PDA

View Full Version : Vijest ponedjeljkom

Forza_Fiume
07.12.2007., 22:51
Smatram da ce vijest ponedjeljkom biti ta da dvoje stanara s najvecim postotkom glasova napusta kucu posto je iduci petak zadnje izbacivanje prije finala, a u finalu ostaju 4 osobe (trenutno ih je 6 u kuci).
Tu moju tezu jos i potkrepljuje cinjenica da je BB nominirao Maju-Paolu i Tessu koje su dobile po 3 nominacije, a Martina 4. Ja sam mislio da ce uz Kreshu i Vedrana koji su automatski bili nominirani od strane BB-a biti samo Martina nominirana s najvise nominacija, al BB je uz njih jos nominirao i MP i Tessu. Mozda bas zbog te vijesti ponedjeljom pa da to sve zacini malo zanimljivijim....

Kakvo je vase misljenje???

CosmicGirl
07.12.2007., 22:54
Slažem se!

nolita-
07.12.2007., 23:00
nije mogla samo martina biti nominirana jer po pravilima najmanje dvoje moraju biti nominirani. krešina i vedranova nominacija nema veze sa ovim nominiranjem. mislim da će biti neka fora u stilu da onaj tko izlazi može povesti nekoga sa sobom.

Forza_Fiume
07.12.2007., 23:03
nije mogla samo martina biti nominirana jer po pravilima najmanje dvoje moraju biti nominirani. krešina i vedranova nominacija nema veze sa ovim nominiranjem. mislim da će biti neka fora u stilu da onaj tko izlazi može povesti nekoga sa sobom.

Mislim da nece biti to jer je to vec jednom bila vijest pa bi bilo glupo da se ponovi ista vijest...

Ali, nadam se da se svi slazemo s cinjenicom da iduci petak dvoje stanara napusta kucu... (po mogucnosti Kreso i Martina):D :D :D :D

ZEUSICA
07.12.2007., 23:13
Ali, nadam se da se svi slazemo s cinjenicom da iduci petak dvoje stanara napusta kucu... (po mogucnosti Kreso i Martina):D :D :D :D

Naravno da se slažemo. Šteta što to već nisu i ovaj petak. :D

Forza_Fiume
07.12.2007., 23:17
Naravno da se slažemo. Šteta što to već nisu i ovaj petak. :D

A jel se to moja sugradjanka slaze samnom....??:D :D

Apolon
07.12.2007., 23:30
vijest ponedjeljkon će biti takva- to sam već rekao prošli tjedan da će biti u zadnjem tjednu

Što sam pametan:s :s :s

LudaMala
07.12.2007., 23:50
vijest ponedjeljkon će biti takva- to sam već rekao prošli tjedan da će biti u zadnjem tjednu

Što sam pametan:s :s :s

Svaka ti dala... :rofl: :s :top:

Apolon
07.12.2007., 23:55
Svaka ti dala... :rofl: :s :top:

hvala mala...:s :s :s
al ne treba:cerek: :cerek: :cerek:

LudaMala
07.12.2007., 23:57
hvala mala...:s :s :s
al ne treba:cerek: :cerek: :cerek:

Al nije na odmet... :lol: :rofl:

Apolon
07.12.2007., 23:58
Al nije na odmet... :lol: :rofl:

he-he... ne treeba recimo da imam jednu:cerek: :cerek:

johnsmith69
07.12.2007., 23:58
Kakva god bila vijest ponedjeljkom,neće bit zanimljiva...ne znam ko smišlja te vijesti..sve gluplja od gluplje...čim je pročitaju znaju jel istina ili nije...stvarno je BB maštovit..nema šta..:s

Baya_Rober
08.12.2007., 10:27
tessa je imala 3 maja 3 martina 4 glasa....

da je tessa nominirala martinu i mp nebi bila nominirana"sasila bi samu sebe"

bubicaa
08.12.2007., 11:48
u onom prijenosu oko pola 1 sinoć iz kuće stanari su nešto pričali o vijesti ponedjeljkom, i čak su i oni uvjereni da će im iduća vijest biti da dvoje ispada... tako da bi to po meni bilo blesavo...
za kraj bi trebalo biti ipak nešto šokantnije :ne zna:

Lopeez
08.12.2007., 12:20
Jučer je Antonija rekla da imaju još 2 petka. :)

crna_perla
08.12.2007., 13:56
Jučer je Antonija rekla da imaju još 2 petka. :)

pa da...

idući je ispadanje... nema nominacija. i onda onaj petak za 2 tjedna su finale, i to je to.

Apolon
08.12.2007., 15:54
pa da...

idući je ispadanje... nema nominacija. i onda onaj petak za 2 tjedna su finale, i to je to.

ma bit će ti to vijest garant...:s :s :s

ZEUSICA
10.12.2007., 02:28
Možda bi ih mogli pitati koga bi željeli od ispalih stanara da se vrati i reći da će se netko vratiti i ravnopravno sudjelovati u trci za novac. Ili im dati izbor - povratak starog stanara ili dvoje ispada - pa neka izaberu.

Jest da je slična vijest već bila ali ovo je ipak modifikacija.

sis
10.12.2007., 14:28
I ja mislim da u petak dvoje ispadaju

Forza_Fiume
10.12.2007., 14:40
Znaci vijest je 100% vezana uz izlazak a mozda i ulazak nekog od stanara ili ex stanara....

Hmmmm... mozda vijest bude ta da ovo "drustvo izabranih" s romanticne vecere, tu mislim na ex stanare moraju vijecati i odluciti koji jos jedan od stanara mora napustiti kucu.... To bi bilo coool.... :D :D

gretel
10.12.2007., 18:38
Vijest ponedjeljkom je bila nešto vezana uz dućan i broju odlazaka u dućan-stanar koji bude najviše puta otišao u dućan do srijede osvaja imunitet i nebude bio nominiran od strane BB-a, dok svi ostali automatski budu nominirani. Malo je komplicirana ova vijest ponedjeljkom.

Apolon
10.12.2007., 18:39
Vijest ponedjeljkom je bila nešto vezana uz dućan i broju odlazaka u dućan-stanar koji bude najviše puta otišao u dućan do srijede osvaja imunitet i nebude bio nominiran od strane BB-a, dok svi ostali automatski budu nominirani. Malo je komplicirana ova vijest ponedjeljkom.

glupane nema više nominacija:rolleyes: :rolleyes:

Daxo
10.12.2007., 18:48

Ja sam isto to pomislio.... ne kužim kak još nominacija, ali možda bude još jedno glasanje tijekom emisije petkom... ono pola sata pa tko leti van.... al sviđa mi se ideja da ex-stanari odluče tko još napušta BB.

gretel
10.12.2007., 18:52

Zašto me vrijeđaš?
Ja samo prenosim vijest koju su stanari jutros dobili od BB. U petak će, navodno, gledatelji imati određeno vrijeme da glasaju za izlazak jednog od stanara koji nije osvojio imunitet shopingom sa GO karticom u GO majici. To će se odvijati nakon što jedan od već nominiranih stanara napusti kuću. Ukoliko imunitet osvoji stanar za kojeg gledatelji odluče da napušta kuću, imunitet osvaja skljedeći sa najvećim brojem shopinga. To je vijest ponedjeljkom za koju se ne zna je li istinita ili lažna, kao što se nije znalo ni za jednu od dosadašnjih vijesti ponedjeljkom.

Emo§ion:D
10.12.2007., 18:55
Jooj da bar Arsen ne dobije imunitet, bankrotirati ću samo da izađe:moli:

Inače, nemoj se obazirati na apolonija.
On ti je muško ženskog nick, koji obožava sapunice i Vitu, a to bi ti trebalo nešto govoriti;)

gretel
10.12.2007., 18:58
E da, i one večere na kojima su kao trebali lovu zarađivati, to je bilo zato da si podebljaju stanje na shoping računu kako bi imali što i trošiti kad već moraju.

nikit@
10.12.2007., 19:25
samo da potvrdim to što @gretel kaže:
"Osim toga, dobili su vijest za koju nisu sigurni je li istina ili laž. Moraju raditi svoju najdražu aktivnost u kući kako bi dobili imunitet. Tko zadnji bude najviše puta otišao u trgovinu, dobiva imunitet za petak. 'Ovo s imunitetom je lažno, budi siguran da smo svi nominirani', zaključio je Krešo. Bez obzira na strategiju, netko mora zadnji završiti u trgovini najviše puta, pa su se stanari odlučili prepustiti sudbini, a je li vijest istinita, saznat će u petak."
tportal

Forza_Fiume
10.12.2007., 19:28

Hvala puno na info.

Zato je i BB u pismu kod shopping zadatka rekao da ovaj shopping zadatak je IZUZETNO VAZAN za stanare....
Ovo bi moglo biti zanimljivo....:rofl: :rofl: :rofl: , al opet ne kuzim na koji nacin ce to sve izvesti....
Znaci bit svega je da svaki stanar pojedinacno cim vise puta udje u ducan i nesto kupi, ako sam ja to dobro skuzio????:confused: :confused:

Nego... Jel su prosli uopce shopping zadatak???

crna_perla
10.12.2007., 19:45
ne kužim ovaj imunitet. za šta je on? :ne zna: nominacija više nema.
onda bi netko od nominiranih trebao dobiti imunitet. ako u petak npr. izlazi dvoje... onaj sa najviše glasova i drugi sa najviše glasova, onda ako jedan od njih osvoji imunitet, ne može biti izbačen. ako osvoji netko treći, nema nikakve svrhe. i opet, puno prostora za manipulaciju što glasanjem, što izbacivanjem... :rolleyes:

mogu staviti npr. da najviše glasova imaju krešo i martina, martina ima imunitet, pa je slijedeći po redu npr. vedran.
sve zavisi tko osvoji taj imunitet, stanara sa najviše glasova ionako oni nariktaju. ovo ako je istina, smrdi na kilometre.

ordinary
10.12.2007., 23:35
možda će poništit ove nominacije ili će u pet stanari glasat koga da izbace odmah ko ono sa senkom i ivanom.... ma biće tu svega...
ovaj bb ove godine laže i sere na jednu veliku vrpu... uf... smrdi...

gica
10.12.2007., 23:51
...koja loša fora:flop: ...šopingiranjem do milje...umisto da im max zapapre zadnje dane( koji su btw svake godine smrtno dosadni tako da nemoš dočekat da više završi) oni sve zaseru...lejm...

volga
11.12.2007., 00:02
MP je upravo predložila a drugi su se stanari s njom složili da s obzirom da Arsen nije nominiran , da on bude taj sa najviše shopingiranja...poštena MP

sis
11.12.2007., 07:45
možda će poništit ove nominacije ili će u pet stanari glasat koga da izbace odmah ko ono sa senkom i ivanom.... ma biće tu svega...
ovaj bb ove godine laže i sere na jednu veliku vrpu... uf... smrdi...

Treba čitat od početka topica pa je sve jasno. Nakon što jedna osoba, s najviše glasova među nominiranima ispadne, gledatelji će dobit određeno vrijeme za glasanje koga još žele izvan kuće, a u tom glasanju jedna osoba ima imunitet. Rekla bih da je sve sasvim jasno i dosta vjerojatno, u finalu ostaje četvero kao i svake godine, a ht i rtl zarade dodatne pare jer će se tih pol sata ili koliko već dosta pojačano zvati.

Forza_Fiume
11.12.2007., 10:14
MP je upravo predložila a drugi su se stanari s njom složili da s obzirom da Arsen nije nominiran , da on bude taj sa najviše shopingiranja...poštena MP

Da ali tu bi ih BB mogao zaje**t... Onda ce druga osoba koja bude bila s najvise shoppingiranja dobiti imunitet...
Ma jednostavn ako vec zele biti kolegijalni nek svi idu jednak broj puta u shopping i nek svi budu nominirani tj bez imuniteta....

Daxo
11.12.2007., 19:51
.Ma jednostavn ako vec zele biti kolegijalni nek svi idu jednak broj puta u shopping i nek svi budu nominirani tj bez imuniteta....

To je i meni sinulo, ali mislim da nisu oni toliko bistri da se toga sjete... :kava:

Apolon
11.12.2007., 19:56
Jooj da bar Arsen ne dobije imunitet, bankrotirati ću samo da izađe:moli:

Inače, nemoj se obazirati na apolonija.
On ti je muško ženskog nick, koji obožava sapunice i Vitu, a to bi ti trebalo nešto govoriti;)

ma molim te ti ćeš mu govoriri na koga ćeš se obazirati

Btw kompa ja ti se ispričavam a ti emotion oladi:s :s

sis
12.12.2007., 08:13
To je i meni sinulo, ali mislim da nisu oni toliko bistri da se toga sjete... :kava:

piše u poruci da u tom slučaju imunitet dobiva onaj tko prvi obavi taj najveći broj kupnji. nemreš zeznut bb-a

hordak
12.12.2007., 08:26
S jedne strane mislim da je vijest istinita, jer za finale ih treba ostat četvero zar ne?
Ali s druge strane kaj će ih nominirat iste večeri i odmah uključit telefone za glasanje koje će trajat pol sata???

saskvač
12.12.2007., 08:33
Ali s druge strane kaj će ih nominirat iste večeri i odmah uključit telefone za glasanje koje će trajat pol sata???
pda; u cemu je problem :ne zna:
iako nece glasanje tako dugo trajat, 20-30 minuta maximalno
bilo je to u njemackom BBu

hordak
12.12.2007., 08:38
pda; u cemu je problem :ne zna:
iako nece glasanje tako dugo trajat, 20-30 minuta maximalno
bilo je to u njemackom BBu

hmm...da ali tak kratko glasanje neće bit reprezentativno (jebote, sad zvučim ko Stipe) i postotci će ovisit o tome čija rodbina uspije mobilizirat veći broj glasača u tak kratkom roku.
Ali to je opet i dobro jer bi se na taj načim mogo izbacit Arsen, hehe.

Oblica
25.01.2008., 02:20
zidic!:D