim informacije i podijelim ih s vama:);) ...ici cu i u subotu, naravno ako bude potrebe..Ali sutra nece bit guzva pa sam mirna...
Ali sutra ti rade tek od 15 sati!
Ja ću u subotu ujutro krenuti u obilazak :cerek:
O super onda i sa tobom kafica, jel može susjeda...?!
Naravno :kiss:
Curke ajmo mi sa kavicama na chat, jel more?!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.