PDA

View Full Version : Što ste sanjali sinoć?

stranice : [1] 2 3 4 5

Eviene
05.12.2007., 10:09
ja sam sanjala da sam otisla u svemir sa razredom iz srednje i i da smo se morali baciti u sunce da bi postigli neku produhovljenost. nista nije boljelo, a svi bi nekako ostali zivi. ja nisam htjela jer me bilo strah. :D

a drugi san je bio da je veliki tsunami poplavio svijet, a ja sam u nekoj spilji pokusavala spasiti sebe i svoju krntiju od auta odlazeci na visi nivo spilje.:lol: :lol:

mislite li da nasi snovi imaju neko znacenje?

baja
05.12.2007., 10:25
definitivno, a ovaj tvoj je baš zanimljiv

samo, bolje da si ovo stavila na psihologiju; ovdje će ti se uskoro sve svesti na falusoidne interpretacije :D

pakleni_patuljak
05.12.2007., 10:29
ja sam sanjala da sam otisla u svemir sa razredom iz srednje i i da smo se morali baciti u sunce da bi postigli neku produhovljenost. nista nije boljelo, a svi bi nekako ostali zivi. ja nisam htjela jer me bilo strah. :D

a drugi san je bio da je veliki tsunami poplavio svijet, a ja sam u nekoj spilji pokusavala spasiti sebe i svoju krntiju od auta odlazeci na visi nivo spilje.:lol: :lol:

naravno!

ovat tvoj nagovješćuje da ćeš ubrzo na rab.
spoznat uzvišenost slobodnog pada.

Eviene
05.12.2007., 10:34
definitivno, a ovaj tvoj je baš zanimljiv

samo, bolje da si ovo stavila na psihologiju; ovdje će ti se uskoro sve svesti na falusoidne interpretacije :D
nisam htjela na psihologiju staviti jer me zanima sto ce ovdje ljudi pisati.

cesto sam znala sanjati dok sam bila u vezi sa deckom da prekidamo, da me vara i takve stvari. mozda me je mozak pripremao na prekid:D

Verona_V
05.12.2007., 10:36
Ja sam sanjala da sam u inozemstvu si dala ubrizgati tekući silikon u sise. Hm.

baja
05.12.2007., 10:40
cesto sam znala sanjati dok sam bila u vezi sa deckom da prekidamo, da me vara i takve stvari. mozda me je mozak pripremao na prekid:D
meni malo i neugodno ispričati što sam ja sanjala u početku naše veze (sad smo u braku) dok je još bilo ljubomore;
dakle, zatekla sam svog dragog u kabriolet busu na kvatriću s drugom djevojkom, poludila i opalila ga šakom u zube
budimo se i kaže meni darling; uh, jebote, netko mi je sasuo zube u snu :eek: :eek:

Eviene
05.12.2007., 10:42
meni malo i neugodno ispričati što sam ja sanjala u početku naše veze (sad smo u braku) dok je još bilo ljubomore;
dakle, zatekla sam svog dragog u kabriolet busu na kvatriću s drugom djevojkom, poludila i opalila ga šakom u zube
budimo se i kaže meni darling; uh, jebote, netko mi je sasuo zube u snu :eek: :eek:
:lol: :lol: :lol:
e, strgala sam se! sad barem zna sto ce biti ako to stvarno napravi!:D

cap_insanio
05.12.2007., 10:42
divne li teme.

ja sam noćas sanjala da mi žejlko bebek preko fona daje nečiji broj mobitela, i veli tiho i značajno: "jel treba još nešto". i to dva puta isto ponovi. "jel treba još nešto". ej??!!:lol:

ne postam ovo jer me interesira što znači, što sam pojela i koju ću nogu slomit sutra, već čisto da velim koliko mi je psiha u qrcu. više samoj sebi naglas da priznam:D

nadam se da će se ova tema pridružit vrlim produhovljenim šta vas je naživciralo i razveselilo:D

ej, a željka bebeka ne mogu s m i s l i t:zubo: nit sam ga čula nit vidjela u medijima, ne jučer, već ....dragi bog zna kad posljednji put:confused:

Šmizla
05.12.2007., 10:43
Da sam zabrijala sa sestrinim bivšim :brukica:

Marmelada4
05.12.2007., 10:43
Sanjala sam da stojim na litici i gledam prekrasne, velike valove kako se obrušavaju na pješčanu plažu ispod mene. I onda je došao tsunami. I bila sam uvjerena da će me pomest, ali netko me zagrlio i rekao da se nemamo čega bojati, jer nas tsunami neće doseći na litici.
I tako smo mi zagrljeni gledali tsunami.

jajoglavac
05.12.2007., 10:44
požar

Natch
nisam nis sanjala, samo kad sam se probudila na trenutak mi se ucinilo da kraj kreveta vidim ultramoderni minijaturni usisavac ljubicaste metalik boje. bio je mali, okrugli, nalik na kompaktnu bubu i sjecam se da sam bila jako sretna kad sam ga vidjela.

-gloria-
vi ste svi spavali :(

Šmizla
ja sam noćas sanjala da mi žejlko bebek preko fona daje nečiji broj mobitela, i veli tiho i značajno: "jel treba još nešto". i to dva puta isto ponovi. "jel treba još nešto". ej??!!:lol:

:rofl: :lol:

Natch
05.12.2007., 10:46
Sanjala sam da stojim na litici i gledam prekrasne, velike valove kako se obrušavaju na pješčanu plažu ispod mene. I onda je došao tsunami. I bila sam uvjerena da će me pomest, ali netko me zagrlio i rekao da se nemamo čega bojati, jer nas tsunami neće doseći na litici.
I tako smo mi zagrljeni gledali tsunami.ovaj prizor najbolje ilustrira tradicionalni hrvatski defetizam. tako su se nasi biraci zagrlili i cekaju rezultate izbora :top:

Eviene
05.12.2007., 10:47
ja sam jednom sanjala da su mi kukci u sobi pa sam pocela lupati po zidu da ih ubijem.

uzasavam se kukaca.

cap_insanio
05.12.2007., 10:50

e.
a taj broj od te dotične osobe inače bi mi simpa i dobro sjeo, i sad dolazi željko (:confused: ?????!!!!:s :D ) al iz dana kad je imao africu, i onak daje mi preko fona (net) taj broj, i tak mi dva put veli "jel treba još nešto":D

al davno sam se prestala bojat i grozit svoje psihe, sad se družimo i prijatno zajebavamo skroz:D

Natch
05.12.2007., 10:53
ja sam noćas sanjala da mi žejlko bebek preko fona daje nečiji broj mobitela, i veli tiho i značajno: "jel treba još nešto".
prvo se moras pitati sto tebi taj san znaci. dalje, moras znati da mozak u snu povezuje informacije na malo izopacen nacin: dakle sanjala si zapravo nekog zeljka ili si se sjetila nekog jako kovrcavog ili se radi o asocijaciji vezanoj za neku stvar bijelog dugmeta, recimo 'na zadnjem sjedalu moga auta'.
razmisljaj na taj nacin :mig:

cap_insanio
05.12.2007., 10:55
prvo se moras pitati sto tebi taj san znaci. dalje, moras znati da mozak u snu povezuje informacije na malo izopacen nacin: dakle sanjala si zapravo nekog zeljka ili si se sjetila nekog jako kovrcavog ili se radi o asocijaciji vezanoj za neku stvar bijelog dugmeta, recimo 'na zadnjem sjedalu moga auta'.
razmisljaj na taj nacin :mig:

vidiš, ja se zapravo sjećam vremena kada sam od tebe znala pročitat i nešto pametno:)
mada mi je to izblijedilo skroz:)

Skviki
05.12.2007., 10:56
ja se ne sjećam što sa noćas sanjala u detalje :tuzni:
neki james bond je bio u mom društvu, imao je pištolj i često je presvlačio svoje prsluke
htio nas je natjerat da se svi spuštamo po sajlama od lifta :ne zna:

Marmelada4
05.12.2007., 11:02
ovaj prizor najbolje ilustrira tradicionalni hrvatski defetizam. tako su se nasi biraci zagrlili i cekaju rezultate izbora :top:

I nadamo se da nas uzburkana oluja političkih događanja neće sve pomest pred sobom :zubo:

Šmizla
05.12.2007., 11:04
neki james bond je bio u mom društvu, imao je pištolj i često je presvlačio svoje prsluke

Baš čitam danas u jutarnjem, novi James Bond - Daniel Craig :cerek: - obećo je kako će se skinut skroz u novom Jamesu Bondu. Bit će prvi koji će sve pokazat. :cerek:

Zamisli kaj ćeš tad sanjat :D

cap_insanio
05.12.2007., 11:05

kad reče james bond:D negdje sam već o tomu pisala, al ajd.

svojevremeno sam sanjala ovog zadnjeg plavušana ovak; (opet nevezano za jamesa bonda, jer nit sam tih dana pričala gledala razmišljala čula o toj temi)
ulazim u kancelariju, tamna, gotivno, klasično opremljena, velik stol i one police prepune knjiga sa strane, kožna stolica. baš onak english enterijer.
i sjedi james bond za stolom, a ja moram proć njemu iza leđa da uzmem neke svoje fajle (sa kojima sam intenzivno radila u RL tih dana, a u čem i je sva perverzija sna:rofl: ). i neda mi govno da uzmem fajle:confused: a svi znaju, i ja i on da meni te fajle baš t r e b a j u, dakle da nema zajebancije, nije to njegova volja hoće on meni dat fajle il neće, već je to moje čovječe, moja nadležnost, gdješ mi moju fajlu ne dat:rofl: i on mene onim pasjim pogledom i svijetlim očima cinično gleda i veli ne dam i gotovo, ne mogu se te fajle tek tako uzimat, moraš ti tražit proceduru za to bla bla. govno svadljivo:D a jesam se bila iživcirala, probudila se, nokti zabijeni u dlanove koliko sam se stisla od stresa:D
mu majku poganu:D

Natch
05.12.2007., 11:09
kad reče james bond:D negdje sam već o tomu pisala, al ajd.

svojevremeno sam sanjala ovog zadnjeg plavušana ovak; (opet nevezano za jamesa bonda, jer nit sam tih dana pričala gledala razmišljala čula o toj temi)
ulazim u kancelariju, tamna, gotivno, klasično opremljena, velik stol i one police prepune knjiga sa strane, kožna stolica. baš onak english enterijer.
i sjedi james bond za stolom, a ja moram proć njemu iza leđa da uzmem neke svoje fajle (sa kojima sam intenzivno radila u RL tih dana, a u čem i je sva perverzija sna:rofl: ). i neda mi govno da uzmem fajle:confused: a svi znaju, i ja i on da meni te fajle baš t r e b a j u, dakle da nema zajebancije, nije to njegova volja hoće on meni dat fajle il neće, već je to moje čovječe, moja nadležnost, gdješ mi moju fajlu ne dat:rofl: i on mene onim pasjim pogledom i svijetlim očima cinično gleda i veli ne dam i gotovo, ne mogu se te fajle tek tako uzimat, moraš ti tražit proceduru za to bla bla. govno svadljivo:D a jesam se bila iživcirala, probudila se, nokti zabijeni u dlanove koliko sam se stisla od stresa:D
mu majku poganu:D
trebala si ga tresnuti busilicom za papir :mig:

cap_insanio
05.12.2007., 11:12
trebala si ga tresnuti busilicom za papir :mig:

krenula sam se tako nabrijano svađat s njim da sam pustila jak nekontroliran glas koji me je probudio:rofl: i ostavio mutavu i zbunjenu, s ubrzanim disanjem i bolnim dlanovima:rofl: 1:0 za jamesa:D

Natch
05.12.2007., 11:17
krenula sam se tako nabrijano svađat s njim da sam pustila jak nekontroliran glas koji me je probudio:rofl: i ostavio mutavu i zbunjenu, s ubrzanim disanjem i bolnim dlanovima:rofl: 1:0 za jamesa:D

zapravo, taj san je najvjerojatnije vezan za tvoj poslovni zivot i neka ogranicenja u njemu. kao da imas osjecaj da netko blokira tvoje napredovanje i uspjeh u poslu?
ocito je da ti je samorealizacija toliko bitna, cim si se s krikom suprostavila pokusaju da te netko zaustavi u napredovanju.
mene zapravo cudi sto ga nisi, jel, neutralizirala. barem je u snu sve moguce.
mozda te james seksualno privlaci, pa ga zato nisi ubila?

Skviki
05.12.2007., 11:18
moj james bond je bio kombinacija pierca brosnana i paučka :ne zna:
ovaj novi james bond mi nekako ko mesar izgleda :kava:

_GeTiA_
05.12.2007., 15:18
Sanjala sam neke anoreksicne manekenke koje su bile u bijelom donjem rublju i setale se po nekoj sobi. Odjendom upao neki lik ui uhvatio njih par tuci i toliko ih je pretukao da su ove ostale zvale doktora . Kad je doktor dosao prisao je toj jednoj curi i gurnuo joj nesto kroz usta neku spravu ( a u tome sam izgleda bila ja jer sam odjednom gledala sve njene organe) i tako imala je odvaljeno rebro . Nakon toga odjednom gledam u facu tog doktora koji u soku negdje gleda i polako sve glasnije vice aaaAAAAAAA..i onda ja pogledam u sta on to gleda i vidim dvije te djevojke kako stoje i tijelo im se raspada ..nestaju..

fuj strasno.. inace u zadnje vrijeme samo neke nocne mora sanjam

noc prije sanjala sam da me neki narkoman izbo iglom kojom se on bode i govorio mi et sad ces znati kako je meni..i onda kad me poprilicno izbo sa tom iglom rekao mi da ima sidu...
toliko sam vristala u snju i plakala i trcala da sam ujutru ustala premorena ...
uzas..

Šmizla
06.12.2007., 09:50
Da sam bila na apsolventskom u Indiji i pokušavala si kupit Ledov sladoled.

Imali su samo neke svoje od šarenog snijega koji se nisu topili na suncu. :misli: I smrdili su. Indijci, ne sladoled.

Sanjala sam još jednog forumaša, al ne znam kaj smo radili. .:D

dmj
06.12.2007., 09:56
Da sam bila na apsolventskom u Indiji i pokušavala si kupit Ledov sladoled.

Imali su samo neke svoje od šarenog snijega koji se nisu topili na suncu. :misli: I smrdili su. Indijci, ne sladoled.

Sanjala sam još jednog forumaša, al ne znam kaj smo radili. .:D

Da si išla na apsolventsko u Albaniju mogla bi kupiti SAMO Ledov sladoled. :rofl: Dogodilo se frendu ljetos.

Mada me uopće ne bi iznenadilo da ih i u Indiju prodaju. :)

Šmizla
06.12.2007., 10:06
Da si išla na apsolventsko u Albaniju mogla bi kupiti SAMO Ledov sladoled. :rofl: Dogodilo se frendu ljetos.

Odlično. :) Itak ću si moć priuštit ljetovanje eventualno u Albaniji :cry: :D

Smart_bitch
06.12.2007., 10:23
Noćas sam sanjala ovo. Dakle, iz nekog razloga hodam po nekom kvartu sa malim kućicama obiteljskim i naletim na hrpu hrpu policije. I najednom shvatim da kod sebe imam vrećicu kokaina. I da su uokolo policijski psi. I :horor: Najednom se pored mene stvori moja mama :confused: koja mi savjetuje da stavim vrećicu u tenisice koje nosim u ruci, a tenisice pod kamion. :ne zna:

Nastavljam hodati po tom kvartu, koji se najednom pretvorio u široku autocestu gdje vidim malo dijete (i to točno znam koje dijete, ona najmanja iz Full house :rigo: ) koje čuči pored pločnika, a autobusi idu na nju. I skočim da ju zaštitim, da autobus obiđe, uzmem ju na ruke, i odnesem njenoj mami.

To sve prođe u redu, i vraćam se po vrećicu pod kamionom, kad najednom, neka baba ide prema meni s tim djetetom i gura mi ga u ruke i govori mi da ću sljedećih šest mjeseci ja čuvati to dijete, pa ću vidjeti kako je teško brinuti se za dijete. I sad ja stojim s djetetom na rukama i objašnjavam da ja ne mogu uzet malu, da ovo da ono, međutim, baba se vraća sa paketom pelena koje mi isto gurne u ruke i ode. I mene pere paranoja da kaj ću reć dečku, zakaj sam sad došla s bebom :eek: i tu sam se probudila :D :D

Šmizla
06.12.2007., 10:26
Noćas sam sanjala ovo. Dakle, iz nekog razloga hodam po nekom kvartu sa malim kućicama obiteljskim i naletim na hrpu hrpu policije. I najednom shvatim da kod sebe imam vrećicu kokaina. I da su uokolo policijski psi. I :horor: Najednom se pored mene stvori moja mama :confused: koja mi savjetuje da stavim vrećicu u tenisice koje nosim u ruci, a tenisice pod kamion. :ne zna:

Nastavljam hodati po tom kvartu, koji se najednom pretvorio u široku autocestu gdje vidim malo dijete (i to točno znam koje dijete, ona najmanja iz Full house :rigo: ) koje čuči pored pločnika, a autobusi idu na nju. I skočim da ju zaštitim, da autobus obiđe, uzmem ju na ruke, i odnesem njenoj mami.

To sve prođe u redu, i vraćam se po vrećicu pod kamionom, kad najednom, neka baba ide prema meni s tim djetetom i gura mi ga u ruke i govori mi da ću sljedećih šest mjeseci ja čuvati to dijete, pa ću vidjeti kako je teško brinuti se za dijete. I sad ja stojim s djetetom na rukama i objašnjavam da ja ne mogu uzet malu, da ovo da ono, međutim, baba se vraća sa paketom pelena koje mi isto gurne u ruke i ode. I mene pere paranoja da kaj ću reć dečku, zakaj sam sad došla s bebom :eek: i tu sam se probudila :D :D

Poruka: ostavi se bijelog i postani mama. Ostavi dečka. :D

dmj
06.12.2007., 10:43
Odlično. :) Itak ću si moć priuštit ljetovanje eventualno u Albaniji :cry: :D

Ne potcjenjuj, Albanija je lijepa. :cerek: Tirana je zanimljiv grad, pun prekrasnih žena, koje po ljepoti ne zaostaju za Dalmatinkama (moš se sad da te izvlačit, ali nekako mi se čini da si ono jučer ili prekjučer na nekoj drugoj temi napisala da ti ni pičke nisu nezanimljive... :E :rofl: ). Cesta kojom vijugaš kroz kanjon na putu od Ohrida prema moru nudi jako lijepe pejzaže, a stara planinska cesta od Elbasana do Tirane je očaravajuća i zaljubio sam se u taj dio Albanije. :cerek: I zapravo si jako želim proći i južni dio prema Grčkoj i obalu... :)

Šmizla
06.12.2007., 10:47
Ne potcjenjuj, Albanija je lijepa. :cerek: Tirana je zanimljiv grad, pun prekrasnih žena, koje po ljepoti ne zaostaju za Dalmatinkama (moš se sad da te izvlačit, ali nekako mi se čini da si ono jučer ili prekjučer na nekoj drugoj temi napisala da ti ni pičke nisu nezanimljive... :E :rofl: ). Cesta kojom vijugaš kroz kanjon na putu od Ohrida prema moru nudi jako lijepe pejzaže, a stara planinska cesta od Elbasana do Tirane je očaravajuća i zaljubio sam se u taj dio Albanije. :cerek: I zapravo si jako želim proći i južni dio prema Grčkoj i obalu... :)

Vjerujem da ima prirodnih ljepota. Al kakav je noćni život na obali i ponuda muškaraca ? :razuzdana slovenka: :D

dmj
06.12.2007., 10:59
Vjerujem da ima prirodnih ljepota. Al kakav je noćni život na obali i ponuda muškaraca ? :razuzdana slovenka: :D

Nisam bio do obale, a i da jesam sumnjam da bih obraćao pozornost na ponudu muškića. Ali oni se tek sad otvaraju turizmu pa mi je logično da i galebarenje razvijaju, moglo bi bit ko kod nas u zlatna vremena za sredovječne Švabice, šezdesetih i sedamdesetih... :D Sad ti babe na seks turizam u Tunis idu.

Samo kaj su Albanci prilično niski, ak ti je visina preduvjet radije uplati ljetovanje u Crnoj Gori. :)

erika85
06.12.2007., 11:03
ja sanjah da planiram slavit prvi maj sa ajs nigrutinom i još jednim legom, i kasnije je došao i wikluh i uglavnom bilo je jako dosadno, svi smo samo sjedili na nekim foteljama i crkavali, i roštilj je stajao pored nas, nikome se nije dalo peć...i još neke gluposti kasnije, al svejedno mi se svidjeo san!! :))

a negdje prije sam sanjala da sam jednom dečku na nekoj utakmici počela vrištat kako smo jako žedni, kako to više nije smiješno, da ćemo umrijet od žeđi...iako ne znam tko smo "mi" bili niti zašto sam to njemu govorila, možda zato jer je on pio sok na slamčicu! a i znam ga zapravo, al svejedno!

mwm
06.12.2007., 11:11

Tik - tak, tik - tak, tik - tak ... :biološki sat:

printscreen
06.12.2007., 11:15
sanjala sam apstraktno i nepovezano :horor: moram to proanalizirat :bonk:

Smart_bitch
06.12.2007., 11:15
Tik - tak, tik - tak, tik - tak ... :biološki sat:

Misliš da mi je vrijeme za koku? :misli:

Šmizla
06.12.2007., 11:17
Nisam bio do obale, a i da jesam sumnjam da bih obraćao pozornost na ponudu muškića. Ali oni se tek sad otvaraju turizmu pa mi je logično da i galebarenje razvijaju, moglo bi bit ko kod nas u zlatna vremena za sredovječne Švabice, šezdesetih i sedamdesetih... :D Sad ti babe na seks turizam u Tunis idu.

Samo kaj su Albanci prilično niski, ak ti je visina preduvjet radije uplati ljetovanje u Crnoj Gori. :)

Preduvjet mi je da mi 100 eura vrijedi ko 1000. A visina nije bitna, nejdem tamo da mi djecu prave, ne do bog. :D

Septembar
06.12.2007., 11:19
da sam princezi dala 3 samara :eek:
a nikad u zivotu nisam :eek:

mwm
06.12.2007., 12:58
Misliš da mi je vrijeme za koku? :misli:

Ili za piliće. :raspa:

Smart_bitch
06.12.2007., 13:30
Sam da ne izgledaju ko ta mala :rigo:

Jebojojjamater, kaj ju nisam pustila da ju zgaze.

Pješčani sat
06.12.2007., 13:53
išla sam po cesti gola- moj prvi san u životu da hodam gola. i onda me je netko zatvorio u svom stanu, a ja sam se pitala jel to zbog golotinje ili čeg drugog. inače su moji snovi malo čudniji od običnog hodanja

dmj
06.12.2007., 13:56
Preduvjet mi je da mi 100 eura vrijedi ko 1000. A visina nije bitna, nejdem tamo da mi djecu prave, ne do bog. :D

A, djecu će ti ipak netko viši praviti? :zubo: :raspa:

sitna_dinamitna_vz
06.12.2007., 21:58
ja sam sanjala da sam rigala krv :confused: užas..fuj...žblj...

*jezebel*
06.12.2007., 22:56
sanjala sam da sam kupila punu vrecu svjeze tune na akciji i bila sam presretna jerbo obozavam tunu... a kad sam ju otvorila zacuo se glas kao na radiju kako je ta moja tuna puna je*enog olova. pogotovo ove bebe tune koje sam kupila. a tako su lijepe. iako obezglavljene.

i, popi*dila sam sto je na etiketi pisalo da je zemlja porijekla tajland... a azijska je fakat najlosija. jezebel jede samo spanjolsku ribu... eventualno argentinsku. iako...mislim da argentinci nemaju tunjevinu. da, nemaju je. od njih papam oslic. jbg.

i onda sam jednu od obezglavljenih beba (onu najdeblju koja uopce nije licila na tunu...dobro, necemo sad o tome kako uopce ne znam kako tuna stvarno izgleda.) dala svojoj mami... jerbo moji pojedu svako s*anje... za razliku od mene. :kava:

:confused:

poslije sam sanjala da sam u sretnoj vezi...samo ne znam s kim, ne vidim ga...ali znam. bilo mi je lijepo. onda mi je zvonio mobitel...mrziiiiiiiiiim...:mad:

a kad sam se probudila sjetila sam se crteza u stripu ''dizni bebe'' iz ranih 90-ih gdje su siljo i miki dobili zadatak da nacrtaju ribu. miki je, naime, nacrtao normalnu ribicu, a siljo retard samo kocku...odnosno riblji filet.

:rofl:

*jezebel*
06.12.2007., 23:12
men' je recimo zanimljivo - stalkeri, krvoprolice, umiranje, masovni ubojice, kataklizme... nista me ne moze uzrujat' kao san u kojem imam dugacku kosu :confused: ...nosim i obozavam kratku i kad sanjam da imam dugu osjecam se k'o da sam ostala bez dijela tijela or something.

wtf:ne zna:

-gloria-
06.12.2007., 23:14
jel' možemo ovdje zapisivati i ono što smo sanjali po danu :moli:

dmj
07.12.2007., 00:31
poslije sam sanjala da sam u sretnoj vezi...samo ne znam s kim, ne vidim ga...ali znam. bilo mi je lijepo. onda mi je zvonio mobitel...mrziiiiiiiiiim...:mad:

:mig:

dmj
07.12.2007., 00:32
men' je recimo zanimljivo - stalkeri, krvoprolice, umiranje, masovni ubojice, kataklizme... nista me ne moze uzrujat' kao san u kojem imam dugacku kosu :confused: ...nosim i obozavam kratku i kad sanjam da imam dugu osjecam se k'o da sam ostala bez dijela tijela or something.

wtf:ne zna:

:cerek: :cerek: :cerek:

-gloria-
07.12.2007., 00:50
jel' možemo ovdje zapisivati i ono što smo sanjali po danu :moli:

nitko, ništa... :confused: ...onda valjda mogu :D

daklem, sanjala sam da sam došla u neki frizeraj koji je bio podosta mračan i mutan. :ne zna:
sve je bilo mekano i spužvasto i zapinjući jedva sam hodala po prostoriji.i imali su samo jedno malecko starinsko ogledalo. sjela sam na stolicu i propala skroz u nju tako da se nisam mogla vidjeti u tom ogledalcu.
rekla sam frizerki da me ošiša što kraće može, ali obavezno sa škarama. a ona me je farbala i ja sam je htjela zaustaviti, ali nisam se mogla pomaknuti u toj stolici u koju sam potpuno utonula.
rekla sam joj da prestane, ali ona se samo šeretski nasmijala i rekla : 'pa ne farbam vas, samo vas šišam' , a meni se počela slijevati boja po čelu i niz lice - žarkocrvena.

osjećala sam tu boju kao svoju krv - vruću i pulsirajuću :confused:
pobijesnila sam i počela urlati. od mog urlanja isčezao je cijeli salon. odjednom sam se našla nasred hladne ceste, osjećajući mokru hladnu farbu na licu sva u čuđenju kako me uzavrela farba odjednom hladi.:confused:

dmj
07.12.2007., 00:56
nitko, ništa... :confused: ...onda valjda mogu :D

daklem, sanjala sam da sam došla u neki frizeraj koji je bio podosta mračan i mutan. :ne zna:
sve je bilo mekano i spužvasto i zapinjući jedva sam hodala po prostoriji.i imali su samo jedno malecko starinsko ogledalo. sjela sam na stolicu i propala skroz u nju tako da se nisam mogla vidjeti u tom ogledalcu.
rekla sam frizerki da me ošiša što kraće može, ali obavezno sa škarama. a ona me je farbala i ja sam je htjela zaustaviti, ali nisam se mogla pomaknuti u toj stolici u koju sam potpuno utonula.
rekla sam joj da prestane, ali ona se samo šeretski nasmijala i rekla : 'pa ne farbam vas, samo vas šišam' , a meni se počela slijevati boja po čelu i niz lice - žarkocrvena.

osjećala sam tu boju kao svoju krv - vruću i pulsirajuću :confused:
pobijesnila sam i počela urlati. od mog urlanja isčezao je cijeli salon. odjednom sam se našla nasred hladne ceste, osjećajući mokru hladnu farbu na licu sva u čuđenju kako me uzavrela farba odjednom hladi.:confused:

To ti znači da podsvjesno želiš biti ošišana čim kraće i još imati tu kosu pofarbanu u crveno kako bi se svidjela jednom forumašu koji stalno priča kako se najviše pali na cure koje tako izgledaju... :zubeki:

-gloria-
07.12.2007., 01:03
To ti znači da podsvjesno želiš biti ošišana čim kraće i još imati tu kosu pofarbanu u crveno kako bi se svidjela jednom forumašu koji stalno priča kako se najviše pali na cure koje tako izgledaju... :zubeki:

pa ošišana sam čim kraće :rolleyes:

koji forumaš? :confused:

mislim da je to neka trauma jer sam jučer gledala sekxs i grad :zubo:

dmj
07.12.2007., 01:06
pa ošišana sam čim kraće :rolleyes:

koji forumaš? :confused:

mislim da je to neka trauma jer sam jučer gledala sekxs i grad :zubo:

:cerek:

Pa ja, tuko... :rolleyes: Na 42 sam topica pričao kako slinim za kratkokosim curama, pa još ako mogu birati da su crvene i niske, hvala... Dva-tri komada za doma, molit ću lijepo.

Ja sam samo grad gledo. :tuzni:

-gloria-
07.12.2007., 01:10

Pa ja, tuko... :rolleyes: Na 42 sam topica pričao kako slinim za kratkokosim curama, pa još ako mogu birati da su crvene i niske, hvala... Dva-tri komada za doma, molit ću lijepo.

Ja sam samo grad gledo. :tuzni:

ma znam lepi, samo te zezam,jer si nešto u zadnje vrijeme nešto mljeo da te nitko ne doživljava :D

dmj
07.12.2007., 01:15
ma znam lepi, samo te zezam,jer si nešto u zadnje vrijeme nešto mljeo da te nitko ne doživljava :D

Znam i ja da znaš, samo sam iskoristio priliku da ovako lijepo rezimiram da jezebel sutra pročita... :mig:

-gloria-
07.12.2007., 01:18
Znam i ja da znaš, samo sam iskoristio priliku da ovako lijepo rezimiram da jezebel sutra pročita... :mig:

:eek: čudan mi je tvoj ukus

dmj
07.12.2007., 01:24
:eek: čudan mi je tvoj ukus

:ne zna: Večeras sam bio u ksetu i nisam mogao skinuti oka s jedne male, ne farba se, neka tamnija nijansa kose, ali toliko kratka da ne mogu skužiti, možda i izbrijana glava pa tek malo, tjedan-dva narasla... :klopa:

:ne zna: O ukusima se ne raspravlja.

Odoh sad spavati. :W

-gloria-
07.12.2007., 01:28
:ne zna: O ukusima se ne raspravlja.

znam, zato sam se i zaustavila na ovome :D

gute nacht :cerek:

cap_insanio
07.12.2007., 08:06
kao noć, mjesečina, u dnu nekog brdašceta na pokidanom granju bez lišća koje je svuda razbacano mnoštvo nekih životinjica, nešto između lemura i gremlina, a s vremena na vrijeme lice im se promijeni u dječije, pa se opet vrati u kreaturu(:confused: ) i neko star doleti do mene, muško, al bukvalno doleprša krilima:confused: ono, čujem klepetanje krila, šuštanje perja i ono kosu mi pomjera zrak. i ja mu velim, pa što ih se bojiš, pa to su slike iz tvog djetinjstva (:confused: wtf?!:lol: ) i kao pokazujem mu na te životinjice, a one sve, sinhronizovano, mijenjaju lice u lice dječaka od možda nekih 4,5 godina, i svima im u momentu naraste plava kratka dječija kosa. samo lice i kosa dječiji, a ostatak glave od te kreature, uči i dlake i crno bijela boja krzna i to:D i tu se kao i ja prepadnem nekog zla iz tih životinjica kojeg sam najednom postala svjesna, i sva se oduzmem od straha, ono, trnci, hladno mi, ukočena sam. i probudim se.

jebote:D

Šmizla
07.12.2007., 08:15
kao noć, mjesečina, u dnu nekog brdašceta na pokidanom granju bez lišća koje je svuda razbacano mnoštvo nekih životinjica, nešto između lemura i gremlina, a s vremena na vrijeme lice im se promijeni u dječije, pa se opet vrati u kreaturu(:confused: ) i neko star doleti do mene, muško, al bukvalno doleprša krilima:confused: ono, čujem klepetanje krila, šuštanje perja i ono kosu mi pomjera zrak. i ja mu velim, pa što ih se bojiš, pa to su slike iz tvog djetinjstva (:confused: wtf?!:lol: ) i kao pokazujem mu na te životinjice, a one sve, sinhronizovano, mijenjaju lice u lice dječaka od možda nekih 4,5 godina, i svima im u momentu naraste plava kratka dječija kosa. samo lice i kosa dječiji, a ostatak glave od te kreature, uči i dlake i crno bijela boja krzna i to:D i tu se kao i ja prepadnem nekog zla iz tih životinjica kojeg sam najednom postala svjesna, i sva se oduzmem od straha, ono, trnci, hladno mi, ukočena sam. i probudim se.

jebote:D

:rofl: :mama: i ja hoću sanjat takve pizdarije. Ja se danas ne sjećam :bonk:

Eviene
07.12.2007., 09:15
ja sam nes bezveze sanjala. necu reci sta jer je bezveze :tuzni:

cap_insanio
07.12.2007., 09:37
ja sam nes bezveze sanjala. necu reci sta jer je bezveze :tuzni:

a naše je sve s vezom i zato si bezveze što sanjaš bezveze.
al ono totalno si bezveze.:D

Eviene
07.12.2007., 09:43
a naše je sve s vezom i zato si bezveze što sanjaš bezveze.
al ono totalno si bezveze.:D
moj san ima vezu:D
nalupat cu te :tuctuc: :mig:

*jezebel*
07.12.2007., 11:41
...tuko... :rolleyes: Na 42 sam topica pričao kako slinim za kratkokosim curama...

mislila sam ne komentirati ovo, al' ajd:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

(da, bas trckaramo citat' sve tvoje postove, jao kak' smo tuke sto to ne znamo.) :trazi sve dmj-ove postove: :rofl:

...majmune :kiss: :cerek:

*jezebel*
07.12.2007., 11:43
...i tu se kao i ja prepadnem nekog zla iz tih životinjica kojeg sam najednom postala svjesna...

a jel' se to dijete mozda zvalo damien? :rofl:

dmj
07.12.2007., 11:45
mislila sam ne komentirati ovo, al' ajd:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

(da, bas trckaramo citat' sve tvoje postove, jao kak' smo tuke sto to ne znamo.) :trazi sve dmj-ove postove: :rofl:

...majmune :kiss: :cerek:

TI ne trčkaraš. :mig: Gloria je čiča u godinama i ima vremena čitati sve. Zato i jesam dajdžestirao priču za one koji zbog silnih studentskih, blogerskih i podtušnih obaveza nemaju vremena pozorno proučavati moj opus. :kava:

-gloria-
07.12.2007., 11:46
sanjala sam noćas da se penjem po nekakvim cijevima uz zgradu, mrkli mrak, šuma oko zgrade, ja se penjem visoko, u štikla sam, spretna i sva sretna. odjednom me iz mraka netko zabljesne blicom :D i stavi sliku na forum, i ja se moram popeti na vrh da bih došla do kompa da vidim sliku.

stižem, tražim i nemrem nikako naći :ne zna: :rofl:

*jezebel*
07.12.2007., 11:47
dmj's digest(ion) :D

-gloria-
07.12.2007., 11:47
TI ne trčkaraš. :mig: Gloria je čiča u godinama i ima vremena čitati sve. Zato i jesam dajdžestirao priču za one koji zbog silnih studentskih, blogerskih i podtušnih obaveza nemaju vremena pozorno proučavati moj opus. :kava:

ma ne, smo sam dokona lejdi :D a imam i jako dobro pamćenje za gluposti :ne zna:

shania
07.12.2007., 14:10
sanjala sam da sam ševila bivšeg do iznemoglosti... :Sex:
a i on mene...

Šmizla
07.12.2007., 14:23
sanjala sam da sam ševila bivšeg do iznemoglosti... :Sex:
a i on mene...

Gazda?

Hannuma
07.12.2007., 15:49
Jebal te vrag, preksinoć sam sanjala da se vozi nas 4 u autu, ja sam sjedila od iza i da nas je neki terenac zgnječia od iza, totalno nas zdrobia! :horor:
Probudila se cila mokra!:eek:
Hvala Bogu, noćas nisam sanjala! Uf....

AFRODITA69
07.12.2007., 16:29
sanjala sam jedno mjesto koje uvjek sanjam..negdje gdje nisam nikada bila u rl...ali preljepo je..i uvjek u isto vrijeme-suton..bilo je jako lijepo ali malo morbidno..al vrlo interesantno.

Skviki
07.12.2007., 17:13
sanjala sam da smo paučko i ja remixirali neku pjesmu Depeche Modea :)

_GeTiA_
07.12.2007., 17:39
Sanjala sam da sam nevidljiva na svjetlu a u mraku sam vidljiva samo sto opet nisam normalno vidljiva nego neka svjetlost izbija iz mene..hahaha to bi trebalo znaciti da sam mrtva haahah :D

-gloria-
07.12.2007., 18:04
sanjala sam da smo paučko i ja remixirali neku pjesmu Depeche Modea :)

ma da? koju? :) Enđoj d sajlns ?:D

Skviki
07.12.2007., 18:09
ma da? koju? :) Enđoj d sajlns ?:D

ne, ovu --> Just Can't Get Enough (http://www.youtube.com/watch?v=Bhg8D8MVYxQ) :cheer: :cheer: :cheer:

-gloria-
07.12.2007., 18:20
http://www.youtube.com/watch?v=_xo6syBndKM
ja ću ovo sanjati večeras ako mi se posreći :D

cap_insanio
08.12.2007., 09:14
kao svi mi u ulici očekujemo napad nekih dinosaura. onak, pred sumrak je. i svi se spremamo kao za katrinu il nešto, zakivamo prozore, vrata, svak svakome pomaže, opšta kataklizma. i odjednom po cesti kroz ulicu nailaze 2 paralelna reda mrava(:confused: ), velikih otprilike ko miševi, i idu u dvije paralelne linije razmaknute otprilike manje od metra. i kao to je znak da su dinosauri krenuli, jer za mravima (pazi sad:D ) nezaustavljivo će doć mali dinosauri, pa za njima oni najveći, da dokrajče nekog ko preživi male. i ja sam odjednom ispred kuće u dvorištu, i penjem se uz neku lozu, lijanu, koja raste od temelja do prozora na spratu, i kao popnem se uz nju(al ono pravo teško, osjećam kako mi dlanove para oštra kora te loze), i kad uđem na sprat kroz prozor, hoću kao iščupat lozu iz korjena, da spriječim mrave da se popnu uz nju i time dovedu dinosaure po istoj stazi:rofl: al sve užurbano, kao brže brže, eto ih skreću ka lozi, jebeni mravi. i onda vidim gore na početku ulice kako mali dinosauri već nailaze, s onim šiljatim repovima ko koplja, podignutim u zrak, a koža im šarena i gruba, i keze se i trče, skaču nemoguće brzo, desetine njih, i ono mislim se najebali smo sad i probudim se.

Šmizla
08.12.2007., 11:28
Zašto se ja ne sjećam tak detaljno?? :bonk:

Noćaš sam sanjala da su mi dvije frendice zabrijale sa dva crnca- bili smo svi skupa na nekom stručnom kongresu, ja sam se nešto natezala s nekim forumašem al ništa konkretno nismo naparavili.:D

Najbolji dio mi je bio- vraćam se kući i gledam ogroman Saturn na noćnom nebu - strah, apokalipsa, zvijezde se neke približavaju a možda i NLO... Zovem svoje da dođu to vidjet i onda sve nestaje i nebo se vraća u normalu :( :D

Često sanjam invazije i NLO. Jebenica :D

Natch
08.12.2007., 11:46
sjecam se samo dvije scene sad ujutro:

- nekakav rat je, uzbuna i ljudi brzo moraju bjezati, ali zbog prirode napada dolaze u obzir samo podmornice. i sad tjeramo sve ljude u podmornice, vrijeme je jako kisno i sivo.
- u skoli smo, iako su svi odrasle osobe (zapravo ekipa s posla), nastava se normalno odvija, samo problematicni kolega vise nije s nama.

-gloria-
08.12.2007., 12:22
uz ovu noćnu moru najbolje ide krik http://i19.tinypic.com/7yquwt5.jpg i teško je to riječima opisati...

ali evo, prepričat ću vam san...

vrlo svijetla i vrlo bijela prostorija, u sredini sobe bijeli krznom obloženi masažni stol, sjedim na njemu u nekakvom čudnovato dizajniranom donjem rublju, nešto slično onome što su nosile ljepotice na fešn viku :(

oko mene šeće mum, izgleda isto kao i na avataru, zapravo i ponašanje mu je identično kao u rođenim ubojicama. šeće i nešto dobacuje i provocira. strahovito me zabavlja i ja umirem od smijeha. on s ganom u ruci me pita kako to da se ne bojim, ja kažem pa kad znam da nećeš pucati. :D

u tom momentu iz bjeline izvire dmj u nekakvom oldtimeru,zapravo cijeli izgleda kao iz 50-tih, viri kroz prozor auta s nekakvim ogromnim fotićem i bljeska, izlazi iz auta i donosi mi štikle. zaleti se do mene i pokušava mi ih obuti. male su mi i on mi ih nabija na nogu. a same štikle umjesto pete imaju žicu, tanku, dugačku žicu, govorim mu da nema šanse da u tome šećem, a on kaže da nema veze, samo da se poslikam.

odjednom, u nekakvom uglu prostorije sjedi marijači za nekakvim birtijskim stolom, pije viski i pljuga kubanke, otpuhuje i smije se, sav je nekakav magličast i prozračan, i fali mu zub, ovako izgleda :zubo: i svi ga počinjemo ispitivati nešto, a on samo gleda i ceri se i neće ništa reći

odjednom me zaslijepljuje bljeskalica sa svih strana i budim se :eek: :eek: :eek:

Šmizla
08.12.2007., 12:28
uz ovu noćnu moru najbolje ide krik http://i19.tinypic.com/7yquwt5.jpg i teško je to riječima opisati...

ali evo, prepričat ću vam san...

vrlo svijetla i vrlo bijela prostorija, u sredini sobe bijeli krznom obloženi masažni stol, sjedim na njemu u nekakvom čudnovato dizajniranom donjem rublju, nešto slično onome što su nosile ljepotice na fešn viku :(

oko mene šeće mum, izgleda isto kao i na avataru, zapravo i ponašanje mu je identično kao u rođenim ubojicama. šeće i nešto dobacuje i provocira. strahovito me zabavlja i ja umirem od smijeha. on s ganom u ruci me pita kako to da se ne bojim, ja kažem pa kad znam da nećeš pucati. :D

u tom momentu iz bjeline izvire dmj u nekakvom oldtimeru,zapravo cijeli izgleda kao iz 50-tih, viri kroz prozor auta s nekakvim ogromnim fotićem i bljeska, izlazi iz auta i donosi mi štikle. zaleti se do mene i pokušava mi ih obuti. male su mi i on mi ih nabija na nogu. a same štikle umjesto pete imaju žicu, tanku, dugačku žicu, govorim mu da nema šanse da u tome šećem, a on kaže da nema veze, samo da se poslikam.

odjednom, u nekakvom uglu prostorije sjedi marijači za nekakvim birtijskim stolom, pije viski i pljuga kubanke, otpuhuje i smije se, sav je nekakav magličast i prozračan, i fali mu zub, ovako izgleda :zubo: i svi ga počinjemo ispitivati nešto, a on samo gleda i ceri se i neće ništa reći

odjednom me zaslijepljuje bljeskalica sa svih strana i budim se :eek: :eek: :eek:
:lol: :rofl: :s

jajoglavac
08.12.2007., 12:30
izbore

*jezebel*
08.12.2007., 12:34
psihica, dajte mi psihicaaaaaaa!!! :lomi joj se potpetica:

zalim, draga, doktor frojd je mrtav.:kava:

:rofl: :s

e bas si me nasmijala...

marijana_punkrz
08.12.2007., 12:38
Kako sam upala u sumpor i zatim da sam ugazila u lokvu i da su mi se čizme počele raspadati, s tim da smo se klizali na nekom drvetu po Šibeniku... :confuzed:

*jezebel*
08.12.2007., 12:47
nego, da krenemo na moj san (sanjan po noci i nezimisljen...neismizljen...ma...:mad: )

sanjala sam da mi je (!) arnold schwarzenegger tata.

od neke babe u obitelji (sta ja znam, valjda mi je prabaka.) smo sublimiranom porukom saznali gdje je ista sakrila obiteljsko blago - u obiteljskoj grobnici! hrpa skupog starog nakita na lesevima predaka iz fine starogradske familije (yes, i know :rolleyes: )...i neke plasticne posude s njima u lijesovima, ali su navodno veoma vrijedne i imaju magicno djelovanje. uglavnom, baba nije bila prokleta or something, jedino je tajna o lokaciji i uopce o postojanju blaga bila skrivena jer je postojala opasnost da ce ju otkriti blizak muski clan obitelji malicioznih namjera.

uglavnom, arnie...ovaj...tata...se nakanio da usred noci ide provalit' na groblje i oskvrnut' family tomb.

zanimljivo, u isto vrijeme se na tv-u prikazuje cijelovecernji film u kojem je arnie junak koji ide otvoriti family tomb...i sve se desava jednako kao i u stvarnosti...dakle, ako nesto ne napravimo ili napravimo krivo, onda necemo uspjeti postici slijed dogadjaja (koji su, nadamo se, fortunate) kakav je na filmu. uglavnom...

...ja mu kazem: ''de cekaj da se obucem, idem i ja s tobom'', na sto je nakon laganog neckanja i pristao.

e sad...dobar dio sna se odnosi na to sta cu ja obuc' jer je hladno, plus sto idemo biciklima pa da spasim bubrege... i tako ja kopam po onoj robi koja je za pranje jer cu se ionako zablatit' u grobnici pa da ne nosim cisto... a opet, zeljela bih neki lijepi kroj... i tak' ja serem li ga serem...

...da bi se na kraju guverner predomisliooooo jer pada kisa pa mu se ne da ici. wtf! cekaj malo...ja...tu...adrenalin...jbt...vec razmisljam kak' smo fuckin' junaci or something...policija i te spike...a on ne bi jer pada kisa.:rolleyes:

ne znam sta se poslije dogodilo, al' u sljedecem snu (cesto ih sanjam barem 2-3 u istoj noci) sam sanjala da me uhodi neki stalker i pokusava me ubiti. takodjer sam isla na wc koji je ugradjen u francuski krevet. na veliko. i nisam imala dovoljno tp-a i morala sam se brisati pred drugima.:confused: :ne zna:

i tak'...na kraju sna vozim tudju bebu u kolicima. bila je slatka. stalno sam pazila da se ne probudi. i onda se probudila, a nemirna je pa sam se morala za*ebavat' s njom.

eto.

Šmizla
08.12.2007., 12:57

Mislim da tata/ Arnie predstavlja tvog ljubavnika za kojim čezneš- on će te odvest do "blaga" (seks), a i muke oko biranja odjeće- sigurno se za pravog tatu ne bi išla sređivat.

I naravno da je pizdek odustao na kraju priče te, strah ga je "blaga s magičnim djelovanjem". :D

Drugi san predstavlja tvoje iznošenje intime po forumu. Stalker je jedan forumaš. :D

Beba- prerano ti je za rasplod.

*jezebel*
08.12.2007., 13:08

Mislim da tata/ Arnie predstavlja tvog ljubavnika za kojim čezneš- on će te odvest do "blaga" (seks), a i muke oko biranja odjeće- sigurno se za pravog tatu ne bi išla sređivat.

I naravno da je pizdek odustao na kraju priče te, strah ga je "blaga s magičnim djelovanjem". :D

Drugi san predstavlja tvoje iznošenje intime po forumu. Stalker je jedan forumaš. :D

Beba- prerano ti je za rasplod.

:kiss: genijalna si, genijalna!... (btw bas sam danas neke od razmisljanja o iznosenju intime po forumu iznijela jednoj forumasici.) ...a ja pak tako intuitivna... :cerek: :angel:...

...pizdek indeed. (sto ne znaci da me arnie privlaci. naprotiv...:rigo: al' ipak mi je to nekako najlogicnija interpretacija.)

hvala, draga! (iako mrzim tvoje s sa kvacicom koju nemam)

Herbion
08.12.2007., 13:14
Bivšeg jednog sam sanjala.. :rofl:
Jeli smo sočne breskve iznad sudopera! :lol:

stenga
08.12.2007., 14:12
sanjala sam da sam dobila smeđeg zečića (pravog, živog) kojeg sam odma izgubila i išla tražit (mislila sam da sam ga izgubila, al istina je da je pobjego od mene). tražila sam ga po cijeloj kući i na kraju sam otišla vidjet da li je na terasi i kad sam se popela stepenicama na terasu, vidla sam tog zečića kako pokušava preskočit s terase na neki drugi krov, al se preplašio kad me vidio pa nije uspio preskočit nego je pao u provaliju (koja se odjednom stvorila tamo)...
ubila sam jadnog zečića :(
(il sam ga oslobodila od muke, odnosno mene- kak se uzme, ne?! :D )

peyton17
08.12.2007., 15:01
nekaj ružno i tužno....:(

Eirene
08.12.2007., 16:43
bivšeg momka.....zapravo je san bio baš ok :D

dmj
08.12.2007., 19:47
ja sam se nešto natezala s nekim forumašem al ništa konkretno nismo naparavili.:D

Zaboga! :eek: Nije valjda da ima tako smotanih i nesposobnih forumaša? :confused:

:frajer:

Slažem se s ovim dijelom interpretacije, onako neki malo stariji tip od nje... :mig:

Nastavak interpretacije su, dakako, trkeljanja i budalaštine. :kava:

pljaplja
09.12.2007., 00:19
najcesce sanjam da hodam bosa po mekoj zlenoj travi, cak i osjetim u snu mekocu i vlaznost na tabanima.. i tako hodajuci ugledam malu blatnu lokvicu.. pokusam je prekoraciti i odjednom padnem u blatni ponor.. obicno se probudim odmah..

mwm
09.12.2007., 00:23

Nije to bijo gan u ruci. :mig:

-gloria-
09.12.2007., 00:37
Nije to bijo gan u ruci. :mig:

šta bilo da bilo, zna se da ne pucaš :D

mwm
09.12.2007., 00:38
šta bilo da bilo, zna se da ne pucaš :D

Čuvam municiju. :zubeki:

-gloria-
09.12.2007., 00:43
Čuvam municiju. :zubeki:

dobra! jel' to neka nova? :rofl:

mwm
09.12.2007., 00:46
dobra! jel' to neka nova? :rofl:

2ko. Muškarac ima na raspolaganju samo 7.000 metaka. Ja sam u mladim danima bio jebežljiv i ispucao već 6.000. Sada odapinjem samo na krupnu divljač. :mig:

Ti mirno spavaj. :bicedobro:

-gloria-
09.12.2007., 00:49
2ko. Muškarac ima na raspolaganju samo 7.000 metaka. Ja sam u mladim danima bio jebežljiv i ispucao već 6.000. Sada odapinjem samo na krupnu divljač. :mig:

Ti mirno spavaj. :bicedobro:

đaba ti trud :o pročitah to od tebe najmanje 10 puta :ne zna:

znala sam da to stoji iza one s čuvanjem, zato te i pitam jel to neka nova :rolleyes:

nego kako ću mirno spavati? smijat ću se u snu sigurno :D

dmj
09.12.2007., 00:54
cca 6.900 to go... :tuzni:

mada, zapravo...

cca 6.900 to go :frajer:

Ne znam, doduše, kaj se sve računa pod tih sedam soma... :confused: Neka bi šira definicija mogla primjetno umanjiti brojku...

-gloria-
09.12.2007., 00:55
cca 6.900 to go... :tuzni:

mada, zapravo...

cca 6.900 to go :frajer:

Ne znam, doduše, kaj se sve računa pod tih sedam soma... :confused: Neka bi šira definicija mogla primjetno umanjiti brojku...

zeko ti je zbriso, ako njemu pričaš :D

Mrs.Solis
09.12.2007., 11:01
Sanjala sam da je Milanović dobio mandat, a onda smo se poslije malo grlili :cerek: :D

miss_anna_murray
09.12.2007., 11:35
da mi je profa iz inf dala 1 jer sam pričala :S
jez opsjednuta sam školom, i da dolazim, kući kao , a ono kućica od čokolade, aaaaa
jel ja to ludiM?

sita
09.12.2007., 12:26
sam sanjala da sam bila na safariju i da su mi lavovi hodali po autu.

dushica
09.12.2007., 13:45
Sanjala sam neku zescu glupost.

Coco Vanilla
09.12.2007., 13:50
sanjala sam da mene i moju obitelj progoni tigar...
i oni su se uspjeli sakrit u kuću,ali napao je mene i tatu i tata se nije uspio popest preko balkona i pao je dolje i onda ga je tigar napao i tad sam se probudila.. :cry: :cry:
ja često sanjam da me neko progoni il da mi je poginuo neki član obitelji.. :(
koma..
mrzim takve snove..

cap_insanio
10.12.2007., 08:19
pjevala sam na vrhu neke oronule stare zgrade:D i to nešto najsličnije operi:eek: jako tužno, i zavijajuće, i zahtjevno za pjevat. sjećam se da sam u osjećala koliko mi se grlo napreže kao, teško mi to za otpjevat,a ja baš dajem sve od sebe.

a zgrada geto žešći. prava oronula sovjetska. i bilo mi je hladno.

Eviene
10.12.2007., 11:27
sanjala sam da sam si cistila tenisice. i jos nesto, ali se ne sjecam cega.

Šmizla
15.12.2007., 17:43
Ja se sjećam samo fragmetnarno, al evo.

Noćaš sanjam kako se idem nać s curkama jer idemo van i skužim kaj imam na sebi :horor: svijetlo plavu majcu lađa izreza na kratke rukave, fourescentno zelene lanene hlače prekratkih nogavica da mi se vide bijele sportske čarape.. i slijedi najgori dio... :eek: na nogama bakine crne bakandže ko šaka u oko toj veseloj ljetnoj kombinaciji :rofl:

Skviki
15.12.2007., 17:47
nešto kinesko (http://en.wikipedia.org/wiki/China) :zvrko:

Šmizla
16.12.2007., 11:32
Evo još jedan detalj od noćas.

Prolazim pored prljave smeđe riječice u kojoj plivaju/utapaju se puno raznih miševa i štakora.

Odlučim se spasiti jednu štakoricu jer je pri porodu, donesem ju doma i i s prstom joj tiskam trbuh tako da mali prozirni mišići doslovno izlijeću iz nje i odbijaju se od zidova.
Na žalost, ne daju znakove života a ja kužim da ću imat problema sa reanimacijom.Dalje se ne sjećam :D

PERLA_
16.12.2007., 11:59
Sanjao sam nocas da te nemam
Da lezim budan na postelji od snijega
I tiho,tiho
Neka druga zena
Moje ime doziva kroz noc
Ruzan san

Vidio sam u snu ljiljan bijeli
Crne konje i svatove bez pjesme
I tiho bez glasa
Odlaze nekud
Neki dragi ljudi
Gdje, a gdje
Ruzan san

Pješčani sat
16.12.2007., 12:49
sanjala sam da se sprema uragan, i svi smo nili tako živčani... a onda sam vidjela pijavice na nebu. Izgledale su kao vodoravno položeni dimnjaci od toplana( red crvenog, red bijelog...) i onda su se ti ogromni dimnjaci valjali po nebu, prema meni.. a Moby je počeo svirat početne taktove Extreme ways..ono tuljenje na početku pjesme... zvonilo mi cijeli dan uu ušima

The White Rabbit
17.12.2007., 14:07
http://www.pic4ever.com/images/16j1s79.gif
ovaaj...mislim, nisam sigurna, al moguće je da sam isprobuđivala pola zgrade noćas:eek:uspjela sam tom drekom sama sebe probudit
definitivno, bilo bi mi zdravije da buljim svaki dan u Transformerse:rofl: nego da čitam koješta..http://www.pic4ever.com/images/padded.gif

nemirna22
18.12.2007., 11:02

hm. za značenje ne znam.. ali ja sam sanjala užasan san..
da mi momak jebe neke cure.. ma grozno... tako sam se užasno osjećala.. mrzila sam ga ujutro.. katastrofa.. i to mi nije prvi put... miljon puta sam sanjala da me vara i da mi lomi srce.. imam osjećaj da je to moja podsvijest koja mi govori da se bojim , da me strah da mi ga upravo ne slomije.. jer već je jednom. i nebi mogla podnijeti da to opet napravi. zapravo znam da mu ne bi mogla oprostiti...:flop: :(

gaby
18.12.2007., 11:43
uvijek sanjam neke totalne katastrofe i uzase!zasto jednostavno ne mogu sanjati lijepe snove i uzivati malo za promjenu?:ne zna: :rolleyes:

slafko
18.12.2007., 12:00
Sanjao sam kako čitam PM moderatorice Mode di mi kaže kako će mi opaliti 7-dnevni ban i da joj se od mojih stavova riga. Znam da zvuči debilno, ali bilo je potpuno stvarno.

*jezebel*
19.12.2007., 21:05
sanjala sam da sam s frendom u njegovoj vikendici... imali su neki mali tv, 10x5 cm, piljila sam u njega i bio mi je strasno ruzan. vikendica je bila k'o neka montazna kucica...nedovrsena. bila mu je stara tamo...u snu sam bila siromasna, al' sam na sebi imala skupe hlacice...i onda mi ih je opipala i nasmijala se posprdno i prijekorno...

i onda sam se isla spremat' za spoj s osobom koju odredjeni forumasi znaju kao 91-godisnjaka, medjutim on je vec bio tamo i sjedio je za stolom na kojem su bile razbacane moje gacice, a ja sam se spremala za tusiranje i presvlacenje i nisam znala koje gacice da odaberem :rofl:. a uopce nisam ni htjela ici na taj spoj, totalno sam se ohladila od tipa, nemamo puno zajednickog i to me posebno je*alo u snu... valjda to objasnjava oklijevanje i neodlucnost po pitanju adekvatnog rublja :rofl:... joooooj pukla sam... sve se to zbivalo u kuhinji u cijem se kutu nalazila kabina za presvlacenje.

u sljedecem snu, isto nocas, sam sanjala da se ljubim s nekim (ne s ovim gore) i bilo mi je toplo i preeeeekraaaaasnoooooo :cerek:...i onda sam se probudila :mad: pricajuci sama sa sobom...

Šmizla
19.12.2007., 21:26
sanjala sam da sam s frendom u njegovoj vikendici... imali su neki mali tv, 10x5 cm, piljila sam u njega i bio mi je strasno ruzan. vikendica je bila k'o neka montazna kucica...nedovrsena. bila mu je stara tamo...u snu sam bila siromasna, al' sam na sebi imala skupe hlacice...i onda mi ih je opipala i nasmijala se posprdno i prijekorno...

i onda sam se isla spremat' za spoj s osobom koju odredjeni forumasi znaju kao 91-godisnjaka, medjutim on je vec bio tamo i sjedio je za stolom na kojem su bile razbacane moje gacice, a ja sam se spremala za tusiranje i presvlacenje i nisam znala koje gacice da odaberem :rofl:. a uopce nisam ni htjela ici na taj spoj, totalno sam se ohladila od tipa, nemamo puno zajednickog i to me posebno je*alo u snu... valjda to objasnjava oklijevanje i neodlucnost po pitanju adekvatnog rublja :rofl:... joooooj pukla sam... sve se to zbivalo u kuhinji u cijem se kutu nalazila kabina za presvlacenje.

u sljedecem snu, ist- hoećš si o nocas, sam sanjala da se ljubim s nekim (ne s ovim gore) i bilo mi je toplo i preeeeekraaaaasnoooooo :cerek:...i onda sam se probudila :mad: pricajuci sama sa sobom...

Vikendica predstavljaj tvoj život, mjesto i vriijeme gdje se sada nalaziš. A televizor predstavlja tvoju viziju budućnosti. :zubo:
Materijalistica si i dobro se osjećaš u skupim stvarima, al mama (savjest, superego) te špota jer uživaš u tome.

Ono što oblačiš u najljepše gaćice predstavlja tebe, voliš se i želiš imati najljepše gaćice na svijetu jer ti to zaslužuješ :D

Muškarci u snu - koga ne želiš i onaj koga trebaš. Ti znaš koji su :mig:

*jezebel*
19.12.2007., 21:32
Vikendica predstavljaj tvoj život, mjesto i vriijeme gdje se sada nalaziš. A televizor predstavlja tvoju viziju budućnosti. :zubo:
Materijalistica si i dobro se osjećaš u skupim stvarima, al mama (savjest, superego) te špota jer uživaš u tome.

Ono što oblačiš u najljepše gaćice predstavlja tebe, voliš se i želiš imati najljepše gaćice na svijetu jer ti to zaslužuješ :D

Muškarci u snu - koga ne želiš i onaj koga trebaš. Ti znaš koji su :mig:

nisam materijalistica :tuzni:

...khm... :D jer ja to zasluzujem :rofl:... :danny crane:

hvala na analizi. :kava:... ajd', ajd'... :kiss:

Skviki
19.12.2007., 21:34
sanjala sam da igram neke društvene igre s nekim meni nepoznatim ljudima usred šume, a svi smo došli na taj sniježni proplanak u kombiju :ne zna:

zlocestoca
19.12.2007., 21:34
neko sranje na poslu

sve normalno, neka skroz ozbiljna situacija, osim sto je jedan kolega (igrom slucaja najzgodniji :zubo:) bio gol do pasa :lol: :lol:

Šmizla
19.12.2007., 21:36
nisam materijalistica :tuzni:

...khm... :D jer ja to zasluzujem :rofl:... :danny crane:

hvala na analizi. :kava:... ajd', ajd'... :kiss:

ajde sad ti moj o tome kak porađam štakoricu :jumping:

pušimalboro
19.12.2007., 21:40
da mi je eksplodirao TV u spavaćoj i razjebo cijelu sobu :eek:

*jezebel*
19.12.2007., 21:40
ajde sad ti moj o tome kak porađam štakoricu :jumping:

khm... obitelj tvog potencijalnog partnera je puna sranja pa moras poradjat' stakoricu, odnosno njegovu sestru koja je prikrivena kleptomanka. :kava:

ha? ha? jesam blizu? :moli:

*jezebel*
19.12.2007., 21:44
Evo još jedan detalj od noćas.

Prolazim pored prljave smeđe riječice u kojoj plivaju/utapaju se puno raznih miševa i štakora.

Odlučim se spasiti jednu štakoricu jer je pri porodu, donesem ju doma i i s prstom joj tiskam trbuh tako da mali prozirni mišići doslovno izlijeću iz nje i odbijaju se od zidova.
Na žalost, ne daju znakove života a ja kužim da ću imat problema sa reanimacijom.Dalje se ne sjećam :D

bila si s njom u ''kupnji'', ukrala je paketic kondoma i strpala ih tebi u djep (rijecica predstavlja ejakulat.). paketic na izlazu svira...

prstom ju pikas u trbuh, medjutim zenska ne daje znakove priznavanja krivnje, a ti kuzis da ces imat' problema s policijom. :rofl: dalje se i ne trebas sjecati jer sjedis u cuzi...

Šmizla
19.12.2007., 21:47
khm... obitelj tvog potencijalnog partnera je puna sranja pa moras poradjat' stakoricu, odnosno njegovu sestru koja je prikrivena kleptomanka. :kava:

ha? ha? jesam blizu? :moli:

Sestru mu ne znam, al može :rofl: :top:

Šmizla
19.12.2007., 21:49
bila si s njom u ''kupnji'', ukrala je paketic kondoma i strpala ih tebi u djep (rijecica predstavlja ejakulat.). paketic na izlazu svira...

prstom ju pikas u trbuh, medjutim zenska ne daje znakove priznavanja krivnje, a ti kuzis da ces imat' problema s policijom. :rofl: dalje se i ne trebas sjecati jer sjedis u cuzi...

viš ti vidiš ejakluat :lol: a meni je smeđa riječica forum.hr :zubo:

*jezebel*
19.12.2007., 21:51
viš ti vidiš ejakluat :lol: a meni je smeđa riječica forum.hr :zubo:

pa kao sto postoji verbalna dijareja, tako mozda postoji i forumaski ejakulat.

Šmizla
19.12.2007., 21:57
pa kao sto postoji verbalna dijareja, tako mozda postoji i forumaski ejakulat.

Forumaši najviše vole špricnut... po monitoru...:D

*jezebel*
19.12.2007., 22:04
Forumaši najviše vole špricnut... po monitoru...:D

i onda im se monitor zadovoljno smijesi. :lol:

sandy_
19.12.2007., 22:35
sanjala sam da sam prek telefona razgovarala sa svojom "tihom patnjom". nešto smo se razjašnjavali i nakon nekog vremena čujem kako mi kaže "volim te". u snu sam ostala bez teksta :eek: ..... čudan feeling me drži cijeli dan. pitam se jesam li tolko opsjednuta da sama sebi podsvjesno montiram snove ili je ipak moguća neka telepatska veza :ne zna:...ali ja bi ponovo isto sanjala:cool:

*jezebel*
20.12.2007., 13:09
opet ljubljenje :rofl:...i probudim se sva u slini, mokar jastuk, mokra ja... : bljakkkkkkhhhhhh : :rofl:

dmj
20.12.2007., 13:21
opet ljubljenje :rofl:...i probudim se sva u slini, mokar jastuk, mokra ja... : bljakkkkkkhhhhhh : :rofl:

Podsjeća me na moje nekadašnje pokušaje upražnjavanja dotične aktivnosti (ne s jastukom, doduše). Količina balavljenja bila je tolika da sam primoran i dan danas ljubljenje stavljati visoko na rang listu stvari za koje nisam talentiran... :D :vodopad: :Poplava:

*jezebel*
20.12.2007., 13:32

Podsjeća me na moje nekadašnje pokušaje upražnjavanja dotične aktivnosti (ne s jastukom, doduše). Količina balavljenja bila je tolika da sam primoran i dan danas ljubljenje stavljati visoko na rang listu stvari za koje nisam talentiran... :D :vodopad: :Poplava:

ma nisam ja slinila zbog ljubljenja, vec sam valjda bila jako zedna/ugrijana/u krivom polozaju/whatsoever pa mi je slina curila i uvukla mi se u san u obliku ljubljenja. k'o ono...kad moras piskit' pa sanjas vodu...:rofl: ovo ljubljenje je bilo grozno (dakle uvjetovano prethodno zapocetim slinjenjem), za razliku od ljubljenja na prethodnoj stranici...:cerek:...:tuzni:

jajoglavac
20.12.2007., 13:34
fucking polančeca

aktovka
20.12.2007., 13:52
Forumaša Deedya koji je u snu radio ko konobar u mom bircu u kvartu i onda sam ja zaboravila platiti 3 kave koje sam popila. Pa sam se vozila s tramvajem nekud, a onda mi je žena iz referade sređivala index. :ne zna:

nu_tela
20.12.2007., 14:23
Ne mogu se točno siti, ali sam se probudila sva uznojna i poplašena... brrrrr...:tuzni:

Skviki
20.12.2007., 17:06
sanjala sam neko luuuuudo tropsko odmaralište, ležala sam na suncu, pila koktel, a egzotične šarene mušice su frkale oko mene... :cerek:

Smart_bitch
20.12.2007., 18:14
Sanjala sam da idem kroz Pothodnik iza Importanne centra i tamo je parkiran auto od kolegice koja je davno otišla iz ureda. I skužim da su suvozačka vrata otvorena i idem ih zatvoriti, kadli, tamo, na stražnjem sicu leži ona (D.). Ustvari, ja znam da je to ona po kosi, lice joj ne vidim, i znam da je upucana. :confused:

Zovem s moba murju, odjebu me da kaj zajebavam, ko je još upucan u Pothodniku :ne zna: Zovem kolege, zovem šefa jednog, šefa drugog, ali iz nekog razloga se ne mogu u tom trenu sjetit ničijeg broja mobitela nego nabadam ko čaplja po mobu i usput dobivam druge ljude jer zovem krive brojeve.

Zovem kolegu (točno se sjećam broja kojeg sam otipkala, i inače nije u stvarnosti taj :D ), kad najednom on taman prolazi kroz Pothodnik i ja ga natjeram da pogleda u auto. On mrtav hladan pogleda i veli "pa nije to D., ovo je D.ina dvojnica, kaj dižeš paniku :confused: " i tu mi krene zvonit mobitel jer mi vraćaju pozive svi živi koje sam zvala. I userem se da kaj ću sad reć šefovima, zakaj sam digla paniku oko D.-ine dvojnice...

Meni treba godišnji. :tuzni:

Ida Bauer
20.12.2007., 19:37
Ja se probudila zaljubljena ko balavica.:cerek:
Uglavnom,bila sam s mamom na nekom izletu u nekom predivnom gradu....sunce...vruće..sve od kamena..predivno...i prolazimo,onako razgledavajući,kraj nekog lika koji je bio neki turistički vodič ili tako nešto....i on me pogleda,a oči :cerek: plave-one gotovo fluorescentne, i desi se onaj trenutak kad u sekundi znaš da je to to....e tu sad nastupa amnezija...šmrc...i na kraju sna ja odlazim doma s mamom...a stalno razmišljam o onom liku i nešto me kopka ko da ja moram biti s njim.....čekamo bus,al nije sad to neki autobusni kolodvor,već se sve odvija vani u prirodi,sve je idilično...priroda,cvijeće,sunce...i neki dečko mi donese komad papira i veli da mi to šalje onaj lik od jučer...na papiru piše broj mobitela...ja cvatem:cerek: ...i u trenutku kad je došao bus,dotrči taj lik do mene,bez riječi,stane ispred mene,gleda me,a oči:cerek: ....kako sam je bila okrenuta prema busu koji je stajao pun ljudi,ugledala sam svog dečka kako zbunjeno promatra što se dešava...a on uopće dosad nije bio sa nama:ne zna: ...i u tom trenutku pokušavam ovom dati pusu na lice kao u znak prijateljskog pozdrava al me neka viša sila odvukla prema njegovim usnama...i mi se ljubili...
...a onda se probudih ljuta:mad: (i zaljubljena:rofl: )

dmj
21.12.2007., 07:57
Sanjao sam da sam s nekom ekipom iznajmio nekakav apartman u Kostarici, al ne na moru nego u gradu, pljunuti Zagreb otprije 15-20 godina), da gledam neku ekipu kako igra tenis, wtf... Stajo sam iza nekog vezera koji nije znao primit servis pa sam se stalno moro sklanjat pred napasnim lopticama. Zapravo samo jedan zanimljiv detalj je da na lokalnoj autobusnoj stanici skužim da vozi bus za Tegucigalpu i pokušavam nagovoriti škvadru da odemo na izlet u Honduras... E da, a obavijest za bus sam pročito na onom plavom stupiću na kakvima ZET ima vozne redove, jednom od onih što slabo dihtaju, pa uđe voda nakon nekog vremena i ne možeš više ništa pročitat. :rofl:

Ošo sam u krasni Honduras. :mikroval:

Sve me strah kako će mi Šmiz i Jez protumačiti ovaj san... :trk:

*jezebel*
21.12.2007., 13:58
Sanjao sam da sam s nekom ekipom iznajmio nekakav apartman u Kostarici, al ne na moru nego u gradu, pljunuti Zagreb otprije 15-20 godina), da gledam neku ekipu kako igra tenis, wtf... Stajo sam iza nekog vezera koji nije znao primit servis pa sam se stalno moro sklanjat pred napasnim lopticama. Zapravo samo jedan zanimljiv detalj je da na lokalnoj autobusnoj stanici skužim da vozi bus za Tegucigalpu i pokušavam nagovoriti škvadru da odemo na izlet u Honduras... E da, a obavijest za bus sam pročito na onom plavom stupiću na kakvima ZET ima vozne redove, jednom od onih što slabo dihtaju, pa uđe voda nakon nekog vremena i ne možeš više ništa pročitat. :rofl:

Ošo sam u krasni Honduras. :mikroval:

Sve me strah kako će mi Šmiz i Jez protumačiti ovaj san... :trk:

ne mogu odoljet'...:klopa:

kupio si stan u zg-u ne bi li ti bio olaksan posao i intenziviran drustveni zivot, al' ispalo k****, lokacija ti je odvratna u pm, moras se sklanjat' penzionerima u redu u trgovini... skuzio si da vozi bus za osijek i otisao u...jel'...gdje sam te ja skuhala u mikrovalnoj koju btw suptilno nagovijestas slabim dihtanjem u prethodnoj recenici. u prijevodu, ne idi istocno. isto tako, ne zalijeci se naoko privlacnim investicijama. stay where you are...for the time being.

jesam dobra? jesaaaaaam! :D

Marmelada4
21.12.2007., 14:05
Da sam na godišnjem, odmaram se na pješčanoj plaži :tuzni:
ribice plivaju u moru, sunce grije, fino, toplo :tuzni:

ko ce mi donirat proslavu nove godine u tropskim krajevima? :žica: :zubo:

dmj
21.12.2007., 14:09
ne mogu odoljet'...:klopa:

kupio si stan u zg-u ne bi li ti bio olaksan posao i intenziviran drustveni zivot, al' ispalo k****, lokacija ti je odvratna u pm, moras se sklanjat' penzionerima u redu u trgovini... skuzio si da vozi bus za osijek i otisao u...jel'...gdje sam te ja skuhala u mikrovalnoj koju btw suptilno nagovijestas slabim dihtanjem u prethodnoj recenici. u prijevodu, ne idi istocno. isto tako, ne zalijeci se naoko privlacnim investicijama. stay where you are...for the time being.

jesam dobra? jesaaaaaam! :D

Nije loše... :mig:

Doduše, Honduras je sjeverozapadno od Kostarike, što stavlja Osijek u malo upitnu poziciju... :)
A ovo o zalijetanju u naoko privlačnu investiciju je opomena u pravi trenutak, jer si moram unutar sljedećih nekoliko tjedana kupiti nekakav auto... :rofl: A znam da sam površan i glup i snob i da ću se zaletjeti preko zaliha i mogućnosti. :o

castanea
21.12.2007., 14:24
ljudoždere :no:

*jezebel*
21.12.2007., 14:25
Doduše, Honduras...

neces ti daleko dogurat' od svih tih jezeva na putu, sa kvacicom mislim, bez ambiguoznosti...gotovo bez ambiguoznosti...

ontopic: nocas me fala bogu nista nije davilo, zvalilo, proganjalo i sve sto ide s tim...doduse, nije ni moglo kad sam spavala samo od 5 do 7. :cry: spaaaaavaaaaaa miiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeee :grinch: :grinch: :grinch:! i moram nosit' all-in-one na popravak...pjeske...sama...po toj zimi...i kod snajderice...i pakiranje...PAKIRANJE! - this IS a fuckin' nightmareeeeeeee.

Smart_bitch
21.12.2007., 14:31
Jezebel, ja još čekam na analizu :ceka:

*jezebel*
21.12.2007., 14:34
uf... oprosti... to ja inace samo njemu i smizli, a ostalo po narudzbi, bit ce malo teze s obzirom na to da mi fali podataka o tebi, ali cek'... da vidimo... smart...bitch...fawlty... da, bit ce nesta... evo, idem procitat' (ali nemoj da ti to prijedje u naviku.).

*jezebel*
21.12.2007., 14:38
Sanjala sam da idem kroz Pothodnik iza Importanne centra i tamo je parkiran auto od kolegice koja je davno otišla iz ureda. I skužim da su suvozačka vrata otvorena i idem ih zatvoriti, kadli, tamo, na stražnjem sicu leži ona (D.). Ustvari, ja znam da je to ona po kosi, lice joj ne vidim, i znam da je upucana. :confused:

Zovem s moba murju, odjebu me da kaj zajebavam, ko je još upucan u Pothodniku :ne zna: Zovem kolege, zovem šefa jednog, šefa drugog, ali iz nekog razloga se ne mogu u tom trenu sjetit ničijeg broja mobitela nego nabadam ko čaplja po mobu i usput dobivam druge ljude jer zovem krive brojeve.

Zovem kolegu (točno se sjećam broja kojeg sam otipkala, i inače nije u stvarnosti taj :D ), kad najednom on taman prolazi kroz Pothodnik i ja ga natjeram da pogleda u auto. On mrtav hladan pogleda i veli "pa nije to D., ovo je D.ina dvojnica, kaj dižeš paniku :confused: " i tu mi krene zvonit mobitel jer mi vraćaju pozive svi živi koje sam zvala. I userem se da kaj ću sad reć šefovima, zakaj sam digla paniku oko D.-ine dvojnice...

Meni treba godišnji. :tuzni:

umrijet ces za tjedan dana. :kava: (ili u najmanju ruku dozivjeti slom zivaca. ne moram napominjati da je lokacija pothodnik...?)

Šmizla
21.12.2007., 14:39
Ja bi rado analizirala al moram još 30 naljepnica napravit, 102 sam rješila :visi:

@ dmj, Honduras predstavlja vaginu.

Smart_bitch
21.12.2007., 14:43
umrijet ces za tjedan dana. :kava: (ili u najmanju ruku dozivjeti slom zivaca. ne moram napominjati da je lokacija pothodnik...?)

:mama:

Sretan mi, dakle, Božić. Zadnji. :tuzni:

castanea
21.12.2007., 14:46

Sretan mi, dakle, Božić. Zadnji. :tuzni:

budi sretna....mene će skuhati u loncu i živu pojesti :mama:

*jezebel*
21.12.2007., 14:51
:rofl: :rofl: :rofl: jooooooj :lol: :lol: :lol:

*jezebel*
21.12.2007., 14:55
budi sretna....mene će skuhati u loncu i živu pojesti :mama:

khm... that is highly unlikely. naime, ako te uistinu skuhaju, onda te nece pojesti zivu, vec mrtvu. zivu te mogu jedino skuhati...pa te pojesti mrtvu.

...ili te malo gricnuti zivu, onako za probu, i tek onda baciti u lonac...

...ili pribjeci ''raw food diet'' varijanti gdje se izbacuje korak s kuhanjem te se odmah prelazi na jedenje sirovog...i zivog.

oni manje ekstremni ce te vjerojatno prethodno malo popuriti na leso.:mig:

castanea
21.12.2007., 15:01
jezebel...ma znam, al u strahu su velike oči :D :rofl:

ja sam gledala u snu kak su me skuhali i živu pojeli ...mora da sam bila samo napola kuhana.

još gore :mama: :tuzni:

*jezebel*
21.12.2007., 15:04
jezebel...ma znam, al u strahu su velike oči :D :rofl:

ja sam gledala u snu kak su me skuhali i živu pojeli ...mora da sam bila samo napola kuhana.

još gore :mama: :tuzni:

misljenja sam da previse subjektivno pristupas svom problemu. :kava: :frojd:

dmj
21.12.2007., 15:09
Ja bi rado analizirala al moram još 30 naljepnica napravit, 102 sam rješila :visi:

@ dmj, Honduras predstavlja vaginu.

Balašević je dakle bio u krivu? :rofl:

Mjesto kamo pokušavam otići, al mi se ne da samom ili nemam odvažnosti pa nagovaram druge da me pokrenu?

Bez veze, ne znam otklem ti analogija. :kava:

Šmizla
22.12.2007., 12:55
Sanjala sam noćaš da bauljam po Vrapču, al ne mislim na ustanovu nego na kvart.:D Izgledao je kao nekakv mali new york, široke ulice sa puno ljudi, većinom cigana i muslimana.

Iznad glave su mi letili radnici na onim kranovima jer se puno novih zgrada gradilo. Promatrala sam te zgrade i divila se savršenom dizajnu i neobičnim detaljima, svaka je bila posebna na svoj način. S druge strane, ljudi su bili siromašni i lagano smrduckali po neopranosti. Kratko sam se odmorila s njima (s ciganima oko lijepog bazenčića smo zalegli) i krenula kući.

*jezebel*
22.12.2007., 13:17
Sanjala sam noćaš da bauljam po Vrapču, al ne mislim na ustanovu nego na kvart.:D Izgledao je kao nekakv mali new york, široke ulice sa puno ljudi, većinom cigana i muslimana.

Iznad glave su mi letili radnici na onim kranovima jer se puno novih zgrada gradilo. Promatrala sam te zgrade i divila se savršenom dizajnu i neobičnim detaljima, svaka je bila posebna na svoj način. S druge strane, ljudi su bili siromašni i lagano smrduckali po neopranosti. Kratko sam se odmorila s njima (s ciganima oko lijepog bazenčića smo zalegli) i krenula kući.

nakon proslave nove godine ce te u delirijumu odvesti u ustanovu. toliko ces se naviknuti na nju i u vlastitoj distorziji vidjeti u njoj pravi mali grad - siroke hodnike s puno ljudi, vecinom...cigana i muslimana (ajde, njih cemo ostavit'.).

iznad glave ce ti letjeti utvare i vjesati se za lustere jer ces imati halucinacije. promatrat ces te zgrade i diviti se savrsenom (a zapravo katastrofalnom) dizajnu i neobicnim detaljima, svaka zgrada leluja na svoj nacin. s druge strane, zbog mecave i nemogucnosti da ti itko dodje u posjetu ostat ces bez toaletnog papira i lagano smrdjeti po...jel'... kratko ces se odmoriti s dmj-om oko njegove bljuvotine (sad i ja kazem: sori, dmj!) i pobjeci kuci.

cap_insanio
22.12.2007., 13:50
kao otišla sam na more i to baš tu gdje se moja lokalna rijeka (veze s vezom) ulijeva u more:confused: i prljavo dozlaboga, trave, plastičnih flaša, blata, nema kakvog smeća ta moja rijeka ne nanosi u čisto i plavo i bistro more. i tačno vidim tok tog smeća i blata, ono, kako ulazi u more. i kao, pa daj, pa neću se ovdje valjda kupat, i velim Njemu-ajmo mi u ono ljetovalište gdje smo rpošli put bili, sobe su baš ok i plaža blizu, ono, totalno uz apartmane.
što je sve ok, al to je ljetovalište, tačno ga se sjećam, odsanjano u nekom nevezano desetom snu, ovako prije možda mjesec dana i više:D i znam i kako sam ga sanjala, i kao trava odjednom narasla po plaži, ona kao na stadionu lijepa trava, i neki lik ju kosilicom održava i mi zbunjeni sad-pa otkud jebena trava sad po plaži, fuj kao, nećemo se ovdje kupat. i sad opet sanjam tu istu plažu:D u drugom snu:confused:

*Ena*
22.12.2007., 14:23
da sam prevarila :o

dava_2
22.12.2007., 14:29
NIŠTA :lol: rofl:

*Ena*
22.12.2007., 14:34
NIŠTA :lol: rofl:

jesi,samo se ne sjećaš :mig:

Skviki
22.12.2007., 15:15
neke Japance i kauboje, zabavno je bilo :jumping:

jajoglavac
22.12.2007., 15:18
kako drpam za sisu a.jolie,i bilo je divno

Dijete Cvijeća
22.12.2007., 15:54
Sanjala sam da sam provalila pravi identitet Smart Bitch - muško je, zove se Jugoslav (prezime sam zaboravila, mislim da je počinjalo s A :ne zna: ) i napisal(a) je knjigu. Ne sjećam se naslova ni teme, al znam da je naslovnica bila ružičasto-crvena, tvrdi uvez s plastificiranim omotom. :bonk:

dmj
22.12.2007., 16:30
bla bla truć truć trkelj trkelj

:kava:
Nije mi usput rigati u Vrapču.

Dobro, danas sam mislio možda to obavit na tamošnjem groblju, ali temperature su preniske za takve egzibicije... :rofl:

Smart_bitch
22.12.2007., 16:57
Sanjala sam da sam provalila pravi identitet Smart Bitch - muško je, zove se Jugoslav (prezime sam zaboravila, mislim da je počinjalo s A :ne zna: ) i napisal(a) je knjigu. Ne sjećam se naslova ni teme, al znam da je naslovnica bila ružičasto-crvena, tvrdi uvez s plastificiranim omotom. :bonk:

Odi u pičku materinu :rofl: :rofl:

Ahahahahhahahaa :jumping:

*jezebel*
22.12.2007., 17:00
on meni govori da truckam i trkeljam...pih...

danas si neobicno drzak. :kava: nece me bit' na netu jedno tjedan dana pa se malo ohladi. tko ti je kriv sto ne podnosis istinu...:rolleyes:

Dijete Cvijeća
22.12.2007., 17:42
Odi u pičku materinu :rofl: :rofl:

Ahahahahhahahaa :jumping:

Fakat sam to sanjala, preksinoć - u snu sam jasno vidla i tvoj avatar i nick, a knjiga mi je još uvijek pred očima (samo izgled, nažalost ne i naslov :( ). :D

P.S.
Jesam li bar ime pogodila? :zubo:

Šmizla
22.12.2007., 17:55
nakon proslave nove godine ce te u delirijumu odvesti u ustanovu. toliko ces se naviknuti na nju i u vlastitoj distorziji vidjeti u njoj pravi mali grad - siroke hodnike s puno ljudi, vecinom...cigana i muslimana (ajde, njih cemo ostavit'.).

iznad glave ce ti letjeti utvare i vjesati se za lustere jer ces imati halucinacije. promatrat ces te zgrade i diviti se savrsenom (a zapravo katastrofalnom) dizajnu i neobicnim detaljima, svaka zgrada leluja na svoj nacin. s druge strane, zbog mecave i nemogucnosti da ti itko dodje u posjetu ostat ces bez toaletnog papira i lagano smrdjeti po...jel'... kratko ces se odmoriti s dmj-om oko njegove bljuvotine (sad i ja kazem: sori, dmj!) i pobjeci kuci.

:rofl: :rofl: :lol: :s

Evo friškog sna, jedva sam se probudila maloprije.

Doma sam i kroz prozor promatram susjeda kako lopatom slaže ogromne svinjske šnicle 1.5 m x 1 jednu na drugu, u to mi dolazi njegova mama loše raspoložena. Pitam ju "Jagoda, ste dobro?" na što ona brizne u plač. Niš, ja jz zagrlim i kažem joj "budem vam donjela malo vina".
Sjedimo tako na balkonu, pušimo cigaretu, a ja promatram zvjezdano nebo.
Uočavam dugački niz od jako svjetlećih zvijezdi koje se odjednom počnu kretat u krugovima velikom brzinom a iza sebe ostavljaju trag dima.
Odjednom, sve staje i vidim samo taj dim. Al znam da tu nije kraj...
Čujem zvuk kao od rakete, s neba dolijeće mali aparatić (od metala i svijetli zeleno) i vidim ga kak mi ulijeće u zapešće na desnoj ruci (podigla sam ruku da se zaštitim). Zabolilo je, al kaj sad. Mislim si - evo to je to. :D :s
Na to dolazi stari s puškom. :eek:
San prestaje i sanjam da sam u svojoj sobi.(tu sam mislila da sam budna i da gledam tv)...

I tak.

dmj
22.12.2007., 19:20
bezobraznim rječnikom karakterističnim za današnju neodgojenu mladež vrijeđa jednog starijeg i iskusnijeg... ovaj, jednog starijeg forumaša

:eek: Tjedan dana?
Pa može li se to nazivati životom?
Netko opako krši tvoja ustavna prava.

Tjedan dana bez foruma (pokušava zamisliti)... :mama:

roza*
22.12.2007., 19:49
ja sam sanjala da idem u razred s Eduardom Da Silva

*jezebel*
22.12.2007., 19:54
:rofl: :rofl: :lol: :s

Evo friškog sna, jedva sam se probudila maloprije.
...
I tak.

:rofl: :rofl: :rofl: odi u k****, nemam vise zivaca za analize! :rofl: :rofl: :rofl:

*jezebel*
22.12.2007., 19:55
:eek: Tjedan dana?
Pa može li se to nazivati životom?
Netko opako krši tvoja ustavna prava.

Tjedan dana bez foruma (pokušava zamisliti)... :mama:

mozda se snadjem u medjuvremenu...

ali, hej, kad se vratim vise cu te voljeti. :mig:

Šmizla
22.12.2007., 19:58
:rofl: :rofl: :rofl: odi u k****, nemam vise zivaca za analize! :rofl: :rofl: :rofl:

:rolleyes: ajde, samo vikendom sanjam. Šta bi da ti svaki dan zadajem analizu.
Ne moraš analizirati, itak je sve jasno.Čekam da dođu :s :D

dmj
22.12.2007., 19:58

Reci joj da previše sanja, reci joj da previše sanja... :rofl:

dmj
22.12.2007., 19:59
mozda se snadjem u medjuvremenu...

ali, hej, kad se vratim vise cu te voljeti. :mig:

Zar... :tuzni: Zar je moguće više? :tuzni:
A ja mislio da je već ovo ono pravo! :tuzni:

*jezebel*
22.12.2007., 20:04
Zar... :tuzni: Zar je moguće više? :tuzni:
A ja mislio da je već ovo ono pravo! :tuzni:

Silovani Medo
23.12.2007., 14:42
Ukratko:

Igrali smo nogomet medusobno, nasa ekipa. Nisam zabio niti jedan gol. Nakon toga su dosli neki bedes momci i kao trebali smo protiv njih, sve smo dogovorili, ali odmah potom na terenu su igrali oni medusobno, a mi smo blejali zbunjeno pored stative. Nedugo zatim na teren stize kvartovska bedes ekipa i netko se prodere da ce nas razbit fizicki jer igramo na njihovom betonu. Odoh javiti ranijoj bedes ekipi da ce nas ovi razbit i oni se zbog toga pocnu meni grcit. Taman se okrenem i vidim svoju ekipu kako odlazi u trabantu, njih 9 unutra. Picka im materina. Mila. Ovi me stanu natjeravati ali oprezno, sa zadrskom, jer sam mnogo veci od njih. Ja sam trenutno bos i nosim indorke u rukama (taj dio mi je bio nelogican). Dajem petama vjetra i iza ugla srecem koku s faksa koja mi je napeta (ima sise cetvorku). Pravim se da tako treba biti, to kaj sam bos i izigravam kulera. Bjezim u neku ulicicu. Par njih za mnom. Uspijevam se vratiti na isto mjesto s kojeg sam krenuo. :confused: Bjezim drugim smjerom i skrecem u neki ulaz i penjem se po nekim crnim sipkama. Dolazim do vrha, tamo neki sotonski likovi. Ispsotavlja se da su to neke sotonjare i da cekaju. Ok. Ne diraju me i ostajem sjediti i zvjerati rezignirano uokolo. Gladan sam. Ok, bedes ekipa je otisla. Ja izlazim iz sotonskog zamka i srecem neku zensku sotonjaru. Nema sisa. Ali sjebala me nekako i postadoh i ja sotonjara. Ubijam ekipu okolo i vracam se u svoj stan. Tu sada ima mnostvo degutantnih detalja koje cu preskociti. Uglavnom, vracam se u stan i dolazi mi Sotona osobno, utjelovljen od strane ovog glumca (http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/aquaman_ving_rhames_1.jpg). Pohvalio je moj biceps i popio ono nesto degutantno kaj sam preskocio. Probudih se.

Iss, koji konfuzan san, ali znate kaj to znaci: dobio sam kompliment od Sotone. :ne zna:

Neki dan sam sanjao da jebem jednu forumasicu i bila je losa. Tak da je vise necu jebat. :zubo:

eleuthera
23.12.2007., 14:54
To što nisi zabio niti jedan gol znači da su ti plivači spori. :zubo:
Pucanj u prazno i tak. :D:D

Ja ne smijem napisat šta sam sanjala. :no:
Al bilo je dobro. :cerek:

*jezebel*
23.12.2007., 15:39
Ukratko:

Igrali smo nogomet medusobno, nasa ekipa. Nisam zabio niti jedan gol. Nakon toga su dosli neki bedes momci i kao trebali smo protiv njih, sve smo dogovorili, ali odmah potom na terenu su igrali oni medusobno, a mi smo blejali zbunjeno pored stative. Nedugo zatim na teren stize kvartovska bedes ekipa i netko se prodere da ce nas razbit fizicki jer igramo na njihovom betonu. Odoh javiti ranijoj bedes ekipi da ce nas ovi razbit i oni se zbog toga pocnu meni grcit. Taman se okrenem i vidim svoju ekipu kako odlazi u trabantu, njih 9 unutra. Picka im materina. Mila. Ovi me stanu natjeravati ali oprezno, sa zadrskom, jer sam mnogo veci od njih. Ja sam trenutno bos i nosim indorke u rukama (taj dio mi je bio nelogican). Dajem petama vjetra i iza ugla srecem koku s faksa koja mi je napeta (ima sise cetvorku). Pravim se da tako treba biti, to kaj sam bos i izigravam kulera. Bjezim u neku ulicicu. Par njih za mnom. Uspijevam se vratiti na isto mjesto s kojeg sam krenuo. :confused: Bjezim drugim smjerom i skrecem u neki ulaz i penjem se po nekim crnim sipkama. Dolazim do vrha, tamo neki sotonski likovi. Ispsotavlja se da su to neke sotonjare i da cekaju. Ok. Ne diraju me i ostajem sjediti i zvjerati rezignirano uokolo. Gladan sam. Ok, bedes ekipa je otisla. Ja izlazim iz sotonskog zamka i srecem neku zensku sotonjaru. Nema sisa. Ali sjebala me nekako i postadoh i ja sotonjara. Ubijam ekipu okolo i vracam se u svoj stan. Tu sada ima mnostvo degutantnih detalja koje cu preskociti. Uglavnom, vracam se u stan i dolazi mi Sotona osobno, utjelovljen od strane ovog glumca (http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/aquaman_ving_rhames_1.jpg). Pohvalio je moj biceps i popio ono nesto degutantno kaj sam preskocio. Probudih se.

Iss, koji konfuzan san, ali znate kaj to znaci: dobio sam kompliment od Sotone. :ne zna:

Neki dan sam sanjao da jebem jednu forumasicu i bila je losa. Tak da je vise necu jebat. :zubo:

- surfao si po forumu, ti i tvoja ekipa. nisi rekao nista duhovito. nekon toga su dosli jos neki i kao trebali ste tracat' ili diskutirat' oko glazbe ili nutricionizma, al' oni su se zapricali ignorirajuci vas. netko se prodere jer ste kao zalutali na krivi podforum i niste dobrodosli. ovi se zbog toga useru. zatim ti ekipa odlazi offline. picka im materina. mila. ovi te stanu natjeravati, ali oprezno, sa zadrskom, jer znas o wheyu puno vise od njih, a i imas atletsko tijelo. trenutno si gol i drkas pred monitorom (taj dio ti ne bi trebao biti nelogican.). brzo se pokrijes jer ti mama upada u sobu i onaj poster playboyevih zecica ti u tom trenutku uopce vise nije napet…iako imaju sise cetvorku. minimalno. pravis se da tako treba biti, to kaj si gol i drkas k'o tinejdzer. al' ipak se pokrivas dekicom i bjezis u kupaonicu. mama krene za tobom da te pita sta ces rucat'. uspijevas se zakljucat' i popisat' unatoc pitajbogazasto jos prisutnoj erekciji. poslije smugnes onakav polugol natrag u svoju sobu i osjecas se k'o da si iza crnih zatvorskih resetaka. na dvoristu neki likovi. ispostavlja se da su to kolege forumasi i da cekaju. ok. ne diraju te i ostajes sjediti i zvjerati rezignirano okolo. gladan si pa ides reci mami sta ces za rucak. ok, zaboravila je na drkicu. odlazis na kokosinjac na tumacenje snova i sreces *jezebel*. ima male sise. ali sjebala te i upoznala s gorkom istinom da ne smijes imat' kljuceve od svoje sobe. od muke pojedes vlastite nokte, sto je jedan prilicno degutantan detalj…ako zanemarimo mrlju od forumaske drkice na ekranu. dolazi ti stipe23 osobno, utjelovljen od strane…sebe… pohvalio je tvoj biceps i popio s tobom proteinski napitak.

dmj
23.12.2007., 15:49
dolazi ti stipe23 osobno, utjelovljen od strane…sebe… pohvalio je tvoj biceps i popio s tobom proteinski napitak.

:lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol:

I ono prije je dobro, ali završnica je nenadjebiva...

:rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl:

Šmizla
23.12.2007., 17:21
ja vam neću pisat kaj sam sanjala jer su bili erotski snovi :s :cerek:

Silovani Medo
23.12.2007., 18:58
- surfao si po forumu, ti i tvoja ekipa.

Zaboravio sam navesti da sam negdje izmedu bjezanja i sotonskog zamka, naisao na adidasov ducan u kojem je bila totalna rasprodaja i da sam si ubo majicu za - koja inace kosta 600 kn - za 30 kn. Ubo sam zapravo 5 takvih. :)

...iwana...
23.12.2007., 20:51
...evo u nazad tri dana non stop sanjam neke frajere bemu...i to snove u kojima se ja do ludila zaljubljujem u te likove....i to je ono sve idilicno i onda kada se probudim mi je krivo jer pored mene spava osoba u koju JESAM ludo zaljubljena... i onda me samo pere neka bedara....wtf je samnom?

jajoglavac
23.12.2007., 20:54
kako se svađam s papom
nisam normalan
jučer sam sanjao a.jolie,a danas papu.za nevjerovat'

dmj
27.12.2007., 15:15
Nalazim se na visokom ravnom krovu neke stambene zgrade, šacao bih je na osam ili devet katova. Čak ima i naznaka da je riječ o zgradi na Knežiji u kojoj je živjela moja bivša, krajem osamdesetih. :rolleyes: Stiže mi poziv na mobitel u kojem me teta zove pitati u koji točno ulaz treba njen bivši muž dostaviti nekaj (tetak s kojim u stvarnosti ne priča i na sudu je oko raspodjele imovine). Uglavnom, ispada da trebam javiti nekom ili preuzeti nekaj u jednom od stanova (na kućnom broju devet) i to hitno jer čujem dolje motor automobila i znam da se to on već parkira, a ja sam zatvoren na krovu i nemam kamo. Jedini način, za koji znam da je moguć i jednostavan, jer sam ga jednom davno napravio :o , doći je do ruba, uhvatiti se za sims i nekakav gromobran rukama, pustiti dolje, nogom otvoriti rolete i gurnuti prozor te kroz usku rupu naslijepo skočiti u stan na zadnjem katu. Napominjem da u stvarnosti patim od snažnog straha od visine/otvorenog prostora i da sam jedinih nekoliko napada panike u životu imao u takvim situacijama. U snu znam da ću imati takav napad jer sam, iako sam ranije već to izveo i uskočio kroz takav prozor na takav način, sjeban i znam da je na mene bačen urok. Odnosno, znam da je jedan nedavni razgovor s određenom osobom probudio sve demone i strahove u meni :o i slutim da će ih biti mnogo teže sada pobijediti, no što je bilo donedavno. Ipak prilazim rubu i grčevito se držeći spuštam, otvaram nogom rolete i prozor, jer znam da moram pokušati i uspjeti. Visim negdje na osmom, devetom katu i trebam se pustiti, kako bih kroz taj prozor doskočio u toplu, ugodnu, sigurnu sobu stana, iako nemam pojma što me ondje čeka, i posve sam svjestan da realno mogu umjesto toga pasti niz čitavu zgradu i pretvorit se samo u beživotnu lokvicu krvi i slomljenih kosti na asfaltu. No jebiga, na krovu ne mogu ostati vječno... Puštam se...

...i budim užasnut, obliven znojem i sa srcem koje tuče zamalo kao za napada panike. Ne znam jesam li uspio doskočiti.

Hvala što pitate, interpretacija nije potrebna, ovaj mi je san posvema jasan, simbolički najjasniji ikada. :)

Lutijena
27.12.2007., 15:22
svog bivseg :cerek:

Silovani Medo
27.12.2007., 17:44
Prije par dana sanjao da mi Zanamari Lalic ispkela dva jaja na oko, ali ne na zepterevoj tavi, niti na teflonu, niti na suncu, nego na svojoj pici. :eek: Pojeo sam jaja bez pogovora. :ne zna:

peyton17
28.12.2007., 16:00
vatreni sex s jednom osobom.........uufffffffff....:cerek:

Taun We
28.12.2007., 19:40
Divota, normalni ljudi sanjaju sex, a ja logaritme, ln-ove i e-na-ikstu. :bonk:

Eirene
29.12.2007., 09:33
vec zadnjih par dana sanjam kako mi ispadaju zubi.....grozaaaan feeling! :eek:
svako jutro se budim i brojim zube :D
zna li netko kaj to znaci? :ne zna:

dmj
29.12.2007., 10:28

Znam... :(

Znači da bi trebala prestati vjerovati tumačenjima snova, pripaziti na sebe i ljude oko sebe i ne razmišljati o značenjima koje tradicionalno interpretiranje daje tom snu. :grli:
Ah, uostalom...
Službena interpretacija kaže: Ispadanje zuba - predznak nesreće ili smrti drage osobe u obitelji.
A ti ćeš reći: Budalaštine, uopće nije tako. I pozitivnim djelovanjem popraviti tu okolinu i obitelj. :mig:

pakleni_patuljak
29.12.2007., 11:00

da su i tebi poispadali mlječni zubi i da ćeš sad laganini svatit kako je to borit se za svaku plombu. :D

btw; ja sam sanjo da sam i ove godine umjesto kuhinje kupijo novu biciklu. :rofl:

Eirene
29.12.2007., 11:12
Znam... :(

Znači da bi trebala prestati vjerovati tumačenjima snova, pripaziti na sebe i ljude oko sebe i ne razmišljati o značenjima koje tradicionalno interpretiranje daje tom snu. :grli:
Ah, uostalom...
Službena interpretacija kaže: Ispadanje zuba - predznak nesreće ili smrti drage osobe u obitelji.
A ti ćeš reći: Budalaštine, uopće nije tako. I pozitivnim djelovanjem popraviti tu okolinu i obitelj. :mig:

hehe...ni ne vjerujem baš u interpretaciju snova....ali ovo je bila čista znatiželja....:D

i da....reci cu baš to! da su to budalaštine i sa pozitivnim djelovanjem cu popraviti okolinu i obitelj :mig: :cerek: :D

slatka_cokolada
29.12.2007., 11:51
gledajuci forum naisla sam na ovu temu..

i bas mi je ova noc bila toliko teska.. :( pojma nemate.. toliko snova.. toliko sjecanja..

naslov teme je Sto se sanjali proslu noc? (ak se ne varam).. sto sam sanjala? uh da ne okolisam previse sanjala sam jednu osobu.. nazalost ti snovi sa tom osobom sad nisu vise moguci.. tj ne mogu se ispuniti.. upravo zato jer ta osoba vise nije onaj dio koji bi ja htjela da bude.. :(

uglavnom teski snovi.. a pogotovo osjecaji nakon toga..

Eirene
29.12.2007., 12:00
:grli:
bit ce bolje....naici ce netko drugi s kim ce ti snovi biti moguci :mig:

izgleda da moj san i nije tako loš iako sam u njemu ostala bez pola zubiju...:D

slatka_cokolada
29.12.2007., 12:05
:grli:
bit ce bolje....naici ce netko drugi s kim ce ti snovi biti moguci :mig:

izgleda da moj san i nije tako loš iako sam u njemu ostala bez pola zubiju...:D

da bit ce bolje.. nakon skoro 4 godine veze.. valjda ce netko naici.. sigurna sam.. samo koliko ce vremena proci? da..

a joooj.. pola zubiju.. he he..

Soltek
29.12.2007., 12:29
Zanimljiva tema, jako!!!
I ja sam nažalost nešto jako teško sanjao, po nekoliko se puta u snovima s bolom u srcu budio!!!
Očito je ova noć bila teška za mnoge od nas...

mya_7920
29.12.2007., 12:49
Um... da mi je baka (koja je odavno umrla) polako umirala.. I da me mama tjerala da joj svaki dan u bolnicu odnesem parfem zapakiran u velikoj kutiji, jedan od mame, jedan od tate, jedan od mene i jedan od brata. Brata nemam.

Prošlu me noć pak frendicin dečko htio ženit. :luda:

zlocestoca
01.01.2008., 13:32
zatvaranje profila u bogovicevoj i prigodnu rasprodaju - sve knjige po 10 i 15 kuna :zubo:

ljubakanje i seks s nepoznatim visokim 21godisnjakom :no: (imam 10+ godina vise) :eek:

zekoslav mrkva
01.01.2008., 13:37
sanjala sam da sam u kući imala neke cigane, i da sam im htjela rec da ih treba sve poubijati, ali se nisam usudila, pa sam im rekla da ih treba sve strpati u jednu državu lol

Silovani Medo
01.01.2008., 14:12
zatvaranje profila u bogovicevoj i prigodnu rasprodaju - sve knjige po 10 i 15 kuna :zubo:
ljubakanje i seks s nepoznatim visokim 21godisnjakom :no: (imam 10+ godina vise) :eek:

:lol: Krenuo sam ti pisati zalopojke jer sam mislio da sam propustio knjige za 15 kn, misleci kako je ovo "kaj me danas razveselilo topic". :bonk: :bonk:

zlocestoca
01.01.2008., 14:28
:lol: Krenuo sam ti pisati zalopojke jer sam mislio da sam propustio knjige za 15 kn, misleci kako je ovo "kaj me danas razveselilo topic". :bonk: :bonk:
e medo, medo... :zubo:
nazalost, i jeftine knjige i mladjahni fucker bili su "zivi" samo u mojoj glavi :tuzni:

Silovani Medo
01.01.2008., 15:07
e medo, medo... :zubo:
nazalost, i jeftine knjige i mladjahni fucker bili su "zivi" samo u mojoj glavi :tuzni:

Mladahnog fuckera barem nije tesko naci. Samo odi do lokalno parkica i ponesi sa sobom jednu frulu. :zubo:

dmj
02.01.2008., 23:27
Naganjali me neki komandosi. :eek: Slučajno sam naletio dok su uvježbavali za neku terorističku akciju (sa starim Renaultom 6) i odlučili da im ne trebaju svjedoci koji su prokljuvili šta spremaju. Znam da sam se usro ko grlica, drhteći u nekoj vododerini, zaklonjen stijenom, dok su prolazili i tražili me, al sam uspio ne privući im pažnju i spustit se do nekakve rijeke. Znam i da sam je trebao preplivati, iako sam bio upoznat da ima krokodila u njoj, no zaključio sam da bi dotični mogli biti i siti, dok me ova dvojica u svakom slučaju hoće ubiti, pa je bolje da zaplivam...

Kaj je bilo poslije, srećom nisam saznao jer sam se probudio. :zubo:

crvenkapica5
03.01.2008., 10:33
kako sam na operaciji oka i priblizava mi se injekcija lokalnog anestetika.... :eek:
te kako sam prespavala, a bio je ponedjeljak....

Natch
04.01.2008., 00:41
sanjala sam...tramvaje :D

Dario378
04.01.2008., 00:47
Sanjao sam to da sam imo odlican sex....

cap_insanio
12.01.2008., 11:38
na nekom platou i šetalištu, dva stara čovjeka i njihova mala unuka, od nekih 3,4 godine. i odjednom ta unuka u rukama ima moje sunčane naočale, koje sam ja tražila ovako, cijelo jedno ljeto, da bih našla adekvatan oblik koji zatvara sa svih strana i odlične su za vožnju i polarozacione su i bla bla. e, uglavnom, sad ta mala ima, a da ja ne znam kako, te moje inače dobro čuvane naočale, i odjednom u meni onaj osjećaj kad znam da će razmaženo derle sjebat sve što mu dopadne ruku da bi privuklo pažnju, i ja kao krenem prema njoj "ne, ne!" sva u grču, da stignem na vrijeme, i mala je već naravno prepolovila naočale na dvoje. i smije se i gleda u mene, ono, kad se djeca inate i traže batina. i u meni toliko uskuva da je krenem o p r a t !!! od batina, da mi bude bolje, i probudim se. i ne uspjedoh je ni dotać...

Skviki
12.01.2008., 15:23
sanjala sam da me susjedi baš ne vole i da me žele otjerat :tuzni:

Šmizla
12.01.2008., 18:06
Sanjal sam da mi je soba puna slika iz Strossmayerove galerije starih majstora, rasprodavali su sve za sitne novce.:cerek:

mala*
12.01.2008., 19:12
ja sam jednom sanjala da su mi kukci u sobi pa sam pocela lupati po zidu da ih ubijem.

uzasavam se kukaca.

hahahahahahahaha:lol::lol::lol:

Siobhan
12.01.2008., 19:37
da ližem kolegici (pogodite što):cerek:

cijeli dan sam sva sanjarila....bila sva u 7. nebu..mmm

kako je to bio senzualan san

ciganche
13.01.2008., 20:23
da sam dva puta prevarila dragog i priznala mu
tad sam se probudila

_GeTiA_
13.01.2008., 23:30
otilsa sam na more ..na ljetovanje..a vozim 30 na sat jer ne vidim nista od magle i prevelikog snijega:bicedobro::ne zna:

Curička
14.01.2008., 00:07
ja sam sanjala da sam imala vozačku i da su mi starci odmah kupili auto, neki bjesni. I kao slupala sam ga, i bas mi bio bed, i tak kao pricala s mamom o tome kak mi oni kupe i auto i ja ga slupam, i onda mi je mama rekla "pa kupit cmo ti novi.. sta, odemo u neki auto salon i to je to.."

i kad sam se probudila, pala sam u depru - zasto mi mama nije tak i inace?

:):kava:

Smart_bitch
14.01.2008., 10:36
San od jučer.

U nekoj sam stranoj zemlji, nemam pojma zašto, a ni u kojoj, ali sam u nekom dobrom hotelu, kojeg izgleda dovoljno poznajem jer znam raspored soba, i poznaju me zaposlenici.

U svojoj hotelskoj sobi, prije povratka, kuham na priručnoj kuhinji rižoto. Za tatu. :ne zna: Moram tati skuhati prije ulaska u avion, jer se tamo ne kuha.

Ono što je bilo prepun kurac čudno jest da sam morala isprobati u tom rižotu ono što sam kupila u toj zemlji, njihov specijalitet - sušeni žohari u staklenci.

I ubacila ja to u tu tavu s rižotom, i kao otišla tražit sapun po hodniku ( :confused: ) , našla sapun, i vratim se u sobu, rižoto gotov, ali to više nisu žohari, nego u tavi leže (ne znam kako, to je bila ogromna tava u tom trenutku) tri mrtva crna ogromna labradora. I tad shvatim da se ti žohari pretvore u labradore kad se skuhaju.

Kriste mili. :rolleyes:

cap_insanio
14.01.2008., 10:49
da mi je more došlo pred kuću :rofl: al plitko je otprilike 20tak cm, i to je kao samo neki rukavac koji je eto sad došao i do mene,a tako je plitak sve do "pravog" mora:D al koje li sreće, svejedno:D i tačno mi ispred stepenica, i kao ja se mislim, vid sad ovo, kako će bit kad bude plima navečer, zabrinula se:D

Šmizla
17.01.2008., 12:35
Noćas sam sanjala da smo u firmi uveli dodatnu djelatnost - snimanje sapunica :rofl:

Svaki dan sam imala drugu ulogu, a epizode su se prikazivale isti dan kad su se i snimale. :D

Uspjela sam zapamtit san prek tjedna :s

sar55
17.01.2008., 17:00
..da se vozim brodom u društvu nepoznate cure(plavuša).Priča mi o sebi....sama je,ima nekog psa...poslije plivamo u moru..-čudan san :ne zna:

insomnia
17.01.2008., 17:15
sanjala sam svoje policistične jajnike, i nešto trudnoća, pa neki ljudi s foruma,...:rolleyes:

wildbabe
17.01.2008., 17:24
....sanjao sam noćas da te nemam.... :)

Madamoiselle
17.01.2008., 19:12
Ajme...preteško mi je opće prepričavat tu dramu...

cap_insanio
18.01.2008., 07:44
bezrazložno sam se našla u nekoj ogromnoj mračnoj gustoj divljoj bjelogoričnoj šumi. i nailazi me strah, i kao pitam se, bože, pa što ja radim ovdje, na ovakva mjetsa se ne zalazi pješice, ovo je dušu dalo za umrijet, da te nešto pojede...i krećem se, ne hodanjem, već skakućem sa strane, ono, kao kad se nogometaši zagrijavaju pa trče lijevom il desnom stranom tijela, a ne naprijed i nazad. doduše, barem nisam mahala rukama:D

egzotična katastrofa
18.01.2008., 12:21
Ja svake noći nešto sanjam i onda obično u jutro pogledam u sanjarici šta to znači. Noćas sam npr. sanjala da sam sudjeloval ne nekom natjecanju iz klasičnih plesova (o kojima inače nemam pojma) i da sam nosila bisernu ogrlicu na glavi :mig:

Anastasia
18.01.2008., 13:54
Prije par tjedana sanjala sam malenog bijelog psića... čisto bijele boje, kojeg sam obožavala, čuvala i prema kojem sam bila vrlo zaštitnički raspoložena.

Ovu noć malo, bijelo mače... opet čisto bijele boje...
preslatka mala mačkica koja me je jako voljela u tom snu, bila mi vrlo odana, i cijeli taj san je bio obilježen ljubavlju prema tom malom stvorenju.

Dijete Cvijeća
18.01.2008., 15:52
Prije par tjedana sanjala sam malenog bijelog psića... čisto bijele boje, kojeg sam obožavala, čuvala i prema kojem sam bila vrlo zaštitnički raspoložena.

Ovu noć malo, bijelo mače... opet čisto bijele boje...
preslatka mala mačkica koja me je jako voljela u tom snu, bila mi vrlo odana, i cijeli taj san je bio obilježen ljubavlju prema tom malom stvorenju.

Biološki sat kuca tik(a)-tak! :mig:

Anastasia
18.01.2008., 16:26
Misliš da to govori o mojoj želji za majčinstvom?
To sam i ja pomislila...

Crodra
18.01.2008., 20:57
Ne, govori ti da si alkoholičarka, te će nakon bijelih pasa i mačaka krenuti i bijeli miševi. :rofl::rofl::rofl:

Sponza ri
19.01.2008., 00:20
tjerali su me da jedem pecene paprike... :(

*jezebel*
19.01.2008., 10:18
sanjala sam da sam srela malu krhku goluzdravu macu bez mame - beba, skoro pa bi mi mogla stati u dlan. nalila sam malo mlijeka u zdjelicu i nije htjela piti iako sam joj gurala glavicu. i onda sam uzela malo mlijeka u dlan, uzela macu i pocela je piti. :cerek:

dmj
19.01.2008., 10:34
sanjala sam da sam srela malu krhku goluzdravu macu bez mame - beba, skoro pa bi mi mogla stati u dlan. nalila sam malo mlijeka u zdjelicu i nije htjela piti iako sam joj gurala glavicu. i onda sam uzela malo mlijeka u dlan, uzela macu i pocela je piti. :cerek:

Mala krhka goluždrava maca bez mame je klasični simbol za usamljenog starijeg muškarca. Ovaj nastavak pokazuje da on, iako je gladan i žedan, zapravo ne želi piti iz bilo koje i bilo kakve zdjelice, nego samo iz dlana točno određene osobe. :o

Šmizla
19.01.2008., 10:42
Mala krhka goluždrava maca bez mame je klasični simbol za usamljenog starijeg muškarca. Ovaj nastavak pokazuje da on, iako je gladan i žedan, zapravo ne želi piti iz bilo koje i bilo kakve zdjelice, nego samo iz dlana točno određene osobe. :o

:cerek: Slatko. Al znaš kaj - da je maca gladna jela bi i uši svoje :D

dmj
19.01.2008., 11:02
:cerek: Slatko. Al znaš kaj - da je maca gladna jela bi i uši svoje :D

Znam. :mig:

Bio sam malo tužan pročitavši taj komentar, a onda probao malo razmisliti na koga se sve može odnositi osim na mene, među raznoraznim osobama koje postaju ovdje... :) Pa mi je postalo malo lakše. Mnogo netaknutih ušiju vrluda uokolo. :mig:

Šmizla
19.01.2008., 11:18
Znam. :mig:

Bio sam malo tužan pročitavši taj komentar, a onda probao malo razmisliti na koga se sve može odnositi osim na mene, među raznoraznim osobama koje postaju ovdje... :) Pa mi je postalo malo lakše. Mnogo netaknutih ušiju vrluda uokolo. :mig:

Joj ti. :D To se odnosi na preizbirljive mace. Evo, ja sam mislila na svoju Mačku. To joj uvijek kažemo kad zajebava oko hrane.:D

zečica69
19.01.2008., 11:19
sanjala sam smrt

vivien
19.01.2008., 12:53
noćas sam sanjala da sam na koncertu :)

vivien
19.01.2008., 12:54
sanjala sam smrt

jel inače to često sanjaš?

dmj
19.01.2008., 13:08
Joj ti. :D To se odnosi na preizbirljive mace.

O tome sam i ja pričao. :mig:

Šmizla
19.01.2008., 22:53
:kava:

Danas poslijepodne sam sanjala da mi mačka ima mačiće.
Tri komada - sivog, bijelog i na pruge. Sivi i bijeli su ovog na pruge srušili u zdjelicu sa vodom. Kako je bio dvaput manji od njih- znala sam da će umrijeti.

dmj
19.01.2008., 23:40

Meni su najdraži ti na pruge, i šareni općenito...

:tuzni:

zlatna
20.01.2008., 00:13
evo da ponovim ..

devila kak me cmoknuo u obraz .. al fakat njezno :eek::eek: