PDA

View Full Version : Svi stanari BB kuce u 4 sezone - "Pet minuta slave"

Forza_Fiume
08.12.2007., 12:32
Evo sad bas razmisljam malo o svim stanarima BB kuce kroz sve 4 sezone i primjecujem da APSOLUTNO NITKO nije iskoristio boravak u BB kuci da nesto napravi sa svojim zivotom tj karijerom u medijima, a svi se oni vecinom prijavljuju s ciljem ostvarivanja nekakve medijske karijere i medijske eksponiranosti...
Tu jedino treba izdvojiti Antoniju Blace...
Na kraju ispadne da ona stvar od Colonie koja je bila himna BB-a je tocna "za pet minuta slave"...
Gledajuci malo sve stanare koji su prosli kroz sve ove cetri sezone apsolutno nitko nista nije napravio za sebe, a ako je uspjeh pojaviti se na stranicama crne kronike zbog konzumiranja droge ili nasilja kao sto su to ucinili Kresho i Simon, zatim slikanja na jahti sad vec bivseg bogatog decka iz Slovenije (slucaj Brankice Conde - cini mi se da se tako zove), ili rada u butigu gdje prodaje robu (Ana Vrdoljak) ili pak rada na standu medju onim nonicama gdje prodaje torbice, papuce i ostale potrepstine (Yamesiy), pa Hamdijino pojavljanje na RTL TV gdje je glumio hostesu i otvarao kufere s novcem ili mozda njegov ozbiljniji angazman u spotu "mega zvijezde" Vesne Pisarovic, ili spavanje na cesti pijan i onda to svane u novinama i gle decko se eksponirao (Alen) ..., ako oni to smatraju uspjehom onda svaka im cast....:rofl: :rofl: :rofl:
Pitanje se postavlja sad da li oni jednostavno ne znaju iskoristiti taj svoj boravak u BB kuci ili su im jednostavno sva vrata zatvorena nakon toga.
Meeni se cini da odgovor lezi u onom prvom...
Iako RTL nema nikakve obveze prema njima nakon izlaska iz BB kuce, smatram da to ipak mogu i trebaju iskoristiti na najbolji moguci nacin, ali eto...Oni to ne znaju...
Svi oni se nakon mjesec dana vrate u potpunu anonimnost iako kladim se nitko od njih to ne zeli, od sebe naprave vecina njih "najvecim budalama" na TV-u, mi im se smijemo i eto.... dolazi nova sezona, stari stanari se bave svojim svakodnevnim zivotima (citaj prezivljavanjem) a "show must go on"....:D :D :D

Baya_Rober
08.12.2007., 12:40
to je zato sto u vecini slucajeva stanari koji su bili najveci favoriti i naj naj svima su iglavnom psiholoski ne! stabilne osobe.Show tek pocinje kad se izadje vani i umjesto da jure posao oni cekaju da posao uhvati njih....jer su zvijezde.....najbolji primjer za to kako se pravi poaso nakon kuce su Ena&Marko VB1 Srbija

Realista_ZG
08.12.2007., 12:48
Prvo napišeš da "apsolutno nitko nije ništa napravio",a onda izneseš da su ipak stanari nešto postigli. Pogledaj Antoniju ,jebeno se probila.:s Ostali nisu toliko medijski exsponirani ali su napravili pomak. Brankica na jahti sa dečkom koji ima brda i doline... dali misliš da bi bila na toj jahti na nije bila u BB??:ne zna: čisto sumljam:kava: .
Ana se je preselila iz Vikovaca u ZG i radi u finom butiku za lijepu placu koja sigurno nije manja od 5.000 kn.
Hamdija je uzeo milju,snimio spot sa Vesnom,upoznao mnoge "važne" ljude ,stekao veze i vezice, glumio u ZLJ...itd...itd

Da ne nabrajam ostale... svi su skoro nešto napravili. Pa šta trebaju bit u medijima da ti i tebi slicni misle da su nešto postigli. Znaci prema tvom razmišljanju su samo oni koji su na TV uspiješni??:ne zna: :rolleyes:

Hrvoje xyz
08.12.2007., 12:52
jeje . u butiku joj daju u 10 000 , i radi 4 sata na da.ma mole ju da dodje na posao. daj molim te :rofl: kakav crni pomak

Realista_ZG
08.12.2007., 12:54
jeje . u butiku joj daju u 10 000 , i radi 4 sata na da.ma mole ju da dodje na posao. daj molim te :rofl: kakav crni pomak
Pa vidiš da je pristala radit,znači za nju je to pomak!

Forza_Fiume
08.12.2007., 13:02
Prvo napišeš da "apsolutno nitko nije ništa napravio",a onda izneseš da su ipak stanari nešto postigli. Pogledaj Antoniju ,jebeno se probila.:s Ostali nisu toliko medijski exsponirani ali su napravili pomak. Brankica na jahti sa dečkom koji ima brda i doline... dali misliš da bi bila na toj jahti na nije bila u BB??:ne zna: čisto sumljam:kava: .
Ana se je preselila iz Vikovaca u ZG i radi u finom butiku za lijepu placu koja sigurno nije manja od 5.000 kn.
Hamdija je uzeo milju,snimio spot sa Vesnom,upoznao mnoge "važne" ljude ,stekao veze i vezice, glumio u ZLJ...itd...itd

Da ne nabrajam ostale... svi su skoro nešto napravili. Pa šta trebaju bit u medijima da ti i tebi slicni misle da su nešto postigli. Znaci prema tvom razmišljanju su samo oni koji su na TV uspiješni??:ne zna: :rolleyes:

Rekoh ako je to njima "uspjeh" onda svaka im cast.... Za mene to nije uspjeh.
Raditi u butigu je uspjeh????? C'mon nemoj me nasmijavati:rofl: :rofl:
Ako je za tebe uspjeh biti sponzorusa i slikati se na jahti bogatog decka onda to dovoljni govori o tvome poimanju uspjeha...
Ne, za mene nisu uspjesni oni koji su u medijima ali vecina njih dolazi s tim ciljevima a na kraju se pojavljuju u medijima na smjesne nacine kroz crne kronike ili tako da im osvane slika kako sjede pokraj standa prodavajuci robu.... Tebi je to uspjeh???? Svaka ti cast:lol: :lol:

lianne
08.12.2007., 13:06
Pa vidiš da je pristala radit,znači za nju je to pomak!

pa jesi citao kako je dosla do posla...vlasnik joj se smilio nakon potresne price i pozvao je da radi..ona sva sretna pristala slagati majice i hlace...
i to je davno bilo-pitanje jel jos radi u tom butiku...
place u butiku su max 3000 kn..
velika vecina se samoinicijativno doseli u zg jer em zeli pobjeci iz sredine u kojoj je do tad zivjela,em misli da su zvijezde,emi misle da je zg prepun posla i ceka samo njih..
malo morgen :rolleyes:

Forza_Fiume
08.12.2007., 13:12
I jos nesto, 80% stanara u kuci do sada nije bilo fakultetski obrazovano, tj cini mi se da niti jedan do sad nije zavrsio studij, a oni koji su studirali mi se cine kao "vjecni studenti"... Tako da ne mogu ocekivati poslove u nekim velikim kompanijama, a da netko udje u kucu koji je fakultetski obrazovan kladim se da bi nasao dobar posao u struci puno lakse...

lianne
08.12.2007., 13:12
Brankica na jahti sa dečkom koji ima brda i doline... dali misliš da bi bila na toj jahti na nije bila u BB??:ne zna: čisto sumljam:kava: .

bila bi na jahti neka druga supljeglava glupaca i sponza ala Brankica kada su takve tom talijanu potrosna roba...
fino ju je "vozao"jedno ljeto i kao svu sezonsku robu odbacio...ako je to uspjeh,onda stvarno..
zelja joj je (kao i vecini)bila biti voditeljica...ja ne znam sta je tim ljudima-jel oni sbebe vide i cuju(i diva zeli biti voditelj)..brankica je mogla biti voditelj u medvjedem brlogu-jedino bi je oni razumjeli :rolleyes:
nakon sto su je sprdali za tu voditeljicu(neki novinari su joj davali mikrofon da okolo hoda i kao "vodi" intervju da se izruguju)na kraju je zavrsila u butiku sa cipelama..pojma nemam jel jos to radi(cisto sumnjam)
ako je to uspijeh,onda stvarno :rolleyes:

lianne
08.12.2007., 13:17
I jos nesto, 80% stanara u kuci do sada nije bilo fakultetski obrazovano, tj cini mi se da niti jedan do sad nije zavrsio studij, a oni koji su studirali mi se cine kao "vjecni studenti"... Tako da ne mogu ocekivati poslove u nekim velikim kompanijama, a da netko udje u kucu koji je fakultetski obrazovan kladim se da bi nasao dobar posao u struci puno lakse...
sumnjam..ozbiljne tvrtke ne zele negativan publicitet...BB je ruglo,sprdacina..cirkus za saroliko siroliku publiku...sluzi vecinom za ismijavanje!
sumnjam da itko zeli takve karikature u ozbiljnom poslu gdje se trazi iskljucivo kvaliteta u poslu...
jer velika vecina BBovaca da je poslovno sposobna,kvalitetna,ozbiljna i pametna ne bi ni usla u show ;)

otkaz
08.12.2007., 14:46
pa mislim da ima i onih kandidata koji su uspjeli u privatnom životu, a koji je i ostao privatan...
ne znam, ona monika, koliko se sjećam je otvorila svoj frizerski salon, time se i htjela baviti i ide joj
igor iz druge sezone ima onu svoju piceriju, time se želio baviti i ide mu...
ne znam napamet, ali sigurno ima još takvih kandidata, kojima je kratka medijska slava pomogla da naprave ono što su željeli, što ne mora biti vezano uz tv

volga
08.12.2007., 15:06
moje je mišljenje da vi griješite kada kažete da je njihov prvenstveni cilj ostvariti karijeru...prvenstveni cilj show-a a tako i kandidata koji se u njega prijavljuju je NOVAC, tek na drugo mjesto dolazi borba za karijerom, ako se to može nazvati karijera....u svakom slućaju svako drugačije gleda svoj uspijeh u životu, nekom je to medijski pomak, nekom je izvlačenje iz dosadašnje sredine, nekome udaja/ženidba itd. itd.

Glupo je uopće razmišljati o prijavljivanju na bilo kakav show, ili kviz pa da misliš da će slava trajati duže od 5 min. Uzmimo npr. naše poznate sportaše....dok pobjeđuju dotle imaju i slavu, a kasnije ih nitko više ni ne spominje ( a njihov trud je kudikamo veći od sudjelovanju na bilo kakvom show-u)...osim svega toga krivo je i naše društvo i naš mentalitet....brzo popljujemo ljude koji počnu gubiti...

uzmimo za primjer i super novu....Rafo je pobjedio ne radi pjevanja koliko radi svog scenskog nastupa i slinjenja mladih djevojčica na njegovu pojavu, a ruku na srce Natali Dizdar je sigurna pobjednica tog raspjevanog show-a (kaj je i bio cilj show-a)...no uvijek postoji nepravda, tako i u ovom BB

a kaj se tiče onih koji imaju bilo kakav talent i želju da u njemu uspije sigurno se neće prijaviti na ovakvu vrstu show-a....vjerujte, u igri je samo Novac ( a ako dođe kaj sastrane, dobro je)

Apolon
08.12.2007., 15:47
Da ja uđem u BB, ja bih ostao poznat:cerek: :cerek:

Baya_Rober
08.12.2007., 15:55

Maroje BB2 je bio vise od fakultetski obrazovanog coveka....Magistar Ekonomskih Nauka.....pa je popushio

Baya_Rober
08.12.2007., 15:57
moje je mišljenje da vi griješite kada kažete da je njihov prvenstveni cilj ostvariti karijeru...prvenstveni cilj show-a a tako i kandidata koji se u njega prijavljuju je NOVAC, tek na drugo mjesto dolazi borba za karijerom, ako se to može nazvati karijera....u svakom slućaju svako drugačije gleda svoj uspijeh u životu, nekom je to medijski pomak, nekom je izvlačenje iz dosadašnje sredine, nekome udaja/ženidba itd. itd.

Glupo je uopće razmišljati o prijavljivanju na bilo kakav show, ili kviz pa da misliš da će slava trajati duže od 5 min. Uzmimo npr. naše poznate sportaše....dok pobjeđuju dotle imaju i slavu, a kasnije ih nitko više ni ne spominje ( a njihov trud je kudikamo veći od sudjelovanju na bilo kakvom show-u)...osim svega toga krivo je i naše društvo i naš mentalitet....brzo popljujemo ljude koji počnu gubiti...

uzmimo za primjer i super novu....Rafo je pobjedio ne radi pjevanja koliko radi svog scenskog nastupa i slinjenja mladih djevojčica na njegovu pojavu, a ruku na srce Natali Dizdar je sigurna pobjednica tog raspjevanog show-a (kaj je i bio cilj show-a)...no uvijek postoji nepravda, tako i u ovom BB

a kaj se tiče onih koji imaju bilo kakav talent i želju da u njemu uspije sigurno se neće prijaviti na ovakvu vrstu show-a....vjerujte, u igri je samo Novac ( a ako dođe kaj sastrane, dobro je)

ako ima pravila onda hrvoje treba dobiti svoj talk show na RTL-u......u tom moru stanara je Jedinstven

volga
08.12.2007., 16:16
ako ima pravila onda hrvoje treba dobiti svoj talk show na RTL-u......u tom moru stanara je Jedinstven

zašto ne, ako ima sposobnost za takvu emisiju znat će ga izabrati....to je dio demokracije i ravnopravnosti koliko se to god nekome sviđalo ili ne!!!

Fakultet nije mjerilo sposobnosti, večina naših voditelja i nemaju nekakve škole, Severina dosta uspiješno glumi sa osmogodišnjom školom, Janica je pokazala divne rezultate bez fakulteta, mnogi su završili fakultete a nikada se nisu s tim bavili....isto tako znamo mnoge koji su završili fakultete i upropastili firme...hvala Bogu večina s fakultetima su ipak sposobni, i ako biram, biram školovanje....iako smatram da u ovakvim i sličnim show-ovima takvi nas i nebi puno zabavljali, što je i cilj takvih emisija

chosen one
10.12.2007., 00:25
A sto je sa mojim favoritkinjama Marinom, Kristinom i Leom??? Nigdje ih nema, a ja mislio da cu ih bar gledati u Playboyu, Kliku ili sl:)

ZEUSICA
10.12.2007., 01:21
Najprije bih podsjetila da slava i uspjeh nikako nisu sinonimi.
Slava ili popularnost mogu biti jedno, s tim da mogu imati pozitivan ili negativan predznak.

Dakle, ako o nekome pišu zbog pijanstva ili tučnjave onda je ipak popularan. K tome činjenica je da o onome tko je potpuni anonimus takve stvari se ne bi niti pisale jer se ne bi niti čitale.

Onome tko je postao uspješan, bb je bio samo jedan od načina. Da to nisu postali preko bb postigli bi to na neki drugi način. Takvi ljudi traže i iskorištavaju prilike.

Nekima je bb ipak bila, bar za njih, prekretnica. To što nisu nešto napravili od svoga života je zato što nisu ''materijal'' za to. Neki će uvijek biti sponzoruše, neki ''samozatajni'' konobari ili prodavači...Neki su ''ubrali'' trenutak, tj. bb iskoristili za trenutnu reklamu sa svoj posao. Dugoročno, ako nisu uspjeli stvar je njihove osobnosti - da se ne ponavljam.

Istina da se u dubini duše svi nadaju novcu ali bar izrijekom većina kaže da je došla zbog nečeg drugog- a prvenstveno se radi o slavi.

Ali na kraju, priznajmo i mi i stanari da se prvenstveno radi o egzibicionistima, koji jako griješe kad kažu da su došli jer žele uspijeti, a da za to nisu spremni učiniti što je potrebno - i onda se sve svede na 15 minuta slave.

Oblica
25.01.2008., 02:26
zidic!:D