PDA

View Full Version : Tražim ime pjesme / tekst


stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65

Suey
12.11.2008., 16:35
http://www.youtube.com/watch?v=062sbqxS74E&feature=related


jel to to?

doesnt ring the bell:D. treba pitati nekoga tko prati nogomet, otkud im inspiracija za ovo urlanje, ili je to neka njihova izmisljotina.

mayena
12.11.2008., 17:04
http://www.youtube.com/watch?v=062sbqxS74E&feature=related


jel to to?

doesnt ring the bell:D. treba pitati nekoga tko prati nogomet, otkud im inspiracija za ovo urlanje, ili je to neka njihova izmisljotina.
Da to je to.. Sad samo moramo pronaci odakle im inspiracija.. Al lose se ovdje cuje i jedva se razaznaje melodija..
Nadam se da ce nekom zvoniti :)

Kama
12.11.2008., 17:17
trebam ime pjesme a nemogu se nikako sjetit,pjesmu pjeva nježan zenski vokal,ide ovako nekako:"when i was a little girl i listen to the radio",to je jedino cega se mogu sjetiti od rijeci,hvala


jedina pjesma za koju znam da se spominje radio je ova:

Regina Spektor - On The Radio (http://www.youtube.com/watch?v=BSJQ1St1OnQ)

rudesh
12.11.2008., 17:21
jel mozda netko od vas zna naslov pjesme koja u refrenu ide : nemogu bez tebeee (mislim da ju pjeva Kemal Monteno, ali nisam 100% siguran)
ako netko zna, nek mi javi, hvala

Suey
12.11.2008., 18:09
sad si me stvarno zaintrigirala! moguce da nisu djeca nego je glas izmijenjen (sto je u to doba bilo moderno)

uhhhh...probaj na guglu pod tom godinom, neki dance ili techno chart, mozda izbaci sto korisno!

mayena
12.11.2008., 18:16
sad si me stvarno zaintrigirala! moguce da nisu djeca nego je glas izmijenjen (sto je u to doba bilo moderno)

uhhhh...probaj na guglu pod tom godinom, neki dance ili techno chart, mozda izbaci sto korisno!
Nije ne, mislis ono alla Mark Oh i to :) Jer pomislila sam i na to, buduci da je proslo dosta godina otkada sam to zadnji put cula pa se slabo sjecam, al nekako mi se cini da su nekakvi djecji glasovi u igri.. A probat cu ceprkat, sto mi drugo preostaje :) Ako nadjem, stavim tu :)

Suey
12.11.2008., 18:37
najbolje nazvati i pitati slavena bilica :D:D:D

quietboygonewild
12.11.2008., 18:38
Ovak, tražim staru pjesmu, prtpostavljam iz 60-tih. Mislim da ju pjeva Eartha Kitt zbog onog svog Rrrr. Znam da je na francuskom pjesma, svima poznata, od početka do kraja postepeno ubrzava i negdje pri kraju počne pjevati raj, raj, raj, raj ,rajraj, raj, raj, raj, raj, rajraj, ra, ra, ra, ra, ra, ra, ra, rarararara...
Ak neko zna molim pomoć...

mayena
12.11.2008., 19:13
najbolje nazvati i pitati slavena bilica :D:D:D
:D :D :D

mayena
12.11.2008., 19:18
Ovak, tražim staru pjesmu, prtpostavljam iz 60-tih. Mislim da ju pjeva Eartha Kitt zbog onog svog Rrrr. Znam da je na francuskom pjesma, svima poznata, od početka do kraja postepeno ubrzava i negdje pri kraju počne pjevati raj, raj, raj, raj ,rajraj, raj, raj, raj, raj, rajraj, ra, ra, ra, ra, ra, ra, ra, rarararara...
Ak neko zna molim pomoć...
Znam na koju mislis, ali nemam pojma kako se zove.. Ja sam uvijek mislila da je to Edith Piaf :ne zna:

WonderWoman
12.11.2008., 19:25
ej! maloprije sam se sjetila neke pjesme koju sam naučila još kao jako mala od mame, i danas mi mama veli da postoji i da ju je pjevao neki srpski pjevač, tamo negdje 70ih godina...ide ovako: "mama vodi me u selo gdje žive bake i djedovi, gdje žive stric i strina i malih kuća redovi, a sve je to nekad bilo naše, ali sad me s time samo plaše, čuvaj, čuvaj se sineee, čuvaj čuvaj se sine, dubok je bunar, zeleno voće, prljave ruke i mokra trava zaboli trbuh zaboli glava..." lol nemojte se trgati, znam da je smiješno....:)))))
zna li netko?
tražila sam al nemrem nać.

zoom-zoom
12.11.2008., 19:31
Kako se zove ona stvar kaj svira na pocetku Pirata s Kariba?:confused::confused::confused::confused:

hvala

Hcexpo
12.11.2008., 19:37
Ovak, tražim staru pjesmu, prtpostavljam iz 60-tih. Mislim da ju pjeva Eartha Kitt zbog onog svog Rrrr. Znam da je na francuskom pjesma, svima poznata, od početka do kraja postepeno ubrzava i negdje pri kraju počne pjevati raj, raj, raj, raj ,rajraj, raj, raj, raj, raj, rajraj, ra, ra, ra, ra, ra, ra, ra, rarararara...
Ak neko zna molim pomoć...


Cuj meni ovo zvuci kao ''Nathalie'' od Gilbert Bécaud-a . Malo glupo jer on je musko, al pjesma je na francuskom, postepeno ubrzava prema kraju, iz 60-ih je i ima neko lalallaalal ili rararar, nikad neznas kod tih francuza. Btw Eartha Kitt je amerikanka i bas nema veze sa francuskom (kaze wikipedija) tak da nadam se da sam pomogel. Ak nisam svejedno Nathalie je dobro poslušati. pozz :)

Hcexpo
12.11.2008., 20:02
jel mozda netko od vas zna naslov pjesme koja u refrenu ide : nemogu bez tebeee (mislim da ju pjeva Kemal Monteno, ali nisam 100% siguran)
ako netko zna, nek mi javi, hvala

Ovo ti je samo refren. Nadam se da to trazis.
KEMAL MONTENO -KAD JA NE MOGU
Ref.
Kad ja ne mogu
bez tvoje duse otrovne
kad ja ne mogu
bez tvoga srca varljivog
kad ja ne mogu
bez tvoje duse otrovne
bez tvoga srca varljivog
ja ne mogu bez tebe
:)

ExDeus
12.11.2008., 20:30
Kako se zove ona stvar kaj svira na pocetku Pirata s Kariba?:confused::confused::confused::confused:

hvala

Jel misliš možda ne He's a pirate od Klausa Badelta?
http://www.last.fm/music/Klaus+Badelt/_/He%27s+a+Pirate



Jel netko zna kak se zove pjesma i tko ju pjeva u najavi za onaj put s goranom milićem(u rusiju)?

I dalje tražim :tuzni:

revolution909
12.11.2008., 20:41
Jel zna možda netko pjesmu s nove T-mobileove reklame?
"sjetite se" je kao motiv,uglavnom za predbožićno vrijeme.to im je sad najnovija reklama pa ak je netko čuo,bio bi zahvalan:D

quietboygonewild
12.11.2008., 21:02
Znam na koju mislis, ali nemam pojma kako se zove.. Ja sam uvijek mislila da je to Edith Piaf

Cuj meni ovo zvuci kao ''Nathalie'' od Gilbert Bécaud-a . Malo glupo jer on je musko, al pjesma je na francuskom, postepeno ubrzava prema kraju, iz 60-ih je i ima neko lalallaalal ili rararar, nikad neznas kod tih francuza. Btw Eartha Kitt je amerikanka i bas nema veze sa francuskom (kaze wikipedija) tak da nadam se da sam pomogel. Ak nisam svejedno Nathalie je dobro poslušati. pozz :)

Hvala vam svima, evo našao sam je, mayena bila si u pravu, nije Eartha Kitt, već Edith Piaf.
Za one koje interesira: Edith Piaf - Milord.

LostForever
12.11.2008., 21:40
Zanima me koja je pjesma u novoj reklami za T-mobile i u najavi Milićeva puta u Rusiju.

luukkaas
12.11.2008., 23:38
Jel zna možda netko pjesmu s nove T-mobileove reklame?
"sjetite se" je kao motiv,uglavnom za predbožićno vrijeme.to im je sad najnovija reklama pa ak je netko čuo,bio bi zahvalan:D

Da nije Maia Hirasawa - The Worrying Kind?

revolution909
13.11.2008., 08:10
Da nije Maia Hirasawa - The Worrying Kind?

Jeeeeeee!!!!
Hvala puno:D:D:D

Cruz
13.11.2008., 10:54
pozz,zna li itko kako se zove ona stvar na igrici WRC za PS2,koja se vrtila na replayu?vec je jako dugo trazim ali niiigdje je nema...hvala!!

Suey
13.11.2008., 11:36
pozz,zna li itko kako se zove ona stvar na igrici WRC za PS2,koja se vrtila na replayu?vec je jako dugo trazim ali niiigdje je nema...hvala!!

uh, a koji wrc? prvi?

evo kaj sam nasla na netu:

"For the most part, the music that plays during replays and the options menus is passable, save for an upbeat track from the latest New Order album."

http://www.gamespot.com/ps2/driving/worldrallychampionship/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary%3Bread-review&page=2

e, sad, jel se to odnosi taj prvi wrc, ne znam.

imam negdje demo igru, mislim da je iz 2003., ali moram potraziti, vjerojatno tamo pise.

Cruz
13.11.2008., 11:54
uh, a koji wrc? prvi?

evo kaj sam nasla na netu:

"For the most part, the music that plays during replays and the options menus is passable, save for an upbeat track from the latest New Order album."

http://www.gamespot.com/ps2/driving/worldrallychampionship/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary%3Bread-review&page=2

e, sad, jel se to odnosi taj prvi wrc, ne znam.

imam negdje demo igru, mislim da je iz 2003., ali moram potraziti, vjerojatno tamo pise.

da,prvi nastavak,i meni se cini da je 2002,2003!
ne zvuci bas ko new order,vise nesto tipa blink 182...
ajde molim te provjeri,pokusavam nac na netu al nigdje ne pise...thnx!!

ExDeus
13.11.2008., 18:38
Još jednom molim za ime pjesme i izvođača iz najave za put gorana milića u rusiju :moli:

Jo§iPa.StWoR
13.11.2008., 19:30
Jao, ovo pitanje je bilo već sigurno 100 puta, ali mi se jako žuri i nemam baš sad vremena gledat.
kak se zove pjesma iz reklame za winterfresh žvakaće?

*hvala!

Suey
13.11.2008., 20:54
"Music
1. WRC Title Track - "Speed"
Written by Sister Bliss/Rollo
Published by Warner Chappell Music Publishing/BMG Music Publishing
Keyboards by Sister Bliss
Engineered by Grippa.
p&c Sister Bliss/Rollo 2001"

The other artists are Cavollo Morte, Soul Wax, New Order, Feeder and Way Out West. The songs are (in the same order) "Not Alone (The Jamie White Track)", "Much Against Everyones Advise", "Close Range", "Hole in my Head" and "Sharkhunt".

igricu sam posudila, pa sam sad u potrazi kome :rofl:. no, sjecam se da je bila neka trance, bit ce ova speed, jer je bas u stilu sister bliss i rollo armstronga (faithless).

router
13.11.2008., 21:34
Još jednom molim za ime pjesme i izvođača iz najave za put gorana milića u rusiju :moli:

Ovo je slično ali mislim da nije to TO.
Ova melodija zove se 'Kalinka', to je jedna od popularnijih ruskih narodnih skladbi, ali ona kod Milića je drukčija, znam, i ja sam je tražio... :D

http://www.youtube.com/watch?v=IY7bgtEZ6Mc

router
13.11.2008., 22:03
Mislim da sam je našao! :top:

katyusha / katjusa

http://www.youtube.com/watch?v=Lf7yhnWOtPo&feature=related

Ovo je neki remix, ali to je ta melodija.

Mrak
13.11.2008., 22:44
Zdravo,

Ja trebam pomoć u vezi zabavne pjesme... " 5 (nisam siguran jel pet :D) godina s drugom nisam bio, 5 godina..."

Ako netko zna, naziv te pjesme, bio bih mu jako zahvalan :s:s:s

behindblueeyes
14.11.2008., 08:41
Treba mi ime pjesme,a i pjevačice koja ju pjeva. Radi se o hrvatskoj debitantici,kolko ja znam,i riječi nigdje na netu ne mogu naći. Cura već ima i spot,a u pjesmi je glavni klavir...pušta se na narodnom.
Refren ide ovak: da sam tvoja žena ja,da sam za te rođena/stvrena, da sam ovo,da sam ono...

Jel ikome poznato????

mayena
14.11.2008., 10:16
Dakle pjesma je neki techno (mozda) i pjevaju neka djecica - ra ra ra i ja reee, re re re ri ra re, ro ro ro ri ja ra... LOL!, a tu melodiju vrlo cesto navijaci urlaju na nog. utakmicama i najcesce zavrsavaju sa 'volim te, hrvatskooooo' :) Strana pjesma, jezik neprepoznatljiv..
Kad se prestanete smijati, proceprkajte malo po ladicama u glavicama :D
Hvala!

Ponavljam da se ne zagubi :)
Netko?
E da, 94. godina, gotovo sam sigurna..

John_Frusciante
14.11.2008., 11:55
E ovo će možda biti teško za skužit koja je pjesma, ali... Sinoć u seriji "Uvod u anatomiju" išla je neka pjesma tijekom nekih emotivnih scena, pokušavao sam zapamtiti neke riječi, ali sam zaboravio, pa ak je netko gledao i još k tome zna o čemu je riječ... Hvala!

mayena
14.11.2008., 13:09
E ovo će možda biti teško za skužit koja je pjesma, ali... Sinoć u seriji "Uvod u anatomiju" išla je neka pjesma tijekom nekih emotivnih scena, pokušavao sam zapamtiti neke riječi, ali sam zaboravio, pa ak je netko gledao i još k tome zna o čemu je riječ... Hvala!
Neka od ovih:

# You don't know me
Performed by Greenskeepers

# "Catalyst - Acoustic"
Performed by Anna Nalick

# "Free"
Performed by Luke Doucet

# "How To Save A Life"
Performed by The Fray

# "Gabriel And The Vagabond"
Performed by Foy Vance

# "Multiply"
Performed by Jamie Lidell

Glamazone
14.11.2008., 15:17
Vjerojatno misliš na Gabriel and the Vagabond -Foy Vance
http://www.youtube.com/watch?v=A1IG1e3DVAg

Bask
14.11.2008., 16:09
Ponavljam da se ne zagubi :)
Netko?
E da, 94. godina, gotovo sam sigurna..
Da nijeee...

Marusha - Somewhere Over The Rainbow

http://www.youtube.com/watch?v=9HmFg0WYx34

John_Frusciante
14.11.2008., 16:12
Mayena&Glamazone hvala puno, The Fray - "How To Save A Life" je:top:

trex1981
14.11.2008., 18:12
Jako stara pjesma, ne mogu je nigdje naći.

dao bih sva svoja blaga, (i tu još nešto), uvik se vratim u Split.
Lijep je London, a još je lijepši, lijep je Pariz, a još je lijepši moj Split.

Pomozite!

Hvala!

TROJAN
14.11.2008., 18:57
ja sam nov ovdije. Molim vas da mi pomognete da nadjem ime jedne pjesme.Pjesma je strana, prvo se cuje nesto kao electro ritam,a onda pjeva zenska:you just make me lose control,i can't get you out of my mind, silly boy, i think about you all the time, all you have to do is to give me some..... tako nesto.....make me feel..........
hvala unapred :)

C.G.B. Spender
14.11.2008., 19:55
Tražim nazive i izvođače za 3 pjesme. I...btw...google se pokazao beskorisnim u ovim slučajevima.

1. strana pjesma, dio pjeva žena, a dio muški (moguće da je grupa, otkud da znam); žena pjeva nešto tipa "I get a little feeling, over, every time that you're gone, every time you're not here", dosta isfalširan zadnji dio; a dijelić koji sam zapamtila da muški kaže je "I will fuck you up, like you fucked me too". Brzi, rock pjesmuljak. Lako moguće da sam krivo čula riječi, budući da na netu ne mogu nać pjesmu s ovima.

2. Naša pjesma "Isti broj nazovi, ponekad se javi. Na stara vrata dođi, samo mi se vrati..."

3. Isto naša pjesma: "srećo moja dal' ćeš ikad doći, uzalud te čekam svaki dan. Srećo moja ukrast će me noći, zauvijek me odnijeti u san".

Hvala unaprijed :)

id55
14.11.2008., 20:34
nova "winter edition" reklama za t-mobile,zanima me pjesma ili barem izvođačica.....sve pretražila i ništa!!!! pa ako netko zna,bila bi zahvalna....

Tinnok
14.11.2008., 20:46
Dali netko zna koja pjesma svira na početku videa?

http://www.youtube.com/watch?v=3wJAy6TZDQg

Glamazone
14.11.2008., 21:25
netko je već dosta puta tražio pjesmu sa saksofonom,evo jel možda ova?

http://www.youtube.com/watch?v=VDD_rQuc6cU

Skater
14.11.2008., 22:27
opet ja tražim :D

ima neka pjesma, čuo sam danas na radiju: brža je pjesma, pop-rock i mislim da je starija...od texta sam zapamtio samo "love shine...blabla...can be together" iz pripjeva

e da, nije Love shine a light sa esc `97 :)

Suey
14.11.2008., 22:28
hehe, glam, di si to iskopala, nisam godinama cula tu stvar:top::D

C.G.B. Spender
14.11.2008., 23:48
opet ja tražim :D

ima neka pjesma, čuo sam danas na radiju: brža je pjesma, pop-rock i mislim da je starija...od texta sam zapamtio samo "love shine...blabla...can be together" iz pripjeva

e da, nije Love shine a light sa esc `97 :)

Da nije B52's - Love shack?

Skater
15.11.2008., 00:51
Da nije B52's - Love shack?

je, pogodila si unatoč tome što sam fulao i ovo malo texta :D

hvala puno :)

SuperMario115
15.11.2008., 02:26
ljudi trazim pjesmu <. Pjeva ju neka mlada zenska ima i spot stalno se vrti , a ovako ide :SAMO JA SAMO JA ZBOG TEBE JA NIKOG NISAM LJUBILA ,RECI MI RECI LAZI MI SVE DA JE BILO NAJBOLJE ,SAMO TI SAMO TI ODLAZIS TI UVIJEK DRUGOJ LJUBAVI DAJ MI SAMO JEDAN DAN DA BUDE KAO SAN, DA BUDE KAO NEKADA,NA MOM ZLATNOM JASTUKU JOS JE TRAG TVOJIH USANA. . . . OBECAJ MI DA OVO LJETO BIT CE DRUGACIJE DA JEDINO SVJETLO NA MOME PUTU BIT CES TI

LJUDI POMAGAJTE

trpi
15.11.2008., 03:55
"i want some handsome baby to see me tonight, i want some handsome baby to love" tak nekak ide, onak malo agresivnije pjeva neka zena, poznata stvar, nisam mogo nac na guglu izbacuje mi neka govna od pjesama nazviciro sam se u 3pm trazim vec pol sata bezuspjesno.

?

mayena
15.11.2008., 07:56
Da nijeee...

Marusha - Somewhere Over The Rainbow

http://www.youtube.com/watch?v=9HmFg0WYx34

Joj, nije, al zanimljivo je da sam te dvije pjesme imala na istoj kazeti :D jednu za drugom, al sam je izgubila :(

boxer12
15.11.2008., 08:01
Moze mi netko reci kako se zove ona pjesma iz reklame T-mobile?

azucena
15.11.2008., 09:20
Moze mi netko reci kako se zove ona pjesma iz reklame T-mobile?

Vidim da smo svi zapeli za tu pjesmu!:cerek:
Maia Hirashawa - The worrying kind (netko je već pisao na prethodnoj stranici).

alexmagnus
15.11.2008., 10:28
naša stvar,u pozadini dosta dominira violina,dosta brza pjesma, tip pjeva...

tekst nekak ovak ide:

"nek nočas dušu moju opiju violine, ja trebam ruku tvoju da me digne u visine"

Alen Hrzica - Violine

Suey
15.11.2008., 10:54
mayena, da nije dune - hardcore vibes?

nanaeel
15.11.2008., 10:59
izludit ću više jer ne mogu nikako nigdje naći pjesmu a znam samo jedan stih iz nje i nemam pojma tko pjeva.
ne znam ni iz kojeg je razdoblja pjesma, bit će neke 80te, sjećam se samo da je polagana i onako žena pjeva nekim maznim glasom
pomagajte
dakle dotični stih je:
kao čokolada, topim se i nestajem, kad pogledam u tebe sama ti se predajem

:ne zna: :bonk:


anyone?

ExDeus
15.11.2008., 11:10
Ovo je slično ali mislim da nije to TO.
Ova melodija zove se 'Kalinka', to je jedna od popularnijih ruskih narodnih skladbi, ali ona kod Milića je drukčija, znam, i ja sam je tražio... :D

http://www.youtube.com/watch?v=IY7bgtEZ6Mc

Mislim da sam je našao! :top:

katyusha / katjusa

http://www.youtube.com/watch?v=Lf7yhnWOtPo&feature=related

Ovo je neki remix, ali to je ta melodija.

E sad, ne znam više jel Katyusha ili ne jer se ne mogu dobro sjetiti koja je melodija ni kak ide :zubo: al hvala na trudu. Idući put kad bude mal ću bolje poslušati pa ono.... Inače, znam ja za Kalinku i za Katyushu(dapače, imam ih na nekom cd-u u izvedbi Red Army Choir-a :))

MCM
15.11.2008., 11:28
Ovako, tražim 2 pjesme:
1. domaća, pjeva je muško, u refrenu ide nešto kao: opet ćemo goli po (na?!) kiši plesati i kroz cijelu pjesmu pa ra pa pa pa?!
2. strana, dosta stara, pjeva je muško, ide nešto pri kraju (valjda): uuuu, now I wish it would rain down (uglavnom se spominje stalno kiša); ne znam je li točan stih, najvjerojatnije nije pa ako znate ijednu, pomagajte!

C.J.B.
15.11.2008., 12:09
2. strana, dosta stara, pjeva je muško, ide nešto pri kraju (valjda): uuuu, now I wish it would rain down (uglavnom se spominje stalno kiša); ne znam je li točan stih, najvjerojatnije nije pa ako znate ijednu, pomagajte!

Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

C.J.B.
15.11.2008., 12:12
i kako se zove ona pisma I got a blues, I got a blues....

Gary Moore - Still got the blues ?

Glamazone
15.11.2008., 12:59
"i want some handsome baby to see me tonight, i want some handsome baby to love" tak nekak ide, onak malo agresivnije pjeva neka zena, poznata stvar, nisam mogo nac na guglu izbacuje mi neka govna od pjesama nazviciro sam se u 3pm trazim vec pol sata bezuspjesno.

?

aaaaaaaaahah nemoj zezat da tražiš HOT STUFF - DONNA SUMMER??????
http://www.youtube.com/watch?v=7RVxFtQKrg0

ahahah ziher je ta!

trpi
15.11.2008., 13:00
je to je to super fala:)

revolution909
15.11.2008., 13:03
E sad, ne znam više jel Katyusha ili ne jer se ne mogu dobro sjetiti koja je melodija ni kak ide :zubo: al hvala na trudu. Idući put kad bude mal ću bolje poslušati pa ono.... Inače, znam ja za Kalinku i za Katyushu(dapače, imam ih na nekom cd-u u izvedbi Red Army Choir-a :))

Katyusha je sigurno!!!
Moja mama govori ruski i sad u srijedu je počela pjevat to za Katyushu i rekla je da je ona to pjevala dok je bila u Rusiji.
da dokažem:
http://www.youtube.com/watch?v=nabYYdQkS58

Glamazone
15.11.2008., 13:10
ajde super, kako si samo iskopao handsome boy......:)

ExDeus
15.11.2008., 13:34
Katyusha je sigurno!!!
Moja mama govori ruski i sad u srijedu je počela pjevat to za Katyushu i rekla je da je ona to pjevala dok je bila u Rusiji.
da dokažem:
http://www.youtube.com/watch?v=nabYYdQkS58

Oke. Hvala onda puuuno :kiss: :mig: (i tebi i @router-u :))

MCM
15.11.2008., 13:40
Phil Collins - I Wish It Would Rain Down

Hvala ti puno!

AndrejCF
15.11.2008., 14:13
Trazim sljedece: vidio sam spot, zaboravio rijeci... Pjeva zenska, crna kosa, oko 25g po mojoj prosudbi, baca malo na Amy Winehouse po ponasanju i na Angolinu Jolie. Pjeva u nekoj prostoriji gdje je jedno 10-ak muskaraca, sto svezanih sto zatvoreno u kaveze.

quietboygonewild
15.11.2008., 14:28
Trazim sljedece: vidio sam spot, zaboravio rijeci... Pjeva zenska, crna kosa, oko 25g po mojoj prosudbi, baca malo na Amy Winehouse po ponasanju i na Angolinu Jolie. Pjeva u nekoj prostoriji gdje je jedno 10-ak muskaraca, sto svezanih sto zatvoreno u kaveze.

Možda Gabriella Cilmi - Sweet About Me?

AndrejCF
15.11.2008., 14:32
Možda Gabriella Cilmi - Sweet About Me?


to je to! hvala http://www.youtube.com/watch?v=GxLtaio_2LM

quietboygonewild
15.11.2008., 14:40
Ovak, tražim jednu pjesmu, novija je, mislim da nije ni godinu stara. Ne sjećam se imena pjesme, niti imena izvođača, ali sjećam se malo spota. U glavnom u mračnoj prostoriji koja izgleda kao disco klub plešu ljudi, strastveno, prikaže se DJ više puta, malo na slow-motion, i onda počne padati voda (kolko se sjećam, ali kao kapi) i negdje na sredini pjesme pjevač pjeva: tu-tu-tu-ru-tu-tu-tu-ru. Pjesma je usporeni R'n'B.
Ako itko zna, help???

Glamazone
15.11.2008., 14:59
pa po opisu spota odgovara ova pjesma ali baš i nije rnb a i pjeva žena
http://www.youtube.com/watch?v=eyCYrxd5u9E

C.J.B.
15.11.2008., 15:05
Moze li mi netko reci o kojoj se stvari radi ovdje: ********************* ?

Liquido- Narcotic (http://www.youtube.com/watch?v=Jsj-37UrxeM)

Logicus
15.11.2008., 15:13
MOLIM VAS, mjesecima se mučim naći tekst pjesme od ALENA VITASOVIĆA - Nisi više mala. Ne treba mi dakle pjesma, nego tekst pjesme. Ide nekako - Poli mene pasiva, kako da me nepozna, sve ća ima bi mi dala.... Zna li tko gdje mogu skinuti ili može li mi tko poslati tekst pjesme? Zahvaljujem unaprijed

Elektron
15.11.2008., 16:28
to je to! hvala http://www.youtube.com/watch?v=GxLtaio_2LM

ona ima 17 godina :D

router
15.11.2008., 17:48
Oke. Hvala onda puuuno :kiss: :mig: (i tebi i @router-u :))

Nema na čemu! :) :top:
I ja sam je jedva našao.

Jedino je žalosno što se jako teško nalazi na internetu... :(

SuperMario115
15.11.2008., 18:30
judi trazim pjesmu <. Pjeva ju neka mlada zenska ima i spot stalno se vrti , a ovako ide :SAMO JA SAMO JA ZBOG TEBE JA NIKOG NISAM LJUBILA ,RECI MI RECI LAZI MI SVE DA JE BILO NAJBOLJE ,SAMO TI SAMO TI ODLAZIS TI UVIJEK DRUGOJ LJUBAVI DAJ MI SAMO JEDAN DAN DA BUDE KAO SAN, DA BUDE KAO NEKADA,NA MOM ZLATNOM JASTUKU JOS JE TRAG TVOJIH USANA. . . . OBECAJ MI DA OVO LJETO BIT CE DRUGACIJE DA JEDINO SVJETLO NA MOME PUTU BIT CES TI

LJUDI POMAGAJTE

TROJAN
15.11.2008., 20:06
ja sam nov ovdije. Molim vas da mi pomognete da nadjem ime jedne pjesme.Pjesma je strana, prvo se cuje nesto kao electro ritam,a onda pjeva zenska:you just make me lose control,i can't get you out of my mind, silly boy, i think about you all the time, all you have to do is to give me some..... tako nesto.....make me feel..........
hvala unapred

quietboygonewild
15.11.2008., 20:49
pa po opisu spota odgovara ova pjesma ali baš i nije rnb a i pjeva žena
http://www.youtube.com/watch?v=eyCYrxd5u9E

Ne, nije ta. Zaboravio sam naglasit da je pjeva muško i po glasu bi rekao da je crnac.

Ima sličan ritam kao ova pjesma (http://www.youtube.com/watch?v=IPOCRRJw4gs) sam ne tolko s instrumentima.

EDIT: I kad ženske u ovoj pjesmi počnu pjevat, po udarcu dodajte tu-tu-tu-ru (jedan udarac = jedan tu) i dobit će te ritam one pjesme koju tražim.

MCM
15.11.2008., 20:52
ja sam nov ovdije. Molim vas da mi pomognete da nadjem ime jedne pjesme.Pjesma je strana, prvo se cuje nesto kao electro ritam,a onda pjeva zenska:you just make me lose control,i can't get you out of my mind, silly boy, i think about you all the time, all you have to do is to give me some..... tako nesto.....make me feel..........
hvala unapred

Lasgo- out of my mind http://www.youtube.com/watch?v=08yLol56ODg

I usput, piše se ''ovdje'' :kava:

quietboygonewild
15.11.2008., 20:54
ja sam nov ovdije. Molim vas da mi pomognete da nadjem ime jedne pjesme.Pjesma je strana, prvo se cuje nesto kao electro ritam,a onda pjeva zenska:you just make me lose control,i can't get you out of my mind, silly boy, i think about you all the time, all you have to do is to give me some..... tako nesto.....make me feel..........
hvala unapred

Jel možda Lasgo - Out Of My Mind ?
http://www.youtube.com/watch?v=08yLol56ODg

meow.
15.11.2008., 22:35
ima jedna stvar,pjeva ju zenski vokal. vrti se tu i tamo. i ne izlazi mi iz glave
neznam lyricse,nemrem je nigdje nac ni na koju foru :ne zna:

al u glavi mi odzvanja ''baby blue i don't know what to do when you ..nesto nesto''

ima li nade,da mi pomognete ??? zna li neko koja je to stvar i cija :s

TROJAN
15.11.2008., 22:58
Lasgo- out of my mind http://www.youtube.com/watch?v=08yLol56ODg

I usput, piše se ''ovdje'' :kava:

Jel možda Lasgo - Out Of My Mind ?
http://www.youtube.com/watch?v=08yLol56ODg
hvala ta je:top:. inace ja nisam hrvat.......:):):)

luka_fc
15.11.2008., 23:00
ima jedna stvar,pjeva ju zenski vokal. vrti se tu i tamo. i ne izlazi mi iz glave
neznam lyricse,nemrem je nigdje nac ni na koju foru :ne zna:

al u glavi mi odzvanja ''baby blue i don't know what to do when you ..nesto nesto''

ima li nade,da mi pomognete ??? zna li neko koja je to stvar i cija :s

ovo je bar lako: Martina Topley-Bird "Baby blue" - zakon pisma :top::s

meow.
15.11.2008., 23:09
hvala ti care :D puno :)

my hero ;)

mayena
15.11.2008., 23:16
mayena, da nije dune - hardcore vibes?

Nije :( Ne mogu vjerovat da se nitko ne sjeca..
Hvala tebi na razmisljanju :)

mystery
16.11.2008., 03:25
Gabrielle - Out Of Reach

http://www.youtube.com/watch?v=I0lIUM7MWWg


zaboravih...

hvala ti!!!:mig:

SuperMario115
16.11.2008., 03:59
trazim i ovu pjesmu ako itko zna pjeva ju zenska :SAMO SANJAJ ALI VREME PROLAZI JEDNA PO JEDNA GODINA ODLAZI, SAMO SANJAJ ALI BUDAN OSTANI

Suey
16.11.2008., 10:19
Nije :( Ne mogu vjerovat da se nitko ne sjeca..
Hvala tebi na razmisljanju :)

pa kad mi to zavijanje njihovo nije poznato, kaj mogu. jesi sigurna da je to iz neke pjesme?

evo nekoliko prijedloga

NUKE - Nana (http://www.youtube.com/watch?v=O4aAFLKq5O8)

Mandy and Randy - Let This Party Never End (http://www.youtube.com/watch?v=O_Cym1jsl0g&feature=related)

Mauro Picotto - Komodo (http://www.youtube.com/watch?v=oR1zL2My43I&feature=related) u kojem je sample hita Deep Forest Sweet Lullaby iz negdje 1994.

vermicide
16.11.2008., 16:45
Ima ona neka reklama za pbz štednju ako se ne varam (crno bijela- tip nekog brije i onda mu dođe kao kihnut, i na kraju ipak ne kihne i ovaj kojeg brije odahne :rofl: ), i u pozadini ide neka melodija i jako me zanima što je to. Postoji li ta pjesma ili je rađeno samo za reklamu (ne vjerujem, jer mi je poznata otprije)?

Metallic fan
16.11.2008., 18:16
hm ajmo ovak,,,tražim jednu pjesmu,,ja mislim s kraja 80-ih i početka 90-ih,laganica je pjeva je lik,,lagan glas pjesma jako podsjeća na fields of gold od stigne,,mene barem,,bila je hit 100% ,,please trebam help stvarno se nemerem ni u ludilu sjetit pjesme

azzie83
16.11.2008., 19:15
Zna li netko koja se pjesme vrte u reklami za novi Fiat Bravo? Ona reklama kada je auto u šumi te je prekriven sa crvenim leptirima, pa se leptiri podignu i Bravo započinje svoje vožnju...

1234567
16.11.2008., 19:57
Zanimaju me dvije pjesme:

1) sada je bila na novoj ide nesto ovako:Lita lete ko rakete,ja sam blizu pedesetpete
2)Skoro svaki put bude kada bude ono Nivea for men nogometni izazov.

1234567
16.11.2008., 19:58
Zanimaju me dvije pjesme:

1) sada je bila na novoj ide nesto ovako:Lita lete ko rakete,ja sam blizu pedesetpete
2)Skoro svaki put bude kada bude ono Nivea for men nogometni izazov.

Matilda77
16.11.2008., 20:35
Ljudi ja sam na rubu živačnog sloma! Pokušavam pronać jednu pjesmu, svi ju poznaju a nitko ne zna tko pjeva. Danas sam čula hrvatsku verziju a refren ide "KAD ZASPIŠ TI, O MENI SANJAŠ LI?" je li nekome poznato???? inače to je prerade, muzika je uzeta iz neke američke ili engleske pjesme a riječi su izmjenjene i na hrvatskom. Mislim da se u originalnoj verziji ide .... I can see, a new fantastic point of view.... nemojte mislit da nisam googlala, jesam, ali bez rezultata.
pomozite molim vas!

:)texas-sleep

nop90
16.11.2008., 22:15
Malo starija house (Tech-house) stvar. Tokom pjesme ide govor od Martin Luther King-a, "I have a dream". Ak neko zna ime pjesme ili izvođača.

C.J.B.
16.11.2008., 22:25
Malo starija house (Tech-house) stvar. Tokom pjesme ide govor od Martin Luther King-a, "I have a dream". Ak neko zna ime pjesme ili izvođača.

DJ Quicksilver - I have a dream (http://www.youtube.com/watch?v=Ez8HqJ4Sm7s)

Twiggy
16.11.2008., 23:31
molim vas cijeli tekst od mladena grdovica i za ljubav ja dao bi sve..ne mogu nigdje nac na netu
hvala puno

antonio86
16.11.2008., 23:50
molim vas molim vas molim vas tražim jednu house dance il kaj već pjesmu tražim je već 3 tjedna nemram spava jest niš ubija me to ,molim vas da mi nekak pomognete,jedino kaj znam da u pjesmu pjeva neka treba i govori nešto tipa bam bom nešto bam bom nešto bam bom,il bam bom il nešto slično,spot sam čuo u jedno bircu u kvartu spot je kao ta treba pleše i pjeva i još pun kurac plesačica,pozadina je bjela kolko se sječam, i na kraju prikažu nekog frajera koj je za miksetom il klavijaturama i neki crnac nekaj govori na rasta američkom molim vas da mi pomognete bio bi vam prezahvalan,unapred hvala

mayena
17.11.2008., 10:28
pa kad mi to zavijanje njihovo nije poznato, kaj mogu. jesi sigurna da je to iz neke pjesme?

evo nekoliko prijedloga

NUKE - Nana (http://www.youtube.com/watch?v=O4aAFLKq5O8)

Mandy and Randy - Let This Party Never End (http://www.youtube.com/watch?v=O_Cym1jsl0g&feature=related)

Mauro Picotto - Komodo (http://www.youtube.com/watch?v=oR1zL2My43I&feature=related) u kojem je sample hita Deep Forest Sweet Lullaby iz negdje 1994.
Nista od ovoga :(
Hvala svejedno :kiss:

mayena
17.11.2008., 10:54
Opet ja..
Dakle, pretpostavljam da svi znaju onu navijacku 'volim te, hrvatskooo, cula sam da se na istu melodiju navija i 'volim te, dinamooo' :)
E sad, melodija je uzeta iz jedne pjesme iz devedesetih, ne sjecam se dobro, al mislim da je techno i tijekom cijele pjesme se ponavlja ta ista melodija, gdje pjevaju ili djeca, ili su to neki tanki ili izmijenjeni zenski glasovi, uglavnom, na meni nerazumljivom jeziku (pocinje nesto kao 'na, na, na' ili 'ra ra ra').. Molim vas, pomozite mi da pronadjem tu pjesmu! Hvalaaaa!
http://www.youtube.com/watch?v=G3ZGyXpd0IM&feature=related -evo i linka za tu navijacku..

luka_fc
17.11.2008., 11:05
molim vas molim vas molim vas tražim jednu house dance il kaj već pjesmu tražim je već 3 tjedna nemram spava jest niš ubija me to ,molim vas da mi nekak pomognete,jedino kaj znam da u pjesmu pjeva neka treba i govori nešto tipa bam bom nešto bam bom nešto bam bom,il bam bom il nešto slično,spot sam čuo u jedno bircu u kvartu spot je kao ta treba pleše i pjeva i još pun kurac plesačica,pozadina je bjela kolko se sječam, i na kraju prikažu nekog frajera koj je za miksetom il klavijaturama i neki crnac nekaj govori na rasta američkom molim vas da mi pomognete bio bi vam prezahvalan,unapred hvala


da nije slučajno M.I.A. - paper planes , iako spot nije takav (možda ima još jednu verziju koje više nema na youtubeu)
http://www.dailymotion.com/video/x3s8t7_mia-paper-planes_music

SuperMario115
17.11.2008., 11:48
Quote:
Birba kaže: Pogledaj post
Ljudi ja sam na rubu živačnog sloma! Pokušavam pronać jednu pjesmu, svi ju poznaju a nitko ne zna tko pjeva. Danas sam čula hrvatsku verziju a refren ide "KAD ZASPIŠ TI, O MENI SANJAŠ LI?" je li nekome poznato???? inače to je prerade, muzika je uzeta iz neke američke ili engleske pjesme a riječi su izmjenjene i na hrvatskom. Mislim da se u originalnoj verziji ide .... I can see, a new fantastic point of view.... nemojte mislit da nisam googlala, jesam, ali bez rezultata.
pomozite molim vas!


to ti pjeva VLADIMIR KOCIS ZEC ,ali nezanam kako se zove pjesma

mimozica 7
17.11.2008., 12:21
Tražim nazive i izvođače za 3 pjesme. I...btw...google se pokazao beskorisnim u ovim slučajevima.



2. Naša pjesma "Isti broj nazovi, ponekad se javi. Na stara vrata dođi, samo mi se vrati..."

Hvala unaprijed :)

ovo bi možda mogli biti Novi Fosili

škartoc
17.11.2008., 14:06
Mene muci jedna pjesma a ne znam kako se zove ni ko je pjeva, izvođac je sa prostora ex-yu, nekako mi se cini da su Slovenci, al nisam sigurna.
Spot sam uhvatila par puta na MTV-u, decko u nekom praznom stanu, spot od par kadrova,ima fora da se stan oprema do on ide iz sobe u sobu, ili se okrene po sobi, kad se vrati na istom mjestu tamo kauc, ili akvarij s ribicom i tako to.
Znam da samo ovo super opisala, oprostite, ucim danonocno danima. :kava:

škartoc
17.11.2008., 14:14
Vidim da je neko gore pitao za onaj prepjev "Kad zaspis ti", original je od grupe Texas, pjesma "Sleep".

http://www.youtube.com/watch?v=NNStthiZ25s

Nadam se da sam pomogla nekom. :mig:

metal junkie
17.11.2008., 14:26
Mene muci jedna pjesma a ne znam kako se zove ni ko je pjeva, izvođac je sa prostora ex-yu, nekako mi se cini da su Slovenci, al nisam sigurna.
Spot sam uhvatila par puta na MTV-u, decko u nekom praznom stanu, spot od par kadrova,ima fora da se stan oprema do on ide iz sobe u sobu, ili se okrene po sobi, kad se vrati na istom mjestu tamo kauc, ili akvarij s ribicom i tako to.
Znam da samo ovo super opisala, oprostite, ucim danonocno danima. :kava:

Mislim da je u pitanju Sidharta,a pjesma...:ne zna:

škartoc
17.11.2008., 16:20
Mislim da je u pitanju Sidharta,a pjesma...:ne zna:

Ne, ne, sigurno nije Siddharta, njih dobro znam. :)

amėlie
17.11.2008., 19:47
jel zna netko kako se zove ona pjesma iz ove nove T-mobile reklame (pise nesto tekst tipa "sjeti se skim si djelila sve" i kaze nesto kao iznenadite one koje niste dugo culi). bila bih zahvalna :)

Glamazone
17.11.2008., 20:25
pa ljudi pogledajte si malo prethodne stranice...ovo za T-mobile ima na svakoj strani valjda

BD-zg
17.11.2008., 21:04
Pitanje:
Ak je neko kojim slučajem bio na sajmu glazbe i multimedije sigurno je bio na PRO LIGHT laser show-u e sad mene zanimaju one 2 tehno stvari nakon star wars????

nop90
17.11.2008., 21:21
DJ Quicksilver - I have a dream (http://www.youtube.com/watch?v=Ez8HqJ4Sm7s)

Quicksilver je trance ovo je house stvar..

Maj.Tom
17.11.2008., 21:49
Molim pomoc oko jedne pjesme koju trazim vec jako dugo.

Grupa se zove nesto kao Robskoy. Pjesma zvuci kao Bjork a u spotu pjevacica plave kose hoda cestom dok je vrijeme dosta tmurno u spotu.

Trazim stvarno dugo al sa ovoliko malo podataka ne mogu nista slicno naci na netu.

Suey
17.11.2008., 21:51
Royskopp-What else is there?
http://www.youtube.com/watch?v=VLzNFGBufGo

Maj.Tom
17.11.2008., 21:53
Hvala puno :s

antonio86
17.11.2008., 22:47
da nije slučajno M.I.A. - paper planes , iako spot nije takav (možda ima još jednu verziju koje više nema na youtubeu)
http://www.dailymotion.com/video/x3s8t7_mia-paper-planes_music

joj nažalosti nije to ta, ovo kaj ja tražim je baš house electro il tak neš,jako plesna pjesma, puštaju je po bircevima skupa sa bobom sinclarom, david guettom i sličnim izvođačima

al hvala svejedno

Metalmaniac
17.11.2008., 22:52
da li itko zna kako se zove stvar od green daya koja je na sličnu tematiku kao i boulevard of broken dreams.Isti ritam, slična melodija...ludim već nekoliko dana

Bask
17.11.2008., 23:30
da li itko zna kako se zove stvar od green daya koja je na sličnu tematiku kao i boulevard of broken dreams.Isti ritam, slična melodija...ludim već nekoliko dana
Starija ili novija od Green Daya?

Možda When I Come Around?

http://www.youtube.com/watch?v=KXifq_5y04Y

Metalmaniac
17.11.2008., 23:45
novija je, nešto tipa varijacija na temu BOBD-a...ma poludit ću skroz, čuo je na radiju par puta i nikako da zapamtim neki dio teksta...mislim da je jedna od rečenica tell me what would you feel, a refren ide nešto tipa ......nobody else, what i'm feeling....aaaarrrrrghhhhhh

kraftwerk
17.11.2008., 23:49
Radi se o jednom instrumentalu, rane devedesete možda. Sjećam se spota: neka ćelava cura, kaubojka, dolazi u nekakav hotel, na divljem zapadu..
Thanks in advance

SuperMario115
18.11.2008., 02:59
trazim pjesme tko pjeva i kako se zovu :

pjesma 1: samo ja samo ja zbog tebe ja nikog nisam ljubila reci mi reci mi lazi mi sve da je bilo najbolje .samo ti samo ti odlazis ti uvijek drugoj ljubavi daj mi samo jedan dan da bude ko san da bude kao nekada (zenska pjeva)

pjesma 2: samo sanjaj ali vreme prolazi jedna po jedna godina prolazi samo sanjaj ali budan ostani (zenska pjeva)

reiche06
18.11.2008., 11:47
http://www.youtube.com/watch?v=vrn1an7gu1M

Evo za sve one koji su se navukli na reklamu (kao ja), a mislim da nije bio link na youtube.. tako da možete slušati na repeat.. :rofl:

darvis
18.11.2008., 11:52
Radi se o jednom instrumentalu, rane devedesete možda. Sjećam se spota: neka ćelava cura, kaubojka, dolazi u nekakav hotel, na divljem zapadu..
Thanks in advance

Mighty Dub Cats-Magic Carpet Ride

Glamazone
18.11.2008., 13:17
Reiche hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! baš ću ju slušati na repeat! ;)

doricka
18.11.2008., 13:22
mene zanima ako netko zna ime pjesme koja svira sada u t-mobile reklami i jedna pjesma kojoj ne znam ime ali znam dio riječi.neki muškarac pjeva a ide nekako ovako-let the part begin ooo,all the way,dj,can you...

1234567
18.11.2008., 14:06
Zanimaju me dvije pjesme:

1) sada je bila na novoj ide nesto ovako:Lita lete ko rakete,ja sam blizu pedesetpete
2)Skoro svaki put bude kada bude ono Nivea for men nogometni izazov.

a ja? :confused:

viky3333
18.11.2008., 14:57
mene zanima ako netko zna ime pjesme koja svira sada u t-mobile reklami i jedna pjesma kojoj ne znam ime ali znam dio riječi.neki muškarac pjeva a ide nekako ovako-let the part begin ooo,all the way,dj,can you...

ovo drugo da nije možda Enrique Iglesias:)

doricka
18.11.2008., 19:43
joj hvala ti viky ne znaš koliko si mi pomogla.tražim tu pjesmu već mjesecima. :) još samo da nađem ovu pjesmu iz t mobile reklame.

Bartol
18.11.2008., 19:46
Pjesma se zove Delam kot zamorc, izvodi ju Jani Kovačič. zanima me tekst. našo sam samo neki do pola, pa ako neko zna cijeli tekst (ak opće itko zna tu pjesmu :))...

yvonne_2
18.11.2008., 20:04
jel bi mi mogao neko pomoci, htjela bi pjesmu iz najnovije reklame za t mobile, bozicna je reklama... ne znam rijeci pjesme, ali ide odprilike, sjetite se s kim ste nekad dijelili sve bla bla.. i na kraju lik dode, hej, pogodi tko je... bila bi zahvalna :cerek:

Hazarder!
18.11.2008., 21:07
Trazim techno pjesmu,ima elemente zviždanja u sebi,i to onako kao gradirano,postepeno se pojacava,i to negdje na sredini pjesme,nesto tipa refren,ide otprilike ovako

t na na na na na na na na na t na na na na na na na na na na na.... idalje se ponavlja to

mislim da se radi o starijoj pjesmi buduci da sam je kao ringtone imao na starijim mobitelima..
hvala

revolution909
18.11.2008., 21:09
T-mobile reklama na svakoj stranici se traži!!!!!!!!!!!!!
pa daj pogledajte ljudi :mad:

Maia Hirasawa-The worrying kind - za sve lijenčine

Wulpes
18.11.2008., 21:25
Jel netko zna kako se zove ona pjesma na koju su Ištvan i Zlata plesali Jive u subotu u Plesu sa zvijezdama.
Ide ovako nekako: Baby, baby, just a little bit baby, baby........

Molim pomoć!

reiche06
18.11.2008., 22:14
Jel netko zna kako se zove ona pjesma na koju su Ištvan i Zlata plesali Jive u subotu u Plesu sa zvijezdama.
Ide ovako nekako: Baby, baby, just a little bit baby, baby........

Molim pomoć!


http://www.youtube.com/watch?v=4f5wqTtcBNo

Ovo je malo čini mi se brža verzija od one u Plesu..al to je to :top::mig:

antonio86
18.11.2008., 23:20
molim vas molim vas molim vas tražim jednu house dance il kaj već pjesmu tražim je već 3 tjedna nemram spava jest niš ubija me to ,molim vas da mi nekak pomognete,jedino kaj znam da u pjesmu pjeva neka treba i govori nešto tipa bam bom nešto bam bom nešto bam bom,il bam bom il nešto slično,spot sam čuo u jedno bircu u kvartu spot je kao ta treba pleše i pjeva i još pun kurac plesačica,pozadina je bjela kolko se sječam, i na kraju prikažu nekog frajera koj je za miksetom il klavijaturama i neki crnac nekaj govori na rasta američkom molim vas da mi pomognete bio bi vam prezahvalan,unapred hvala

SuperMario115
19.11.2008., 00:39
trazim pjesmu iz reklame COCA COLA , ono (praznici nam stizu praznici nam stizu . . . pravo osvjezenje...uvijek coca cola .

SuperMario115
19.11.2008., 02:35
trazim i ovu pjesmu dali itko zna
:
SRETAN TI BOZIC SRETAN TI BOZIC MALENA,JOS SVE ODJEKUJE OD NEMIRA TVOJIH SUSJEDA PRED JUTRO JE NESTALO SKVADRA PIJANA ZVONCICI ZVONCICI . . SU ZVONILI GLAVOM PIJANOM PIJANOM SRETAN TI BOZIC MALENA . . .KOLIKO SNIJEGA PADA MEĐU NAMA A SVAKOM PAHULJOM TE LJUBIM SRETAN TI BOZIC MALENA . . . [/color]

JoWaN
19.11.2008., 03:11
Trazim techno pjesmu,ima elemente zviždanja u sebi,i to onako kao gradirano,postepeno se pojacava,i to negdje na sredini pjesme,nesto tipa refren,ide otprilike ovako

t na na na na na na na na na t na na na na na na na na na na na.... idalje se ponavlja to

mislim da se radi o starijoj pjesmi buduci da sam je kao ringtone imao na starijim mobitelima..
hvala

Mozda mislis na Gigi D'Agostino - The Riddle

http://www.youtube.com/watch?v=86BHsLS3SiA

Nije bas neko fuckanje, al opis je slican.

Hazarder!
19.11.2008., 08:55
Mozda mislis na Gigi D'Agostino - The Riddle

http://www.youtube.com/watch?v=86BHsLS3SiA

Nije bas neko fuckanje, al opis je slican.

je to je ta,hvala ti puno :top::top::top::top:

b182l
19.11.2008., 09:13
i jos jednu...
hmmm...pjesma se wrti na 101...ide neš kao ...e sad.....wiski at the bar...alabama,,....funny things.....tak neš..ugl stvar je predobra....
jel poznato kome?

raverica
19.11.2008., 13:52
i jos jednu...
hmmm...pjesma se wrti na 101...ide neš kao ...e sad.....wiski at the bar...alabama,,....funny things.....tak neš..ugl stvar je predobra....
jel poznato kome?

http://www.youtube.com/watch?v=uwIGZLjugKA -možda ovo?

Wulpes
19.11.2008., 13:54
http://www.youtube.com/watch?v=4f5wqTtcBNo

Ovo je malo čini mi se brža verzija od one u Plesu..al to je to :top::mig:

Hvala.

1234567
19.11.2008., 14:23
A BOKTE VEC STOTI PUT POSTAVLJAM OVO PITANJE!!!

Zanimaju me dvije pjesme:

1) sada je bila na novoj ide nesto ovako:Lita lete ko rakete,ja sam blizu pedesetpete
2)Skoro svaki put bude kada bude ono Nivea for men nogometni izazov.

vorpatril
19.11.2008., 15:42
Zna li netko za ovu pjesmu, refren ide nešto kao:

swallow your tears
and look to your heart.

Hvala.

Edit: Riješeno, našao sam. Sheryl Crow - Out of Our Heads :o

Bask
19.11.2008., 15:57
Mozda mislis na Gigi D'Agostino - The Riddle

http://www.youtube.com/watch?v=86BHsLS3SiA

Nije bas neko fuckanje, al opis je slican.
Orginal je Nik Kershaw - The Riddle

http://www.youtube.com/watch?v=SSWrwU3hByg

mayena
19.11.2008., 17:11
Opet ja..
Dakle, pretpostavljam da svi znaju onu navijacku 'volim te, hrvatskooo, cula sam da se na istu melodiju navija i 'volim te, dinamooo' :)
E sad, melodija je uzeta iz jedne pjesme iz devedesetih, ne sjecam se dobro, al mislim da je techno i tijekom cijele pjesme se ponavlja ta ista melodija, gdje pjevaju ili djeca, ili su to neki tanki ili izmijenjeni zenski glasovi, uglavnom, na meni nerazumljivom jeziku (pocinje nesto kao 'na, na, na' ili 'ra ra ra').. Molim vas, pomozite mi da pronadjem tu pjesmu! Hvalaaaa!
http://www.youtube.com/watch?v=G3ZGyXpd0IM&feature=related -evo i linka za tu navijacku..

revolution909
19.11.2008., 19:01
Jel netko zna možda pjesmu s reklame za nove nissane qashqai i murano?
Insert je samo instrumental,moguće da netko nešto pjeva.Reklama se sastoji od toga da postoje kao dvije bande autiju i oni plešu ili šta već.ako netko zna,bio bi zahvalan

b182l
19.11.2008., 19:14
e dadada..to je ta...hvala ;)

JoWaN
20.11.2008., 00:25
Orginal je Nik Kershaw - The Riddle

http://www.youtube.com/watch?v=SSWrwU3hByg

Da, znam za original.
No on je trazio techno, a D'Agostino je odgovarao opisu.

viky3333
20.11.2008., 08:01
A BOKTE VEC STOTI PUT POSTAVLJAM OVO PITANJE!!!

Zanimaju me dvije pjesme:

1) sada je bila na novoj ide nesto ovako:Lita lete ko rakete,ja sam blizu pedesetpete
2)Skoro svaki put bude kada bude ono Nivea for men nogometni izazov.

ova prva je mislim od mucala :D

noellee
20.11.2008., 12:20
http://de.youtube.com/watch?v=XF3BGgpCZas

evo trazim vec danima i nikako!!!!! da li netko zna tekst ove pjesme????!?!?! nasla sam na netu ide kao; nothing but pennies in my pocket, nothing but faith to keep me warm...ali 100% sam sigurna da to nije to sto on pjeva!!!! jel ima netko mozda tko razumije?????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jelena__
20.11.2008., 13:42
http://de.youtube.com/watch?v=XF3BGgpCZas

evo trazim vec danima i nikako!!!!! da li netko zna tekst ove pjesme????!?!?! nasla sam na netu ide kao; nothing but pennies in my pocket, nothing but faith to keep me warm...ali 100% sam sigurna da to nije to sto on pjeva!!!! jel ima netko mozda tko razumije?????????? pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemeni se čini da to pjeva :ne zna:

zlocesta_mala_
20.11.2008., 17:36
tko zna pjesmu ovakvog teksta...
"ne moći lice vilo moja....moga oka sjaj....od svih dara i lipota ti si najlipša...blablabla....NEK SAGORI ONAJ PLAN,OVU NOĆ DA BIT ĆEŠ MOJA JEDINA....i dalje...hm hm hm ne znam...hitno mi treba naziv pjesme i izvođač...HITNO....

mppet
20.11.2008., 18:22
Dali netko zna ovu pjesmu...ima u referenu..."I feel so bed ili I don t. fell so bed! muški glasovi, čula sam je u njemačkoj prošle godine a zna se zalomiti i kod nas ovih dana...ajd plees..

.MaRiNa.
20.11.2008., 18:30
mi moze neko reci kako se zove pjevacica koja je prije malo obradila od metallice UNFORGIVEN 2?

Marija/chuki.vz
20.11.2008., 21:08
jel' zna tko pjesmu koja je u novoj t-mobile reklami javi se staroj ekipi???
hvala unaprijed :]

Jelena__
20.11.2008., 21:13
Dali netko zna ovu pjesmu...ima u referenu..."I feel so bed ili I don t. fell so bed! muški glasovi, čula sam je u njemačkoj prošle godine a zna se zalomiti i kod nas ovih dana...ajd plees..možda ova Wake Up Call - Maroon 5 (http://www.youtube.com/watch?v=R3WXPRR0wVY&feature=related)

eva85
20.11.2008., 22:35
Evo registrirala sam se samo da pitam jel itko zna pjesmu ...više te nema u meni... Skroz lagana, ne mislim da je puno stara, i to je nažalost sve što znam od teksta. Puno hvala svakome tko pokuša! :cerek:

mayena
21.11.2008., 06:55
Opet ja..
Dakle, pretpostavljam da svi znaju onu navijacku 'volim te, hrvatskooo, cula sam da se na istu melodiju navija i 'volim te, dinamooo' :)
E sad, melodija je uzeta iz jedne pjesme iz devedesetih, ne sjecam se dobro, al mislim da je techno i tijekom cijele pjesme se ponavlja ta ista melodija, gdje pjevaju ili djeca, ili su to neki tanki ili izmijenjeni zenski glasovi, uglavnom, na meni nerazumljivom jeziku (pocinje nesto kao 'na, na, na' ili 'ra ra ra').. Molim vas, pomozite mi da pronadjem tu pjesmu! Hvalaaaa!
http://www.youtube.com/watch?v=G3ZGyXpd0IM&feature=related -evo i linka za tu navijacku..

Molim vaaaaaaas!
Volim te, Hrvatskooooooo - kako se zove oriđiđi pjesma???

SuperMario115
21.11.2008., 09:39
trazim pjesmu iz reklame COCA COLA , ono (praznici nam stizu praznici nam stizu . . . pravo osvjezenje...uvijek coca cola .

TRazim i ovu pjesmu dali itko zna
:
SRETAN TI BOZIC SRETAN TI BOZIC MALENA,JOS SVE ODJEKUJE OD NEMIRA TVOJIH SUSJEDA PRED JUTRO JE NESTALO SKVADRA PIJANA ZVONCICI ZVONCICI . . SU ZVONILI GLAVOM PIJANOM PIJANOM SRETAN TI BOZIC MALENA . . .KOLIKO SNIJEGA PADA MEĐU NAMA A SVAKOM PAHULJOM TE LJUBIM SRETAN TI BOZIC MALENA . . .

amy-lee****
21.11.2008., 15:18
novija je, nešto tipa varijacija na temu BOBD-a...ma poludit ću skroz, čuo je na radiju par puta i nikako da zapamtim neki dio teksta...mislim da je jedna od rečenica tell me what would you feel, a refren ide nešto tipa ......nobody else, what i'm feeling....aaaarrrrrghhhhhh

da nije ova? working class hero (http://www.youtube.com/watch?v=2TL6uZMw7oQ)

Suey
21.11.2008., 16:40
Molim vaaaaaaas!
Volim te, Hrvatskooooooo - kako se zove oriđiđi pjesma???

neke idejice:D:


Technohead - I Wanna Be A Hippy (http://www.youtube.com/watch?v=gIQz6YcFgQ4&feature=related)


Mark 'Oh - Love song (http://www.youtube.com/watch?v=8RRTwm6ScIo&feature=related)

Charly Lownoise & Mental Theo - Wonderful Days (http://www.youtube.com/watch?v=aWAX29dk3e0)

Ivan Bajić Baja
21.11.2008., 17:00
Evo zadatak za piće po izboru:

Evo imam jedan zadatak, pronać pjesmu koja ide nekako ovako:
"You come back to the city ili when you come back to the city ili and you come back to city ili" ... + dalje ide (samo neki tekst, ali žena ga nije zapamtila) nananananananana...., uglavnom pjesam je žestoka i stara, počima sa jakim rifovima na gitari. Pjevač ima jak glas (sličan Marku Perkoviću Thomposnu)
Pjesma je 80te, (možda ali 1% 70te)

To su sve informacije koje sam dobio od osobe (koji peh nije upantila ni refrene, nego ide nešto ovako ), pucajte prijedloge!

E da ovo je lista pjesam predloženih koje nisu iste kao ova:

* Guns n roses - paradise city
* guns n' roses - move to the city
* Suffragette City - David Bowie
* Hanoi Rocks - Back To Mystery City
* Hot in the city - Billy Idol
* Lanegan - Hit the city
* Glenn Frey - You Belong to the City (prelagan glas i ne počima žestoko)
* The Jam - In the city (1977) - (ova slično počima )
* Back In The City (Bright Lights, Big City)
* FEAR AND LOATHING - Back In The City (Live @ Freilicht)
* Joe Cocker - Summer in the City
* AC/DC - Safe in New York City
* Eagel- In the City
* Dio - One Night in the City
* New York City, N.Y.C. Pretty mean when it wants to be
* Snow Patrol - Take Back The City (prelagan glas )

daryo
21.11.2008., 18:51
poz ljudi, zna netko koja je pjesma u ovom videu ?
http://www.dailymotion.com/swf/x2esvw

EDIT : Našao, bob marley - could you be loved... thx anyways...

skkare
21.11.2008., 20:09
pozdrav!
ne znam je li već netko pito. zanima me ova pjesma na t-mobil reklami. zvuči mi kao bjork. je li zna netko možda kako se pjesma zove?
:)

mayena
21.11.2008., 20:27
neke idejice:D:


Technohead - I Wanna Be A Hippy (http://www.youtube.com/watch?v=gIQz6YcFgQ4&feature=related)


Mark 'Oh - Love song (http://www.youtube.com/watch?v=8RRTwm6ScIo&feature=related)

Charly Lownoise & Mental Theo - Wonderful Days (http://www.youtube.com/watch?v=aWAX29dk3e0)

A mila moja Suey, bog te blagoslovio, dijete :rofl:
Nije nista od toga.. Al ne vjerujem da se nitko ne sjeca.. Pomoglo bi mi kad bi samo netko rekao da se sjeca te stvari pa makar ne zna kako se zove.. Ovako imam filing da sam je izmislila :D

Carmabelle
21.11.2008., 22:12
reklama za t-com flex obitelj 300..novija reklama, puštaju je sada često (sa snijegom reklama).. koja je pjesma u pozadini?
plizzzz ako netko zna, pretrazila sam vec sve........i hitno mi je!!!

hvala punooo :)

James_23
22.11.2008., 04:02
Hi forumci,

ima li netko napisanu pjesmu u programu guitar pro pro: Igru bez granica od Tose Proeskog?

1234567
22.11.2008., 13:59
E ljudi evo sada ce na novoj biti pjesma(ili je vec bila)...ta pjesma me zanima kako se zove,pjeva je Mucalo...
aj molim vas pogledaje...on u toj pjesmi opisuje svoj zivot.

OkatoZlo
22.11.2008., 15:24
I mene zanima ovo iz Tcom reklame sa snijegom :D
Dajte ljudi, netko sigurno zna.. :moli:

Wulpes
22.11.2008., 16:42
Ovako, nedavno sam bila na tečaju engleskog jezika i čula jednu, meni prekrasnu pjesmu. Ide ovako nekako:
My name is Mary.....
I wanna dance........
I'm gonna dance.........

Hvala.

Jelena__
22.11.2008., 17:25
Ovako, nedavno sam bila na tečaju engleskog jezika i čula jednu, meni prekrasnu pjesmu. Ide ovako nekako:
My name is Mary.....
I wanna dance........
I'm gonna dance.........

Hvala.možda Dance - Caedmon's Call

skkare
22.11.2008., 20:01
je li zan netko ovu sa snjiegom za t-mobile rekalamu?
sliči mi na bjork, ali nisam siguran!:(

Suey
22.11.2008., 20:31
A mila moja Suey, bog te blagoslovio, dijete :rofl:
Nije nista od toga.. Al ne vjerujem da se nitko ne sjeca.. Pomoglo bi mi kad bi samo netko rekao da se sjeca te stvari pa makar ne zna kako se zove.. Ovako imam filing da sam je izmislila :D

kaj sad, pa malo da se nasmijemo i podsjetimo starih vremena :D a zaboravila sam ubaciti i ajn cvaj policaj:lol:

salu na stranu, ne mogu se sjetiti.

i nisam dijete;), prolistaj po mojim postovima koji zasigurno to dokazuju.

generacija sam srednje skole 91/92 - 94/95, tako da bih se trebala sjecati, ali, vise sam bila okrenuta british raveu nego svapskom technu:ne zna:

no, sto vise slusam ovu navijacku, sve mi je poznatija, i stalno mi baca na randy & mandy, ali ne znam koju stvar tocno, nema na jubitou.

jedini uistinu klinac koji se pojavljivao u dance/techno pjesmama bijase jordy,francuz, cije samplove glasa su koristili njegovi roditelji i od toga radili pjesme (dur dur etre bebe). al ne vjerujem da je to to sto trazis.

Suey
22.11.2008., 20:36
I mene zanima ovo iz Tcom reklame sa snijegom :D
Dajte ljudi, netko sigurno zna.. :moli:


samo da si kliknuo/la stranu prije, vidio bi da je to:

Maia Hirasawa - The worrying kind (http://www.youtube.com/watch?v=f5RjkrOWpUs)

James_23
22.11.2008., 22:02
Ok forumci....pa nije moguće da nitko nema note pjesme: Igra bez granica od Proeskog.........

SuperMario115
22.11.2008., 22:15
Trazim pjesme tko pjeva i kako se zovu

pjesma 1: samo ja samo ja zbog tebe ja nikog nisam ljubila reci mi reci mi lazi mi sve da je bilo najbolje .samo ti samo ti odlazis ti uvijek drugoj ljubavi daj mi samo jedan dan da bude ko san da bude kao nekada (zenska pjeva)


2: Samo sanjaj ali vreme prolazi jedna po jedna godina prolazi samo sanjaj ali budan ostani (zenska pjeva)

3: Neka vjecno gori onaj plam da bit ces moja jedina kada sam joj zavidan,kada je odvedem ja. . . .(musko pjeva)

4: Bas kao rosen odjevena u crveno...sve oko tebe je samo kula od karata (musko pjeva)

5: A htjeo sam jos samo jedan pokusaj,kao vino da te pijem (musko pjeva)

6: Trazim te među zvijezdama bas kao nekada, trazim te u snovima pjevam u pjesmama (musko pjeva)

7: Kad propadne sve i ostanem sam nijednu ko tebe necu voljeti znam, za tebe ja uvijek biti cu tu (musko pjeva)

8: Sretan ti bozic malena, sretan ti bozic malena , jos sve odjekuje od nemira tvojih susjeda pred jutro je nestalo skvadra pijana , zvoncici zvoncici su zvonili glavom pijanom, Sretan ti bozic, sretan ti bozic,sretan ti bozic malena , koliko snijega pada među nama a svakom pahuljom te ljubim ,Sretan ti bozic, sretan ti bozic,sretan ti bozic malena , (musko pjeva)

9: Kako cu ja bez tebe sad ako odes ja umrijet cu znaj (znam) , (musko pjeva)

mayena
22.11.2008., 22:44
kaj sad, pa malo da se nasmijemo i podsjetimo starih vremena :D a zaboravila sam ubaciti i ajn cvaj policaj:lol:

salu na stranu, ne mogu se sjetiti.

i nisam dijete;), prolistaj po mojim postovima koji zasigurno to dokazuju.

generacija sam srednje skole 91/92 - 94/95, tako da bih se trebala sjecati, ali, vise sam bila okrenuta british raveu nego svapskom technu:ne zna:

no, sto vise slusam ovu navijacku, sve mi je poznatija, i stalno mi baca na randy & mandy, ali ne znam koju stvar tocno, nema na jubitou.

jedini uistinu klinac koji se pojavljivao u dance/techno pjesmama bijase jordy,francuz, cije samplove glasa su koristili njegovi roditelji i od toga radili pjesme (dur dur etre bebe). al ne vjerujem da je to to sto trazis.

Ma jasno, treba se prisjetit - danas se time bavim cijeli dan.. A nisam neki fan te muzike, bila sam u 8. razredu :)
A ono 'dijete' je bilo tako odmilja (i zbog onoga god bless you, my child :)), nisam ni ja tako stara da bih nekom za ozbac rekla dijete, zapravo sam koju godinicu mladja od tebe :)
I ne znam ja jel british ili je deutsch, cak mi u glavi sve vise nekako baca na russian :D (ozbiljno)
Kako me to sad proganja..
However, hvala ti, Suey, zakon si! :cerek:

gasolina
22.11.2008., 23:21
neka zenska pjeva, onak je laganija i bas slatka pjesma...ona reklama u kojoj kao pada snijeg a dvije cure se secu i onda dodju do nekog decka pa im je kao neugodno?

Glamazone
22.11.2008., 23:30
kvragu ljudi jel vi znate čitati???

T-Mobile
Maia Hirasawa - The worrying kind

OkatoZlo
23.11.2008., 00:47
:klap:

Suey
23.11.2008., 09:42
imat cu vec nocne more od te t-mobile reklame:rofl:


russian techno:eek:?

sad jos manje znam, i jos ce me vise proganjati:D

a da pitamo na pdf nogomet:zubo:?

C.J.B.
23.11.2008., 11:38
I ne znam ja jel british ili je deutsch, cak mi u glavi sve vise nekako baca na russian :D (ozbiljno)
Kako me to sad proganja..


Ni meni ovo neda mira...cak sam izvukao neki dan kazetofon komponentu iz podruma da preslusam te stare kazete sto imam i nisam nista nasao, a potrajalo je preslusavanje vjeruj mi...:mad: da mi je samo sample od par sec.
Znas mozda neku stvar koja je slicna? Da barem otprilike znamo kako to zvuci...
Suey je navela dosta toga, kojoj je najslicnija? Po beatu barem.

Suey
23.11.2008., 12:12
eh, ja vise neam svoje kazete :mama:, a ni kazic na kojem bih ih preslusala :rofl:

c.j.b., tak sam hepi, uspjela sam neki dan naci i skinuti En-Rage: Run To You (http://www.youtube.com/watch?v=tnlUklcfjDE), to mi je bila odlicna stvar:jumping:

C.J.B.
23.11.2008., 12:30
Je, zakon stvar (ne mogu odoljet ni jednoj sa piano dionicama:D
bolest, sta ces) imam je na keep on dancing kompilaciji, jako dobar cd..

A sto se kazeta tice, sram te moze bit:zubo:

g0c
23.11.2008., 12:37
Evo, sad neznam, mozda puno trazim, ali zanima me ako bi mi netko mogao nabrojati koje su se sve pjesme vrtile jucer u SC-u dok su se bendovi izmjenjivali na pozornici, jer sam cuo jednu super pjesmu al nemam pojma kak se zove

Suey
23.11.2008., 13:04
:brukica:

al jos se sjecam po kojem su redu stvari na nekim kazetama isle :rofl:

c.j.b., jel znas ti mozda cija je stvar, ide nekako: operation (ili operator, tako nesto) go, all systems are in go, i to se stalno ponavlja kroz pjesmu. vuce mi na altern8, ali mislim da nisu to oni.

edit: imala sam je snimljenu negdje 92 ili 93

p.s. i kod mene bolest s piano dionicama :rofl:

Ivo_Bart
23.11.2008., 14:21
Zna li netko što ovdje svira?

http://www.youtube.com/watch?v=kohr0KfVXZA&NR=1

Glamazone
23.11.2008., 14:31
Zna li netko što ovdje svira?

http://www.youtube.com/watch?v=kohr0KfVXZA&NR=1

Air - Dead bodies
http://www.youtube.com/watch?v=h7lkXHMlXSQ

tomo5
23.11.2008., 14:57
Hey zna li netko kak se zove ova pjesma i tko je izvodi ?
znam da dio pjesme ide ovako ali se nemogu sjetiti ostatka :)

...ni jedno "da" bas nikada, i stvar je propala,
stalo mi je do tebe ali ne znam što mi je,
bila si mi jednom sve, sad je ona kraj mene
je li ovo prevara koja vrata zatvara...

Thx

Jelena__
23.11.2008., 17:05
već duže vremena čujem često jednu pjesmu na radiju, mislim da je dosta poznata, pjeva je neka ženska, čak mi je i glas te ženske poznat...uglavnom svaki put zapamtim stihove i odlučim da ću je pronać kad uhvatim vremena u prijevodu kad se sjetim :rolleyes:
i danas se napokon odlučim pronać kad ono totalna blokada ne mogu se sjetit ničega osim jednog stiha a to je everywhere you are...
google nije od pomoći pa molim vas :moli:

skkare
23.11.2008., 17:17
hvala!:)

hogarrex
23.11.2008., 17:27
Oi ekipa!
Zanima me, ako netko možda zna, kak se zove pjesma i ko ju izvodi, iz one reklame (znam da je glupa reklama, ali jbg =) ) od Orbita kad žena dođe kod policajca i kaže mu da je ukrala kocku frendici =). I kak se zove ona stvar iz početka Urote, General Woo ju izvodi...? Thnx unaprijed!

rina5
23.11.2008., 18:09
@mayena tocno znam na koju pjesmu mislis (dugo me nije bilo na forumu pa nisam mogla ranije reagirat), ja sam takodjer trazila tu stvar, imala sam je na kazeti nekad davno ali nisam imala naziv i tako to ostala enigma vjecna. Tek sad si me ti podsjetila na nju, cak sam u jednom trenu pomislila da mi pocetne rijeci zvuce kao goneee, goneee, goneee, eeeeeeeee, probat cu jos potrazit po kazetama mozda je barem uspijem ponovno cuti da zapamtim neke rijeci. Eto sad znas da jos nekog muci ova stvar.. Pozz...:)

MCM
23.11.2008., 19:33
Help an old friend! Trebaju mi dvije stvari:
1. Pjesma iz Jacobs Monarh kave, pjeva je muško, ne sjećam se točno stihova, ali ide nešto: let it snow i to se ponavlja tri puta!
2. Ako je itko gledao ''Društvo mrtvih pjesnika'' ona skladba s početka filma kad se svi nalaze u nekoj crkvi, uglavnom skladba je poznata, svirana je na gajdama i instrumentalna je! Bila je već u par filmova!

C.J.B.
23.11.2008., 20:05
Help an old friend! Trebaju mi dvije stvari:
1. Pjesma iz Jacobs Monarh kave, pjeva je muško, ne sjećam se točno stihova, ali ide nešto: let it snow i to se ponavlja tri puta!
2. Ako je itko gledao ''Društvo mrtvih pjesnika'' ona skladba s početka filma kad se svi nalaze u nekoj crkvi, uglavnom skladba je poznata, svirana je na gajdama i instrumentalna je! Bila je već u par filmova!

1. Frank Sinatra - Let it Snow (http://www.youtube.com/watch?v=F8BH4M9V1N8)
2. Hehehe u par filmova, bila je i na drugim mjestima. Škotska himna (http://www.youtube.com/watch?v=vBKBI7DOLHA).

revolution909
23.11.2008., 20:06
Frank Sinatra-Let it snow

@ Jelena
probaj Janet Jackson- Together again ,to mi je prvo palo na pamet

MCM
23.11.2008., 20:41
1. Frank Sinatra - Let it Snow (http://www.youtube.com/watch?v=F8BH4M9V1N8)
2. Hehehe u par filmova, bila je i na drugim mjestima. Škotska himna (http://www.youtube.com/watch?v=vBKBI7DOLHA).

Hvala ti, opet!:cerek:

MCM
23.11.2008., 21:00
Ok forumci....pa nije moguće da nitko nema note pjesme: Igra bez granica od Proeskog.........

Pa improviziraj, ta je pjesma prelagana za skinut po sluhu!:)

trpi
23.11.2008., 21:05
zalazi li netko u lotus bar u avenue mallu? pjesme su preeejebene, skoro svaka... pa ak neko zna neku stvar kaj se pusta tam nek napise:)

Ivo_Bart
23.11.2008., 21:22
Air - Dead bodies
http://www.youtube.com/watch?v=h7lkXHMlXSQ

Hvala! ;)

Hcexpo
23.11.2008., 23:29
Ljudi pomagajte. Vec dugo vremena trazim ime pjesme i izvođaća. sjecam se pjesme od prije 10tak godina i u zadnje vrijeme sam je cuo u nekoj techno obradi. znam samo da je brzog tempa, vesela, mislim da je gl instrument violina, al ne u stilu neke klasike neg ko neka americka seljacka pjesma iz texasa :rofl: i lik brzo brblja nesto u stilu ''where did you go, where did you go, to katmađo(tak nešto veli)'' pa sad znam da je sturi opis al ak je ko kaj skuzil i ak ko kaj zna. :s:s

C.G.B. Spender
23.11.2008., 23:48
Da probam ponovit, ako itko zna.

Dakle...tražim nazive i izvođače za 3 pjesme. I...btw...google se pokazao beskorisnim u ovim slučajevima.

1. strana pjesma, dio pjeva žena, a dio muški (moguće da je grupa, otkud da znam); žena pjeva nešto tipa "I get a little feeling, over, every time that you're gone, every time you're not here", dosta isfalširan zadnji dio; a dijelić koji sam zapamtila da muški kaže je "I will fuck you up, like you fucked me too". Brzi, rock pjesmuljak. Lako moguće da sam krivo čula riječi, budući da na netu ne mogu nać pjesmu s ovima.

2. Naša pjesma "Isti broj nazovi, ponekad se javi. Na stara vrata dođi, samo mi se vrati..." (ženski glas)

3. Isto naša pjesma: "srećo moja dal' ćeš ikad doći, uzalud te čekam svaki dan. Srećo moja ukrast će me noći, zauvijek me odnijeti u san" (isto ženski glas).

Hvala :)

C.J.B.
24.11.2008., 00:01
Ljudi pomagajte. Vec dugo vremena trazim ime pjesme i izvođaća. sjecam se pjesme od prije 10tak godina i u zadnje vrijeme sam je cuo u nekoj techno obradi. znam samo da je brzog tempa, vesela, mislim da je gl instrument violina, al ne u stilu neke klasike neg ko neka americka seljacka pjesma iz texasa :rofl: i lik brzo brblja nesto u stilu ''where did you go, where did you go, to katmađo(tak nešto veli)'' pa sad znam da je sturi opis al ak je ko kaj skuzil i ak ko kaj zna. :s:s

Rednex - Cotton Eye Joe (http://www.youtube.com/watch?v=ddgyg_5FF_0) trash teski:lol:

Jelena__
24.11.2008., 07:59
@ Jelena
probaj Janet Jackson- Together again ,to mi je prvo palo na pametthx, ali nije ta :(

just meggy
24.11.2008., 11:18
Molim ako bi netko mozda znao ime pjesme i izvodjaca zenska pjeva pjesma je lagana,a mislim da pocinje sa:Can you tell me how you feel,a refren je I'll keep a part of you in me......

Poseidon90
24.11.2008., 12:57
tražim i izvođača a i pjesmu. bilo na briljantinu možda prije pola godine. uglavnom, neka grupa, ful slični daft punku. pjesma koju tražim, sjećam se da su u spotu majice koje svijetle i na kojima nešto piše, spot se odvija u nekom klubu. help...

Skater
24.11.2008., 13:51
tražim i izvođača a i pjesmu. bilo na briljantinu možda prije pola godine. uglavnom, neka grupa, ful slični daft punku. pjesma koju tražim, sjećam se da su u spotu majice koje svijetle i na kojima nešto piše, spot se odvija u nekom klubu. help...

Jel možda Justice - D.A.N.C.E. (http://www.youtube.com/watch?v=O9Loe3XM7v0)?

Lopoch2007
24.11.2008., 14:01
Pozdrav!

Trebam pomoc. Zna li itko naziv pjesme ili izvodjaca s najnovije T-Mobile reklame za Flex i Flex obitelj - povezi se sa svojima (iz djetinjstva) ili nesto slicno... Ona ekipa (2 decka - u jednom dijelu koriste osvjezivac daha :) i 2 cure koje se tomu smiju) na snijegu? Zenski vokal je.

Hvala puno. :)

P.S. nemam pojma kako se sve ovo koristi. Thnx na razumijevanju.

jin18
24.11.2008., 14:06
i ja traži ime pjesme... normalno. tekst ide- ti grizeš me ja grizem te... da da da
pa svako malo aha. pa svako malo dadadada. i tako u zom stilu. pjevaju neki tip i ženska, :D

e našao sam neku nejmačku verziju.

http://www.youtube.com/watch?v=BMikAeK8rL0

to je to. e sad dal neko zna od koga je hrvatska verzija?

Poseidon90
24.11.2008., 14:10
Jel možda Justice - D.A.N.C.E. (http://www.youtube.com/watch?v=O9Loe3XM7v0)?

ma to je to, hvala puno...

ghostshadow
24.11.2008., 16:05
Jel možda netko zna koje se pjesme pojavljuju u ovom isjećku
http://www.youtube.com/watch?v=YaSgn3se7gM

antonio86
24.11.2008., 17:09
može li mi netko pomoć molim vas molim vas molim vas, ovak ima jedan pjesma koju tražim već jako dugo, pjesma je neki house il tak neš,puštaju je po bricevima zajedno sa guettom,Gaudinom itd., SPOT-na početku neki crnac lupa rukama po bunjevima,pozadina u spotu je cijelo vrijeme bijela,i onda neka cura počne pjevat taj neki refren koji ide neš tipa
BAJ BOM NEŠTO BAJ BOM NEŠTO BAJ BOM NEŠTO i tak cjelo vrijeme,pjesam je brzog ritma i prejebena je molim vas pomognite mi.HVAALAA

mppet
24.11.2008., 18:06
možda ova Wake Up Call - Maroon 5 (http://www.youtube.com/watch?v=R3WXPRR0wVY&feature=related)

Yes, ta je..ludilo u mojoj kući..u mobitelu..puno hvala, hvala...jel se možda tko sjeća reklame za cigarete mislim da Waler W... tip je bio u bijelom, igrao tenis a u pozadini glasovi ženski..aaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaa

Kestenchica
24.11.2008., 18:25
Molila bih da mi netko kaže, ako zna, kako se zove pjesma koja ide nekako ovako: ZNAJ DA POSTOJI NETKO KOME ZNACIS SVE , cula sam je par puta u reklami za narodni radio

To i mene zanima, nigdje na netu ju ne mogu naci... :/

Glamazone
24.11.2008., 18:26
Jel možda netko zna koje se pjesme pojavljuju u ovom isjećku
http://www.youtube.com/watch?v=YaSgn3se7gM

1. To be real - Cheryl Lynn
http://www.youtube.com/watch?v=ulW5Vgz0n9Q
2. Edye Gorme - Blame it on the Bossa Nova
http://www.youtube.com/watch?v=GI3RaURQjlE
3. Judy Garland - The Trolley Song
http://www.youtube.com/watch?v=hka8jKueLaQ
4. Anika Noni Rose - Can't Help Lovin' Dat Man Of Mine
5. Cher - Turn back time
6. Judy Garland - Good morning
7. Diana Ross - Touch me in the morning

Glamazone
24.11.2008., 18:27
Pozdrav!

Trebam pomoc. Zna li itko naziv pjesme ili izvodjaca s najnovije T-Mobile reklame za Flex i Flex obitelj - povezi se sa svojima (iz djetinjstva) ili nesto slicno... Ona ekipa (2 decka - u jednom dijelu koriste osvjezivac daha :) i 2 cure koje se tomu smiju) na snijegu? Zenski vokal je.

Hvala puno. :)

P.S. nemam pojma kako se sve ovo koristi. Thnx na razumijevanju.

a tako ti je teško bilo pogledati samo jednu fucking stranu prije? ma i onu prije! tu pjesmu su već tražili u zadnja 2 tjedna barem 10 puta bez obzira na to što se na nekim stranama spominje i po 2 puta!

T-Mobile

Maia Hirasawa - The worrying kind
http://www.youtube.com/watch?v=f5RjkrOWpUs

!!!!!! ah i evo mali savjet....ako tražite pjesmu iz neke naše reklame budite sigurni da su već ljudi pitali za nju jer su obično drugi uvijek brži pa onda budite toliko pristojni da ju prvo sami potražite (barem zadnjih 5 strana, nije to ništa abnormalno teško!) :) bit će to siiigurno u obostranu korist ;)

Glamazone
24.11.2008., 18:39
Molim ako bi netko mozda znao ime pjesme i izvodjaca zenska pjeva pjesma je lagana,a mislim da pocinje sa:Can you tell me how you feel,a refren je I'll keep a part of you in me......

faith hill - there you'll be
http://www.youtube.com/watch?v=6D6ObxUxQ5A

jin18
24.11.2008., 20:17
za mene ništa???:(

http://www.youtube.com/watch?v=BMikAeK8rL0

hrvatska prerada ovo stvari...:)

Lopoch2007
24.11.2008., 20:18
Hvala puno na pomoći.

P.S. Ostatak tvoje poruke neću komentirati! Na obostranu korist!

Pozdrav


a tako ti je teško bilo pogledati samo jednu fucking stranu prije? ma i onu prije! tu pjesmu su već tražili u zadnja 2 tjedna barem 10 puta bez obzira na to što se na nekim stranama spominje i po 2 puta!

T-Mobile

Maia Hirasawa - The worrying kind
http://www.youtube.com/watch?v=f5RjkrOWpUs

!!!!!! ah i evo mali savjet....ako tražite pjesmu iz neke naše reklame budite sigurni da su već ljudi pitali za nju jer su obično drugi uvijek brži pa onda budite toliko pristojni da ju prvo sami potražite (barem zadnjih 5 strana, nije to ništa abnormalno teško!) :) bit će to siiigurno u obostranu korist ;)

nanaeel
24.11.2008., 20:28
izludit ću više jer ne mogu nikako nigdje naći pjesmu a znam samo jedan stih iz nje i nemam pojma tko pjeva.
ne znam ni iz kojeg je razdoblja pjesma, bit će neke 80te, sjećam se samo da je polagana i onako žena pjeva nekim maznim glasom
pomagajte
dakle dotični stih je:
kao čokolada, topim se i nestajem, kad pogledam u tebe sama ti se predajem

ero girl
24.11.2008., 20:47
ljudi pomoć dobrodošla:
tražim jednu pjesmu koju sam gledala na satel. i pjeva je neka ženska i na francuskom je. pjesma je tužna, kao ona vidi nekog bivšeg i dok se vozi u autu sa sadašnjim pjeva... neznam kako da objasnim ali sam očajna
please helpppppppppppp

ghostshadow
24.11.2008., 20:53
1. To be real - Cheryl Lynn
http://www.youtube.com/watch?v=ulW5Vgz0n9Q
2. Edye Gorme - Blame it on the Bossa Nova
http://www.youtube.com/watch?v=GI3RaURQjlE
3. Judy Garland - The Trolley Song
http://www.youtube.com/watch?v=hka8jKueLaQ
4. Anika Noni Rose - Can't Help Lovin' Dat Man Of Mine
5. Cher - Turn back time
6. Judy Garland - Good morning
7. Diana Ross - Touch me in the morning

Puno Hvala!!!

Glamazone
24.11.2008., 21:08
ljudi pomoć dobrodošla:
tražim jednu pjesmu koju sam gledala na satel. i pjeva je neka ženska i na francuskom je. pjesma je tužna, kao ona vidi nekog bivšeg i dok se vozi u autu sa sadašnjim pjeva... neznam kako da objasnim ali sam očajna
please helpppppppppppp
Joe le taxi od Vanesse Paradis?
http://www.youtube.com/watch?v=sJrHSfDSm34?

ero girl
24.11.2008., 21:17
hvala na pokušaju al nije. pjesmu sam gledala prošle godine i nije stara baš mnogo.
al nikako baš nikako je nemogu naći
još malo opisa: ima scena i u stanu kao ona se sjeća njih dvoje i pjeva na prozoru i bla bla
joj kad nitko nezna

Glamazone
24.11.2008., 21:23
hm stvarno neznam baš modernu franc.glazbu ali možda su neke od ovih (koje baš i nisu sve moderne)

Alizee
Jane Birkin
Carla Bruni
Charlotte Gainsbourg
Claude Debussy
Emilie Simon
France Gall
Françoise Hardy
Miss Kittin
Yael Naim
Soko
Nouvelle Vague
Yelle

Jelena__
24.11.2008., 21:23
već duže vremena čujem često jednu pjesmu na radiju, mislim da je dosta poznata, pjeva je neka ženska, čak mi je i glas te ženske poznat...uglavnom svaki put zapamtim stihove i odlučim da ću je pronać kad uhvatim vremena u prijevodu kad se sjetim :rolleyes:
i danas se napokon odlučim pronać kad ono totalna blokada ne mogu se sjetit ničega osim jednog stiha a to je everywhere you are...
google nije od pomoći pa molim vas :moli:itko? :moli:

Veeg
24.11.2008., 21:37
zna li itko riječi pjesme juri juri vlak.. ona dječja pjesmica..

juri, juri vlak preko brda planina, gdje je čisti zrak, gdje se svatko zabavlja,
ću ću ću ću..
:rofl:

Suey
24.11.2008., 22:11
za mayenu:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=124876&page=12

obrati paznju na drugi post:D

sam ti ja rekla da trazis na krivom pdf-u :zubo:

MCM
24.11.2008., 22:13
itko? :moli:

Je li možda od Helen Trevillion- everywhere you are?

SuperMario115
25.11.2008., 00:29
Trazim pjesme tko pjeva i kako se zovu

pjesma 1: samo ja samo ja zbog tebe ja nikog nisam ljubila reci mi reci mi lazi mi sve da je bilo najbolje .samo ti samo ti odlazis ti uvijek drugoj ljubavi daj mi samo jedan dan da bude ko san da bude kao nekada (zenska pjeva)


2: Samo sanjaj ali vreme prolazi jedna po jedna godina prolazi samo sanjaj ali budan ostani (zenska pjeva)

3: Neka vjecno gori onaj plam da bit ces moja jedina kada sam joj zavidan,kada je odvedem ja. . . .(musko pjeva)

4: Bas kao rosen odjevena u crveno...sve oko tebe je samo kula od karata (musko pjeva)

5: A htjeo sam jos samo jedan pokusaj,kao vino da te pijem (musko pjeva)

6: Trazim te među zvijezdama bas kao nekada, trazim te u snovima pjevam u pjesmama (musko pjeva)

7: Kad propadne sve i ostanem sam nijednu ko tebe necu voljeti znam, za tebe ja uvijek biti cu tu (musko pjeva)

8: Sretan ti bozic malena, sretan ti bozic malena , jos sve odjekuje od nemira tvojih susjeda pred jutro je nestalo skvadra pijana , zvoncici zvoncici su zvonili glavom pijanom, Sretan ti bozic, sretan ti bozic,sretan ti bozic malena , koliko snijega pada među nama a svakom pahuljom te ljubim ,Sretan ti bozic, sretan ti bozic,sretan ti bozic malena , (musko pjeva)

9: Kako cu ja bez tebe sad ako odes ja umrijet cu znaj (znam) , (musko pjeva)

10. ja nemam snage da ostanem tu moram da podem da potrazim nju,sve moje zelje su samo o njoj ,ne mogu ja vise odnjela je zivot moj,sve je bilo ko u snu vrlo brzo imao sam ju (musko pjeva )

HVALA UNAPRIJED

jekadje
25.11.2008., 10:04
Trebam hitno tekstove M. Burksa:
One more chance; Got a way with women; Thank God for fools;
Ako netko ima ili zna za link bit ću zahvalan!

just meggy
25.11.2008., 11:06
faith hill - there you'll be
http://www.youtube.com/watch?v=6D6ObxUxQ5A

Hvala puno.

mayena
25.11.2008., 12:22
za mayenu:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=124876&page=12

obrati paznju na drugi post:D

sam ti ja rekla da trazis na krivom pdf-u :zubo:

Aaaaaaaaaaaaa, Suey, majstorice! :s :s :s :s :s

Hehe, nema ne forumu par dana i mnostvo novih odgovora, cak sam vec izgubila nadu da se itko sjeca toga - hvala ti, rina5, sto si mi je vratila :D, hvala i C.J.B.-u, velikom znalcu sto danima prekopava po kazetama - i ja sam isto radila svo ovo vrijeme i nikako nac bas tu grrrrr..
Aaaaaa, koja stvar! :rofl:

Evo ovdje je malo bolji zvuk:
http://www.youtube.com/watch?v=hFq0Zh2tLn0&feature=related
Isuse, kako sam sretna! :D

Alfa KT
25.11.2008., 12:46
na radiu se cesto vrti neka pjesma koju pjeva neka zenska pa se ubaci neki reper...nest mi se cini da ide sa all my girls to se stalno ponavlja,,zzna li itko??

mayena
25.11.2008., 13:01
I jos malo o pjesmi Gam gam..
Tekst je na hebrejskom, glasi: 'Gam ki elech b’gei tzalmavet lo eira ra ki ata imadi', otpjevano:
Gam gam gam ki elech
Be be gei tzalmavet
lo lo lo eira ra
Ki ata imadi,
a znaci 'Pa da mi je i dolinom smrti proci, zla se ne bojim jer Ti si sa mnom.'
Zanimljivo :D

C.J.B.
25.11.2008., 13:21
Ajde bas mi je drago da je i ova mayenina stvar nadena. Suey:s
Ne znam zasto, ali ja se uopce ne sjecam te pjesme...a nije losa:ne zna:

Glamazone
25.11.2008., 13:29
na radiu se cesto vrti neka pjesma koju pjeva neka zenska pa se ubaci neki reper...nest mi se cini da ide sa all my girls to se stalno ponavlja,,zzna li itko??

možda Beyonce - Single ladies?
http://www.youtube.com/watch?v=ZTqC1pe9CGU

KeKe Palmer - All my Girlz
http://www.youtube.com/watch?v=rnR_gAubTnk

Alfa KT
25.11.2008., 13:35
možda Beyonce - Single ladies?
http://www.youtube.com/watch?v=ZTqC1pe9CGU

KeKe Palmer - All my Girlz
http://www.youtube.com/watch?v=rnR_gAubTnk

nije,,,ma pjeva neka zenska i ubacuje se neki reper,,nisam siguran jel sad ide all my girlls ili all my love,,al cesto se vrti na radiu

rina5
25.11.2008., 15:58
@Suey evo uz mayenu i od mene veliko hvala :s :s:s
:):):):)

Glamazone
25.11.2008., 16:07
All my love-Luther Vandross?

Alfa KT
25.11.2008., 16:26
nije...jbg..al svejedno hvala..reci ako mozda smislis nesto

ero girl
25.11.2008., 17:11
hm stvarno neznam baš modernu franc.glazbu ali možda su neke od ovih (koje baš i nisu sve moderne)

Alizee
Jane Birkin
Carla Bruni
Charlotte Gainsbourg
Claude Debussy
Emilie Simon
France Gall
Françoise Hardy
Miss Kittin
Yael Naim
Soko
Nouvelle Vague
Yelle[/QUOTnijedna od ovih nažalost.:flop:
ipak tnx:top:

jin18
25.11.2008., 17:22
ne odustajem...
tekst koji sam zapamtio je...
ti grizeš me ja grizem te. aha.
svako malo se ponavlja da da da i aha.

to je prerada pjesme dadada koju izvodi trio , bend iz 80-ih

http://www.youtube.com/watch?v=BMikAeK8rL0
molim vas....

Skater
25.11.2008., 17:35
@ alfa 159

Jennifer Lopez - All I Have ?

C.J.B.
25.11.2008., 18:14
ne odustajem...
tekst koji sam zapamtio je...
ti grizeš me ja grizem te. aha.
svako malo se ponavlja da da da i aha.

to je prerada pjesme dadada koju izvodi trio , bend iz 80-ih

http://www.youtube.com/watch?v=BMikAeK8rL0
molim vas....

Mozda ovo (http://www.youtube.com/watch?v=ssiVCnz2qxQ) cudo?:ne zna:

Suey
25.11.2008., 18:48
Isuse, kako sam sretna! :D

:jumping::trio::lux::cheer:

i meni je drago da smo to saznali konacno!

srecom, nismo morali zvati bilica glavom i bradom:zubo:

ne bi niti moje kazete pomogle, to sto posto nisam nigdje imala snimljeno, iako mi je stvar poznata.

jin18
25.11.2008., 21:36
Mozda ovo (http://www.youtube.com/watch?v=ssiVCnz2qxQ) cudo?:ne zna:

joj nene.nije to. to je fakat sranje :rofl::rofl:
ali hvala, bar je neko primjetio :):s:s:s

Alfa KT
26.11.2008., 11:52
@ alfa 159

Jennifer Lopez - All I Have ?

e to je... hvala puno!! :s:s:s:mig:

zmaster1
26.11.2008., 12:43
e ovako, čuo sam jednu pjesmu prekjučer na otvorenom, ima prije refrena jedan zarazan dio koji sviraju violine... čuo sam ju i prije, starija stvar, ma svi ste ju sigurno jednom čuli, predobra stvar. a sad od riječi što sam uspio nešto slabo pohvatat su i can never be the one/your love... nešto od tog dvoje i nešto kao in my life without you... al nisam ni za to siguran... u googleu mi izbacio milijun pjesama al nijedna nije ta... i btw muško ju pjeva... thx unaprijed

Glamazone
26.11.2008., 13:20
oko koliko sati je svirala?

zmaster1
26.11.2008., 13:37
okvirno između 22.00 i 23.00 sata

Glamazone
26.11.2008., 13:44
mora biti jedna od ovih jer su te stvari svirale između 22 i 23 sata

SLAVE TO LOVE-BRYAN FERRY (starija)
SAVE A PRAYER-DURAN DURAN (starija)
NEVER MISS A BEAT-KAISER CHIEFS
SEX ON FIRE-KINGS OF LEON
COUNTRY HOUSE-BLUR (starija)
SOUNDS LIKE A MELODY-ALPHAVILLE (starija)
EYES WITHOUT A FACE-BILLY IDOL (starija)
NOTHING IN MY WAY-KEANE
VIOLET HILL-COLDPLAY